ideaal jaquote:Op dinsdag 11 oktober 2011 22:31 schreef Roze_Marijn het volgende:
Jah hé, en eigenlijk heel gemakkelijk te maken en zeeeeer budgetvriendelijk
Wauw die zien er wel heel lekker uitquote:Op woensdag 12 oktober 2011 19:12 schreef DesertRose het volgende:
Pruimenflapjes met amandelen
[ afbeelding ]
Robin, die cream of tartar in jouw recept, is dat nu wijnsteenpoeder? Of zuiveringszout? En kan ik het vervangen door bakpoeder?quote:Op vrijdag 14 oktober 2011 14:07 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Tagliatelle Carbonara
Om het een complete maaltijd te maken doe ik daar kleine blokjes gegrillde courgette door. Smaakt prima.
En dan de volgende dag uiteraard schuimkoekjes bakken van 't overgebleven eiwit.
[ link | afbeelding ]
Little Meringues
Ah, dank voor de opheldering. Ik weet wat ik ga maken als ik ergens eigeel voor nodig hebquote:Op vrijdag 14 oktober 2011 16:24 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Hm, het is wijnsteen ja (maar geen wijnsteenzuur). Geen zuiveringszout.
Klik op plaatje om al die verschillende dingen op een rijtje uitgelegd te zien.
Ik zou het vervangen met een half theelepeltje maizena. Kan ook. Komt allemaal niet zo nauw, het enige nut is dat het de vorm iets beter zou behouden. Zonder kan ook.
lekker...klein kopje welquote:Op zaterdag 15 oktober 2011 10:14 schreef celc1us het volgende:
[ afbeelding ]
Pompoensoep! Staat helemaal bovenaan op foodgawker nu!
Tof!quote:Op zaterdag 17 september 2011 19:54 schreef Sunnythesun het volgende:
Crosspost
Pasta gemaakt:
[ afbeelding ]
met een stoofvleessaus die echt gewoon té lekker was..
Een dampende schaal vol
[ afbeelding ]
Klinkt ergens wel logisch toch? Heel veel veganisten gebruiken silken tofu op die manier, in plaats van room e.d. En ik ben best benieuwd naar die rice cakes, klinkt als iets wat ik wel kan waarderenquote:Op zondag 23 oktober 2011 20:19 schreef RobinOok het volgende:
Wat ik grappig vond is de silken tofu die ik eerst met de staafmixer tot gladde saus draaide en toen door de gehaktsaus mikte. Ik had er eigenlijk een hard hoofd in en wilde het bijna niet doen, maar ben blij dat ik het toch deed. Werd de saus heel romig en dikkig van, zonder tofusmaak. Maar ja, dat was ook niet mogelijk boven al die chilisaus, chilipoeder, sichuanpepers en gedroogde chilipepers uit.
Ja, maar ik had dus nooit de behoefte om room te vervangen. Dus had ik het nog nooit uitgeprobeerd. Misschien dat ik dat nu toch eens ga doen, in een subtiel gerecht. Gewoon uit nieuwsgierigheid.quote:Op maandag 24 oktober 2011 00:23 schreef cinnamon_M het volgende:
[..]
Klinkt ergens wel logisch toch? Heel veel veganisten gebruiken silken tofu op die manier, in plaats van room e.d.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |