abonnement Unibet Coolblue
  zaterdag 8 oktober 2011 @ 08:12:58 #301
13250 Lod
Sapere aude!
pi_102836266
quote:
1s.gif Op vrijdag 7 oktober 2011 22:20 schreef Komakie het volgende:
De optie voor een dove vriendin was op zich wel interessant om verder uit te diepen vind ik, maar jammer genoeg was het maar voor 1 aflevering.
In een eerdere aflevering is al eens een dove vriendin aangehaald. Ze vroegen aan Raj toen hij vertelde dat hij een vriendin had, hoe dat mogelijk was. Hij antwoordde iets van: "Easy, deaf chick". Deze aflevering is dus eigenlijk een beetje inconsistent, Raj is in zijn eentje wel degelijk in staat om een dove vrouw te versieren.

quote:
Aan de andere kant komen er te veel vrouwen bij. Het nerderige gaat er dan wel heel snel af. Wat natuurlijk al veel minder is dan in het begin.
Dit zou misschien wel een onderliggende boodschap kunnen zijn. De oude nerdgroep leefden in hun eigen kleine wereldje en gedroegen zich ook als zodanig. Met de komst van Penny worden ze daaruit gesleept, of ze het willen of niet. Zodat ze zich nu steeds 'normaler' gaan gedragen. Penny op haar beurt, verandert van een oppervlakkig, leeghoofdig blondje in iemand die slimmer en wijzer wordt.
Omgaan met andere mensen buiten je gewone groep zorgt er dus voor dat je levenskwaliteit beter wordt.

Een vrij on-Amerikaanse lering overigens :P
GNU Terry Pratchett
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')