abonnement Unibet Coolblue
  woensdag 28 september 2011 @ 00:04:14 #76
172669 Papierversnipperaar
Cafeïne is ook maar een drug.
pi_102464341
quote:
Syriërs voeren ook online een hevige strijd

Terwijl op de grond Syrische demonstranten harde confrontaties aangaan met de ordetroepen van president Bashar Assad speelt zich ook online een hevige strijd af. Voor- en tegenstanders van het regime wenden zich steeds meer tot het internet om websites te hacken in een poging de pr-oorlog te winnen.

Activistische groepen hebben de afgelopen dagen zeker twaalf websites van de Syrische overheid gehackt en de inhoud vervangen door onder andere interactieve kaarten met dodentallen en berichten over de gruweldaden van Syrische ordetroepen tegen de betogers. Hun acties zijn een reactie op de tactiek van het regime, aldus de groeperingen.

Internet als wapen
De activisten proberen Assad tot aftreden te dwingen door internet als wapen te gebruiken. Ze plaatsen video's waarin de aanvallen op antiregeringsbetogers te zien zijn en mobiliseren aanhangers met behulp van sociale-netwerksites.

Al vanaf het begin van de Syrische opstand heeft echter ook groep aanhangers van de regering, bekend als het Syrische Elektronische Leger (SEL), het internet ingezet om oppositieactivisten en hun medestanders aan te vallen, onder meer door Facebookpagina's en andere sociale-netwerksites te overspoelen met proregeringsberichten als 'Ik houd van Bashar' en andere, vaak bedreigende, teksten.

Aanval sites Oprah en Pitt
Het SEL valt ook geregeld webpagina's buiten Syrië aan. Zo werden onlangs onder meer de sites van de Amerikaanse universiteit Harvard, Oprah Winfrey en acteur Brad Pitt aangevallen. De vrouw van Pitt, Angelina Jolie bezocht in juni als goodwill-ambassadrice van de Verenigde Naties duizenden Syrische vluchtelingen in Turkije.

Het SEL zegt geen banden te hebben met het regime van Assad, maar oppositieactivisten twijfelen er niet aan dat de Syrische geheime dienst de beweging in het leven heeft geroepen. In juni prees Assad de inzet van de jongeren nog en noemde hij de groep een 'echt leger in een virtuele realiteit'.

Buitenlandse journalisten mogen Syrië niet in en er is weinig betrouwbare informatie over de gebeurtenissen in het land. Het regime van Assad controleert alle televisie- en radiozenders en de kranten. Die media beschuldigen buitenlandse krachten en islamitische extremisten van de onrust. Online video's geplaatst door activisten tonen de mensen in het land en daarbuiten echter beelden van wat er werkelijk gebeurt.

Elektronische oorlog
In eerste instantie richtten de cyberaanvallen van het SEL veel schade aan, zei Omar Idilbi van de Lokale Coördinatiecomités, een activistische antiregeringsbeweging. Op dit moment is de impact echter beperkt omdat er tegenaanvallen worden uitgevoerd door hackersbeweging Anonymous en twee groepen die vooral uit Syrische hackers bestaan.

'Het is een elektronische oorlog. Het is legitiem. Zo lang niemand gewond raakt zijn we bereid hem tot het einde te voeren', aldus Idilbi.

Free Assange! Hack the Planet
[b]Op dinsdag 6 januari 2009 19:59 schreef Papierversnipperaar het volgende:[/b]
De gevolgen van de argumenten van de anti-rook maffia
  woensdag 28 september 2011 @ 19:17:52 #77
272296 Jan_Lul
Ik zit hier niet voor
pi_102486023
goh, iets over die stakkers van anonymous, maar papierverprutser laat niets van zich horen want het zet heel die anonymous stakkers voor lul:

quote:
Hacker gaat wekelijks gegevens oud-KLPD'ers vrijgeven
Door Joost Schellevis, dinsdag 27 september 2011 10:49, views: 31.691

Een hacker, die zegt onder de vlag van AnonymousNL te opereren, dreigt in de komende weken gegevens van gepensioneerde KLPD'ers vrij te geven. De gegevens zijn afkomstig uit een database van een pensioenvereniging.

De Joomla-site van de Vereniging van Gepensioneerden KLPD werd enkele weken geleden gehackt. Na door de hacker te zijn ingelicht, bracht Tweakers.net de vereniging op de hoogte van de hack, waarop de site offline werd gehaald. De hack leek echter mee te vallen; weliswaar waren persoongegevens van leden van de vereniging toegankelijk, maar er waren geen gegevens gepubliceerd.

Dat is nu anders; in een verklaring geeft de hacker aan dat er in de komende vier weken elke week persoonsgegevens worden vrijgegeven. De details van 25 gepensioneerde KLPD-medewerkers zijn al gepubliceerd; van hen zijn de naam- en adresgegevens openbaar gemaakt, evenals telefoonnummers, e-mailadressen, rekeningnummers en geboortedata. Dat is meer dan genoeg informatie om identiteitsfraude te kunnen plegen.

De vereniging heeft aangifte tegen de hacker gedaan, zegt webmaster Dick Jeukens. Een rechercheteam doet momenteel onderzoek naar het hacken van de site. Ook de rol van Tweakers.net wordt onderzocht, omdat de site verifieerde of het mogelijk was om persoonsgegevens te benaderen.

De hacker die de persoonsgegevens liet uitlekken, zegt daar een 'goede reden' voor te hebben. "Het KLPD heeft AnonymousNL wat geflikt en een domein neer laten halen", zegt hij. "Dat was niet terecht, ze moeten teruggepakt worden en dat lukt aardig." Het KLPD haalde een domeinnaam offline die door Anonymous was geregistreerd met de bedoeling een weblog te beginnen, maar die suggereerde dat het om een officiële KLPD-site ging. "Het KLPD is toen bij de hostingprovider gaan zeuren", zegt de hacker. Ook het arresteren van Anonymous-leden zou een motivatie zijn.

http://tweakers.net/nieuw(...)pders-vrijgeven.html

en vervolgens:

quote:
Jongen gepakt voor hacken site gepensioneerden KLPD
Digital & Games • Nederland • Geschreven door Novum op 28-09-2011 @ 18:33

Een 17-jarige ict-student uit Hoogeveen is woensdag opgepakt voor het hacken van een website van gepensioneerde medewerkers van het Korps Landelijke Politiediensten (KLPD). De jongen beweerde deel uit te maken van de Nederlandse tak van de internationaal opererende hackersgroep Anonymous, meldt het landelijk parket van het Openbaar Ministerie.

Begin deze maand bleek dat de website van de Vereniging van Gepensioneerden KLPD was gehackt. De hacker dreigde op internet wekelijks namen, telefoonnummers, bankrekeningnummers en andere privacygevoelige gegevens te publiceren. Dinsdag verschenen de eerste 25 namen op internet.

De jongen is verhoord en aan het einde van de middag weer op vrije voeten gesteld. De officier van justitie moet nog beslissen wat er met hem moet gebeuren. Een laptop van de verdachte is in beslag genomen.

Anonymous kwam eerder in het nieuws, nadat de hackersgroep aanvallen uitvoerde op sites van onder meer Paypal, Visa en Mastercard aanviel, omdat die weigerden donaties aan Wikileaks uit te voeren.

Jongen gepakt voor hacken site gepensioneerden KLPD

zie het vetgedrukte in het 1e artikel: de kneus wilde dus een weblogje beginnen, doet zich voor alsof het om iets officieels van de KLPD gaat, en gaat vervolgens janken dat het KLPD dit niet leuk vindt. Boohoo, mammie ze verbieden me iets wat eigenlijk niet door de beugel kan. boehoe!
Gelukkig zit het KLPD ook niet stil, en pakken ze zulke sukkels aan.

Dit toont ook gelijk aan wat voor onzin zo'n "anonymous" groepje is. Elke boerenkinken doet alsof hij/zij er lid van is. Want ja, in feite is ook iedereen er lid van. Stelletje kneuzen. En nu dus niet gaan roepen dat dit niet echt "Anonymous" is, want dan hadden ze maar niet moeten beweren dat iedereen daar deel van kan uitmaken.
  woensdag 28 september 2011 @ 20:24:49 #78
172669 Papierversnipperaar
Cafeïne is ook maar een drug.
pi_102488959
quote:
0s.gif Op woensdag 28 september 2011 19:17 schreef Jan_Lul het volgende:
goh, iets over anonymous,
Bedankt voor je hulp in dit topic. :s)
Free Assange! Hack the Planet
[b]Op dinsdag 6 januari 2009 19:59 schreef Papierversnipperaar het volgende:[/b]
De gevolgen van de argumenten van de anti-rook maffia
  woensdag 28 september 2011 @ 20:51:08 #79
172669 Papierversnipperaar
Cafeïne is ook maar een drug.
pi_102490138
OccupyKSt twitterde op woensdag 28-09-2011 om 19:54:56 RT @Ghostpickles Just got word that #occupyTampa has reached 1100 protesters as of 1pm EST - Go Tampa!! Much love & support from #occupydc reageer retweet
Free Assange! Hack the Planet
[b]Op dinsdag 6 januari 2009 19:59 schreef Papierversnipperaar het volgende:[/b]
De gevolgen van de argumenten van de anti-rook maffia
  woensdag 28 september 2011 @ 20:52:51 #80
172669 Papierversnipperaar
Cafeïne is ook maar een drug.
pi_102490226

quote:
-Mirrored- !!!OCCUPY YOUR CITY!!! Find Your City: http://occupytogether.org/ OCCUPY TOGETHER: a hub for all of the events springing up across the country in solidarity with Occupy Wall St. As we have followed the news on facebook, twitter, and the various live feeds across the internet, we felt compelled to build a site that would help spread the word as more protests organize across the country. We hope to provide people with information about events that are organizing, ongoing, and building across the U.S. as we, the 99%, take action against the greed and corruption of the 1%.

We will try our best to provide you with the most accurate information possible. However, we are just a few volunteers and errors are bound to occur. Please be patient as we get this site off the ground and populated and please contact us if you have any info on new events, corrections, or suggestions for this site. You can contact us at info[at]occupytogether[dot]org.

We will only grow stronger in our solidarity and we will be heard, not just in New York, but in echoes across this nation.

Important note: Occupy Together will never ask for any monetary donations. We suggest that, if you want to donate monetarily, that you visit this site to help those who currently Occupy Wall St.
Free Assange! Hack the Planet
[b]Op dinsdag 6 januari 2009 19:59 schreef Papierversnipperaar het volgende:[/b]
De gevolgen van de argumenten van de anti-rook maffia
  woensdag 28 september 2011 @ 21:09:39 #81
172669 Papierversnipperaar
Cafeïne is ook maar een drug.
pi_102490998
quote:
Jailed for covering the Wall Street protests

On Sept. 24, while working on a story about citizen journalism for my employer, I found myself arrested, along with many other people. My arrest gave me a unique vantage point on the risks and rewards of citizen journalists, those non-professionals who capture stories (usually without pay) using videos and images via portable technology like a cell phone camera. Anyone, even a passerby or a police officer can be a citizen journalist. That's its power.

Here's what happened.
Free Assange! Hack the Planet
[b]Op dinsdag 6 januari 2009 19:59 schreef Papierversnipperaar het volgende:[/b]
De gevolgen van de argumenten van de anti-rook maffia
  woensdag 28 september 2011 @ 21:22:13 #82
172669 Papierversnipperaar
Cafeïne is ook maar een drug.
pi_102491595
Free Assange! Hack the Planet
[b]Op dinsdag 6 januari 2009 19:59 schreef Papierversnipperaar het volgende:[/b]
De gevolgen van de argumenten van de anti-rook maffia
  donderdag 29 september 2011 @ 00:04:13 #83
137562 rakotto
Anime, patat en video games
pi_102499287
Schijndemocratie en zogenaamde vrije media. :') En dan tegelijkertijd andere landen die hun reet niet wijd hebben getrokken voor hun zwart maken dat ze dictators en onderdrukkers zijn. _O-
All wars are civil wars, because all men are brothers. ~François Fénelon
  donderdag 29 september 2011 @ 01:13:32 #84
172669 Papierversnipperaar
Cafeïne is ook maar een drug.
pi_102501078
quote:
0s.gif Op donderdag 29 september 2011 00:04 schreef rakotto het volgende:
Schijndemocratie en zogenaamde vrije media. :') En dan tegelijkertijd andere landen die hun reet niet wijd hebben getrokken voor hun zwart maken dat ze dictators en onderdrukkers zijn. _O-
Wat zullen de NL-media hiermee doen? http://www.occupydenhaag.org/

Free Assange! Hack the Planet
[b]Op dinsdag 6 januari 2009 19:59 schreef Papierversnipperaar het volgende:[/b]
De gevolgen van de argumenten van de anti-rook maffia
  donderdag 29 september 2011 @ 01:55:18 #85
137562 rakotto
Anime, patat en video games
pi_102501488
quote:
Nee! :'( Niet wanneer ik bijna deel wordt van de 1% :'(

:P


Ik vraag me af of het wat gaat worden. Persoonlijk vind ik Nederlanders niet echt het volk dat voor haar rechten op straat gaat. Het hele land word dagelijks anaal gepakt en iedereen houdt zijn smoel dicht. 8)7 (naja, de meerderheid dan)
All wars are civil wars, because all men are brothers. ~François Fénelon
  donderdag 29 september 2011 @ 20:13:58 #86
172669 Papierversnipperaar
Cafeïne is ook maar een drug.
pi_102525010
quote:
"Red Coat" - NYPD detective at Occupy Wall Street Protests

Over the past 13 days of #OccupyWallStreet, several officers have been singled out for their treatment of protesters, amongst them, one was to become known as "red coat".

Detective Kenneth O'Donnell has officially been identified as this abusive officer, an example of his actions that have led us to classify him as such can be viewed here:

Name: Detective Kenneth O'Donnell
Badge # : 7432
Employment: Legal Bureau, NYPD (likely 1st precinct)
Picture: http://bit.ly/rn34f2

Pictures from the #occupywallstreet protests:
http://bit.ly/pLql9V
http://bit.ly/p3rJfF
http://bit.ly/oUyNzF
http://bit.ly/r0Q2s6

Facebook: http://on.fb.me/nX3cw2
- Previous profile picture (it was nice, why delete it?): http://bit.ly/pB8vNh

Member of the NYPD ACES
- http://bit.ly/o5wUyb
- http://bit.ly/q3TEuF

Further miscellaneous photos from the protest:
http://bit.ly/n2t8Jh
http://bit.ly/rhpw7m
http://bit.ly/nCIFvL
http://bit.ly/nt2oEP
http://bit.ly/op9Xa8
http://bit.ly/n99urY


Any further information discovered could not be confirmed, and in the interests of other who share his name, we have refrained from posting a list of possible addresses, phone numbers and relations.

To any doubters, feel free to call 6466105529 and ask for information on his badge number.

To O'Donnell, best of luck with your application to become a Naval Reserve Officer, don't let the NYPD hold you back.


Free Assange! Hack the Planet
[b]Op dinsdag 6 januari 2009 19:59 schreef Papierversnipperaar het volgende:[/b]
De gevolgen van de argumenten van de anti-rook maffia
  vrijdag 30 september 2011 @ 13:25:25 #87
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_102547566
@ papier.

Zit jij niet met IRC ofzo te chatten met wat mensen van anony? Kun je niet iets doen tegen BREIN :{
AFCA
Qui audet adipiscitur
pi_102549616
quote:
Kwam deze ook al tegen op Indymedia. Wist niet zeker of ik het hier ook kon plaatsen. Ik ga ook zeker even kijken als het daadwerkelijk doorgaat in Den Haag. Geen idee waar ze het precies willen doen, maar groot kans dat de politie al aanwezig is voor ze ook maar één tent hebben opgezet :P
  vrijdag 30 september 2011 @ 16:19:16 #89
172669 Papierversnipperaar
Cafeïne is ook maar een drug.
pi_102552978
quote:
7s.gif Op vrijdag 30 september 2011 13:25 schreef Smoofie het volgende:
@ papier.

