abonnement Unibet Coolblue
pi_110050784
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 april 2012 21:33 schreef SiGNe het volgende:
Zou je het erg jonge roomkaas kunnen noemen?
Dan weet ik in welk hokje ik het ongeveer moet stoppen..
Er staan ook gewoon recepten voor op internet die er dichtbij in de buurt komen, maar lang niet origineel zijn. Slagroom met mascarpone opkloppen inderdaad. Origineel is het gewoon slagroom dat heeeel langzaam ingedikt is om het lobbig te maken. Zie dit recept.
pi_110188959
Ik moet snel een gegrilde paprika hebben/maken.

Hoe?
pi_110190484
Op het gasfornuis roosteren.
pi_110192460
quote:
0s.gif Op woensdag 11 april 2012 17:41 schreef AppleMartini het volgende:
Op het gasfornuis roosteren.
Kan ook, uiteindelijk heb ik ze maar in de oven onder de grill gedaan. Stinken! :o :r
Maar na het afkoelen in een zakje en ontvellen waren ze wel erg :9~

[ Bericht 5% gewijzigd door Iemand91 op 11-04-2012 18:53:20 ]
pi_110195003
Ook een goeie inderdaad. Zo verschrikkelijk lekker :9~
  woensdag 11 april 2012 @ 23:14:45 #56
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_110210783
quote:
0s.gif Op woensdag 11 april 2012 17:41 schreef AppleMartini het volgende:
Op het gasfornuis roosteren.
Jep, aan een vork prikken en boven de gasvlam roosteren, of met een verfbrander/soldeerlamp
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  donderdag 12 april 2012 @ 00:14:42 #57
156451 nexus-pilot
Slapend horror
pi_110213390
Dit is mijn recept voor brownies:
-250gr chocola
-250gr boter
-4 eieren
-150gr suiker
-80gr bloem

Als ik dit maak, zijn mn brownies redelijk zwaar, hoe kan ik deze luchtig maken?
Ik zie daar 2 dwergen staan en ze zijn dronken ;[.
  donderdag 12 april 2012 @ 05:56:33 #58
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_110216946
quote:
0s.gif Op donderdag 12 april 2012 00:14 schreef nexus-pilot het volgende:
Dit is mijn recept voor brownies:
-250gr chocola
-250gr boter
-4 eieren
-150gr suiker
-80gr bloem

Als ik dit maak, zijn mn brownies redelijk zwaar, hoe kan ik deze luchtig maken?
Eieren scheiden en eiwit stijfslaan, en voorzichtig door het beslag enveloperen (niet roeren, omslaan met een spatel) en eventueel bloem vervangen door zelfrijzend bakmeel.
Maar imho horen brownies zwaar, zoet en chocoladig te zijn, het zijn brownies, geen cakejes.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_110224569
quote:
0s.gif Op donderdag 12 april 2012 00:14 schreef nexus-pilot het volgende:
Dit is mijn recept voor brownies:
-250gr chocola
-250gr boter
-4 eieren
-150gr suiker
-80gr bloem

Als ik dit maak, zijn mn brownies redelijk zwaar, hoe kan ik deze luchtig maken?
Dit is mijn brownie recept:

- 100 g pure chocola (minimaal 70 procent cacao)
- 150 g gemengde ongezouten noten (pecannoten, walnoten, hazelnoten, paranoten)
- 100 g boter
- 200 g suiker
- 50 g bloem
- 2 grote eieren
- snufje zout

[ Bericht 0% gewijzigd door roos85 op 12-04-2012 12:32:29 ]
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  † In Memoriam † donderdag 12 april 2012 @ 12:30:11 #60
91830 MaximusTG
pi_110224821
quote:
0s.gif Op donderdag 12 april 2012 12:30 schreef MaximusTG het volgende:
Is dat jouw recept, of die van de Trouw?:
http://www.trouw.nl/tr/nl(...)02/12/Brownies.dhtml

:P
Die van trouw :P
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  donderdag 12 april 2012 @ 15:35:07 #62
17103 PyTh
The Few, The Proud
pi_110232762
Piet graag jouw recept voor de lekkerste Ossobuco?
For those involved, No explanation is necessary
For those who are not, No explanation is possible
  donderdag 12 april 2012 @ 21:07:38 #63
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_110249146
quote:
14s.gif Op donderdag 12 april 2012 15:35 schreef PyTh het volgende:
Piet graag jouw recept voor de lekkerste Ossobuco?
Pech voor je, ben verhuizing aan het voorbereiden, bijna alle boeken en aantekeningen is al ingepakt.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  vrijdag 13 april 2012 @ 11:49:11 #64
17103 PyTh
The Few, The Proud
pi_110270521
quote:
1s.gif Op donderdag 12 april 2012 21:07 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Pech voor je, ben verhuizing aan het voorbereiden, bijna alle boeken en aantekeningen is al ingepakt.
Heb ik weer :(
For those involved, No explanation is necessary
For those who are not, No explanation is possible
  vrijdag 13 april 2012 @ 12:05:49 #65
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_110271122
Piet even tussendoor maar even hier: je allergrootste 'vriend' Joop Braakhekke vekoopt Le Garage. :)
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_110271624
quote:
3s.gif Op vrijdag 13 april 2012 12:05 schreef golfer het volgende:
Piet even tussendoor maar even hier: je allergrootste 'vriend' Joop Braakhekke vekoopt Le Garage. :)
je kan ook gewoon DM gebruiken :W
  vrijdag 13 april 2012 @ 12:23:57 #67
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_110271922
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 april 2012 12:16 schreef GeenWijn het volgende:

je kan ook gewoon DM gebruiken :W
Joh. :')
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  vrijdag 13 april 2012 @ 12:49:52 #68
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_110272946
quote:
3s.gif Op vrijdag 13 april 2012 12:05 schreef golfer het volgende:
Piet even tussendoor maar even hier: je allergrootste 'vriend' Joop Braakhekke vekoopt Le Garage. :)
Darn, en ik heb net een huis gekocht met twee garages.
LOL
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  vrijdag 13 april 2012 @ 14:30:32 #69
347864 HerrPiet
Ze zeggen het.
pi_110277147
quote:
14s.gif Op donderdag 12 april 2012 15:35 schreef PyTh het volgende:
Piet graag jouw recept voor de lekkerste Ossobuco?
Ik heb laatst deze gemaakt van Jeroen Meus. Was erg lekker.

http://www.een.be/programmas/dagelijkse-kost/recepten/ossobuco
  vrijdag 13 april 2012 @ 16:43:34 #70
17103 PyTh
The Few, The Proud
pi_110282836
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 april 2012 14:30 schreef HerrPiet het volgende:

[..]

Ik heb laatst deze gemaakt van Jeroen Meus. Was erg lekker.

http://www.een.be/programmas/dagelijkse-kost/recepten/ossobuco
Bedankt HerrPiet, ik ga 'm zo eens testen alleen met pappardelle ipv spaghetti ;)
For those involved, No explanation is necessary
For those who are not, No explanation is possible
  vrijdag 13 april 2012 @ 16:50:26 #71
347864 HerrPiet
Ze zeggen het.
pi_110283092
quote:
14s.gif Op vrijdag 13 april 2012 16:43 schreef PyTh het volgende:

[..]

Bedankt HerrPiet, ik ga 'm zo eens testen alleen met pappardelle ipv spaghetti ;)
Succes :) Je gaat er geen spijt van krijgen.
pi_110316922
Ik wil graag een yoghurt/bavarois taart maken, met granny smith appels. En dan de puree van appels gemarmerd door het slagroom/yoghurt mengsel doen. Voor de 24kitchen kijkers: een kruising tussen de victoria appeltaart en de gemarmerde mango-yoghurt taart uit Rudolphs Bakery. In plaats van de mangopuree wil ik dus de granny smith puree maken van de Victoria appeltaart. Maar die is van zichzelf een beetje bleekjes. Hebben jullie tips om die granny smith puree op natuurlijke wijze de kleur van de schil te geven zodat dat een mooi marmereffect geeft?
Kortom een recept voor (licht) groene kleurstof.

Bedankt alvast!
  zaterdag 14 april 2012 @ 17:32:15 #73
347864 HerrPiet
Ze zeggen het.
pi_110319044
Misschien kan je iets met munt doen? Of de schillen van de appels?
  zaterdag 14 april 2012 @ 20:17:36 #74
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_110324300
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 april 2012 16:13 schreef zeeuws_meisje het volgende:
Ik wil graag een yoghurt/bavarois taart maken, met granny smith appels. En dan de puree van appels gemarmerd door het slagroom/yoghurt mengsel doen. Voor de 24kitchen kijkers: een kruising tussen de victoria appeltaart en de gemarmerde mango-yoghurt taart uit Rudolphs Bakery. In plaats van de mangopuree wil ik dus de granny smith puree maken van de Victoria appeltaart. Maar die is van zichzelf een beetje bleekjes. Hebben jullie tips om die granny smith puree op natuurlijke wijze de kleur van de schil te geven zodat dat een mooi marmereffect geeft?
Kortom een recept voor (licht) groene kleurstof.

Bedankt alvast!
Je kan een levenmiddelkleurstof nemen, baukje heeft die in het bakassortiement in de supermarkt. Of je gebruikt wat Doodgekookte spinazie die je met wat joghurt staafmixert tot een groene brij.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zondag 15 april 2012 @ 09:45:27 #75
39145 Aventura
Relax, het is maar Fok
pi_110341684
*Help* Gister een grote pan minestrone gemaakt. Een variant met rijst. Nu heb ik daarbij een blunder gemaakt, ik heb er per ongeluk risottorijst in gedaan :( Ik weet dat minestrone een vaste sructuur mag hebben, maar dit is gewoon een groenterisotto geworden. Valt dit nog te redden? Hij smaakt wel erg goed :'(
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')