abonnement Unibet Coolblue
pi_107042544
moet zeggen dat ik (wat ik tot nu toe heb gezien) wel gecharmeerd ben van 12th man... had er overigens nog nooit van gehoord... waar ik ook nog nooit van gehoord had was casualco.com maar om heel eerlijk te zijn heb ik helemaal niks met van die suffe mutsen sorry hoor maar dat gaat mij echt een stapje te ver... heb er een beetje het zelfde gevoel bij als met veel van offhand, en dan beide, het forum en het merk!

cheers
Stand Out From The Crowd !!
pi_107042666
oja, modjopower bedankt voor de tip over roermond ^O^
Stand Out From The Crowd !!
pi_107048950
Geen probleem man. En mocht je toch de tijd hebben (en geld) ga dan gelijk door naar Maasmechelen outlet.

http://www.maasmechelenvillage.com/

Ongeveer half uurtje? rijden vanuit Roermond, in België. Daar heb je dus een ontzettend goede Barbour winkel. Daar haal ik de meeste van mijn Barbour stukken. Je hebt daar ook Hackett maar ook al is het een outlet, het blijft duur.

En CasualCo, met die mutsen heb ik ook niks haha maar vind de shirts/polo's wel echt wat hebben. Niet alles hoor.

Ze hebben wel leuke pinsetjes uitgebracht mbt de casualculture. Zwaar limited (100 stuks per set). Heb ze tot nu toe allemaal + een blauwe forumpin.

(eigen foto)
We are all undesirables
pi_107059714
@ modjo: Ok mocht ik nog een keer in limburg komen dan ga ik zeker even langs die adresjes, gecombineerd met een hotelovernachting in maastricht om moeders de vrouw tevreden te houden moet dat wel lukken...

woon zelf niet al te ver van lelystad af en daar heb je ook een outlet "batavia stad" met oa een ralph lauren en een lacoste outlet, maar vooral lacoste weet zelfs voor een outlet nog schandalige prijzen te vragen voor oude polo's dus daar kom ik niet meer... RL daarintegen kan je nog wel wat leuks op de kop tikken voor weinig! Maar had idd liever een hackett of victorinox outlet hiet gehad!

Over winkels gesproken, ik ben voor me werk vaak in engeland geweest en heb dus ook aardig wat engelse stores bezocht (oa in Cardiff en Belfast) en wat me opvalt is dat ze daar wat beter gewend zijn aan jonge gasten die dure kleren kopen dan hier in NL. Waar je hier met de nek word aangekeken totdat je je geld pakt kreeg ik in belfast in een casual winkel direct een flesje carlsberg in me handen gedrukt en kon ik onder het genot van een biertje door de winkel struinen! Was een heerlijk gevoel! Enige uitzondering in nl is the country house in rdam waar ze het wel snappen en je hoffelijk ontvangen met een bakje koffie!

Maar vind voor de rest dat je vaak schandalig word ontvangen en dan met name de winkels waar ze P&S verkopen...

Cheers
Stand Out From The Crowd !!
pi_107061344
Degene die hier in de winkel staan voelen zich inderdaad vaak te goed. Zonde. Bij westside in den bosch heb ik wel alleen maar goede ervaring, het personeel is daar niet irritant en de eigenaar(volgens mij) helpt je goed en weet wat die verkoopt.

Hoevaak ik niet gehoord heb dat ze een ice/heat jacket een 'kleurverander jas' noemen. En als je vraagt naar de shadow reeks van si, dan weten ze echt niet waar je het over hebt.

Over batavia, ik kom daar al tijden niet meer..de sfeer is daar zo anders vergeleken met roermond en maasmechelen. Kan daar echt niet lekker winkelen zonder dat een tokkie-gezin weer pal voor je stilstaat.
We are all undesirables
pi_107061830
In batavia stad zijn de tokkies idd niet te ontlopen maar wat wil je anders in de tokkie hoofdstad van Nederland: Lelystad
Stand Out From The Crowd !!
pi_107218134
quote:
0s.gif Op maandag 16 januari 2012 21:36 schreef Sneeuwvlok_2 het volgende:
Heb het eens even vergelijken :

[ afbeelding ]

NL : 135 Euro
ENG : 83 Euro

[ afbeelding ]

NL : 120
Denenmarken : 84

Reken daar nog 10 euro verzendkosten bij op en dan kom je op een verschil van :

1 : 42 euro
2 : 36 euro

De pest is alleen wanneer het niet past je weer 10 euro aan verzendkosten kwijt bent,daarom zit zo te piekeren of ik het nou zou kopen of niet.

Beide knits zijn trouwens zeer nice.
Op welke site zie jij dat bovenste vest voor 83 euro dan?
pi_107219048
Op casualpoint.nl staat een goggle jas voor 80 euro. Van wat voor merk is die jas? Of is dat gewoon een apart merk ofzo? Ben niet zo bekend met die dingen namelijk...
pi_107223138
Volgens mij zijn die van Location Clothing...
Als je voor gogglejackets gaat, probeer dan echt voor de Mille Miglia's en Explorers van CP Company te gaan. Zowiezo wat duurder maar daar is de kwaliteit ook echt naar.

Als je met die "imitaties" gaat lopen word je snel uitgelachen door bepaalde kringen.
We are all undesirables
pi_107226853
quote:
0s.gif Op woensdag 25 januari 2012 14:43 schreef Glories het volgende:

[..]

Op welke site zie jij dat bovenste vest voor 83 euro dan?
Volgensmij zag ik hem op woodhouseclothing.com maar daar kan ik hem nu niet meer vinden. Misschien via casualclothing.dk .
pi_107234115
boooys wie heeft wel eens van de One True Saxon site gekocht? en hoe bevallen de maten? M is gewoon M? / aangezien het een engels merk is.

ik denk dat ik een jasje wil :p
pi_107238822
Wat is een goede site/forum om over casual kleding te praten of te lezen?
FR1908
pi_107239250
dit is een hele leuke het heeft ook nog allerlei andere subfora ;)
pi_107241297
Dit is het enige forum wat ik gebruik wat momenteel "open" is. Ik ben actief op 2 andere maar daar zit momenteel een ledenstop op.

Als je Hyves hebt kan je altijd nog af en toe op de "casual hyves" kijken. Zitten een paar bekenden van me op die er wel een beetje verstand van hebben. Soms is het niveau daar wel dramatisch.
We are all undesirables
pi_107241686
Hyves zitten toch alleen kindjes van 14 op? Haha, heb geen hyves ;)
FR1908
pi_107242664
Ja precies, daarom heb ik de mijne ook weggegooid haha. Werd op gegeven moment té frustrerend. Maar meng je inderdaad maar hier in het gesprek/discussie! Laat maar weten wat je hebt en wat je zoekt en wat je van de scene vindt!
We are all undesirables
pi_107242727
modjopower _O_

ik wil graag een OTS jas kopen maatje M ik ben 1.85 weeg +-70kg en heb een normaal postuur
''normale'' nederlandse kleding heb ik gewoon maat M en italiaanse maat L, maar hoe zit dit nu met engelse?
bvd,
pi_107243163
Ben nu vooral op zoek naar een mooie cap, voorkeur ligt bij Aquascutum.
Favoriete merken zijn:

Lyle & Scott
Aquascutum
Adidas Trainers
Fred Perry (misschien niet écht casual, maar vind het wel een mooi merk :) )
Lacoste (geldt hetzelfde voor)

Heb het niet zo op SI, vooral omdat daar teveel ventjes in rond lopen die zichzelf kick vinden omdat ze SI hebben. Waarschijnlijk zitten zulk soort mannetjes ook op hyves, haha.
FR1908
pi_107243311
Zo he, ik heb serieus niks van ots....maar wat ik gehoord heb is dat het true to size valt..dus zou je nederlandse maat aanhouden. Pin me der niet op vast!

Als je op de site van ots wil bestellen probeer dan een size guide te vinden van dat product. Pak je fijnst zittende vest/knit/zelfde item en meet die op (en reken om naar inches). Zo pak ik het iig aan als ik een nieuw merk probeer.

Als je geen sizeguide kan vinden, post dan hier een foto/info van de jas..misschien dat die op een andere site wel met sizeguide staat!
We are all undesirables
pi_107243478
En sounds solid thies. Wat voor soort stijl heb je? Meer tracktops en polos? Of overhemd+vneck?

Aquapetjes blijven gaaf, vooral de halesworth. Op casualclothing.dk staan goede petjes van aqua. Zou proberen zo min mogelijk van mp te halen aangezien er steeds (betere) neppen te koop staan.

Ik krijg zelf komende vrijdag een Hackett cap binnen!
We are all undesirables
pi_107243788
ik heb nog zon geruite aquasc pet van vrougâh blijft een mooi ding
pi_107243836
en @ teis, lacoste is vrij casual hoor alleen idd veel gedragen, en fred perry tja... het ligt nu ook in de score winkels!
pi_107243856
Ben van de polo'tjes ;). Zie overigens op casualclothing.dk geen Aquascutum cap staan? Heb er al wel vele voorbij zien komen, maar ben eigenlijk op zoek naar zoiets (http://www.casualfw.nl/pr(...)200%201159001052.png) en die heb ik nog nergens gezien.
FR1908
pi_107243901
quote:
0s.gif Op donderdag 26 januari 2012 00:20 schreef killgeak het volgende:
en @ teis, lacoste is vrij casual hoor alleen idd veel gedragen, en fred perry tja... het ligt nu ook in de score winkels!
Ja precies, is wel casual kleding, alleen wordt eigenlijk iets te veel gedragen jammer genoeg haha :P
FR1908
pi_107243929
deze dan? is niet de geruite maar wel een mooie.. vind ik :p ( de beige)
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')