Zit jij niet met IRC ofzo te chatten met wat mensen van anony? Kun je niet iets doen tegen BREIN :{
Ik kom nooit in de IRC's, maar daar kennen ze BREIN ook, hoor :Y
Free Assange! Hack the Planet
[b]Op dinsdag 6 januari 2009 19:59 schreef Papierversnipperaar het volgende:[/b]
De gevolgen van de argumenten van de anti-rook maffia
  zaterdag 1 oktober 2011 @ 13:15:55 #90
272649 Louis22
Exil im Salon
pi_102605199
waarom is er zo weinig aandacht voor dit?

'Curiouser and curiouser!' cried Alice.
  zondag 2 oktober 2011 @ 11:34:09 #92
137562 rakotto
Anime, patat en video games
pi_102605558
Is dat niet London tijdens het huwelijk? Kan me niet voorstellen dat er zoveel zijn. :o En als het waar is, dan is het gewoon omdat onze Westerse regeringen in het echt dictaturen zijn. Dus censuur en is dit heel normaal.

More than 700 arrested in Wall Street protest

quote:
NEW YORK - Police reopened the Brooklyn Bridge Saturday evening after more than 700 anti-Wall Street protesters were arrested for blocking traffic lanes and attempting an unauthorized march across the span.

The arrests took place when a large group of marchers, participating in a second week of protests by the Occupy Wall Street movement, broke off from others on the bridge's pedestrian walkway and headed across the Brooklyn-bound lanes.

"Over 700 summonses and desk appearance tickets have been issued in connection with a demonstration on the Brooklyn Bridge late this afternoon after multiple warnings by police were given to protesters to stay on the pedestrian walkway, and that if they took roadway they would be arrested," a police spokesman said.

"Some complied and took the walkway without being arrested. Others proceeded on the Brooklyn-bound vehicular roadway and were. The bridge was re-opened to traffic at 8:05 pm."

Most of those who were arrested were taken into custody off the bridge, issued summonses and released.

Witnesses described a chaotic scene on the famous suspension bridge as a sea of police officers surrounded the protesters using orange mesh netting.

Some protesters tried to get away as officers started handcuffing members of the group. Dozens of protesters were seen handcuffed and sitting on the span as three buses were called in to take them away, witnesses and organizers said.

The march started about 3:30 pm from the protesters' camp in Zuccotti Park in downtown Manhattan near the former World Trade Center. Members of the group have vowed to stay at the park through the winter.

In addition to what they view as excessive force and unfair treatment of minorities, including Muslims, the movement is also protesting against home foreclosures, high unemployment and the 2008 bailouts.

Filmmaker Michael Moore and actress Susan Sarandon have stopped by the protesters' camp, which is plastered with posters with anti-Wall Street slogans and has a kitchen and library, to offer their support.

Friday evening, more than 1,000 demonstrators, including representatives of labor organizations, held a peaceful march to police headquarters a few blocks north of City Hall to protest what they said was a heavy-handed police response the previous week. No arrests were reported.

A week ago, police arrested about 80 members of Occupy Wall Street near the Union Square shopping district as the marchers swarmed onto oncoming traffic.

A police commander doused a handful of women with pepper spray in an incident captured on video and spread via the Internet, galvanizing the loosely organized protest movement.

The group has gained support among some union members. The United Federation of Teachers and the Transport Workers Union Local 100, which has 38,000 members, are among those pledging solidarity.

The unions could provide important organizational and financial support for the largely leaderless movement.

Similar protests are sprouting in other cities, including Boston, Chicago and San Francisco.
Bron
All wars are civil wars, because all men are brothers. ~François Fénelon
pi_102606419
More than 700 arrested in Wall Street protest
'Curiouser and curiouser!' cried Alice.
pi_102606762
quote:
2s.gif Op zondag 2 oktober 2011 12:16 schreef IrfieJ het volgende:

More than 700 arrested in Wall Street protest
Daar is een hoop ontzag voor de politie moet ik zeggen.
pi_102606791
quote:
2s.gif Op zondag 2 oktober 2011 12:16 schreef IrfieJ het volgende:

More than 700 arrested in Wall Street protest
Wel mooi om te zien dat iedereen mee doet. Jong, oud, zwart, blank.
  zondag 2 oktober 2011 @ 14:12:28 #96
87694 Robin__
letitredno
pi_102609917
700 arrestaties, toe maar
  zondag 2 oktober 2011 @ 16:28:52 #97
172669 Papierversnipperaar
Cafeïne is ook maar een drug.
pi_102614780
quote:
Government Orders You Tube To Censor Protest Videos

In a frightening example of how the state is tightening its grip around the free Internet, it has emerged that You Tube is complying with thousands of requests from governments to censor and remove videos that show protests and other examples of citizens simply asserting their rights, while also deleting search terms by government mandate.

The latest example is You Tube’s compliance with a request from the British government to censor footage of the British Constitution Group’s Lawful Rebellion protest, during which they attempted to civilly arrest Judge Michael Peake at Birkenhead county court.

Peake was ruling on a case involving Roger Hayes, former member of UKIP, who has refused to pay council tax, both as a protest against the government’s treasonous activities in sacrificing Britain to globalist interests and as a result of Hayes clearly proving that council tax is illegal.

Hayes has embarked on an effort to legally prove that the enforced collection of council tax by government is unlawful because no contract has been agreed between the individual and the state. His argument is based on the sound legal principle that just like the council, Hayes can represent himself as a third party in court and that “Roger Hayes” is a corporation and must be treated as one in the eyes of the law.

The British government doesn’t want this kind of information going viral in the public domain because it is scared stiff of a repeat of the infamous poll tax riots of 1990, a massive tax revolt in the UK that forced the Thatcher government to scrap the poll tax altogether because of mass civil disobedience and refusal to pay.

When viewers in the UK attempt to watch videos of the protest, they are met with the message, “This content is not available in your country due to a government removal request.”

We then click through to learn that, “YouTube occasionally receives requests from governments around the world to remove content from our site, and as a result, YouTube may block specific content in order to comply with local laws in certain countries.”

You can also search by country to discover that Google, the owner of You Tube, has complied with the majority of requests from governments, particularly in the United States and the UK, not only to remove You Tube videos, but also specific web search terms and thousands of “data requests,” meaning demands for information that would reveal the true identity of a You Tube user. Google claims that the information sent to governments is “needed for legitimate criminal investigations,” but whether these “data requests” have been backed up by warrants is not divulged by the company.

“Between July 1 and Dec. 31 (2009), Google received 3,580 requests for user data from U.S. government agencies........

Continue at:
http://theintelhub.com/20(...)nsor-protest-videos/
Free Assange! Hack the Planet
[b]Op dinsdag 6 januari 2009 19:59 schreef Papierversnipperaar het volgende:[/b]
De gevolgen van de argumenten van de anti-rook maffia
pi_102621233
quote:
0s.gif Op zondag 2 oktober 2011 16:28 schreef Papierversnipperaar het volgende:

[..]

zieke shit! :r
'Curiouser and curiouser!' cried Alice.
  zondag 2 oktober 2011 @ 19:45:02 #99
342946 TweeGrolsch
Geen 18 ? Geen druppel!
pi_102621486
quote:
0s.gif Op donderdag 29 september 2011 01:55 schreef rakotto het volgende:

[..]

Nee! :'( Niet wanneer ik bijna deel wordt van de 1% :'(

:P

Ik vraag me af of het wat gaat worden. Persoonlijk vind ik Nederlanders niet echt het volk dat voor haar rechten op straat gaat. Het hele land word dagelijks anaal gepakt en iedereen houdt zijn smoel dicht. 8)7 (naja, de meerderheid dan)
Misschien omdat het in Nederland niet slecht gaat. De rijke minderheid werkt zich de tering en betaald belachelijke hoeveelheden belasting. Terwijl de armen op hun luie reet telegraaf lezend lopen te janken over hun miserabele kutleven.
  zondag 2 oktober 2011 @ 19:51:08 #100
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_102621714
quote:
2s.gif Op zondag 2 oktober 2011 11:14 schreef IrfieJ het volgende:
waarom is er zo weinig aandacht voor dit?

[ afbeelding ]
Dat is London...
AFCA
Qui audet adipiscitur
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')