maar heb je het deeg wel teruggekoeld? Suiker is bijna zeker het probleem niet.quote:Op donderdag 29 maart 2012 20:17 schreef ieniminimuis het volgende:
volgens moeders is het probleem teveel suiker.
Nu heeft rietsuiker natuurlijk ook een hele andere eigenschap dan basterdsuiker. Dus laten we het daar maar op houden.
Teveel suiker zorgt wel dat deeg gaat uitlopen, maar dan heb je volgens mij nog wel wat meer nodig.quote:Op donderdag 29 maart 2012 20:32 schreef The_Hives het volgende:
[..]
maar heb je het deeg wel teruggekoeld? Suiker is bijna zeker het probleem niet.
En, is het gelukt?quote:Op vrijdag 30 maart 2012 11:06 schreef Noek het volgende:
Ik wil vandaag deze maken.
http://www.kayotic.nl/blog/raspberry-cheesecake-brownies
[ afbeelding ]
Die zijn heerlijk!quote:Op vrijdag 30 maart 2012 11:06 schreef Noek het volgende:
Ik wil vandaag deze maken.
http://www.kayotic.nl/blog/raspberry-cheesecake-brownies
[ afbeelding ]
Ja, het is gelukt! Het is echt vies lekker. Heb alleen de frambozen weggelaten. Ik bleef maar twijfelen en toen heb ik ze niet gebruikt. Dus nu is het gewoon een chocolate cheesecake br wnie.quote:Op vrijdag 30 maart 2012 21:48 schreef Skaai het volgende:
[..]
En, is het gelukt?
Ik heb eens een recept van haar gemaakt (parpadelle con pollo) leuke site is dat
quote:Op donderdag 29 maart 2012 20:09 schreef _Ophelia_ het volgende:
We hebben een taarten-, brood en pizzatopic. Maar geen topic voor koekjes, cakes, muffins en andere baksels...
[verdere OP volgt]
ja Alhoewel me dat dus niet altijd lukt, met dezelfde receptuur...quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |