abonnement Unibet Coolblue
pi_103604200


Het grote Coldplay topic!

In 1996 tijdens de introductieweek van de universiteit University College London ontmoet Chris Martin Jonny Buckland. Samen proberen zij een band op te zetten waarbij ze op de universiteit Will Champion en Guy Berryman ontmoeten. Samen wagen ze hun eerste poging. Martin begint samen met Buckland teksten te schrijven. (Berryman speelde mee op zijn basgitaar en Champion begon te leren drummen.) De band, genaamd Pectoralz, is voornamelijk te vinden in Engelse pubs. Toen de leden op het punt stonden hun eerste grote optreden te houden, schakelden ze over op de naam Starfish. Toentertijd had Martin een vriend (Tim Rice-Oxley, thans toetsenist bij de eveneens succesvolle Engelse band Keane) wiens band Coldplay op het punt stond om te stoppen. Deze band had de naam Coldplay uit een gedichtenbundel. Martin besloot om na het stoppen van die band zelf de naam over te nemen.

Al kort na hun ontmoeting op de Londense universiteit raken de vier studenten bevriend en delen hun passie voor muziek. De band die ontstaat heeft de volgende leden: Chris Martin (tekstschrijver, zang, piano, gitaar), Johnny Buckland (tekstschrijver, leadgitarist), Guy Berryman (basgitarist) en Will Champion (drummer, nadat hij de gitaar daarvoor had ingeruild).

In 1998 maken ze een EP als demo voor de platenmaatschappijen. De EP heet Safety EP en er staan drie nummers op en er worden in totaal 500 exemplaren van gemaakt. Door die EP werden ze dat jaar uitgenodigd voor een optreden op het “In the city”-festival van Manchester. Daar werden ze gescout door een platenmaatschappij die hen vervolgens aanbiedt een single uit te brengen.

De eerste single van Coldplay is Brothers & Sisters (1999) op het Fierce Panda label. Deze single bereikte nummer 92 in de Engelse hitlijsten. Daarna gaat het hard met de band. Ze worden ontdekt door een grote platenmaatschappij en in 2000 wordt het album Parachutes uitgebracht met onder andere de singles Yellow, Trouble en Don't Panic. In 2002 volgt het album A rush of blood to the head, waarvan de single Clocks uit 2003 de definitieve doorbraak van Coldplay betekent bij het grote publiek. Door hun diepgaande songteksten zoals in "The Scientist" en "Clocks", hun melancholische sound en door het emotionele stemgeluid van zanger Chris Martin heeft Coldplay nu veel fans. Door hun uitgebreide steun aan organisaties als Make Trade Fair toont Coldplay hun maatschappelijke betrokkenheid.

Op 6 juni 2005 is het derde album van Coldplay verschenen: X&Y, dat direct de eerste plaats in de Nederlandse hitlijsten bezette. Op 7 juli 2005 gaf Coldplay een uitverkocht concert in het Gelredome in Arnhem als onderdeel van hun Twisted Logic tour. Van X&Y zijn de singles Speed Of Sound (#6), Fix You (tip) , Talk (#1) en The Hardest Part (#25) verschenen.

Inmiddels heeft Coldplay een prijzenkast met 7 Grammy Awards, 6 Brit Awards (Coldplay is de eerste band in de geschiedenis van de BRITs die drie keer de Award voor Beste Britse Album mocht ontvangen) en de nodige gouden en platina albums en singles. De teller voor de wereldwijde verkoop van hun albums staat inmiddels boven de 30 miljoen.

Het nieuwe album Viva la Vida or Death and All His Friends, kwam uit in Nederland op 13 juni 2008. De eerste single, Violet Hill, was vanaf 29 april een week lang gratis te downloaden vanaf de website van Coldplay. Het album Viva La Vida or Death And All His Friends is uitgelekt op 4 juni, ongeveer een week voor de officiële release. Coldplay gaf op 5 juni een mini-concert speciaal voor fans van BNN en Coldplay. Hiervan was een registratie te zien op 7 juni op Nederland 3.

Coldplay gaf 2 oktober een concert in Ahoy in Rotterdam. Door de snelle kaartenverkoop werd er een 2de concert gepland. Deze vond 3 oktober plaats in hetzelfde gebouw. De kaartverkoop startte 7 juni en beide concerten waren binnen een kwartier uitverkocht.

Op 28 juni 2008 behaalt hun tweede single Viva La Vida de eerste plaats van de Amerikaanse Billboard Hot 100. Nog nooit eerder stond de band op 1 in de Verenigde Staten. Het is hun tweede top 10-hit in dit land. Eerder top 10-succes had de groep met Speed of Sound. Viva La Vida is de eerste nummer 1-hit voor een Britse band in de Billboard Hot 100 sinds Wannabe van The Spice Girls in 1997.

In een radio-interview op 1 september 2008 van de BBC maakte de band bekend dat ze eind 2009 met hun vijfde studioalbum komen. In november 2008 verscheen ook een EP, dat toen al opgenomen was. Hierop staan de nummers die niet op tijd af waren voor de deadline van Viva la Vida or Death and All His Friends, De EP heeft de titel Prospekt's March.
Op 9 en 10 september 2009 trad Coldplay op in het Goffertpark te Nijmegen. Oorspronkelijk stond alleen de show van 10 september gepland, maar aangezien deze snel was uitverkocht plande de organisator nog een concert, één dag eerder. Later werd de capaciteit van het Goffertpark vergroot en daardoor werden er voor beide data nog meer kaarten beschikbaar gesteld. Beide shows brachten 60.000 toeschouwers op de been, wat leidde tot grote verkeerschaos in en rondom Nijmegen. Na afloop ontvingen alle toeschouwers gratis de live-ep LeftRightLeftRightLeft, evenals alle bezoekers van de concerten van Coldplay.

In mei 2009 kondigde de band aan weer de studio in te duiken om te werken aan hun vijfde studioalbum. Brian Eno zal, net als voor Viva La Vida Or Death And All His Friends, ook voor dit album het productiewerk voor zijn rekening nemen. In december 2009 werd gemeld dat de band onder meer een kerk in Noord-Londen als studio had laten ombouwen.

Begin 2010 werd gemeld dat de band inmiddels circa 50 nummers heeft geschreven gedurende de studiosessies, en een intiem optreden zou hebben gegeven om te zien wat de fans er van vinden. Er werd gespeculeerd dat één van de nieuwe nummers op het vijfde album Don Quixote (Spanish Rain) zou zijn. Dit beschrijft de avonturen van de fictieve Spaanse edelman Don Quichot en zijn eveneens verzonnen metgezel Sancho Panza, bekend van Miguel de Cervantes' romans. Coldplay speelde dit nummer live tijdens de Latijns-Amerikaanse tournee naar aanleiding van Viva la Vida or Death and All His Friends. Tot de nummers die op het album zouden kunnen belanden, behoren ook Wedding Bells en Christmas Lights. Chris Martin speelde een gedeelte van Wedding Bells in het culturele televisieprogramma The South Bank Show, dat in september 2009 een gehele uitzending aan de Britse band wijdde. Christmas Lights kwam aan bod in een interview dat 60 Minutes had met frontman Chris Martin. Christmas Lights werd uiteindelijk op 1 december 2010 als single uitgebracht en bereikte in Europa de top 10 in meerdere landen, waaronder Nederland. De band zou echter nog geen duidelijkheid geven of het nummer op het nieuwe album zou komen. Op 3 juni 2011 werd er weer een nieuw nummer uitgebracht. Dit had de titel Every Teardrop is a Waterfall.

In mei-juni 2011 speelde de groep op heel wat Europese festivals waar ze al heel wat nieuwe nummers speelden zoals Major Minus, Charlie Brown, Hurts Like Heaven, Us Against The World en Princess Of China.

Op de Extended Play CD van Every Teardrop is a Waterfall werd de naam van het nieuwe nummer Moving to Mars bekend gemaakt. De Extended Play CD was vanaf 26 juni 2011 verkrijgbaar.

In een interview bij de Amerikaanse radio-DJ Ryan Seacrest op 30 juni 2011 meldde Martin dat het album 'moeilijk te spellen is', klaar zou zijn in 2 weken na het interview, en de titel bekend zou zijn 6 weken na het interview. Op 12 augustus werd op de website aangekondigd dat het nieuwe album op 24 oktober 2011 uit zal komen en als titel Mylo Xyloto heeft. Het vijfde album zal digitaal, op cd, en als vinyl verschijnen. Ook wordt er een limited edition van het album uitgebracht. De extra is een boek waarin pop-up graffiti, foto's en notities over het album in staan. Naast een album zal er een single worden uitgebracht: Paradise. Paradise zal ook op Mylo Xyloto verschijnen.

Bron: Wikipedia
Vorig topic: Coldplay #10 Waar alle tickets al in de pre-sale zijn verkocht

I'm on my way just like everyday to get milk and kerosine.
pi_103604232
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 22:20 schreef superjojo het volgende:
de beeldkwaliteit zakt soms nogal in zeg. maar goed, het is best een tof concept, deze livestream op youtube.
Ik heb echt perfect beeld (fullscreen...) :)
Andrei Arlovski is a Belarusian heavyweight who has been in the MMA game for quite some time. His first professional fight dates back to 540 B.C. where Leonidas won as the underdog in Sparta
pi_103604236
Wat is een Corbijn?
Cuz I'm Mr. Brightside
  Moderator / FOK!Fotograaf woensdag 26 oktober 2011 @ 22:26:30 #4
132619 crew  D_A
Ben jij van die © ?
pi_103604319
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 22:25 schreef Neo-Mullen het volgende:
Wat is een Corbijn?
Fantastische fotograaf :7
[b] Op Zaterdag 26 april 2008 22:35 schreef lauwert het volgende:[/b]
[i] Waar zouden we toch zijn zonder onze geliefde D_A O+ [/i]
pi_103604372
quote:
6s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 22:26 schreef Dark_Angelus het volgende:

[..]

Fantastische fotograaf :7
_O_
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_103604432
quote:
6s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 22:26 schreef Dark_Angelus het volgende:

[..]

Fantastische fotograaf :7
En hij maakte de tofste Coldplay video.
I'm on my way just like everyday to get milk and kerosine.
pi_103604467
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 22:25 schreef Neo-Mullen het volgende:
Wat is een Corbijn?
:o
just give a second thought
what if we don't get caught...
pi_103604528
Gaat dit concert op blu-ray/dvd uitgebracht worden?
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 22:25 schreef Neo-Mullen het volgende:
Wat is een Corbijn?
Control, The American...
Is God willing to prevent evil, but not able? Then he is not omnipotent.
Is he able, but not willing? Then he is malevolent.
Is he both able and willing? Then whence cometh evil?
Is he neither able nor willing? Then why call him God?
pi_103604581
Ik vind ze een beetje nerveus en ongecontroleerd spelen.
Is God willing to prevent evil, but not able? Then he is not omnipotent.
Is he able, but not willing? Then he is malevolent.
Is he both able and willing? Then whence cometh evil?
Is he neither able nor willing? Then why call him God?
pi_103604583
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 22:28 schreef superjojo het volgende:

[..]

En hij maakte de tofste Coldplay video.
pssst... talk:) maar dat weet de fan offcourse
pi_103604613
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 22:30 schreef Asskicker14 het volgende:
Ik vind ze een beetje nerveus en ongecontroleerd spelen.
mmmmm, vindt het strak ogen :) beter dan pinkpop. :)
pi_103604675
Neeee mn laptop werd te heet en viel uit :'( Heb nog een kleine aanstaan maar dat schokt nogal. Straks die andere weer proberen. Want zo ben ik ... Lost :')
just give a second thought
what if we don't get caught...
pi_103604679
stream heeft het moeilijk. ai ai
pi_103604716
Lol, iets later ingezapt, maar eff kijken en luisteren :).
pi_103604779
The Sicentist :) :) :) *O* :@ O+ O+ O+ O+ O+ O+ O+ *;
pi_103604913
Kippenvel, wat zingt Chris mooi vanavond. is afgelopen maanden wel eens anders geweest. :) :)
pi_103605052
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 22:35 schreef alwaysonhold het volgende:
Kippenvel, wat zingt Chris mooi vanavond. is afgelopen maanden wel eens anders geweest. :) :)
Werkelijk? Ik vind zijn stem juist vanavond niet echt bijzonder.
Is God willing to prevent evil, but not able? Then he is not omnipotent.
Is he able, but not willing? Then he is malevolent.
Is he both able and willing? Then whence cometh evil?
Is he neither able nor willing? Then why call him God?
pi_103605100
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 22:37 schreef Asskicker14 het volgende:

[..]

Werkelijk? Ik vind zijn stem juist vanavond niet echt bijzonder.
mmmmm, afgelopen maanden was die bij het schorre af. vanavond niks van te merken
pi_103605152
Jaaaa Voilet Hill
pi_103605191
*O* *O*
pi_103605321
Zeg spoil eens niet alles. Degene die kijken zien dat zelf ook wel. Degene die niet kijken doen dan om een reden ;)
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_103605365
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 22:41 schreef Neo-Mullen het volgende:
Zeg spoil eens niet alles. Degene die kijken zien dat zelf ook wel. Degene die niet kijken doen dan om een reden ;)
sorry haha :@ het is wel erg top, chris martin in topvorm :)
pi_103605397
Wat een kutpubliek, die kennen de tekst niet eens.
Is God willing to prevent evil, but not able? Then he is not omnipotent.
Is he able, but not willing? Then he is malevolent.
Is he both able and willing? Then whence cometh evil?
Is he neither able nor willing? Then why call him God?
pi_103605428
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 22:42 schreef Asskicker14 het volgende:
Wat een kutpubliek, die kennen de tekst niet eens.
haha, true that. In ahoy gaan we ze wat voordoen :) nog 7 weken w/ :7
pi_103605462
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 22:42 schreef alwaysonhold het volgende:

[..]

sorry haha :@ het is wel erg top, chris martin in topvorm :)
Das altijd goed om te horen _O_
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 22:42 schreef Asskicker14 het volgende:
Wat een kutpubliek, die kennen de tekst niet eens.
Dit dan weer niet :')
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 22:43 schreef alwaysonhold het volgende:

[..]

haha, true that. In ahoy gaan we ze wat voordoen :) nog 7 weken w/ :7
Dit dan weer wel *O*
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_103605472
Mooi hoor! :9
just give a second thought
what if we don't get caught...
pi_103605484
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 22:38 schreef alwaysonhold het volgende:

[..]

mmmmm, afgelopen maanden was die bij het schorre af. vanavond niks van te merken
Komt misschien door de beperkte bandbreedte van Youtube, merk trouwens niet zoveel van 'Corbijns' regietalenten, misschien was ie toch beter in snapshots.
pi_103605573
Podverdomme, ik vind dit echt 1 van de betere concerten ever van hun. Samen met Toronto 2006 zoiezo in mijn top 5 beste coldplay concerten nu al. *; )
pi_103605586
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 22:43 schreef Brembo het volgende:

[..]

Komt misschien door de beperkte bandbreedte van Youtube, merk trouwens niet zoveel van 'Corbijns' regietalenten, misschien was ie toch beter in snapshots.
Mwah, hij zei zelf al dat hij hiervoor gewoon hulp krijgt van een team en er zelf niet zoveel van weet.
I'm on my way just like everyday to get milk and kerosine.
pi_103605634
Tof dit, hoor :D
Dit, dus.
pi_103605697
quote:
14s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 22:46 schreef Buitendam het volgende:
Tof dit, hoor :D
net een gitaar kapot gesmeten :D
pi_103605701
Wat deed ie nou? :D
just give a second thought
what if we don't get caught...
pi_103605774
Als ie m niet meet wilde hebben , ik wilde m wel anders :')
just give a second thought
what if we don't get caught...
pi_103605819
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 22:48 schreef Apotheose het volgende:
Als ie m niet meet wilde hebben , ik wilde m wel anders :')
fijn concert he *; *; ben aan het genieten,...... )krijgt muzikaal orgasme haha :D
pi_103605910
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 22:49 schreef alwaysonhold het volgende:

[..]

fijn concert he *; *; ben aan het genieten,...... )krijgt muzikaal orgasme haha :D
Een oorgasme *;
Ik vermaak me ook prima! ^O^
Andrei Arlovski is a Belarusian heavyweight who has been in the MMA game for quite some time. His first professional fight dates back to 540 B.C. where Leonidas won as the underdog in Sparta
pi_103606107
Dit is van de moeilijkere nummers, dit is echt super goed gezongen hoor. Netjes van de heer Martin :D
pi_103606179
Chris Martin zijn stem klinkt echt verschrikkelijk vanavond, niet om aan te horen. Maar goed dat Coldplay zo enthousiast is, ter compensatie van het schrille stemgeluid.
Is God willing to prevent evil, but not able? Then he is not omnipotent.
Is he able, but not willing? Then he is malevolent.
Is he both able and willing? Then whence cometh evil?
Is he neither able nor willing? Then why call him God?
pi_103606248
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 22:55 schreef Asskicker14 het volgende:
Chris Martin zijn stem klinkt echt verschrikkelijk vanavond, niet om aan te horen. Maar goed dat Coldplay zo enthousiast is, ter compensatie van het schrille stemgeluid.
heb je koptelefoon op haha, chris heeft namelijk in tijden niet zo goed geklonken *O* *O*
pi_103606282
Til Kingdom Come
Is God willing to prevent evil, but not able? Then he is not omnipotent.
Is he able, but not willing? Then he is malevolent.
Is he both able and willing? Then whence cometh evil?
Is he neither able nor willing? Then why call him God?
pi_103606301
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 22:57 schreef Asskicker14 het volgende:
Til Kingdom Come
_O_ _O_ _O_ _O_ 1 van de tracks van X en Y *O*
pi_103606340
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 22:50 schreef Fyodor het volgende:

[..]

Een oorgasme *;

:Y :9~ :9 O+ :@
just give a second thought
what if we don't get caught...
pi_103606383
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 22:55 schreef Asskicker14 het volgende:
Chris Martin zijn stem klinkt echt verschrikkelijk vanavond, niet om aan te horen.

:?
:N
Andrei Arlovski is a Belarusian heavyweight who has been in the MMA game for quite some time. His first professional fight dates back to 540 B.C. where Leonidas won as the underdog in Sparta
pi_103606384
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 22:58 schreef Apotheose het volgende:

[..]

:Y :9~ :9 O+ :@
wat een geweldige playlist vanavond, dit mag ook wel over 7 weken in rotterdam *; }) :D :) :)
pi_103606408
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 22:55 schreef Asskicker14 het volgende:
Chris Martin zijn stem klinkt echt verschrikkelijk vanavond, niet om aan te horen. Maar goed dat Coldplay zo enthousiast is, ter compensatie van het schrille stemgeluid.
er is toch iets mis met je oren }) :{
pi_103606433
Jongens, jongens, wat een playlist. Mix van oud en nieuw, heeeerlijk :)
pi_103606472
leuk ook die feitjes eronder
just give a second thought
what if we don't get caught...
pi_103606483
Klinkt allemaal lekker dit, beter dan waar ik geweest ben :').
pi_103606484
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 23:00 schreef Apotheose het volgende:
leuk ook die feitjes eronder
pi_103606516
whhaha hij was zn tekst weer kwijt :D
just give a second thought
what if we don't get caught...
pi_103606529
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 23:01 schreef Apotheose het volgende:
whhaha hij was zn tekst weer kwijt :D
idd, haha :)
pi_103606638
Van dat einde van ^Politik ga ik altijd janken, zoo mooi :@ :@ :') :'( :D
pi_103606658
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 23:04 schreef alwaysonhold het volgende:
Van dat einde van ^Politik ga ik altijd janken, zoo mooi :@ :@ :') :'( :D
Wat zei ik nou net :(
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_103606685
Zijn shirt is veel te klein, net een wijf
Op zondag 20 mei 2012 01:05 schreef waaromniet1988 het volgende:
JAAAAAA EINDELIJK wint Chelsea de CL!!!!!
pi_103606712
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 23:04 schreef Neo-Mullen het volgende:

[..]

Wat zei ik nou net :(
sorry :o zal het niet meer doen
pi_103606729
KUT!! Laptop weer uit. Stom ding :(
just give a second thought
what if we don't get caught...
pi_103606759
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 23:04 schreef Neo-Mullen het volgende:

[..]

Wat zei ik nou net :(
Gast, ga dan niet hier nu zitten meelezen...
I'm on my way just like everyday to get milk and kerosine.
pi_103606829
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 23:06 schreef superjojo het volgende:

[..]

Gast, ga dan niet hier nu zitten meelezen...
Simpele, de mensen die kijken zien zelf ook welke liedjes er komen. De mensen die niet kijken, doen dat met een reden.
En nogmaals, ik lees graag reacties over de kwaliteit van het concert, maar wil geen hele setlist voor m'n neus hebben.
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_103606926
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 23:07 schreef Neo-Mullen het volgende:

[..]

Simpele, de mensen die kijken zien zelf ook welke liedjes er komen. De mensen die niet kijken, doen dat met een reden.
En nogmaals, ik lees graag reacties over de kwaliteit van het concert, maar wil geen hele setlist voor m'n neus hebben.
Zo te zien ben je de enige.
Blijf dan gewoon 2 uurtjes weg :')
Andrei Arlovski is a Belarusian heavyweight who has been in the MMA game for quite some time. His first professional fight dates back to 540 B.C. where Leonidas won as the underdog in Sparta
pi_103606955
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 23:07 schreef Neo-Mullen het volgende:

[..]

Simpele, de mensen die kijken zien zelf ook welke liedjes er komen. De mensen die niet kijken, doen dat met een reden.
En nogmaals, ik lees graag reacties over de kwaliteit van het concert, maar wil geen hele setlist voor m'n neus hebben.
Maar het is belachelijk als iemand niet iets mag zeggen over een nummer omdat dat een deel van de setlist verraadt. Als je niks wil weten, moet je niet meelezen.
I'm on my way just like everyday to get milk and kerosine.
pi_103606991
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 23:08 schreef Fyodor het volgende:

[..]

Zo te zien ben je de enige.
Blijf dan gewoon 2 uurtjes weg :')
exact :)
pi_103607005
charlie brown
Op zondag 20 mei 2012 01:05 schreef waaromniet1988 het volgende:
JAAAAAA EINDELIJK wint Chelsea de CL!!!!!
pi_103607017
Ah en nu mijn favoriet van het nieuwe album :D
Andrei Arlovski is a Belarusian heavyweight who has been in the MMA game for quite some time. His first professional fight dates back to 540 B.C. where Leonidas won as the underdog in Sparta
pi_103607025
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 23:08 schreef Fyodor het volgende:

[..]

Zo te zien ben je de enige.
Blijf dan gewoon 2 uurtjes weg :')
Om dan alsnog de setlist voor m'n neus te hebben?
En velen zijn ook weg omdat ze niet konden kijken vanwege andere zaken. Die willen bij terugkomst ook vast niet de hele setlist zien hier.
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_103607035
JAAAAAAAAAAAAAAA, mijn favoriet van het nieuwe album :D
pi_103607043
Is Paradise al gespeeld?
Op zondag 20 mei 2012 01:05 schreef waaromniet1988 het volgende:
JAAAAAA EINDELIJK wint Chelsea de CL!!!!!
pi_103607056
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 23:10 schreef Neo-Mullen het volgende:

[..]

Om dan alsnog de setlist voor m'n neus te hebben?
En velen zijn ook weg omdat ze niet konden kijken vanwege andere zaken. Die willen bij terugkomst ook vast niet de hele setlist zien hier.
maar je kunt toch wel even wegblijven :Y :Y
pi_103607062
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 23:10 schreef waaromniet1988 het volgende:
Is Paradise al gespeeld?
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
just give a second thought
what if we don't get caught...
pi_103607080
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 23:10 schreef waaromniet1988 het volgende:
Is Paradise al gespeeld?
jaaa :)
pi_103607095
Waarom willen mensen de setlist niet weten?
Op zondag 20 mei 2012 01:05 schreef waaromniet1988 het volgende:
JAAAAAA EINDELIJK wint Chelsea de CL!!!!!
pi_103607143
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 23:11 schreef alwaysonhold het volgende:

[..]

jaaa :)
haha gooi ik het in een spoiler :')
just give a second thought
what if we don't get caught...
pi_103607152
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 23:11 schreef waaromniet1988 het volgende:
Waarom willen mensen de setlist niet weten?
Zodat je bij het concert in Ahoy meer verrast kunt worden :)
Als ik weet dat na Yellow Viva la Vida wordt gespeeld is het ook niet leuk om een concert te volgen :')
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_103607157
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 23:11 schreef waaromniet1988 het volgende:
Waarom willen mensen de setlist niet weten?
zodat ze het al voor ahoy weten _O- alsof een concert achter je pc bekijken ook maar overeenkomt met een live concert haha. grapjassen :r :P :') :')
pi_103607160
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 23:11 schreef waaromniet1988 het volgende:
Waarom willen mensen de setlist niet weten?
omdat concert december ahoy
just give a second thought
what if we don't get caught...
pi_103607227
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 23:12 schreef alwaysonhold het volgende:

[..]

zodat ze het al voor ahoy weten _O- alsof een concert achter je pc bekijken ook maar overeenkomt met een live concert haha. grapjassen :r :P :') :')
Volgens mij ben jij dom.
Ik hoop dat je ff reageert, dan wordt het vast bevestigd ^^
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_103607231
#sowiesooooo# :') mama appelsapje :P
just give a second thought
what if we don't get caught...
pi_103607241
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 23:12 schreef Neo-Mullen het volgende:

[..]

Zodat je bij het concert in Ahoy meer verrast kunt worden :)
Als ik weet dat na Yellow Viva la Vida wordt gespeeld is het ook niet leuk om een concert te volgen :')
En waarom is het dan niet leuk?
Op zondag 20 mei 2012 01:05 schreef waaromniet1988 het volgende:
JAAAAAA EINDELIJK wint Chelsea de CL!!!!!
pi_103607242
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 23:10 schreef Neo-Mullen het volgende:

[..]

Om dan alsnog de setlist voor m'n neus te hebben?
En velen zijn ook weg omdat ze niet konden kijken vanwege andere zaken. Die willen bij terugkomst ook vast niet de hele setlist zien hier.
ffs, niemand maakt toch een grote lijst, hooguit staan hier en daar wat nummers vermeld.
Obvious dat het veel nummers van het nieuwe album zijn.

Als je graag wilt weten hoe de kwaliteit van het concert was kun je toch wegblijven en na afloop vragen hoe het was?
Andrei Arlovski is a Belarusian heavyweight who has been in the MMA game for quite some time. His first professional fight dates back to 540 B.C. where Leonidas won as the underdog in Sparta
pi_103607244
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 23:14 schreef Neo-Mullen het volgende:

[..]

Volgens mij ben jij dom.
Ik hoop dat je ff reageert, dan wordt het vast bevestigd ^^
:')
pi_103607263
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 23:14 schreef Fyodor het volgende:

[..]

ffs, niemand maakt toch een grote lijst, hooguit staan hier en daar wat nummers vermeld.
Obvious dat het veel nummers van het nieuwe album zijn.

Als je graag wilt weten hoe de kwaliteit van het concert was kun je toch wegblijven en na afloop vragen hoe het was?
amen _O_
pi_103607301
Ik hoop dat trouble ook nog gespeeld gaat worden, maar dat zal wsl niet.
I'm on my way just like everyday to get milk and kerosine.
pi_103607312
Life is for living :6 :) *O*
pi_103607323
Sjongejonge wat een jankapen hier :')
bij elk concert werd rekening gehouden. Maar sinds hier een nieuwe lichting 'fans' zich vertoond is het ver te zoeken met het rekening houden van anderen.
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_103607344
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 23:15 schreef Neo-Mullen het volgende:
Sjongejonge wat een jankapen hier :')
bij elk concert werd rekening gehouden. Maar sinds hier een nieuwe lichting 'fans' zich vertoond is het ver te zoeken met het rekening houden van anderen.
jij kan ook niet kijken, sukkel :D
pi_103607379
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 23:16 schreef alwaysonhold het volgende:

[..]

jij kan ook niet kijken, sukkel :D
Doe eens niet zo triest en kom eens met tegenargumenten waarom jij moet spoilen dat bepaalde liedjes gespeeld worden... I dare you. Nou, waarom?
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_103607387
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 23:15 schreef Neo-Mullen het volgende:
Sjongejonge wat een jankapen hier :')
bij elk concert werd rekening gehouden. Maar sinds hier een nieuwe lichting 'fans' zich vertoond is het ver te zoeken met het rekening houden van anderen.
Och och ouwe zuurpruim. Er zijn meer fans dan jij alleen.
Rekening houden met anderen? Blijf dan EVENTJES weg en er wordt niets voor je gespoilerd.
Andrei Arlovski is a Belarusian heavyweight who has been in the MMA game for quite some time. His first professional fight dates back to 540 B.C. where Leonidas won as the underdog in Sparta
pi_103607410
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 23:17 schreef Fyodor het volgende:

[..]

Och och ouwe zuurpruim. Er zijn meer fans dan jij alleen.
Rekening houden met anderen? Blijf dan EVENTJES weg en er wordt niets voor je gespoilerd.
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 23:17 schreef Neo-Mullen het volgende:

[..]

Doe eens niet zo triest en kom eens met tegenargumenten waarom jij moet spoilen dat bepaalde liedjes gespeeld worden... I dare you. Nou, waarom?
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_103607421
hij loopt steeds vast ;(

PS: beetje vrede bewaren hiero he :*
just give a second thought
what if we don't get caught...
pi_103607434
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 23:17 schreef Neo-Mullen het volgende:

[..]

Doe eens niet zo triest en kom eens met tegenargumenten waarom jij moet spoilen dat bepaalde liedjes gespeeld worden... I dare you. Nou, waarom?
Om te delen dat ik het een mooi nummer vind, of het goed is. En ik spoil niet alles onder. heb maar 1-4 genoemd van alle nummers, maar vanaf nu doe ik ieder nummer. omdat je zo zielig bent :D
pi_103607478
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 23:17 schreef Neo-Mullen het volgende:

[..]

Doe eens niet zo triest en kom eens met tegenargumenten waarom jij moet spoilen dat bepaalde liedjes gespeeld worden... I dare you. Nou, waarom?
Omgekeerde wereld.... :')
Andrei Arlovski is a Belarusian heavyweight who has been in the MMA game for quite some time. His first professional fight dates back to 540 B.C. where Leonidas won as the underdog in Sparta
pi_103607496
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 23:18 schreef alwaysonhold het volgende:

[..]

Om te delen dat ik het een mooi nummer vind, of het goed is. En ik spoil niet alles onder. heb maar 1-4 genoemd van alle nummers, maar vanaf nu doe ik ieder nummer. omdat je zo zielig bent :D
Waarom is het teveel gevraagd om een spoiler tag toe te voegen? OF om gewoon te zeggen dat je het huidige nummer mooi vindt, zonder een titel te noemen?
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_103607524
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 23:18 schreef Fyodor het volgende:

[..]

Omgekeerde wereld.... :')
Hoezo dat? Ik heb toch al m'n redenering gegeven? Van jullie kant mis ik die enigszins...
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_103607529
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 23:19 schreef Neo-Mullen het volgende:

[..]

Waarom is het teveel gevraagd om een spoiler tag toe te voegen? OF om gewoon te zeggen dat je het huidige nummer mooi vindt, zonder een titel te noemen?
Speciaal voor jouw omdat je het vraagt, noem ik alle nummers :D
pi_103607534
waarom kan iedereen het kijken en krijg ik alleen hun kanaal te zien :(
KUT youtube
Als jij al je vrienden mee neemt kom ik ook alleen
pi_103607536
Huidige nummer, mijn lievelingsnummer van Coldplay
Op zondag 20 mei 2012 01:05 schreef waaromniet1988 het volgende:
JAAAAAA EINDELIJK wint Chelsea de CL!!!!!
pi_103607550
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 23:19 schreef alwaysonhold het volgende:

[..]

Speciaal voor jouw omdat je het vraagt, noem ik alle nummers :D
Doe eens niet zo zielig man
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_103607565
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 23:19 schreef Ame_thyst het volgende:
waarom kan iedereen het kijken en krijg ik alleen hun kanaal te zien :(
KUT youtube
http://www.youtube.com/user/ColdplayVEVO#p//yTdmhHnZPmA
I'm on my way just like everyday to get milk and kerosine.
pi_103607566
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 23:20 schreef Neo-Mullen het volgende:

[..]

Doe eens niet zo zielig man
ik doe niet zielig, jij doet dat. :')
pi_103607583
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 23:19 schreef Ame_thyst het volgende:
waarom kan iedereen het kijken en krijg ik alleen hun kanaal te zien :(
KUT youtube
hier valt ie ook steeds weg :'(
just give a second thought
what if we don't get caught...
pi_103607584
Jezus, zit ik hier met allemaal vijftienjarigen of wat is dit voor discussie?
I'm on my way just like everyday to get milk and kerosine.
pi_103607585
Coldplay/ Clocks *O*
pi_103607601
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 23:20 schreef alwaysonhold het volgende:

[..]

ik doe niet zielig, jij doet dat. :')
Ik vraag zoiets simpels als spoilertags... niet meer, niet minder. Gewoon zodat het concert een soort surprise voor me blijft :{
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_103607622
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 23:21 schreef Neo-Mullen het volgende:

[..]

Ik vraag zoiets simpels als spoilertags... niet meer, niet minder. Gewoon zodat het concert een soort surprise voor me blijft :{
je kan toch kiezen even niet te internetten, sukkeltje :)
pi_103607623
quote:
Nope krijg alleen hun kanaal tezien.
Kijk er al dagen naar uit en dan werkt het niet. Echt top dit...
Als jij al je vrienden mee neemt kom ik ook alleen
pi_103607639
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 23:20 schreef alwaysonhold het volgende:
Coldplay/ Clocks *O*
HAHAHA niet uitlokken
Op zondag 20 mei 2012 01:05 schreef waaromniet1988 het volgende:
JAAAAAA EINDELIJK wint Chelsea de CL!!!!!
pi_103607651
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 23:19 schreef Neo-Mullen het volgende:

[..]

Hoezo dat? Ik heb toch al m'n redenering gegeven? Van jullie kant mis ik die enigszins...
Waarom zou ik moeten verantwoorden waarom ik over een nota bene LIVE concert praat?
Dat in spoilerstags doen is vrij kansloos. Blijf dan ffkes weg en bespaar je de frustratie >:O
Andrei Arlovski is a Belarusian heavyweight who has been in the MMA game for quite some time. His first professional fight dates back to 540 B.C. where Leonidas won as the underdog in Sparta
pi_103607657
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 23:21 schreef Ame_thyst het volgende:

[..]

Nope krijg alleen hun kanaal tezien.
Kijk er al dagen naar uit en dan werkt het niet. Echt top dit...
F5?
pi_103607663
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 23:21 schreef alwaysonhold het volgende:

[..]

je kan toch kiezen even niet te internetten, sukkeltje :)
En dan open ik het topic, scroll ik door de reacties heen en zie ik alsnog de nummers...?
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_103607694
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 23:22 schreef Neo-Mullen het volgende:

[..]

En dan open ik het topic, scroll ik door de reacties heen en zie ik alsnog de nummers...?
Het is niet rood, het is niet wit ook niet blauw, maar de kleur van de zon :).
pi_103607699
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 23:21 schreef Ame_thyst het volgende:

[..]

Nope krijg alleen hun kanaal tezien.
Kijk er al dagen naar uit en dan werkt het niet. Echt top dit...
als t goed is kun je t nog in 48u na de tijd bekijken. Had ik ergens vernomen
just give a second thought
what if we don't get caught...
pi_103607704
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 23:21 schreef Ame_thyst het volgende:

[..]

Nope krijg alleen hun kanaal tezien.
Kijk er al dagen naar uit en dan werkt het niet. Echt top dit...
Bij mij werkt 't gewoon, alleen voor het concert gaf het errors. Misschien dat je het na afloop nog kan bekijken.
I'm on my way just like everyday to get milk and kerosine.
pi_103607707
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 23:22 schreef Neo-Mullen het volgende:

[..]

En dan open ik het topic, scroll ik door de reacties heen en zie ik alsnog de nummers...?
dan kijk je niet door de reacties, jij lokt dit uit door je gedrag. niet ik, ik maakte nergens een probleem van ;)
pi_103607728
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 23:22 schreef Brembo het volgende:

[..]

F5?
Zit ik al 2 uur te doen :P
Uitloggen, cache leegmaken maakt allemaal niet uit.
Als jij al je vrienden mee neemt kom ik ook alleen
pi_103607768
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 23:22 schreef alwaysonhold het volgende:

[..]

dan kijk je niet door de reacties, jij lokt dit uit door je gedrag. niet ik, ik maakte nergens een probleem van ;)
Je lokt nu wel ernstig uit. En dat alleen omdat ik je iets verzoek waar je in eerste instantie gewoon mee akkoord ging. Echter omdat iemand tegencommentaar gaf doe je ineens mee :{
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_103607772
Rehab :D
just give a second thought
what if we don't get caught...
pi_103607808
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 23:24 schreef Apotheose het volgende:
Rehab :D
Ode aan een dode junkie
Op zondag 20 mei 2012 01:05 schreef waaromniet1988 het volgende:
JAAAAAA EINDELIJK wint Chelsea de CL!!!!!
pi_103607814
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 23:24 schreef Apotheose het volgende:
Rehab :D
:D
en een heel mooi nummer erachteraan :)
Andrei Arlovski is a Belarusian heavyweight who has been in the MMA game for quite some time. His first professional fight dates back to 540 B.C. where Leonidas won as the underdog in Sparta
pi_103607872
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 23:23 schreef Neo-Mullen het volgende:

[..]

Je lokt nu wel ernstig uit. En dat alleen omdat ik je iets verzoek waar je in eerste instantie gewoon mee akkoord ging. Echter omdat iemand tegencommentaar gaf doe je ineens mee :{
nee, ik begon me mateloos aan je te irriteren. dat jij de enige bent die er problemen mee heeft en niemand anders in dit topic. :)
pi_103607913
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 23:24 schreef Fyodor het volgende:

[..]

:D
en een heel mooi nummer erachteraan :)
Bedoel je Fix You?
Op zondag 20 mei 2012 01:05 schreef waaromniet1988 het volgende:
JAAAAAA EINDELIJK wint Chelsea de CL!!!!!
pi_103607925
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 23:25 schreef alwaysonhold het volgende:

[..]

nee, ik begon me mateloos aan je te irriteren. dat jij de enige bent die er problemen mee heeft en niemand anders in dit topic. :)
Ik heb er problemen mee dat mijn hispeed wifi verbinding faalt :').
pi_103607927
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 23:25 schreef alwaysonhold het volgende:

[..]

nee, ik begon me mateloos aan je te irriteren. dat jij de enige bent die er problemen mee heeft en niemand anders in dit topic. :)
Je irriteert je aan mij omdat ik je iets simpels vraag? Je zou ook normaal met me kunnen praten ipv reacties uit te lokken door alles extra te spoilen.
Waarom zouden 5 mensen zich moeten storen eer jij je aan een verzoek wil voldoen?
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_103607963
@Neo, gister zei je tegen me dat ik het maar moest laten remember ;)
just give a second thought
what if we don't get caught...
pi_103607976
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 23:26 schreef waaromniet1988 het volgende:

[..]

Bedoel je Fix You?
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Andrei Arlovski is a Belarusian heavyweight who has been in the MMA game for quite some time. His first professional fight dates back to 540 B.C. where Leonidas won as the underdog in Sparta
pi_103607994
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 23:27 schreef Neo-Mullen het volgende:

[..]

Je irriteert je aan mij omdat ik je iets simpels vraag? Je zou ook normaal met me kunnen praten ipv reacties uit te lokken door alles extra te spoilen.
Waarom zouden 5 mensen zich moeten storen eer jij je aan een verzoek wil voldoen?
ik heb de laatste 2 nummers niet meer gedaan :) nu is het afgelopen en hou je eens je smoel wil je. anders spoil ik alles ;) deal
pi_103608009
Fix you, prachtig :)
pi_103608028
-

[ Bericht 100% gewijzigd door Neo-Mullen op 27-10-2011 00:03:12 ]
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_103608122
Concert van Ahoy gaat dus ook anderhalf uur duren
pi_103608134
Thank you Anton
Op zondag 20 mei 2012 01:05 schreef waaromniet1988 het volgende:
JAAAAAA EINDELIJK wint Chelsea de CL!!!!!
pi_103608152
leuk, pixels :{
just give a second thought
what if we don't get caught...
pi_103608265
Hoe debiel ben je als je niet wilt weten welke nummers er op een concert worden uitgekozen door Coldplay om dan op een forum te kijken waar ze het over coldplay hebben :D heel debiel :') :')
pi_103608271
de APOTHEOSE!!! :D
just give a second thought
what if we don't get caught...
pi_103608294
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 23:30 schreef alwaysonhold het volgende:
Concert van Ahoy gaat dus ook anderhalf uur duren
Was vorige keer toch ook zo, misschien iets uitloop maar het is een standaard productie.
pi_103608298
Het vuurwerk verneukt de audio wel flink bij mij :P
Andrei Arlovski is a Belarusian heavyweight who has been in the MMA game for quite some time. His first professional fight dates back to 540 B.C. where Leonidas won as the underdog in Sparta
pi_103608321
Vuurwerk past niet echt in de Ahoy :').
pi_103608369
Top concert. *O* *O* genoten :)
pi_103608441
Leuk initiatief, heb echt genoten.
Dit, dus.
pi_103608455
fedde hebben we niet eens gezien.

En nu galmt viva nog na :D Mooi man :Y
just give a second thought
what if we don't get caught...
  woensdag 26 oktober 2011 @ 23:37:56 #137
223886 Gaijin
Dah yah feel luckei?
pi_103608496
Zo ik heb genoten! Dat wordt wat in Ahoy :D
pi_103608711
Het was een mooi concert! Toch vind ik het jammer dat Coldplay niet zo af en toe eens een heel ander nummer speelt, het is allemaal wel heel strak gepland en vastgelegd. Een keertje 'spies', 'pour me', 'proof', ofzo iets zou leuk zijn
I'm on my way just like everyday to get milk and kerosine.
pi_103608824
Het gaat maar om wat muziek, mensen. Probeer een beetje te relativeren, aub.
Dit, dus.
pi_103608992
quote:
14s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 23:45 schreef Buitendam het volgende:
Het gaat maar om wat muziek, mensen. Probeer een beetje te relativeren, aub.
Dat doet er niet toe. Sommige mensen vinden het leuk als een show een verrassing blijft. Als er gewoon normaal om wordt gevraagd kan je toch ook gewoon rekening houden en dingen in een spoiler zetten? Om het dan ook nog expres NIET in een spoilertag te zetten zegt voor mij dat het hun alleen om te trollen is.
"Purple is the last color of the rainbow colors. It means I will trust and love you for a long time"
pi_103609009
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 23:47 schreef DjinN het volgende:

[..]

Gelukkig ben jij er ook pas sinds 1 of 2 topics bij :W De sfeer was prima maar tis gewoon jammer dat het door 2 personen verziekt wordt.
En gelukkig ben ik al heel lang fan van Coldplay :W
Ik snap wat je bedoeld, maar een simpele oplossing was geweest eventjes wegblijven uit het topic en klaar.
Andrei Arlovski is a Belarusian heavyweight who has been in the MMA game for quite some time. His first professional fight dates back to 540 B.C. where Leonidas won as the underdog in Sparta
pi_103609088
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 23:48 schreef Fyodor het volgende:

[..]

En gelukkig ben ik al heel lang fan van Coldplay :W
Ik snap wat je bedoeld, maar een simpele oplossing was geweest eventjes wegblijven uit het topic en klaar.
amen :)
pi_103609433
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 23:57 schreef DjinN het volgende:

[..]

Geen newbie op FOK!, wel in deze reeks. Denk dat Neo-Mullen nog altijd meer te zeggen hier heeft dan jij. Voor mij is het heel simpel: earn your place. Je kan hier niet als beginneling binnen gaan vallen en de boel ondersteboven zetten. Onder het mom van "omdat het zomaar kan". Je hoort maar rekening te houden met de vaste mensen hier.
Discussie gesloten..ik heb mijn zegje gedaan.
Wie denk je dat je bent, joh? Doe normaal... Zoals ik al zei: Coldplay geeft nu een concert dan wordt daar nu over gesproken in het Coldplay topic. Heel simpel. Wil je dat niet lezen, dan wacht je een dagje en dan post je daarna weer. Verschillende users hoeven niet te conformeren naar de mening van 1. Daarnaast vind ik de rest van de discussie kinderachtig. Probeer allemaal eens een beeeeetje volwassen te reageren.
Dit, dus.
pi_103609463
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 23:57 schreef DjinN het volgende:

[..]

Geen newbie op FOK!, wel in deze reeks. Denk dat Neo-Mullen nog altijd meer te zeggen hier heeft dan jij. Voor mij is het heel simpel: earn your place. Je kan hier niet als beginneling binnen gaan vallen en de boel ondersteboven zetten. Onder het mom van "omdat het zomaar kan". Je hoort maar rekening te houden met de vaste mensen hier.
Nu kan je gaan slapen zodat ze sfeer eindelijk weer normaal wordt. Houdoe :W
Discussie gesloten..ik heb mijn zegje gedaan.
Nu wordt het wel lachwekkend _O-

Mensen, laten we a.u.b. de lieve vrede bewaren. Alwaysonhold gaat lekker slapen en bij het volgende live concert (wat niet zo snel op deze manier zal gebeuren) kijken de veteranen van dit topic naar iets anders op de TV.
Andrei Arlovski is a Belarusian heavyweight who has been in the MMA game for quite some time. His first professional fight dates back to 540 B.C. where Leonidas won as the underdog in Sparta
pi_103609488
Het zou wel baas zijn als je na Toronto live in 2006 nu een DVD krijgt met Rotterdam live 2011 _O_
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_103609524
quote:
0s.gif Op donderdag 27 oktober 2011 00:00 schreef Neo-Mullen het volgende:
Het zou wel baas zijn als je na Toronto live in 2006 nu een DVD krijgt met Rotterdam live 2011 _O_
Omg, dat zou echt über zijn :P En als je dan vooraan staat ofzo ook nog gefilmd worden ofzo _O- Zouden ze veel met uv-licht/verf gaan doen denk je ?? Dingen in de aard van ETIAW
"Purple is the last color of the rainbow colors. It means I will trust and love you for a long time"
pi_103609559
quote:
0s.gif Op donderdag 27 oktober 2011 00:01 schreef DjinN het volgende:

[..]

Omg, dat zou echt über zijn :P En als je dan vooraan staat ofzo ook nog gefilmd worden ofzo _O-
Lol, ja dat wel idd _O_
Maar gewoon een concert op zeer hoge kwaliteit elke keer kunnen bijwonen, wetende dat je er zelf bij was :Y
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_103609587
quote:
0s.gif Op donderdag 27 oktober 2011 00:02 schreef Neo-Mullen het volgende:

[..]

Lol, ja dat wel idd _O_
Maar gewoon een concert op zeer hoge kwaliteit elke keer kunnen bijwonen, wetende dat je er zelf bij was :Y
Dat :D _O_
"Purple is the last color of the rainbow colors. It means I will trust and love you for a long time"
pi_103610072
Dit soort nummers mis ik een beetje bij de huidige concerten:
I'm on my way just like everyday to get milk and kerosine.
  Moderator donderdag 27 oktober 2011 @ 00:20:45 #150
32436 crew  belsen
Young, gifted and black
pi_103610179
Gezellig hier...

Een jijbakken, op de man spelen en doodsbegreigingen houden wij dus niet van. :{w

Gaarne door over de muziek.

Geef angst en haat een stem
Ranja: "mijn bukgeit begrijpt mj niet. "
pi_103610255
waarom worden mijn posts verwijderd
pi_103610274
anyways, ben slapen :)
  donderdag 27 oktober 2011 @ 00:23:09 #153
256666 leeell
I know you're lonely
pi_103610279
lees die reactie boven je eens
Op maandag 1 oktober 2012 18:45 schreef Chocolatebear het volgende:
Zei de man, terwijl hij een shaggie opstak en het gas open trok van zijn Tomos.
pi_103610295
quote:
0s.gif Op donderdag 27 oktober 2011 00:17 schreef superjojo het volgende:
Dit soort nummers mis ik een beetje bij de huidige concerten:
Lol, zo weinig publiek :D Oud concert, wel heel goed gezongen :Y
Cuz I'm Mr. Brightside
  Moderator donderdag 27 oktober 2011 @ 00:28:31 #155
32436 crew  belsen
Young, gifted and black
pi_103610466
quote:
0s.gif Op donderdag 27 oktober 2011 00:22 schreef alwaysonhold het volgende:
waarom worden mijn posts verwijderd
Omdat je zo gezellig bezig was, denk. :')
Geef angst en haat een stem
Ranja: "mijn bukgeit begrijpt mj niet. "
pi_103628027
Ondanks dat verschillende pubers het e.e.a. al gepost hebben, alsnog de complete setlist van gisteravond. Heb ff snel gekeken, en ik mis toch wel een paar nummers. Vind ook wel dat Coldplay een iets langere show mag geven voor E 70,- per ticket.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik heb het concert al gedownload in MP4 - High Quality - 1280x720. Vanavond toch maar eens ff bekoekeloeren.
You Don't Stop Playing Because You Get Old. But You Could Get Old If You Stop Playing.
pi_103628074
quote:
0s.gif Op donderdag 27 oktober 2011 16:16 schreef CoExist het volgende:
Ondanks dat verschillende pubers het e.e.a. al gepost hebben, alsnog de complete setlist van gisteravond. Heb ff snel gekeken, en ik mis toch wel een paar nummers. Vind ook wel dat Coldplay een iets langere show mag geven voor E 70,- per ticket.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik heb het concert al gedownload in MP4 - High Quality - 1280x720. Vanavond toch maar eens ff bekoekeloeren.
ik zou graag Lost weer es willen horen in alleen pianoversie. O+
just give a second thought
what if we don't get caught...
pi_103632328
Ik wil eventjes publiekelijk mijn excuses aanbieden voor het trieste schouwspel van gisteravond. Had niks meer met het topic te maken.
Echter wil ik niet de volledige schuld op me nemen omdat ik niet vind dat dat eerlijk is.
Hoop dat het niet meer voorkomt en dat we wel op een normale manier verder kunnen praten over Coldplay :)
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_103632814
quote:
0s.gif Op donderdag 27 oktober 2011 17:58 schreef Neo-Mullen het volgende:
Ik wil eventjes publiekelijk mijn excuses aanbieden voor het trieste schouwspel van gisteravond. Had niks meer met het topic te maken.
Echter wil ik niet de volledige schuld op me nemen omdat ik niet vind dat dat eerlijk is.
Hoop dat het niet meer voorkomt en dat we wel op een normale manier verder kunnen praten over Coldplay :)
Ja! Doe toch 'ns normaal man! ;-) Maar excuses NIET aanvaard! Want ik vind dat je gelijk had! Dit soort post's horen in spoiler tags thuis!
You Don't Stop Playing Because You Get Old. But You Could Get Old If You Stop Playing.
  donderdag 27 oktober 2011 @ 18:23:06 #160
358923 Justef
Moederkoekhappen
pi_103634123
quote:
0s.gif Op donderdag 27 oktober 2011 17:58 schreef Neo-Mullen het volgende:
Ik wil eventjes publiekelijk mijn excuses aanbieden voor het trieste schouwspel van gisteravond. Had niks meer met het topic te maken.
Echter wil ik niet de volledige schuld op me nemen omdat ik niet vind dat dat eerlijk is.
Hoop dat het niet meer voorkomt en dat we wel op een normale manier verder kunnen praten over Coldplay :)
aardig van je :Y Hoewel ik me je boosheid ook wel kon voorstellen. En dat je toch steeds weer je punt duidelijk wil maken - alleen vaak genoeg komt dat toch niet aan hiero. Been there :P

Maar goed, je hebt wel wat gemist gister :D Was machtig O+
just give a second thought
what if we don't get caught...
pi_103635779
Heeft iemand playlist voor ahoy 17 december?
PSN: Duuc-nl
pi_103635934
quote:
0s.gif Op donderdag 27 oktober 2011 19:14 schreef Duuc-nl het volgende:
Heeft iemand playlist voor ahoy 17 december?
Wat bedoel je met een "playlist" ?
You Don't Stop Playing Because You Get Old. But You Could Get Old If You Stop Playing.
pi_103636526
Zie hierboven paar posts over een playlist? Of was die van gisteravond?
PSN: Duuc-nl
pi_103637026
quote:
0s.gif Op donderdag 27 oktober 2011 19:30 schreef Duuc-nl het volgende:
Zie hierboven paar posts over een playlist? Of was die van gisteravond?
Zoiets heet een setlist. En die ik gepost heb is die van gister avond in Madrid. De setlist van 17 december is nog niet bekend want die is immers nog niet gespeeld.

Nu is Coldplay een band die op 1of 2 nummers na weinig veranderingen in hun setlisten aanbrengt. Dus je kan er van uit gaan dat dit toch de main setlist word voor hun Mylo Xyloto tour.

Een bron die ik altijd gebruik voor setlisten is: www.setlist.fm
You Don't Stop Playing Because You Get Old. But You Could Get Old If You Stop Playing.
pi_103637170
Vanavond op BBC Radio 1 alweer een live optreden van Coldplay :o
  donderdag 27 oktober 2011 @ 20:10:35 #167
222292 MacorgaZ
Computer says no.
pi_103638495
quote:
0s.gif Op woensdag 26 oktober 2011 23:21 schreef Ame_thyst het volgende:

[..]

Nope krijg alleen hun kanaal tezien.
Kijk er al dagen naar uit en dan werkt het niet. Echt top dit...
Beetje te laat, maar heb je de nieuwe (Cosmic Panda) layout van YouTube geactiveerd? Als je die uitzet heb je namelijk wel een live-stream, met de nieuwe layout inderdaad niet.
Op zondag 2 augustus 2015 22:19 schreef Qwea het volgende:
Mijn kut smaakt minder zuur dan dit bier.
pi_103641384
quote:
0s.gif Op donderdag 27 oktober 2011 16:16 schreef CoExist het volgende:
Ondanks dat verschillende pubers het e.e.a. al gepost hebben, alsnog de complete setlist van gisteravond. Heb ff snel gekeken, en ik mis toch wel een paar nummers. Vind ook wel dat Coldplay een iets langere show mag geven voor E 70,- per ticket.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik heb het concert al gedownload in MP4 - High Quality - 1280x720. Vanavond toch maar eens ff bekoekeloeren.
20 nummers weinig :') ?

Weet niet wat jij gewend bent maar vind het knap dat ze het 20 nummers zo geweldig doen.

quote:
0s.gif Op donderdag 27 oktober 2011 20:10 schreef MacorgaZ het volgende:

[..]

Beetje te laat, maar heb je de nieuwe (Cosmic Panda) layout van YouTube geactiveerd? Als je die uitzet heb je namelijk wel een live-stream, met de nieuwe layout inderdaad niet.
Dat zal het geweest zijn, helemaal niet aan gedacht. Hadden ze wel een melding voor kunnen maken. Nou ja heb hem daarnet alsnog kunnen kijken :)
Als jij al je vrienden mee neemt kom ik ook alleen
pi_103641639
Als jij al je vrienden mee neemt kom ik ook alleen
pi_103642430
quote:
0s.gif Op donderdag 27 oktober 2011 21:03 schreef Ame_thyst het volgende:
20 nummers weinig :') ?

Weet niet wat jij gewend bent maar vind het knap dat ze het 20 nummers zo geweldig doen.
Ik ben misschien wat verwend met U2 concerten van 2,5 uur. Maar ik vind dat Coldplay met hun discography er toch wel een 2 uur durende show van kan maken.
You Don't Stop Playing Because You Get Old. But You Could Get Old If You Stop Playing.
pi_103643388
quote:
1s.gif Op donderdag 27 oktober 2011 21:17 schreef CoExist het volgende:

[..]

Ik ben misschien wat verwend met U2 concerten van 2,5 uur. Maar ik vind dat Coldplay met hun discography er toch wel een 2 uur durende show van kan maken.
Dat is ook weer zo. U2 heeft wel de neiging, nja Bono dan, om tussen de nummers door wat te zeggen. Coldplay bleef maar knallen gisteren.
Als jij al je vrienden mee neemt kom ik ook alleen
pi_103644131
quote:
0s.gif Op donderdag 27 oktober 2011 21:31 schreef Ame_thyst het volgende:

[..]

Dat is ook weer zo. U2 heeft wel de neiging, nja Bono dan, om tussen de nummers door wat te zeggen. Coldplay bleef maar knallen gisteren.
Mja, daar heb je ook wel weer gelijk in. De ISS crew speeches, bisschop Desmond Tutu, Human Rights video's.
You Don't Stop Playing Because You Get Old. But You Could Get Old If You Stop Playing.
pi_103645354
Jezus wat zingt Chris goed. De beste nummers van oudere albums komen ook langs, the scientist, fix you, clocks. Nu fix you.
PSN: Duuc-nl
pi_103646308


Aan mij zullen ze niet arm worden :')
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_103646675
quote:
14s.gif Op donderdag 27 oktober 2011 22:13 schreef Neo-Mullen het volgende:
[ afbeelding ]

Aan mij zullen ze niet arm worden :')
Gave collectie! Vooral die vinyl single. Ik zal eens een foto van mijn Coldplay collectie maken. Is niet zoveel eigenlijk... alleen muziek. Mijn U2 collectie is indrukwekkender.
You Don't Stop Playing Because You Get Old. But You Could Get Old If You Stop Playing.
pi_103650018
quote:
0s.gif Op donderdag 27 oktober 2011 21:31 schreef Ame_thyst het volgende:

[..]

Dat is ook weer zo. U2 heeft wel de neiging, nja Bono dan, om tussen de nummers door wat te zeggen. Coldplay bleef maar knallen gisteren.
ja Chris deed nog wel een poging om iets te zeggen in spaans :P En molde nog een gitaar... :') Mooi stukje toen ze met zn allen op dat voorste podium stonden. Op die X. Even een rustig momentje. O+
just give a second thought
what if we don't get caught...
pi_103660766
quote:
0s.gif Op donderdag 27 oktober 2011 16:16 schreef CoExist het volgende:
Ondanks dat verschillende pubers het e.e.a. al gepost hebben, alsnog de complete setlist van gisteravond. Heb ff snel gekeken, en ik mis toch wel een paar nummers. Vind ook wel dat Coldplay een iets langere show mag geven voor E 70,- per ticket.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik heb het concert al gedownload in MP4 - High Quality - 1280x720. Vanavond toch maar eens ff bekoekeloeren.
Ik vind 20 nummers wel meevallen. Zolang ze The Scientist er in houden, ben ik tevreden :)
Op woensdag 21 maart 2012 19:42 schreef Drassss het volgende:
Ben ik de enige die steeds Sideboobie leest ipv van Sideshowbobbie
  vrijdag 28 oktober 2011 @ 10:39:12 #178
358226 RonB79
No Scrobble, No Glory
pi_103661196
deze foto staat ook in n ander topic.. nog iemand die hem heeft? :D


ik heb destijds de folie voorzichtig opengemaakt met n mesje zodat ie er altijd omheen kan blijven zitten, hij niet vies wordt en ik hem toch kan openen ^O^ (zei de freak)
pi_103663676
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 oktober 2011 10:39 schreef RonB79 het volgende:
deze foto staat ook in n ander topic.. nog iemand die hem heeft? :D
[ afbeelding ]

ik heb destijds de folie voorzichtig opengemaakt met n mesje zodat ie er altijd omheen kan blijven zitten, hij niet vies wordt en ik hem toch kan openen ^O^ (zei de freak)
Dat is echt een 'hebb0n!!!!!' voor mij ;(
Zal wel 5 miljoen kosten ofzo. Geen centjes ;(
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_103669887
quote:
0s.gif Op donderdag 27 oktober 2011 21:03 schreef Ame_thyst het volgende:

20 nummers weinig :') ?

Weet niet wat jij gewend bent maar vind het knap dat ze het 20 nummers zo geweldig doen.

Dit zijn er geen 20, maar 18 (twee tussendoortjes) en het is vergelijkbaar met de festivaloptredens die ze deze zomer gedaan hebben. Je mag verwachten (en hopelijk komt dit uit) dat ze voor de zaaloptredens er nog een kwartier bij doen in de vorm van 2 extra songs. Misschien wel 3. In 2008 in ahoy waren het er 22 (en dan werd outro The Escapist al niet meer meegeteld), in Nijmegen in 2009 waren het er zelfs 25/26 (verschillende songs in 'techno-remix en acoustische set)
pi_103672566
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 oktober 2011 10:39 schreef RonB79 het volgende:
deze foto staat ook in n ander topic.. nog iemand die hem heeft? :D
[ afbeelding ]

ik heb destijds de folie voorzichtig opengemaakt met n mesje zodat ie er altijd omheen kan blijven zitten, hij niet vies wordt en ik hem toch kan openen ^O^ (zei de freak)
Die kast heb ik wel :D Zoiets :P Maar dat v coldplay.. Nee heb alleen de cd's.
just give a second thought
what if we don't get caught...
pi_103673565
Ik zit net die live show te kijken op YT en ik ben wel enthousiast, heb tot nu toe de helft gezien ongeveer. Meeste vond ik erg goed, maar paradise was echt om te huilen zo slecht gezongen..

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 45% gewijzigd door the85mc op 28-10-2011 16:25:28 ]
pi_103674697
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 oktober 2011 16:19 schreef the85mc het volgende:
Ik zit net die live show te kijken op YT en ik ben wel enthousiast, heb tot nu toe de helft gezien ongeveer. Meeste vond ik erg goed, maar paradise was echt om te huilen zo slecht gezongen..

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Andrei Arlovski is a Belarusian heavyweight who has been in the MMA game for quite some time. His first professional fight dates back to 540 B.C. where Leonidas won as the underdog in Sparta
pi_103675368
Nee, heb em van youtube gehaald. Volgens mij moet ie nu te vinden zijn via isohunt als je zoekt op coldplay concert 2011 youtube.

Edit: als ik em zelf zoek vind ik em niet. Iemand meer ervaring met torrents maken?
pi_103677550

Opwarmen voor het concert in Madrid.
Als jij al je vrienden mee neemt kom ik ook alleen
pi_103679509
quote:
0s.gif Op donderdag 27 oktober 2011 17:58 schreef Neo-Mullen het volgende:
Ik wil eventjes publiekelijk mijn excuses aanbieden voor het trieste schouwspel van gisteravond. Had niks meer met het topic te maken.
Echter wil ik niet de volledige schuld op me nemen omdat ik niet vind dat dat eerlijk is.
Hoop dat het niet meer voorkomt en dat we wel op een normale manier verder kunnen praten over Coldplay :)
Excuses ook NIET aanvaard :P Same reason as CoExist ;)

OT: Pfff moet nog tot half november wachten tot mijn limited edition van MX binnenkomt ;( But it's all worth it :Y
"Purple is the last color of the rainbow colors. It means I will trust and love you for a long time"
pi_103680759

Ik krijg nog altijd kippenvel bij Lost :@ Jammer dat je Coldplay maar tot 05:30 ofzo hoort ;(
"Purple is the last color of the rainbow colors. It means I will trust and love you for a long time"
  vrijdag 28 oktober 2011 @ 19:52:52 #189
358226 RonB79
No Scrobble, No Glory
pi_103681419
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 oktober 2011 12:00 schreef Neo-Mullen het volgende:

[..]

Dat is echt een 'hebb0n!!!!!' voor mij ;(
Zal wel 5 miljoen kosten ofzo. Geen centjes ;(
Neuh 50 euro of zoiets. Zitten 14 7" singles in.
Dus bestellen die hap zou ik zeggen :D
pi_103681735
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 oktober 2011 19:52 schreef RonB79 het volgende:

[..]

Neuh 50 euro of zoiets. Zitten 14 7" singles in.
Dus bestellen die hap zou ik zeggen :D
waar ??? :P
"Purple is the last color of the rainbow colors. It means I will trust and love you for a long time"
pi_103690090
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 oktober 2011 19:52 schreef RonB79 het volgende:

[..]

Neuh 50 euro of zoiets. Zitten 14 7" singles in.
Dus bestellen die hap zou ik zeggen :D
nou daar heb ik dus niks aan. Kan alleen cd's afspelen. :)
just give a second thought
what if we don't get caught...
pi_103695501
Nu bij Later with Jools Holland
Is God willing to prevent evil, but not able? Then he is not omnipotent.
Is he able, but not willing? Then he is malevolent.
Is he both able and willing? Then whence cometh evil?
Is he neither able nor willing? Then why call him God?
pi_103708147
Ik ben geen fan van Coldplay, maar ze speelden geweldig _O_ Mooi concert _O_
en...Paradise ^O^
Hij zij tegen mij dat hij m'n piemel kapot zou maken zodat ik een nieuwe van mijn moeder kon krijgen.
  zaterdag 29 oktober 2011 @ 19:00:06 #194
358226 RonB79
No Scrobble, No Glory
pi_103714416
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 oktober 2011 22:44 schreef Apotheose het volgende:

[..]

nou daar heb ik dus niks aan. Kan alleen cd's afspelen. :)
Al was het Betamax, dan zou je het nog *moeten* kopen ;)
pi_103724836
ik kom vast onder mn steen wegkruipen... Wist wel dat t nummer Charlie Brown iets met tekenfilms te maken had. Had Chris es in een interview horen zeggen dat het wel tof zou zijn als het leven een tekenfilm was. Ene dag is er van alles aan de hand - de andere dag niks meer :P

Maar wist niet dat Charlie Brown eigenlijk dit mannetje is:



Kon dit mannetje wel maar wist niet dat ie zo heette. Wel dat snoopy zn maatje is :D

Op diezelfde wikipagina stond ook wat de derde en tevens vierde single wordt.... http://en.wikipedia.org/wiki/Charlie_Brown

Maar like i said, misschien wisten jullie dit ALLAAAANG en word ik nu wakker :@
just give a second thought
what if we don't get caught...
pi_103770656
Net het concert van Madrid in HD teruggekeken. Wat een heerlijk concert, ondanks dat ik achter mijn beeldscherm zat toch kippenvel gehad. Hoop echt dat ze in Ahoy toch wel minimaal een kwartiertje langer spelen. Nopg wat inhoudelijks, speciaal voor neo-mullen in een spoiler-tag, zoals het hoort als iemand het vraagt ;)
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Daarnaast Ik hoop tevens dat Don't let It Break Your Heart toegevoegd gaat worden aan de setlist, ben zeer benieuwd of ze live die energie er nog beter uitkrijgen.
pi_103771217
Don't Let It Break Your Heart is een muur van muziek. Bijna zoals Oasis het deed mid- jaren 90. Maar het klinkt wel verdomde lekker! Ben inderdaad ook erg nieuwsgierig hoe ze die live gaan uitvoeren!
You Don't Stop Playing Because You Get Old. But You Could Get Old If You Stop Playing.
pi_103773290
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 oktober 2011 19:00 schreef RonB79 het volgende:

[..]

Al was het Betamax, dan zou je het nog *moeten* kopen ;)
Waar heb je die box met singeltjes vandaan dan? :)
  maandag 31 oktober 2011 @ 09:03:37 #199
358226 RonB79
No Scrobble, No Glory
pi_103775614
quote:
0s.gif Op maandag 31 oktober 2011 01:44 schreef Operc het volgende:

[..]

Waar heb je die box met singeltjes vandaan dan? :)
Uit een 2de hands cd/lp winkel gevist begin dit jaar. Maar je kan hem nog op ebay krijgen en amazon als ik me niet vergis.
pi_103776168
quote:
0s.gif Op maandag 31 oktober 2011 09:03 schreef RonB79 het volgende:

[..]

Uit een 2de hands cd/lp winkel gevist begin dit jaar. Maar je kan hem nog op ebay krijgen en amazon als ik me niet vergis.
Die box set staat ook wel op Marktplaats rond de E50,-
Ik heb 'm een paar jaar geleden ook gehad, maar weer verkocht/ingeruild toen omdat ik er niets mee deed.
You Don't Stop Playing Because You Get Old. But You Could Get Old If You Stop Playing.
pi_103777233
quote:
Coldplay op nummer 1 in thuisland
Laatste update: 30 oktober 2011 20:56 info
AMSTERDAM – Het nieuwe Coldplay-album Mylo Xyloto komt op nummer 1 binnen in de Britse albumlijst. Het is de vijfde keer dat een album van Coldplay op de eerste plek binnenkomt in het thuisland van de band.

Mylo Xyloto verkocht in de eerste week meer exemplaren dan de rest van de Britse album top 5 bij elkaar. Dat meldt The Official Charts Company, die de lijst wekelijks samenstelt.

Coldplay slaagt erin het soloalbum van Noel Gallagher (ex-Oasis) van de bovenste plek te verstoten. “We hebben Noel Gallagher nog nooit ergens van afgeduwd, niet eens van een stoel”, reageerde zanger Chris Martin.

De vier voorgaande studioalbums van Coldplay kwamen ook allemaal op nummer 1 binnen in Groot-Brittannië. Xylo Myloto debuteert deze week bovendien op 1 in de albumlijst van Australië en de verwachting is dat Coldplay eveneens bovenaan de Amerikaanse albumlijst binnenkomt.

Rihanna

In de Britse Top 40 doet Coldplay het overigens aanzienlijk minder goed. Nieuwe single Paradise komt binnen op de veertiende plek. Albumtrack Princess Of China, een samenwerking met zangeres Rihanna, komt op nummer 33 binnen.

Omdat de liedjes van Mylo Xyloto ook los verkocht worden via iTunes, is het mogelijk dat het duet met Rihanna op eigen kracht de Top 40 binnenkomt. Dit terwijl verleden week nog bleek dat Coldplay zijn muziek niet op Spotify wil aanbieden.
Bron: NU.nl
Andrei Arlovski is a Belarusian heavyweight who has been in the MMA game for quite some time. His first professional fight dates back to 540 B.C. where Leonidas won as the underdog in Sparta
  maandag 31 oktober 2011 @ 13:41:06 #202
358226 RonB79
No Scrobble, No Glory
pi_103783844
quote:
1s.gif Op maandag 31 oktober 2011 09:31 schreef CoExist het volgende:

[..]

Die box set staat ook wel op Marktplaats rond de E50,-
Ik heb 'm een paar jaar geleden ook gehad, maar weer verkocht/ingeruild toen omdat ik er niets mee deed.
:D dan zou ik 90% van mn verzameling kunnen verkopen, dat staat ook maar daar wat te staan, maar goed, ben wel actief bezig met verzamelen/hoarden :D
pi_103783914
quote:
Coldplay slaagt erin het soloalbum van Noel Gallagher (ex-Oasis) van de bovenste plek te verstoten. “We hebben Noel Gallagher nog nooit ergens van afgeduwd, niet eens van een stoel”, reageerde zanger Chris Martin.
:') :D
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_103784002
quote:
0s.gif Op maandag 31 oktober 2011 13:41 schreef RonB79 het volgende:

[..]

:D dan zou ik 90% van mn verzameling kunnen verkopen, dat staat ook maar daar wat te staan, maar goed, ben wel actief bezig met verzamelen/hoarden :D
Ik ben zelf ook een verzamelaar... maar dan van U2. Da's toch mijn favo band. Maar als het even kan koop ik toch de deluxe uitgaven van artiesten zoals Coldplay, The Killers, Snow Patrol, Daft Punk etc. Helaas is Mylo Xyloto Deluxe alleen online te bestellen en ik vind em te prijzig voor wat je er voor krijgt.

Coldplay zou er goed aan doen om te kijken naar de deluxe versies van boven genoemde artiesten.
You Don't Stop Playing Because You Get Old. But You Could Get Old If You Stop Playing.
pi_103784656
quote:
0s.gif Op maandag 31 oktober 2011 13:42 schreef Neo-Mullen het volgende:

[..]

:') :D
mooie uitspraken heeft die kerel altijd :D

Offtopic: jij zit al in de kerstsfeer? :|W :P
just give a second thought
what if we don't get caught...
pi_103784765
Alles goed en aardig, maar dat album van Noel is wel tien keer beter dan de nieuwe Coldplay. Zwaar onterecht dit dus ;(.
Amen.
pi_103784859
quote:
13s.gif Op maandag 31 oktober 2011 14:08 schreef Jivis het volgende:
Alles goed en aardig, maar dat album van Noel is wel tien keer beter dan de nieuwe Coldplay. Zwaar onterecht dit dus ;(.
:*
just give a second thought
what if we don't get caught...
pi_103784947
quote:
13s.gif Op maandag 31 oktober 2011 14:08 schreef Jivis het volgende:
Alles goed en aardig, maar dat album van Noel is wel tien keer beter dan de nieuwe Coldplay. Zwaar onterecht dit dus ;(.
Zegt iemand met een Noel Gallagher avatar. Hehe!

Maar je hebt gelijk, die CD van Noel klinkt wel erg lekker. Heb 'm vanmorgen nog geluisterd.
You Don't Stop Playing Because You Get Old. But You Could Get Old If You Stop Playing.
pi_103785191
quote:
0s.gif Op maandag 31 oktober 2011 14:04 schreef Apotheose het volgende:

[..]

mooie uitspraken heeft die kerel altijd :D

Offtopic: jij zit al in de kerstsfeer? :|W :P
Jijweetz ;)

FEE is open dus de kersthormonen gieren door m'n lijf :D
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_103797466
quote:
0s.gif Op maandag 31 oktober 2011 13:45 schreef CoExist het volgende:

[..]

Ik ben zelf ook een verzamelaar... maar dan van U2. Da's toch mijn favo band. Maar als het even kan koop ik toch de deluxe uitgaven van artiesten zoals Coldplay, The Killers, Snow Patrol, Daft Punk etc. Helaas is Mylo Xyloto Deluxe alleen online te bestellen en ik vind em te prijzig voor wat je er voor krijgt.

Coldplay zou er goed aan doen om te kijken naar de deluxe versies van boven genoemde artiesten.
Goede muzieksmaak :P
pi_103810465
quote:
7s.gif Op maandag 31 oktober 2011 19:11 schreef R4m0n_46 het volgende:

[..]

Goede muzieksmaak :P
Thnx! :)
You Don't Stop Playing Because You Get Old. But You Could Get Old If You Stop Playing.
pi_103814467
Ik heb hem wel besteld, ¤75,00 is inderdaad wat aan de prijzige kant... Maar ik moet hem gewoon hebben...
pi_103814676
quote:
0s.gif Op maandag 31 oktober 2011 23:31 schreef Prospekt het volgende:
Ik heb hem wel besteld, ¤75,00 is inderdaad wat aan de prijzige kant... Maar ik moet hem gewoon hebben...
Je had er bijna 2 kunnen kopen!
[TK] Concertkaarten Coldplay en Noel Gallagher
Beter jammer kerel... :(
You Don't Stop Playing Because You Get Old. But You Could Get Old If You Stop Playing.
pi_103815543
Wat is daar jammer aan? Als ik dat er voor kan krijgen, dan ben je toch gek om dat niet te doen.
pi_103815732
quote:
0s.gif Op maandag 31 oktober 2011 23:52 schreef Prospekt het volgende:
Wat is daar jammer aan? Als ik dat er voor kan krijgen, dan ben je toch gek om dat niet te doen.
Neen! Dat heet woekeren! En je bent een stakker als je zoiets flikt.
You Don't Stop Playing Because You Get Old. But You Could Get Old If You Stop Playing.
pi_103816021
Dus je vind dat omdat we toevallig een kaartje teveel hebben, we het kaartje maar voor de normale kaartprijs moeten verkopen? Dat heet vraag en aanbod Meneer CoExist.
  dinsdag 1 november 2011 @ 00:11:55 #217
159761 Arn0
Abbey Road
pi_103816403
Ik vind het ook bijzonder laag om je medefans zoveel te laten betalen voor een ticket. Van die mannetjes die 10 pre-sales per week afgaan om zo alles op Ebay te gooien verwacht je niet beter, maar van iemand die zelf ook naar het concert gaat en een (grote) fan is.. En dan kan je wel leuk doen met "vraag en aanbod" maar het is gewoon niet netjes. Geheel terecht wordt het dan ook niet op FOK! toegelaten.
By hook or by crook, I'll be last in this book.
pi_103816514
Oke dat is dan jou mening, maar dat van je medefans ben ik het absoluut niet mee eens... Elke fan die ook maar een beetje moeite gedaan heeft, heeft kaarten kunnen krijgen in de voorverkoop.
pi_103816819
Moeite doen voor een Coldplay ticket. Ik kreeg gewoon mailtje die ik aandachtig heb gelezen. En de dag voor de officiële voor verkoop kon ik gewoon inloggen bij Ticketmaster met het password "MYLOXYLOTIX" en om 09.03 uur had ik 2 tickets binnen.

En ik vind inderdaad dat jij dat ticket voor de originele vraagprijs moet verkopen! En ik weet zeker dat heel veel MUZ Fok! users dit met mij eens zijn!
You Don't Stop Playing Because You Get Old. But You Could Get Old If You Stop Playing.
pi_103819456
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 november 2011 00:14 schreef Prospekt het volgende:
Oke dat is dan jou mening, maar dat van je medefans ben ik het absoluut niet mee eens... Elke fan die ook maar een beetje moeite gedaan heeft, heeft kaarten kunnen krijgen in de voorverkoop.
duw dat kaartje maar lekker diep in je poepgrot. Hoop dat je ermee blijft zitten en flink wat geld misloopt.

Afzetters :')___!
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_103819720
Ik heb ook nog 2 kaartjes te koop, weet al wie ze heel waarschijnlijk wil hebben maar ik ga er niet meer dan 60 euro voor vragen. Heb er 60 euro voor betaald en wil er ook niet meer voor hebben. Zeker geen ¤75. Dan zou ik me diep schamen tegenover Coldplay zelf. En me afvragen of ik normen en waarden heb :')
"Purple is the last color of the rainbow colors. It means I will trust and love you for a long time"
pi_103819948
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 november 2011 07:50 schreef DjinN het volgende:
Ik heb ook nog 2 kaartjes te koop, weet al wie ze heel waarschijnlijk wil hebben maar ik ga er niet meer dan 60 euro voor vragen. Heb er 60 euro voor betaald en wil er ook niet meer voor hebben. Zeker geen ¤75. Dan zou ik me diep schamen tegenover Coldplay zelf. En me afvragen of ik normen en waarden heb :')
Hee, je gaat toch zeker wel he :o
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_103819978
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 november 2011 07:50 schreef DjinN het volgende:
Ik heb ook nog 2 kaartjes te koop, weet al wie ze heel waarschijnlijk wil hebben maar ik ga er niet meer dan 60 euro voor vragen. Heb er 60 euro voor betaald en wil er ook niet meer voor hebben. Zeker geen ¤75. Dan zou ik me diep schamen tegenover Coldplay zelf. En me afvragen of ik normen en waarden heb :')
Ik zoek nog kaartjes, dus mocht je ze willen verkopen dan wil ik ze heeeel graag!
  dinsdag 1 november 2011 @ 11:55:57 #224
358923 Justef
Moederkoekhappen
pi_103825662
Morgen Coldplay in Keulen :)
pi_103826206
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 november 2011 07:50 schreef DjinN het volgende:
Ik heb ook nog 2 kaartjes te koop, weet al wie ze heel waarschijnlijk wil hebben maar ik ga er niet meer dan 60 euro voor vragen. Heb er 60 euro voor betaald en wil er ook niet meer voor hebben. Zeker geen ¤75. Dan zou ik me diep schamen tegenover Coldplay zelf. En me afvragen of ik normen en waarden heb :')
Ik heb wel interesse!
pi_103827846
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 november 2011 07:50 schreef DjinN het volgende:
Ik heb ook nog 2 kaartjes te koop, weet al wie ze heel waarschijnlijk wil hebben maar ik ga er niet meer dan 60 euro voor vragen. Heb er 60 euro voor betaald en wil er ook niet meer voor hebben. Zeker geen ¤75. Dan zou ik me diep schamen tegenover Coldplay zelf. En me afvragen of ik normen en waarden heb :')
wel minder dus? O-)
just give a second thought
what if we don't get caught...
  dinsdag 1 november 2011 @ 15:43:58 #227
222292 MacorgaZ
Computer says no.
pi_103832643
Als je een staanplaats-kaartje zou aanbieden voor 75 euro valt het echt nog wel mee, het meest trieste wat ik heb gezien was 150 euro per kaartje voor zo'n 2e-ring-zitplaats :')
Op zondag 2 augustus 2015 22:19 schreef Qwea het volgende:
Mijn kut smaakt minder zuur dan dit bier.
pi_103844237
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 november 2011 08:12 schreef Neo-Mullen het volgende:

[..]

Hee, je gaat toch zeker wel he :o
Jazeker! Ik ga nog wel :D Maar mijn vriend en ik hadden allebei 2 kaartjes gekocht, voor het geval een van ons niet door de lijn heen zou komen. Hij probeerde namelijk kaartjes te krijgen via de uiterst gammele pc op zijn werk :') Wonderbaarlijk genoeg was het nog gelukt om kaartjes te krijgen ook _O-

quote:
0s.gif Op dinsdag 1 november 2011 08:15 schreef the85mc het volgende:

[..]

Ik zoek nog kaartjes, dus mocht je ze willen verkopen dan wil ik ze heeeel graag!
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 november 2011 12:11 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

Ik heb wel interesse!
Mijn schoonzus heeft ook interesse getoond, ze weet nog niet zeker of ze meegaat. Ze laat mij nog iets weten. Wil het sowieso over een paar weken wel weten van haar. Als ik meer weet laat ik het jullie meteen weten :Y

quote:
0s.gif Op dinsdag 1 november 2011 13:03 schreef Apotheose het volgende:

[..]

wel minder dus? O-)
Hahaha neej ik houd me gewoon netjes aan de prijs waarvoor ik ze gekocht heb: ¤60 per stuk :)
"Purple is the last color of the rainbow colors. It means I will trust and love you for a long time"
pi_103856132
Ik houd mij ook aanbevolen voor 2 staanplekken btw :) heb nu 2 zitplekken. En dan verkoop ik mijn 2 kaarten ook voor de normale prijs natuurlijk ;)
Ik ga ze sowieso kopen maar ik denk dat het aanbod een week van te voren wel toeneemt en de prijs minder wordt ( zo niet dan maar de dure)
pi_103867265
Welk liedje van Coldplay beeld ik uit met onderstaand plaatje :D

Cuz I'm Mr. Brightside
pi_103867295
Up In Flames
Is God willing to prevent evil, but not able? Then he is not omnipotent.
Is he able, but not willing? Then he is malevolent.
Is he both able and willing? Then whence cometh evil?
Is he neither able nor willing? Then why call him God?
pi_103867519
quote:
0s.gif Op woensdag 2 november 2011 10:51 schreef Asskicker14 het volgende:
Up In Flames
Neen, je moet letterlijker nemen wat je op t plaatje ziet :P
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_103867553
Up With The Birds?
pi_103869108
quote:
0s.gif Op woensdag 2 november 2011 10:50 schreef Neo-Mullen het volgende:
Welk liedje van Coldplay beeld ik uit met onderstaand plaatje :D

[ afbeelding ]
A Message. Omdat: postduif :Y
just give a second thought
what if we don't get caught...
pi_103869309
quote:
0s.gif Op woensdag 2 november 2011 11:00 schreef Prospekt het volgende:
Up With The Birds?
quote:
0s.gif Op woensdag 2 november 2011 11:49 schreef Apotheose het volgende:

[..]

A Message. Omdat: postduif :Y
Neen.

Hint: dat beest vliegt fokking snel
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_103869661
Speed Of Sound!

"And birds are flying with the speed of sound"
You Don't Stop Playing Because You Get Old. But You Could Get Old If You Stop Playing.
pi_103869682
quote:
0s.gif Op woensdag 2 november 2011 12:05 schreef CoExist het volgende:
Speed Of Sound!

"And birds are flying with the speed of sound"
GOED!

:D
Cuz I'm Mr. Brightside
  woensdag 2 november 2011 @ 21:48:09 #238
27454 InTrePidIvity
Looks like it's broken...
pi_103894843
Het concert is Keulen is al een tijdje bezig op 3FM. Het klinkt niet allemaal loepzuiver :X
...it's rielie broken... It's rielie, rielie broken... Let's go wecycle!
[Tournament] Beste Remake
pi_103897743
quote:
0s.gif Op woensdag 2 november 2011 21:48 schreef InTrePidIvity het volgende:
Het concert is Keulen is al een tijdje bezig op 3FM. Het klinkt niet allemaal loepzuiver :X
Hoevaak staan die gasten in Keulen zeg :') Wist niet eens dat ze daar vandaag stonden.

Beter komen ze vaker naar NL!

[ Bericht 2% gewijzigd door Neo-Mullen op 02-11-2011 22:48:26 ]
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_103898252
Hij zingt altijd vals, overrated much
pi_103898308
Mijn god wat een positiviteit weer...
"Purple is the last color of the rainbow colors. It means I will trust and love you for a long time"
pi_103898361
quote:
0s.gif Op woensdag 2 november 2011 22:47 schreef DjinN het volgende:
Mijn god wat een positiviteit weer...
Hee, ik bedoel het niet slecht!
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_103898597
quote:
0s.gif Op woensdag 2 november 2011 22:48 schreef Neo-Mullen het volgende:

[..]

Hee, ik bedoel het niet slecht!
Was niet voor jou bedoeld ;) Zag jou niet negatief doen hoor
"Purple is the last color of the rainbow colors. It means I will trust and love you for a long time"
pi_103900817
haha great.......... helemaal vergeten dat het vanavond was, het is nu vast te laat om 3fm aan te zetten :') Zelfde setlist/show als Madrid?
pi_103900988
quote:
0s.gif Op woensdag 2 november 2011 23:35 schreef Kidney_bean01 het volgende:
haha great.......... helemaal vergeten dat het vanavond was, het is nu vast te laat om 3fm aan te zetten :') Zelfde setlist/show als Madrid?
was et ook vergeten :') Ach, 17 december zie ik het allemaal wel live :D *O*
"Purple is the last color of the rainbow colors. It means I will trust and love you for a long time"
pi_103903993
Ik wist t ook niet (meer). Achteraf maar goed ook. Heb allemaal deadlines en coldplay was alleen maar afleiding geweest :P

En ja chris kan idd wel eens een valse noot aanslaan maar ach. Het is coldplay en dan is t in mijn ogen goed :D :9

Trusten! :*
just give a second thought
what if we don't get caught...
pi_103905874
Ik zat laatst ook naar het concert te kijken van coldplay in madrid. Toen viel me ook al op dat paradise niet helemaal zuiver was. Maar volgens mij is dat ook een lastig nummer om te zingen. Beter ruilen ze paradise om met don't let ik break your heart. Dat is toch 1 van mijn favoriete tracks van het nieuwe album.
  vrijdag 4 november 2011 @ 10:11:02 #248
136 V.
Fuck you and your eyebrows
pi_103949263
Olla, nieuwe Coldplay in huis, maar de overgang tussen het eerste en het tweede nummer is erg raar, net alsof het hoort door te lopen, maar er een pauze van een seconde of twee in is gehakt.

Iemand dat ook?

V.
Ja inderdaad, V. ja.
pi_103949578
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 november 2011 10:11 schreef Verbal het volgende:
Olla, nieuwe Coldplay in huis, maar de overgang tussen het eerste en het tweede nummer is erg raar, net alsof het hoort door te lopen, maar er een pauze van een seconde of twee in is gehakt.

Iemand dat ook?

V.
het hoort aan 1 stuk door te lopen. Kan evt aan je mediaspeler liggen. Nummer 1 is de intro van 2. Dit komt overigens nog 2 keer voor op t album :)

Gepost vanaf mijn HTC Desire Z
Cuz I'm Mr. Brightside
  vrijdag 4 november 2011 @ 10:24:41 #250
136 V.
Fuck you and your eyebrows
pi_103949632
quote:
1s.gif Op vrijdag 4 november 2011 10:22 schreef Neo-Mullen het volgende:

[..]

het hoort aan 1 stuk door te lopen. Kan evt aan je mediaspeler liggen.
Nou... het is de fysieke cd, en hij doet het in alle spelers...

V.
Ja inderdaad, V. ja.
pi_103952550
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 november 2011 10:24 schreef Verbal het volgende:

[..]

Nou... het is de fysieke cd, en hij doet het in alle spelers...

V.
Dan weet ik t ook niet.

quote:
Good morning. We're pleased to announce that the opening acts for Coldplay's upcoming tour.

Fast-rising Scottish R&B singer Emeli Sandé will open the shows in Glasgow, London, Paris, Cologne, Rotterdam, Antwerp, Frankfurt and Berlin. Click here for her official site, and check out her latest video, below:
Nou geweldig :')
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_103954856
Er zijn ook weer oplichters op MP volgens mij.
Iedere dag worden er 2 sta kaartjes aangeboden in Almelo. Als je mailt hoor je niets terug. En iedere dag staat er weer dezelfde advertentie. 2 kaartjes voor 120 of 130 euro.
Precieze advertentie tekst:

Ik bied mijn 2 kaarten te koop aan voor Coldplay op 17 december in Ahoy.
Het zijn 2 staanplaatsen en het zijn hardcopy-kaarten.
Mijn vraagprijs voor de 2 kaarten is ¤130.
Wij kunnen helaas niet en hopelijk kan ik een echte fan blij maken met de kaarten


En dit elke dag. Telkens onder andere naam, maar elke keer wel in almelo, in precies dezelfde buurt, ze zijn dus behoorlijk dom. Ze hebben me nog niet gevraagd om geld te sturen maar ik ga kijken of ik een reactie kan uitlokken..
Oppassen dus met marktplaats handelaren.

Edit: ben aan het 'onderhandelen'...

[ Bericht 2% gewijzigd door the85mc op 04-11-2011 14:10:56 ]
pi_103957283
Matige support act :{

In Nijmegen waren destijds The Flaming Lips, wat oudere mannen met rock muziek, die maakten er een leuk showtje van, maar dat zal nu wel tegenvallen denk ik.
pi_103957874
Dus.. was even aan het kloten met zo'n marktplaats oplichter.
Als je oplichters geld voorhoudt zijn ze wel zo stom om direct te happen.

De persoon achter deze advertenties is Annemarie Cobes. Blijkbaar heeft ze eerder met die naam opgelicht, want als je op haar naar googelt kom je op oplichtingspraktijken uit.

Ze reageert normaal niet op mailtjes, behalve als je veel geld biedt en zegt dat je het wil overmaken. Als je daarna zegt dat je de kaartjes wil ophalen dan geeft ze niet thuis.
Ze zit op marktplaats onder de namen Annemarie en Claudia uit Almelo.
Oppassen dus!
pi_103960628
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 november 2011 10:24 schreef Verbal het volgende:

[..]

Nou... het is de fysieke cd, en hij doet het in alle spelers...

V.
ik heb dat ook. Jammer. Zat er al aan te denken om er dan zelf maar 1 track van te maken :P
just give a second thought
what if we don't get caught...
pi_103964201
quote:
1s.gif Op vrijdag 4 november 2011 16:10 schreef Apotheose het volgende:

[..]

ik heb dat ook. Jammer. Zat er al aan te denken om er dan zelf maar 1 track van te maken :P
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 9% gewijzigd door Neo-Mullen op 04-11-2011 17:50:24 ]
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_103964648
Ik heb ook dat er een pauze moment zit tussen tracks 1 en 2. Zelfs als ik 't album in MP3 format (eigen CD rip) stream op mijn PS3. Op mijn iPod Touch heeft 'ie dan weer geen problemen...

Weirde shit!
You Don't Stop Playing Because You Get Old. But You Could Get Old If You Stop Playing.
pi_103964982
Als je een CD brandt kan je het volgens mij wel instellen.
pi_103965543
Met Winamp werkt het perfect, misschien dat eens proberen.
pi_103994939
Wat vind ik ' Up in flames' toch een slecht nummer zeg! Ik probeer het al 20 keer maar ik kan hem gewoon niet waarderen. Buuuh!
Nederlander in München, met voorliefde voor Taiwan en auti's gonna aut.
pi_104024821
@ Hojdhopper tis idd wel wat een zwaar nummer :P Vind t wel mooi. Luister nu Wedding Bells. Zo goed nummer.... Raakt me wel :


:'(
just give a second thought
what if we don't get caught...
pi_104024990
Oke tis een beetje dood hier.
Wat luisteren jullie buiten Coldplay?

Ikzelf luister naast Coldplay hoofdzakelijk hardcore/hardstyle, maar bans als U2, Queen en de gemiddelde house van tegenwoordig doen het ook goed :D Brede muzieksmaak zegmaar.
Cuz I'm Mr. Brightside
  zondag 6 november 2011 @ 12:11:48 #263
136 V.
Fuck you and your eyebrows
pi_104025585
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 november 2011 17:51 schreef BobW het volgende:
Als je een CD brandt kan je het volgens mij wel instellen.
Ja, maar dat is dus de omgekeerde wereld... Ik kóóp een cd, dan wil ik hem niet nog een keer hoeven branden om het goed te krijgen.

V.
Ja inderdaad, V. ja.
pi_104032640
quote:
0s.gif Op zondag 6 november 2011 11:48 schreef Neo-Mullen het volgende:
Oke tis een beetje dood hier.
Wat luisteren jullie buiten Coldplay?

Ikzelf luister naast Coldplay hoofdzakelijk hardcore/hardstyle, maar bans als U2, Queen en de gemiddelde house van tegenwoordig doen het ook goed :D Brede muzieksmaak zegmaar.
In willekeurige volgorde:
U2, Daft Punk, The Killers, Snow Patrol, Keane, Queen, Gorillaz, Faithless, Muse, M83, Robert Miles, Armin van Buuren en veel muziek uit de jaren '80 en '90. Het hangt erg van mijn stemming af.

U2 is al sinds begin jaren '90 mijn grote favoriet. Dat is gewoon de beste band van de wereld!

Ik vind het trouwens stervensbelachelijk dat de retail versie van Mylo Xyloto dat pauze moment heeft tussen tracks 1 en 2. Sterker nog, hoe vaker ik de CD luister hoe minder ik het allemaal vind klinken. Had ik niet verwacht... En ik heb gister nog ff dat "Unstaged" concert in Madrid gekeken, en ik vind het toch wel een greatest hits medley eigenlijk. En dat vind ik geen positief iets.
You Don't Stop Playing Because You Get Old. But You Could Get Old If You Stop Playing.
pi_104050500
Het hangt ook van mijn mood af wat voor muziek ik opzet. Coldplay kan mijn gevoelens altijd aardig goed verwoorden (en o.a daarom ben ik ook zo'n liefhebber :Y ). Maar daarnaast vind ik een beetje dat wat er op 3FM voorbij komt altijd wel te pruimen :P (al luister ik niet veel meer radio - geen zin in right now). Maar oa ook grotendeels het rijtje van CoExist noemde. En heb net een cd gekocht van Mumford and Sons (had ik grotendeels al op mp3 maar toch). Kan ook erg genieten van dance/trance a la Armin v Buuren.

Dus dat :P
just give a second thought
what if we don't get caught...
pi_104064292
Geen een EMA? :(
PSN: Duuc-nl
pi_104064438
quote:
0s.gif Op maandag 7 november 2011 07:31 schreef Duuc-nl het volgende:
Geen een EMA? :(
Ze waren openingsact, maar vond het niet goed :N
pi_104064851
Hebben ze ook gewonnen?

edit: niet gewonnen dus :P Ach, hebben ze ook niet nodig. Plus, het waren toch maar commerciele prijzen en dat moeten we niet hebben :N :')

[ Bericht 90% gewijzigd door Apotheose op 07-11-2011 09:18:31 ]
just give a second thought
what if we don't get caught...
pi_104065070
quote:
0s.gif Op maandag 7 november 2011 07:31 schreef Duuc-nl het volgende:
Geen een EMA? :(
Mooi.
Je wilt toch niet in het rijtje met Bieber en Gaga komen... Grote aanfluiting natuurlijk
pi_104088793
quote:
0s.gif Op maandag 7 november 2011 08:57 schreef Majkool het volgende:

[..]

Mooi.
Je wilt toch niet in het rijtje met Bieber en Gaga komen... Grote aanfluiting natuurlijk
fotos van de awards op Volkskrant.nl laat idd vrijwel alleen maar fotos van Lady gaga en Justin Bieber zien en andere tieneridolen.... Als ik t zo bekijk zou het niet mijn feestje zijn geweest (behalve coldplay ;) )

just give a second thought
what if we don't get caught...
pi_104091082
quote:
0s.gif Op maandag 7 november 2011 08:57 schreef Majkool het volgende:

[..]

Mooi.
Je wilt toch niet in het rijtje met Bieber en Gaga komen... Grote aanfluiting natuurlijk
Beste live act genomineerden waren o.a. Coldplay, Foo Fighters, RHCP..... wie wint er? KATY PERRY!!!!! 8)7 8)7 8)7
pi_104202653
By hook or by crook, I'll be last in this book.
pi_104202728
quote:
Eens met dezen man
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_104202760
Morgen om 10u gaan er extra kaarten in de verkoop voor Ahoy (wel aan de zij- en achterkant van het podium):

http://www.livenation.nl/(...)=coldplay_TW_WP_1011
Wer lesen kann, ist klar im Vorteil.
pi_104202973
Zitplaatsen ACHTER het podium? Wtf??
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_104203637
Ben benieuwd hoe snel die weg zijn
pi_104209542
quote:
0s.gif Op donderdag 10 november 2011 15:07 schreef Neo-Mullen het volgende:
Zitplaatsen ACHTER het podium? Wtf??
achter t podium? As in: backstage? :9 :9
just give a second thought
what if we don't get caught...
pi_104209590
quote:
0s.gif Op donderdag 10 november 2011 17:51 schreef Apotheose het volgende:

[..]

achter t podium? As in: backstage? :9 :9
Ja, dacht je dat :')
Nee, de kaartjes zijn niet voor niets 44,- ;)
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_104209936
quote:
0s.gif Op donderdag 10 november 2011 17:52 schreef Neo-Mullen het volgende:

[..]

Ja, dacht je dat :')
Nee, de kaartjes zijn niet voor niets 44,- ;)
Nee ik was alleen maar aan t fantaseren ;) (heus) .

En idd: eensch met de column van Nico! Maar dat gaat niet alleen met coldplay zo.. Das met alles zo. Kuddegedrag.
just give a second thought
what if we don't get caught...
pi_104225094


_O-

Er is een interview op de site van Coldplay te vinden met de regisseur van de clip. De videoclip was last-minute werk, zo bleek. Idee van de olifanten en de fiets kwam van Chris. :P

Ow en de dierentuin heet Paradise Wildlife Park (londen) :D
just give a second thought
what if we don't get caught...
pi_104244170
quote:
2012 UK stadium tour announced
11 November 2011 7:00 am
Dates in Coventry, London, Sunderland and Manchester confirmed

Good morning. We're very pleased to announce that Coldplay will play five UK stadium shows in summer 2012. The dates are as follows:

MAY
Tuesday 29 - Coventry Ricoh Arena

JUNE
Friday 1 - London Emirates Stadium
Saturday 2 - London Emirates Stadium
Thursday 7 - Sunderland Stadium of Light
Saturday 9 - Manchester Etihad Stadium

Tickets, costing from £49.50, go on sale at 9am on Friday, 18 November through gigsandtours.com / 0844 854 1360, ticketmaster.co.uk / 0844 847 2312, ticketline.co.uk / 0844 888 9991, ticketfactory.com / 0844 581 9900.

There is a limit of six tickets per person. In the interests of safety, any young person under the age of 14 must be accompanied by an adult and no children under the age of 5 will be allowed.

Members of Coventry City FC, Arsenal FC, Sunderland AFC and Manchester City FC are eligible for a special pre-sale beginning at 9am on Thursday, 17 November. Head to their websites or contact the clubs for info.

Subscribers to O2 also qualify for a pre-sale, beginning at 9am on Wednesday, 16 November. Click here for details of that.

Tickets for persons with disability are available from 9am on Friday, 18 November as follows:
Coventry: Ticket Factory 0844 581 0700
London; Venue Box Office 9.30 – 5pm 020 7619 5050
Sunderland; See Tickets - 0844 995 9577
Manchester; Venue Box Office 9.30 – 5pm - 0161 444 1894

We'll have some news for those of you in North America and Europe soon…

Anchorman
Grote kans dus dat ze in de zomer weer naar de goffert of Arena komen. Ik hoop dat het niet te snel wordt aangekondigd, zo veel geld heb ik niet meer ;(
pi_104244323
Goffet zou koninklijk vet zijn _O_
Arena is wel een superdikke locatie, maar helaas is het geluid daar bagger.

Coldplay moet echt zo fucking rijk zijn :') als ik nou wat van hun geld had, kon ik nog veel vaker naar hun shows :D
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_104247537
Hmm als ze volgend jaar alweer komen _O- dan sla ik denk ik toch maar over ;(
pi_104263878
"Purple is the last color of the rainbow colors. It means I will trust and love you for a long time"
pi_104305457
quote:
was maar 20min ipv een uur, zoals op tvgids.nl stond. ;( Er kwam ets over sport op de buis na die 20min.

Nou had ik t al gezien maar toch :P Thx voor tip iig :Y
just give a second thought
what if we don't get caught...
  zondag 13 november 2011 @ 01:04:47 #287
127809 SuperrrTuxxx
Zwerver met een wekker
pi_104305882
Ik snapte ook al niet waarom het zo snel was afgelopen.
Heddegijdagezeedgehadjamindedawerkelukwoarhoedoedegijdahoedoedegijdahoeheddegijdagedoan.
Don't you ever get stuck in the sky when you're high?
  maandag 14 november 2011 @ 16:46:26 #288
351185 Quisho
Pay attention, it's free
pi_104356724
Ik zat naar Howard Stern te luisteren en Chris Martin was te gast, echt een heel goed interview en goed optreden, nu ben ik ook fan van Coldplay *O*
Het nieuwe album is trouwens wel leuk, maar ik vind Paradise juist een van de minste nummers op het album.

En hij zei ook dat hij op de begrafenis van Steve Jobs had opgetreden :o
pi_104416764
quote:
0s.gif Op maandag 14 november 2011 16:46 schreef Quisho het volgende:
Ik zat naar Howard Stern te luisteren en Chris Martin was te gast, echt een heel goed interview en goed optreden, nu ben ik ook fan van Coldplay *O*
Het nieuwe album is trouwens wel leuk, maar ik vind Paradise juist een van de minste nummers op het album.

En hij zei ook dat hij op de begrafenis van Steve Jobs had opgetreden :o
join the club :D Leuk interview trouwens :Y

Berichtje van FB:

quote:
Would you like a free download of Every Teardrop Is A Waterfall, Fix You and Viva La Vida live at the American Express UNSTAGED show in Madrid? Then head to http://cldp.ly/unstgdtrks and enter the code qGdYWvVT (best be quick though, as numbers are limited)
just give a second thought
what if we don't get caught...
pi_104489108
Nelly Furtado ft. Chris Martin - All good things (come to an end) @ 3FM
Geschreven door de held hemzelve :)


Ow trouwens, allemaal posters op stations (heb ze gezien in Heerlen en Den Bosch) van Coldplay van MX :D

[ Bericht 44% gewijzigd door Neo-Mullen op 17-11-2011 20:40:42 ]
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_104492686
quote:
14s.gif Op donderdag 17 november 2011 20:33 schreef Neo-Mullen het volgende:
Nelly Furtado ft. Chris Martin - All good things (come to an end) @ 3FM
Geschreven door de held hemzelve :)


Ow trouwens, allemaal posters op stations (heb ze gezien in Heerlen en Den Bosch) van Coldplay van MX :D
Op het station in Breda ook gezien :Y
pi_104494430
quote:
14s.gif Op donderdag 17 november 2011 20:33 schreef Neo-Mullen het volgende:
Nelly Furtado ft. Chris Martin - All good things (come to an end) @ 3FM
Geschreven door de held hemzelve :)


Ow trouwens, allemaal posters op stations (heb ze gezien in Heerlen en Den Bosch) van Coldplay van MX :D
awesome! :D Hier niet ... ;(

ze hebben vanavond opgetreden bij dat Children in Need dingiets: http://www.coldplaying.co(...)=5082419#post5082419




[ Bericht 12% gewijzigd door Apotheose op 17-11-2011 23:38:08 ]
just give a second thought
what if we don't get caught...
pi_104499136
quote:
14s.gif Op donderdag 17 november 2011 20:33 schreef Neo-Mullen het volgende:
Nelly Furtado ft. Chris Martin - All good things (come to an end) @ 3FM
Geschreven door de held hemzelve :)


Ow trouwens, allemaal posters op stations (heb ze gezien in Heerlen en Den Bosch) van Coldplay van MX :D
Sittard ook gezien van de week ja :D
pi_104518716
Het barst echt van de markplaats oplichters. -O- Of de tickets zijn minimaal ¤ 150 en voor de oorspronkelijke prijs zijn oplichters. Hier een mailwisseling met een andere oplichter. (onderaan beginnen met lezen..) Wr@hotmail.com is de oplichter.

From: M@hotmail.com
To: wr@hotmail.com
Dan kan hij ze mooi naar u opsturen en dan kan ik ze bij u komen afhalen. Ik wil best de extra verzendkosten betalen. Reizen naar amsterdam is geen probleem voor mij.

From: wr@hotmail.com
To: M@hotmail.com
ik ben zijn vrouw die met u mailt hij zit in het buitenland

From: M@hotmail.com
To: wr@hotmail.com
Sorry, ik wil toch liever de tickets in het echt zien. Bovendien twijfel ik over uw buitenland verhaal, want uw ipadres waarvan u mailt bevind zich in Amsterdam. (*************)

From: wr@hotmail.com
To: M@hotmail.com
nee helaas niet anders had je ze wel mogen ophalen bij me thuis
ik geef u mijn gegevens en bankrekeningnummer ben betrouwbaar.

K.zaud
ABN AMRO BANK ********


From: M@hotmail.com
To: wr@hotmail.com
Ik ben nooit zo'n fan van opsturen, omdat ik liever face to face kan zien van wie ik koop en wat ik koop. Maar opsturen mag altijd. Ben je niet voor het concert in Nederland dan? Het duurt nog een maand voor het zover is.

From: wer@hotmail.com
To: M@hotmail.com
werk in utrecht en woon in amsterdam
maar helaas ben ik momenteel voor me werk in het buitenland en kan ze alleen versturen duurt vanuit hier 48 uur dat u ze in de brievenbus heeft
waar kan ik ze naar toe sturen?


From: M@hotmail.com
To: wr@hotmail.com
Ik wil ze wel komen ophalen als het een beetje in de buurt is. Woon je in Amsterdam of Utrecht? Want als ik op de andere advertenties klik dan zie ik een adres in Utrecht.

From: wr@hotmail.com
To: M@hotmail.com
het zijn hardcopy veldkaartje waar kan ik ze naar toe sturen?

From: M@hotmail.com
To: wer@hotmail.com
Beste s,
Ik heb belangstelling voor je kaartjes.
Zijn het hardcopy tickets? Of e-tickets?
Mvg,
M


[ Bericht 0% gewijzigd door Bosbeetle op 18-11-2011 17:58:15 (persoonlijke gegevens weg!) ]
pi_104520098
:') _O-
pi_104520240
op zich heb ik zo ook wel es een potentiele koper te woord gestaan. Alleen geen buitenland verhaal, maar wel dat ik schreef voor, in dit geval, mn vader in de ik-vorm Alsof ik zelf mn vader was zeg maar :P Maar goed, mn pa is niet zo thuis met computers en internet en heeft geen mailadres . Dus deed ik dat voor m :P

Maar idd, een wankel verhaal van die kaartjesverkoper. Heeft ie niet meer teruggemaild nadat je gzegd had dat ie t wel kon opsturen naar zn vrouw en dat je daar wel ophaalt? En ik zou ook altijd face to face zulke dingen willen afhandelen. Vertrouw niemand eigenlijk op marktplaats. Mn studieboeken koop ik bijv tweedehands bij Bol. Dan heb ik Bol achter de hand als ze me niets toesturen. Maar via Bol kun je vast niet aan kaartjes komen i guess :D
just give a second thought
what if we don't get caught...
  Moderator vrijdag 18 november 2011 @ 17:57:13 #298
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_104520327
Ik snap dat wekkerstekker ( die bij hotmail aangemeld is) een lul is maar zn email adres en ip adres hier neer zetten doen we maar niet!
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
pi_104520404
Nee ik koop ook liever niets zonder iets te zien. De 'verkoper' heeft niet meer gereageerd. Ik zie inderdaad bosbeetle dat je bepaalde dingen gecensureerd hebt. Ik snap dat over de ene kant wel, maar als je op zijn naam of bankrekeningnummer googelt zie je dat hij vaak oplicht.
Dit is een notoire oplichter en die mag wat mij betreft aan de schandpaal.
Dit gaat oa over dezelfde persoon:
http://www.opgelichtopint(...)l?num=1316378258/186

[ Bericht 21% gewijzigd door the85mc op 18-11-2011 18:13:28 ]
pi_104523776
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 november 2011 17:59 schreef the85mc het volgende:
Nee ik koop ook liever niets zonder iets te zien. De 'verkoper' heeft niet meer gereageerd. Ik zie inderdaad bosbeetle dat je bepaalde dingen gecensureerd hebt. Ik snap dat over de ene kant wel, maar als je op zijn naam of bankrekeningnummer googelt zie je dat hij vaak oplicht.
Dit is een notoire oplichter en die mag wat mij betreft aan de schandpaal.
Dit gaat oa over dezelfde persoon:
http://www.opgelichtopint(...)l?num=1316378258/186
U've got pm ;)
"Purple is the last color of the rainbow colors. It means I will trust and love you for a long time"
pi_104525022
VOL!!! :D
just give a second thought
what if we don't get caught...
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')