abonnement Unibet Coolblue
pi_103813792
quote:
0s.gif Op maandag 31 oktober 2011 22:19 schreef Troel het volgende:

[..]

tell tell tell!

Uit het lijstje hoef ik me in ieder geval niet druk te maken over erectiestoornissen, daar heb je als meisje toch al minder last van :P
Droge mond hele dag(waardoor je eerder gaatjes krijgt,heb zelf geen gaatjes) , ik zweet heel erg standaard rond 15:10, heel vreemd. Minder trek, ik eet 3 boterhammen, appel, avondeten. Snel dronken, concerta zorgt ervoor dat je lever alcohol minder snel, omzet? Verteerdt?. Na 1,5 liter al aangeschoten.
  maandag 31 oktober 2011 @ 23:23:03 #177
35189 Troel
scherp en bot
pi_103814063
Ik drink hoe dan ook al geen alcohol, dus dat maakt voor mij niet uit :)
troel (de ~ (v.), ~en)
1 [inf.] vrouw of meisje
2 trut
  dinsdag 1 november 2011 @ 03:26:27 #178
349996 Nonverbaal
never eat yellow snow
pi_103819162
na 1,5 liter al aangeschoten zozo dat is nogal wat je bedoelt zeker anderhalf glas alcohol hahaha
pi_103819611
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 november 2011 03:26 schreef Nonverbaal het volgende:
na 1,5 liter al aangeschoten zozo dat is nogal wat je bedoelt zeker anderhalf glas alcohol hahaha
Ik bedoel 1 liter bier.
  dinsdag 1 november 2011 @ 09:54:09 #180
242204 YskaFredriksson
Vitamientjes zijn je vriendjes
pi_103821997
Nou na gisteren een mental breakdown en nog allemaal andere stemmingswisselingen staat er nu iets op papier. In ieder geval het grootste gedeelte wat ik moet presenteren. Ben maar van achter naar voren gaan werken. De conclusies e.d. weet ik wel alleen moet ik ze nog uitschrijven.

Om 12:00 wil ik printen. Dan pak ik de trein naar Leeuwarden. Maak ik in de trein het grootste gedeelte van mn presentatie wel en dan beginnen om 15:15 de presentaties. Ben benieuwd hoe ik de zenuwen de baas ga blijven.
Attentie attentie letten wij even op... [kerst] Creatieve FOK!kers voor een fijne kerst voor FOK!kers
pi_103854020
yska, hoe ging je presentatie :) ?
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
  woensdag 2 november 2011 @ 08:39:21 #182
273227 Tim_Kuik
Piratenvreter
pi_103864204
Eerste intake in mei gehad bij Altrecht, ADD geconstateerd en in 'startgroep AD(H)D'gestapt, maar nog steeds geen echte behandeling gestart. Ik had eigenlijk afgelopen vrijdag een gesprek met de intaker, maar dat moest weer verzet worden. Dus nu volgende week woensdag weer drie kwartier een babbeltje maken over hoe het allemaal gaat enzo en dan pas weer een een afspraak maken met de psychiater over de werkelijke behandeling. En er werd al gewaarschuwd dat die psych erg druk was en dat dit dus ook weer even zou kunnen gaan duren. Inmiddels al een half jaar verder en nog helelmaal niks gebeurd dus :') Anderen in de startgroep hadden vergelijkbaar slechte ervaringen.

Waardeloos. Mijn advies voor nieuwe gevallen; vermijdt Altrecht.
pi_103876007
nu word ik gek!

vorige week maandag terug van 2 weken vakantie en moet nu nog steeds terug in routine komen. dat gaat lastiger omdat ik tijdens de vakantie door m'n knie ben gezakt en m'n binnenste knieband heb verrekt, waardoor alles nu wat langzamer gaat enzo dus ook moelijker om terug in routine te komen.

komend weekend hebben we dan ook nog 's familieweekend en is m'n vriend zaterdag jarig. dus ik moet een cadeautje voor hem kopen maar ik weet niet wat!!!!! (suggesties?? pleaseeeeee?)
heb ook geen hoog budget.. 20 euro of zo.

dan moet ik ook nog 's een appeltaart maken voor z'n verjaardag dus dat moet morgen of vrijdag, maar dat is niet genoeg voor de hele familie dus moet nog iets bij en... en... ik weet het niet meer.. :N

weet iemand wat ik voor 'm moet halen? enige hobby's die hij heeft is in de tuin frummelen en klussen. gereedschappen heeft hij al of is te duur en voor de tuin... tja een tuincentrum kadobon kan nog, maar dat vind ik niet leuk om te geven...

wat zijn dingen die jullie de afgelopen keren aan je partner hebt gegeven?
You're dead to me!
I'm eating all your sandwiches,
Dead people don't need them...
pi_103878046
Een of ander tuinier boek? Als je nu nog bij Bol.com besteld is het vrijdag in huis.
Als je die appeltaart in de oven gooit kun je er nog wel een cake, al dan niet met chocola naast zetten. Dikke laag gesmolten chocola eroverheen als ie klaar is. Uurtje werk,uurtje in de oven zetten en ondertussen een beetje op FOK! rondhangen.

Ik weet ook nooit cadeautjes voor mijn vriend :{
Grote talenten weten wanneer ze moeten stoppen
pi_103881150
quote:
12s.gif Op woensdag 2 november 2011 15:15 schreef Selyn het volgende:

weet iemand wat ik voor 'm moet halen? enige hobby's die hij heeft is in de tuin frummelen en klussen. gereedschappen heeft hij al of is te duur en voor de tuin... tja een tuincentrum kadobon kan nog, maar dat vind ik niet leuk om te geven...

Iets van een film, dvd of boek? Of kaartjes voor een concert van iets wat hij leuk vindt. Of een weekendje weg? Kan je zo duur maken als je zelf wilt.
  woensdag 2 november 2011 @ 17:48:14 #186
35189 Troel
scherp en bot
pi_103882722
A la de reclame: Een boek! een boek! een boek! (nee, serieus, boeken!)
troel (de ~ (v.), ~en)
1 [inf.] vrouw of meisje
2 trut
pi_103909876
@ Selyn. Ik vind kleding altijd wel een goede. Mis kan je een mooie tuin outfit voor hem samenstellen :P Weet niet hoeveel waarde jullie hechten aan kado's natuurlijk. (een draadloos weerstation is ook wel leuk misschien?)

Wil verder ook maar even melden dat mijn week er echt debiel uit ziet. Afgelopen weekend gestopt met roken en dinsdag wordt ik met mn motor aangereden door een auto. Ik wilde zo graag een peuk roken, niet normaal. (ik mankeer vrij weinig eigenlijk maar toch wel wat kneuzingen hier en daar).
Ik ben nog steeds verbaasd dat ik het niet gedaan heb.. Heb door dat ongeluk wel even m'n medicijnen behoorlijk onregelmatig genomen en what the fuck merk ik weer hoe irritant het is als continu allerlei gedachtes door je kop heen schieten. Heb dan toch altijd weer zo'n naar gevoel van is er nou echt zoiets vreemds met me aan de hand?
pi_103925016
ik heb nu weer tentamenweek :') en het is weer feest. Ik ben vanalles aan het doen behalve leren. Kennen jullie dat dat je een bladzijde leest, en dat je halverwege al geen idee meer hebt waar het over gaat terwijl je ogen zeg maar wel gewoon verder lezen 8)7 ? dan heb ik ondertussen al bedacht dat ik de was nog moet doen, nog moet opruimen, een rekening betalen ect... :')
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_103933210
@ littledrummergirl:

yep, heeeeeeel herkenbaar :Y

ik moest op een gegeven moment m'n afleidbaarheid meten door dus te kijken hoe lang ik iets geconcentreerd kan doen. nu probeerde ik dat altijd bij iets lezen, maar dan raak ik elke keer afgeleid door het opletten of ik afgeleid raak. 8)7

@ de anderen:

bedankt voor de tips!
uiteindelijk toch een boek geworden... ^O^
You're dead to me!
I'm eating all your sandwiches,
Dead people don't need them...
pi_103939635
Pff, maar weer eens even spuien.
Somberheid begint weer behoorlijk op te zetten, erg het gevoel dat ik nooit in staat zal zijn een baan vol te houden, of überhaupt een beetje gelukkig te zijn. Het is echt altijd hollen of stilstaan, en met hollen put ik mezelf uit, maar zodra ik ook maar even stilsta word ik helemaal kriegel.

2 maanden geleden met nieuw (vrijwilligers)werk begonnen (montage voor lokale omroep, opzich hartstikke leuk), in eerste instantie veeel te hard van stapel gelopen, steeds meer uren naar me toe getrokken, alles voor 200% willen doen en dat is natuurlijk nooit vol te houden. Dus uiteindelijk maar iets rustiger aan gaan doen, maar zodra ik dat ook maar een beetje toelaat word ik ook accuut lui en gedemotiveerd. Enkele keren gehad dat ik veel later mocht beginnen, maar als ik eenmaal weet dat dat geen probleem is kom ik ook dus nooit meer een minuut eerder.. en zo is de balans van keihard presteren omgeslagen naar 'proberen zo weinig mogelijk te hoeven doen, en zo snel mogelijk weer naar huis te kunnen'. En zo gaat het vooralsnog vrijwel met elke baan. En zodra ik merk dat er de ruimte is om gemakzuchtig te zijn kan ik mijn perfectionisme ook echt totaal niet meer aanspreken.
Vandaag in een evaluatie toch, op mijn voorstel, concretere uren afgesproken, maar ik weet nu al dat ik daar van ga balen omdat ik nu ook uren ga maken die helemaal niet nodig zijn, puur voor de structuur en regelmaat. En als ik weet dat iets eigenlijk niet hoeft kriebelt t aan alle kanten weer om er zo snel mogelijk onderuit te komen.

Niet dat ik thuis zoveel beter zit. De afgelopen weken was ik als een bezetene met een site en wat montageklussen bezig, uitkijkend naar het moment dat die klaar waren zodat ik weer even kon relaxen, en nu dat 2 dagen het geval is zit ik accuut weer richting depressie, omdat ik er echt niet mee om kan gaan om ook maar een minuut niets om handen te hebben. En als ik alles zo op een rijtje zet werk ik mezelf ook wel zo ongelovelijk tegen dat ik serieus betwijfel of ik ooit een manier zal vinden om te functioneren, of dat het altijd heen en weer slingeren tussen over en onderbelasting zal blijven..

Zo, dat moest ik even kwijt :@
Herkenbaar? (hoop voor jullie van niet eigenlijk)
pi_103946729
quote:
0s.gif Op donderdag 3 november 2011 23:05 schreef Maartel het volgende:
Pff, maar weer eens even spuien.
Somberheid begint weer behoorlijk op te zetten, erg het gevoel dat ik nooit in staat zal zijn een baan vol te houden, of überhaupt een beetje gelukkig te zijn. Het is echt altijd hollen of stilstaan, en met hollen put ik mezelf uit, maar zodra ik ook maar even stilsta word ik helemaal kriegel.

2 maanden geleden met nieuw (vrijwilligers)werk begonnen (montage voor lokale omroep, opzich hartstikke leuk), in eerste instantie veeel te hard van stapel gelopen, steeds meer uren naar me toe getrokken, alles voor 200% willen doen en dat is natuurlijk nooit vol te houden. Dus uiteindelijk maar iets rustiger aan gaan doen, maar zodra ik dat ook maar een beetje toelaat word ik ook accuut lui en gedemotiveerd. Enkele keren gehad dat ik veel later mocht beginnen, maar als ik eenmaal weet dat dat geen probleem is kom ik ook dus nooit meer een minuut eerder.. en zo is de balans van keihard presteren omgeslagen naar 'proberen zo weinig mogelijk te hoeven doen, en zo snel mogelijk weer naar huis te kunnen'. En zo gaat het vooralsnog vrijwel met elke baan. En zodra ik merk dat er de ruimte is om gemakzuchtig te zijn kan ik mijn perfectionisme ook echt totaal niet meer aanspreken.
Vandaag in een evaluatie toch, op mijn voorstel, concretere uren afgesproken, maar ik weet nu al dat ik daar van ga balen omdat ik nu ook uren ga maken die helemaal niet nodig zijn, puur voor de structuur en regelmaat. En als ik weet dat iets eigenlijk niet hoeft kriebelt t aan alle kanten weer om er zo snel mogelijk onderuit te komen.

Niet dat ik thuis zoveel beter zit. De afgelopen weken was ik als een bezetene met een site en wat montageklussen bezig, uitkijkend naar het moment dat die klaar waren zodat ik weer even kon relaxen, en nu dat 2 dagen het geval is zit ik accuut weer richting depressie, omdat ik er echt niet mee om kan gaan om ook maar een minuut niets om handen te hebben. En als ik alles zo op een rijtje zet werk ik mezelf ook wel zo ongelovelijk tegen dat ik serieus betwijfel of ik ooit een manier zal vinden om te functioneren, of dat het altijd heen en weer slingeren tussen over en onderbelasting zal blijven..

Zo, dat moest ik even kwijt :@
Herkenbaar? (hoop voor jullie van niet eigenlijk)
Ik herken het helaas heel goed.
Ik heb alleen naast add een bipolaire stoornis. Wat jij hierboven beschrijft doe ik ook, maar dan in extreme vorm. Ik werkte keihard, werd vervolgens manisch, kwam ziek thuis te zitten, raakte in een depressie, klom daar vervolgens uit om weer extreem hard te gaan werken enz enz enz. Enige balans was (en is) volkomen zoek.
Resultaat uiteindelijk: 100% afgekeurd.
Ik wil hiermee overigens niet zeggen dat jouw diagnose niet correct is hoor. Ik herken alleen maar het patroon, van niet "normaal" kunnen doen en uiteindelijk elke keer zelf weer de dupe worden. (en mijn werkgever uiteindelijk ook want die had een weknemer waar hij absoluut niet op kon bouwen)
Grote talenten weten wanneer ze moeten stoppen
  vrijdag 4 november 2011 @ 11:00:04 #192
35189 Troel
scherp en bot
pi_103950596
quote:
0s.gif Op donderdag 3 november 2011 23:05 schreef Maartel het volgende:

Zo, dat moest ik even kwijt :@
Herkenbaar? (hoop voor jullie van niet eigenlijk)
Jeps, alleen niet monteren bij lokale omroep, maar Hoofd redactie ;)
troel (de ~ (v.), ~en)
1 [inf.] vrouw of meisje
2 trut
pi_103951259
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 november 2011 11:00 schreef Troel het volgende:

[..]

Jeps, alleen niet monteren bij lokale omroep, maar Hoofd redactie ;)
Hopelijk niet bij dezelfde lokale omroep? :D
Grote talenten weten wanneer ze moeten stoppen
pi_103954798
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 november 2011 11:21 schreef seasushi het volgende:

[..]

Hopelijk niet bij dezelfde lokale omroep? :D
Nee :)

Ik heb er (voor zover ik weet) niet bipolairs bij, maar wel asperger. Hoe dan ook vooralsnog niet echt een recept voor succes in t leven lijkt t.

Is balans met ADHD überhaupt mogelijk? Want 3 kwart van mijn frustraties bestaat uit t feit dat t me niet lukt om dat voor elkaar te krijgen, terwijl iedereen me blijft pushen om ernaar te streven.. en misschien ben ik uiteindelijk wel gelukkiger als ik accepteer dat mijn balans uit 50% pieken en 50% dalen bestaat ipv 100% in t midden..

[ Bericht 17% gewijzigd door Maartel op 04-11-2011 13:48:19 ]
pi_103956982
Hallo allemaal,

zit er een beetje mee,ik verwacht geen oplossing want ik weet het zelf ookniet.

Maar mijn vriend heeft ooit de diagnose adhd of add gehad ik weet niet, nou zie ik daar helemaal niks van. Hij heeft nu alleen last van een lusteloos gevoel en helemaal geenpieken of dalen dus een vlak gevoel(weet niet of dat er ietsmee te maken heeft)

Hij heeft lange tijd drugs gebruikt maar is daar gelukkig nu vanaf al 3 jaar.

Maar nu heeft ie ineens ritalin gekregen, ik maak me daar zorgen om,omdat hij ook een drugsverleden heeft
pi_103958220
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 november 2011 13:23 schreef Maartel het volgende:

[..]

Nee :)

Ik heb er (voor zover ik weet) niet bipolairs bij, maar wel asperger. Hoe dan ook vooralsnog niet echt een recept voor succes in t leven lijkt t.

Is balans met ADHD überhaupt mogelijk? Want 3 kwart van mijn frustraties bestaat uit t feit dat t me niet lukt om dat voor elkaar te krijgen, terwijl iedereen me blijft pushen om ernaar te streven.. en misschien ben ik uiteindelijk wel gelukkiger als ik accepteer dat mijn balans uit 50% pieken en 50% dalen bestaat ipv 100% in t midden..
Misschien ben je dan idd wel gelukkiger, maar dan moet je het feit accepteren dat je altijd slingert tussen over en onderbelasting?
Grote talenten weten wanneer ze moeten stoppen
pi_103960388
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 november 2011 13:23 schreef Maartel het volgende:

[..]

Is balans met ADHD überhaupt mogelijk?
Ik denk het wel. Bedenk wel dat de manier waarop het uit en hoe mensen er mee omgaan heel erg per persoon verschilt. Het vinden van de juiste balans is misschien moeilijker, maar zeker niet onmogelijk. Wat het niet minder frustrerend maakt als het niet lukt.

Daarbij wanneer ben je in balans? Als je overal de juiste keuzes weet te maken? Ik denk dat genoeg niet adhd-ers daar ook moeite mee hebben, kijk maar hoeveel mensen met een burn-out thuis komen te zitten.

Oh, en ik denk wat seasushi aangeeft heel belangrijk is: acceptatie.

[ Bericht 4% gewijzigd door Horchata op 04-11-2011 16:05:31 (toevoeging) ]
pi_103960619
Voor die mensen die ook dexamphetamine nemen: hebben jullie ook de dag na een avond flink zuipen de dag erna verschrikkelijke koppijn? Ik heb dan steken in mijn hoofd en elk geluid die ik hoor doet pijn. Het is natuurlijk een veelvoorkomend verschijnsel van een kater maar ik had er vroeger voordat ik dex nam zelden last van! Ik denk dat ik de oorzaak al weet: dex ontrekt vocht en alcohol ook. Ik kan de dag erna ook liters water zuipen zonder te hoeven plassen, dus ik denk dat ik gewoon een enorm vochttekort heb. Maar zelfs als ik voordat ik ga slapen na het zuipen nog flink wat water drink is de koppijn de dag erna vol aanwezig.
pi_103961374
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 november 2011 16:10 schreef Generalissimo het volgende:
Voor die mensen die ook dexamphetamine nemen: hebben jullie ook de dag na een avond flink zuipen de dag erna verschrikkelijke koppijn? Ik heb dan steken in mijn hoofd en elk geluid die ik hoor doet pijn. Het is natuurlijk een veelvoorkomend verschijnsel van een kater maar ik had er vroeger voordat ik dex nam zelden last van! Ik denk dat ik de oorzaak al weet: dex ontrekt vocht en alcohol ook. Ik kan de dag erna ook liters water zuipen zonder te hoeven plassen, dus ik denk dat ik gewoon een enorm vochttekort heb. Maar zelfs als ik voordat ik ga slapen na het zuipen nog flink wat water drink is de koppijn de dag erna vol aanwezig.
Ik heb er geen last van, maar ik heb ook voor de medicatie nog nooit een kater gehad. Ik kan bizar goed tegen alcohol. M'n arts die het voorschreef zei wel dat medicatie de gevoeligheid voor alcohol vergroot dus dat zou zeker een oorzaak kunnen zijn. Eigenlijk hoor je ook niet te drinken als je die medicatie gebruikt ;)
  vrijdag 4 november 2011 @ 16:47:32 #200
35189 Troel
scherp en bot
pi_103962222
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 november 2011 13:23 schreef Maartel het volgende:

[..]

Nee :)

Ik heb er (voor zover ik weet) niet bipolairs bij, maar wel asperger. Hoe dan ook vooralsnog niet echt een recept voor succes in t leven lijkt t.
En toch kan je met die combinatie ook echt wel gelukkig zijn! Tuurlijk heeft iedereen zijn eigen shit en de een wat meer dan de ander. Maar als ik naar mijn eigen shit kijk, dan kan ik zeker heel gelukkig zijn met dingen die ik bereikt heb.

En ja, ook hier ASS ernaast ;) (tenminste, officieel nog geen diagnose ADD, maar die kans zit er dus wel heel erg in)

[ Bericht 3% gewijzigd door Troel op 04-11-2011 17:48:29 ]
troel (de ~ (v.), ~en)
1 [inf.] vrouw of meisje
2 trut
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')