abonnement Unibet Coolblue
pi_105515628
Het begon allemaal hiermee: Foodgawker - feast your eyes!
Naar aanleiding van dat topic zijn we ook op Fok begonnen met showen van foto's van zelfgemaakte lekkernijen. :Y) We zijn alweer toe aan het zesde deel!

Fok-Foodgawkers! Post hier foto's van je kookkunsten!
Fok-Foodgawkers! Deel 2
Fok-Foodgawkers! Deel 3
Fok-Foodgawkers! Deel 4
Fok-Foodgawkers! Deel 5

Het idee:

- Je post hier enigszins mooie foto's van je eigen kookkunsten!
- Een bijbehorend recept wordt erg op prijs gesteld.
- Het is geen FOT hier natuurlijk, maar het zou leuk zijn als er mooie foto's voorbij komen! Al hoeven we niet te gaan mekkeren over croppen, photoshop, etc.
- Het is ook geen all-photo topic, dus reageren mag op alles.
- Het hoeft geen eigen verzonnen recept te zijn! Als jij een recept van Jamie Oliver of de Appie Heijn maakt kun je net zo goed foto's posten!
- We hopen hiermee dat Fokkers op deze manier geïnspireerd raken om eens een beetje moeite te doen voor hun eigen avondeten!
Ja doei.
pi_105515646
quote:
0s.gif Op maandag 12 december 2011 13:48 schreef RobinOok het volgende:
Ik at zojuist bijna precies hetzelfde.
Afbakbroodje, ham, tomaat, mayo, basil.
Lekker! Wil er nog wel een.

Of wacht, zie ik zalm bij jou? Nee toch? Zalm met ham, nah.
Het was gerookte zalm met pancetta! Was lekker! :o
Ja doei.
pi_105517693

En dan ook maar even 't avondeten :P
Ja doei.
pi_105537382


als lunch de salade met de P: pompoen,parmaham, pecorino en pijnboompitten
  dinsdag 13 december 2011 @ 16:06:57 #5
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_105538733
Lekker! Met pucola? :-)
Of zeg je paketsla?
pi_105545875
pepersla :Y ;)
pi_105553734
Ja doei.
pi_105618787
Maïssoepje:


Iemand fototechnische feedback?

[ Bericht 5% gewijzigd door Ilse86 op 15-12-2011 16:22:18 ]
pi_105626277
Het lijkt me wat out of focus.. de focus ligt meer op het tijdschrift eronder dan op de soep waar het om gaat.
pi_105700210
Ik vind het tijdschrift iets te druk, het leidt af. Maar verder vind ik het een mooi shot! Ik ben zelf een stuk minder creatief qua compositie :@ Vaak heb ik gewoon geen tijd ook om er over na te denken, bedenk vaak op het laatste moment pas dat ik er een foto van wil dus moet het ff snel.

Deze bijvoorbeeld, van vanavond:

Hazenrugfilet en verse pasta met gorgonzola-walnootsaus. Erg smakelijk al zeg ik het zelf :9
pi_105717234
lijkt net een getrancheerde drol sorry hoor haha , verder vast een heerlijk stukje vlees!
pi_105717271
quote:
0s.gif Op zondag 18 december 2011 11:12 schreef Terrex het volgende:
lijkt net een getrancheerde drol sorry hoor haha , verder vast een heerlijk stukje vlees!
:D
pi_105717820
Nou zo smaakte het iig totaal niet nee _O-
pi_105720082
dat viond ik ook, van die drol :D :@
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  zondag 18 december 2011 @ 13:17:46 #15
134537 Radobe
nooit meer wijn.
pi_105720735
me too :@
wijn, iets te veel wijn maar net niet genoeg om van de wereld te zijn
veels te veel wijn, iets te veel wijn, maar net niet voldoende om tevreden te zijn
pi_105728608
quote:
0s.gif Op donderdag 15 december 2011 15:58 schreef Ilse86 het volgende:
Maïssoepje:

[ afbeelding ]

Iemand fototechnische feedback?
Ik vind het een erg mooi plaatje, goede compositie (ik vind die tijdschriften juist leuk), alleen zou ik iets meer scherpte-diepte nemen, zodat het hele voorste kopje scherp is. En je hebt ook iets meer op de punt van het tijdschrift scherpgesteld dan op het soepje zelf.
Denn was schwer ist, ist auch schön, gut, groß (Beethoven)
// wandelende paradox //
pi_106163210
quote:
0s.gif Op donderdag 15 december 2011 19:19 schreef Lyriella het volgende:
Het lijkt me wat out of focus.. de focus ligt meer op het tijdschrift eronder dan op de soep waar het om gaat.
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 december 2011 19:01 schreef Sunnythesun het volgende:
Ik vind het tijdschrift iets te druk, het leidt af. Maar verder vind ik het een mooi shot!
quote:
0s.gif Op zondag 18 december 2011 16:11 schreef cinnamon_M het volgende:

Ik vind het een erg mooi plaatje, goede compositie (ik vind die tijdschriften juist leuk), alleen zou ik iets meer scherpte-diepte nemen, zodat het hele voorste kopje scherp is. En je hebt ook iets meer op de punt van het tijdschrift scherpgesteld dan op het soepje zelf.
Bedankt voor jullie commentaar! Het was de eerste keer dat ik probeerde voedsel te fotograferen en het is inderdaad een beetje wazig allemaal. Het tijdschrift ligt erbij omdat de foto bedoeld was voor een wedstrijd uit dat tijdschrift. Leek me wel een leuk detail, maar ik zou er anders misschien ook niet zo snel voor kiezen.

Hieronder een tweede new and (hopefully) improved poging (Pasta Bologna):

pi_106163425
Ja, dat tijdschrift vond ik idd ook wat storend ;)

Maar dit ziet er heerlijk uit O+
Ja doei.
pi_106172562
^O^ mooi!! :Y
  vrijdag 30 december 2011 @ 00:29:24 #20
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_106190381
Eigenlijk een ouwe, opgekalefaterde foto, maar evengoed een superlekker gerecht. En simpel ook.
Misschien leuk voor wie nog iets met Oudjaar wil serveren. Koreaanse versie van Steak Tartare:


Yuk Hwe
pi_106190625
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 december 2011 00:29 schreef RobinOok het volgende:
Eigenlijk een ouwe, opgekalefaterde foto, maar evengoed een superlekker gerecht. En simpel ook.
Misschien leuk voor wie nog iets met Oudjaar wil serveren. Koreaanse versie van Steak Tartare:

[ link | afbeelding ]
Yuk Hwe
mhhh klinkt goed en ziet er wel lekker uit ^O^
  vrijdag 30 december 2011 @ 00:46:45 #22
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_106190921
Dank je. Is 't ook. ;-)
  vrijdag 30 december 2011 @ 07:13:54 #23
58874 macferret
http://spiffsbbq.nl
pi_106194160
Ik vond deze wel grappig


brood uitsteken, klein eitje erin, evt kruiden, kaas, plakje bacon en in de oven
pi_106194301
Beetje vage foto, want met mobiel gemaakt door zusje van mijn lief tijdens het kerstdiner, maar enfin - dit was mijn voorgerecht, waar ik er acht stuks van klaargemaakt had. :



Is 'n recept uit het Bouchon-kookboek van chef Thomas Keller met zalm, ei (geel en wit los van elkaar door zeef gedrukt), bieslook, rode ui en crème fraîche. :Y)
Let me see you stripped down to the bone
pi_106207003
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 december 2011 00:29 schreef RobinOok het volgende:
Eigenlijk een ouwe, opgekalefaterde foto, maar evengoed een superlekker gerecht. En simpel ook.
Misschien leuk voor wie nog iets met Oudjaar wil serveren. Koreaanse versie van Steak Tartare:

[ link | afbeelding ]
Yuk Hwe
Lijkt me erg lekker. Waar zou ik die nashi peer door kunnen vervangen, want ik denk niet dat ze dat hier in de buurt verkopen?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')