quote:
Op donderdag 8 december 2011 20:13 schreef TheStonedOne het volgende:Gewoon met zo'n speciale vleesstamper op slaan.
Of als je die niet heb zoals ik, gewoon een met een kopje met de vlakke bodem een aantal keer plat stampen.
Niet echt de manier maar werkt wel.
Mmm, als je met google zoekt op vlees stamper met safesearch uit krijg je ook "vlees stampers".
Bijna, maar net niet helemaal als je afbeeldingen klikt
http://lmgtfy.com/?q=vlees+stampers
Ik krijg gewoon keurig alleen maar voedsel voorgeschoteld, safesearch uit.
Ik kom dan ook wel eens op een culinaire site, als jij voornamelijk porno zoekt, ja, dan krijg je dat ook als zoekresultaat. Met dank aan Google Analytics.
Vleesstamper niet doen. Sla je die lap alleen maar droger.
Hamlappen zijn gewoon biefstuk van het varken, dus doe wat je bij biefstuk zou doen: bak ze kort en heet. Uiteraard altijd gaar.
Gewoon een snee maken zodat je ze kan vullen, en dan een plak oude kaas en wat jam erin stoppen. Kort en heet aanbakken dan vuur wat lager tot ze gaar zijn en geen minuut langer. Kaas moet dan gesmolten zijn. Evt uitje fruiten als je de jus maakt. Lekker met aardappelpuree.
Anders in blokjes, dan maak je er sate van. Gewoon met ketjap kental en een snufje rietsuiker.
Lekker peper en zout, snufje sambal manis, even laten marineren een uurtje en dan grillen of bakken.
Zoek een roerbakgerecht. Snel en lekker. Alleen al die reepjes snijden he.
Als je een beetje van nasi houd kun je ook een pondje daaraan spenderen. Een bouillonblokje, wat verse gember, ketjap kental en ketjap manis, verder ruk je wat groenten uit je ijskast, en presto.