Ziet er in elk geval zeer smakelijk uitquote:Op zondag 18 september 2011 11:45 schreef cinnamon_M het volgende:
Mijn culinaire partner-in-crime heeft gisteren zijn lekkerste gerecht ooit gemaakt. De laatste keer dat ik lekkerder heb gegeten was in een sterrenrestaurant; ik heb hem dan ook zo ongeveer opgelegd het recept asap op te schrijven
Enfin, het was dit:
[ afbeelding ]
Wildstoof (gestoofd in oa ui, knof, tomaat, lamsbouillon, mierikswortelcreme, wijn/port, kaneel, gember en nog 1001 andere ingrediënten die ik niet weet) met pompoen uit de oven (met oa een hint van cayennepeper), in ganzenvet gebakken spruitjes, gemarineerde bramen (in oa port), gemarineerde gedroogde pruimen, walnoten en een pasta gekookt in een paddestoelenbouillon (die echt extreem paddestoel was, hij was donkerbruin ) Het was heerlijk!
quote:Op zondag 18 september 2011 11:48 schreef Steven184 het volgende:
[..]
Ziet er in elk geval zeer smakelijk uit
Ja, ik heb gisteren ook veel complimentjes gegevenquote:Op zondag 18 september 2011 11:49 schreef Sunnythesun het volgende:
Wow wat een bijzonder gerecht! Ziet er goed uit
Dat ziet er heerlijk uit! Heb je een recept van de stoofvleessaus?quote:Op zaterdag 17 september 2011 19:54 schreef Sunnythesun het volgende:
Crosspost
Pasta gemaakt:
[ afbeelding ]
met een stoofvleessaus die echt gewoon té lekker was..
Een dampende schaal vol
[ afbeelding ]
Komt uit de laatste Delicious, van Bill Granger:quote:Op zondag 18 september 2011 12:02 schreef cinnamon_M het volgende:
[..]
Dat ziet er heerlijk uit! Heb je een recept van de stoofvleessaus?
Ohohoh, heb jij al lang delicious? Ik had een recept daaruit van zalm in filodeeg maar ik ben het kwijt!quote:Op zondag 18 september 2011 13:43 schreef Sunnythesun het volgende:
[..]
Komt uit de laatste Delicious, van Bill Granger:
Ingredienten (voor 2 personen):
400 gram riblap van goede kwaliteit
2 peentjes, fijngesneden
2 stengels bleekselderij, fijngesneden
2 tenen knoflook, in plakjes
1 rode ui, fijngesneden
75 gram spek/pancettareepjes
3 takjes tijm
2 lepels tomatenpuree
125 ml rode wijn
500 ml runderbouillon
Bereiden:
Het vlees in een ovenbestendige braadpan in olie bruin bakken, er uit halen en met pezo op smaak brengen. Groente en spek 10 minuten bakken, vlees er weer in, wijn er bij en laten inkoken tot de helft over is. Bouillon er bij, tijm en tomatenpuree er bij en met de deksel er op de oven in. Na 2-3 uur valt het vlees uit elkaar en is het boterzacht. Tussendoor controleren of de boel niet droogkookt en eventueel vocht toevoegen.
Serveren met fettuccine met boter en een lekkere salade..
Over welke periode praat je? Heb er hier ook wel een aantal liggen.quote:Op zondag 18 september 2011 13:46 schreef Crack_ het volgende:
[..]
Ohohoh, heb jij al lang delicious? Ik had een recept daaruit van zalm in filodeeg maar ik ben het kwijt!
Het was zalm in filodeeg en lagen ook wat geroosterde tomaten op het bord?
Ik heb geen idee , het is iig van nu en een jaar geleden.. maarja dat is nogal breed :pquote:Op zondag 18 september 2011 14:34 schreef Steven184 het volgende:
[..]
Over welke periode praat je? Heb er hier ook wel een aantal liggen.
Aquote:Op zondag 18 september 2011 14:37 schreef Crack_ het volgende:
[..]
Ik heb geen idee , het is iig van nu en een jaar geleden.. maarja dat is nogal breed :p
Hmm, afgelopen jaar.. daar heb ik er de minste van.quote:Op zondag 18 september 2011 14:37 schreef Crack_ het volgende:
[..]
Ik heb geen idee , het is iig van nu en een jaar geleden.. maarja dat is nogal breed :p
Ik heb hem gevonden hoor, zal even een foto maken.quote:Op zondag 18 september 2011 14:37 schreef Crack_ het volgende:
[..]
Ik heb geen idee , het is iig van nu en een jaar geleden.. maarja dat is nogal breed :p
Dan ben ik natuurlijk even nieuwsgierig naar het nummer waar hij uit komt..quote:Op zondag 18 september 2011 14:43 schreef LieLie het volgende:
[..]
Ik heb hem gevonden hoor, zal even een foto maken.
ziet er lekker uit! de sla moet je nog wel ff een dressing opgooien denk ikquote:Op maandag 19 september 2011 22:48 schreef celc1us het volgende:
[ afbeelding ]
Bulgogi, een Koreaans gerecht, recept hier.
bedoeling is dat je alles (het vlees/groentes) in een groot slablad doet, dit opvouwt en naar binnen schuiftquote:Op maandag 19 september 2011 23:15 schreef FkTwkGs2012 het volgende:
[..]
ziet er lekker uit! de sla moet je nog wel ff een dressing opgooien denk ik
roasted sesame seed (additional) -> lekker, gezond en ook mooi voor de foto!
biefstuk liever rose. of gewoon keirood nog, ook goedquote:Op maandag 19 september 2011 23:21 schreef RobinOok het volgende:
Laatste (in beide betekenissen) dat ik het maakte:
[ link | afbeelding ]
Ik ga het misschien nog 1 keer proberen, maar dan wel met een biefstukje in zijn geheel gemarineerd en gegrilld. Ik ben die doorbakken plakjes biefstuk echt zat. Het kan gewoon niet dat het wel lekker wordt. Echt lekker, bedoel ik.
En bulgogi zonder peer, da kan ook nie. ;-)
Klopt helemaal!quote:Op maandag 19 september 2011 23:16 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
bedoeling is dat je alles (het vlees/groentes) in een groot slablad doet, dit opvouwt en naar binnen schuift
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |