abonnement Unibet Coolblue
pi_102979435
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 oktober 2011 22:31 schreef Roze_Marijn het volgende:
Jah hé, en eigenlijk heel gemakkelijk te maken en zeeeeer budgetvriendelijk :)
ideaal ja :Y
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_103007678
Pruimenflapjes met amandelen

  woensdag 12 oktober 2011 @ 23:05:28 #128
177699 La_Vita
Coo coo ca-choo
pi_103020988
quote:
0s.gif Op woensdag 12 oktober 2011 19:12 schreef DesertRose het volgende:
Pruimenflapjes met amandelen

[ afbeelding ]
Wauw die zien er wel heel lekker uit :D
My mama didn't raise no fool
pi_103021113

Ook even hier O+ mijn zelfgemaakte volkorenburrito's O+
Ja doei.
  vrijdag 14 oktober 2011 @ 14:07:30 #130
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_103074281

Tagliatelle Carbonara

Om het een complete maaltijd te maken doe ik daar kleine blokjes gegrillde courgette door. Smaakt prima.
En dan de volgende dag uiteraard schuimkoekjes bakken van 't overgebleven eiwit. :s)


Little Meringues
pi_103077803
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 oktober 2011 14:07 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Tagliatelle Carbonara

Om het een complete maaltijd te maken doe ik daar kleine blokjes gegrillde courgette door. Smaakt prima.
En dan de volgende dag uiteraard schuimkoekjes bakken van 't overgebleven eiwit. :s)

[ link | afbeelding ]
Little Meringues
Robin, die cream of tartar in jouw recept, is dat nu wijnsteenpoeder? Of zuiveringszout? En kan ik het vervangen door bakpoeder?

Ik vind t nl een briljant idee. Ik bewaarde mijn eiwitten ook altijd, maar vaak was ik de dag erna te lui om er iets mee te doen. Dit is een supersimpel receptje en die dingen zijn nog eens heerlijk ook!
Denn was schwer ist, ist auch schön, gut, groß (Beethoven)
// wandelende paradox //
  vrijdag 14 oktober 2011 @ 16:24:26 #132
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_103079164


Hm, het is wijnsteen ja (maar geen wijnsteenzuur). Geen zuiveringszout.
Klik op plaatje om al die verschillende dingen op een rijtje uitgelegd te zien.

Ik zou het vervangen met een half theelepeltje maizena. Kan ook. Komt allemaal niet zo nauw, het enige nut is dat het de vorm iets beter zou behouden. Zonder kan ook.
pi_103080372
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 oktober 2011 16:24 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]

Hm, het is wijnsteen ja (maar geen wijnsteenzuur). Geen zuiveringszout.
Klik op plaatje om al die verschillende dingen op een rijtje uitgelegd te zien.

Ik zou het vervangen met een half theelepeltje maizena. Kan ook. Komt allemaal niet zo nauw, het enige nut is dat het de vorm iets beter zou behouden. Zonder kan ook.
Ah, dank voor de opheldering. Ik weet wat ik ga maken als ik ergens eigeel voor nodig heb ;)
Denn was schwer ist, ist auch schön, gut, groß (Beethoven)
// wandelende paradox //
pi_103108763
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 oktober 2011 10:14 schreef celc1us het volgende:
[ afbeelding ]

Pompoensoep! Staat helemaal bovenaan op foodgawker nu! :)
lekker...klein kopje wel ;)
pi_103109185
Mooi! Lekker!
  zaterdag 15 oktober 2011 @ 13:26:02 #138
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_103111132
Zal wel door de pompoen in het midden komen, ik heb echt het idee dat er een theelepel naast ligt :P
pi_103140642
hmmm.... chocolade muffins



  vrijdag 21 oktober 2011 @ 17:37:18 #140
268505 Sinji
Technology wants my soul
pi_103380944
quote:
10s.gif Op zaterdag 17 september 2011 19:54 schreef Sunnythesun het volgende:
Crosspost O-)

Pasta gemaakt:

[ afbeelding ]

met een stoofvleessaus die echt gewoon té lekker was..
Een dampende schaal vol :9
[ afbeelding ]
Tof!

Vandaag weer dit, lekker makkelijk

_MG_2161.jpg

Snel gewokte rosbief, met mie en groenten. Zoetzure vietnamese saus erbij, pure genot!
  zaterdag 22 oktober 2011 @ 20:37:51 #141
268505 Sinji
Technology wants my soul
pi_103427639
Vietnamese Pho!

IMG_0476.jpg
pi_103455527
Dat ziet er heerlijk uit. Wat zit er allemaal in?
  zondag 23 oktober 2011 @ 20:11:06 #143
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_103467152
Het ziet er niet uit: Spicy Pork Sausage & Rice Cakes, een recept van David Chang. Soort kruising tussen Chinese mapo tofu en Koreaanse tteokbokki, beetje vreemd, maar wel lekker. :-)



Voor het recept, klik op bovenstaande foto.
Meer over die koreaanse ricecakes als je op onderstaande foto klikt:



Wel grappig, die rice cakes. Een beetje als taaie, chewy penne. Ik vind ze wel lekker, maar ik lees elders dat veel mensen ze juist heel erg vies vinden. Ha!
  zondag 23 oktober 2011 @ 20:13:24 #144
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_103467287
Ik vind het er juist wel heel lekker uitzien. Ben dol op dat soort prutjes.
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  zondag 23 oktober 2011 @ 20:19:01 #145
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_103467594
Wat ik grappig vond is de silken tofu die ik eerst met de staafmixer tot gladde saus draaide en toen door de gehaktsaus mikte. Ik had er eigenlijk een hard hoofd in en wilde het bijna niet doen, maar ben blij dat ik het toch deed. Werd de saus heel romig en dikkig van, zonder tofusmaak. Maar ja, dat was ook niet mogelijk boven al die chilisaus, chilipoeder, sichuanpepers en gedroogde chilipepers uit. :D
pi_103483154
quote:
0s.gif Op zondag 23 oktober 2011 20:19 schreef RobinOok het volgende:
Wat ik grappig vond is de silken tofu die ik eerst met de staafmixer tot gladde saus draaide en toen door de gehaktsaus mikte. Ik had er eigenlijk een hard hoofd in en wilde het bijna niet doen, maar ben blij dat ik het toch deed. Werd de saus heel romig en dikkig van, zonder tofusmaak. Maar ja, dat was ook niet mogelijk boven al die chilisaus, chilipoeder, sichuanpepers en gedroogde chilipepers uit. :D
Klinkt ergens wel logisch toch? Heel veel veganisten gebruiken silken tofu op die manier, in plaats van room e.d. En ik ben best benieuwd naar die rice cakes, klinkt als iets wat ik wel kan waarderen :)
Denn was schwer ist, ist auch schön, gut, groß (Beethoven)
// wandelende paradox //
pi_103491844
Appelplaatkoek van vorige week. Ziet er niet fantastisch uit, maar wel erg lekker en makkelijk.

  maandag 24 oktober 2011 @ 13:28:11 #148
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_103494652
quote:
0s.gif Op maandag 24 oktober 2011 00:23 schreef cinnamon_M het volgende:

[..]

Klinkt ergens wel logisch toch? Heel veel veganisten gebruiken silken tofu op die manier, in plaats van room e.d.
Ja, maar ik had dus nooit de behoefte om room te vervangen. Dus had ik het nog nooit uitgeprobeerd. Misschien dat ik dat nu toch eens ga doen, in een subtiel gerecht. Gewoon uit nieuwsgierigheid.
pi_103515023


Gekonfijte sinaasappelschil gedoopt in pure chocolade. Lekker. :9
  maandag 24 oktober 2011 @ 21:02:49 #150
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_103515673
Dat zal zeker lekker zijn. :9 Goed idee, we waren toch al aan het confijten. :9
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')