Als je het voordien doet hoeft het na het ontdooien niet meer. Uiteraard marineren en ontdooien in de koelkast.quote:Op zondag 18 september 2011 13:47 schreef _Floddertje_ het volgende:
En kan dat in de vriezer gooien metéén na het marineren of moet ik de marinade eerst nog even de tijd geven om in te trekken voordat het bevriest?
Euh, gewoon avocado prakken..beetje peper, zout et voilaquote:Op maandag 19 september 2011 22:19 schreef Bananenman het volgende:
Misschien al eens eerder gevraagd, maar 16 topics doorzoeken is nogal veel werk. Heb je een goed recept voor guacamole?
Het is in de mexicaanse variant dat dit er meestal inzit, en ik vind het een gruwelijk lekkere comboquote:Op dinsdag 20 september 2011 07:30 schreef Gaoxing het volgende:
[..]
Ah there you go..... Ik wist dat ik iets miste.....
Met die kruiden zit je wel goed lijkt mij zo, ik laat zelf de rode kool altijd eerst en tijd trekken in het rode druivensap. Vervolgens rode kool laten uitlekken druivensap bewaren, en dan de rode kool stoven in een grote pan, waarbij je af en toe wat druivensap toevoegd. Oh, en stukjes appel erdoorheen.quote:Op dinsdag 20 september 2011 11:19 schreef Lonaa het volgende:
Ik heb op de markt een rode kool gekocht.
Mijn moeder had het over "10 ingrediënten" in de rode kool, als je hem gaat stoven/koken.
Zelf heb ik geen idee. Nou ja, ik kan wel iets logisch bedenken.
(Peper, zout, laurier, foelie, kruidnagel, kaneel, suiker, zoiets)
Maar hoe maak ik nou die rode kool lekker klaar?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |