FOK!forum / Gaming / [MMORPG]Guild Wars 2 #2 - Mét bèta-aankondiging!
AMDBmaandag 23 januari 2012 @ 10:15
gw2banner.jpg
Inleiding:
Guild Wars 2 speelt zich zo'n 200 jaar later dan zijn voorganger af: Guildwars. Guildwars speelde zich af in het land Tyria die in verschillende continenten was opgesplitst: Tyria, Cantha en Elona. Die ook allemaal hun eigen deel hadden.
Guild Wars 2 speelt zich voorlopig alleen nog maar af in Tyria voor zover bekent.
Voor dat je het weg klikt omdat het een MMO is. Deze kost niks per maand.
Release datum: Nog onbekend.

Check vooral even de spoilers. Ook al wil je niet alles lezen, ik heb er moeite voorgedaan EN er staan ook nog veel filmpjes in. :D

SPOILER: Races
Human:
hero-human.jpg
In Guildwars was het enige ras dat je kon spelen de human. In Tyria(GW2) waren ze verspreid over Kryta, The kingdoms of Orr, en Ascalon. Ascalon was zo'n beetje de hoofdstad van de Human totdat het vernietigd werd in een gevecht met de Charr. Meer info hier.

Charr:
hero-charr.jpg
De Charr is naast de human de enige ras die al ver voor GW2 bekend was, in het eerste deel om precies te zijn. Humans en de Charr zijn in feite vijanden en mogen elkaar niet. De enige keer dat er vrede tussen de twee was, was toen the Destroyers alles wouden vernietigen in Eye of the North. De Charr kan in GW2 op vier poten rennen. Meer info hier.

Asura:
hero-asura.jpg
Een ras die pas bekend werd in de uitbreiding Eye of the North. De Asura is een erg slim en mystiek ras. En kwamen eigenlijk pas onder de aandacht toen de Destroyers hun portalen sloopten. Daarnaast dat ze erg slim zijn zijn ze ook nogal arrogant. Ze denken zelf de beste te zijn en dat intelligentie sterker is dan kracht. In GW2 is het bekend dat de Asura in een soort robot kan zitten zoals op het plaatje te zien is. Meer info hier.

Er is nog geen filmpje

Norn:
hero-norn.jpg
Ook een ras dat pas bekend was in de laatste titel. De Norn is een erg op zich zelf volk. Ze leven hoog in de bergen(Shiverpeaks). Ze leven nooit in grote groepen en gaan er vaak zelf op uit voor avontuur. Ze kunnen veranderen in o.a beren. Dit is ook mogelijk in GW2. Meer info hier.

Sylvari:
hero-sylvari.jpg
Het ras waar het minst over bekend is, maar wel helemaal gloed nieuw: de Sylvari.
Een erg mystiek ras die veel op planten lijken. Ze leven ook in bomen. Meer info hier.
SPOILER: Professions
Elementalist:
hero-elementalist.jpg
Een klasse die in geen enkele MMO of RPG ontbreekt dat is de Mage. In GW heet hij de Elementalist omdat het veel gebruik maakt van de verschillende elementen als Water en Vuur. In GW2 kun je erg gemakkelijk met hotkey toetsen switchen tussen verschillende elementen.
In GW1 vooral bekend als de AoE (Area of Effect) caster die veel vijanden tegelijk veel schade kan toebrengen, in GW2 lijkt het er op dat hij meer de kant van directe aanval opgaat. Meer info hier.

Warrior:
hero-warrior.jpg
Net zoals bij de Elementalist niet echt een verrassing. De bekende klasse, niet veel nieuws aan behalve dat hij vooral erg veel verschillende wapens kan gebruiken en kan combineren. Hij kan dus ook een boog gebruiken om vijanden van afstand te doden. Meer info hier.

Ranger:
hero-ranger.jpg
Aan deze klasse is wel aardig wat aan vernieuwd vergeleken met andere games.
Zo is dit niet een klasse die zich alleen richt op lange afstandsaanvallen en Pets. Maar gebruikt ook traps(dodelijke vallen) en Spritis(Waren in GW1 alleen beschikbaar voor de Ritualist) en dan spirits die tijdelijke buffs uitvoeren waardoor je meer health of aanvalkracht hebt. En wanneer hij in de moeilijkheden zit kan hij ook nog close range wapens gebruiken zoals een bijl. Meer info hier.

Necromancer:
hero-necromancer.jpg
De Necromancer, of ook wel de Meester van de Dood. Is een mage met vooral zwarte magie. Profiteert van de ander zijn dood. Zo kan hij uit bijvoorbeeld uit lijken minions laten ontstaan die voor hem vechten. Een erg handig iets. Zo had je in GW1 Necromancers die zich specialiseerden in zoveel mogelijk minions spawnen. De Necromancer gebruikt ook nog krachten als Fear(Angst) om vijanden te laten vluchten, en heeft zelfs krachten waarbij hij het leven uit zijn vijanden zuigt en voor zichzelf gebruikt. Meer info hier.

Guardian:
hero-guardian.jpg
Aangezien er geen healers zijn in GW2 is dit toch wel een klasse die er het meest op lijkt. De Guardian is een combinatie van Melee aanvallen en Magie. En is, in tegenstelling tot de Warrior, meer in de verdediging. Er word gezegd dat dit een beetje de Paladin is van GW2, maar is veel meer gericht juist tegen Melee aanvalen en zijn groep te beschermen met krachtsvelden en muren. Een klasse die de tij kan omkeren en dus erg handig om bij je te hebben. Meer info hier.

Thief:
hero-thief.jpg
Een soort Roque of Assassin. Naast dat ze vooral messen gebruiken en zich concentreren op Stealth aanvallen kunnen ze ook kleine geweren gebruiken(Pistolen e.d.; Geweren zijn voor de Ranger en Engineer) Ze kunnen net als de Ranger ook traps neerleggen en maken gebruik van de 3e combinatie skill die wordt gecreëerd door je mainhand en offhand weapon: Gebruik je bijvoorbeeld een Mes en Pistool dan zal je 3e skill anders zijn dan als je 2 messen of 2 pistolen hebt. Meer info hier.

Engineer:
hero-engineer.jpg
Een klasse die je eigenlijk alleen maar ziet in shooters, maar toch is hij ook in de wereld van Guild Wars 2. Zelf vind ik dit één van de professions waar ik het meeste interesse in heb door de verschillende mogelijkheden. Deze klasse maakt gebruik van verschillende kits waar hij tussen kan wisselen. Zo kan hij turrets plaatsen die damage kunnen doen maar ook de vijand kunnen vertragen. Maar ook mijnen, bommen en granaten kan hij gebruiken in het slagveld. Zijn wapens zijn wel wat in mindere variatie, zo kan hij alleen pistolen en geweren gebruiken. Maar door zijn verschillende kits zijn er toch veel dingen die hij kan doen. Zo heeft hij ook nog een paar wapen kits waardoor hij zelfs een vlammenwerper kan gebruiken. Meer info hier.

De achtste en laatste profession:
GDC_2010_purplefan_cropped.png
Naar geruchten gaat dit de Mesmer worden, een caster die zich specialiseert in illusie. En vooral in GW1 vooral tegen andere casters als Elementalisten en Necromancers was, door ze te stunnen of skills tijdelijk uit te schakelen.
SPOILER: Systemen
Combat:
hero-combat.jpg

De combat in GW2 is in tegenstelling tot andere MMO's erg dynamisch en visueel. Aangezien je bij de standaard MMO's een tegenstander aanklikt en je een RSI vinger ontwikkelt aan hoe vaak je een nummer toets indrukt. Hier kun je aanvallen wanneer je wilt. Je kunt springen en rollen om aanvallen te ontwijken en tijdens dat je aan het lopen bent kun je gewoon aanvallen en skills gebruiken. Je kunt ook onderwater aanvallen omdat je een zuurstof masker tot je beschikking hebt. Je skills veranderen dan automatisch mee omdat het niet meer geloofwaardig is als je vuur skills kunt uitvoeren onderwater. Een stuk water laten koken is dan een stuk leuker.

Het Skill systeem:

calculator-thumb.jpg
Je hebt een balk van 10 Slots, en dat is dan ook je Max.
Je kunt niet net zoals in World of Warcraft, balken maar dan ook balken helemaal vol gooien met skills en items. Je zit vast aan deze 10 skills. Maar toch kun je deze makkelijk veranderen.
In GW2 leer je skills door wapens te gaan gebruiken. Hoe meer je een wapen gebruikt hoe vettere skills je er voor hebt.
De eerste 5 skills zijn dan ook gebaseerd op je wapen. De eerste 2 van je mainhand, de 3e is gecombineerd en de laatste 2 zijn dan van je offhand wapen. Skill 6 is een heal skill die je zo nu en dan kunt gebruiken, verwacht dus geen reloadtimes zoals bij healers.
Skill 7, 8 en 9 zijn gebaseerd op je Profession en Race. Bij de Engineer bijvoorbeeld staat hier alle kits in, die je weer kunt omwisselen voor andere kits.(deze skills zijn dus makkelijk de verplaatsen en aan te passen)Skill 10 is je Elite skill. Deze gebruik je eigenlijk alleen maar in noodgevallen en kun je niet vaak gebruiken. Zo kun je als elementalist bijvoorbeeld in een tornado veranderen.
healthcare-thumb.jpg
Onderwater veranderen je skills naar wat mogelijk is onderwater. Zo heb je als Engineer onderwater mijnen en netten en kun je als Elementalist het water laten koken.
En bied het erg veel leuke mogelijkheden door de Z-axis zodat naast dat je naar voren, naar achter, naar links en naar rechts ook nog naar onder boven kunt.
Meer info hier.

PvP:
De eerste aankondiging van PvP info is pas net gedaan op de GamesCom in Keulen. Veel info is er dus nog niet. Behalve de control the boon-mode. Lijkt een beetje op de Conquest mode in de Battlefield series waar je punten moet vast houden tot een aantal punten.
De PvP wordt gespeeld door gewoon mee te doen met een potje die je kunt selecteren in het PvP-menu. Hier verdien je punten mee. En wanneer je er genoeg hebt mag je mee doen met het maandelijkse tournament. Als je deze doorkomt strijd je met de andere 11 winnaars tegen elkaar in het jaarlijkse tournament. En als je dan deze wint dan mag je jezelf de beste PvP player noemen van dat jaar.

Is dat het enige?
Nee, natuurlijk niet. GW1 stond al bekend om de vele PvP mogelijkheden en werd ook veel gespeeld. Op dit moment is alleen boon control bekend. Maar er was wel wat info naar buiten gekomen dat er ook een World vs. World vs. World PvP mode zou komen. Dan zit je dus aan gevechten met 300 man.
gw2-pvp-002.jpg
Meer info hier.

Dynamic Events
hero-dynamic.jpg
Één van de echte pijlers van deze game is toch wel de Dynamic Events. Zoals je veel bij oudere MMO's tegenkwam zijn de uitroeptekens en vraagtekens boven het hoofd van NPC's.(poppetjes bestuurd door de computer) Dit is echter niet het geval in GW2. Je hebt een Main storyline met allemaal aan elkaar geschakelde missies die je kunt doorlopen maar je hebt geen echte secondary quests meer.

In GW2 krijg je secondary quests door gewoon gebieden te verkennen. Je krijgt dan een melding dat er zich een 'event' bij jou in de buurt plaats vindt. Je kunt zelf helemaal kiezen of je mee wilt doen. Het zou bijvoorbeeld zo maar eens kunnen gebeuren dat jij net even lang het strand loopt of er komt een enorme draak op je af(te zien in het Boss demo filmpje onderaan).
Je zou mee kunnen doen, maar als je er geen zin in hebt mag je gewoon weglopen.
Hoe meer mensen met de 'event' meedoen, des te moeilijker wordt de missie, én ninja-looten of masterlooten is niet meer mogelijk. Omdat iedereen een beloning krijgt precies afgestemd aan hoeveel je hebt mee geholpen en hoe hoog de moeilijkheidsgraad was.

Maar zou je niet kiezen om mee te helpen en die missie was mislukt? Dan kan het gebeuren dat er een geschakelde tweede 'event' zich afspeelt.
Stel bijvoorbeeld nou dat het team het niet gelukt is de draak te verslaan en een dorp dichtbij staat in de brand.
Dan moet jij met het team er voor zorgen dat de brand stopt om het dorp te redden.
Lukt dit niet dan is het over en uit, ookal zijn er 'events' die nog wel veel langer kunnen duren.
De dorp bewoners zijn vanaf nu kwaad op jou en kijken je vuil aan in je home-instance.

Je Home-Instance is een klein gebied in je stad waar alleen jij kan komen. Dit is dan ook het enigste stuk waar je geen andere spelers tegen zult komen. Hier staat je huis, of als je de Asura bent: je eigen persoonlijke laboratorium. Deze hele stad wordt gevormd door je keuzes.
Doordat bij het dorp dat je net had moeten helpen de oogst bijna helemaal mislukt is zullen bij hen de spullen die je wilt kopen stukken duurder zijn.

En zo zijn er talloze mogelijkheden aan keuzes die je later ook weer terug zal zien in je home-instance. En voor de Guildwars 1 fans onder ons: doordat het ze zo'n mooi systeem hebben kunnen ze erg gemakkelijk er 'events' tussen proppen. Dat betekend niet alleen meer gameplay maar ook dat er speciale Wintersday 'events' zijn. Meer info hier.


TL;DR
• Geen abonnement, 1 keer kopen is voor altijd spelen.
• 5 rassen
• 8 klassen
• Dynamisch event systeem: Geen secondary quest en gewoon doen wat je zelf wilt.
• Waarschijnlijk uitgebreide PvP
• Een echte storyline.
• Geen dood 3 koeien quests.
• Een ook geen LFG healer. LFG Tank is ook uitgesloten.
• Graphics zijn erg goed voor een MMO
• Als nog is de game niet erg zwaar.
• Combat systeem meer ingericht op Actie dan button bashing.
• Gast, de game gaat iets van ¤60 kosten waarom niet gewoon proberen, je betaald er geen ¤18/maand voor.

Filmpjes:

Gamescom 2011 trailer:
Bekijk deze YouTube-video

Manifesto trailer(interview met het doel en visie van de ontwikkelaars van het spel)

"This is one of our little ones" Boss demo Gamescom 2011

Meer demo's en Q&A's zijn te zien op dit kanaal(Vlaams iemand die elke video heeft opgenomen)
http://www.youtube.com/user/TubeElephant
______________________________________________________________________

Apart dat dit topic er nog niet was. Terwijl SWTOR, die ik erg vind lijken op een game als WoW maar dan in de ruimte meer aandacht lijkt te krijgen.

In iedergeval als ik in mijn glazenbol ga kijken denk ik zo dat de bèta van GW2 plaats zal vinden eind dit jaar en dat de release datum zo rond maart/april is.
Er zijn ook mensen die denken dat eind dit jaar al de game uitgegeven word. Ik heb mijn twijfels.

Ik hoop dat er meer mensen hier zijn die zo erg naar deze game uitkijken als ik. Ik moet trouwens nog een stukje schrijven over de Dynamic Events één van de meest ambitieuze systemen in deze game die totaal anders is als in andere MMO's.

Op dit moment heb ik eigenlijk even geen zin om het te schrijven, dus misschien zijn hier nog mensen die wat toe te voegen hebben aan de OP, of stukjes wil herschrijven.

In iedergeval wat vind jij van de game?
Morthillmaandag 23 januari 2012 @ 10:36
waarom stond deze niet in myat :o
Lamabalmaandag 23 januari 2012 @ 10:59
Pers invite mwoah. Zou gewoon snel die beta willen spelen :>

Net zoals iedereen.
Rickocummaandag 23 januari 2012 @ 11:17
Is toch open beta? Dus niks pers béta

RRRRRIGHT?! RIIIIIIIIGHT?!?!!?!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lamabalmaandag 23 januari 2012 @ 11:22
Dacht ik ook
Degodvadermaandag 23 januari 2012 @ 11:30
Ik kijk er iig erg naar uit, GW1 gespeeld t/m factions. Nu wel toe aan een nieuwe MMO.
hans1988maandag 23 januari 2012 @ 12:30
Die boss-battles werden toch een stuk lastiger bij release niet? :D

Die Shatterer enzo gaan wel erg snel dood in die filmpjes :D
Lamabalmaandag 23 januari 2012 @ 12:38
Misschien wat aangepast anders waren ze door de demo tijd heen :<?
AMDBmaandag 23 januari 2012 @ 14:07
quote:
0s.gif Op maandag 23 januari 2012 11:17 schreef RickoKun het volgende:
Is toch open beta? Dus niks pers béta

RRRRRIGHT?! RIIIIIIIIGHT?!?!!?!!!!!!!!!!!!!!!!!!
quote:
In February we’ll invite select press to participate in beta testing, and in March and April we’ll aggressively ramp up the size of our beta test events so that many of you will have a chance to participate. And of course, this all leads to the release of Guild Wars 2 later this year.
http://www.arena.net/blog/dragon

Klinkt alsof ze eerst pers toelaten en in maart/april een open bèta houden.
Lamabalmaandag 23 januari 2012 @ 14:26
quote:
0s.gif Op maandag 23 januari 2012 14:07 schreef AMDB het volgende:

[..]

[..]

http://www.arena.net/blog/dragon

Klinkt alsof ze eerst pers toelaten en in maart/april een open bèta houden.
Kats overheen gelezen. Alleen al omdat ik het woordje BETA zag.

Maar. PHENOOOO CAN YOU GETZ SUM KEY?
AMDBmaandag 23 januari 2012 @ 14:32
quote:
0s.gif Op maandag 23 januari 2012 14:26 schreef Lamabal het volgende:

[..]

Kats overheen gelezen. Alleen al omdat ik het woordje BETA zag.

Maar. PHENOOOO CAN YOU GETZ SUM KEY?
Ja mods, regel eens wat beta keys voor ons ^O^ :P
Banaanensuikermaandag 23 januari 2012 @ 14:33
Dus in maart en april een wat meer open beta. Dat zal voor de release date kunnen betekenen dat hij op z'n vroegst zo rond juni in de winkel kan liggen. Duurt nog wel lang |:(
LinQmaandag 23 januari 2012 @ 14:38
quote:
0s.gif Op maandag 23 januari 2012 14:33 schreef Banaanensuiker het volgende:
Dus in maart en april een wat meer open beta. Dat zal voor de release date kunnen betekenen dat hij op z'n vroegst zo rond juni in de winkel kan liggen. Duurt nog wel lang |:(
Als je er nou van uit gaat dat GW2 pas in november uit komt, kan het alleen maar meevallen. Denk zelf dat het ook wel november gaat worden.
Banaanensuikermaandag 23 januari 2012 @ 14:38
quote:
0s.gif Op maandag 23 januari 2012 14:38 schreef LinQ het volgende:

[..]

Als je er nou van uit gaat dat GW2 pas in november uit komt, kan het alleen maar meevallen. Denk zelf dat het ook wel november gaat worden.
Helaas kan ik mijn hersens niet zo voor de gek houden.
AMDBmaandag 23 januari 2012 @ 14:40
quote:
0s.gif Op maandag 23 januari 2012 14:38 schreef LinQ het volgende:

[..]

Als je er nou van uit gaat dat GW2 pas in november uit komt, kan het alleen maar meevallen. Denk zelf dat het ook wel november gaat worden.
Ik denk inderdaad dat er wel wat langer tussen zal zitten. Als ik niet in de bèta kom ga ik zwaar balen :(
Lamabalmaandag 23 januari 2012 @ 14:42
quote:
0s.gif Op maandag 23 januari 2012 14:40 schreef AMDB het volgende:

[..]

Ik denk inderdaad dat er wel wat langer tussen zal zitten. Als ik niet in de bèta kom ga ik zwaar balen :(
RAGE. Maar ja zal flink balen zijn. Dan maar diablo 3 als die eerder uitkomt



[ Bericht 31% gewijzigd door Lamabal op 23-01-2012 15:49:05 ]
#ANONIEMmaandag 23 januari 2012 @ 18:08
doe eens keys passen :D
Lamabalmaandag 23 januari 2012 @ 18:11
Studio van arenanet.

Misschien mogelijke release date?
sgl3I.jpg
AMDBmaandag 23 januari 2012 @ 18:12
quote:
0s.gif Op maandag 23 januari 2012 18:11 schreef Lamabal het volgende:
Studio van arenanet.

Misschien mogelijke release date?
[ afbeelding ]
_O_
Morthillmaandag 23 januari 2012 @ 18:21
quote:
0s.gif Op maandag 23 januari 2012 18:11 schreef Lamabal het volgende:
Studio van arenanet.

Misschien mogelijke release date?
[ afbeelding ]
Dat lijkt me gezien de beta een vrij realistische datum :D

Waar haal je dat ding vandaan?
Lamabalmaandag 23 januari 2012 @ 18:23
quote:
0s.gif Op maandag 23 januari 2012 18:21 schreef Morthill het volgende:

[..]

Dat lijkt me gezien de beta een vrij realistische datum :D

Waar haal je dat ding vandaan?
Ik heb zo'n mijn mensen.

TROLOL. Reddit
Banaanensuikermaandag 23 januari 2012 @ 18:23
Lijkt mij ook. Nog wel ruim 5 maanden.
#ANONIEMmaandag 23 januari 2012 @ 18:24
quote:
0s.gif Op maandag 23 januari 2012 18:23 schreef Lamabal het volgende:

[..]

Ik heb zo'n mijn mensen.

TROLOL. Reddit
Reddit :')

/v/ is voor de bazen.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 23-01-2012 18:24:27 ]
Lamabalmaandag 23 januari 2012 @ 18:26
quote:
0s.gif Op maandag 23 januari 2012 18:24 schreef Rivalo het volgende:

[..]

Reddit :')

/v/ is voor de bazen.
Reddit komt wel met veel informatie dus boeiend.
#ANONIEMmaandag 23 januari 2012 @ 18:27
Gejat.
Lamabalmaandag 23 januari 2012 @ 18:28
quote:
0s.gif Op maandag 23 januari 2012 18:27 schreef Rivalo het volgende:
Gejat.
Wat gejat
AMDBmaandag 23 januari 2012 @ 18:29
Belangrijker: welke club supporten ze bij Anet?
Lamabalmaandag 23 januari 2012 @ 18:31
quote:
Those jersey's are actually a tradition we've had in our design department where if a member of our design team who had been there for a while leaves, we'd hang a "retired" jersey on the wall for them. They used to be really crude t-shirts with names and numbers drawn on in pen but when our soccer team had cooler jerseys made we decided to order some for them. The number is their last work day. Sorry to ruin any fun conspiracy theories but any relation between those numbers and any kind of date is entirely coincidental at best.
http://www.guildwars2guru(...)069623&postcount=450
AMDBmaandag 23 januari 2012 @ 18:33
quote:
Ik geloof er helemaal niks van.
Banaanensuikermaandag 23 januari 2012 @ 18:42
Wishful thinking?
#ANONIEMdinsdag 24 januari 2012 @ 08:08
quote:
Ok, to clarify a couple of points:

We purposely didn’t use the term “Open Beta”, we mentioned Beta Events. To some people Open Beta means unlimited access to the game and everybody on the interwebs can play it. This is not what we will do.

We will do Beta Weekend Events. Those of you who played Guild Wars might already be familiar with the concept. It means that many of you (like the blogpost says) will get a chance to participate in specific Events, but access won’t be unlimited – there will be some kind of selection criteria and the beta period will usually start on a Fridayand end on thefollowing Sunday.

I hope this helps.
Als de kriterea maar niks met de HoM te maken heeft.
#ANONIEMdinsdag 24 januari 2012 @ 08:22
Oja, zou je voor een topic openen op een groot Nederlands forum en zo veel mogelijk nieuwtjes posten ook een GW2 pers invite kunnen krijgen :P
Banaanensuikerdinsdag 24 januari 2012 @ 08:27
Nee
#ANONIEMdinsdag 24 januari 2012 @ 08:54
Nouja, als Arenanet meeleest wil ik mij best wel opofferen.
Lamabaldinsdag 24 januari 2012 @ 08:57
Wie niet.
PBateman1978dinsdag 24 januari 2012 @ 09:21
Fuck die beta, wil de retail hebben.
Morthilldinsdag 24 januari 2012 @ 10:42
quote:
7s.gif Op dinsdag 24 januari 2012 08:22 schreef Rivalo het volgende:
Oja, zou je voor een topic openen op een groot Nederlands forum en zo veel mogelijk nieuwtjes posten ook een GW2 pers invite kunnen krijgen :P
Dier persinvites gaan nogal streng ;) zeker in het begin, dus je komt er niet heel ver mee
PBateman1978dinsdag 24 januari 2012 @ 10:44
Maar waarom zo graag die beta willen spelen ?

Ik vind het veel leuker om ''schoon'' aan de retail te beginnen.
Ooit aan de beta mee gedaan van WoW The Burning Crusade, en toen vond ik het in de retail uiteindelijk een stuk minder leuk omdat ik al zoveel had gezien.
Lamabaldinsdag 24 januari 2012 @ 10:46
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 januari 2012 10:44 schreef PBateman1978 het volgende:
Maar waarom zo graag die beta willen spelen ?

Ik vind het veel leuker om ''schoon'' aan de retail te beginnen.
Ooit aan de beta mee gedaan van WoW The Burning Crusade, en toen vond ik het in de retail uiteindelijk een stuk minder leuk omdat ik al zoveel had gezien.
Hele week beta of alleen weekend beta.

Want gw2 gaat alleen weekend beta's geven. Dus dat is wel een verschil
Banaanensuikerdinsdag 24 januari 2012 @ 10:46
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 januari 2012 10:44 schreef PBateman1978 het volgende:
Maar waarom zo graag die beta willen spelen ?

Ik vind het veel leuker om ''schoon'' aan de retail te beginnen.
Ooit aan de beta mee gedaan van WoW The Burning Crusade, en toen vond ik het in de retail uiteindelijk een stuk minder leuk omdat ik al zoveel had gezien.
Ja ik heb zelf eigenlijk ook niet echt de behoefte om de beta te spelen, precies om die redenen die jij aangeeft.
Maar ik denk dat ze gewoon niet meer kunnen wachten. :P
PBateman1978dinsdag 24 januari 2012 @ 10:46
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 januari 2012 10:46 schreef Banaanensuiker het volgende:

[..]

Ja ik heb zelf eigenlijk ook niet echt de behoefte om de beta te spelen, precies om die redenen die jij aangeeft.
Maar ik denk dat ze gewoon niet meer kunnen wachten. :P
Dat zal het zijn. :D
Morthilldinsdag 24 januari 2012 @ 10:47
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 januari 2012 10:44 schreef PBateman1978 het volgende:
Maar waarom zo graag die beta willen spelen ?

Ik vind het veel leuker om ''schoon'' aan de retail te beginnen.
Ooit aan de beta mee gedaan van WoW The Burning Crusade, en toen vond ik het in de retail uiteindelijk een stuk minder leuk omdat ik al zoveel had gezien.
Waarom demo's spelen? Weten of je geld uit moet geven :D
Banaanensuikerdinsdag 24 januari 2012 @ 10:58
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 januari 2012 10:47 schreef Morthill het volgende:

[..]

Waarom demo's spelen? Weten of je geld uit moet geven :D
Helaas weet je bij MMORPGs pas na een tijdje of het je geld waard is geweest. Na een tijdje worden de gebreken en fouten in het spel duidelijk (denk aan slecht werkende economie, geen endgame, etc.)
AMDBdinsdag 24 januari 2012 @ 10:59
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 januari 2012 10:47 schreef Morthill het volgende:

[..]

Waarom demo's spelen? Weten of je geld uit moet geven :D
Nu is die vraag bij GW2 toch al beantwoord! Ik wil gewoon vast even proeven aan de game.

Ik kwam er gister trouwens achter dat ik iemand ken die Closed Beta heeft gespeeld :{
Banaanensuikerdinsdag 24 januari 2012 @ 11:00
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 januari 2012 10:59 schreef AMDB het volgende:

[..]

Ik kwam er gister trouwens achter dat ik iemand ken die Closed Beta heeft gespeeld :{
Mag ik je aanraken?
Lamabaldinsdag 24 januari 2012 @ 11:01
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 januari 2012 11:00 schreef Banaanensuiker het volgende:

[..]

Mag ik je aanraken?
SCREENS PLOX.
AMDBdinsdag 24 januari 2012 @ 11:01
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 januari 2012 11:00 schreef Banaanensuiker het volgende:

[..]

Mag ik je aanraken?
Nee. :P

Het is gewoon grappig, dat iemand die je kent al jarenlang ook GW blijkt te spelen en zelfs beta-tester is, zonder dat je het weet.
Lamabaldinsdag 24 januari 2012 @ 11:01
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 januari 2012 11:01 schreef AMDB het volgende:

[..]

Nee.

Het is gewoon grappig, dat iemand die je kent al jarenlang ook GW blijkt te spelen en zelfs beta-tester is, zonder dat je het weet.
Hoe kwam hij erin dan. Hij werkt bij arenanet of ?
AMDBdinsdag 24 januari 2012 @ 11:02
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 januari 2012 11:01 schreef Lamabal het volgende:

[..]

Hoe kwam hij erin dan. Hij werkt bij arenanet of ?
Hij was al een paar jaar tester bij GW1.
Morthilldinsdag 24 januari 2012 @ 11:04
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 januari 2012 10:58 schreef Banaanensuiker het volgende:

[..]

Helaas weet je bij MMORPGs pas na een tijdje of het je geld waard is geweest. Na een tijdje worden de gebreken en fouten in het spel duidelijk (denk aan slecht werkende economie, geen endgame, etc.)
True, de legio bugs en fouten in TOR kwam ik niet tegen in iets van 30 uur beta spelen. Maar goed, je weet in ieder geval of de game je ligt.
#ANONIEMdinsdag 24 januari 2012 @ 15:07
Ik wil eigenlijk alleen maar de bèta spelen omdat ik er al zo lang op wacht. Daarnaast is het alleen in het weekend en zitten er nog meer restricties op. Het heet namelijk ook Beta Events.
Wat zijn de events?
Lamabalwoensdag 25 januari 2012 @ 14:54
Jammer dat het nu weer even stil is.

Als ik die pvp video's kijk lijkt het of necromancer lang niet zo sterk is. Jammer want ik zou dat wel mijn main class maken.

[ Bericht 65% gewijzigd door Lamabal op 25-01-2012 15:41:49 ]
#ANONIEMwoensdag 25 januari 2012 @ 15:50
Necro is altijd al een apparte klasse geweest. Was ook nooit zo sterk in directe combat. Moest het van zijn minions en hex spells hebben.
PBateman1978woensdag 25 januari 2012 @ 15:51
quote:
0s.gif Op woensdag 25 januari 2012 14:54 schreef Lamabal het volgende:
Jammer dat het nu weer even stil is.

Als ik die pvp video's kijk lijkt het of necromancer lang niet zo sterk is. Jammer want ik zou dat wel mijn main class maken.
Juist een uitdaging dan toch ?

Geef mij maar de zwakste class. :Y

Sowieso vind ik het persoonlijk altijd leuker om een class te spelen die je niet zo vaak tegen komt, ipv de tigduizenden van de sterkste class
#ANONIEMwoensdag 25 januari 2012 @ 15:54
quote:
0s.gif Op woensdag 25 januari 2012 15:51 schreef PBateman1978 het volgende:

[..]

Juist een uitdaging dan toch ?

Geef mij maar de zwakste class. :Y
Zeker geen zwakke class. Je moet er gewoon een beetje mee om kunnen gaan.
Je moet profiteren van iemand anders zijn dood en dat wordt nog wel eens vergeten.
Lamabalwoensdag 25 januari 2012 @ 15:58
Het is gewoon verdomt lastig om wat je wilt gaan spelen. :>

Zoveel keuzes :(
AMDBwoensdag 25 januari 2012 @ 15:58
In GW1 waren er ook weinig 'zwakkere' classes. Volgens mij waren alleen de Ritualist en Paragon vrij kut (vond ik dan wel weer leuk om te spelen).
AMDBwoensdag 25 januari 2012 @ 15:59
quote:
0s.gif Op woensdag 25 januari 2012 15:58 schreef Lamabal het volgende:
Het is gewoon verdomt lastig om wat je wilt gaan spelen. :>

Zoveel keuzes :(
Ik wil gaan PvP'en. Dan ontkom je er bijna niet aan om alle classes in ieder geval redelijk in de vingers te hebben om te weten wat de mogelijkheden ermee zijn.
Lamabalwoensdag 25 januari 2012 @ 16:02
quote:
0s.gif Op woensdag 25 januari 2012 15:59 schreef AMDB het volgende:

[..]

Ik wil gaan PvP'en. Dan ontkom je er bijna niet aan om alle classes in ieder geval redelijk in de vingers te hebben om te weten wat de mogelijkheden ermee zijn.
Same. Maar ik wil niet gaan pvpen met een class die niet leuk is om te spelen. De pvps die ik nu gezien heb zijn toch van een elementalist / guardian / warrior. Een thief heb ik nog niet echt veel gezien.

Ben wel benieuwd naar mesmer.
Banaanensuikerwoensdag 25 januari 2012 @ 16:03
Het hangt gewoon compleet af van hoe je speelt, en niet wat je speelt. In GW1 kon een ogenschijnlijk zwakkere mesmer het langer volhouden dan een gepantserde warrior. Dus het ligt allemaal aan jezelf ;)
Lamabalwoensdag 25 januari 2012 @ 16:06
quote:
0s.gif Op woensdag 25 januari 2012 16:03 schreef Banaanensuiker het volgende:
Het hangt gewoon compleet af van hoe je speelt, en niet wat je speelt. In GW1 kon een ogenschijnlijk zwakkere mesmer het langer volhouden dan een gepantserde warrior. Dus het ligt allemaal aan jezelf ;)
Dat is dan wel weer het fijne aan Gw2 dat het skill based is.

Maar is het nu ook gewoon zo dat bijvoorbeeld een elementalist een necromancer verslaat. En een Ranger verslaat bijvoorbeeld weer een elementalist.

Oftewel counter classes. Dus voor ieder 1. In ieder geval 1 op 1 fights.
Banaanensuikerwoensdag 25 januari 2012 @ 16:09
Weet ik niet. Als men de trend van GW1 doorzet, dan is het niet zo dat 1 class bij voorbaat al de overhand heeft over een andere class. Zoals ik al zei; het ligt aan hoe je zelf speelt en hoe goed je bent.
AMDBwoensdag 25 januari 2012 @ 16:11
quote:
0s.gif Op woensdag 25 januari 2012 16:06 schreef Lamabal het volgende:

[..]

Dat is dan wel weer het fijne aan Gw2 dat het skill based is.

Maar is het nu ook gewoon zo dat bijvoorbeeld een elementalist een necromancer verslaat. En een Ranger verslaat bijvoorbeeld weer een elementalist.

Oftewel counter classes. Dus voor ieder 1. In ieder geval 1 op 1 fights.
Zal wel een rol spelen, maar omdat je vrij veel skills bij je kan hebben kun je alles weer counteren. In GW1 hing het ook maar weer net van je build af. Nu zal skill en de juiste keuzes maken een grotere impact hebben.

Volgens mij gaat PvP echt heel veel fine-tunen met je team worden (op hoog niveau). Kan echt niet wachten _O_
Lamabalwoensdag 25 januari 2012 @ 16:33
Tjah. Wachten duurt altijd lang.
#ANONIEMwoensdag 25 januari 2012 @ 17:17
Ik had in GW1 altijd wel het gevoel dat er counter-classes waren.

Als Elementalist wil je niet zonder monk het opnemen tegen een Assassin of Mesmer.
AMDBwoensdag 25 januari 2012 @ 17:28
quote:
0s.gif Op woensdag 25 januari 2012 17:17 schreef Rivalo het volgende:
Ik had in GW1 altijd wel het gevoel dat er counter-classes waren.

Als Elementalist wil je niet zonder monk het opnemen tegen een Assassin of Mesmer.
Maar toch kon je ze, mits je de juiste skills bij je had, wel de baas.
#ANONIEMwoensdag 25 januari 2012 @ 18:22
quote:
0s.gif Op woensdag 25 januari 2012 17:28 schreef AMDB het volgende:

[..]

Maar toch kon je ze, mits je de juiste skills bij je had, wel de baas.
Ja klopt maar dan was je weer minder op andere vlakken. Ik denk dat je in GW2 beter af bent als je echt goed bent en dus buiten de combat om je skills veranderd naar het verloop van de PvP game.

Nieuw PvP interview: http://www.guildwarsinsid(...)rs-2-pvp-roundtable/

[ Bericht 11% gewijzigd door #ANONIEM op 25-01-2012 18:25:03 ]
AMDBwoensdag 25 januari 2012 @ 18:51
quote:
0s.gif Op woensdag 25 januari 2012 18:22 schreef Rivalo het volgende:

[..]

Ja klopt maar dan was je weer minder op andere vlakken. Ik denk dat je in GW2 beter af bent als je echt goed bent en dus buiten de combat om je skills veranderd naar het verloop van de PvP game.

Nieuw PvP interview: http://www.guildwarsinsid(...)rs-2-pvp-roundtable/
En een blogpost over de Jotun (giants)

http://www.arena.net/blog/the-savage-pride-of-the-jotun
AMDBwoensdag 25 januari 2012 @ 19:02
quote:
We’ve got catapults, we’ve got…

Matt: Siege Suits…

Jonathan: Well, we’ve talked about it internally, so we might as well let the cat out of the bag.

Mike: Well… go for it…

Matt: They’re our little twist on battering rams that we’re currently testing out and playing around with. Basically, you spend your supply to build these Siege Suits….

Mike: They’re essentially Giant Asura Golems that you go in and bash doors down with.

Matt: Exactly! You transfer the player into it, and now you’re just this giant, Asura, Battle-MechWarrior sort of thing. You can just walk up and start punching in the gates, punching in
people’s faces if you feel the need to; it’s another great, epic siege weapon.
_O_ _O_
#ANONIEMwoensdag 25 januari 2012 @ 19:09
Oh, ik wist niet dat er ook nog 4 andere pagina's waren. Snel maar even lezen :D

Edit: Die catapulten maken WvWvW natuurlijk wel veel sneller en leuker. Anders wordt het één grote clusterfuck.

[ Bericht 25% gewijzigd door #ANONIEM op 25-01-2012 19:10:34 ]
AMDBwoensdag 25 januari 2012 @ 19:38
quote:
0s.gif Op woensdag 25 januari 2012 19:09 schreef Rivalo het volgende:
Oh, ik wist niet dat er ook nog 4 andere pagina's waren. Snel maar even lezen :D

Edit: Die catapulten maken WvWvW natuurlijk wel veel sneller en leuker. Anders wordt het één grote clusterfuck.
Geweldig interview!

Ik ben op basis van de verhalen helemaal om: PvP gaat volgens mij geweldig worden _O_
#ANONIEMwoensdag 25 januari 2012 @ 19:51
Klopt, ik heb wel vaker games gespeelt die flink eSport vertegenwoordigd zijn, zoals Starcraft.
En eigenlijk wat je doet in Starcraft is gebouwen en units bouwen op initiatief of als counter op je vijand.
En ik denk zelf dat als ze alles goed gaan uitvoeren en alles netjes balanceren en zorgen dat de PvP games zonder vervelende lag draait, dit is vooral in normale PvP belangrijk WvWvW is meer een 'fun'-PvP mode. Ookal ben ik benieuwd hoe 2000 man het gaat doen op mijn scherm.

Maar als dat allemaal klopt kan dit goed uitlenen voor een eSport game. de PvP matches die ik gezien heb vond ik zeker niet saai om te kijken, daarnaast is het gebruik van skills ook alleen maar counteren en aanvallen, in combinatie met tactiek.

En elke class heeft een totaal andere speelstijl die je weer op een andere manier moet aanvallen of er tegen verdedigen.

Serieus als Arenanet nou eens wat PR doet en alles goed fine tuned: 'Tig nerfupdates na de launch is dat dus niet." kan dit wel eens een echte eSports titel worden.
Lamabaldonderdag 26 januari 2012 @ 09:23
Damn. Net zo ziek.

AMDBvrijdag 27 januari 2012 @ 23:05
Amazon.de biedt pre-order aan en geeft als releasedatum 30 juni!

http://massively.joystiq.(...)ms-june-30th-launch/
Banaanensuikervrijdag 27 januari 2012 @ 23:07
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 januari 2012 23:05 schreef AMDB het volgende:
Amazon.de biedt pre-order aan en geeft als releasedatum 30 juni!

http://massively.joystiq.(...)ms-june-30th-launch/
sgl3I.jpg
#ANONIEMvrijdag 27 januari 2012 @ 23:40
Ach ja, ik wacht sowieso met pre-order totdat ik zeker weet dat ik de collectors edition krijg. In iedergeval ik zo'n box:
45167761596694415.jpg
Maar dan met de bijhorende '2' uiteraard.


Edit:

Blijkbaar heeft NCSoft een case lopen tegen de Devs van TERA Online. Ze hebben namelijk nogal veel gejat, volgens NCSoft, toen ze NCSoft verlieten en een eigen bedrijf opstarten.

http://www.escapistmagazi(...)Csoft-Sues-Over-TERA

Veel websites gebruiken btw de woorden als "Elke game steelt van elkander" maar NCSoft stelt zelfs dat er Code, Models en Artwork rechtstreeks gekopieerd zijn.

Naja, gelukkig valt GW2 onder NCSoft West. Niet dat ik trouwens TERA Online een juridisch einde wens, wel als er rechtstreeks plagiaat is gepleegd: de game is leuk is namelijk geen argument is zo'n geval, maar ik weet wel zeker dat dit een tactische zet is en dat release van GW2 daarom niet zo ver vanaf de release datum van TERA (1 en 3 Mei) ligt.

Of probeer ik nu uit elk nieuwsbericht een optimistisch GW2 bericht te persen? :')

[ Bericht 12% gewijzigd door #ANONIEM op 28-01-2012 01:32:07 ]
eucalyptuszaterdag 28 januari 2012 @ 10:28
GW1 alle campaigns uitgespeeld, verder niet echt gejaagd op dikke armor ofzo, heb normale Kurzick op m'n warrior, geen elite ofzo. Misschien wel vet voor in je HoM, maar toch, geen zin om dik te farmen alleen zodat je wat items krijgt in GW2. Vond de endgame content voor GW1 beetje matig. PvP vond ik niet echt leuk, ik miste het springen na het spelen van WoW (ik weet het, het is een simpel iets maar toch mis ik het :') ). Ik hou zelf helemaal niet van die repetatieve shit zoals farmen, dus ik ben blij dat er in de OP stond dat er geen 'dood 3 koeien quests' zijn.

Conclusie: zeker kopen.
eucalyptuszaterdag 28 januari 2012 @ 10:40
quote:
0s.gif Op woensdag 25 januari 2012 15:58 schreef AMDB het volgende:
In GW1 waren er ook weinig 'zwakkere' classes. Volgens mij waren alleen de Ritualist en Paragon vrij kut (vond ik dan wel weer leuk om te spelen).
Duud, Rt was juist super goede ondersteuning in gevechten, die spirits konden goed tanken als de monk even niet oplette :P
AMDBzaterdag 28 januari 2012 @ 13:10
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 januari 2012 10:40 schreef eucalyptus het volgende:

[..]

Duud, Rt was juist super goede ondersteuning in gevechten, die spirits konden goed tanken als de monk even niet oplette :P
Het nadeel was dat je lastig toegevoegde waarde aan kon tonen van de Ritualist en Paragon. Zeker in PUG's niet heel erg in je voordeel. Daarbij was vooral de Ritualist erg traag, spirits neerzetten is weinig mobiel en als je alles hebt staan zijn de mobs alweer dood.

Niet dat ik ze slecht vond, heb me prima vermaakt met het spelen van Ritualist!
#ANONIEMzaterdag 28 januari 2012 @ 19:38
Hier kun je achter laten welke class en race je gaat spelen en er zitten ook charts bij zodat je een beetje kunt oriënteren op de verdeeldheid.
http://gw2census.com/
Banaanensuikerzaterdag 28 januari 2012 @ 23:25
wat is het nut?
#ANONIEMzaterdag 28 januari 2012 @ 23:36
Geen idee, maar als iedereen nou bij de Norn de warrior zou kiezen dan is dat een class die je eigenlijk beter niet kunt gaan kiezen.
Banaanensuikerzaterdag 28 januari 2012 @ 23:52
waarom niet?
#ANONIEMzondag 29 januari 2012 @ 00:06
Omdat dan iedereen dezelfde class als jij zou zijn en dat is gewoon niet echt leuk.
Morthillzondag 29 januari 2012 @ 09:12
Je hebt altijd een favoriete race/class-combinatie en een totaal impopulaire. Zolang het niet doorschiet naar het extreme dat echt iedereen hetzelfde doet, zou ik gewoon kiezen wat je leuk vindt en als dat door veel mensen gedaan wordt, boeiuh
AMDBzondag 29 januari 2012 @ 12:17
Ik moet zeggen dat de verdeling nog redelijk gelijk is. Alleen weinig engineers (mooi, Asura engineer ftw).
#ANONIEMzondag 29 januari 2012 @ 13:46
quote:
0s.gif Op zondag 29 januari 2012 12:17 schreef AMDB het volgende:
Ik moet zeggen dat de verdeling nog redelijk gelijk is. Alleen weinig engineers (mooi, Asura engineer ftw).
Asura met een vlammenwerpen :D
Banaanensuikerzondag 29 januari 2012 @ 15:18
Asura is het meest kutte ras en dan ook nog engineer :o
AMDBzondag 29 januari 2012 @ 15:24
quote:
0s.gif Op zondag 29 januari 2012 15:18 schreef Banaanensuiker het volgende:
Asura is het meest kutte ras en dan ook nog engineer :o
Ik wil een beetje de RP erin houden, dus Charr of Asura engineer rollen, ben er nog niet helemaal over uit.
#ANONIEMzondag 29 januari 2012 @ 15:25
quote:
0s.gif Op zondag 29 januari 2012 15:18 schreef Banaanensuiker het volgende:
Asura is het meest kutte ras en dan ook nog engineer :o
Hoezo kutste ras?
AMDBzondag 29 januari 2012 @ 15:31
Ik vind Asura ook het minst coole ras (qua uiterlijk), maar volgens mij gaat de lore daar in het begin echt heel gaaf worden. Andere rassen zijn eigenlijk allemaal cool _O_
#ANONIEMzondag 29 januari 2012 @ 15:44
Nee, de minst coole ras vind ik de Human, behalve dat ze een enorm vette stad hebben.
De Asura heeft dan ook qua stad de 2e plaats. Maar als je EotN hebt gespeeld weet je waarom de Asura vet gaat worden. Egoïstische en arrogante characters, en natuurlijk Golems.

M.O.X.jpg
#ANONIEMzondag 29 januari 2012 @ 18:51
Trouwens: Franse Skill tool: http://gw2.luna-atra.fr/skills_tool/
Banaanensuikerzondag 29 januari 2012 @ 21:27
Asuras zijn gewoon moeilijk lelijk en die golems al helemaal. Ja ik heb ook eotn gespeeld, dus ben niet onwetend. ;)
DeBatsendeBizonzondag 29 januari 2012 @ 22:33
Ik kijk ook erg uit naar deze game.
De guardian spreekt mij momenteel het meest aan.
Ben benieuwd of deze game me net zo lang bezig houd als z'n voorganger.
#ANONIEMzondag 29 januari 2012 @ 22:58
FVKxk.jpg
Hoogte rassen.

65yc8.jpg
Heavy Armor charr.
Lamabalmaandag 30 januari 2012 @ 17:11
AMDBmaandag 30 januari 2012 @ 17:13
quote:
Is dit echt? :o
Lamabalmaandag 30 januari 2012 @ 17:43
quote:
0s.gif Op maandag 30 januari 2012 17:13 schreef AMDB het volgende:

[..]

Is dit echt? :o
Naaaah. Maar het zou wel vet zijn :>
AMDBdinsdag 31 januari 2012 @ 11:18
Nieuwe screenshots PvP map:

http://news.mmosite.com/c(...)ounced_pvp_map.shtml
Lamabaldinsdag 31 januari 2012 @ 11:45
Nieuwe screenshots armors :O

http://www.guildwarsinsid(...)scholar-armor-lobby/
Adamesdinsdag 31 januari 2012 @ 11:49
Eindelijk weer eens spelen met JerikaiFejakis
Lamabaldinsdag 31 januari 2012 @ 11:54
Awwww lief

6nRMQ.jpg
AMDBdinsdag 31 januari 2012 @ 11:55
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 januari 2012 11:49 schreef Adames het volgende:
Eindelijk weer eens spelen met JerikaiFejakis
:D Hoe is het jongen? Lang niet gesproken!
AMDBdinsdag 31 januari 2012 @ 11:55
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 januari 2012 11:54 schreef Lamabal het volgende:
Awwww lief

[ afbeelding ]
Gezellig huisdiertje _O_
Thanatos45dinsdag 31 januari 2012 @ 18:25
quote:
0s.gif Op zondag 29 januari 2012 15:25 schreef Rivalo het volgende:

[..]

Hoezo kutste ras?
Ze zien er echt uit als het "comic relief" ras zoals de gnomes uit WoW. Ook al krijgen ze gewoon serieuze en diepgaande lore mee, ik zal waarschijnlijk altijd moeite hebben om ze serieus te nemen door hun maffe uiterlijk. Misschien dat ik nog eens een asura rogue/ mesmer maak om mee te kutten en iedereen het bloed mee onder de nagels vandaan te halen maar verder zal ik ze niet spelen waarschijnlijk. Ik twijfel tussen een norn warrior en een human rogue om mee te beginnen... moeilijk moeilijk :P
Lamabaldinsdag 31 januari 2012 @ 18:54
Even wat muziek er tussendoor.

Banaanensuikerdinsdag 31 januari 2012 @ 19:21
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 januari 2012 18:25 schreef Thanatos45 het volgende:

[..]

Ze zien er echt uit als het "comic relief" ras zoals de gnomes uit WoW. Ook al krijgen ze gewoon serieuze en diepgaande lore mee, ik zal waarschijnlijk altijd moeite hebben om ze serieus te nemen door hun maffe uiterlijk. Misschien dat ik nog eens een asura rogue/ mesmer maak om mee te kutten en iedereen het bloed mee onder de nagels vandaan te halen maar verder zal ik ze niet spelen waarschijnlijk. Ik twijfel tussen een norn warrior en een human rogue om mee te beginnen... moeilijk moeilijk :P
Moet je teleurstellen, maar rogue bestaat niet.
#ANONIEMdinsdag 31 januari 2012 @ 21:36
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 januari 2012 18:54 schreef Lamabal het volgende:
Even wat muziek er tussendoor.

Jeremy Soule is een baas. En je kunt aan de muziek horen dat hij hier véél meer aandacht besteed heeft dan aan Skyrim.
Veel makers van games vergeten dat vaak maar muziek kan zo enorm veel goed doen aan je game dat wil je niet weten.

Al die muziek is nog steeds gewoon beter en magischer dan van het eerste deel. Ik kan niet wachten op de collectors edition waar natuurlijk een CD hiervan in zit.


Dat dit allemaal al op internet stond? :o
Is dit allemaal al uitgelekt dan?

[ Bericht 7% gewijzigd door #ANONIEM op 31-01-2012 21:39:40 ]
Ookudinsdag 31 januari 2012 @ 21:49
Ah dit topic miste ik. Stond ineens niet meer in mijn myat
Lamabalwoensdag 1 februari 2012 @ 18:36
Dit is ook wel ziek hoor.

Wat moet je nou spelen : <

HBvzh.jpg

Engineer lijkt me ook echt wel fun.

Smoofiewoensdag 1 februari 2012 @ 19:43
Alles staat al op youtube van GW2 OST. Jeremy soule is idd baas. Zijn soundtracks zijn de beste die je ooit zult horen , imo .
Adameswoensdag 1 februari 2012 @ 19:52
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 januari 2012 11:55 schreef AMDB het volgende:

[..]

:D Hoe is het jongen? Lang niet gesproken!
Ik hoop dat ik nog GW2 kan spelen met 10 vingers voordat ze zijn afgestorven van de kou. Verder nog helemaal top. Nog steeds een Nijmegenaar die Arnhem stiekem toch veel leuker vindt?
Morthillwoensdag 1 februari 2012 @ 21:35
quote:
0s.gif Op woensdag 1 februari 2012 18:36 schreef Lamabal het volgende:
Dit is ook wel ziek hoor.

Wat moet je nou spelen : <

[ afbeelding ]

Engineer lijkt me ook echt wel fun.

Ik ga voor de extreem gaye roze outfit :Y
#ANONIEMwoensdag 1 februari 2012 @ 22:07
quote:
0s.gif Op woensdag 1 februari 2012 18:36 schreef Lamabal het volgende:
Dit is ook wel ziek hoor.

Wat moet je nou spelen : <

[ afbeelding ]

Engineer lijkt me ook echt wel fun.

Dat zijn monsters trouwens, geen armor geloof ik.
Lamabaldonderdag 2 februari 2012 @ 10:44
Blijf dit ook wel een vet filmpje vinden

#ANONIEMdonderdag 2 februari 2012 @ 19:27
Ik kan al bijna dat stuk spelen op piano :P

Edit: Omdat er geen nieuws is:



[ Bericht 31% gewijzigd door #ANONIEM op 03-02-2012 21:00:18 ]
Lamabalvrijdag 3 februari 2012 @ 21:50
quote:
Johnathon Ross - Destructoid "Invites are out for the Guild Wars 2 beta weekend. Expect an impressions post on Destructoid from me later this month!"

Devin Connors - Tomsguide "GUILD WARS 2 BETA! Operation High-Five Everyone In Sight is go!"

Charles Onyett- IGN "Guild Wars 2 beta invite acquired. Look for coverage at 6 AM pacific on February 20."

Curse Network "Guild Wars 2 CBT invite here we come! Expect lots of juicy details later this month. :] #guildwars2"

Sounds like an NDA preventing them from releasing footage till the 20th.
#ANONIEMvrijdag 3 februari 2012 @ 23:57
Nou arenanet doe eens keys droppen hier :D
superkymaandag 6 februari 2012 @ 15:25
Ik vind Guild Wars heel leuk en ik weet zeker dat ik GW2 nog leuker ga vinden. Maar ik ga hem niet gelijk halen als hij uitkomt. Wanneer hij in de prijsverlaging komt, dan haal ik hem wel (ik ben niet zo'n innovator :P). Verder heb ik alle delen van Guild Wars en ben ik nog steeds niet uitgespeeld laat staan GW2.

P.S. Guild Wars is epic.
PBateman1978woensdag 8 februari 2012 @ 11:51
Toffe fanmade trailer.

PBateman1978maandag 13 februari 2012 @ 21:48
#ANONIEMwoensdag 15 februari 2012 @ 18:05
Al van verschillende mensen gehoord dat ze in de beta zitten.
Hij is alleen nog voor pers. Niet 24/7 en dit weekend.
AMDBwoensdag 15 februari 2012 @ 21:22
Guild Wars 2 voor consoles bevestigd
#ANONIEMwoensdag 15 februari 2012 @ 23:54
Was trouwens al lang duidelijk dat een klein groepje keek naar de console versie.
Hopelijk schrappen ze het. Misschien doen ze het mochten de PC verkoop cijfers tegenvallen.

En echt confirmed is het niet trouwens: http://www.guildwars2guru(...)?p=98826&postcount=4

Er zit gewoon een groepje te kijken naar de mogelijkheden ervan.

[ Bericht 43% gewijzigd door #ANONIEM op 15-02-2012 23:56:22 ]
Lamabaldonderdag 16 februari 2012 @ 16:39
http://www.arena.net/blog(...)ars-2-world-vs-world
J0ttemdonderdag 16 februari 2012 @ 18:29
315913.png
Nice 8-)
Lamabaldonderdag 16 februari 2012 @ 20:42
Lamabaldonderdag 16 februari 2012 @ 21:19
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2012 18:29 schreef J0ttem het volgende:
[ afbeelding ]
Nice 8-)
A4cmM.jpg
pugehenisdonderdag 16 februari 2012 @ 22:10
Zit nu wel erg te twijfelen om hem dan voor de console te halen. Ik neem aan dat ie dan nog een half jaar later komt :P dus sowieso eerst voor de pc.

Hetzelfde geldt voor Diablo 3. Lijkt me ook heel vet op console.
Lamabalvrijdag 17 februari 2012 @ 08:36
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2012 22:10 schreef pugehenis het volgende:
Zit nu wel erg te twijfelen om hem dan voor de console te halen. Ik neem aan dat ie dan nog een half jaar later komt :P dus sowieso eerst voor de pc.

Hetzelfde geldt voor Diablo 3. Lijkt me ook heel vet op console.
Het is nog niet zeker. En de PC versie word sowieso voorgetrokken. Dus op de PC heb je wel meer events etc.
Sweetpea8472vrijdag 17 februari 2012 @ 08:41
Vanavond om 21:00 begint the press beta... Ben benieuwd wat daar uit gaat komen (vooral omdat ook forums toegang hebben gekregen) De beta client schijnt wel groot te zijn (ik heb 13Gb gelezen...)

Maandag zullen we (hopelijk) overstelpt worden door videos!
Lamabalvrijdag 17 februari 2012 @ 09:37
Totalbiscuit heeft toegang tot beta video beelden. Dus dat word wel weer mooi om te zien.
Lamabalzondag 19 februari 2012 @ 19:16
http://imgur.com/a/M68aF#6
Lamabalmaandag 20 februari 2012 @ 15:32
Gw2 mesmer uitleg. Is wel geinig om te zien hoe mesmer met clones werkt.




[ Bericht 26% gewijzigd door Lamabal op 20-02-2012 16:15:19 ]
Mani89maandag 20 februari 2012 @ 16:31
Amai :9~ :9~ :9~ :9~ :9~

AMDBmaandag 20 februari 2012 @ 16:46
quote:
Wow :9~
Lamabalmaandag 20 februari 2012 @ 17:31
1 beta en de video's vliegen om je oren.

Love it
#ANONIEMmaandag 20 februari 2012 @ 19:10
filmpjes, nu ff kijken :D

Edit: Level 16 in 1 dag ;( ?

[ Bericht 35% gewijzigd door #ANONIEM op 20-02-2012 19:12:58 ]
AMDBmaandag 20 februari 2012 @ 19:14
http://www.guildwars2guru(...)128627&postcount=346

Uitleg over 'overflow servers'. Klinkt als een slim concept.
AMDBmaandag 20 februari 2012 @ 19:24

_O_
#ANONIEMmaandag 20 februari 2012 @ 19:32
quote:
Deze was er toch al? In iedergeval een mooie stad.
Lamabalmaandag 20 februari 2012 @ 19:58
quote:
I see some of you concentrate on the really important stuff.

Let me explain what an overflow server is and what it does. It is a technology we also use as our version of a queuing system. When a map or a world you want to log into is at capacity limit, the game will ask you if you want to play on an overflow server - so you can actually play while you are in a queue. Once space opens on your world, the game will ask you if you want to join your friends on your world. And you keep all the progress you made while you were playing on the overflow server.
http://www.guildwars2guru(...)128627&postcount=346
#ANONIEMmaandag 20 februari 2012 @ 20:15
Lamabalmaandag 20 februari 2012 @ 20:16
http://kotaku.com/5886430(...)-wars-2-beta-weekend
#ANONIEMmaandag 20 februari 2012 @ 20:37
Je moet sowieso die van de Norn ff checken. Die sfeer en muziek :D
AMDBmaandag 20 februari 2012 @ 20:44
Niemand van FOK! die beta heeft mogen spelen?
AMDBmaandag 20 februari 2012 @ 21:30
JbHvW.png

Hahahaha, geweldig.
#ANONIEMmaandag 20 februari 2012 @ 21:34
quote:
1s.gif Op maandag 20 februari 2012 21:30 schreef AMDB het volgende:
[ afbeelding ]

Hahahaha, geweldig.
Er was geloof ik sprake van om het te verwijderen om de Call of Duty spelende ARROW TO TEH KNEE LOLOLOLOLOL jeugd te weren.
Lamabaldinsdag 21 februari 2012 @ 10:49
Damn al die video's . Ik krijg echt zin om te spelen QQ
2Happy4Udinsdag 21 februari 2012 @ 16:03
TVP, wil wel eens weer een *goede* MMO spelen na SWTOR.
#ANONIEMdinsdag 21 februari 2012 @ 16:08
Vooral in dit filmpje:
(Sowieso valt de hele serie aan te raadden, veel combat en ook onderwater)

Kun je goed zien dat ook de PvE content lekker wordt.
Niet super hardcore maar wel net zo lekker als de moeilijkheidsgraad in GW1. Geen enorme casualization wat natuurlijk kon gebeuren, want er is immers geen manabalk.


quote:
8s.gif Op dinsdag 21 februari 2012 16:03 schreef 2Happy4U het volgende:
TVP, wil wel eens weer een *goede* MMO spelen na SWTOR.
Oke, welkom bij de club. Hoe is de serverdrukte daar trouwens?

[ Bericht 15% gewijzigd door #ANONIEM op 21-02-2012 16:10:11 ]
2Happy4Udinsdag 21 februari 2012 @ 16:18
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 februari 2012 16:08 schreef Rivalo het volgende:

[..]

Oke, welkom bij de club. Hoe is de serverdrukte daar trouwens?
Op de server waar mijn main zit barslecht, 50 man in Imperial Fleet tijdens peakhour op een zaterdag :')

Maar van wat ik heb gehoord is GW toch wel de ultieme PvP MMO, klopt dat?
#ANONIEMdinsdag 21 februari 2012 @ 16:24
quote:
8s.gif Op dinsdag 21 februari 2012 16:18 schreef 2Happy4U het volgende:

[..]

Op de server waar mijn main zit barslecht, 50 man in Imperial Fleet tijdens peakhour op een zaterdag :')

Maar van wat ik heb gehoord is GW toch wel de ultieme PvP MMO, klopt dat?
Denk het? Sowieso is het zowel PvP en PvE best wel sterk. Vooral de nieuwe WvWvW mode ziet er leuk uit voor op een luie zondagmiddag. Nomale PvP wat meer serieuzer.
Maar ze willen er een eSport van maken, dus ja.

En dat serverload zag ik al op internet staan maar je hebt haters en biodrone's dus ik weet dan nooit of het waar was, ja dus :')
2Happy4Udinsdag 21 februari 2012 @ 16:26
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 februari 2012 16:24 schreef Rivalo het volgende:

[..]

Denk het? Sowieso is het zowel PvP en PvE best wel sterk. Vooral de nieuwe WvWvW mode ziet er leuk uit voor op een luie zondagmiddag. Nomale PvP wat meer serieuzer.
Maar ze willen er een eSport van maken, dus ja.

En dat serverload zag ik al op internet staan maar je hebt haters en biodrone's dus ik weet dan nooit of het waar was, ja dus :')
WvWvW? :@ Sorry, ik verdiep me nooit in spellen voordat ze uit zijn anders hype ik me teveel :P En heb ook nooit GW1 gespeeld. Maar als er goede PvP in zit hebben ze mij al binnen.

Ach ja, niets meer aan te doen. Gewoon laten zinken.
Stokkie_dinsdag 21 februari 2012 @ 16:39
quote:
0s.gif Op maandag 20 februari 2012 19:10 schreef Rivalo het volgende:
filmpjes, nu ff kijken :D

Edit: Level 16 in 1 dag ;( ?
Wat is daar mis mee? levels/stats zijn sowieso niks waard in Guild Wars en dat is juist wat het spel zo goed maakt.
AMDBdinsdag 21 februari 2012 @ 16:40
quote:
8s.gif Op dinsdag 21 februari 2012 16:26 schreef 2Happy4U het volgende:

[..]

WvWvW? :@ Sorry, ik verdiep me nooit in spellen voordat ze uit zijn anders hype ik me teveel :P En heb ook nooit GW1 gespeeld. Maar als er goede PvP in zit hebben ze mij al binnen.

Ach ja, niets meer aan te doen. Gewoon laten zinken.
Dan zit je helemaal goed. GW1 PvP was briljant. GW2 PvP gaat ook zeker geniaal worden.
#ANONIEMdinsdag 21 februari 2012 @ 16:53
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 februari 2012 16:39 schreef Stokkie_ het volgende:

[..]

Wat is daar mis mee? levels/stats zijn sowieso niks waard in Guild Wars en dat is juist wat het spel zo goed maakt.
Dat was zo in GW1, daar was ik in factions al lvl 20 voordat ik van het starter eiland afkwam maar het gaat eigenlijk gewoon een beetje om de content. Wanneer de main story afgelopen is.

quote:
8s.gif Op dinsdag 21 februari 2012 16:26 schreef 2Happy4U het volgende:

[..]

WvWvW? :@ Sorry, ik verdiep me nooit in spellen voordat ze uit zijn anders hype ik me teveel :P En heb ook nooit GW1 gespeeld. Maar als er goede PvP in zit hebben ze mij al binnen.

Ach ja, niets meer aan te doen. Gewoon laten zinken.
World versus World versus World.

Ongeveer 100 man per world die tegen elkaar vechten in een enorm slagveld.
Elke world heeft zijn eigen thuis als het ware en het gevecht vind plaats in het middelste gebied.
Enorme PvP gevechten waar ook gebruik gemaakt kan worden van Katapulten en Siege Golems.
2Happy4Udinsdag 21 februari 2012 @ 16:58
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 februari 2012 16:53 schreef Rivalo het volgende:

[..]

World versus World versus World.

Ongeveer 100 man per world die tegen elkaar vechten in een enorm slagveld.
Elke world heeft zijn eigen thuis als het ware en het gevecht vind plaats in het middelste gebied.
Enorme PvP gevechten waar ook gebruik gemaakt kan worden van Katapulten en Siege Golems.
Dat klinkt zeker vet! Maar ik moet nog maar eens kijken of mijn
SPOILER
laptop
dat aan kan :') Maar ben sowieso van plan om binnenkort een nieuwe gaming PC te kopen :P
Lamabaldinsdag 21 februari 2012 @ 17:08
quote:
8s.gif Op dinsdag 21 februari 2012 16:58 schreef 2Happy4U het volgende:

[..]

Dat klinkt zeker vet! Maar ik moet nog maar eens kijken of mijn
SPOILER
laptop
dat aan kan :') Maar ben sowieso van plan om binnenkort een nieuwe gaming PC te kopen :P
Gaat wel lukken. Als je een redelijke Laptop hebt.

En btw. Totalbiscuit heeft iets van 5 uur aan video over WvWvW. Dus dat komt wel goed
2Happy4Udinsdag 21 februari 2012 @ 17:21
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 februari 2012 17:08 schreef Lamabal het volgende:

[..]

Gaat wel lukken. Als je een redelijke Laptop hebt.

En btw. Totalbiscuit heeft iets van 5 uur aan video over WvWvW. Dus dat komt wel goed
Hij's wel redelijk goed, hij kan BF3 op high aan
SPOILER
alleen raakt hij telkens overhit :')
maar alsnog, 300 mensen op dezelfde plek kan misschien wel erg slopend zijn.

Ik zal even kijken, dank je!
J0ttemdinsdag 21 februari 2012 @ 17:46
Ze moeten 't spel sowieso qua engine/hardware nog goed optimaliseren (iets wat bij game developing meestal aan 't eind gebeurt).
Ze hebben volgens mij ooit gezegd dat als je GW1 op high kon draaien, je GW2 op medium kon draaien.

Tevens nieuwe blogpost:
http://www.arena.net/blog/beta-development-update
Lamabaldinsdag 21 februari 2012 @ 18:05
Tevens: Eindelijk iemand die een beetje weet hoe je dodge etc.


City tours:



Charr starting area.

2Happy4Udinsdag 21 februari 2012 @ 18:17
Ok, wanneer is de open beta?
#ANONIEMdinsdag 21 februari 2012 @ 19:13
Wanneer ik een key bemachtigd heb.
Lamabaldinsdag 21 februari 2012 @ 21:01
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 februari 2012 19:13 schreef Rivalo het volgende:
Wanneer Lamabal een key heeft bemachtigd
True.
2Happy4Udinsdag 21 februari 2012 @ 22:47
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 februari 2012 19:13 schreef Rivalo het volgende:
Wanneer ik een key bemachtigd heb.
Dan paas je 'm wel door toch? :@
#ANONIEMdinsdag 21 februari 2012 @ 22:53
quote:
12s.gif Op dinsdag 21 februari 2012 22:47 schreef 2Happy4U het volgende:

[..]

Dan paas je 'm wel door toch? :@
Als ik de enigste ben neem ik wel dingen in fraps op.
2Happy4Udinsdag 21 februari 2012 @ 22:57
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 februari 2012 22:53 schreef Rivalo het volgende:

[..]

Als ik de enigste ben neem ik wel dingen in fraps op.
Top.
MarjoleinKdinsdag 21 februari 2012 @ 23:48
Ik kijk erg uit naar de open beta. Beelden die ik van de closed beta tot nu toe heb gezien zien er goed uit.
GlenSpeydinsdag 21 februari 2012 @ 23:51
Las laatst een gamersmagazine van een paar maanden oud. Daar stond release eind 2011 :( nu volg ik dit soort dingen normaal nooit, dus vraag ik me af waarom het spel nu nog niet uit is...
#ANONIEMwoensdag 22 februari 2012 @ 08:27
We have a surprise for you tomorrow, keep an eye on our social networks and website! Tell your friends to follow us as well! ~MK -- GuildWars2 (@GuildWars2)

quote:
0s.gif Op dinsdag 21 februari 2012 23:51 schreef GlenSpey het volgende:
Las laatst een gamersmagazine van een paar maanden oud. Daar stond release eind 2011 :( nu volg ik dit soort dingen normaal nooit, dus vraag ik me af waarom het spel nu nog niet uit is...
Omdat het een mmo is.
Sweetpea8472woensdag 22 februari 2012 @ 08:40
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 februari 2012 23:51 schreef GlenSpey het volgende:
Las laatst een gamersmagazine van een paar maanden oud. Daar stond release eind 2011 :( nu volg ik dit soort dingen normaal nooit, dus vraag ik me af waarom het spel nu nog niet uit is...
Ach, ik heb datums gezien van 2009 :P

Maar, zoals ANet zegt, het is klaar wanneer het klaar is...
Lamabalwoensdag 22 februari 2012 @ 09:18
Zou wel is willen weten wat die verassing is :>.

EEN RELEASE DATE ? :D
Stokkie_woensdag 22 februari 2012 @ 09:19
quote:
0s.gif Op woensdag 22 februari 2012 09:18 schreef Lamabal het volgende:
Zou wel is willen weten wat die verassing is :>.

EEN RELEASE DATE ? :D
Ik gok op minimaal een datum voor de open beta :)
Lamabalwoensdag 22 februari 2012 @ 09:22
quote:
0s.gif Op woensdag 22 februari 2012 09:19 schreef Stokkie_ het volgende:

[..]

Ik gok op minimaal een datum voor de open beta :)
Denk ook wel zo iets. Ach het mooiste is natuurlijk een release date.

Maar de mensen van PU hebben al de beta gespeeld.

Niemand van FOK! Games heeft de beta gespeeld?
Sweetpea8472woensdag 22 februari 2012 @ 10:22
quote:
0s.gif Op woensdag 22 februari 2012 09:22 schreef Lamabal het volgende:

[..]

Niemand van FOK! Games heeft de beta gespeeld?
Nee, had dit weekend gasten en maandag was ik de gehele dag weg dus ik heb voor de eer bedankt... Beter dat er anderen gebruik maakten van de tijd die er was om filmpjes te maken!
Lamabalwoensdag 22 februari 2012 @ 10:34
quote:
0s.gif Op woensdag 22 februari 2012 10:22 schreef Sweetpea8472 het volgende:

[..]

Nee, had dit weekend gasten en maandag was ik de gehele dag weg dus ik heb voor de eer bedankt... Beter dat er anderen gebruik maakten van de tijd die er was om filmpjes te maken!
Dus helemaal niemand van FOK!?
Lamabalwoensdag 22 februari 2012 @ 16:06
MarjoleinKwoensdag 22 februari 2012 @ 16:47
Weet niet of deze vraag al is geweest, maar wat voor characters gaan jullie sowieso maken? Race+profession.
Lamabalwoensdag 22 februari 2012 @ 16:55
quote:
0s.gif Op woensdag 22 februari 2012 16:47 schreef MarjoleinK het volgende:
Weet niet of deze vraag al is geweest, maar wat voor characters gaan jullie sowieso maken? Race+profession.
Alles proberen!

Nee maar ik ga een necromancer maken. En misschien nog wel een Engineer of elementalist.
AMDBwoensdag 22 februari 2012 @ 17:03
quote:
0s.gif Op woensdag 22 februari 2012 16:47 schreef MarjoleinK het volgende:
Weet niet of deze vraag al is geweest, maar wat voor characters gaan jullie sowieso maken? Race+profession.
Ik wil ze allemaal beheersen, maar begin waarschijnlijk met een engineer of guardian.
Mani89woensdag 22 februari 2012 @ 17:11
Sowieso een Asura Guardian.
MarjoleinKwoensdag 22 februari 2012 @ 18:48
Zelf maak ik sowieso:
Charr Ranger
Sylvari Necro
Human Ele
Asura Engi
Norn Thief
En een mesmer, maar race weet ik nog niet.
Sowieso allemaal female.

Opvallend is dat ik geen warrior of guardian er tussen heb staan, maar ik ben zelf niet zo van de melee ;)
AMDBwoensdag 22 februari 2012 @ 18:59
quote:
0s.gif Op woensdag 22 februari 2012 18:48 schreef MarjoleinK het volgende:
Zelf maak ik sowieso:
Charr Ranger
Sylvari Necro
Human Ele
Asura Engi
Norn Thief
En een mesmer, maar race weet ik nog niet.
Sowieso allemaal female.

Opvallend is dat ik geen warrior of guardian er tussen heb staan, maar ik ben zelf niet zo van de melee ;)
Het lastige vind ik nog het linken van ras/profession. Sommige dingen vind ik echt niet bij elkaar passen. Zoals jouw Norn Thief, dat zou ik zelf dus nooit maken denk ik.

Sowieso vind ik vooral de Necromancer en Thief lastig te plaatsen (Human kan ze gelukkig allemaal hebben).
#ANONIEMwoensdag 22 februari 2012 @ 19:04
quote:
0s.gif Op woensdag 22 februari 2012 17:03 schreef AMDB het volgende:

[..]

Ik wil ze allemaal beheersen, maar begin waarschijnlijk met een engineer of guardian.
Dit. Asura Engineer of Norn Guardian
Denk toch de Norn Guardian.

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 22-02-2012 19:04:58 ]
#ANONIEMwoensdag 22 februari 2012 @ 19:09
*kuch* https://beta.guildwars2.com *kuch*
server dood.

[ Bericht 8% gewijzigd door #ANONIEM op 22-02-2012 19:10:39 ]
Fir3flywoensdag 22 februari 2012 @ 19:11
quote:
0s.gif Op woensdag 22 februari 2012 19:09 schreef Rivalo het volgende:
*kuch* https://beta.guildwars2.com *kuch*
server dood.
quote:
500 - Internal server error.
#ANONIEMwoensdag 22 februari 2012 @ 19:13
Heb al wel de officiële Guild Wars 2 Scannertron 5000.
't lukt nog niet echt met zenden van specificaties... :D
#ANONIEMwoensdag 22 februari 2012 @ 19:14
Ze vragen om leeftijd trouwens... :D

Wel vaag dat je een NDA moet tekenen.

[ Bericht 15% gewijzigd door #ANONIEM op 22-02-2012 19:16:49 ]
Lamabalwoensdag 22 februari 2012 @ 19:18
IK KOM NIET OP DE SITE QQQ
Wii-Stylewoensdag 22 februari 2012 @ 19:18
OH MY GOOOOOOOOOOOOOOOO--------AAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHH BETAAAAAAAAAA OMG saljfkghwq9t8oyawsdlkgjbhzsdg LAAT MIJ BINNEN IK SPEEL AL SINDS 2007
Karinawoensdag 22 februari 2012 @ 19:20
Verdorie:
You do not have permission to view this directory or page using the credentials that you supplied. -O-
Lamabalwoensdag 22 februari 2012 @ 19:21
Oh god. Please beta :<
Banaanensuikerwoensdag 22 februari 2012 @ 19:21
Wat is er aan de hand?
Lamabalwoensdag 22 februari 2012 @ 19:22
Sing ups voor de beta.
https://beta.guildwars2.com/
Karinawoensdag 22 februari 2012 @ 19:22
quote:
0s.gif Op woensdag 22 februari 2012 19:21 schreef Banaanensuiker het volgende:
Wat is er aan de hand?
Momenteel niet zo veel ;(
Banaanensuikerwoensdag 22 februari 2012 @ 19:23
Aah, ben benieuwd.
#ANONIEMwoensdag 22 februari 2012 @ 19:23
Confirmation binnen, nu wachten op mijn application. Toch vaag die NDA en dat de pers dat niet hoeft.
Geen fraps filmpjes, screens of informatie mocht de beta key vallen. Wel erg veel stilte vanaf hier.

[ Bericht 34% gewijzigd door #ANONIEM op 22-02-2012 19:24:16 ]
Lamabalwoensdag 22 februari 2012 @ 19:24
Het werkt
Banaanensuikerwoensdag 22 februari 2012 @ 19:24
ben bezig met de signup
Karinawoensdag 22 februari 2012 @ 19:24
haha diagnostics, ik zit op mijn laptop, dit wordt leuk.
Lamabalwoensdag 22 februari 2012 @ 19:25
The page cannot be displayed because an internal server error has occurred.
Karinawoensdag 22 februari 2012 @ 19:25
Network error, straks nog even proberen maar.
#ANONIEMwoensdag 22 februari 2012 @ 19:25
quote:
99s.gif Op woensdag 22 februari 2012 19:24 schreef Karina het volgende:
haha diagnostics, ik zit op mijn laptop, dit wordt leuk.
Ze willen veel verschillende specs, dus ook een Pentium 4 bak. :D
Lamabalwoensdag 22 februari 2012 @ 19:25
Hahah daufck. Nu pagina in het spaans
Wii-Stylewoensdag 22 februari 2012 @ 19:25
Laat maar vals alarm het is een closed beta blijkbaar maar toch ik wil er in

SCANNERTRON 5000
Karinawoensdag 22 februari 2012 @ 19:26
quote:
0s.gif Op woensdag 22 februari 2012 19:25 schreef Rivalo het volgende:

[..]

Ze willen veel verschillende specs, dus ook een Pentium 4 bak. :D
Ik vraag me wel af of als je je aameldt op je laptop maar vervolgens speelt op je desktop of dat kan, want dan zijn de specificaties heel anders?
Banaanensuikerwoensdag 22 februari 2012 @ 19:27
Gelukt, nu even wachten op het bevestigingsmailtje.
Lamabalwoensdag 22 februari 2012 @ 19:27
The fuck. Ik krijg het hem in het frans. Help :<?
Wii-Stylewoensdag 22 februari 2012 @ 19:28
quote:
These special closed beta events are open to invited players only. Everything you see in the game is still confidential, so we’ll require you to sign an NDA (non-disclosure agreement) in order to play.
Tja...
Karinawoensdag 22 februari 2012 @ 19:29
quote:
0s.gif Op woensdag 22 februari 2012 19:27 schreef Lamabal het volgende:
The fuck. Ik krijg het hem in het frans. Help :<?
_O- Had ik ook, ik snapte het maar NET. Aangemeld trouwens.
AMDBwoensdag 22 februari 2012 @ 19:30
Ook aangemeld, nu wachten op confirmatie.
Lamabalwoensdag 22 februari 2012 @ 19:32
Krijg nog geen email :<
Wii-Stylewoensdag 22 februari 2012 @ 19:32
quote:
What does NDA stand for and what does that mean for me?
NDA stands for Non-Disclosure Agreement. An NDA is a legal contract between ArenaNet and you that states all content in the Guild Wars 2 Beta Events is confidential. By signing the NDA, you agree to not disclose that you are a participant in a Guild Wars 2 Beta Event and to not disclose any information about the content. Breaking the NDA can lead to legal proceedings.
WOW dus je mag niet eens van de daken gillen dat je in de beta zit anders wordt je aangeklaagd, da's wel jammer.
Fir3flywoensdag 22 februari 2012 @ 19:33
Ook aangemeld.
AMDBwoensdag 22 februari 2012 @ 19:33
Ik heb niks over een NDA gelezen? Of heb ik 'm gewoon doorgeklikt :P
Wii-Stylewoensdag 22 februari 2012 @ 19:35
quote:
0s.gif Op woensdag 22 februari 2012 19:33 schreef AMDB het volgende:
Ik heb niks over een NDA gelezen? Of heb ik 'm gewoon doorgeklikt :P
Staat bij de bevestiging als het is gelukt om aan te melden.

Maar belangrijker nog WAAR IS MIJN CONFIRMATION EMAIL
AMDBwoensdag 22 februari 2012 @ 19:36
quote:
0s.gif Op woensdag 22 februari 2012 19:35 schreef Wii-Style het volgende:

[..]

Staat bij de bevestiging als het is gelukt om aan te melden.

Maar belangrijker nog WAAR IS MIJN CONFIRMATION EMAIL
Hier ook nog niks :'(
Lamabalwoensdag 22 februari 2012 @ 19:38
Your email was already used to register a Guild Wars 2 beta account.

Dus wel door gekomen. Maar nog geen email gehad. :<
Banaanensuikerwoensdag 22 februari 2012 @ 19:40
Doe het ook maar met mijn laptop. :)
Wii-Stylewoensdag 22 februari 2012 @ 19:47
Nog steeds geen e-mail... :{
Wii-Stylewoensdag 22 februari 2012 @ 19:53
quote:
Do I need to sign an NDA to participate in a Guild Wars 2 Beta Event?
Yes. All participants are required to sign an NDA. All content in the Guild Wars 2 Beta Events is confidential. If you are participating in a Guild Wars 2 Beta Event, you should also not disclose that you are a participant
Mij best. Voordeel van FOREVER ALONE *)
#ANONIEMwoensdag 22 februari 2012 @ 19:53
quote:
0s.gif Op woensdag 22 februari 2012 19:53 schreef Wii-Style het volgende:

[..]

Mij best. Voordeel van FOREVER ALONE *)
Toch wel kut dat ik mijn vrienden dan niet mag uitlachen...
Lamabalwoensdag 22 februari 2012 @ 20:08
PL0x email :<

Tweet :

If you don't get your confirmation email immediately, please don't panic. It's just taking the system a bit of time to get those out :-) ~RB
AMDBwoensdag 22 februari 2012 @ 20:33
Ik ken iemand die mail al heeft en die later dan ik geregistreerd heeft. Als ik morgen nog niks heb nog maar een keer registreren.
Candaasjewoensdag 22 februari 2012 @ 20:34
Ook aangemeld! En mijn vriend ook.
Yay...alleen nu nog dus zo'n mooie conformation e-mail krijgen. (Vriend heeft hem wel gekregen, ik heb inmiddels al op 'resend' gedrukt...)
Karinawoensdag 22 februari 2012 @ 20:34
Ik ook nog geen mail, maar ik ga ook even mijn spambox checken denk ik.
AMDBwoensdag 22 februari 2012 @ 20:37
Ik vind het overigens vrij vreemd dat er zo'n strenge NDA op zit, aangezien de pers bèta wel alles kon laten zien.
Lamabalwoensdag 22 februari 2012 @ 21:02
EMAIL. NOOO. Van een newsletter van gw2
AMDBwoensdag 22 februari 2012 @ 21:03
quote:
0s.gif Op woensdag 22 februari 2012 21:02 schreef Lamabal het volgende:
EMAIL. NOOO. Van een newsletter van gw2
Ik had precies hetzelfde :'( :P
MarjoleinKwoensdag 22 februari 2012 @ 21:04
Aangemeld, maar nog geen e-mail gekregen.
Wii-Stylewoensdag 22 februari 2012 @ 21:05
Geen e-mail :N
Mani89woensdag 22 februari 2012 @ 21:08
Thanks for signing up!

Thanks for signing up for a chance to participate in the Guild Wars 2 beta test. We've received your application and we'll email you if you've been accepted. We appreciate your interest in Guild Wars 2!

Sincerely,

The Guild Wars 2 Team
DjinNwoensdag 22 februari 2012 @ 21:25
Hoelang zal het duren voordat je een email krijgt ?
#ANONIEMwoensdag 22 februari 2012 @ 21:27
quote:
0s.gif Op woensdag 22 februari 2012 21:25 schreef DjinN het volgende:
Hoelang zal het duren voordat je een email krijgt ?
Ik kreeg hem meteen.
MarjoleinKwoensdag 22 februari 2012 @ 21:31
M'n vriend en ik hebben 'm beiden nog niet gehad.
Lamabalwoensdag 22 februari 2012 @ 21:41
Same. Nog niks binnen.

I wants email :<

[ Bericht 43% gewijzigd door Lamabal op 22-02-2012 22:05:44 ]
Wii-Stylewoensdag 22 februari 2012 @ 22:05
Na twee uur geen bevestiging e-mail begin ik af te glijden naar een depressie bedankt arenanet :W
2Happy4Uwoensdag 22 februari 2012 @ 22:19
quote:
0s.gif Op woensdag 22 februari 2012 22:05 schreef Wii-Style het volgende:
Na twee uur geen bevestiging e-mail begin ik af te glijden naar een depressie bedankt arenanet :W
Tijd om sudoku te plegen.
Wii-Stylewoensdag 22 februari 2012 @ 22:27
Voor mij is het einde nabij misschien dat er iemand snel Death Nova op mij kan toveren ha ha SNAP JE EM

Maar serieus. Die e-mail zal wel morgen komen. :{ ~:)
Frankz0rzdonderdag 23 februari 2012 @ 01:16
Staar je nou niet blind op die bevestigings emails :'). Ze kiezen waarschijnlijk toch maar een klein aantal mensen aangezien het nog steeds Closed beta is.
Sweetpea8472donderdag 23 februari 2012 @ 07:30
quote:
0s.gif Op woensdag 22 februari 2012 20:37 schreef AMDB het volgende:
Ik vind het overigens vrij vreemd dat er zo'n strenge NDA op zit, aangezien de pers bèta wel alles kon laten zien.
De pers beta was om de mensen lekker te maken. De closed beta is voor het werkelijk testen van het spel. Ook de pers had een NDA, want alles mocht pas vanaf maandag 8 uur GMT (geloof ik) openbaar gemaakt worden. En screenshots helemaal niet.
Lamabaldonderdag 23 februari 2012 @ 09:04
De neuk. Ik heb nog steeds geen email. Maar een vriend van me heeft later gesigned en heeft wel een email :<
Banaanensuikerdonderdag 23 februari 2012 @ 09:29
Ik heb 1 van de 2 bevestigingen binnen. Nu maar hopen dat ik mee mag doen :)
Lamabaldonderdag 23 februari 2012 @ 09:47
Thanks for signing up!

Thanks for signing up for a chance to participate in the Guild Wars 2 beta test. We've received your application and we'll email you if you've been accepted. We appreciate your interest in Guild Wars 2!

Sincerely,

The Guild Wars 2 Team

:>
AMDBdonderdag 23 februari 2012 @ 10:09
quote:
0s.gif Op donderdag 23 februari 2012 07:30 schreef Sweetpea8472 het volgende:

[..]

De pers beta was om de mensen lekker te maken. De closed beta is voor het werkelijk testen van het spel. Ook de pers had een NDA, want alles mocht pas vanaf maandag 8 uur GMT (geloof ik) openbaar gemaakt worden. En screenshots helemaal niet.
Het zou dan logischer zijn om de beta's om te draaien. Maar ach, als ik er in kom ben ik blij :P
LinQdonderdag 23 februari 2012 @ 10:13
Ik had ook geen confirmatie e-mail, als je hem alsnog wilt ontvangen:

https://beta.guildwars2.com/resend

Ben benieuwd wanneer de uitnodigingen verstuurd gaan worden, vaak geen geluk met dit soort dingen. Een maat van mij zal wel weer worden uitgenodigd want die zit ook al in DOTA2 en D3 beta :S
#ANONIEMdonderdag 23 februari 2012 @ 10:14
Ik ga sowieso recorden met fraps.(mocht ik erin komen) Loopt de NDA af dan pleur ik alles op YouTube.
Karinadonderdag 23 februari 2012 @ 10:18
quote:
0s.gif Op donderdag 23 februari 2012 10:13 schreef LinQ het volgende:
Ik had ook geen confirmatie e-mail, als je hem alsnog wilt ontvangen:

https://beta.guildwars2.com/resend

Ben benieuwd wanneer de uitnodigingen verstuurd gaan worden, vaak geen geluk met dit soort dingen. Een maat van mij zal wel weer worden uitgenodigd want die zit ook al in DOTA2 en D3 beta :S
Die resend werkt prima, ik had nog geen bevestiging ontvangen, ik deed resend en na 1 minuut kreeg ik de bevestiging binnen. Niet dat, dat inhoudt dat ik ook echt in de beta kan meedoen... maar ik weet nu in ieder geval dat mijn email is verwerkt.
DjinNdonderdag 23 februari 2012 @ 10:21
quote:
99s.gif Op donderdag 23 februari 2012 10:18 schreef Karina het volgende:

[..]

Die resend werkt prima, ik had nog geen bevestiging ontvangen, ik deed resend en na 1 minuut kreeg ik de bevestiging binnen. Niet dat, dat inhoudt dat ik ook echt in de beta kan meedoen... maar ik weet nu in ieder geval dat mijn email is verwerkt.
Same here :Y Had ook nog geen bevestiging gekregen, en na de resend kreeg ik em meteen :D
Candaasjedonderdag 23 februari 2012 @ 10:34
Ik heb inmiddels (via de resend) ook een mailtje binnen :)
Hopelijk willen ze ook gaan testen op pc's met niet al te hoge specs, want die heb ik hier niet staan. :{
(Vriend heeft wel een leuk beestje, dus die heeft het ook geprobeerd. Is ook een GW speler)
Lamabaldonderdag 23 februari 2012 @ 10:38
Ze gaan sowieso niet voor de high end pc's.

Denk dat ze gewoon voor de mid range pc's gaan.
Gemini99donderdag 23 februari 2012 @ 10:40
Yay ik zit in dr beta! :D check allemaal jullie inbox.


Dat was een grapje.
Sweetpea8472donderdag 23 februari 2012 @ 10:50
quote:
0s.gif Op donderdag 23 februari 2012 10:38 schreef Lamabal het volgende:
Ze gaan sowieso niet voor de high end pc's.

Denk dat ze gewoon voor de mid range pc's gaan.
Er komen meerdere betas aan. Ze zullen voor elke beta wel nieuwe eisen stellen. Snelle machine, langzame machine, bestaande speler, nieuwe speler, jong, oud, de verschillende talen (voor lokalisatie), PvE, PvP, PvEvP...
Candaasjedonderdag 23 februari 2012 @ 10:56
True, druimen daaien dus maar!
Lamabaldonderdag 23 februari 2012 @ 11:11
Nog een dagje en dan gaan ze vast kiezen denk ik.

[ Bericht 1% gewijzigd door Lamabal op 23-02-2012 11:17:09 ]
Sweetpea8472donderdag 23 februari 2012 @ 11:27
De inschrijf periode loopt tot morgen avond 18:00GMT. Dan hebben ze nog de rest van de dag om mensen te kiezen voor de eerste beta die op maandag begint. En ik ben er dan 1 van!

(hey, a girl can dream, can't she!)
Lamabaldonderdag 23 februari 2012 @ 11:28
quote:
0s.gif Op donderdag 23 februari 2012 11:27 schreef Sweetpea8472 het volgende:
De inschrijf periode loopt tot morgen avond 18:00GMT. Dan hebben ze nog de rest van de dag om mensen te kiezen voor de eerste beta die op maandag begint. En ik ben er dan 1 van!

(hey, a girl can dream, can't she!)
Die beta gaat de hele week door?
AMDBdonderdag 23 februari 2012 @ 11:32
Denken jullie dat de beta al zo snel gaat komen? Ik verwacht dat ze eerst druk bezig gaan met pers-feedback.
Sweetpea8472donderdag 23 februari 2012 @ 11:35
quote:
0s.gif Op donderdag 23 februari 2012 11:28 schreef Lamabal het volgende:

[..]

Die beta gaat de hele week door?
In mijn droom wel, en ik heb ook vrij genomen!

quote:
0s.gif Op donderdag 23 februari 2012 11:32 schreef AMDB het volgende:
Denken jullie dat de beta al zo snel gaat komen? Ik verwacht dat ze eerst druk bezig gaan met pers-feedback.
Ik denk dat we pas halverwege maart iets horen... (of juist niet, aangezien je niet eens mag zeggen of je gekozen bent!) Maar voor hetzelfde geld zitten ze nu in een stroomversnelling en zullen de beta's elkaar snel opvolgen.
AMDBdonderdag 23 februari 2012 @ 11:55
quote:
0s.gif Op donderdag 23 februari 2012 11:35 schreef Sweetpea8472 het volgende:

[..]

In mijn droom wel, en ik heb ook vrij genomen!

[..]

Ik denk dat we pas halverwege maart iets horen... (of juist niet, aangezien je niet eens mag zeggen of je gekozen bent!) Maar voor hetzelfde geld zitten ze nu in een stroomversnelling en zullen de beta's elkaar snel opvolgen.
Ik denk dat ze in ieder geval deze week nog druk bezig zijn, neem aan dat de beta op z'n vroegst volgend weekend is.
#ANONIEMdonderdag 23 februari 2012 @ 15:38
quote:
0s.gif Op donderdag 23 februari 2012 11:32 schreef AMDB het volgende:
Denken jullie dat de beta al zo snel gaat komen? Ik verwacht dat ze eerst druk bezig gaan met pers-feedback.
Ja, de accounts worden uitgedeeld denk ik als de sign up dicht gaat.
Wii-Styledonderdag 23 februari 2012 @ 16:05
De pers beta is denk ik goed verlopen. Veel dingen liepen erg goed (misschien te goed voor een beta). Closed beta zal denk ik dus snel volgen.
Banaanensuikerdonderdag 23 februari 2012 @ 16:17
Enige problemen die ik hoor zijn performance issues. Zelfs op monsterbakken liep het soms niet op hoge settings. Maar buiten dat is er weinig negatief nieuws volgens mij.

Overigens beide bevestigingsmails binnen.
Sweetpea8472donderdag 23 februari 2012 @ 16:26
quote:
0s.gif Op donderdag 23 februari 2012 16:17 schreef Banaanensuiker het volgende:
Enige problemen die ik hoor zijn performance issues. Zelfs op monsterbakken liep het soms niet op hoge settings. Maar buiten dat is er weinig negatief nieuws volgens mij.

Overigens beide bevestigingsmails binnen.
Dat schijnt normaal te zijn voor spel ontwikkeling. Op het laatst wordt alles getweaked om het draaibaar op mindere systemen te krijgen.

Maar zoals iemand al zei:

quote:
Because I’m having to explore, it gives me my first chance to really take in my surroundings. Grass is amazing. The amount of detail put into every blade, I gazed at it for a full five minutes in its awe before I had to turn down my graphics setting so I could play without it drawing my attention.
Als je dat leest wil je toch de beste systemen tot je beschikking hebben die je kunt krijgen!
Rickocumdonderdag 23 februari 2012 @ 16:28
Ingeschreven ik ga jullie uitlachen als ik er in zit en jullie familie's opzoeken en ze honing tegen hun gezichten aanvegen.
#ANONIEMdonderdag 23 februari 2012 @ 17:03
quote:
0s.gif Op donderdag 23 februari 2012 16:17 schreef Banaanensuiker het volgende:
Enige problemen die ik hoor zijn performance issues. Zelfs op monsterbakken liep het soms niet op hoge settings. Maar buiten dat is er weinig negatief nieuws volgens mij.

Overigens beide bevestigingsmails binnen.
2 bevestiging mails?
Ik heb gewoon die mail die hier ook gepost is.

Deze dus:
quote:
Thanks for signing up!

Thanks for signing up for a chance to participate in the Guild Wars 2 beta test. We've received your application and we'll email you if you've been accepted. We appreciate your interest in Guild Wars 2!

Sincerely,

The Guild Wars 2 Team
SPOILER
Iemand is zijn beta kwijt :D?


[ Bericht 16% gewijzigd door #ANONIEM op 23-02-2012 17:08:13 ]
Banaanensuikerdonderdag 23 februari 2012 @ 17:29
Nee, twee pc's en dus twee pogingen :)
Lamabaldonderdag 23 februari 2012 @ 17:30

Netjes. Al die pets van necro :>
#ANONIEMdonderdag 23 februari 2012 @ 17:35
quote:
0s.gif Op donderdag 23 februari 2012 17:29 schreef Banaanensuiker het volgende:
Nee, twee pc's en dus twee pogingen :)
Oke, zal het ook nog wel even proberen op andere mail+ computer.
MarjoleinKdonderdag 23 februari 2012 @ 20:08
Resend werkte perfect bij mij.
Ik ga me gewoon aanmelden via laptop en desktop. Laptop is al wel wat jaartjes oud, maar kan nog goed meedraaien met de meeste games. Desktop is wel aanzienlijk beter. Dat wordt duimen! En hopen dat m'n vriend en ik beiden worden gekozen. En anders is één ook wel goed. :)
Lamabaldonderdag 23 februari 2012 @ 21:58
Lal ik heb wel een 2de email gekregen. Gewoon nog een confirmation.
Candaasjedonderdag 23 februari 2012 @ 22:01
Ik heb inmiddels 3 van die mails gekregen :') Ahja, het heeft in elk geval gewerkt.
Nu hard duimendraaien!
Lamabaldonderdag 23 februari 2012 @ 22:07
Kansen zijn wel klein denk ik. Maar ik hoop het :>
DjinNdonderdag 23 februari 2012 @ 22:20
Als ik wel bij de béta zit is dat super, als ik er niet in zit is het pech gehad en wacht ik gewoon tot de game uit komt :)
DjinNdonderdag 23 februari 2012 @ 22:21
quote:
0s.gif Op donderdag 23 februari 2012 21:58 schreef Lamabal het volgende:
Lal ik heb wel een 2de email gekregen. Gewoon nog een confirmation.
ja same here :') Ik was al helemaal blij, zag aan de titel dat het van GW2 was, bleek het hetzelfde mailtje te zijn als wat ik al eerder ontvangen had :X :') Fucking anticlimax ;(
Banaanensuikerdonderdag 23 februari 2012 @ 22:58
Ik zelfs 2 extra. Iets te enthousiast op de resend knop gedrukt :P
Sweetpea8472vrijdag 24 februari 2012 @ 07:40
quote:
0s.gif Op donderdag 23 februari 2012 22:21 schreef DjinN het volgende:

[..]

ja same here :') Ik was al helemaal blij, zag aan de titel dat het van GW2 was, bleek het hetzelfde mailtje te zijn als wat ik al eerder ontvangen had :X :') Fucking anticlimax ;(
Dat had ik donderdag avond ook... Krijg eerst m'n bevestigingsmailtje. "Yeay, die is binnen!", komt er een uurtje later nog een mailtje binnen.... Is het de nieuwsbrief over dat er een inschrijfperiode is voor de beta...
Lamabalvrijdag 24 februari 2012 @ 11:13
Gelukkig heb ik volgende week vakantie. Dus als ik nou even voor de beta word gekozen :>
MarjoleinKvrijdag 24 februari 2012 @ 15:34
Helaas had ik deze week vakantie. :(
#ANONIEMvrijdag 24 februari 2012 @ 15:44
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 februari 2012 11:13 schreef Lamabal het volgende:
Gelukkig heb ik volgende week vakantie. Dus als ik nou even voor de beta word gekozen :>
Het zijn weekend events.

En gebruik gewoon fok smileys. Die shit als :> en :3 zijn gewoon irritant.

[ Bericht 7% gewijzigd door #ANONIEM op 24-02-2012 15:46:00 ]
Lamabalvrijdag 24 februari 2012 @ 17:10
quote:
1s.gif Op vrijdag 24 februari 2012 15:44 schreef Rivalo het volgende:

[..]

Het zijn weekend events.

En gebruik gewoon fok smileys. Die shit als :> en :3 zijn gewoon irritant.
Nop. Ik gebruik waar ik zelf zin in heb.

Hoezo ga je haten op smileys? :<
Wii-Stylevrijdag 24 februari 2012 @ 17:12
Stel je eens voor dat het dit weekend gaat worden... want de sign-ups gaan vandaag eindigen. Dus wie weet word ik gekozen en speel ik morgen Guild Wars 2! :9
MarjoleinKvrijdag 24 februari 2012 @ 17:13
That would suck, morgen moet ik werken!
#ANONIEMvrijdag 24 februari 2012 @ 17:27
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 februari 2012 17:10 schreef Lamabal het volgende:

[..]

Nop. Ik gebruik waar ik zelf zin in heb.

Hoezo ga je haten op smileys? :<
Die zijn gewoon algemeen gehaat hier, net zoals 'XD' en dergelijken
Fir3flyvrijdag 24 februari 2012 @ 17:29
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 februari 2012 17:27 schreef Rivalo het volgende:

[..]

Die zijn gewoon algemeen gehaat hier, net zoals 'XD' en dergelijken
Luister naar deze man, hij weet hoe het voelt.
Karinavrijdag 24 februari 2012 @ 17:32
quote:
0s.gif Op donderdag 23 februari 2012 22:58 schreef Banaanensuiker het volgende:
Ik zelfs 2 extra. Iets te enthousiast op de resend knop gedrukt :P
Ik kreeg vanmorgen ook nog een extra bevestiging: ik denk dat, dat de originele was, die een beetje laat aankwam.
Wii-Stylevrijdag 24 februari 2012 @ 19:17
Binnen twee dagen bijna een miljoen sign-ups. :X

https://twitter.com/#%21/GuildWars2/status/173103535163052032
#ANONIEMvrijdag 24 februari 2012 @ 19:31
Nou ja, als ik niet door deze beta heen kom heb ik altijd Warhammer Online: Wrath of Heroes beta nog.

SPOILER
:') :') :')
Hanstinvrijdag 24 februari 2012 @ 20:00
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 februari 2012 19:17 schreef Wii-Style het volgende:
Binnen twee dagen bijna een miljoen sign-ups. :X

https://twitter.com/#%21/GuildWars2/status/173103535163052032
Oftewel geen beta voor mij dus :'(

[ Bericht 0% gewijzigd door Hanstin op 24-02-2012 20:08:42 ]
DjinNvrijdag 24 februari 2012 @ 20:33
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 februari 2012 17:27 schreef Rivalo het volgende:

[..]

Die zijn gewoon algemeen gehaat hier, net zoals 'XD' en dergelijken
kerel...het is maar net waar je je druk om kan maken ey...Maak je eerder druk of je tot de bèta toegelaten wordt ;(
#ANONIEMvrijdag 24 februari 2012 @ 20:47
GuildWars2 twitterde op vrijdag 24-02-2012 om 20:42:42 One million beta sign ups!!!!! #Guildwars2 reageer retweet
Waarschijnlijk gaat de beta pagina zo dicht.
DjinNvrijdag 24 februari 2012 @ 20:48
Hebben ze ook gezegd hoeveel mensen er toegelaten worden tot de beta ?
#ANONIEMvrijdag 24 februari 2012 @ 20:50
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 februari 2012 20:48 schreef DjinN het volgende:
Hebben ze ook gezegd hoeveel mensen er toegelaten worden tot de beta ?
Geen idee, maar ik denk dat er gewoon 1 server o.i.d. open gaat.
Voor de bugs en dergelijken. Ik zag een filmpje van een dungeon waar de player bijna wel 5 levels in omhoog gaat, dat moet bijvoorbeeld nog afgestelt worden.
Pas later gaan ze denk ik meerdere servers openen voor stress test.
Wii-Stylevrijdag 24 februari 2012 @ 20:53
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 februari 2012 20:00 schreef Hanstin het volgende:

[..]

Oftewel geen beta voor mij dus :'(
Laten we zeggen dat ArenaNet van de 1 miljoen mensen, er 10.000 nodig heeft (lijkt het geval te zijn, misschien meer). Dat is dus 1 procent. Ik zie overal mensen gillen op Guru en zo dat je dus 1% kans hebt, maar zo werkt dat niet. Het is geen loterij. ArenaNet wil het spel goed laten testen door verschillende mensen en systemen. Er zijn factoren die je kansen beïnvloeden. Wat die dingen zijn, heeft ArenaNet niet verklapt. Maar we kunnen wel gissen. Één van die dingen zal wel zijn, wat voor systeem je hebt. Iedereen moet het spel goed kunnen draaien. Dus als jij een bepaald videokaart hebt waarvan ArenaNet's technische team zegt: "Heuy, die zien we niet vaak, kunnen we ook nog testen. ~:) " dan zijn je kansen groter.

Ik heb bij voorbeeld, een i5 2500K als CPU. Echt bijzonder is dat niet want dit is een hele populaire CPU. (Bliksemsnel overigens. *)) Dus ik denk, mijn kansen zijn daardoor kleiner. Maar, deze CPU gaat heel vaak gepaard met een fatsoenlijke videokaart. Want wie gaat nou een snelle i5 2500K kopen zonder een snelle videokaart? Ik dus. Ik gebruik tijdelijk de GPU die op de CPU zit, Intel HD 3000. Ik dus dat dat mijn kansen flink vergroot! *)

TOT DUSVER MIJN ANALYSE
#ANONIEMvrijdag 24 februari 2012 @ 20:55
6926493229_0f73befe0b_o.jpg
GuildWars2 twitterde op vrijdag 24-02-2012 om 20:51:55 The studio was ecstatic when we hit 1 MILLION #GuildWars2 beta sign-ups! We <3 you all! http://t.co/henXvmAE ~RB reageer retweet
Lamabalvrijdag 24 februari 2012 @ 21:03
Bijna een nieuw topic vol. Langzaam maar zeker lukt het wel :>

Maar 1 miljoen signups. Ugh kans dat je uitgenodigt word is wel heel klein dan. :<
Karinavrijdag 24 februari 2012 @ 21:04
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 februari 2012 21:03 schreef Lamabal het volgende:
Bijna een nieuw topic vol. Langzaam maar zeker lukt het wel :>

Maar 1 miljoen signups. Ugh kans dat je uitgenodigt word is wel heel klein dan. :<
Hoeveel mensen krijgen er een invite? Of staat dat al ergens :@
DjinNvrijdag 24 februari 2012 @ 21:05
quote:
99s.gif Op vrijdag 24 februari 2012 21:04 schreef Karina het volgende:

[..]

Hoeveel mensen krijgen er een invite? Of staat dat al ergens :@
[MMORPG]Guild Wars 2 #2 - Mét bèta-aankondiging!
#ANONIEMvrijdag 24 februari 2012 @ 21:09
En de beta, en topic is closed.