abonnement Unibet Coolblue
pi_107605154
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 februari 2012 19:55 schreef Isegrim het volgende:
Maar ik mis de voorkant met de vleugeltjes?
Die zitten er onder, dit is de borstkant. Zo beschermd de vulling het hele kippetje en sijpelen de sappen lekker door.
  zaterdag 4 februari 2012 @ 20:00:25 #252
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_107605226
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 februari 2012 19:58 schreef Sunnythesun het volgende:

[..]

Die zitten er onder, dit is de borstkant. Zo beschermd de vulling het hele kippetje en sijpelen de sappen lekker door.
Oh ja. :D Hij is zo rond. :D
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_107605321
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 februari 2012 20:00 schreef Isegrim het volgende:

[..]

Oh ja. :D Hij is zo rond. :D
Haha ja, komt doordat hij vrij dik was van zichzelf en dan ook nog eens onder de huid echt volgepropt met vulling :D Soort balletje leek het idd.
  zondag 5 februari 2012 @ 11:06:00 #254
347864 HerrPiet
Ze zeggen het.
pi_107621543
Uienquiche met abdijbier!




Recept komt uit delicious van januari volgens mij. Heb wel wat aangepast. Gewoon roomboter bladerdeeg gebruikt i.p.v. croissantdeeg. Voor de "abdijkaas" die in het gerecht staat heb ik Port Salut gebruikt (is het meest te krijgen in de supermarkt)

Smaak was best goed, volgende keer ga ik hem wat pittiger maken met een andere kaas. Port Salut is vrij mild.
pi_107627313
quote:
0s.gif Op zondag 5 februari 2012 11:06 schreef HerrPiet het volgende:
Uienquiche met abdijbier!

[ afbeelding ]
[ afbeelding ]

Recept komt uit delicious van januari volgens mij. Heb wel wat aangepast. Gewoon roomboter bladerdeeg gebruikt i.p.v. croissantdeeg. Voor de "abdijkaas" die in het gerecht staat heb ik Port Salut gebruikt (is het meest te krijgen in de supermarkt)

Smaak was best goed, volgende keer ga ik hem wat pittiger maken met een andere kaas. Port Salut is vrij mild.
dat ziet er echt heel goed uit ^O^
pi_107627537
quote:
0s.gif Op zondag 5 februari 2012 11:06 schreef HerrPiet het volgende:
Uienquiche met abdijbier!

[ afbeelding ]
[ afbeelding ]

Recept komt uit delicious van januari volgens mij. Heb wel wat aangepast. Gewoon roomboter bladerdeeg gebruikt i.p.v. croissantdeeg. Voor de "abdijkaas" die in het gerecht staat heb ik Port Salut gebruikt (is het meest te krijgen in de supermarkt)

Smaak was best goed, volgende keer ga ik hem wat pittiger maken met een andere kaas. Port Salut is vrij mild.
Mm, lekker! Receptje?
Denn was schwer ist, ist auch schön, gut, groß (Beethoven)
// wandelende paradox //
  zondag 5 februari 2012 @ 14:26:28 #257
347864 HerrPiet
Ze zeggen het.
pi_107628659
quote:
0s.gif Op zondag 5 februari 2012 14:04 schreef cinnamon_M het volgende:

[..]

Mm, lekker! Receptje?
Zal het even scannen :)
  zondag 5 februari 2012 @ 14:40:57 #258
347864 HerrPiet
Ze zeggen het.
pi_107629337
Recept! voor de uienquiche! :)
  zondag 5 februari 2012 @ 14:53:47 #259
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_107629918
Die ga ik ook eens maken binnenkort, ziet er lekker uit!
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_107631522
quote:
0s.gif Op zondag 5 februari 2012 14:40 schreef HerrPiet het volgende:
Recept! voor de uienquiche! :)
Oh top, bedankt! Komende week eens maken denk ik :)
Denn was schwer ist, ist auch schön, gut, groß (Beethoven)
// wandelende paradox //
  zondag 5 februari 2012 @ 17:00:36 #261
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_107636124

Aubergines Boerenstijl

We eten dit eigenlijk het hele jaar door, maar juist nu in de winter smaakt het me extra goed: fluweelzachte aubergines (liefst die dunne, lichtpaarse Aziatische) met gehaktsaus. Beetje zoet, beetje zuur, beetje pittig, helemaal perfect. :9
pi_107636293
quote:
0s.gif Op zondag 5 februari 2012 17:00 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Aubergines Boerenstijl

We eten dit eigenlijk het hele jaar door, maar juist nu in de winter smaakt het me extra goed: fluweelzachte aubergines (liefst die dunne, lichtpaarse Aziatische) met gehaktsaus. Beetje zoet, beetje zuur, beetje pittig, helemaal perfect. :9

Dat ziet er best lekker uit :9
"We need to learn to set our course by the stars, not by the light of every passing ship." - Omar N. Bradley
pi_107636482
Ben niet zo'n fan van aubergines, de textuur staat me soms wat tegen, maar zo wil ik ze best eens proberen!

Ik had eergisteren Lemon Meringue Pie gemaakt!





[ Bericht 6% gewijzigd door motorbloempje op 05-02-2012 18:03:22 ]
Ja doei.
pi_107636521
quote:
0s.gif Op zondag 5 februari 2012 17:09 schreef motorbloempje het volgende:
Ben niet zo'n fan van aubergines, de textuur staat me soms wat tegen, maar zo wil ik ze best eens proberen!

Ik had eergisteren Lemon Meringue Pie gemaakt!

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
Oh dat lijkt me heerlijk O+
pi_107636641
quote:
0s.gif Op zondag 5 februari 2012 17:09 schreef motorbloempje het volgende:
Ben niet zo'n fan van aubergines, de textuur staat me soms wat tegen, maar zo wil ik ze best eens proberen!

Ik had eergisteren Lemon Meringue Pie gemaakt!

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
Jum!! Dat is zó lekker!! :9
  zondag 5 februari 2012 @ 17:52:49 #266
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_107638189
Oh, die aubergines ga ik ook eens maken. Ben dol op aubergines, vooral gefrituurd!
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  zondag 5 februari 2012 @ 19:48:32 #267
132477 Zo-is-dat
of nie dan?
pi_107642900
quote:
0s.gif Op zondag 5 februari 2012 17:09 schreef motorbloempje het volgende:
Ben niet zo'n fan van aubergines, de textuur staat me soms wat tegen, maar zo wil ik ze best eens proberen!

Ik had eergisteren Lemon Meringue Pie gemaakt!

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
:9
pi_107663032
quote:
0s.gif Op zondag 5 februari 2012 17:52 schreef Isegrim het volgende:
Oh, die aubergines ga ik ook eens maken. Ben dol op aubergines, vooral gefrituurd!
Heerlijk aubergines idd! Laatst nog wat lekkers mee gemaakt.

Aubergines uit de oven, met pijnboompitjes, granaatappelpitten, basilicum en saffraan yoghurt. Was verrukkelijk.
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
pi_107700626
Haal je de korstjes niet van de Port Salut?
  dinsdag 7 februari 2012 @ 10:02:40 #270
347864 HerrPiet
Ze zeggen het.
pi_107705033
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 februari 2012 00:22 schreef rhubarb het volgende:
Haal je de korstjes niet van de Port Salut?
Nee proef ik niks van. Het is ook een hele lastige kaas om te snijden en de korst is ook echt heel zacht.

Die meringue pie ziet er wel heel goed uit :9
pi_107705085
quote:
0s.gif Op zondag 5 februari 2012 17:00 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Aubergines Boerenstijl

We eten dit eigenlijk het hele jaar door, maar juist nu in de winter smaakt het me extra goed: fluweelzachte aubergines (liefst die dunne, lichtpaarse Aziatische) met gehaktsaus. Beetje zoet, beetje zuur, beetje pittig, helemaal perfect. :9

Dit lijkt me verrukkelijk :9
pi_107709341
brownies!





  dinsdag 7 februari 2012 @ 21:07:30 #273
133939 egeltje1985
Elegant als een egel
pi_107728806
Ik heb de quiche gemaakt. :) Met croissantdeeg. En hij is/was erg lekker. Foto is slechts gemaakt met mijn telefoon, dus eigenlijk dit topic onwaardig. :P

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_107729048
Prima foto, ziet er lekker uit _O_
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_107729291
Super ja! Ook Port Salut gebruikt?
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')