Hij was er niet, hij moest werken.quote:Op maandag 26 december 2011 22:08 schreef Rewimo het volgende:
[..]
Heb je er nog aan gedacht om het te vragen?
Helemaal mee eens. Geen enkel kookboek kan alle vragen beantwoorden, en hier kunnen we ze allemaal stellen!quote:Op maandag 26 december 2011 17:23 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Kookboeken zijn er als zand aan het strand.
Waar krijg je een service als dit topic?
En ik zou een kookboek kunnen schrijven, jep, maar als ik eerlijk ben? Geef die 40 euro liever uit aan een paar kreeften of een paar mooie stukken Livar.
Mijn bijdrage aan beter eten in NL.quote:Op maandag 26 december 2011 23:05 schreef cinnamon_M het volgende:
[..]
Helemaal mee eens. Geen enkel kookboek kan alle vragen beantwoorden, en hier kunnen we ze allemaal stellen!
quote:Op maandag 26 december 2011 23:22 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Mijn bijdrage aan beter eten in NL.
Pro Bono, geen sponsor, geen Unilever, Nestle of Sara Lee promotie maar gewoon eerlijk advies hoe je echt eten klaar maakt.
Dank je. Zo had ik ze ook gebakken, kalfsnuggets zeg maar, maar dan in ghee in plaats van boter. Ze waren alleen wel een beetje taai, misten de zijdezachte kwaliteit. Ik heb niet het idee dat dat aan het bakken lag, maar aan het blancheren. Dat had ik 5 minuutjes gedaan en zodra hij het water in gleed zag je de stevigheid toenemen.quote:Op maandag 26 december 2011 17:29 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Er zijn vele wegen die naar rome leiden, maar persoonlijk vind ik het lekkers ze aan plakken van 1,5 a 2 cm te snijden, zout en peper, door de bloem halen, het meeste bloem er af kloppen en op beide zijden ca 3 a 4 minuten te bakken in boter
Ik begrijp je vraag niet.quote:Op dinsdag 27 december 2011 13:40 schreef ymme het volgende:
Voor oud en nieuw ga ik voor ongeveer 10 man verse worst bakken.
Nu leek het mij leuk en/of lekker om het eens een keer anders te doen. Maar ja wat en hoe?
Is je videoproject eigenlijk nog van de grond gekomen?quote:Op maandag 26 december 2011 23:22 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Mijn bijdrage aan beter eten in NL.
Pro Bono, geen sponsor, geen Unilever, Nestle of Sara Lee promotie maar gewoon eerlijk advies hoe je echt eten klaar maakt.
Welk heb je het over?quote:Op dinsdag 27 december 2011 15:58 schreef Erasmo het volgende:
[..]
Is je videoproject eigenlijk nog van de grond gekomen?
Ah, okay, zijn bezig een huis te kopen waar dan een nieuwe keuken in komt die dan geschikt moet zijn voor videodemo dmv een kookeiland in het midden zodat de camera tegenover kan staanquote:Op dinsdag 27 december 2011 16:08 schreef Erasmo het volgende:
Het grote vraag Piet hoe maak ik het klaar topic - #11
Fazant wordt snel droog en taai.quote:Op dinsdag 27 december 2011 16:19 schreef mol_air het volgende:
Heb een stuk of wat fazanttournedos gekregen. Ideeen? Ben ooit eens een honing/walnoot fazant tegengekomen, maar kan t recept nergens vinden.
Kan ik ze overigens ook in de oven bereiden?
Twee lagen? Wat was de structuur van de lagen? Eentje schuimig en de ander gelei achtig?quote:Op dinsdag 27 december 2011 16:22 schreef Bleie het volgende:
Vraagje over de sinaasappelmousse (uit het Kerstdiner-topic). De smaak was prima, maar het was wel een soort tweelagensysteem geworden. Hoe komt dat (en beter nog: hoe kan ik voorkomen dat het een volgende keer weer gebeurt)?
Oplossing is beter mengen, mousse maken vergt wat oefening, gewoon wat vaker maken.quote:Op dinsdag 27 december 2011 16:29 schreef Bleie het volgende:
Ja. Bovenste was (vrij stijve mousse, volgende keer maar 4 blaadjes gelatine doen), en daaronder een gelei-achtige substantie.
Goed excuusquote:Op dinsdag 27 december 2011 16:32 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Oplossing is beter mengen, mousse maken vergt wat oefening, gewoon wat vaker maken.
En het is nog lekker ook.quote:
Normaal bak ik verse worst is een braadpan met boter en thats it.quote:
je zou hem kunnen grillen op de BBQ?quote:Op dinsdag 27 december 2011 16:55 schreef ymme het volgende:
[..]
Normaal bak ik verse worst is een braadpan met boter en thats it.
Graag wat tips om hiermee te varieren en of iets speciaal te doen met deze verse worst qua smaak/bereiding?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |