quote:Op maandag 16 april 2012 11:20 schreef Gwywen het volgende:
Brood te lang laten rijzen in de vorm...
Ik dacht, dat kan wel terwijl ik boodschappen doe.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
(sorry voor de lamme kwaliteit van de foto's , ik heb ze met mijn foon gemaakt)
Klinkt er naar dat je gist dood is.quote:Op maandag 16 april 2012 14:42 schreef Goudvis87 het volgende:
ook geen bellen, meel op bodem gezakt, waterlaagje bovenin. 100 gr meel op 100 gr water is normaal toch? Probeerde ik vanochtend met het maismix maar dat wordt zo'n droge kledder...
ik wil zeg maar beetje result krijgen zoals bij chocolade cake.quote:Op maandag 16 april 2012 09:40 schreef MaximusTG het volgende:
Volgens mij wordt het ook niet zo vaak gedaan, daadwerkelijk brood met chocoladesmaak. Je ziet veel vaker zoete witte broodjes met chocoladestukjes erin..
oh dat ziet er leuk uit!quote:Op maandag 16 april 2012 16:12 schreef Jagärtrut het volgende:
Ik heb van het weekend deze gemaakt:
[ afbeelding ]
Zie hier het recept. Lekker, met chocolade smaak. En fijn deeg om mee te werken!
Ziet er zeker lekker uit idd mooie foto ook!quote:Op maandag 16 april 2012 16:12 schreef Jagärtrut het volgende:
Ik heb van het weekend deze gemaakt:
[ afbeelding ]
Zie hier het recept. Lekker, met chocolade smaak. En fijn deeg om mee te werken!
oh, niet mijn foto! Van de blog waar hij vandaan komt. En ze waren inderdaad erg lekker!quote:Op maandag 16 april 2012 18:08 schreef Doodloper het volgende:
[..]
Ziet er zeker lekker uit idd mooie foto ook!
Was al jaloers op je vorkjesquote:oh, niet mijn foto! Van de blog waar hij vandaan komt. En ze waren inderdaad erg lekker!
Dus ff cacaopoeder kopen bij appiequote:Op maandag 16 april 2012 16:11 schreef MaximusTG het volgende:
Probeer deze eens, lijkt me een winnaar:
http://www.davidlebovitz.com/2010/04/chocolate-bread-recipe/
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |