Wij keuren alleen de waren...quote:Op donderdag 20 oktober 2011 23:39 schreef Caland het volgende:
Is dit opeens het topic voor ouwe viezerikken?
marijn tussen allemaal naakte varkens...quote:Op donderdag 20 oktober 2011 23:39 schreef Caland het volgende:
Is dit opeens het topic voor ouwe viezerikken?
heb je gelijk in maar ze pretenderen dat er minder dan 20% vet in zit bij magere spek.quote:Op donderdag 20 oktober 2011 23:49 schreef Bosbeetle het volgende:
Het hangt allemaal meer af van wat als mager te boek staat, misschien ligt het gemiddelde van spek wel meer richting de 40% (ze zeiden tussen de 30 en 40%) en dan is deze spek wel degelijk mager(der) dan reguliere spek.
al denk ik dat dat niet het geval is.
Ik weet niet of dat op de verpakking staat, volgensmij is het zo dat als op vlees mager staat het onder de 20% moet zitten (of het nou varken of koe of konijn is), en dat dat door de warenwet oid is voorgeschreven (ze belden die instantie toch ook op! )quote:Op donderdag 20 oktober 2011 23:53 schreef Beetlebum het volgende:
[..]
heb je gelijk in maar ze pretenderen dat er minder dan 20% vet in zit bij magere spek.
prima als ze het mager noemen omdat het magerder is dan normale spek maar zet dan niet op de verpakking dat het máár 20% vet bevat...
Klopt.quote:Op donderdag 20 oktober 2011 23:55 schreef Bosbeetle het volgende:
[..]
Ik weet niet of dat op de verpakking staat, volgensmij is het zo dat als op vlees mager staat het onder de 20% moet zitten (of het nou varken of koe of konijn is), en dat dat door de warenwet oid is voorgeschreven (ze belden die instantie toch ook op! )
Wat dan vervolgens door henk en ingrid in een halve liter olijfolie wordt rul gebakkenquote:Op donderdag 20 oktober 2011 23:56 schreef Caland het volgende:
Mager gehakt moet zelfs onder de 15 zitten.
Voor zover ik kon horen stonder er op in ieder geval 1 verpakking 20%.quote:Op donderdag 20 oktober 2011 23:55 schreef Bosbeetle het volgende:
[..]
Ik weet niet of dat op de verpakking staat, volgensmij is het zo dat als op vlees mager staat het onder de 20% moet zitten (of het nou varken of koe of konijn is), en dat dat door de warenwet oid is voorgeschreven (ze belden die instantie toch ook op! )
die gekke henk en ingrid ook, olijfolie hoeft helemaal niet bij gehaktquote:Op vrijdag 21 oktober 2011 00:05 schreef Bosbeetle het volgende:
[..]
Wat dan vervolgens door henk en ingrid in een halve liter olijfolie wordt rul gebakken
Hm en het is nu 15:40? Dus ze zijn om 21:40 terug gekomen?quote:Op zaterdag 22 oktober 2011 12:35 schreef rolfson het volgende:
Ik zat net te kijken en kwam dit tegen en ik vond het wel een grappig gesprek.
[ link | afbeelding ]
Abel: En hoelang gaat dat duren?
Onderzoeker: Nou we zijn hier ongeveer een uur of 6 mee bezig.
Abel: Een uur of zes. O... nou goed dan kom ik over een uur of 6 wel even terug.
Onderzoeker: Hartstikke goed.
En dan ook die toon die ze bij dat gesprek aanslaan.
Scherpquote:Op zaterdag 22 oktober 2011 13:34 schreef Brentmeister het volgende:
[..]
Hm en het is nu 15:40? Dus ze zijn om 21:40 terug gekomen?
Dit is dan ook waarom ik het plaats ze zijn gewoon een toneelstukje aan het opvoeren en dat maakt dat gesprek erg droogquote:Op zaterdag 22 oktober 2011 13:34 schreef Brentmeister het volgende:
[..]
Hm en het is nu 15:40? Dus ze zijn om 21:40 terug gekomen?
De gerookte varkensbuiken worden automatisch gesneden tot blokjes, en die gaan vanuit grote bakken zo de vacumeermachines in, die worden niet nog extra gemend om het eindproduct een consistenter vetpercentage per pakje te geven.quote:Op donderdag 20 oktober 2011 23:47 schreef Beetlebum het volgende:
Maar om weer even ontopic te komen:
Dat de fabrikanten zich moeilijk aan hun woord kunnen houden is niet verwonderlijk/schokkend en ook niet voor het eerst.
Wat ik wel verwonderlijk vind is dat van de 5 pakjes die waarschijnlijk uit dezelfde fabriek komen er 4 niet voldoen aan 't woord van de fabrikant.
Het mag dan wel een 'natuurlijk' produkt zijn waarvan 't moeilijk te bepalen is per pakje hoeveel vet er in zit, gemiddeld zou 't moeten kloppen of in ieder geval dichter bij het woord van de fabrikant moeten komen.
+ het werkelijke vetpercentage is wel erg veel meer dan wat het zou moeten zijn...
Ja.. En?quote:Op zaterdag 22 oktober 2011 14:29 schreef fruityloop het volgende:
De gerookte varkensbuiken worden automatisch gesneden tot blokjes, en die gaan vanuit grote bakken zo de vacumeermachines in, die worden niet nog extra gemend om het eindproduct een consistenter vetpercentage per pakje te geven.
Zie: http://wetten.overheid.nl/BWBR0009675/geldigheidsdatum_17-11-2010quote:Artikel 12
De vermelding mager of magere mag worden gebezigd bij:
a. vlees en vleesproducten, uitsluitend voor zover het vetgehalte van de waar ten hoogste 20% bedraagt;
b. gehakt, uitsluitend voor zover het vetgehalte van de waar ten hoogste 15% bedraagt.
Na, groene weg vlees is net zo mager.quote:
Waar haal jij je vlees dan Piet? of bijt je zo'n varken zelf de strot af?quote:Op zondag 23 oktober 2011 17:20 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Na, groene weg vlees is net zo mager.
Hanos, en bij een bevriende horeca slager. Verder als ik ergens mooi vlees zie, goed gemarmerd neem ik het mee. Heb dus een paar honderd euro aan vlees in de vriezer.quote:Op zondag 23 oktober 2011 18:54 schreef Tem het volgende:
[..]
Waar haal jij je vlees dan Piet? of bijt je zo'n varken zelf de strot af?
Hou je dan ook bij wat er allemaal in ligt? Dat is meestal de grootste ramp, een diepvries vol, maar geen idee wat er allemaal in ligtquote:Op zondag 23 oktober 2011 18:58 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Hanos, en bij een bevriende horeca slager. Verder als ik ergens mooi vlees zie, goed gemarmerd neem ik het mee. Heb dus een paar honderd euro aan vlees in de vriezer.
Portioneer het of laat het portioneren en label het, paardebil, prime rib, iberico schouder, rack, livar procoreur, ribeye iers, ribeye usa, etc.quote:Op zondag 23 oktober 2011 19:50 schreef Piles het volgende:
[..]
Hou je dan ook bij wat er allemaal in ligt? Dat is meestal de grootste ramp, een diepvries vol, maar geen idee wat er allemaal in ligt
Foutje bij de instart in Hilversum.quote:Op zondag 23 oktober 2011 21:29 schreef TUFKAL het volgende:
Die van die olijf was een herhaling, waarom?
Ja is dat zo?quote:Op maandag 24 oktober 2011 00:10 schreef golfer het volgende:
[..]
Foutje bij de instart in Hilversum.
wat wil je hiermee zeggen?quote:Op zaterdag 22 oktober 2011 14:29 schreef fruityloop het volgende:
[..]
De gerookte varkensbuiken worden automatisch gesneden tot blokjes, en die gaan vanuit grote bakken zo de vacumeermachines in, die worden niet nog extra gemend om het eindproduct een consistenter vetpercentage per pakje te geven.
Alleen op een steekproefgrootte van vijf stuks, zou ik geen statistische conclusie kunnen maken. Om aan te tonen dat er een significant verschil zit tussen de spekreepjes en deze allemaal groter dan 20 zijn dien je toch wel tien tot twintig stuks van een ieder te nemen.quote:Op dinsdag 25 oktober 2011 23:45 schreef Beetlebum het volgende:
[..]
wat wil je hiermee zeggen?
't mooie aan gemiddelden is juist dat als 't ene pakje bijv. 30% vet bevat 't andere dan weer 10% zou moeten bevatten als het beginprodukt dat verdeeld wordt maar max 20% vet mag bevatten.
als dan 4 van de 5 pakjes te hoog zijn in vetpercentage en 1 van de 5 er nét onder zit dan kun je concluderen dat het over het algemeen veeeeeel te hoog zit en dus nooit gemiddeld op minder dan 20% uit kan komen...
Statistische significantie geeft niet aan of je ruis/toeval meet, maar geeft alleen aan dat de kans klein is dat je de meting meet mits het systeem alleen ruis produceert. Daar heb je dus vrij weinig aan.In principe heb je wel gelijk dat je het meer hard moet maken als je het echt als bewezen wilt beschouwen, maar dat is niet de taak van de keuringsdienst van waarde.quote:Op woensdag 26 oktober 2011 11:17 schreef Brembo het volgende:
[..]
Alleen op een steekproefgrootte van vijf stuks, zou ik geen statistische conclusie kunnen maken. Om aan te tonen dat er een significant verschil zit tussen de spekreepjes en deze allemaal groter dan 20 zijn dien je toch wel tien tot twintig stuks van een ieder te nemen.
De KVW zal achter de schermen echt wel meer dan 5 pakjes hebben onderzocht.quote:Op woensdag 26 oktober 2011 11:17 schreef Brembo het volgende:
[..]
Alleen op een steekproefgrootte van vijf stuks, zou ik geen statistische conclusie kunnen maken. Om aan te tonen dat er een significant verschil zit tussen de spekreepjes en deze allemaal groter dan 20 zijn dien je toch wel tien tot twintig stuks van een ieder te nemen.
Dan hadden ze het wel gezegd, het blijven journalisten natuurlijk, sterker nog, zou me niets verbazen als ze expres een paar pakjes hebben uitgezocht met veel wit in het spekquote:Op woensdag 26 oktober 2011 11:42 schreef Erasmo het volgende:
[..]
De KVW zal achter de schermen echt wel meer dan 5 pakjes hebben onderzocht.
Gelezen op hun site.quote:Op woensdag 26 oktober 2011 00:49 schreef Pietverdriet het volgende:
Heb het maar voorzien van een uitgebreide reactie
edit :quote:Eindelijk, het is weer herfst! De dagen worden korter, het weer slechter en de griep grijpt weer om zich heen. Tenzij je jezelf wapent tegen de snotneus en de blafhoest. Niet met een extra sjaal of muts, maar met oscillococcinum.
Eendenhart
Een homeopatisch geneesmiddel tegen griep. Lastig om uit te spreken, mysterieus in wat het is. ‘Anas Barbariae, hepatis et cordis’, staat er op de achterkant van het doosje. Dat is Latijn voor eendenhart en -lever. Een eend die je kan genezen van de griep, die willen de verslaggevers van de Keuringsdienst wel eens zien. Maar waar is die? De Keuringsdienst van Waarde gaat op zoek naar de eend van de oscillococcinum en krijgt er hoofdpijn van.
Donderdag 27 oktober, 20:25, NED3
Hallo ad.quote:Op donderdag 27 oktober 2011 20:46 schreef waxmask het volgende:
Wie is dat nieuwe jonge meisje? Lekker ding is dat....
Dat geldt voor alle homeopathische middelen. Hoe groter de K waarde hoe minder er in zit.quote:Op donderdag 27 oktober 2011 20:46 schreef Knuck-les het volgende:
Het is dus eigenlijk gewoon helemaal niets
Dezelfde als vorige week. Maar ze had 2x zo oud moeten zijnquote:Op donderdag 27 oktober 2011 20:46 schreef waxmask het volgende:
Wie is dat nieuwe jonge meisje? Lekker ding is dat....
Als je de redenatie volgt: hoe minder hoe beter, dan is géén eend natuurlijk het bestequote:Op donderdag 27 oktober 2011 20:54 schreef Igen het volgende:
Nou, als ze niet eens kunnen zeggen of er überhaupt zo'n eend in de fabriek aanwezig is, dan weet je volgens mij al genoeg.
Viel me ook al opquote:Op donderdag 27 oktober 2011 20:51 schreef Knuck-les het volgende:
Is ze nou die dingen aan het opeten?
Idd, gewoon een stagiair die op de fiets naar de markt gestuurd wordt. "Haal jij even een ons eendenhart en -lever"quote:Op donderdag 27 oktober 2011 20:56 schreef PirE het volgende:
Waarschijnlijk gebruiken ze 1 eend en daar draaien ze dan een heel jaar op
Fabriek, fabriek. Meer dan een verpakkingsmachine hebben we niet gezienquote:Op donderdag 27 oktober 2011 20:57 schreef Erasmo het volgende:
Voor de rest een aparte aflevering, alhoewel het al wel een hele prestatie moet zijn geweest om in die fabriek te mogen. Maar dat octrooi van hun, dat moet toch wel ergens te vinden zijn?
Waarschijnlijk is er helemaal geen octrooi. Want inderdaad, een octrooi is openbaar en beschermt de uitvinding, dus als er echt een octrooi is dan hadden ze met een gerust hart alle openheid van zaken kunnen geven.quote:Op donderdag 27 oktober 2011 20:57 schreef Erasmo het volgende:
Voor de rest een aparte aflevering, alhoewel het al wel een hele prestatie moet zijn geweest om in die fabriek te mogen. Maar dat octrooi van hun, dat moet toch wel ergens te vinden zijn?
Als je pedo bent wel, anders val je niet op 13-jarigen?quote:Op donderdag 27 oktober 2011 20:46 schreef waxmask het volgende:
Wie is dat nieuwe jonge meisje? Lekker ding is dat....
Melksuiker oftewel lactose.quote:Op donderdag 27 oktober 2011 20:59 schreef Knuck-les het volgende:
Je betaald dus gewoon mooi ¤9,50 voor 6 gram suiker
quote:
quote:Piet Over Homeopatie
Oscillococcinum is een homeopaties middel tegen Griep. Het is een een oplossing van eendenlever en eendenhart, de oplossing van e 10 tot de macht -400, waarbij, let wel, een oplossing van 10 tot de macht -12 1 druppel op 25 olympische zwembaden is, 10 tot de macht -24 een oplossing is waarbij je een 60% kans hebt dat er nog 1 molecuul van de werkzame stof in zit en 10 tot de macht -80 gelijk staat aan een verdunning van 1 molecuul op het gehele universum.
Dus de verdunning die gebruikt wordt voor dit middel is dat er nog 1 molecuul van het eendextract zit op 10 tot de macht 320 maal alle moleculen in het hele universum
Zou met zo een verdunning het voor een strikte homeopatische vegetarier het dan nog okay zijn om het middel te gebruiken? Zijn er vegetariers die homeopatie aanhangen maar dit middel niet gebruiken omdat het op eendenlever en eendenhart gebaseerd is?
Maken we even een gedachten experiment,
We gaan even de assumptie aan dat water daadwerkelijk de magische geheugeneigenschap heeft. En we gaan Oscillococcinum maken.
We slachten een eend en nemen wat van zijn hart en lever en laten dit 40 dagen trekken. We filteren en vriesdrogen dat, en gaan het verdunnen. We nemen wat water, en voegen het er aan toe, schudden, nemen een beetje van de oplossing en verdunnen het verder met water. Dit herhalen we tot we de onvoorstelbare verdunning hebben van 10 tot de macht -400
Nu vraag ik me af, hoe weet je nu wat je verdunt hebt? De eendenlever? Ja, maar hoe zit het met de verontreinigingen van het water? Je hebt een plek waar je aan het gieten en aan het verdunnen bent, de lucht zit daar vol met stof, bacteriën, virussen, schimmels ja zelfs algensporen.
Zelfs in de modernste chipfabrieken is men maar tot een bepaalde graad in staat alles uit de lucht te halen. En het water dan? Hoe wil je weten dat je water geen andere sporenelementen bevat? Of heeft bevat? Water is bijna zo oud als het universum, en heeft dus aardig wat bedgenoten gehad in het bestaan.
En de flessen waarin je aan het verdunnen bent?
Allemaal brengen ze sporen mee, al zei het gering
Dat de Eendenlever een actief element is in de griepmedicatie is dus niet alleen vanwege de verdunning onwaarschijnlijk, maar ook omdat je vrijwel onmogelijk kan weten wat er nog meer oneindig verdunt is.
En dan heb je zo je best gedaan je bereiding zuiver te houden binnen bepaalde limieten en dan doe je die oplossing op suiker, suiker is hygroscopisch en trekt vocht uit de lucht. Heeft dat vocht ook een geheugen en wat staat daar in? Je Oscillococcinum gaat plastic buisjes in.
Die verpakking ademt in en uit bij veranderingen in luchtdruk, ja dat is weinig, maar meer dan 10 tot de macht -400
Mensen maken het open en nemen er 2 op hun vochtige hand (zweet) waar weer allerlei zaken oneindig in verdunt zijn en nemen het in hun mond, dat speeksel en je lichaamsvocht bevat ook allerlei oneindige verdunningen
Verder blijf ik het verbazingwekkend vinden mensen meer waarde hechten aan ongefundeerde beloftes dan aan objectiviteit en rede. Dat als je de casus maakt voor objectiviteit en rede je daar op aangevallen wordt, zonder argumenten te kunnen aandragen, en dat men een mooi verhaal denkt te hebben met homeopatie, maar als je in dat verhaal op zwaarwegende ongerijmdheden wijst daar zo gemakkelijk overheen gestapt wordt.
Het verhaal snijdt geen hout, je kan onmogelijk de werkzame stof al werkzame stof aanwijzen omdat je altijd veel meer zaken oneindig verdunt.
2. Omdat de verdunningen oneindig zijn, kan je nooit objectief aan kwaliteitscontrole doen. Je zou je productiemethode moeten testen, of je het geheugen daadwerkelijk reset tijdens de bereiding, dus maak je het met en zonder resetten, 10 keer schudden of 100 keer schudden en moet je kijken of dat effect heeft. Ik bedoel maar, hoe doe je kwaliteitscontrole in een fabriek van homeopatische middelen. Hoe wil je vaststellen of de verdunning daadwerkelijk 10 tot de macht -400 is, of 10 tot de macht -500 of 10 tot de macht -50.
Dat valt allemaal niet te meten omdat er geen enkel molecuul van de werkstof in zit
Er zit ook niets in, behalve suiker.quote:Op donderdag 27 oktober 2011 22:08 schreef ddx het volgende:
Vage aflevering hoor, uren in auto gezeten om niets te horen.
Het vervoer kost ook veel.. en dan nog BTWquote:Op donderdag 27 oktober 2011 22:35 schreef Felagund het volgende:
[..]
Er zit ook niets in, behalve suiker.
Wat voor een marge moet er niet op het product zitten, als ze dat voor 10 euro per verpakking verkopen.
Is maar goed dat die eendenlever verdund is danquote:Homeopathische middelen worden bereid op basis van een extract van minerale, plantaardige of dierlijke oorsprong, dat bij toediening in pure vorm geacht wordt symptomen te geven die lijken op die van de te bestrijden ziekte. Op basis van deze gelijkheid aan symptomen (gelijksoortigheidsbeginsel) wordt het middel geacht een effectieve geneeswijze te zijn.[4] De grondstof of oertinctuur wordt in een aantal stappen verdund en geschud, het zogenaamde "potentiëren". Om op een commerciële manier homeopathische middelen te kunnen produceren geschiedt dit potentiëren bij een firma als VSM door het middel met krachtige machines in het oplosmiddel te spuiten. Het extreem verdunde eindproduct wordt geacht zonder bijwerkingen de ziektesymptomen te doen verdwijnen. De Materia Medica Pura, waar Hahnemann in 1811[5] een begin mee maakte en die sindsdien[6] werd uitgebreid, vormt de basis van de homeopathie. Zowel verdunde als onverdunde middelen worden hierin opgenomen.
http://nl.wikipedia.org/wiki/Homeopathie
quote:Ja maar ja maar ja maar:
- smoes 1: het werkt wél want mijn opa is er honderd mee geworden
- smoes 2: het werkt wel want het werkt ook bij mijn kanarie en die is niet vatbaar voor suggestie
- smoes 3: je kán dit helemaal niet wetenschappelijk bewijzen, want het onttrekt zich aan de wetenschap
- smoes 4: je bent zeker een aanhanger van de farmaceutische industrie! je wilt alleen maar geld verdienen!
- smoes 5: baat het niet dan schaadt het niet, dus dan is het maar de vraag of het bedrog is
- smoes 6: geef maar een zak met geld, dan gaan we het onderzoeken
- smoes 7: typisch argumenten van mensen die alleen maar rationeel kunnen denken en niet zien wat er nog meer is tussen hemel en aarde.
Kan mij een tijdje geleden herinneren dat je placebopilletjes kreeg bij het blad Quest. Verhalen stroomden toen ook binnen dat men die pillen had gegeven aan anderen als bijvoorbeeld pilletjes tegen verkoudheid en dat ze zich dan dus ook echt minder verkouden voelde. Kan helaas niet zo snel een adres vinden waar je zulke dingen kan kopen, lijkt mij best lachen om aan vrienden te geven tegen kleine kwaaltjes en hoe ze reageren erop.quote:Op vrijdag 28 oktober 2011 14:47 schreef rolfson het volgende:
Ach voor sommige mensen werkt het gewoon als placebo die hebben er misschien echt wat aan.
Het is tegenwoordig A. Vogel ipv dr.Vogel.quote:
Oh? Wanneer verwacht je die uitzending, want op de site en op Twitter melden ze het volgende voor a.s. donderdag:quote:Op dinsdag 1 november 2011 12:38 schreef ß het volgende:
Zonder mint stinkt een mens uit zijn mond. Daarom kauwen we kauwgom met cool mint, poetsen we met tandpasta met fresh mint en snoepen we pepermunt met peppermint. Frisheid gegarandeerd met die mint, maar niemand die weet waar het vandaan komt. Toch doen de doosjes soms aardige suggesties. Zo stuurde een ongeruste kijker de Keuringsdienst een brief over de kauwgom die hij had gekocht. Rainforest mint, stond erop. Mint, helemaal uit de jungle? Is dat goed speurwerk van Indianen of worden er bomen voor gekapt? De Keuringsdienst van Waarde zoekt het uit en komt met een verfrissend antwoord. Scherpe televisie, van de Keuringsdienst.
twitter:MarijnFrank twitterde op donderdag 03-11-2011 om 09:04:23 Nu in dit mini vliegtuig naar Nantes voor de ontknoping van wijn 3...spannend! #kvw #wijngate http://t.co/ZZVatkFk reageer retweet
marijn ik zou er bijna een twitter account voor aanmakenquote:Op donderdag 3 november 2011 09:10 schreef Godtje het volgende:twitter:MarijnFrank twitterde op donderdag 03-11-2011 om 09:04:23 Nu in dit mini vliegtuig naar Nantes voor de ontknoping van wijn 3...spannend! #kvw #wijngate http://t.co/ZZVatkFk reageer retweet
Je zou toch bijna aandelen van dat bedrijf kopen, busjes suiker voor ¤10 verkopen, tel uit je winst!quote:Op woensdag 2 november 2011 19:36 schreef MaximusTG het volgende:
Daarnet ff de oscillococcinum aflevering gekeken. Man man, wat een oplichterij zeg! Dat ze het voor mekaar krijgen om met een strak gezicht te beweren dat potentiëren echt werkt..
Maar goed, don't get me started over homeopathie...
Ja klopt.quote:Op donderdag 3 november 2011 20:32 schreef Poepoog het volgende:
Fuck man wat is dezen...
Het zou toch over mint gaan?
Dat is volgende week, zie discussie een aantal posts hierboven.quote:Op donderdag 3 november 2011 20:32 schreef Poepoog het volgende:
Fuck man wat is dezen...
Het zou toch over mint gaan?
eensquote:Op donderdag 3 november 2011 20:39 schreef Walter81 het volgende:
Ik zie een kritische opvolgster voor Kassa of Radar in dat meisje. Ze doet 't erg leuk vind ik.
Danone Activa toetjes, met extra vezelsquote:Op donderdag 3 november 2011 20:51 schreef Pietverdriet het volgende:
Ik heb hier geen TV, waar gaat het vandaag over?
Oh, nog meer onzin met een verlengsnoer.quote:Op donderdag 3 november 2011 20:52 schreef Piles het volgende:
[..]
Danone Activa toetjes, met extra vezels
Eet een stuk fruit of een portie groenten en je krijgt veel meer vezels binnen, volkorenbrood, etc.quote:Op donderdag 3 november 2011 20:52 schreef FkTwkGs2012 het volgende:
ik ga straks kijken. gokje: het zijn te weinig extra vezels om serieus wat te betekenen.
Dat was eindconclusie, gecombineerd met: "mensen vinden dit makkelijker".quote:Op donderdag 3 november 2011 20:54 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Eet een stuk fruit of een portie groenten en je krijgt veel meer vezels binnen, volkorenbrood, etc.
Die zogenaamde 'onnozele vragen' zijn juist de kracht van het programma.quote:Op donderdag 3 november 2011 20:56 schreef golfer het volgende:
Dat kleine kind moet het vooral bij KvW voor kinderen houden en niet met haar kleutergedrag in de volwassen versie haar onnozele vragen stellen.
Henk & Ingrid moeten het wel begrijpen he.quote:Op donderdag 3 november 2011 20:58 schreef Knuck-les het volgende:
[..]
Die zogenaamde 'onnozele vragen' zijn juist de kracht van het programma.
quote:dat kleine kind
Dat weet ik, maar dat kunnen de volwassenen zoals Maurice. Teun, Roland en Marijn ook prima.quote:Op donderdag 3 november 2011 20:58 schreef Knuck-les het volgende:
Die zogenaamde 'onnozele vragen' zijn juist de kracht van het programma.
Ik ook storend vind.quote:Op donderdag 3 november 2011 21:03 schreef golfer het volgende:
[..]
Dat weet ik, maar dat kunnen de volwassenen zoals Maurice. Teun, Roland en Marijn ook prima.
Een kind ergens op af sturen is dus niet nodig.
Eens. Vorige afleveringen viel het imo nog mee maar dit keer vond ik het echt vervelend.quote:Op donderdag 3 november 2011 20:56 schreef golfer het volgende:
Dat kleine kind moet het vooral bij KvW voor kinderen houden en niet met haar kleutergedrag in de volwassen versie haar onnozele vragen stellen.
Er zit verschil tussen vinden dat zo'n meisje het leuk doet, en een kind als seksobject zien. Dat laatste duurt nog een paar jaar.quote:Op donderdag 3 november 2011 21:01 schreef Zipportal het volgende:
[..]
Henk & Ingrid moeten het wel begrijpen he.
[..]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
http://www.keuringsdienst.nl/quote:Op vrijdag 4 november 2011 10:47 schreef FkTwkGs2012 het volgende:
waarom staat de aflevering nog niet online
Dat vond ik ook wel raar ja. Of die boer is gewoon een beetje een sadist.quote:Op zaterdag 5 november 2011 00:59 schreef fespo het volgende:
ja en die boer heeft het nog nooit geproefd, lekker vaag.
Waarom zou ie? Hij verkoopt het als grondstof aan een fabriek, niet als groentequote:Op zaterdag 5 november 2011 00:59 schreef fespo het volgende:
ja en die boer heeft het nog nooit geproefd, lekker vaag.
Hij zou ook moeten weten wanneer het product goed/vers is en wanneer niet lijkt me. Dan moet je toch wel ongeveer een idee hebben wat de smaak ervan is en wat de geur ervan is, etc.?quote:Op zaterdag 5 november 2011 11:04 schreef FkTwkGs2012 het volgende:
omdat ie het maakt en nieuwsgierig is wat het nou precies is.
Zie je wel vaker, er zijn bv. zat vissers die hun vangst niet lustenquote:Op zaterdag 5 november 2011 00:59 schreef fespo het volgende:
ja en die boer heeft het nog nooit geproefd, lekker vaag.
Da's niet van belang, het enige wat telt is de vezel die erin zit.quote:Op zaterdag 5 november 2011 12:51 schreef Felagund het volgende:
[..]
Hij zou ook moeten weten wanneer het product goed/vers is en wanneer niet lijkt me. Dan moet je toch wel ongeveer een idee hebben wat de smaak ervan is en wat de geur ervan is, etc.?
Ik ken een kaasboerin die geen kaas lust.quote:Op zaterdag 5 november 2011 13:07 schreef Erasmo het volgende:
[..]
Zie je wel vaker, er zijn bv. zat vissers die hun vangst niet lusten
twitter:MarijnFrank twitterde op maandag 07-11-2011 om 15:37:43 En weer terug naar waar t allemaal begon, t isotopen lab in groningen, het blijft spannend! #kvw #wijngate http://t.co/A5TEEe9f reageer retweet
LOLquote:Op dinsdag 8 november 2011 11:29 schreef Felagund het volgende:
Ze mogen je wel een flesje wijn sturen..
Ooit een reactie gehad ?quote:Op dinsdag 8 november 2011 10:43 schreef Pietverdriet het volgende:
Ah, het isotopenlab, waar ik ze naar toe stuurde.
Nee, nooit wat gehoord, ff bedanken was aardig geweest.quote:
Als marijn je uitnodigt om te eten wil ik meequote:Op dinsdag 8 november 2011 11:50 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Nee, nooit wat gehoord, ff bedanken was aardig geweest.
Ik ook.. En dan zetten we jullie twee samen aan een tafeltje, en ik met Marijnquote:Op dinsdag 8 november 2011 14:47 schreef FkTwkGs2012 het volgende:
[..]
Als marijn je uitnodigt om te eten wil ik mee
quote:Mint
Scherpe televisie van de Keuringsdienst
Zonder mint stinkt een mens uit zijn mond. Daarom kauwen we kauwgom met cool mint, poetsen we met tandpasta met fresh mint en snoepen we pepermunt met peppermint. Frisheid gegarandeerd met die mint, maar niemand die weet waar het vandaan komt.
Verfrissend antwoord
Toch doen de doosjes soms aardige suggesties. Zo stuurde een ongeruste kijker de Keuringsdienst een brief over de kauwgom die hij had gekocht. ‘Rainforest mint’, stond erop. Mint, helemaal uit de jungle? Is dat goed speurwerk van Indianen of worden er bomen voor gekapt?
De Keuringsdienst van Waarde zoekt het uit en komt met een verfrissend antwoord. Scherpe televisie, van de Keuringsdienst.
Donderdag 10 november, 20:25, NED3
Ik weet het antwoord al.quote:Op donderdag 10 november 2011 12:47 schreef golfer het volgende:
En volgende week gaat het over deodorant. Ze gaan (met een snuffelteam) controleren of 48-uurs deo het inderdaad 48 uur volhoudt.
Ze weten zelf vooraf ook al wel wat de uitslag is, anders is er geen interessant programma te maken.quote:
Nee, deze test werd in Duitsland uitgevoerd en dit item is er eentje van Maurice.quote:Op donderdag 10 november 2011 14:43 schreef TUFKAL het volgende:
Gaat Marijn dan onder je oksel ruiken?
Ik wil best graag haar derde okseltje ruiken hoorquote:Op donderdag 10 november 2011 14:43 schreef TUFKAL het volgende:
Gaat Marijn dan onder je oksel ruiken?
ik werd onpasselijk van je woordgebruikquote:Op donderdag 10 november 2011 16:13 schreef Walter81 het volgende:
[..]
Ik wil best graag haar derde okseltje ruiken hoor
Ik vind het zelf ook niet klinken, maar het ging immers over ruiken aan haar okselquote:Op donderdag 10 november 2011 16:14 schreef FkTwkGs2012 het volgende:
[..]
ik werd onpasselijk van je woordgebruik
Zal per lichaam verschillen. Sommige komen onder de douche uit, en ruiken na 5 minuten al na een zak gehandicapte uien. En sommige die ruiken in de zomer na een dag hard werken nog naar potpourriquote:Op donderdag 10 november 2011 12:47 schreef golfer het volgende:
En volgende week gaat het over deodorant. Ze gaan (met een snuffelteam) controleren of 48-uurs deo het inderdaad 48 uur volhoudt.
Het is maar wat je lekker lijkt.quote:Op donderdag 10 november 2011 16:18 schreef Walter81 het volgende:
[..]
Ik vind het zelf ook niet klinken, maar het ging immers over ruiken aan haar oksel
LOLquote:Op donderdag 10 november 2011 16:19 schreef fotostarter het volgende:
[..]
Zal per lichaam verschillen. Sommige komen onder de douche uit, en ruiken na 5 minuten al na een zak gehandicapte uien. En sommige die ruiken in de zomer na een dag hard werken nog naar potpourri
Leuk is dat. Ik heb er op zich geen problemen mee als mensen knoflook eten, mits ik het zelf ook gegeten heb. Maar die lucht van een ander ruiken terwijl je het niet eet, is niet te harden.quote:Op donderdag 10 november 2011 16:24 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
LOL
Een keer in spanje verschrikkelijk veel knoflook gegeten met de Venusschelpen gekookt in witte wijn en knoflook. Ik stapte zo onder de douche vandaan in mijn (schone) kleren, schoenen aan en de kamer uit naar het ontbijt in het hotel. Ik stapte de lift in en een etage lager stapte een dame in die prompt groen werd, in een hoek ging staan, paniekerig op knoppen drukte en voor we de BG hadden bereikt al weer uitstapte, mij zeer vuil aankijkend.
Ik zei tegen mijn man, kan het zijn dat ik wat naar knoflook ruik? Hij zei dat hij vooral blij was ook knoflook gegeten te hebben gezien de reactie van de dame.
We walmden echt, overal gingen mensen bij me vandaan als ik ergens bij het buffet wat pakte
in spanje eet iedereen veel knoflook. wel eens bij stilgestaan dat het iets anders is geweest, dat je bv in een women-only lift stond en dat je piemol nog uit je broek hing. dan zou ik die reactie namelijk veel beter begrijpen.quote:Op donderdag 10 november 2011 16:24 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
LOL
Een keer in spanje verschrikkelijk veel knoflook gegeten met de Venusschelpen gekookt in witte wijn en knoflook. Ik stapte zo onder de douche vandaan in mijn (schone) kleren, schoenen aan en de kamer uit naar het ontbijt in het hotel. Ik stapte de lift in en een etage lager stapte een dame in die prompt groen werd, in een hoek ging staan, paniekerig op knoppen drukte en voor we de BG hadden bereikt al weer uitstapte, mij zeer vuil aankijkend.
Ik zei tegen mijn man, kan het zijn dat ik wat naar knoflook ruik? Hij zei dat hij vooral blij was ook knoflook gegeten te hebben gezien de reactie van de dame.
We walmden echt, overal gingen mensen bij me vandaan als ik ergens bij het buffet wat pakte
Duitse toeristes hebben met een dikke piemel minder problemen dan wat knoflook is mijn ervaring.quote:Op donderdag 10 november 2011 16:30 schreef FkTwkGs2012 het volgende:
[..]
in spanje eet iedereen veel knoflook. wel eens bij stilgestaan dat het iets anders is geweest, dat je bv in een women-only lift stond en dat je piemol nog uit je broek hing. dan zou ik die reactie namelijk veel beter begrijpen.
Maar mint is ook Engels voor munt.quote:Op donderdag 10 november 2011 20:37 schreef Karina het volgende:
Het woord mint betekent gewoon fris en munt is een plantje, opgelost.
Volgens deze meneer is munt Belgisch en mint Nederlands.quote:Op donderdag 10 november 2011 20:37 schreef Karina het volgende:
Het woord mint betekent gewoon fris en munt is een plantje, opgelost.
Als iets in "mint" state is, betekent het ook dat het onbeschadigd is, bijvoorbeeld bij munten.quote:
quote:Op donderdag 10 november 2011 20:40 schreef Karina het volgende:
[..]
Als iets in "mint" state is, betekent het ook dat het onbeschadigd is, bijvoorbeeld bij munten.
Bij de AH ziet het er heel anders uit Munt.quote:Op donderdag 10 november 2011 20:42 schreef ß het volgende:
[..]
Dit plantje heet ook Mint in het Engels.
Spearmint bestaat dusquote:Op donderdag 10 november 2011 20:36 schreef Specularium het volgende:
Van die Senses kauwgom is toch duidelijk dat het fantasienamen zijn?
Van Nellequote:Op donderdag 10 november 2011 20:45 schreef MilaNL het volgende:
Ze zijn wel behulpzaam bij Mentos
Niet zoals bij de meeste fabrieken die zeggen: je komt er niet in.
quote:Op donderdag 10 november 2011 20:50 schreef Igen het volgende:
[..]
Wat is daar raar aan? Tenslotte zijn de Franken een Germaans volk.
Ga er serieus op inquote:Op donderdag 10 november 2011 20:50 schreef Igen het volgende:
[..]
Wat is daar raar aan? Tenslotte zijn de Franken een Germaans volk.
Idd, was ook wel te verwachten dat bij natuurlijke aroma's het duidelijk bijgeschreven stond. Ik ben benieuwd naar de wijncasus ooit nog verder gaat.quote:Op donderdag 10 november 2011 21:02 schreef Tourniquet het volgende:
Matige aflevering. Niet alle aroma's komen uit plantjes. Goh.
PWEASE ZOONT ZAAST IETquote:
Dat komt door de arabische gom coating, een veel interessanter topic voor de Keuringsdienst, Arabische gom zit steeds minder in Drop, maar het is wel erg lekkerquote:Op donderdag 10 november 2011 20:48 schreef MilaNL het volgende:
Vandaar dat mentos in cola explosief is.
Van Nelle = koffie, thee en tabakquote:
Inderdaad moest van Melle zijnquote:Op donderdag 10 november 2011 21:15 schreef Marky_Mark01 het volgende:
[..]
Van Nelle = koffie, thee en tabak
Perfetti Van Melle = o.a. Mentos
Geweldig stukje, YOU SHOULDN'T EVEN TOUCH IZ WIZ YOUR HANZ!quote:
Ja dat was mooi.quote:Op donderdag 10 november 2011 21:43 schreef Brentmeister het volgende:
[..]
Geweldig stukje, YOU SHOULDN'T EVEN TOUCH IZ WIZ YOUR HANZ!
Omdat ze daar goed in is en het goed voor de kijkcijfers isquote:Op zaterdag 12 november 2011 14:33 schreef Erasmo het volgende:
Mooie beelden uit de snoepfabriek, en waarom wil Marijn altijd aan alles likken?
Hmf... ik dacht altijd dat arbaische gom smaakloos wasquote:Op donderdag 10 november 2011 21:10 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Dat komt door de arabische gom coating, een veel interessanter topic voor de Keuringsdienst, Arabische gom zit steeds minder in Drop, maar het is wel erg lekker
Het smaakt lijmig, maar drop hiermee gemaakt smaakt beter dan drop gemaakt met tarwebloemquote:Op zondag 13 november 2011 08:44 schreef fotostarter het volgende:
[..]
Hmf... ik dacht altijd dat arbaische gom smaakloos was
Die lichtbruine die je vroeger had, dat is arabische gom, smaakt lekker vind ikquote:Op zondag 13 november 2011 15:04 schreef fotostarter het volgende:
Ah zo ok Piet
Volgens mij gebruikte / gebruiken ze dit ook op enveloppen e.d. toch?
Want die smaak is echt niet lekker
Waar haal je dat vandaan? Ik kan dat (nog) nergens vinden?quote:Op dinsdag 15 november 2011 12:19 schreef Toad het volgende:
Keuringsdienst verhuist naar de KRO. Ik hoop dat alleen dat verandert en verder niets.
http://twitter.com/#!/NCRVLunch/status/136402588810747904quote:Op dinsdag 15 november 2011 13:14 schreef golfer het volgende:
[..]
Waar haal je dat vandaan? Ik kan dat (nog) nergens vinden?
Er werd wel uitgelegd dat het zo verdund is, dat er in één dosis oscillococcinum wel eens geen enkel molecuul eend zou kunnen zitten. Dan denk ik dat je als kijker ook wel kan bedenken hoeveel eenden die fabriek waarschijnlijk nodig heeft.quote:Op dinsdag 15 november 2011 13:20 schreef Pietverdriet het volgende:
Ik heb die aflevering over Oscillococcinum ook nog eens bekijken, maar eigenlijk kon die beter, gewoon iemand die even uitlegt hoe absurd dat verhaal van die verdunning is, en hoeveel Oscillococcinum je kan maken van 1 eend.
Ik schat in dat als het hele universum melksuiker zou zijn je aan 1 eend meer dan genoeg hebt om van al die melksuiker Oscillococcinum te maken, sterker nog, als je het operatief een schilfertje zou verwijderen van hart en lever, zou het al genoeg zijn voor vele, vele universa.
Denk niet dat de meeste kijkers dat doorhebbenquote:Op dinsdag 15 november 2011 13:34 schreef Igen het volgende:
[..]
Er werd wel uitgelegd dat het zo verdund is, dat er in één dosis oscillococcinum wel eens geen enkel molecuul eend zou kunnen zitten. Dan denk ik dat je als kijker ook wel kan bedenken hoeveel eenden die fabriek waarschijnlijk nodig heeft.
Het is ook lastig voor te stellen een verdunning vanquote:Op dinsdag 15 november 2011 13:37 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Denk niet dat de meeste kijkers dat doorhebben
Tja, 1 molecuul op wat is het 10320 maal alle materie in het universumquote:Op dinsdag 15 november 2011 13:47 schreef Felagund het volgende:
[..]
Het is ook lastig voor te stellen een verdunning van
gelukkig is het wel goedkoop produceerbaar dus vette winst! ff een eend uit de vijver plukken, blender erover, in de rijn gooien, rijn leegzuigen, beetje schudden en verkopen voor straffe winstquote:Op dinsdag 15 november 2011 13:47 schreef Felagund het volgende:
[..]
Het is ook lastig voor te stellen een verdunning van
Neem aan van niet, ze nemen het programma over omdat de NTR ermee stopt. Als ze het anders hadden willen hebben hadden ze makkelijker iets zelf op kunnen starten.quote:Op dinsdag 15 november 2011 12:19 schreef Toad het volgende:
Keuringsdienst verhuist naar de KRO. Ik hoop dat alleen dat verandert en verder niets.
Ik denk dat het niet tot de taak van de NTR behoort en prima bij een publieke omroep verder kanquote:Op dinsdag 15 november 2011 15:34 schreef Pietverdriet het volgende:
Waarom de NTR er mee wil stoppen is mij een raadsel, het blijft een van de leukste programma's op TV
Haha ja he. Ik wil haar dan de deodorant-aflevering wel eens zien doenquote:Op dinsdag 15 november 2011 14:32 schreef Pietverdriet het volgende:
Marijn was wel weer de hele aflevering bezig te proeven. Beetje een running gag aan het worden.
Ik kan nog steeds nergens vinden dat het naar een andere omroep (KRO) verhuist.quote:Op dinsdag 15 november 2011 15:34 schreef Pietverdriet het volgende:
Waarom de NTR er mee wil stoppen is mij een raadsel, het blijft een van de leukste programma's op TV
Behalve van de pure menthol (was het toch?) dat had niet zo handig geweestquote:Op dinsdag 15 november 2011 14:32 schreef Pietverdriet het volgende:
Marijn was wel weer de hele aflevering bezig te proeven. Beetje een running gag aan het worden.
Ze wilde wel, maar de man van de fabriek zei nog: Zoo Noht Zeest Zees Mintiez, Ve haf vays of refraining ju vrom zasting..quote:Op dinsdag 15 november 2011 16:00 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Behalve van de pure menthol (was het toch?) dat had niet zo handig geweest
jammer, de slag om Brussel was trouwens wel een briljant programmaquote:Op dinsdag 15 november 2011 18:30 schreef golfer het volgende:
Teun van de Keuken en Roland Duong exclusief naar VPRO
Teun van de Keuken en Roland Duong, die voor de VPRO al drie series van De slag om Brussel maakten, stappen uit De keuringsdienst van waarde (dat van de NTR naar de KRO verhuist), om zich exclusief te kunnen richten op hun werkzaamheden voor de VPRO. Begin 2012 starten zij, met Andrea van Pol, met een nieuwe serie:
De Slag om Nederland
In De Slag om Nederland onderzoeken Roland Duong, Teun van de Keuken en Andrea van Pol of de Nederlandse burger nog iets te zeggen heeft over zijn land. Wie ordent de ruimte? Wie gaat er over het zicht vanuit de achtertuin en wie bepaalt de kleur van mijn voordeur? Wie is er verantwoordelijk voor de ontelbare, lege kantoorkolossen en versloffende bedrijventerreinen? Waarom zijn alle winkelstraten hetzelfde? Hebben de projectontwikkelaars vrij spel, zijn de planologen losgeslagen of hebben de burgers nog wat te zeggen? De Slag om Nederland rekent af met geldverslindende woningcorporaties, gewiekste projectontwikkelaars en overijverige wethouders die hun armlastige gemeente met peperdure prestigeprojecten op de kaart willen zetten. De Slag om Nederland wil Nederland weer terug te geven aan de burger
echt niet, maar wouter is een geval apart (en tot voor kort Klootwijk aan zee / de wilde keuken)quote:Op dinsdag 15 november 2011 19:52 schreef Piles het volgende:
Teun zal ik niet direct missen, Roland deed het altijd wel leuk. Maar ach, Wouter zijn we ook allang vergeten toch?
Ik heb je de bron gegeven hoor. Tweet van Lunch, NCRV Radio. Linkje staat in dit topic.quote:Op dinsdag 15 november 2011 15:52 schreef golfer het volgende:
[..]
Ik kan nog steeds nergens vinden dat het naar een andere omroep (KRO) verhuist.
Ja.Intussen had ik het zelf ook allemaal al gevonden, zoals je kon zien aan het stukje over Teun en Roland.quote:Op woensdag 16 november 2011 12:22 schreef Toad het volgende:
[..]
Ik heb je de bron gegeven hoor. Tweet van Lunch, NCRV Radio. Linkje staat in dit topic.
Ook Villamedia meldt het nu: http://www.villamedia.nl/(...)ken-naar-vpro/60014/
Ik ben het hier wel mee eens, ze zijn de laatste tijd wel open deuren aan het intrappen.quote:Op donderdag 17 november 2011 21:13 schreef Manchuria het volgende:
Goeieavond mensen, dit is mijn eerste posting op dit forum, na lang meegelezen te hebben.
Ik ben een jarenlange fan van DKDVW, maar ik vind het programma snel achteruit hollen qua informatieve waarde.
Ze stellen de verkeerde vragen, hebben vreemde presentatoren, en zijn ergerlijk langdradig geworden.
Neem de aflevering van vanavond, wat wordt er nou duidelijk?Het enige dat duidelijk wordt is dat 24uurs deo niet significant beter werkt, en dat volgens een mislukte test.(al is het allang wetenschappelijk bewezen dat dit inderdaad waar is).En ook leuk, de presentator die nog even zijn fout in de schoenen van de tester wil schuiven.
Ook eens. Inspiratie lijkt beetje opquote:Op donderdag 17 november 2011 21:29 schreef Bosbeetle het volgende:
[..]
Ik ben het hier wel mee eens, ze zijn de laatste tijd wel open deuren aan het intrappen.
Ze zijn aan het afwachten totdat ze "wijn III" kunnen maken en uitzenden heb ik het idee..quote:Op donderdag 17 november 2011 21:47 schreef TUFKAL het volgende:
[..]
Ook eens. Inspiratie lijkt beetje op
Krijg een beetje het idee dat dit onderwerp op het laatste moment nog even snel gefilmd is...quote:Op vrijdag 18 november 2011 14:10 schreef FkTwkGs2012 het volgende:
krijgen ze gratis aangeboden om nog eens te testen doen ze het niet. jammer hoor!
matige aflevering. vorige was beter.
Ze hadden waarschijnlijk inderdaad te weinig tijd. Maar ik snap wel dat ze het uitgezonden hebben want daaruit bleek dus duidelijk hoe die test eigenlijk in elkaar zit en hoe onwetenschappelijk die metingen dus eigenlijk gedaan worden.quote:Op vrijdag 18 november 2011 22:20 schreef spoor4 het volgende:
[..]
Krijg een beetje het idee dat dit onderwerp op het laatste moment nog even snel gefilmd is...
Nogal een blunder om het dan wel zo uit te zenden.
Dat kindje zo snel mogelijk weg doen.quote:Op vrijdag 18 november 2011 12:58 schreef Jester65 het volgende:
Matige aflevering inderdaad, en het niveau van de presentatoren wordt er ook niet beter op. Beetje niveau jeugdjournaal was het gisteravond.
quote:WIJN (3)
Slot met verrassende onderzoeksresultaten
Er was het feest en er was de afdronk. Een anonieme kijker had de Keuringsdienst getipt dat er wijn zou zijn die geen wijn was, maar alcoholische aanmaaklimonade. Sommige wijn zou ingedikt druivensap zijn, aangelengd met water en gist.
Storm in glas wijn?
De Keuringsdienst pakte de telefoon en voelde nattigheid. Dat wijn zo gemaakt kon worden, werd beaamd. Wie het doet en om welke wijn het zou gaan bleef echter een raadsel. De wijnhandel deed haar deuren op slot en kenners reageerden verbaasd. Een storm in een glas wijn zou het zijn. Toch was er het onderzoek.
Flinke teug
Van de twintig wijnen waren er vier verdacht. Hoe dat zat, moest nader onderzoek uitwijzen. Aan het eind van het seizoen zet de Keuringsdienst van Waarde daarom nog maar een keer het glas aan de lippen, neemt een flinke teug in Italië en komt met verrassend nieuwe onderzoeksresultaten.
Donderderdag 24 november, 20:25, NED3
ik vind dit seizoen een stuk kinderachtiger en versimpelder opgezet dan hoe ik mij het herinnerquote:Op woensdag 23 november 2011 13:23 schreef golfer het volgende:
Hopelijk is dit onderzoek wat beter en betrouwbaarder opgezet dan de vorige afleveringen.
maar er is toch wat tussen gekomenquote:Op woensdag 23 november 2011 13:22 schreef alors het volgende:
ik ben benieuwd, kan het nu eindelijk weer live zien nu Overspel is afgelopen
ja idd, dat kind moet weg, zij is de boosdoener die alles 10 keer uitgelegd moet krijgen.quote:Op woensdag 23 november 2011 17:57 schreef Frag_adder het volgende:
[..]
ik vind dit seizoen een stuk kinderachtiger en versimpelder opgezet dan hoe ik mij het herinner
Gaat door toch?quote:Op donderdag 24 november 2011 18:41 schreef alors het volgende:
[..]
maar er is toch wat tussen gekomen
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |