FOK!forum / Voetbal / [AZ#80] Hoe gaat het verder dit seizoen?
Dagoduckzondag 4 december 2011 @ 17:41
AZ.png

De Club AZ
SPOILER: Geschiedenis
Alkmaar '54

De oorsprong van het betaald voetbal in Alkmaar begint op 13 april 1954 toen de profclub Alkmaar '54 werd opgericht die zich samen met nog negen andere clubs aansloot bij de zogenaamde 'wilde' Nederlandse Beroeps Voetbalbond (NBVB). De allereerste profwedstrijd in Nederland werd op 14 augustus 1954 gespeeld op het gemeentelijk sportpark (de drafbaan) tussen de teams van Alkmaar '54 en Venlo (3-0). De 'wilde competitie' was geen lang leven beschoren want in november 1954 ging ook de KNVB over op profvoetbal en ging de NBVB op in de KNVB. Tachtig clubs konden aan een profavontuur beginnen. De spelers van Alkmaar '54 verdienden 40 gulden per overwinning en eindigden dat seizoen op een vijfde plaats in de 1e klasse C, voldoende voor promotie naar de hoofdklasse. In die hoofdklasse kwam Alkmaar '54 het volgende seizoen 4 punten tekort om te promoveren naar de nieuw te vormen eredivisie. Ook het seizoen 1957-58 was matig en in 1959 werd de vierde plaats in de eerste divisie bereikt. In het seizoen 1963/64 werd de ploeg kampioen in de Tweede Divisie A, vooral door de inbreng van de van AGOVV overgekomen midvoor Sietze de Vries en stopper Barry Hughes, die van Blauw Wit kwam.

FC Zaanstreek

FC Zaanstreek in Koog aan de Zaan werd opgericht op 13 april 1964. FC Zaanstreek nam toen de licentie over van plaatsgenoot KFC (Koger Football Club), dat zich splitste in een prof- en een amateurtak. KFC bestaat nog steeds als amateurclub. FC Zaanstreek begon in de Tweede divisie A waar het in het eerste seizoen als zesde eindigde. In het tweede seizoen werd de club derde en dat was voldoende voor promotie naar de Eerste divisie aangezien de Tweede divisie werd opgeheven. Daar werd de club in het seizoen 1966/67 zevende. De club werd opgeheven op 30 juni 1967 toen hij fuseerde met Alkmaar '54.
SPOILER: Periode Molenaar
De broers Cees en Klaas Molenaar waren Zaanse zakenlieden. Met hun bedrijf Wastora hadden zij zakelijk veel succes. Zij waren bereid om in het voetbal in Alkmaar te investeren. Naast de broers Molenaar waren ook de eigenaren van de Grosmarkt, D.B. Bark en D. Groot, in deze periode actief in het sponsoren van de voetbalclub uit Alkmaar.
Na mislukte pogingen van de gebroeders Molenaar om in de Zaanstreek door middel van een fusie tussen KFC (Koog a/d Zaan) en ZFC (Zaandam) tot een grote Zaanse club te komen, werd tenslotte in 1967 uit een fusie tussen Alkmaar '54 en FC Zaanstreek, AZ'67 geboren, dat later werd omgedoopt tot het huidige AZ. Doordat de club veel buitenlandse spelers contracteerde, leidde dat tot een grote schuldenlast. In 1972 zorgden de gebroeders Molenaar voor de redding.
Langzaam maar zeker kreeg AZ '67 het imago van een club met ambities. Spelers als Willem van Hanegem, John Metgod, Kristen Nygaard en Eddy Treijtel werden aangetrokken. AZ ging steevast voor de ereplaatsen. Maar de broers Molenaar wilden meer. In het seizoen 1979-80 waren de spelers van AZ dicht in de buurt van hun eerste titel. In de laatste fase van de competitie morsten zij echter teveel punten. Ajax werd kampioen. Het team werd wel steeds hechter. Door het aantrekken van spelers als Ronald Spelbos, Jan Peters, Kees Kist en Kurt Welzl werd AZ zowel verdedigend, creatief als aanvallend steeds sterker.
De beloning kwam in het seizoen 1980-81. AZ won van iedere tegenstander en verloor dat seizoen slechts één wedstrijd: tegen Ajax werd het 0-1. AZ werd kampioen. Tot het seizoen 2009-2010 (landskampioenschap FC Twente) was AZ de laatste club buiten de traditionele top 3 (Ajax, Feyenoord en PSV) die dat lukte. Daarnaast werd de dubbel gewonnen; de KNVB beker werd namelijk ook gewonnen en tevens werd de finale van de UEFA Cup gehaald. Daarin was Ipswich Town te sterk (0-3, 4-2). Het kampioensteam van AZ'67 in 1981: Eddy Treytel, Ron Weysters, Jan Gaasbeek, Jos Jonker, Ype Anema, Peter de Waard, Rick Talan, Hans de Koning, John Metgod, Ronald Spelbos, Chris van Dungen, Fred Filippo, Hans Reynders, Richard van der Meer, Jacques Vink, Peter Arntz, Hugo Hovenkamp, Pier Tol, Jan Peters, Kees Kist en Kristen Nygaard. Hoofdcoach Georg Kessler, assistenten Hans Eyckenbroek en Theo Vonk.
Ondanks de successen werd de ploeg in Alkmaar lauw ontvangen. Trainer 'sir' Georg Kessler liet het elftal volgens de supporters te zakelijk spelen. Dat stak Klaas Molenaar. Langzaam maar zeker investeerde hij minder in de club. Ook de spelers wilden hun superseizoen te gelde maken. John Metgod vertrok naar Real Madrid, Kees Kist naar Paris Saint-Germain, Jan Peters naar Genua en Kristen Nygaard naar Nîmes. De vervangers hadden niet de kwaliteit om de prestaties te evenaren.
Toen de Molenaars definitief de club verlieten, gingen de prestaties van AZ ook achteruit. In 1988 volgde een degradatie naar de Eerste divisie.
SPOILER: Periode Scheringa
Periode Scheringa

Willem van Hanegem
In 1993 werd zakenman Dirk Scheringa voorzitter van de club. Hij is net de gebroeders Molenaar een zakenman uit de regio. Zijn fortuin verdiende Scheringa met zijn bedrijf DSB Bank, voorheen Buro Frisia, en hij investeerde flink in de club. Opnieuw was Willem van Hanegem betrokken bij de wederopbouw, dit keer als trainer.
AZ speelt sinds 1998 weer vast in de Eredivisie, door een doelpunt van Hamisi Amani-Dove in de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag (1-1). Nadat AZ als kampioen van de eerste divisie promoveerde in '96 en degradeerde in 1997. Met trainer Co Adriaanse werd in 2004 opnieuw Europees voetbal bereikt - tweeëntwintig jaar na het laatste optreden.
De Europese campagne van AZ in het seizoen 2004/’05 overtrof vervolgens alle verwachtingen. AZ reikte tot de halve finale van het UEFA Cup toernooi, waarin Sporting Clube de Portugal pas in de blessuretijd van de verlenging voor uitschakeling zorgde (2-1 en 3-2). Onderweg waren clubs als Auxerre (2-0) en Glasgow Rangers (1-0) al opzij gezet. Later sneuvelden Sjachtar Donetsk (1-3 en 2-1) en Primera Division-club Villarreal (2-1 en 1-1) tegen het AZ.
Het uitstekende seizoen 2004-05 genereerde veel belangstelling voor spelers en staf van AZ. Uiteindelijk vertrokken Jan Kromkamp (Villarreal) en Olaf Lindenbergh (Ajax).
Begin januari 2005 had Adriaanse al te kennen gegeven dat hij aan het eind van dat seizoen zou vertrekken. Daarbij verkondigde hij dat er maar één trainer was met de goede papieren voor AZ, zelfs betere dan Adriaanse zelf: Louis van Gaal. Voorzitter Scheringa en Martin van Geel kwamen tot dezelfde conclusie en benaderden Van Gaal. Deze had weinig bedenktijd nodig en ging op het aanbod van AZ in. Zo verzekerde AZ zich ook voor het seizoen 2005-06 van de diensten van een toptrainer.
Adriaanse vertrok - na geruchten over onder meer Shaktar Donetsk en enkele Duitse clubs - uiteindelijk naar FC Porto, winnaar van de Champions League in 2004. Technisch directeur Martin van Geel, verkaste tegen de zin van supporters en voorzitter naar Ajax. Zijn opvolger werd Marcel Brands, die bij RKC Waalwijk als technisch directeur zijn sporen had verdiend.
Dirk Scheringa heeft in februari 2005 de schuld van 67 miljoen euro omgezet in aandelen, waardoor hij de eigenaar is van AZ en het DSB Stadion. Dit werd pas in december 2006 bekend door een groot interview met Voetbal International.
In het seizoen 2005-06 bereikte AZ de tweede plaats in de competitie. In de play-offs voor directe plaatsing voor de voorronde van de UEFA Champions League werd echter verloren tegen FC Groningen. Hierdoor werd de ploeg officieel vierde op de ranglijst (de UEFA eist een unanieme eindstand). AZ werd in de UEFA Cup uitgeschakeld door het Spaanse Real Betis uit Sevilla. Denny Landzaat, Kenneth Perez en Henk Timmer vertrokken aan het eind van dit seizoen; nieuwe spelers waren onder anderen Gijs Luirink, Simon Cziommer en Moussa Dembélé.

Shota Arveladze als spitsentrainer bij AZ
Het seizoen 2006-07, dat volgens de doelstellingen vooral een opbouwjaar zou worden, werd voortvarend begonnen met een 8-1 zege op NAC Breda. Lange tijd werd de ranglijst aangevoerd door PSV, maar op de voorlaatste speeldag nam AZ de leiding. De laatste wedstrijd werd echter verloren van Excelsior, waardoor AZ als derde eindigde. De bekerfinale tegen Ajax eindigde na 90 minuten in 1-1, en in de verlenging werd niet gescoord. Er moest nu worden overgegaan op het nemen van strafschoppen. AZ verloor uiteindelijk de strafschoppenserie met 8-7. In de play-offs was Ajax over twee wedstrijden het sterkst en liep AZ een Champions League ticket mis. Waar de dubbel in bereik had gelegen, werd het een "net niet"-seizoen en greep AZ naast alle prijzen. Na het seizoen vertrokken belangrijke spelers als De Cler, Koevermans en Arveladze.
Voor het seizoen 2007-08 lagen de verwachtingen wegens de goede prestaties van het seizoen ervoor dan ook torenhoog. AZ had voor miljoenen euro's aan spelers en speelde sterk in de voorbereiding tegen Internazionale (4-2 winst). Grote aankopen voor dat seizoen waren de Braziliaanse jeugdinternational Ari, El Hamdaoui, Belgisch international Pocognoli en de Italiaanse jeugdinternational Pellè, die de duurste aankoop werd uit de historie van AZ. Het seizoen werd echter een groot fiasco: AZ had weinig geluk en vooral de aanvalslinie kwam moeizaam tot scoren. AZ werd uitgeschakeld in de eerste ronde van de KNVB beker en overwinterde niet in de UEFA Cup. In de competitie eindigde AZ op de 11e plaats. Gedurende het seizoen kwam Van Gaal onder druk te staan, en in maart 2008 nam hij zijn ontslag. Na protesten uit de spelersgroep en de directie, besloot Van Gaal dit ontslag in te trekken en zijn contract uit te dienen.
Met oog op het seizoen 2008-09 besloot de directie geen miljoenen meer te investeren in de selectie. De voorbereidingen werden verstoord doordat een groot deel van de selectie bestond uit jeugdinternationals die uitkwamen op de Olympische Spelen in Peking. De eerste competitiewedstrijden speelde AZ moeizaam. Het team verloor met 2-1 van NAC Breda en werd met 3-0 weggespeeld door ADO Den Haag. In de media werd gesuggereerd dat Van Gaal de winter niet zou gaan halen. Het leek een slecht seizoen te gaan worden, maar in de met 1-0 gewonnen wedstrijd tegen PSV kwam de ommekeer en startte AZ een succesvolle reeks, waarin vooral de aanvallers El Hamdaoui en Dembélé een hoofdrol spelen. Op zondag 19 april 2009 werd AZ voor de tweede maal in de clubgeschiedenis kampioen van Nederland Op 29 oktober 2009 maakte Scheringa bekend dat hij aftrad als voorzitter van AZ. Brands verliet de club als technisch directeur aan de eind van dat seizoen.[4]
Coach
coach1.jpg

De klappers
72d3lf.gif

Prijzenkast:

Landskampioen (2x) 1981, 2009

Eerste divisie (3x) 1960 (als Alkmaar '54), 1996, 1998

KNVB beker (3x) 1978, 1981, 1982

Johan Cruijff Schaal (1x) 2009

819-01.gif818-01.gif
Norragezondag 4 december 2011 @ 17:51
Pff het begin van het eind?
davakozondag 4 december 2011 @ 17:58
Ze krijgen in ieder geval echt flinke klop.
Dagoduckzondag 4 december 2011 @ 18:00
Wat wil je :P

Vr 25-11-2011 AZ - FC Utrecht 2-0
Wo 30-11-2011 Malmö FF - AZ (Europa League) 0-0
Zo 04-12-2011 sc Heerenveen - AZ 16:30 uur
Wo 07-12-2011 Excelsior - AZ (restant na 45 minuten, stand 0-0) 19:30 uur
Za 10-12-2011 AZ - De Graafschap 19:45 uur
Do 15-12-2011 AZ - Metalist Kharkiv (Europa League) 21:05 uur
Zo 18-12-2011 NAC Breda - AZ 14:30 uur
Wo 21-12-2011 Ajax -AZ (KNVB beker) 20:45 uur

