Danku, ik ga het eens proberenquote:Op woensdag 25 april 2012 21:03 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
korter bakken en het vuur niet zo hoog
[..]
Ja hoor, met een trechter en een steel van een pollepel kan je ook stoppen. Vraag je slager naar schapendarm.
Wat is je vraag?quote:Op woensdag 25 april 2012 23:22 schreef OneTeaspoon het volgende:
Zelf croissantjes maken? Of ja, het deeg. Zodat ik eventueel ook pain au chocolat kan fiksen? Of is dat vloeken in de kerk als ik denk dat dat deeg gewoon hetzelfde is?
Geweldig, niet? Heb de film ook gezien met mevr Streep?quote:Op donderdag 26 april 2012 10:14 schreef MaximusTG het volgende:
Leuk filmpje van Julia Child zeg! Was verbaasd over die instant-kokend water kraan!
Ja, is een aanrader, leuke filmquote:Op donderdag 26 april 2012 10:49 schreef MaximusTG het volgende:
Ja, geweldig ja! Film van Meryl Streep niet gezien nee. Julia & Julia is dat toch?
Wil trouwens zelf ook nog een keer croissantjes maken, lijkt me alleen zo bewerkelijk.
Merci!quote:Op donderdag 26 april 2012 10:31 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Geweldig, niet? Heb de film ook gezien met mevr Streep?
Robinook heeft op haar blog een mooi recept staanquote:Op donderdag 26 april 2012 23:33 schreef Zo-is-dat het volgende:
Iemand nog een aanrader voor een mooi stuk buikspek, wil morgen de voorbereidingen gaan doen en zie zelf door alle gave recepten het bos niet meer, kan niet kiezen!!
Ligt eraan hoeveel, ik doe bij veel sauzen, soepen en gerechten ansjovis in beperkte hoeveelheid om de smaak dieper, rijker te maken (umami)quote:Op vrijdag 27 april 2012 00:48 schreef Dragonetti het volgende:
Zou je aan dit simpele gerecht ook ansjovis kunnen toevoegen zonder de smaak te verpesten?
Het om deze soort ansjovisquote:Op vrijdag 27 april 2012 00:57 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ligt eraan hoeveel, ik doe bij veel sauzen, soepen en gerechten ansjovis in beperkte hoeveelheid om de smaak dieper, rijker te maken (umami)
Lijkt me een understatementquote:
omg Robin wat lekker!quote:Op vrijdag 27 april 2012 00:42 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Roasted Pork Belly
Simpel recept, van David Chang.
(klikken voor recept)
Die kun je in mooie plakken snijden en invriezen.
En dan later zachtjes opbakken, voor op een broodje:
[ link | afbeelding ]
Homemade Momofuku Pork Bun
Of in de ramen soep:
[ link | afbeelding ]
Ramen
Of gewoon met wat sojasaus of zo opbakken en dan eten met witte rijst of (ook lekker!) stamppot andijvie:
[ link | afbeelding ]
Dutch mash with Chinese Pork Belly
Ok!quote:Op vrijdag 27 april 2012 09:20 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Lijkt me een understatement
Probeer het eens met 1 a 2 filetjes, dus een half a heel visje
Ik had ze allemaal al ns gezien, maar toch... nu heb ik honger!!quote:Op vrijdag 27 april 2012 00:42 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Roasted Pork Belly
Simpel recept, van David Chang.
(klikken voor recept)
Die kun je in mooie plakken snijden en invriezen.
En dan later zachtjes opbakken, voor op een broodje:
[ link | afbeelding ]
Homemade Momofuku Pork Bun
Of in de ramen soep:
[ link | afbeelding ]
Ramen
Of gewoon met wat sojasaus of zo opbakken en dan eten met witte rijst of (ook lekker!) stamppot andijvie:
[ link | afbeelding ]
Dutch mash with Chinese Pork Belly
Dit dus ja!quote:Op vrijdag 27 april 2012 16:21 schreef cinnamon_M het volgende:
[..]
Ik had ze allemaal al ns gezien, maar toch... nu heb ik honger!!
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |