abonnement Unibet Coolblue
  dinsdag 6 maart 2012 @ 19:17:19 #301
64459 ozzietukker
no worries mate
pi_108791679
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 maart 2012 01:23 schreef BlaZ het volgende:

[..]

Ik heb KLM eens opgebeld en je moet schijnbaar een gestempeld ticket hebben. Dus ik ga gewoon naar Antwerpen haal mijn treintickets op laat ze even stempelen en ga weer naar huis. Indien nodig pak ik de Thalys wel tot Breda dan ben ik tenminste nog aan boord geweest :P
Absoluut onzin dat het treinticket gestempeld moet zijn, ik reis regelmatig op deze manier, (ook zonder boeking bij KLM) en ik wordt slechts 25% van de tijd uberhaubt gecontroleerd aan boord, meestal lopen de conducteurs wel een keertje langs, maar controleren ze het kaartje niet.

Zodra je het ticket hebt afgehaald wordt e.e.a. vrijgegeven in het systeem, 100% zeker omdat direct na het ophalen van het treinticket in Antwerpen op Schiphol bij de incheckmachine ingechecked kon worden door een derde persoon.

Het afgestempelde treinkaartje kan als bewijs dienen mocht er iets zijn misgegaan in het systeem, dan is het handig om een dergelijk bewijs te hebben, echter het ophalen bij de balie in Antwerpen is de trigger, want ook KLM weet dat het goed mogelijk is dat er niet gecontroleerd wordt! Bij de incheckbalie wordt verder niet gevraagd om het ticket.

That said, het kan natuurlijk geen kwaad om de trein naar Antwerpen te nemen vanaf Nederland, en dan terug te reizen, de aankomsttijden uit Nederland zijn zo dat je een uurtje hebt om het ticket bij de balie op te halen, prima de tijd om nog een lekker kopje koffie en broodje te nuttigen, of beter, bij goed weer zoals afgelopen september lekker even de stad in te gaan en even rustig op een terrasje te zitten!
RTFM
Zo niet? Dan toch!
Nawie, just Nawie!
TWENTE KAMPIOEN.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')