Orange Rice Cakequote:Op vrijdag 20 april 2012 01:23 schreef AnneX het volgende:
Vanavond bij de bbc waren twee italiaanse chefs terug naar hun roots.
En kookten ook nog wat onderweg.
Zij maakten een dessert van melk met suiker, vanille, citroenschillen- koken.
Dan risottorijst erbij, laten koken, iets met sinasappel en dan in springvorm
En uurtje in de oven.
Afmaken met ruim poedersuiker en sinasappelzest.
Hoe heet dit dessert en weet iemand of Piet het recept te vinden?
Bvd !
Wat pfffft.quote:Op vrijdag 20 april 2012 01:43 schreef RobinOok het volgende:
http://www.bbc.co.uk/food/recipes/orange_rice_cake_29449
pffffff
Fukken ! Moi ? Foeiquote:Op vrijdag 20 april 2012 01:45 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Orange Rice Cake
Soms verdenk ik zulke vragenstellers ervan de boel te lopen fucken...
Mwa, op zich gaat het wel zo uit de losse pols, beetje goed opletten. Al is een lineaal zoals Robin zegt eigenlijk ook wel handig.quote:Op dinsdag 17 april 2012 18:38 schreef SiGNe het volgende:
[..]
Ik moet opeens aan een uienkam denken, misschien dat je die kan gebruiken om de lijntjes die je moet snijden aan te geven.. is alles in elk geval even breed
(en met een nijptang kan je tandjes van de kam afknippen als je bredere banen wil)
Okay, dan is het je accuut vergeven!!!quote:Op vrijdag 20 april 2012 01:46 schreef AnneX het volgende:
[..]
Wat pfffft.
Hartstikke goed van je.
Ik kon het niet vinden. Dank !
Ps. Zat wel op jóuw site te kijken naar ingrediënten/kruiden....lol
quote:Op vrijdag 20 april 2012 01:58 schreef RobinOok het volgende:
Ik denk altijd dat iedereen op Fok (behalve ik) jonger dan 25 is.
Dat zijn mijn virtuele kleinkinderenquote:Op vrijdag 20 april 2012 01:58 schreef RobinOok het volgende:
Ik denk altijd dat iedereen op Fok (behalve ik) jonger dan 25 is.
Opeens hou ik weer heel erg veel van jequote:Op vrijdag 20 april 2012 01:58 schreef RobinOok het volgende:
Ik denk altijd dat iedereen op Fok (behalve ik) jonger dan 25 is.
over het zuur toevoegen ed weet ik, maar vroeg het me meer af voor de 'rijskracht' . Ik wist overigens niet dat bakpoeder vrijwel hetzelfde was. Dacht dat het 2 verschillende vormen waren met eenzelfde werking (mits je bij soda een zuur toevoegt).quote:Op dinsdag 24 april 2012 22:02 schreef MaximusTG het volgende:
Tuurlijk zit er iets verschil in. Bakpoeder is baking soda met een zuur er bij. Bakpoeder ipv baking soda kan niet veel kwaad. Baking soda ipv bakpoeder moet een zuur bij, anders krijg je idd die zeepsmaak. 1 tsp baking soda is dus wat meer in de vorm van bakpoeder, maar dat zal hier amper uitmaken.
Wil je nu weten hoe je een schnitzel of karbonade bakt?quote:Op dinsdag 24 april 2012 22:17 schreef _Loki het volgende:
Piet, ik heb een vriezer vol varkensgehakt, schnitzels en karbonades liggen. Wat moet ik ermee? schoonouders hebben een varken geslacht van eigen hobbyboerderij (enorm lekker vlees is dat) dus hebben flink wat spul aan ons meegegeven, maar laat dat nou net de soorten vlees zijn die ik zelf nooit klaar maak.
Als jij voorstelt ze gewoon te bakken en er verder niks bijzonders mee te doen, dan zou het zeker fijn zijn te weten hoe ik dat goed doequote:Op dinsdag 24 april 2012 22:24 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Wil je nu weten hoe je een schnitzel of karbonade bakt?
pan, vuur, boter? Vlees kruiden naar smaak.quote:Op dinsdag 24 april 2012 22:36 schreef _Loki het volgende:
[..]
Als jij voorstelt ze gewoon te bakken en er verder niks bijzonders mee te doen, dan zou het zeker fijn zijn te weten hoe ik dat goed doe
Maar vooral met het varkensgehakt weet ik me echt geen raad.
Is het in plakken gesneden of in braadstukken?quote:Op dinsdag 24 april 2012 22:36 schreef _Loki het volgende:
[..]
Als jij voorstelt ze gewoon te bakken en er verder niks bijzonders mee te doen, dan zou het zeker fijn zijn te weten hoe ik dat goed doe
Maar vooral met het varkensgehakt weet ik me echt geen raad.
In plakken gesneden. Het ding is dat ik geen idee heb wat ik lekker vind. Ik heb in de drie jaar dat ik op mezelf/samen woon nog nooit karbonades gemaakt dus ben de schoenzolen van thuis gewend.quote:Op dinsdag 24 april 2012 22:43 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Is het in plakken gesneden of in braadstukken?
Hoe je ze bereid ligt aan jezelf. Wat lijkt je lekker.
Je zou worst kunnen maken met het varkensgehakt?
korter bakken en het vuur niet zo hoogquote:Op woensdag 25 april 2012 16:04 schreef _Loki het volgende:
[..]
In plakken gesneden. Het ding is dat ik geen idee heb wat ik lekker vind. Ik heb in de drie jaar dat ik op mezelf/samen woon nog nooit karbonades gemaakt dus ben de schoenzolen van thuis gewend.
Ja hoor, met een trechter en een steel van een pollepel kan je ook stoppen. Vraag je slager naar schapendarm.quote:Worst maken lijkt me leuk om te doen! Kan dat ook zonder machine?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |