ow. dat klinkt wel lekkerquote:Op donderdag 5 januari 2012 00:39 schreef FutureFairytale het volgende:
Lijkt wel griesmeel met abrikozenjam ofzo
dat ligt aan het doel.quote:Op donderdag 5 januari 2012 17:27 schreef RobinOok het volgende:
Als je 't mij vraagt is het mislukt.
jaja. je hebt rationeel wel een punt, maar het is tegen mijn gevoel. ik eet het met plezier op als ik het krijg, maar van mij mag het ook gewoon zijn wat het lijktquote:Op donderdag 5 januari 2012 22:03 schreef RobinOok het volgende:
Nou, een echt mooie dooier van iets anders dan eigeel is toch echt heus de moeite van het eten wel waard hoor!!!! Die olijf bijvoorbeeld was echt nog stukken lekkerder dan de beste olijf die ik ooit geproefd heb. Een aardappel eet je toch ook niet alleen maar gekookt? Die pureer je, maakt er mousseline van, of patat, of chips, allemaal lekker. Daarvan zeg je toch ook niet "wat een gedoe, dat hoort zo niet"?
Als je van een aardappel patat maakt weet je dat t nog steeds aardappel is. Dat neppe gedoe van eten ander eten laten lijken hoeft van mij niet. Leuk om eens verrast te worden in een restaurant maar zelf vind ik t de moeite niet waard.quote:Op donderdag 5 januari 2012 22:03 schreef RobinOok het volgende:
Nou, een echt mooie dooier van iets anders dan eigeel is toch echt heus de moeite van het eten wel waard hoor!!!! Die olijf bijvoorbeeld was echt nog stukken lekkerder dan de beste olijf die ik ooit geproefd heb. Een aardappel eet je toch ook niet alleen maar gekookt? Die pureer je, maakt er mousseline van, of patat, of chips, allemaal lekker. Daarvan zeg je toch ook niet "wat een gedoe, dat hoort zo niet"?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |