abonnement Unibet Coolblue
pi_107023242
120118_134533_usasportsheader.jpg
USA Sports heeft een complete metamorfose ondergaan. De autoriteit op het gebied van Amerikaanse sporten in Nederland heeft een complete restyling ondergaan en gaat meer dan 100 pagina's tellen per editie! Op 2 februari zal de eerste editie verschijnen. FOK!sport mag tien mooie prijzen weggeven om de restyling te vieren.

USA Sports
In USA Sports zal je alles kunnen vinden over honkbal, basketbal, ijshockey en American football. In de tweemaandelijkse glossy zullen niet alleen de Amerikaanse competities (MLB, NBA, NHL en NFL) in de gaten worden gehouden, maar worden ook de Amerikaanse sporten in Nederland onder de loep genomen. Hiervoor werkt het blad nauw samen met de Nederlandse sportbonden.

FOK! mag in samenwerking met uitgeverij Hels Kabaal tien mooie prijzen weggeven om de restyling te vieren. Er worden drie hoofdprijzen weggegeven die bestaan uit een halfjaarabonnement op USA Sports, inclusief een ESPN America goodybag. Daarnaast worden zeven troostprijzen weggegeven die bestaan uit een proefabonnement op USA Sports. Uiteraard worden beide abonnementen automatisch stopgezet, alhoewel je in goed overleg natuurlijk altijd mag verlengen.

Winnen!
Wil jij ook kans maken op de mooie prijzen? Ga dan naar de prijsvragenpagina! Meedoen kan tot en met 1 februari 23:59!
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')