In the last episode -
Nespressso.. what else...Deel 11- zagen we o.a.:
- dat het opschuimen van melk een ambacht is dat iedereen kan leren, zowel met een
losse als een geintegreerde opschuimert..
- dat de caramelversie bij een aantal mensen erg geliefd is maar niet altijd verkrijgbaar
- dat de nespressocupjes niet gezoet zijn
- dat er kwalitatief gezien geen verschil is tussen Krups of Magimix
- dat smaken verschillen en dat er in elk Nespresso-topic iemand het evangelie van het ware
espresso-apparaat ( niet zijnde van het merk Nespresso) komt verkondigen met de toevoeging
dat het een relatief duur systeem is en dat je beter een ‘echt espresso-apparaat kunt kopen
want dat verdient zichzelf terug’.. (Ja, wij weten het nu)
- dat het best lastig is om Nespressocups te bestellen als je clubtegoed nog niet op je account
bijgeschreven kan worden omdat je account eerst aangemaakt moet worden en je dus ook niet
alvast cups kunt bestellen als je niet in het bezit bent van een credit-card.
- Sommige mensen hun Nespresso apparaat een naam geven..
- Cacao of kaneel op de espresso niet hoort maar dat het eigenlijk beter is om gewoon koffie/espresso te maken zoals je het zelf lekker vind..
- Adelante zijn Nespresso apparaat nog steeds kapot-stuk is
- Rewimo een nieuwe Pixie heeft..
- Het wachten op nieuwe specials/limited editions/variations van Nespresso wel érg lang duurt als je je bestelling hiervoor uit stelt elke keer.
- Dat magere dagverse melk eigenlijk net zo goed schuimt als de houdbare volle melk (of niet).
.. en nog veel meer.
Hier verder dus.