abonnement Unibet Coolblue
  Admin vrijdag 26 juli 2002 @ 20:21:32 #1
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_5161778
Naar aanleiding van de vele verzoeken om een apart autoforum te openen en de vele autotopics in het Uitgaan & Vrije tijd forum, is besloten inderdaad een apart forum in te richten voor voorwerpen op wielen.

Trains, Planes & Automobiles is vanaf vanavond geopend en biedt plaats aan topics over auto's, fietsen, vliegtuigen, openbaar vervoer, en wat dies meer zij.

Het forum zal worden gemodereerd door Kreator, die bij deze ook zijn intrede maakt in de FOK!forum Crew. Vanaf deze plek heet de FOK!crew Kreator dan ook een hartelijk welkom, en wensen we hem veel succes en plezier met z'n nieuwe forum!

En 'veel plezier' geldt ook voor jullie, de users. Dat iedereen het er maar lekker naar z'n zin mag hebben in Trains, Planes & Automobiles!

I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_5181133
Naar aanleiding van dit topic heeft Breuls vanmorgen de titel gewijzigd naar Planes, Trains & Automobiles. De afkorting voor het forum wordt daarmee PTA.

Vanaf deze plek wens ik Kreator en de users veel plezier met het nieuwe forum en spreek ik de hoop uit dat er keurig punten na topictitels gezet zullen worden.

abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')