Een maand lang 2x per week...
Norragezondag 4 december 2011 @ 18:05
Pas 8 tegengoals en dan nu al 5 in 1 pot :o
Dagoduckzondag 4 december 2011 @ 18:06
quote:
0s.gif Op zondag 4 december 2011 18:05 schreef Norrage het volgende:
Pas 8 tegengoals en dan nu al 5 in 1 pot :o
Haat aan europees voetbal...
lyndazondag 4 december 2011 @ 18:11
:{ wtf
VisStickmaandag 5 december 2011 @ 15:15
We hadden de pech dat Heerenveen hun beste wedstrijd van het seizoen tegen ons speelden, kan gebeuren. Woensdag even winnen van Excelsior en we lopen weer uit op de concurrenten :)
Norragemaandag 5 december 2011 @ 15:22
Idd, Heerenveen kan altijd en overal potten winnen. Maar hopelijk kunnen ze tegen "angstgegner" excelsior gewoon weer winnen...
Dagoduckmaandag 5 december 2011 @ 15:41
Heereveen speelde gewoon beter :P
Norragewoensdag 7 december 2011 @ 20:17
Nou de voorsprong wordt rap verspeeld zo,...ach, was leuk zolang het duurde :) Nog steeds een topjaar van ze, hopen dat ze Europees nog overwinteren :)
Thaswoensdag 7 december 2011 @ 22:46
Ik geloof er nog steeds in. Europees niet hoor, maar in 1 helft uit tegen Excelsior is het niet meer dan normaal dat het 0-0 wordt en dat tegen Heerenveen kan gewoon gebeuren en is misschien ook wel eens goed. Feit is dat we nog steeds 4 voorstaan op PSV, 5 voorstaan op Twente en 8 op Ajax en Feyenoord. Zaterdag gaan 3 punten wel weer lukken en NAC zie ik ook geen problemen geven, waar je het bij Heerenveen en Excelsior uit toch wel kon aan zien komen..
Afhaalchineesvrijdag 9 december 2011 @ 07:25
Er is maar 45 minuten gespeeld?
Leatherfacezondag 11 december 2011 @ 09:02
In ieder geval winterkampioen.

Niet dat je daar op zichzelf iets voor koopt, maar goed. Het is ook de vraag of spelers als Poulsen en Holman blijven in de winterstop.
Dagoduckzondag 11 december 2011 @ 09:41
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 december 2011 07:25 schreef Afhaalchinees het volgende:
Er is maar 45 minuten gespeeld?
Ja, restant van gestaakte wedstrijd, duhh.. :|W
Afhaalchineeszondag 11 december 2011 @ 10:30
Dus jullie moeten niet klagen dat he maar 45 minuten tegen excelsior had.
Norragezondag 11 december 2011 @ 10:43
*O*
wallofdollszondag 11 december 2011 @ 10:59
quote:
0s.gif Op zondag 11 december 2011 10:30 schreef Afhaalchinees het volgende:
Dus jullie moeten niet klagen dat he maar 45 minuten tegen excelsior had.
Eerste helft, dichte mist. Tweede helft westerstorm. En ieder maar 1 helft dus -O- . En geen Bas Dost.

Genoeg te klagen.
Norragevrijdag 16 december 2011 @ 13:27
Ze zijn door! En nu tegen Anderlecht. Leuk. Eindelijk eens geen oostblokland en lekker tegen de Belgen *O*
BB-Kingvrijdag 16 december 2011 @ 13:44
De nummer 1 van Nederland moet toch wel kunnen winnen van die Belgen, niet?
sausaginvrijdag 16 december 2011 @ 13:48
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 december 2011 13:44 schreef BB-King het volgende:
De nummer 1 van Nederland moet toch wel kunnen winnen van die Belgen, niet?
Als ze zoals de groepswedstrijden spelen denk ik niet , een Anderlecht is sterker dan een Methalist of Austria. toch zeker dit seizoen zitten ze in een goede vorm en hebben een lekkere aanval met Suarez , Mbokani , Canesin en Jovanovich.

Ik denk 50%-50% , zal van de vorm afhangen. Wel voordeel voor Anderlecht dat het eerst in AZ is.
Rickaziovrijdag 16 december 2011 @ 14:04
Uit de schade beperkt houden en thuis met duidelijke cijfers winnen
VisStickvrijdag 16 december 2011 @ 15:22
We spelen eerst thuis, dus die moet gewonnen worden. Een Europese uitwedstrijd winnen lijkt niet mogelijk, dus dan maar hopen dat we daar gelijk kunnen spelen.
Dagoduckvrijdag 16 december 2011 @ 16:55
Anderlecht heeft alle groepswedstrijden gewonnen...

15.gif
15.gif
15.gif
15.gif
15.gif
Symphonicvrijdag 16 december 2011 @ 18:07
quote:
10s.gif Op vrijdag 16 december 2011 16:55 schreef Dagoduck het volgende:
Anderlecht heeft alle groepswedstrijden gewonnen...

[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
toch moet het te doen zijn :Y
Dagoduckvrijdag 16 december 2011 @ 18:20
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 december 2011 18:07 schreef Symphonic het volgende:

[..]

toch moet het te doen zijn :Y
Als ze goed spelen wel ja..
kristylevrijdag 16 december 2011 @ 19:38
Als de linksbuiten van AZ een beetje snel is doe je Anderlecht wel pijn. Wasilewski -de rechtsachter- is ontzettend traag.
The_Groovevrijdag 16 december 2011 @ 19:40
Wedden dat Anderlecht Suarez in de winter kwijt is.

Ik durf het wel aan met AZ. Moet kunnne
Dagoduckzondag 18 december 2011 @ 16:23
Goffedomme AZ wat doe je!
j0rdiiiizondag 18 december 2011 @ 16:26
quote:
13s.gif Op zondag 18 december 2011 16:23 schreef Dagoduck het volgende:
Goffedomme AZ wat doe je!
verliezen
ajacied4lfzondag 18 december 2011 @ 16:27
quote:
13s.gif Op zondag 18 december 2011 16:23 schreef Dagoduck het volgende:
Goffedomme AZ wat doe je!
Wat doen ze?
Dagoduckzondag 18 december 2011 @ 16:31
quote:
0s.gif Op zondag 18 december 2011 16:27 schreef ajacied4lf het volgende:

[..]

Wat doen ze?
quote:
0s.gif Op zondag 18 december 2011 16:26 schreef j0rdiiii het volgende:

[..]

verliezen
Rickaziozondag 18 december 2011 @ 16:36
Verrassend hoevaak AZ het uit handen geeft
wallofdollszondag 18 december 2011 @ 17:00
quote:
0s.gif Op zondag 18 december 2011 16:36 schreef Rickazio het volgende:
Verrassend hoevaak AZ het uit handen geeft
Blijkbaar minder vaak dan de conurrentie want die staan minimaal nog 1 punt achter.

Ik zei na 10 minuten nog: we zijn zo fukcing veel beter maar je zult zien dat lurling in de 90e minuut de gelijkmaker of winnende binnenpist. Niet helemaal goed maar het is net zo kut :(.
Norragezondag 18 december 2011 @ 17:21
En toen was er nog maar 1 punt voorsprong :(
Dacht dat PSV wel punten ging verspelen maar die vegen de vloer aan met Heerenveen
Smoofiezondag 18 december 2011 @ 18:20
Dit was wel voorspelbaar, AZ wordt toch geen kampioen.
Norragezondag 18 december 2011 @ 18:58
quote:
7s.gif Op zondag 18 december 2011 18:20 schreef Smoofie het volgende:
Dit was wel voorspelbaar, AZ wordt toch geen kampioen.
Dat was wel voorspelbaar maar dit gaat wel heeeel hard bergafwaarts
Madhouse11maandag 19 december 2011 @ 10:37
Ze hadden ook wel heel veel pech gisteren. NAC is 1x gevaarlijk geweest en heeft 2x gescoord.

Gelukkig is het winterstop, kunnen ze bij AZ oefenen op de eindpass, op het afronden en op corners verdedigen.

Ze oefenen in Turkije tegen Werder Bremen.
wallofdollsmaandag 19 december 2011 @ 12:42
quote:
7s.gif Op zondag 18 december 2011 18:20 schreef Smoofie het volgende:
Dit was wel voorspelbaar, AZ wordt toch geen kampioen.
Maandenlang hoor je ze niet, tot het moment dat het veilig is om een "provocerende" uitspraak te doen.

AZ is vooralsnog gewoon de eerste gegadigde, ze staan 1 punt voor op de rest. Zo simpel is het.

Daarnaast, AZ heeft bijna alle lastige uitwedstrijden al gehad, minus Feyenoord en PSV. Traditioneel lastig is het altijd in Amsterdam, Enschede, Almelo, Heerenveen en Groningen. Ajax en Twente thuis zijn natuurlijk ook moeilijk, maar voor AZ is het verschil uit en thuis gewoon heel groot.

Ik zie geen reden waarom AZ als het op deze manier doorgaat met daarnaast een fittere Altidore na de winter, een fitte Boymans en een fitte Martens geen aanspraak gaat maken op de titel.
da_unfuckwithablemaandag 19 december 2011 @ 12:59
quote:
0s.gif Op maandag 19 december 2011 12:42 schreef wallofdolls het volgende:

[..]

Maandenlang hoor je ze niet, tot het moment dat het veilig is om een "provocerende" uitspraak te doen.

AZ is vooralsnog gewoon de eerste gegadigde, ze staan 1 punt voor op de rest. Zo simpel is het.

Daarnaast, AZ heeft bijna alle lastige uitwedstrijden al gehad, minus Feyenoord en PSV. Traditioneel lastig is het altijd in Amsterdam, Enschede, Almelo, Heerenveen en Groningen. Ajax en Twente thuis zijn natuurlijk ook moeilijk, maar voor AZ is het verschil uit en thuis gewoon heel groot.

Ik zie geen reden waarom AZ als het op deze manier doorgaat met daarnaast een fittere Altidore na de winter, een fitte Boymans en een fitte Martens geen aanspraak gaat maken op de titel.
Ajax of PSV gaat hem pakken denk ik
wallofdollsmaandag 19 december 2011 @ 13:21
Ik gok 90% op PSV, daar niet van. PSV is zwaar groeiende.
VisStickmaandag 19 december 2011 @ 15:22
AZ was weer veel beter dan de tegenstander, maar missen een goede afmaker. Altidore en Benschop gaan het niet worden, dus hopelijk gaat Boymans ons positief verrassen.

Ik ben echter bang dat AZ in uitwedstrijden nog te veel punten gaat morsen en dat PSV of Ajax kampioen wordt. Met het halen van Europees voetbal ben ik overigens al dik tevreden en misschien woensdag een stuntje in de Arena, dan is het sowieso een top seizoen :)
Smoofiemaandag 19 december 2011 @ 15:29
quote:
0s.gif Op maandag 19 december 2011 12:42 schreef wallofdolls het volgende:

[..]

Maandenlang hoor je ze niet, tot het moment dat het veilig is om een "provocerende" uitspraak te doen.

AZ is vooralsnog gewoon de eerste gegadigde, ze staan 1 punt voor op de rest. Zo simpel is het.

Daarnaast, AZ heeft bijna alle lastige uitwedstrijden al gehad, minus Feyenoord en PSV. Traditioneel lastig is het altijd in Amsterdam, Enschede, Almelo, Heerenveen en Groningen. Ajax en Twente thuis zijn natuurlijk ook moeilijk, maar voor AZ is het verschil uit en thuis gewoon heel groot.

Ik zie geen reden waarom AZ als het op deze manier doorgaat met daarnaast een fittere Altidore na de winter, een fitte Boymans en een fitte Martens geen aanspraak gaat maken op de titel.
Ajax en PSV hebben gewoon betere spelers. En wat maandenlang hoor je ze niet? Ik zeg al maanden lang dat AZ dit niet volhoudt en geen kampioen wordt.
da_unfuckwithablemaandag 19 december 2011 @ 18:30
quote:
0s.gif Op maandag 19 december 2011 15:22 schreef VisStick het volgende:
AZ was weer veel beter dan de tegenstander, maar missen een goede afmaker. Altidore en Benschop gaan het niet worden, dus hopelijk gaat Boymans ons positief verrassen.

Ik ben echter bang dat AZ in uitwedstrijden nog te veel punten gaat morsen en dat PSV of Ajax kampioen wordt. Met het halen van Europees voetbal ben ik overigens al dik tevreden en misschien woensdag een stuntje in de Arena, dan is het sowieso een top seizoen :)
Stuntje? Ik beschouw dit Ajax en dit AZ redelijk gelijkwaardig.
Guus Muisarmmaandag 19 december 2011 @ 19:01
quote:
7s.gif Op zondag 18 december 2011 18:20 schreef Smoofie het volgende:
Dit was wel voorspelbaar, AZ wordt toch geen kampioen.
Dat je voorspelt dat AZ het niet kan volhouden ok. Maar deze wedstrijd waren ze wel duidelijk beter dan NAC en is het geen logische uitslag eigenlijk. Ik heb niet het idee dat ik door deze wedstrijd gezien te hebben ineens denk dat AZ kapot gespeeld is en het niet meer kan.
wallofdollsmaandag 19 december 2011 @ 19:46
quote:
7s.gif Op maandag 19 december 2011 15:29 schreef Smoofie het volgende:

[..]

Ajax en PSV hebben gewoon betere spelers. En wat maandenlang hoor je ze niet? Ik zeg al maanden lang dat AZ dit niet volhoudt en geen kampioen wordt.
Waar precies staan die betere spelers? PSV heeft Mertens en Strootman. Ajax heeft euh, tja, Eriksen. Elm vind ik al beter dan Strootman, Maher doet weinig onder voor Eriksen. Geen van de teams heeft een type van de klasse Wernbloom. AZ mist een afmaker, maar om nou te zeggen dat Matavs een zo veel betere afmaker is in dit team van PSV dan Altidore in AZ. Beerens is ook niet veel slechter dan wat beide andere teams te bieden hebben, Holman evenmin. Poulsen is aanvallend gezien de beste linksback in Nederland en Moisander, Viergever en Klavan zijn echt absoluut niet slechter dan hun coillega CV's
Jojoortjewoensdag 21 december 2011 @ 19:54
Vergeten jullie niet te stemmen?

VBL Awards 2011! Stemronde #3
HuffTheTalbotwoensdag 21 december 2011 @ 19:56
quote:
0s.gif Op maandag 19 december 2011 15:22 schreef VisStick het volgende:
AZ was weer veel beter dan de tegenstander, maar missen een goede afmaker. Altidore en Benschop gaan het niet worden, dus hopelijk gaat Boymans ons positief verrassen.

Boymans heeft begin dit seizoen al aangetoond het niveau niet aan te kunnen. Goede raad (en een scorende spits) zijn duur.
Morpheus2002donderdag 22 december 2011 @ 13:05
quote:
Vandaag al besluit aanklager over rood Esteban

AZ-doelman Alvaro Esteban krijgt snel te horen wat de gevolgen zijn van zijn rode kaart in het bekerduel met Ajax. De aanklager betaald voetbal neemt vandaag al een beslissing, meldde de voetbalbond KNVB.

Een fan van Ajax stormde gisteravond het veld op en belaagde de keeper van AZ, die zich vervolgens verweerde door in te schoppen op de supporter. Scheidsrechter Bas Nijhuis gaf Esteban een rode kaart voor zijn actie.
VisStickdonderdag 22 december 2011 @ 13:17
Dit alles bewijst nog maar eens wat een hersenloos publiek ajax heeft. Elke dag snuiven en slikken en je wordt vanzelf fan van ajax.
Littlerabbitdonderdag 22 december 2011 @ 13:18
quote:
0s.gif Op donderdag 22 december 2011 13:17 schreef VisStick het volgende:
Dit alles bewijst nog maar eens wat een hersenloos publiek ajax heeft. Elke dag snuiven en slikken en je wordt vanzelf fan van ajax.
Zeker met hun arrogante haakneuzen, wij gaan op Jodenjacht! toch?
Littlerabbitdonderdag 22 december 2011 @ 20:29
Jullie hoeven je geen zorgen te maken trouwens de advocaat van die Wesley zegt geen aangifte tegen Esteban te gaan doen. :{
VisStickvrijdag 23 december 2011 @ 15:31
Blijkbaar zal AZ de wedstrijd evengoed met 10 man verder moeten, dus wat mij betreft mag ajax dan lekker door en tegen GVVV gaan voetballen. Sparen wij onze energie wel voor belangrijkre zaken, zoals de competitie en de EL :)
Dagoduckdonderdag 19 januari 2012 @ 16:23
_O_
Norragedonderdag 19 januari 2012 @ 16:46
_O_
Kaasknabbeltjedonderdag 19 januari 2012 @ 16:53
Leven in dit topic :')
Dagoduckdonderdag 19 januari 2012 @ 16:54
quote:
10s.gif Op donderdag 19 januari 2012 16:53 schreef Kaasknabbeltje het volgende:
Leven in dit topic :')
Tuurlijk, het voetbal in 2012 is weer begonnen!
J2Tdonderdag 19 januari 2012 @ 16:59
Heeft er iemand het blikje succes supporters opengetrokken?
Ajacied422donderdag 19 januari 2012 @ 17:07
Bedank Wesley maar.
Guidettidonderdag 19 januari 2012 @ 17:41
quote:
7s.gif Op donderdag 19 januari 2012 17:07 schreef Ajacied422 het volgende:
Bedank Wesley maar.
Was het de 90ste minuut dan doen Wesley het veld op kwam? Vandaag stonden jullie ook 1-0 voor en wisten jullie ook niet te winnen.
lyndadonderdag 19 januari 2012 @ 18:20
quote:
7s.gif Op donderdag 19 januari 2012 17:07 schreef Ajacied422 het volgende:
Bedank Wesley maar.
:')
Norragedonderdag 19 januari 2012 @ 18:39
quote:
7s.gif Op donderdag 19 januari 2012 17:07 schreef Ajacied422 het volgende:
Bedank Wesley maar.
:')
Dagoduckdonderdag 19 januari 2012 @ 18:44
quote:
7s.gif Op donderdag 19 januari 2012 17:07 schreef Ajacied422 het volgende:
Bedank Wesley maar.
Toevallig wilde ik al in dit topic posten toen ajax 1-0 voor stond, kon het topic alleen even niet vinden op de ipod touch :r troll...
wallofdollszondag 22 januari 2012 @ 11:58
quote:
10s.gif Op donderdag 19 januari 2012 16:53 schreef Kaasknabbeltje het volgende:
Leven in dit topic :')
:')

quote:
0s.gif Op donderdag 19 januari 2012 16:59 schreef J2T het volgende:
Heeft er iemand het blikje succes supporters opengetrokken?
:')

quote:
7s.gif Op donderdag 19 januari 2012 17:07 schreef Ajacied422 het volgende:
Bedank Wesley maar.
:') :')
ajacied4lfzondag 22 januari 2012 @ 12:02
quote:
0s.gif Op zondag 22 januari 2012 11:58 schreef wallofdolls het volgende:

[..]

:')

[..]

:')

[..]

:') :')
Hallo,

Hoelang bent u al supporter van AZ?

Met vriendelijke groet,

Piet.
Norragezondag 22 januari 2012 @ 14:29
quote:
19s.gif Op zondag 22 januari 2012 12:02 schreef ajacied4lf het volgende:

[..]

Hallo,

Hoelang bent u al supporter van AZ?

Met vriendelijke groet,

Piet.
21 jaar :) (ok, 18 jaar zal ik maar zeggen...anders wordt er weer gezegd dat ik supporter ben sinds ze toen landskampioen werden :') )

Altijd die suffe successupporter posts in dit soort topics. :')
Norragezondag 22 januari 2012 @ 16:28
Jammer. 1-1 gebleven. AZ was wel wat sterker maar terechte uitslag denk ik...Maar jammer dat ze nu niet wisten te winnen....de #1 positie is als sneeuw voor de zon verdwenen in de laatste 5 potten. PSV zal er wel overheen gaan vandaag.
Norragezondag 22 januari 2012 @ 18:52
We (ze) staan nog #1 *O*
Thaszondag 22 januari 2012 @ 19:00
quote:
0s.gif Op zondag 22 januari 2012 18:52 schreef Norrage het volgende:
We (ze) staan nog #1 *O*
Goed weekend dus ^O^
Top-4 wedstrijd gehad en geen punten verloren tov de directe concurrent, terwijl die tegen de nummer 14 moest.
Norragezondag 29 januari 2012 @ 16:53
Jezus helemaal gemist dat ze gisteravond hadden gespeeld. Wat een tragiek. Wat gaat het waardeloos. Laatste 7 competitie wedstrijden 3 verloren 3 gelijk en 15 punten verspeeld...het is over! :(
VisStickdonderdag 2 februari 2012 @ 13:10
Zo, even zo'n amateurploegje oprollen was goed voor het zelfvrtrouwen! Maak de borstjes maar nat ADO, we zijn op stoom!
muzasdonderdag 2 februari 2012 @ 13:42
quote:
0s.gif Op donderdag 2 februari 2012 13:10 schreef VisStick het volgende:
Zo, even zo'n amateurploegje oprollen
_O- huillach_schater.gif :')
Dagoduckwoensdag 8 februari 2012 @ 23:05
Mooi dit _O_
Norragewoensdag 8 februari 2012 @ 23:20
quote:
6s.gif Op woensdag 8 februari 2012 23:05 schreef Dagoduck het volgende:
Mooi dit _O_
Dat komt ook wel weer uit het niets zeg...beetje raar verloop dit jaar :)
Mathijzzaterdag 11 februari 2012 @ 21:04
Eindelijk eens geen excelsior drama.
Dagoduckzaterdag 11 februari 2012 @ 22:59
Hopelijk laat psv punten liggen..
ajacied4lfzaterdag 11 februari 2012 @ 23:20
Toffe gast die Martens. Zelfs na de wedstrijd had hij 'spijt' van het intikken van de bal :D
Dagoduckdonderdag 16 februari 2012 @ 19:35
Jajajajaja *O*
Thasdonderdag 16 februari 2012 @ 19:35
JAJJAJAJA MAHER _O_ _O_
Neraicedonderdag 16 februari 2012 @ 19:37
M'n AZ stream doet het niet meer :(
Neraicedonderdag 16 februari 2012 @ 19:38
Iemand linkje?
Thasdonderdag 16 februari 2012 @ 19:39
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2012 19:38 schreef Neraice het volgende:
Iemand linkje?
live.sporza.be/cm/lmc/voetbal/europees/Europa_League_Belgen/2.19087?matchId=1647934
Nog legaal ook, gewoon refreshen als ie vastloopt
Neraicedonderdag 16 februari 2012 @ 19:40
Mijn dank is groot _O_
Thasdonderdag 16 februari 2012 @ 19:41
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2012 19:40 schreef Neraice het volgende:
Mijn dank is groot _O_
Trouwens ook gewoon op canvas volgens mij op tv maar ik kijk op tv tegelijk Man Utd :P
Dagoduckdonderdag 16 februari 2012 @ 20:53
Jammer dat ze niet meer gescoord hebben, zaten 3 echt goede kansen bij, Holman/Altidore/Martens.. en nog tig andere kansen... maarja, in ieder geval gewonnen...
Norragevrijdag 17 februari 2012 @ 09:50
*O*

Niet kunnen zien, maar leuk :)
VisStickzaterdag 18 februari 2012 @ 14:17
Ondanks dat het zelfs nu niet uitverkocht was, was er een goede sfeer in het stadion en hebben we misschien wel 1 van de beste wedstrijden van AZ gezien dit seizoen.

Helaas wordt de uitwedstrijd nog een zware dobber, aangezien Europese uitwedstrijden vaak dramatisch zijn. Zo'n enorme misser van Benschop kan ons dan de volgende ronde gaan kosten.
Dagoduckzondag 19 februari 2012 @ 01:17
Als ik zo de uitslagen van de afgelopen jaren van FC Utrecht - AZ zie, vrees ik het ergste :P
Dagoduckzondag 19 februari 2012 @ 15:41
}:|
#ANONIEMzondag 19 februari 2012 @ 15:43
Heerlijk dit _O_.
Norragezondag 19 februari 2012 @ 16:13
quote:
6s.gif Op zondag 19 februari 2012 01:17 schreef Dagoduck het volgende:
Als ik zo de uitslagen van de afgelopen jaren van FC Utrecht - AZ zie, vrees ik het ergste :P
Lol
Utrecht reuzendoders _O-

PSV er ook hard af...zul je gewoon zien dat Ajax weer kampioen wordt :')
VisStickmaandag 20 februari 2012 @ 15:14
Slappe hap. Wordt nog leuk met Anderlecht en Heerenveen voor de boeg.
Dagoduckmaandag 20 februari 2012 @ 15:21
quote:
0s.gif Op maandag 20 februari 2012 15:14 schreef VisStick het volgende:
Slappe hap. Wordt nog leuk met Anderlecht en Heerenveen voor de boeg.
Anderlecht zal wel winnen en dan is AZ te moe voor Heerenveen ;(
Norragemaandag 20 februari 2012 @ 15:28
Pff..Hoeveel punten stonden we vlak voor de winterstop voor op de #2? 8, 9 of 10 punten? Als ze een beetje fatsoenlijk hadden doorgespeeld en niet zo gigantisch ineens waren gestopt...hadden ze met al het falen van de andere clubs nu echt heel erg hard los van de #2 kunnen staan...
Maar in tegendeel, het is echt een godswonder dat ze met hun wanprestaties uberhaupt nog gedeeld eerste staan nu :(
Van_Poppeldinsdag 21 februari 2012 @ 18:02
Volgens de Belgen maakt AZ geen schijn van kans. :')

http://voetbalzone.nl/doc.asp?uid=159506

Wat een arrogant volk :r
HuffTheTalbotdinsdag 21 februari 2012 @ 18:05
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 februari 2012 18:02 schreef Van_Poppel het volgende:
Volgens de Belgen maakt AZ geen schijn van kans. :')

http://voetbalzone.nl/doc.asp?uid=159506

Wat een arrogant volk :r
AZ ís erg wisselvallig; een 4-0 is net zo aannemelijk als een 0-3. Ik zou geen geld op deze match durven te zetten. Als je afgaat op de heenmatch, is Anderlecht natuurlijk kansloos. :Y
wallofdollswoensdag 22 februari 2012 @ 00:25
quote:
0s.gif Op maandag 20 februari 2012 15:28 schreef Norrage het volgende:
Pff..Hoeveel punten stonden we vlak voor de winterstop voor op de #2? 8, 9 of 10 punten? Als ze een beetje fatsoenlijk hadden doorgespeeld en niet zo gigantisch ineens waren gestopt...hadden ze met al het falen van de andere clubs nu echt heel erg hard los van de #2 kunnen staan...
Maar in tegendeel, het is echt een godswonder dat ze met hun wanprestaties uberhaupt nog gedeeld eerste staan nu :(
Ik weet niet of op 2/3 van de competitie gedeeld eerste staan een wanprestatie is?
Norragewoensdag 22 februari 2012 @ 08:39
quote:
0s.gif Op woensdag 22 februari 2012 00:25 schreef wallofdolls het volgende:

[..]

Ik weet niet of op 2/3 van de competitie gedeeld eerste staan een wanprestatie is?
Nou, wat ze sinds de winterstop (en een beetje ervoor) doen vind ik toch wel heel erg matig...hoe kan je zo ineenstorten in vergelijking met een periode ervoor?
Mutsaers__78woensdag 22 februari 2012 @ 09:00
quote:
0s.gif Op woensdag 22 februari 2012 08:39 schreef Norrage het volgende:

[..]

Nou, wat ze sinds de winterstop (en een beetje ervoor) doen vind ik toch wel heel erg matig...hoe kan je zo ineenstorten in vergelijking met een periode ervoor?
Wedstrijden tegen Ajax en Anderlecht waren uitstekend. Van ADO wordt verdiend met 0-6 gewonnen. Alleen tegen Roda en Utrecht was het niet veel soeps.....

Dus ehh, 'heel erg matig' vind ik wel erg overdreven.
Norragewoensdag 22 februari 2012 @ 09:30
quote:
0s.gif Op woensdag 22 februari 2012 09:00 schreef Mutsaers__78 het volgende:

[..]

Wedstrijden tegen Ajax en Anderlecht waren uitstekend. Van ADO wordt verdiend met 0-6 gewonnen. Alleen tegen Roda en Utrecht was het niet veel soeps.....

Dus ehh, 'heel erg matig' vind ik wel erg overdreven.
Uuh, die wedstrijden tegen Excelsior (die eerste), Roda (oh die noemde je al), die inmaakpot tegen Heerenveen (ok dat lag meer aan Heerenveen dan aan AZ), tegen NAC etc vergeten?
Ze hebben in de laatste 10 potten ofzo 90% van de verliespunten van de hele competitie gehaald. Ik vind dat teleurstellend. We wisten dat ze het niveau en het "geluk" van de eerste helft van de competitie niet gingen volhouden, maar het stortte wel heel hard in.
VisStickwoensdag 22 februari 2012 @ 15:21
Het verschil tussen uit en thuis is gewoon te groot, maar dat is al langer een probleem. Gelukkig morsen de ander clubs ook veel punten en doen we nog op alle fronten mee. Dat is veel meer dan ik aan het begin van het seizoen had gedacht, dus eigenlijk kan het seizoen al niet meer stuk.

Uiteraard zal ik nu wel teleurgesteld zijn als we niet in de top 4 eindigen en ook de finale van de beker, thuis tegen Heracles, niet halen.
#ANONIEMwoensdag 22 februari 2012 @ 15:37
AZ is wel de club die het meest de 0 heeft gehouden: ruim 50% meer dan de nummer 2 van Nederland :o.
Paulwoensdag 22 februari 2012 @ 16:45
Dagoduckwoensdag 22 februari 2012 @ 22:55
quote:
_O_ Een van Gaaltje..

Norragedonderdag 23 februari 2012 @ 23:20
Knap hoor AZ! *O*

Nu hopen dat ze dit niet de kop gaat kosten in de competitie. En dit is de eerste europese uitzege in hele lange tijd!
Norragezondag 26 februari 2012 @ 19:26
Wat weggegeven tegen Heerenveen zeg :( maar prachtige wedstrijd. Maar had natuurlijk dik gewonnen moeten zijn...
Madhouse11maandag 27 februari 2012 @ 10:04
Absoluut, er is terecht kritiek op de slechte arbitrage, maar wat een kansen weer om 2-0 of 3-1 te maken. Ook slordig hoe de goals werden weggegeven.
VisStickmaandag 27 februari 2012 @ 15:25
Tsja, tegen 2 van zulke blunders van je keeper doe je niet veel. En als dan de scheids ook nog eens gaat blunderen, dan mag je uiteindelijk blij zijn met een gelijkspel. Altidore en Falkenburg hebben ook laten zien dat ze goed kunnen voetballen, alleen komt dat er helaas nog niet elke wedstrijd uit, maar dit geeft wel wat hoop voor de toekomst.

Ik ben ook blij te zien dat we dus gewoon beter zijn dan Heerenveen en voetballend voor de andere titelkandidaten ook niet onder doen. Kan nog een mooi einde van het seizoen worden :)
DeTolkmaandag 27 februari 2012 @ 17:29
Was een leuke pot gisteren.

Zat achter het doel, 2e helft kwamen de H'veeners op me af. Doelpunt van Dost was wel twijfelgevalletje
Norragevrijdag 9 maart 2012 @ 16:49
Lekker AZ! ^O^
Leatherfacedinsdag 13 maart 2012 @ 10:39
Leuke transfer voor Holman. Aston Villa is een nette, oude club. :) Ik heb die shirts altijd geweldig gevonden.
VisStickdinsdag 13 maart 2012 @ 15:24
En vanaf 1 juni zijn alle schulden aan de curatoren afbetaald! Klasse prestatie van iedereen bij AZ. Nu bouwen aan een stabiele club die elk jaar mee doet voor Europees en hopelijk af en toe meer :)
Dagoduckdinsdag 13 maart 2012 @ 17:25
Ik hoop wel dat Moisander en Martens blijven :P
wallofdollsdinsdag 13 maart 2012 @ 19:14
Moisander, mwah. Met Klavan en Viergever kom je ook ver.
Joppydinsdag 13 maart 2012 @ 21:39
Ik zit net even het programma van AZ te bekijken, maar dat wordt een spannend begin van april:

29 mrt 2012 kwartfinale Europa League
01 apr 2012 Vitesse - AZ
05 apr 2012 kwartfinale Europa League
08 apr 2012 Finale KNVB beker
11 apr 2012 AZ - FC Twente
14 apr 2012 PSV - AZ

Zowel in Europees als in de beker is er een redelijke kans om verder te gaan, dus kan deze 2 weken het hele seizoen maken of breken.
Ik zou bijna hopen op een uitschakeling Europees, om zo wat meer rust in deze periode te hebben :{
Norragedinsdag 13 maart 2012 @ 21:41
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2012 21:39 schreef Joppy het volgende:
Ik zit net even het programma van AZ te bekijken, maar dat wordt een spannend begin van april:

29 mrt 2012 kwartfinale Europa League
01 apr 2012 Vitesse - AZ
05 apr 2012 kwartfinale Europa League
08 apr 2012 Finale KNVB beker
11 apr 2012 AZ - FC Twente
14 apr 2012 PSV - AZ

Zowel in Europees als in de beker is er een redelijke kans om verder te gaan, dus kan deze 2 weken het hele seizoen maken of breken.
Ik zou bijna hopen op een uitschakeling Europees, om zo wat meer rust in deze periode te hebben :{
pfff,
Twente en PSV zo dicht achter elkaar? :( spannend ja!
Dagoduckdinsdag 13 maart 2012 @ 21:41
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2012 21:41 schreef Norrage het volgende:

[..]

pfff,
Twente en PSV zo dicht achter elkaar? :( spannend ja!
Dat wordt gewoon 2x 5-0 :) (voor AZ dan he)
Joppydinsdag 13 maart 2012 @ 21:49
quote:
10s.gif Op dinsdag 13 maart 2012 21:41 schreef Dagoduck het volgende:

[..]

Dat wordt gewoon 2x 5-0 :) (voor AZ dan he)
En wordt de beker gewonnen en de halve finale van de EL gehaald 8-)
HuffTheTalbotdinsdag 13 maart 2012 @ 21:50
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2012 21:49 schreef Joppy het volgende:

[..]

En wordt de beker gewonnen en de halve finale van de EL gehaald 8-)
Pas een beetje op met de grootspraak..
Joppydinsdag 13 maart 2012 @ 21:54
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2012 21:50 schreef HuffTheTalbot het volgende:

[..]

Pas een beetje op met de grootspraak..
Anders neem je het ff serieus.
In mijn eerdere post staat duidelijk ik er nog lang niet zeker van ben of het allemaal goed gaat in deze weken (mocht het niet al eerder mis zijn gegaan). Maar ik wil altijd blijven hopen op het beste!
Norragedinsdag 13 maart 2012 @ 21:56
Gewoon de treble pakken (met europa league ipv CL, maar dat is niet zo erg) *O*
HuffTheTalbotdinsdag 13 maart 2012 @ 22:31
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2012 21:54 schreef Joppy het volgende:

[..]

Anders neem je het ff serieus.
In mijn eerdere post staat duidelijk ik er nog lang niet zeker van ben of het allemaal goed gaat in deze weken (mocht het niet al eerder mis zijn gegaan). Maar ik wil altijd blijven hopen op het beste!
Grootspraak moet je altijd serieus nemen. :Y
wallofdollswoensdag 14 maart 2012 @ 10:19
5 thuiswedstrijden moet "gewoon" 5 keer winst worden. PSV uit komt hopelijk te vroeg voor die brabo's. De kortste weg naar succes is de beker, dus hopelijk kan die wedstrijd tegen Heracles ook winnend worden afgesloten.
Madhouse11woensdag 14 maart 2012 @ 11:35
Wat is die bekerfinale dan belachelijk vroeg zeg.
lyndadonderdag 15 maart 2012 @ 20:54
Kwartfinale! *O* *O* *O*

AZ _O_ Met tien man _O_
Ajacied422donderdag 15 maart 2012 @ 20:55
AZ _O_
Thasdonderdag 15 maart 2012 @ 20:59
Beste elftal van AZ dat ik ooit heb meegemaakt. Absoluut beter dan in het kampioensjaar, ook beter dan het 04/05 team.
Norragedonderdag 15 maart 2012 @ 21:38
quote:
0s.gif Op donderdag 15 maart 2012 20:59 schreef Thas het volgende:
Beste elftal van AZ dat ik ooit heb meegemaakt. Absoluut beter dan in het kampioensjaar, ook beter dan het 04/05 team.
Nou....dat weet ik nog zo net niet hoor :)
Dagoduckdonderdag 15 maart 2012 @ 21:52
quote:
1s.gif Op donderdag 15 maart 2012 21:38 schreef Norrage het volgende:

[..]

Nou....dat weet ik nog zo net niet hoor :)
2008/09 was het vooral El Hamdaoui he..
TLCdonderdag 15 maart 2012 @ 22:50
AZ is de last man standing van het Nederlands clubvoetbal _O_ gefeliciteerd AZ *O*
wallofdollsvrijdag 16 maart 2012 @ 00:43
quote:
0s.gif Op donderdag 15 maart 2012 20:59 schreef Thas het volgende:
Beste elftal van AZ dat ik ooit heb meegemaakt. Absoluut beter dan in het kampioensjaar, ook beter dan het 04/05 team.
2005 was in Europa toch wel wat overtuigende toch?
Smoofievrijdag 16 maart 2012 @ 00:55
Kampioensjaar was ook een stuk beter ...
Thasvrijdag 16 maart 2012 @ 04:49
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 maart 2012 00:43 schreef wallofdolls het volgende:

[..]

2005 was in Europa toch wel wat overtuigende toch?
Er werd zeker makkelijker gewonnen, maar ik heb het puur over het gemiddelde vertoonde spel over het hele seizoen, ongeacht de competitie. Dan vind ik dit het beste AZ wat ik tot nu toe heb gezien.
quote:
7s.gif Op vrijdag 16 maart 2012 00:55 schreef Smoofie het volgende:
Kampioensjaar was ook een stuk beter ...
Tsja, vond ik niet. Wel meer individuele klasse, maar ik vond ze in totaal niet beter spelen.
Merk op dat er dit jaar maar 1 Twente/Ajax/PSV wedstrijd is geweest waarin AZ níet verdiende te winnen, bij Twente.
Norragevrijdag 16 maart 2012 @ 08:18
Ik ben het eens dat ze nu wellicht beter zijn dan het kampioensjaar (hoe ze toen eigenlijk kampioen zijn geworden is me een wonder) maar die andere jaren dat ze gewoon hadden moeten winnen en op het eind het weggaven waren ze gewoon het best. Tenminste, toen was hun piek het hoogst. Ik ben het eens dat ze nu over het hele seizoen wat constanter zijn, maar aan de andere kant...Voor en na de winterstop was het tijdelijk echt armoede troef, en ze zijn maar ternauwernood door de voorronde EL gekomen...zeggen dat ze het hele seizoen constant goed spelen is onzin.

Dan waren de jaren 04/05 en 05/06 toch hun beste hoor :D Met Arveladze, van Galen, Landzaat etc. Vond het toen ook wel echt een veel leuker team dan nu....maar ik ben trots op ze, fantastisch wat ze doen. Hoop echt dat ze kunnen stunten in de EL meer dan dat ze landskampioen kunnen worden :)
tech4uvrijdag 16 maart 2012 @ 10:04
Bewondering voor AZ _O_
Norragevrijdag 16 maart 2012 @ 13:15
Tegen Valencia dus. Eens kijken of ze kunnen doen wat PSV niet lukte :P
TLCvrijdag 16 maart 2012 @ 13:20
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 maart 2012 13:15 schreef Norrage het volgende:
Tegen Valencia dus. Eens kijken of ze kunnen doen wat PSV niet lukte :P
Thuis stunten en geen tegendoelpunten krijgen en dan zorgen dat uit de schade zoveel mogelijk beperkt blijft, een beetje het scenario van Twente tegen Schalke.
sausaginvrijdag 16 maart 2012 @ 14:42
Europees hebben ze God wel achter zich precies dit jaar :)
VisStickvrijdag 16 maart 2012 @ 15:18
Tot nu toe werkt het goed om eerst thuis te spelen. Thuis winnen en dan uit er eentje in prikken. Datzelfde recept ook maar tegen Valencia dan :)

Het zal nu wel zwaar worden in de competitie met al die doordeweekse wedstrijden, maar voor mij is dit seizoen sowieso al geslaagd!
Norragevrijdag 16 maart 2012 @ 15:42
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 maart 2012 15:18 schreef VisStick het volgende:
Tot nu toe werkt het goed om eerst thuis te spelen. Thuis winnen en dan uit er eentje in prikken. Datzelfde recept ook maar tegen Valencia dan :)

Het zal nu wel zwaar worden in de competitie met al die doordeweekse wedstrijden, maar voor mij is dit seizoen sowieso al geslaagd!
Dit :Y

Wie had gedacht dat AZ in maart nog mee deed in de EL, 1e zou staan in de competitie en in de halve finale van de beker zou staan? :D
HuffTheTalbotvrijdag 16 maart 2012 @ 16:23
Respect voor AZ! Valencia wordt natuurlijk een zware dobber, maar die match van gisteren was écht knap! Na 15 minuten en 2-0, dachten die Italianen dat het al in de tas zat. En wie weet was elke andere Nederlandse ploeg er wél uitgevlogen, maar niet de mannen van Verbeek - met de nadruk op "mannen". _O_
Thaszaterdag 17 maart 2012 @ 22:28
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 maart 2012 08:18 schreef Norrage het volgende:
Ik ben het eens dat ze nu wellicht beter zijn dan het kampioensjaar (hoe ze toen eigenlijk kampioen zijn geworden is me een wonder) maar die andere jaren dat ze gewoon hadden moeten winnen en op het eind het weggaven waren ze gewoon het best. Tenminste, toen was hun piek het hoogst. Ik ben het eens dat ze nu over het hele seizoen wat constanter zijn, maar aan de andere kant...Voor en na de winterstop was het tijdelijk echt armoede troef, en ze zijn maar ternauwernood door de voorronde EL gekomen...zeggen dat ze het hele seizoen constant goed spelen is onzin.

Dan waren de jaren 04/05 en 05/06 toch hun beste hoor :D Met Arveladze, van Galen, Landzaat etc. Vond het toen ook wel echt een veel leuker team dan nu....maar ik ben trots op ze, fantastisch wat ze doen. Hoop echt dat ze kunnen stunten in de EL meer dan dat ze landskampioen kunnen worden :)
Shota, wat een baas _O_
Sinds hij weg is als spitsentrainer scoren onze spitsen ook niet veel meer :'(
Perez speelde toen toch ook nog? Was wel een geweldig team ja (prachtige shirts ook, die zouden echt weer terugmoeten), echt beter dan het huidige team vond ik ze niet maar ik vind Maher en Elm dan ook echt verschrikkelijk goed, als in, ver boven Eredivisie niveau :P
Onze verdediging ook trouwens, als je ziet hoe die kunnen passen en rustig de goede voetballende oplossing kunnen zoeken tov letterlijk alle andere Eredivisie teams, vind ik dat verschil best groot.

[ Bericht 6% gewijzigd door Thas op 17-03-2012 22:38:05 ]
Dagoduckzondag 18 maart 2012 @ 18:25
Jezus wat speelden ze slecht, steeds van die kleine foutjes, pasen die niet aankomen etc...
Norragezondag 18 maart 2012 @ 18:44
Zo zonde, uitwedstrijden punten verliezen okee...maar thuis :(
Echt, Ajax gaat zo fluitend kampioen worden vanwege het grove programma van AZ :(
Calandzondag 18 maart 2012 @ 18:47
quote:
13s.gif Op zondag 18 maart 2012 18:25 schreef Dagoduck het volgende:
Jezus wat speelden ze slecht, steeds van die kleine foutjes, pasen die niet aankomen etc...
Ik zeg: eieren zoeken morgen op de training.
Dagoduckzondag 18 maart 2012 @ 21:28
quote:
1s.gif Op zondag 18 maart 2012 18:47 schreef Caland het volgende:

[..]

Ik zeg: eieren zoeken morgen op de training.
Dan komt pasen wel aan ja!
Dagoduckdonderdag 22 maart 2012 @ 23:32
Ik heb dit hele seizoen nog niet zoveel balverlies gezien bij AZ als vandaag...
HuffTheTalbotdonderdag 22 maart 2012 @ 23:34
Gijp gaat zeuren morgen, over Martens én Maher samen op het middenveld. En hoe dat te licht is, verdedigend.
Norragevrijdag 23 maart 2012 @ 08:28
Dit avontuur gaat zo niet goed aflopen...dit programma is gewoon té ziek voor woorden :(

Desalniettemin is dit sowieso een topjaar natuurlijk, maar het begint ondertussen toch wel heel duidelijk te worden dat het allemaal teveel van het goede is...volgende week alweer Valencia. Misschien maar goed dat ze niet ook die bekerfinale nog moeten....
lyndavrijdag 23 maart 2012 @ 11:33
ze maakte zelf de 3-1, 4-1 en de 5-1 niet..
:S
holman opzich leuke speler hoor maar net als vorig weekend verprutst hij een kans of tien.. altidore ook..
Norragevrijdag 23 maart 2012 @ 11:34
Het echte gebrek bij AZ is een goede spits. Als ze nu nog een ElHamdaoui of Arveladze hadden gehad, dan was dit het beste AZ ooit geweest...
lyndavrijdag 23 maart 2012 @ 11:46
Mwa El hamlap is ook een leuke speler maar daarin zag je de laatste jaren ook steeds meer zijn eigen arrogantie een rol spelen. Alle ballen zelf willen aannemen maar niet voorzetten of verder spelen ed.

Nou hopen dat de spelers keihard genieten van 1 wedstrijd minder spelen om zo in Uefa en competitie bij te blijven :Y
Susivrijdag 23 maart 2012 @ 11:58
De kaarten zijn alvast besteld voor AZ-Valencia
lyndavrijdag 23 maart 2012 @ 12:27
Die had ik al 'binnen' :D
Ben benieuwd hoe dat gaat lopen
VisStickvrijdag 23 maart 2012 @ 15:07
Zondag vertrouwen opdoen tegen RKC en dan thuis een stuntje tegen Valencia en alles is weer ok :)
Norragedonderdag 29 maart 2012 @ 22:56
AZ koningen *O* _O_
En het had zo 3-1 kunnen worden aan het einde _O_
da_unfuckwithabledonderdag 29 maart 2012 @ 23:10
Gefeliciteerd dames. Kan iemand mij trouwens vertellen wat het nut is van de klappertjes/waaiertjes waarmee jullie applaudisseren?
Dagoduckdonderdag 29 maart 2012 @ 23:11
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2012 23:10 schreef da_unfuckwithable het volgende:
Gefeliciteerd dames. Kan iemand mij trouwens vertellen wat het nut is van de klappertjes/waaiertjes waarmee jullie applaudisseren?
Reclame inkomsten van de reclame die er op staat.
Norragedonderdag 29 maart 2012 @ 23:17
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2012 23:10 schreef da_unfuckwithable het volgende:
Gefeliciteerd dames. Kan iemand mij trouwens vertellen wat het nut is van de klappertjes/waaiertjes waarmee jullie applaudisseren?
Tsja, net als dat er in heel veel andere stadions ook van dat soort dingen worden gebruikt. Dit is in ieder geval wel "mooi" karakteristiek AZ :')
Silverdigger2donderdag 29 maart 2012 @ 23:26
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 maart 2012 11:34 schreef Norrage het volgende:
Het echte gebrek bij AZ is een goede spits. Als ze nu nog een ElHamdaoui of Arveladze hadden gehad, dan was dit het beste AZ ooit geweest...
lyndadonderdag 29 maart 2012 @ 23:59
Gewonnen :o *O*

Er is een supporter overleden na de wedstrijd buiten het stadion.. hartstilstand :{
TakAFCAvrijdag 30 maart 2012 @ 00:02
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2012 23:59 schreef lynda het volgende:
Gewonnen :o *O*

Er is een supporter overleden na de wedstrijd buiten het stadion.. hartstilstand :{
Jezus,

Dat is heftig. :(
Afhaalchineesvrijdag 30 maart 2012 @ 07:42
quote:
14s.gif Op donderdag 29 maart 2012 23:11 schreef Dagoduck het volgende:

[..]

Reclame inkomsten van de reclame die er op staat.
ik vind het maar domme/irritante kutdingen
Dagoduckvrijdag 30 maart 2012 @ 09:05
Ze moeten of 0-0 spelen uit of scoren, 1-0 voor valencia is niet goed, 2-0 voor valencia is niet goed, Dus eigenlijk moeten ze gewoon scoren...
Norragevrijdag 30 maart 2012 @ 09:15
Ze moeten gewoon lekker doen wat ze normaal doen, lekker aanvallend spelen en dan hopen dat ze wat uitdoelpunten maken en het verschil maar 1 doelpunt is :)

Stel, ze winnen...moeten ze dan net als 2005 tegen Sporting? :P
lyndavrijdag 30 maart 2012 @ 11:25
nee AZ of Valencia speelt tegen Atlethico of Hannover
VisStickvrijdag 30 maart 2012 @ 12:30
Leuke finale: AZ - Sporting :)

Maargoed, die kans is natuurlijk erg klein. Maar deze overwinning is geweldig en geeft hopelijk ook vertrouwen voor de laatste competitiewedstrijden!
lyndavrijdag 30 maart 2012 @ 12:52
Eerst dit weekend en dan volgende week maar weer zien door te komen :D
Mutsaers__78vrijdag 30 maart 2012 @ 17:50
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2012 23:10 schreef da_unfuckwithable het volgende:
Gefeliciteerd dames. Kan iemand mij trouwens vertellen wat het nut is van de klappertjes/waaiertjes waarmee jullie applaudisseren?
Kan iemand mij trouwens vertellen waarom na een x aantal jaar nog steeds bij ELKE livewedstrijd van AZ datzelfde gezeik over die klappers weer naar voren komt? :r
francoisdublancvrijdag 30 maart 2012 @ 19:04
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2012 17:50 schreef Mutsaers__78 het volgende:

[..]

Kan iemand mij trouwens vertellen waarom na een x aantal jaar nog steeds bij ELKE livewedstrijd van AZ datzelfde gezeik over die klappers weer naar voren komt? :r
Dit!
Norragemaandag 2 april 2012 @ 11:24
AZ heeft dit jaar echt nog slechts 1x in het weekend na een Europese pot, gewonnen :(
AZ heeft ook een erg zwaar schema voor de boeg, en Ajax een erg makkelijk schema...Dus ik denk dat het een beetje over is. Dan maar de EL winnen ^O^
tompsv18maandag 2 april 2012 @ 11:28
Als je het programma van AZ bekijkt denk ik dat ze 4e of 5e gaan worden. Dat zou toch wel jammer zijn, hebben het namelijk fantastisch gedaan en grijpen dan naast de prijzen. Dan idd maar hopen dat ze de EL winnen, al denk ik dat ze het donderdag helaas niet gaan redden tegen Valencia.
DeTolkmaandag 2 april 2012 @ 11:28
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2012 17:50 schreef Mutsaers__78 het volgende:

[..]

Kan iemand mij trouwens vertellen waarom na een x aantal jaar nog steeds bij ELKE livewedstrijd van AZ datzelfde gezeik over die klappers weer naar voren komt? :r
Bij welk evenement dan ook, zolang er maar lawaai gemaakt mag worden, is de klapper een attribuut van grote waarde.In Nederland steunen supporters van voetbalclubs als AZ, VVV-venlo, sc Heerenveen, Telstar, Excelsior, Roda JC en Helmond Sport hun club al door bij thuiswedstrijden luid te klappen met de voetbalklapper.

AZ is er toch ooit mee begonnen? Maar voor de Eredivisie doen ook VVV, H'veen Excelsior en Roda er aan mee
Norragemaandag 2 april 2012 @ 11:35
quote:
0s.gif Op maandag 2 april 2012 11:28 schreef tompsv18 het volgende:
Als je het programma van AZ bekijkt denk ik dat ze 4e of 5e gaan worden. Dat zou toch wel jammer zijn, hebben het namelijk fantastisch gedaan en grijpen dan naast de prijzen. Dan idd maar hopen dat ze de EL winnen, al denk ik dat ze het donderdag helaas niet gaan redden tegen Valencia.
Ja..ik vrees er ook een beetje voor. Zonder EL en beker (zoals Ajax) waren ze denk ik toch echt wel bijna zeker kampioen geworden...Het verschil is echt gemaakt door het spelen van de 3competities (AZ) , en het spelen van slechts 1 van de 3 competities (Ajax). Wel jammer ergens. Dat het slechte spelen (of het pech hebben met de loting) van Ajax eerder het seizoen ze waarschijnlijk landskampioen maakt :P
wallofdollsmaandag 2 april 2012 @ 12:36
quote:
0s.gif Op maandag 2 april 2012 11:35 schreef Norrage het volgende:

[..]

Ja..ik vrees er ook een beetje voor. Zonder EL en beker (zoals Ajax) waren ze denk ik toch echt wel bijna zeker kampioen geworden...Het verschil is echt gemaakt door het spelen van de 3competities (AZ) , en het spelen van slechts 1 van de 3 competities (Ajax). Wel jammer ergens. Dat het slechte spelen (of het pech hebben met de loting) van Ajax eerder het seizoen ze waarschijnlijk landskampioen maakt :P
Wernbloom?...
Dagoduckmaandag 2 april 2012 @ 13:35
Ajax kampioen en AZ de CL in! Kampioen gaat denk ik niet lukken.

[ Bericht 0% gewijzigd door Dagoduck op 02-04-2012 13:35:52 (Punt vergeten :)) ]
wallofdollsmaandag 2 april 2012 @ 13:44
Kortste weg naar Europa is de Europa League, toch?
Dagoduckmaandag 2 april 2012 @ 14:02
Valencia verslaan zou me toch een partij mooi wezen!
Dagoduckdonderdag 5 april 2012 @ 22:17
:(
Norragedonderdag 5 april 2012 @ 22:22
quote:
0s.gif Op donderdag 5 april 2012 22:17 schreef Dagoduck het volgende:
:(
:(
Tsja, ik zit nog steeds in hand 1..wat betreft kansen tellen van AZ :(
Als ze nou ff 5-0 hadden gewonnen thuis was er nog hoop geweest.
Norragedonderdag 5 april 2012 @ 22:54
4-0 zelfs nog geworden :') :(

Nu maar landskampioen worden....
Eenskijkendonderdag 5 april 2012 @ 22:54
geflatteerde uitslag
Dagoduckvrijdag 6 april 2012 @ 00:49
Valencia was gewoon duidelijk te sterk, elke kans die ze kregen ging er in :P
Blue_Panther_Ninjavrijdag 6 april 2012 @ 01:34
quote:
6s.gif Op vrijdag 6 april 2012 00:49 schreef Dagoduck het volgende:
Valencia was gewoon duidelijk te sterk, elke kans die ze kregen ging er in :P
Omkoping!!
Marsenalvrijdag 6 april 2012 @ 01:56
Az liep te klooien! :7 :7
VisStickvrijdag 6 april 2012 @ 15:33
Niet dat het alleen de schuld van Antiscore is, want iedereen speelde deze wedstrijd onder zijn niveau, maar wanneer ziet Verbeek eens in dat dit zo echt niet langer kan met die jongen. Geef Boymans eens een kans, die kan toch echt niet slechter zijn dan Altidore. We hebben de komende wedstrijden echt een afmaker nodig, willen we nog mee blijven doen om het kampioenschap!
Norragedonderdag 12 april 2012 @ 09:31
En dan ook nog pech hebben...het zit ze niet meer mee :( Twente had gewoon verslagen moeten worden.... :(

Nu is Ajax toch wel zeker kampioen, tenzij Twente van ze weet te winnen en AZ nog alles wint...
wallofdollsdonderdag 12 april 2012 @ 10:15
Niet om t een of t ander hoor. Maar ik vond Altidore heel sterk deze wedstrijd. Hij had een paar keer een verkeerde kaats, maar verder heel balvast en een mooie 2e goal.

Benschop had er ook best wel 1 in mogen schieten van zijn 2 kansen.
Norragedonderdag 12 april 2012 @ 10:41
quote:
0s.gif Op donderdag 12 april 2012 10:15 schreef wallofdolls het volgende:
Niet om t een of t ander hoor. Maar ik vond Altidore heel sterk deze wedstrijd. Hij had een paar keer een verkeerde kaats, maar verder heel balvast en een mooie 2e goal.

Benschop had er ook best wel 1 in mogen schieten van zijn 2 kansen.
Ik ben ook wel een Altidore fan. Goede inzet, pikt zijn goaltjes mee...kan wel beter ja, maar om hem dan meteen slecht te noemen...
wallofdollsdonderdag 12 april 2012 @ 11:51
Och ja, mensen hebben al heel snel dat als iemand niet doet waar ie primair voor zou horen te worden ingezet dat ie waardeloos is. Ik vind een spits die balvast is voorin en anderen in staat stelt te scoren (we noemen een Pelle en nu dus ook Altidore wel redelijk) net zo belangrijk als dat ie heel veel scoort of probeert te scoren.
Griftedonderdag 12 april 2012 @ 14:48
Al een idee met hoeveel lui jullie naar De Kuip komen? Morgen moet AZ volgens mij al aangeven of ze met meer of minder dan 750 komen.
Norragezaterdag 14 april 2012 @ 21:11
Het zit ze ook niet mee zeg :'(
Thaszaterdag 14 april 2012 @ 21:43
Jammer is het, maar ja, was te verwachten. Ongelooflijk dat voor het seizoen de consensus was dat PSV kampioen zou worden, het is gewoon onmogelijk om met de spitsen van AZ of de verdediging van PSV kampioen te worden. Twee keer in de competitie waren we veel beter dan Ajax, maar de spitsen bakten er echt helemaal niets van (herinner de kansen van Benschop tegen Ajax, ongelooflijk echt), dat is dus gewoon het verschil waarop je geen kampioen wordt. Hopen dat Verbeek/AZ nu niet uit ego zichzelf proberen aan te praten dat de huidige spitsen van (sub-)top Eredivisie niveau zijn maar gewoon een betere halen; op geen enkele andere positie hebben we eigenlijk een nieuwe speler nodig, ook niet als Martens/Elm/Holman/Poulsen/Moisander vertrekken, er moet toch wel geld zijn voor een aardige spits, al zou ik niet weten wie.

Nu moeten we wel nog 2e worden natuurlijk, hoop dat de jongens zich kunnen opladen.


Hmm, ik zie nu hier dat jullie Altidore wel van niveau vinden, tsja, compleet mee oneens echt. Als je ziet dat de afgelopen jaren een ADO een Bulykin heeft, een NEC een Vlemincx, dat zijn ook geen toppers maar imo echt stukken, stukken beter dan Altidore.

quote:
0s.gif Op donderdag 12 april 2012 11:51 schreef wallofdolls het volgende:
Och ja, mensen hebben al heel snel dat als iemand niet doet waar ie primair voor zou horen te worden ingezet dat ie waardeloos is. Ik vind een spits die balvast is voorin en anderen in staat stelt te scoren (we noemen een Pelle en nu dus ook Altidore wel redelijk) net zo belangrijk als dat ie heel veel scoort of probeert te scoren.
Als hij anderen in staat zou stellen te scoren, dan zou het mooi zijn, maar dat valt echt tegen hoor. Realiseer je eens hoeveel goals we wel niet hebben gemaakt via vrije trappen en corners en kijk eens hoeveel goals we hebben gemaakt. Niks mis mee, maar we maken gewoon te weinig veldgoals en onze spitsen zijn daar echt de grootste reden voor.

Ik zou graag zien dat er eens (in een wedstrijd die er minder toe doet, hoewel die er niet/nauwelijks zijn dit seizoen bij AZ) gespeeld wordt met Messaoud of zelfs Maher in de spits. Als je goed kijkt naar de goals die Maher heeft gemaakt dit seizoen straalt dat toch wel een gevoel voor de goal uit, goed gericht schot, bewaart de rust, hij oogt misschien niet sterk maar is erg gebalanceerd/blijft goed op de been.

[ Bericht 8% gewijzigd door Thas op 14-04-2012 21:57:20 ]
Dagoduckzaterdag 14 april 2012 @ 23:46
Ik hoop echt dat er morgen een wonder gebeurt en De Graafschap wint :P
Norragezaterdag 14 april 2012 @ 23:49
quote:
10s.gif Op zaterdag 14 april 2012 23:46 schreef Dagoduck het volgende:
Ik hoop echt dat er morgen een wonder gebeurt en De Graafschap wint :P
Het zit Ajax nu ook wel echt mee. Al de topteams falen steeds keihard tegen elkaar en tegen Ajax (vooral Heerenveen :')) en de uitslagen zijn echt permanent precies goed voor Ajax. Gelijkspel Twente - AZ? Nu verlies AZ? Gelijkspelletje Twente in de laatste minuut?
Pff...Ajax verdient het kampioenschap nu wel als ze 10x op rij winnen en zo, maar het wordt ze wel echt te makkelijk gemaakt ondertussen...
Als AZ nou beide potten tegen Ajax (die ze echt beiden met tenminste 2 goals verschil hadden moeten winnen...) had gewonnen...maarja..als..als...

Ze missen een goede spits :(
lyndazaterdag 14 april 2012 @ 23:56
quote:
10s.gif Op zaterdag 14 april 2012 23:46 schreef Dagoduck het volgende:
Ik hoop echt dat er morgen een wonder gebeurt en De Graafschap wint :P
Roelofsen gaf gister al aan dat ze geen moeite gaan doen voor morgen.. Rust geven aan spelers enzo.. Echt 8)7 :')
Dagoduckzaterdag 14 april 2012 @ 23:58
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 april 2012 23:49 schreef Norrage het volgende:

[..]

Het zit Ajax nu ook wel echt mee. Al de topteams falen steeds keihard tegen elkaar en tegen Ajax (vooral Heerenveen :')) en de uitslagen zijn echt permanent precies goed voor Ajax. Gelijkspel Twente - AZ? Nu verlies AZ? Gelijkspelletje Twente in de laatste minuut?
Pff...Ajax verdient het kampioenschap nu wel als ze 10x op rij winnen en zo, maar het wordt ze wel echt te makkelijk gemaakt ondertussen...
Als AZ nou beide potten tegen Ajax (die ze echt beiden met tenminste 2 goals verschil hadden moeten winnen...) had gewonnen...maarja..als..als...

Ze missen een goede spits :(
Wat is dat met Altidore dat hij ineens 2 wedstrijden achter elkaar scoort tegen topclubs? :P
Neraicezondag 15 april 2012 @ 00:17
Godverdomme.
Thaszondag 15 april 2012 @ 03:03
quote:
10s.gif Op zaterdag 14 april 2012 23:58 schreef Dagoduck het volgende:

[..]

Wat is dat met Altidore dat hij ineens 2 wedstrijden achter elkaar scoort tegen topclubs? :P
Zelfde als Ebecilio die een hattrick maakt, puur geluk en toeval maar voor de rest nietszeggend over de kwaliteit van de speler.
wallofdollszondag 15 april 2012 @ 19:24
Altidore speelde tegen Twente echt een hele goede wedstrijd dus ik begrijp niet waarom zijn kwaliteit in twijfel wordt getrokken.

Gisteren weet ik niet..
Dagoduckdinsdag 24 april 2012 @ 10:22
http://www.fcupdate.nl/vo(...)utm_campaign=twitter
Norragezondag 29 april 2012 @ 16:04
Het zal me niet verbazen als AZ uiteindelijk gewoon 6e wordt :(
wallofdollszondag 29 april 2012 @ 16:06
pfff, het is heel slapjes
Dagoduckzondag 29 april 2012 @ 16:26
Waardeloos gespeeld, en die Reijnen gaf 4 ballen weg die een kans werden voor Feyenoord, :N
wallofdollszondag 29 april 2012 @ 16:29
FUCK, echt, als die wedstrijden tegen PSV en Twente nou niet onterecht verneukt werden, dan was het niet erg geweest dat we nu terecht verloren
VisStickwoensdag 2 mei 2012 @ 15:15
Feyenoord - AZ had gewoon 0-0 moeten blijven, want ze speelden beide waardeloos. Nu moet je nog maar zien te winnen van NEC en Groningen. Het zou wel heel onterecht zijn als AZ zelfs buiten de top 4 eindigt, dus ik ga er maar vanuit dat dat niet gebeurt.
Calandwoensdag 2 mei 2012 @ 15:16
quote:
0s.gif Op woensdag 2 mei 2012 15:15 schreef VisStick het volgende:
Feyenoord - AZ had gewoon 0-0 moeten blijven, want ze speelden beide waardeloos. Nu moet je nog maar zien te winnen van NEC en Groningen. Het zou wel heel onterecht zijn als AZ zelfs buiten de top 4 eindigt, dus ik ga er maar vanuit dat dat niet gebeurt.
Iedereen was het er toch wel over eens dat Feyenoord verreweg het beste van het spel had. Creëerden ook veel meer dan AZ, speelden om te winnen. AZ speelde eigenlijk best lafjes.
wallofdollswoensdag 2 mei 2012 @ 16:07
quote:
14s.gif Op woensdag 2 mei 2012 15:16 schreef Caland het volgende:

[..]

Iedereen was het er toch wel over eens dat Feyenoord verreweg het beste van het spel had. Creëerden ook veel meer dan AZ, speelden om te winnen. AZ speelde eigenlijk best lafjes zwakjes.
Even verbeterd :)
Norragewoensdag 2 mei 2012 @ 20:23
Al weer 1-0 achter :'(
Norragewoensdag 2 mei 2012 @ 22:15
En gelijk...

Wat staat AZ eigenlijk in de ranking sinds de winterstop? Volgens mij staan ze niet eens in de top 10 :(
wallofdollsdonderdag 3 mei 2012 @ 11:18
iig weet ik wel dat 13 punten voor op Ajax is veranderd in 11 punten achterstand, dus dat is 24 verliespunten meer.
Dagoduckdonderdag 3 mei 2012 @ 20:59
BAM nieuw shirt aanstaande zondag.

http://www.az.nl/index.php?id=86&videoid=271371&lsrc=001cb97c8bf
Rosariozondag 6 mei 2012 @ 12:39
Nog één keer knallen dit seizoen. Nog één keer voor de eer en de misschien toch nog wel aardige vijfde of vierde plek. Groningen moet over de knie!
Ajacied422zondag 6 mei 2012 @ 12:40
quote:
19s.gif Op zondag 6 mei 2012 12:39 schreef Rosario het volgende:
Nog één keer knallen dit seizoen. Nog één keer voor de eer en de misschien toch nog wel aardige vijfde of vierde plek. Groningen moet over de knie!
Ik sluit een 5/6-0 niet uit eerlijk gezegd
Rosariozondag 6 mei 2012 @ 12:43
Als dat zou kunnen!
Norragezondag 6 mei 2012 @ 13:21
Gewoon op een high het seizoen eindigen. Anders is het 1 grote anti-climax.
Norragezondag 6 mei 2012 @ 16:25
Ze winnen gewoon!!! Jeetje! :P
wallofdollszondag 6 mei 2012 @ 16:51
Toch. Kut. We hadden makkelijk 2e kunnen worden dit seizoen. Ik bedoel.. gewoon met een paar wedstrijdjes wat meer mazzel.
Norragezondag 6 mei 2012 @ 16:57
Ze hebben vooral in de toppers ongelooflijk veel pech gehad. Beide potten tegen Ajax hadden gewonnen moeten worden, dan die 2 potten tegen PSV en Twente waar ze het in de laatste seconde weggaven, die 2e pot tegen Feyenoord was ook niet erg fijn...Om over die 3-3 tegen Heerenveen nog maar niet te spreken waar AZ echt iets van 4-1 had moeten kunnen winnen...

Ze misten echt die goede spits, die nog net dat extra doelpuntje kon maken om al de bovenstaande wedstrijden in het slot te gooien...
Rosariozondag 6 mei 2012 @ 17:33
En wat denk je van wedstrijden als tegen NAC, die bloedeloze 0-0, en gelijkspel tegen - met alle respect - NEC...

Maar ik ben blij, we zijn alsnog 4e omdat Heerenveen niet doordrukt na de 1-0. AZ is gewoon de beste van de rest, en deze top drie is natuurlijk wel nostalgie. Maar tien jaar geleden hadden we dan 15e gestaan. :)
Norragezondag 6 mei 2012 @ 17:48
quote:
0s.gif Op zondag 6 mei 2012 17:33 schreef Rosario het volgende:
En wat denk je van wedstrijden als tegen NAC, die bloedeloze 0-0, en gelijkspel tegen - met alle respect - NEC...

Maar ik ben blij, we zijn alsnog 4e omdat Heerenveen niet doordrukt na de 1-0. AZ is gewoon de beste van de rest, en deze top drie is natuurlijk wel nostalgie. Maar tien jaar geleden hadden we dan 15e gestaan. :)
Tsja. maar die toppers tellen dubbel, want dat had betekent dat zij ook minder punten hadden gehaald waar AZ er meer had gehaald.Nog het meest zonde. Wel een hele goede thuisprestatie dit jaar. Ongeslagen toch? en maar 4 of 5 keer gelijk? Vooral uit werd er dus gefaald :(
wallofdollszondag 6 mei 2012 @ 20:13
quote:
0s.gif Op zondag 6 mei 2012 16:57 schreef Norrage het volgende:
Ze hebben vooral in de toppers ongelooflijk veel pech gehad. Beide potten tegen Ajax hadden gewonnen moeten worden, dan die 2 potten tegen PSV en Twente waar ze het in de laatste seconde weggaven, die 2e pot tegen Feyenoord was ook niet erg fijn...Om over die 3-3 tegen Heerenveen nog maar niet te spreken waar AZ echt iets van 4-1 had moeten kunnen winnen...

Ze misten echt die goede spits, die nog net dat extra doelpuntje kon maken om al de bovenstaande wedstrijden in het slot te gooien...
Niet per se spits.

Bij alle andere clubs hebben ze buitenspelers die dat ook doen. AZ heeft met Beerens en Holman echt de minst efficiënte buitenspelers van de top 6 als je het mij vraagt.
Norragezondag 6 mei 2012 @ 20:42
quote:
0s.gif Op zondag 6 mei 2012 20:13 schreef wallofdolls het volgende:

[..]

Niet per se spits.

Bij alle andere clubs hebben ze buitenspelers die dat ook doen. AZ heeft met Beerens en Holman echt de minst efficiënte buitenspelers van de top 6 als je het mij vraagt.
Tsja spits bedoel ik ook niet, gewoon een efficiente speler die ze gewoon erin knalt. Uiteindelijk heeft Ajax 93 doelpunten maar niet eens een top 5 topscoorder :) Ze missen gewoon een goalgetter. Als ze Maher behouden kan die er wellicht tot uitgroeien, maar verder?
wallofdollsmaandag 7 mei 2012 @ 10:17
Je moet eigenlijk een buitenspeler hebben die er ook 15 inlegt. Martens als 10 legt er ook wel ongeveer 10 per seizoen in, Elm zou zijn 10 doelpunten ook wel weer kunnen evenaren. Als Altidore naar 20 kan klimmen heb je 65 doelpunten, plus 10 tot 15 van random spelers.
j0rdiiiidonderdag 19 juli 2012 @ 05:55
quote:
AZ wil Rasmus Elm behouden

AZ hoopt op een langer verblijf van Rasmus Elm (24) in Alkmaar. De Zweedse middenvelder heeft nog een contract voor een seizoen, waardoor de Alkmaarders Elm of nu moeten verkopen, óf langer vast moeten leggen.

"Wij hebben met Elm en zijn zaakwaarnemer gesproken en hopen snel te weten wat Rasmus zelf wil”, zegt technisch directeur Earnest Stewart. "Daarna weten wij pas wat we kunnen gaan doen.”

De Zweedse international liet weten het geen straf te vinden om langer voor AZ te spelen, maar staat niet onwelwillend tegenover een buitenlands avontuur. Het Italiaanse Fiorentina is gecharmeerd van de vrije trappenspecialist.
VisStickvrijdag 20 juli 2012 @ 15:23
Als nu iedereen blijft, dan hebben we een mooi elftal dat weer mee kan doen in de top 5. Sterker nog, ik denk dat alleen PSV en Ajax op papier beter zouden moeten zijn en dat een top 3 plek dus ook mogelijk is.
Calanddinsdag 24 juli 2012 @ 10:31
quote:
Maher baalt van AZ en stuurt aan op snelle transfer

Adam Maher stuurt volgens NUsport aan op een vertrek op korte termijn bij AZ. Aan het begin van de zomer bracht de talentvolle middenvelder naar buiten dat hij bezig was met 'een mooie club' en het bleek later om PSV te gaan. Van serieuze onderhandelingen is het echter nog niet gekomen en dat stoort Maher flink. “Kwaad ben ik niet snel, maar je kunt het wel teleurgesteld noemen. Welke afspraken de club niet nagekomen is, dat houd ik voor me.”

Maher zegt erop te rekenen dat hij voor het einde van de transfermarkt nog van club verandert. “Zo denk ik daar zeker over. Ik heb trainer Gertjan Verbeek en technisch directeur Earnest Stewart tijdens mijn trainingsstage bij het Nederlands elftal uitgelegd dat ik weg wil. Of ze er blij mee waren of niet, ík beslis. Het is míjn carrière.”

“Hun reactie was: oké, dan zijn we op de hoogte. Met de trainer had ik een langer gesprek. Ik heb hem gezegd dat ik gewoon toe ben aan een nieuwe stap en PSV heeft interesse”, merkt Maher op. Hij zegt te weten dat AZ hem alleen verkoopt bij een goed bod en hem liefst nog een jaar in Alkmaar laat blijven. Maher echter vindt dat de vertrouwensband beschadigd is. Hij spuit zijn kritiek op de club. “Ik ben volgens mij de minst betaalde speler hier. Vanuit de pers heb ik vernomen dat de club denkt aan buitenlandse transferbedragen, dan weet ik niet waar ze mee bezig zijn.”
Zit Maher nog op een jeugdcontract? Anders zou het wel erg triest zijn dit.

Zijn ook opvallend vaak Marokkanen die dergelijke hoogmoed tentoon spreiden. :')
AFCNielsvrijdag 10 augustus 2012 @ 15:39
Na een prima seizoen begint AZ tegen een paar lastige tegenstanders, Ajax voor de competitie en Anzhi in de EL. Hoe zullen ze zich hier doorheen slaan?
VisStickmaandag 13 augustus 2012 @ 15:18
De eerste helft tegen ajax was waardeloos, maar de 2e helft geeft weer moet. Als we dat vast kunnen houden of hopelijk nog beter worden, dan kan het best weer een mooi seizoen worden.

Anzhi gaat lastig worden, maar gezien hun spel tegen Vitesse is het toch echt wel mogelijk om ze te verslaan.
TBakkertzaterdag 18 augustus 2012 @ 13:40
quote:
0s.gif Op maandag 13 augustus 2012 15:18 schreef VisStick het volgende:
De eerste helft tegen ajax was waardeloos, maar de 2e helft geeft weer moet. Als we dat vast kunnen houden of hopelijk nog beter worden, dan kan het best weer een mooi seizoen worden.

Anzhi gaat lastig worden, maar gezien hun spel tegen Vitesse is het toch echt wel mogelijk om ze te verslaan.
ja Eto'o heeft zijn beste dagen ook wel gehad :Y
VisStickmaandag 20 augustus 2012 @ 15:25
Moisander gaat voor 3 miljoen naar ajax. Lijkt mij een erg laag bedrag voor je aanvoerder die nog een contract voor 2 jaar heeft. Andere clubs krijgen minimaal 5 miljoen of meer voor hun sterspelers en AZ laat zich weer afschepen met een fooitje. Slecht beleid.
Dagoduckdonderdag 30 augustus 2012 @ 16:22
Hoe is het eigenlijk voor de rest met AZ financieel gezien?
Dagoduckdonderdag 30 augustus 2012 @ 21:55
Nop, maatje te groot.
Norragedonderdag 30 augustus 2012 @ 22:44
AZ :/
Symphonicdonderdag 30 augustus 2012 @ 22:47
Sjezus, ze gaan erin met boter en suiker -O-
Symphonicdonderdag 30 augustus 2012 @ 22:58
0-5 :'(
Norragedonderdag 30 augustus 2012 @ 23:00
Wel pech hoor deze loting als je kijkt wat PSV loot, pfffff. Ik vind die playoff pot sowieso kansloos, die dan lekker 2 poulefases of laat minder teams toe...
Dagoduckdonderdag 30 augustus 2012 @ 23:05
Aan de andere kant is de EL wel wat AZ het vorige seizoen opbrak of niet?
Symphonicdonderdag 30 augustus 2012 @ 23:09
quote:
6s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 23:05 schreef Dagoduck het volgende:
Aan de andere kant is de EL wel wat AZ het vorige seizoen opbrak of niet?
uiteindelijk wel ja :Y
Silverdigger2vrijdag 31 augustus 2012 @ 00:25
quote:
6s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 23:05 schreef Dagoduck het volgende:
Aan de andere kant is de EL wel wat AZ het vorige seizoen opbrak of niet?
jup :)

alleen wel zorgwekkend dat die falkenburg geen deuk in een pakkie boter sloeg
Symphonicvrijdag 31 augustus 2012 @ 00:27
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 augustus 2012 00:25 schreef Silverdigger2 het volgende:

[..]

jup :)

alleen wel zorgwekkend dat die falkenburg geen deuk in een pakkie boter sloeg
zorgwekkend dat je 5 goals om je oren krijgt...
Silverdigger2vrijdag 31 augustus 2012 @ 00:28
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 augustus 2012 00:27 schreef Symphonic het volgende:

[..]

zorgwekkend dat je 5 goals om je oren krijgt...
5-6 kansen en meteen een doelpunt, die neger voorin was te groot en te sterk.
marcellus speelde idd ook niet zo goed

was martens geblesseerd of was ie gewoon slecht?
Symphonicvrijdag 31 augustus 2012 @ 00:30
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 augustus 2012 00:28 schreef Silverdigger2 het volgende:

[..]

5-6 kansen en meteen een doelpunt, die neger voorin was te groot en te sterk.
marcellus speelde idd ook niet zo goed

was martens geblesseerd of was ie gewoon slecht?
ik heb er helaas niets van gezien nog...
En ze zijn natuurlijk wel wat spelers kwijtgeraakt, en het nieuwe team moet groeien..
En dat het aanvallend nog niet zo wil lukken is niet zo erg, maar defensief moet het toch wel beter..
Ik hoop toch echt dat ze gewoon weer in de top 5 eindigen..
Leatherfacevrijdag 31 augustus 2012 @ 12:30
Het is een hard gelag http://www.nusport.nl/eur(...)-heel-vervelend.html

Ik besef me nu trouwens dat Maarten Martens de laatst overgebleven speler is van het kampioensteam van 08/09 die nog bij AZ speelt. Met het vertrek van Moisander en Poulsen is er dus nog maar één over, drie jaar na dato. Toont perfect hoe snel het verloop is in de voetballerij, hoewel AZ natuurlijk een apart voorbeeld is omdat ze zo afhankelijk waren van verkoop van spelers om uit de schulden te komen.
VisStickvrijdag 31 augustus 2012 @ 15:29
Een heel jaar knokken voor Europees en er dan na 1 wedstrijd weer uitvliegen is erg zuur. Het is te hopen dat ze die Noor vandaag nog binnenhalen. Dan kan Maher weer op zijn eigen plek spelen en gaat het hopelijk wat beter draaien.

Martens was overigens niet fit en speelt sowieso de laatste tijd niet meer zo best.

Gelukkig is er zondag een makkelijke uitwedstrijd tegen PSV, om de kater te verwerken :P
Smoofievrijdag 31 augustus 2012 @ 15:32
Win van PSV :Y.

Is AZ het ipv Feyenoord die Ajax weer ff kampioen maakt :)!
Dagoduckvrijdag 31 augustus 2012 @ 22:15
Henriksen naar AZ!

http://www.az.nl/index.php?id=27&newsid=274403

quote:
ALKMAAR- AZ heeft vrijdagmiddag de Noorse middenvelder Markus Henriksen gecontracteerd. De 20-jarige rechtspoot had bij zijn werkgever Rosenborg BK nog een contract tot medio 2013. In Alkmaar heeft de tweevoudig Noors international een verbintenis tot de zomer van 2017 getekend.

Henriksen geldt als een van de grootste Noorse talenten. Hij debuteerde al op zijn zeventiende in het eerste elftal van Rosenborg BK. Een jaar later beleefde hij zijn grote doorbraak. Henriksen pakte in 2009 en 2010 de landstitel met de recordkampioen van Noorwegen. In 2010 won de middenvelder met zijn club tevens de Supercup.

Interlands
Henriksen - die bij AZ met rugnummer 19 gaat acteren - speelde vijf interlands voor Jong Noorwegen. Op 12 oktober 2010 maakte de middenvelder zijn debuut in de Noorse A-ploeg, tijdens de vriendschappelijke interland tegen Kroatië. Tot nog toe kwam Henriksen tot twee interlands.

Wedstrijden
Henriksen kwam 78 keer in competitieverband in actie voor Rosenborg BK, waarvan 69 maal de volle 90 minuten. In die competitieduels maakte hij elf treffers en pakte hij slechts zes gele kaarten en geen enkele rode prent.

Interesse
Eerder deze zomer werd de nieuweling van AZ ook al in verband gebracht met onder meer PSV, Anderlecht, Hamburger SV, Club Brugge en Celtic.

Henriksen: ‘Mooie club, leuke stad’
“Ik heb voor AZ gekozen omdat de speelwijze van de club me ligt”, zei Henriksen na zijn contractondertekening. “In de Eredivisie wil iedereen voetballen, vooral de topteams zijn van goede kwaliteit. AZ is een club waar ik me goed kan ontwikkelen. Ik heb vrijdagochtend met de trainer gesproken en daarvoor met twee spelers. Die zeiden dat het een mooie club is en Alkmaar en leuke stad. Dat is voldoende voor mij.”

Stewart: ‘Veel ervaring’
“We zijn uiterst tevreden dat we met Markus Henriksen één van de grootste talenten van Noorwegen hebben aangetrokken”, reageerde AZ’s Directeur Voetbalzaken Earnest Stewart. “Markus heeft ondanks zijn jonge leeftijd al veel nationale en internationale ervaring. Hij past met zijn techniek en voetballend vermogen uitstekend in de voetbalvisie van AZ. Zoals gebruikelijk bij AZ krijgt Markus de tijd om te wennen aan de club, het team en onze speelwijze. Maar dat hij een toegevoegde waarde voor ons elftal kan worden, daar zijn we van overtuigd.”
274456.jpg

Meteen maar in de basis denk?
Norragezondag 2 september 2012 @ 16:20
Het jaar wordt nou niet bepaald goed begonnen ;(
Symphoniczondag 2 september 2012 @ 16:26
In een week 10 doelpunten om je oren -O-
Niet zo'n fijne start
wallofdollszondag 2 september 2012 @ 23:00
Ah joh. Dat jaar dat we kampioen werden he, begonnen we toen goed ofzo?
Symphoniczondag 2 september 2012 @ 23:16
quote:
6s.gif Op zondag 2 september 2012 23:00 schreef wallofdolls het volgende:
Ah joh. Dat jaar dat we kampioen werden he, begonnen we toen goed ofzo?
O nee, maar qua doelsaldo zeker wel...
VisStickmaandag 17 september 2012 @ 15:20
Hoppa, we staan weer in het linkerrijtje!

Met de lastigste wedstrijden al achter de rug (behalve nog die tegen Twente uit op 7 oktober) kunnen we weer omhoog kijken en aan de inhaalrace beginnen. Het team lijkt wat beter te gaan draaien en de nieuwe aankopen en eigen jeugd lijken het goed op te pakken. Ik heb er wel vertrouwen in :)
Norragemaandag 17 september 2012 @ 15:26
En Altidore is goed bezig met zijn doelpunten :P
Dagoduckzondag 23 september 2012 @ 18:14
Weer dat NAC he, blijft lastig uit..
Norragezondag 23 september 2012 @ 18:20
AZ ;(
Laten we dit seizoen maar snel vergeten....
Symphoniczondag 23 september 2012 @ 18:52
quote:
7s.gif Op zondag 23 september 2012 18:20 schreef Norrage het volgende:
AZ ;(
Laten we dit seizoen maar snel vergeten....
het seizoen is net begonnen...
Kan nog alle kanten op hoor
Norragezondag 23 september 2012 @ 19:16
quote:
0s.gif Op zondag 23 september 2012 18:52 schreef Symphonic het volgende:

[..]

het seizoen is net begonnen...
Kan nog alle kanten op hoor
Nouja, ik doel natuurlijk ook op hun uitermate kansloze UEFA uitschakeling ;(
Smoofiezondag 23 september 2012 @ 19:17
quote:
0s.gif Op zondag 23 september 2012 18:52 schreef Symphonic het volgende:

[..]

het seizoen is net begonnen...
Kan nog alle kanten op hoor
Alsof jullie kansen maken om kampioen te worden.
Norragezondag 23 september 2012 @ 19:18
quote:
7s.gif Op zondag 23 september 2012 19:17 schreef Smoofie het volgende:

[..]

Alsof jullie kansen maken om kampioen te worden.
Je hoopte toch op zijn minst op een soort van scenario als vorig jaar, met nu een grotere kans om ver te komen in de comp met een gebrek aan UEFA vermoeidheid :P
Smoofiezondag 23 september 2012 @ 19:20
quote:
7s.gif Op zondag 23 september 2012 19:17 schreef Smoofie het volgende:

[..]

Alsof jullie kansen maken om kampioen te worden.
Ja , europees gezien wel, maar ik bedoel, nu zit dat er gewoon niet meer in, in de competitie ook niet(verwacht ik).
Dagoduckzondag 23 september 2012 @ 19:33
quote:
7s.gif Op zondag 23 september 2012 19:17 schreef Smoofie het volgende:

[..]

Alsof jullie kansen maken om kampioen te worden.
Dat zegt hij toch niet, top 5 zou mooi zijn.
VisStickmaandag 24 september 2012 @ 15:15
Het is gewoon balen dat we NAC net treffen als ze een feestje hebben en daardoor bloedfanatiek zijn. Van vechtvoetbal moeten we het duidelijk niet hebben.

Overigens staan we maar 3 punten achter op plek 5, dus er is nog niks aan het handje. Dat we geen kampioen gaan worden, dat was aan het begin van het seizoen al duidelijk. Daarvoor hebben we te veel kwaliteit ingeleverd.

Nu 2 keer thuis winnen en daarna hopen op een stuntje tegen Twente, die dan hopelijk weer wat minder spelen na een doordeweekse Europese uitwedstrijd.
Dagoduckmaandag 24 september 2012 @ 17:17
Ook hopen op nieuwe scandinavische talenten :P
StofferEnBlikdonderdag 27 september 2012 @ 11:13
AZ wint zondag gewoon van RKC en gaat het vorige seizoen kopiëren. Alle resultaten zijn nog hetzelfde; Heracles en Roda-thuis winst, Ajax-uit en Heerenveen-thuis gelijk, en PSV en NAC-uit verlies. Identiek aan vorig jaar :)
Dagoduckdonderdag 27 september 2012 @ 16:34
Vanavond tegen SC Veendam :)
lyndadonderdag 27 september 2012 @ 23:47
volgende ronde Sneek uit :') :D
Thasdonderdag 27 september 2012 @ 23:50
quote:
0s.gif Op donderdag 27 september 2012 23:47 schreef lynda het volgende:
volgende ronde Sneek uit :') :D
Gezellig samen met Ajax :')
Dagoduckvrijdag 28 september 2012 @ 00:00
Hoezo zitten er nog twee clubs uit Sneek in de beker dan :P
lyndavrijdag 28 september 2012 @ 00:10
zaterdag en zondag amateurs.
AZ mag tegen zondag
TBakkertvrijdag 28 september 2012 @ 00:15
net terug van AZ. mooie pot, leuk voor Viktor Elm.
Goed ingeschoten penalty van Altidore en Rosheuvel die 1 of 2 goede voorzetten gaf.
Natuurlijk ook weer trots op de Benside boys _O_ :P
Dagoduckvrijdag 28 september 2012 @ 00:21
quote:
1s.gif Op vrijdag 28 september 2012 00:10 schreef lynda het volgende:
zaterdag en zondag amateurs.
AZ mag tegen zondag
Zaterdag amateurs zijn dat van die gelovige die niet op zondag mogen sporten? :P
Dagoduckvrijdag 28 september 2012 @ 00:21
Ik vond Henriksen wel goed spelen trouwens!
TBakkertvrijdag 28 september 2012 @ 01:03
quote:
6s.gif Op vrijdag 28 september 2012 00:21 schreef Dagoduck het volgende:

[..]

Zaterdag amateurs zijn dat van die gelovige die niet op zondag mogen sporten? :P
ja :')
quote:
14s.gif Op vrijdag 28 september 2012 00:21 schreef Dagoduck het volgende:
Ik vond Henriksen wel goed spelen trouwens!
en mee eens :Y :D
Ajacied422vrijdag 28 september 2012 @ 07:46
quote:
6s.gif Op vrijdag 28 september 2012 00:21 schreef Dagoduck het volgende:

[..]

Zaterdag amateurs zijn dat van die gelovige die niet op zondag mogen sporten? :P
Zoals Folkert van Heracles :')
VisStickmaandag 1 oktober 2012 @ 15:15
Nou, met deze verdediging gaan we het dit seizoen niet redden ben ik bang. Zelfs Esteban is uit vorm.
Dagoduckzondag 7 oktober 2012 @ 15:15
AZ moet echt winnen, we staan 11e, echt belachelijk! :N
Norragezondag 7 oktober 2012 @ 19:04
Man man man wat zijn ze aan het doen :')
Dagoduckzondag 7 oktober 2012 @ 19:33
Dit wordt net zo'n jaar als 2008 denk ik :P
VisStickmaandag 8 oktober 2012 @ 15:23
De volgende wedstrijd missen we onze 2 beste spelers en daarna komt Vitesse uit, dat kan zomaar 0 punten opleveren en dan staan we diep in het rechterrijtje.

Het wordt zo langzamerhand hopen dat we de play-offs halen.
Norragezondag 21 oktober 2012 @ 11:10
AZ :')
wtf echt :(
Dagoduckzondag 21 oktober 2012 @ 12:17
:'(
wallofdollszondag 21 oktober 2012 @ 13:34
;( Ik kan echt wel huilen. Het liefste wil ik diep in een hoekje kruipen.
Dagoduckzondag 21 oktober 2012 @ 13:36
Straks degraderen we nog!
wallofdollszondag 21 oktober 2012 @ 13:36
Ja enig
Norragezondag 21 oktober 2012 @ 13:42
Het seizoen begon nog wel aardig....
Dagoduckzondag 21 oktober 2012 @ 16:39
Heerenveen is AZ ook voorbij, 13e ;(
Dagoduckzondag 21 oktober 2012 @ 16:41
En de spelers zeggen elke week na afloop 'dit had niet hoeven gebeuren' Ja, duhh.
Symphoniczondag 21 oktober 2012 @ 21:06
Zo'n slecht begin is wel een tijd geleden...
Niet tof dit -O-
VisStickmaandag 22 oktober 2012 @ 15:19
De enige hoop die ik nog heb, is dat we na Vitesse uit de op papier moeilijkste uitwedstrijden gehad hebben en dat we daarna de punten gaan pakken. Als Maher, Altidore en Martens fit blijven en geen kaarten pakken, dan kunnen we hopelijk nog aanhaken bij de subtop.
Norragezondag 28 oktober 2012 @ 19:39
Nou dat lijkt er meer op ^O^

Maar Martens er lang uit ;(
wallofdollszondag 28 oktober 2012 @ 23:10
Pfiew bij die stroom aan twitterberichten in de tweede helft, over het aantal kansen dat vitesse had, en bij de 1-1 begon ik toch peentjes te zweten.
Dagoduckmaandag 29 oktober 2012 @ 07:54
quote:
0s.gif Op zondag 28 oktober 2012 23:10 schreef wallofdolls het volgende:
Pfiew bij die stroom aan twitterberichten in de tweede helft, over het aantal kansen dat vitesse had, en bij de 1-1 begon ik toch peentjes te zweten.
Het zal niet de eerste keer zijn dat de tegenstander er in minuut 90+2 nog één maakt.
VisStickmaandag 29 oktober 2012 @ 15:12
Met Sneek en VVV als volgende tegenstanders kan de lijn naar boven worden ingezet, al moet je Sneek uit natuurlijk niet onderschatten!
Dagoduckmaandag 29 oktober 2012 @ 20:41
quote:
0s.gif Op maandag 29 oktober 2012 15:12 schreef VisStick het volgende:
Met Sneek en VVV als volgende tegenstanders kan de lijn naar boven worden ingezet, al moet je Sneek uit natuurlijk niet onderschatten!
Nee zeker niet, het zijn fitte jongens op de zondag. Ook gewoon spelen terwijl hun grootmoeder in de kerk zit, je moet het maar durven!
Norragezondag 4 november 2012 @ 16:22
:') :'(
Dagoduckzondag 4 november 2012 @ 16:25
Godver..
lyndazondag 4 november 2012 @ 16:25
Voorspelbaar :')
Vasiliovzondag 4 november 2012 @ 16:25
Thuis van VVV verliezen, damn :')
Norragezondag 4 november 2012 @ 16:53
Dit is voorlopig echt het dieptepunt van het jaar. Leek weer de goede kant op te gaan met die winst op Vitesse, en dan thuis verliezen van VVV :')
Ach, dit is niet het jaar voor ons AZ-fans :( Volgend jaar beter :P
wallofdollszondag 4 november 2012 @ 17:31
Wat gay. Als je wilt handballen, ga dan handballen, maar ga niet campen in de 16 op een voetbalveld.
Dagoduckzondag 4 november 2012 @ 19:16
Einde!