Waarom zou je dat niet mogen?quote:Op donderdag 29 maart 2012 12:54 schreef RobinOok het volgende:
Is dat eigenlijk wel de bedoeling, dat ik een nieuw deel open?
Nou ja, anders pech gehad.
Dus het kookprogramma gaat er eindelijk komen? :-)quote:Op woensdag 28 maart 2012 22:10 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Met oestersaus en gember is ook lekker
Ben aan het schilderen in mijn nieuwe huis, weinig tijd voor fok, sorry
Deze serie is toch ook gereekst? Dua dat hoef niet meer, op de pc gewoon op de TT klikken.quote:Op donderdag 29 maart 2012 12:56 schreef golfer het volgende:
[..]
Waarom zou je dat niet mogen?
Wel nog even in de OP het laatste (voorgaande deel) aanvullen.
Basterdsuiker, als ik me niet vergis.quote:Op donderdag 29 maart 2012 13:59 schreef Bleie het volgende:
Fijn, dat recept voor American Pancakes, want ik ben er dol op. Maar wat ik nooit weet: hoe zit t met de vertaling van suikerbenamingen in t Engels? In dit concrete geval: welke suiker wordt aangeduid met caster sugar?
Caster of castor sugar is de Britse benaming voor fijne kristalsuikerquote:Op donderdag 29 maart 2012 14:05 schreef morg78 het volgende:
[..]
Basterdsuiker, als ik me niet vergis.
en ook maar meteen mijn antwoord aan Bleie dat ik met caster sugar gewoon huis-, tuin,- en keukensuiker bedoelde!quote:
quote:Op donderdag 29 maart 2012 16:04 schreef RobinOok het volgende:
[..]
en ook maar meteen mijn antwoord aan Bleie dat ik met caster sugar gewoon huis-, tuin,- en keukensuiker bedoelde!
Gaat lekker met jou vandaag. Ha!
Maar die had ik wel al gezien!quote:Op donderdag 29 maart 2012 16:04 schreef RobinOok het volgende:
[..]
en ook maar meteen mijn antwoord aan Bleie dat ik met caster sugar gewoon huis-, tuin,- en keukensuiker bedoelde!
Gaat lekker met jou vandaag. Ha!
Waarom proef je hem niet gewoon?quote:Op donderdag 29 maart 2012 13:25 schreef tech4u het volgende:
Ik heb in de koelkast al 3 weken een restje wijn staan. Nou is de smaak zeker wel achteruit gegaan en ga ik het echt niet meer drinken, maar kan ik dat nog wel gebruiken om bijvoorbeeld door de risotto te doen?
Natuurlijk, waarom niet? Ik ben erg druk, kom net thuis.quote:Op donderdag 29 maart 2012 12:54 schreef RobinOok het volgende:
Is dat eigenlijk wel de bedoeling, dat ik een nieuw deel open?
Nou ja, anders pech gehad.
RobinOok!!!quote:Op donderdag 29 maart 2012 23:31 schreef SiGNe het volgende:
Zelfs de keuringsdienst van Waarde maakt gebruik van Robin: http://www.facebook.com/keuringsdienst/posts/381473331873668
[edit] oh, ik zie net d'r reactie bij het bericht staan ook
Het vlees was volgens mij goed aangebraden voor het stoven, het was niet heel erg donker maar dat heb ik eigenlijk nooit. Verder vond ik het schuim nogal wit van kleur, maar volgens jou is het vrij normaal?quote:Op zondag 1 april 2012 18:43 schreef Pietverdriet het volgende:
Heb je het vlees goed aangebraden voor het stoven? Lijkt mij vrij normaal eiwitschuim zoals bij bouillon.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |