abonnement Unibet Coolblue
pi_101041979


Het grote Coldplay topic!

In 1996 tijdens de introductieweek van de universiteit University College London ontmoet Chris Martin Jonny Buckland. Samen proberen zij een band op te zetten waarbij ze op de universiteit Will Champion en Guy Berryman ontmoeten. Samen wagen ze hun eerste poging. Martin begint samen met Buckland teksten te schrijven. (Berryman speelde mee op zijn basgitaar en Champion begon te leren drummen.) De band, genaamd Pectoralz, is voornamelijk te vinden in Engelse pubs. Toen de leden op het punt stonden hun eerste grote optreden te houden, schakelden ze over op de naam Starfish. Toentertijd had Martin een vriend (Tim Rice-Oxley, thans toetsenist bij de eveneens succesvolle Engelse band Keane) wiens band Coldplay op het punt stond om te stoppen. Deze band had de naam Coldplay uit een gedichtenbundel. Martin besloot om na het stoppen van die band zelf de naam over te nemen.

Al kort na hun ontmoeting op de Londense universiteit raken de vier studenten bevriend en delen hun passie voor muziek. De band die ontstaat heeft de volgende leden: Chris Martin (tekstschrijver, zang, piano, gitaar), Johnny Buckland (tekstschrijver, leadgitarist), Guy Berryman (basgitarist) en Will Champion (drummer, nadat hij de gitaar daarvoor had ingeruild).

In 1998 maken ze een EP als demo voor de platenmaatschappijen. De EP heet Safety EP en er staan drie nummers op en er worden in totaal 500 exemplaren van gemaakt. Door die EP werden ze dat jaar uitgenodigd voor een optreden op het “In the city”-festival van Manchester. Daar werden ze gescout door een platenmaatschappij die hen vervolgens aanbiedt een single uit te brengen.

De eerste single van Coldplay is Brothers & Sisters (1999) op het Fierce Panda label. Deze single bereikte nummer 92 in de Engelse hitlijsten. Daarna gaat het hard met de band. Ze worden ontdekt door een grote platenmaatschappij en in 2000 wordt het album Parachutes uitgebracht met onder andere de singles Yellow, Trouble en Don't Panic. In 2002 volgt het album A rush of blood to the head, waarvan de single Clocks uit 2003 de definitieve doorbraak van Coldplay betekent bij het grote publiek. Door hun diepgaande songteksten zoals in "The Scientist" en "Clocks", hun melancholische sound en door het emotionele stemgeluid van zanger Chris Martin heeft Coldplay nu veel fans. Door hun uitgebreide steun aan organisaties als Make Trade Fair toont Coldplay hun maatschappelijke betrokkenheid.

Op 6 juni 2005 is het derde album van Coldplay verschenen: X&Y, dat direct de eerste plaats in de Nederlandse hitlijsten bezette. Op 7 juli 2005 gaf Coldplay een uitverkocht concert in het Gelredome in Arnhem als onderdeel van hun Twisted Logic tour. Van X&Y zijn de singles Speed Of Sound (#6), Fix You (tip) , Talk (#1) en The Hardest Part (#25) verschenen.

Inmiddels heeft Coldplay een prijzenkast met 7 Grammy Awards, 6 Brit Awards (Coldplay is de eerste band in de geschiedenis van de BRITs die drie keer de Award voor Beste Britse Album mocht ontvangen) en de nodige gouden en platina albums en singles. De teller voor de wereldwijde verkoop van hun albums staat inmiddels boven de 30 miljoen.

Het nieuwe album Viva la Vida or Death and All His Friends, kwam uit in Nederland op 13 juni 2008. De eerste single, Violet Hill, was vanaf 29 april een week lang gratis te downloaden vanaf de website van Coldplay. Het album Viva La Vida or Death And All His Friends is uitgelekt op 4 juni, ongeveer een week voor de officiële release. Coldplay gaf op 5 juni een mini-concert speciaal voor fans van BNN en Coldplay. Hiervan was een registratie te zien op 7 juni op Nederland 3.

Coldplay gaf 2 oktober een concert in Ahoy in Rotterdam. Door de snelle kaartenverkoop werd er een 2de concert gepland. Deze vond 3 oktober plaats in hetzelfde gebouw. De kaartverkoop startte 7 juni en beide concerten waren binnen een kwartier uitverkocht.

Op 28 juni 2008 behaalt hun tweede single Viva La Vida de eerste plaats van de Amerikaanse Billboard Hot 100. Nog nooit eerder stond de band op 1 in de Verenigde Staten. Het is hun tweede top 10-hit in dit land. Eerder top 10-succes had de groep met Speed of Sound. Viva La Vida is de eerste nummer 1-hit voor een Britse band in de Billboard Hot 100 sinds Wannabe van The Spice Girls in 1997.

In een radio-interview op 1 september 2008 van de BBC maakte de band bekend dat ze eind 2009 met hun vijfde studioalbum komen. In november 2008 verscheen ook een EP, dat toen al opgenomen was. Hierop staan de nummers die niet op tijd af waren voor de deadline van Viva la Vida or Death and All His Friends, De EP heeft de titel Prospekt's March.
Op 9 en 10 september 2009 trad Coldplay op in het Goffertpark te Nijmegen. Oorspronkelijk stond alleen de show van 10 september gepland, maar aangezien deze snel was uitverkocht plande de organisator nog een concert, één dag eerder. Later werd de capaciteit van het Goffertpark vergroot en daardoor werden er voor beide data nog meer kaarten beschikbaar gesteld. Beide shows brachten 60.000 toeschouwers op de been, wat leidde tot grote verkeerschaos in en rondom Nijmegen. Na afloop ontvingen alle toeschouwers gratis de live-ep LeftRightLeftRightLeft, evenals alle bezoekers van de concerten van Coldplay.

In mei 2009 kondigde de band aan weer de studio in te duiken om te werken aan hun vijfde studioalbum. Brian Eno zal, net als voor Viva La Vida Or Death And All His Friends, ook voor dit album het productiewerk voor zijn rekening nemen. In december 2009 werd gemeld dat de band onder meer een kerk in Noord-Londen als studio had laten ombouwen.

Begin 2010 werd gemeld dat de band inmiddels circa 50 nummers heeft geschreven gedurende de studiosessies, en een intiem optreden zou hebben gegeven om te zien wat de fans er van vinden. Er werd gespeculeerd dat één van de nieuwe nummers op het vijfde album Don Quixote (Spanish Rain) zou zijn. Dit beschrijft de avonturen van de fictieve Spaanse edelman Don Quichot en zijn eveneens verzonnen metgezel Sancho Panza, bekend van Miguel de Cervantes' romans. Coldplay speelde dit nummer live tijdens de Latijns-Amerikaanse tournee naar aanleiding van Viva la Vida or Death and All His Friends. Tot de nummers die op het album zouden kunnen belanden, behoren ook Wedding Bells en Christmas Lights. Chris Martin speelde een gedeelte van Wedding Bells in het culturele televisieprogramma The South Bank Show, dat in september 2009 een gehele uitzending aan de Britse band wijdde. Christmas Lights kwam aan bod in een interview dat 60 Minutes had met frontman Chris Martin. Christmas Lights werd uiteindelijk op 1 december 2010 als single uitgebracht en bereikte in Europa de top 10 in meerdere landen, waaronder Nederland. De band zou echter nog geen duidelijkheid geven of het nummer op het nieuwe album zou komen. Op 3 juni 2011 werd er weer een nieuw nummer uitgebracht. Dit had de titel Every Teardrop is a Waterfall.

In mei-juni 2011 speelde de groep op heel wat Europese festivals waar ze al heel wat nieuwe nummers speelden zoals Major Minus, Charlie Brown, Hurts Like Heaven, Us Against The World en Princess Of China.

Op de Extended Play CD van Every Teardrop is a Waterfall werd de naam van het nieuwe nummer Moving to Mars bekend gemaakt. De Extended Play CD was vanaf 26 juni 2011 verkrijgbaar.

In een interview bij de Amerikaanse radio-DJ Ryan Seacrest op 30 juni 2011 meldde Martin dat het album 'moeilijk te spellen is', klaar zou zijn in 2 weken na het interview, en de titel bekend zou zijn 6 weken na het interview. Op 12 augustus werd op de website aangekondigd dat het nieuwe album op 24 oktober 2011 uit zal komen en als titel Mylo Xyloto heeft. Het vijfde album zal digitaal, op cd, en als vinyl verschijnen. Ook wordt er een limited edition van het album uitgebracht. De extra is een boek waarin pop-up graffiti, foto's en notities over het album in staan. Naast een album zal er een single worden uitgebracht: Paradise. Paradise zal ook op Mylo Xyloto verschijnen.

Bron: Wikipedia
Vorig topic: Coldplay #8 In vol verwachting van het nieuwe album



[ Bericht 4% gewijzigd door Neo-Mullen op 22-08-2011 15:33:54 ]
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_101042154
12 september mag daar ook wel bij ;)
Iemand al bekend of Paradise een keer tijdens een concert gespeeld is?
I just had to get that stress off my chest like breast reduction.
pi_101042223
quote:
7s.gif Op maandag 22 augustus 2011 15:33 schreef Seam het volgende:
12 september mag daar ook wel bij ;)
Iemand al bekend of Paradise een keer tijdens een concert gespeeld is?
Paste niet in de TT :P

OP bijgewerkt met nieuwe informatie en een nieuwe banner want de oude was kapot.
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_101042396
quote:
7s.gif Op maandag 22 augustus 2011 15:33 schreef Seam het volgende:
12 september mag daar ook wel bij ;)
Iemand al bekend of Paradise een keer tijdens een concert gespeeld is?
Nee, nog nooit gespeeld. Ben benieuwd. :)

quote:
7s.gif Op maandag 22 augustus 2011 15:24 schreef Seam het volgende:
Heb er zin in, Viva la Vida vond ik achteraf gezien toch een erg sterk album. Hopelijk trekken ze de goede lijn door. Ik las trouwens ergens dat het nog niet zeker was Every Teardrop erop stond? Zou toch wel opmerkelijk zijn. Dan hoop ik dat Moving to Mars er wel op staat O+
Ik heb wel gelezen dat Moving to Mars het zeer waarschijnlijk niet gaat halen, om op het album te komen. Aan de ene kant hoop ik dat Every Teardrop er ook niet op komt, dan heb je extra veel nieuwe nummers. ;) Maar die komt er denk ik wel op.

Verder worden er namen genoemd als Up in Flames, U.F.O., Princess of China.

De nummers die ze al hebben gespeeld zoals Charlie Brown, Us Against The World en Hurts Like Heaven zullen er vast ook wel op staan.
pi_101042853
Hurts Like Heaven O+
  dinsdag 23 augustus 2011 @ 02:53:09 #6
222292 MacorgaZ
Computer says no.
pi_101071402
Als het goed is heb ik Hurts Like Heaven nog niet gehoord, dat is leuker voor als ik het album voor de eerste keer luister :D
Op zondag 2 augustus 2015 22:19 schreef Qwea het volgende:
Mijn kut smaakt minder zuur dan dit bier.
pi_101075070
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2011 02:53 schreef MacorgaZ het volgende:
Als het goed is heb ik Hurts Like Heaven nog niet gehoord, dat is leuker voor als ik het album voor de eerste keer luister :D
pi_101075507
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2011 02:53 schreef MacorgaZ het volgende:
Als het goed is heb ik Hurts Like Heaven nog niet gehoord, dat is leuker voor als ik het album voor de eerste keer luister :D
ja eigenlijk had ik m ook niet meer moeten horen na Pinkpop maar ik kon t niet laten :') Charlie Brown is ook top! Paradise ken ik nog niet en ga m ook niet opzoeken op Youtube :')
just give a second thought
what if we don't get caught...
pi_101088605
HLH is toch dat liedje waarvan iedereen zegt het zo'n politiek getint nummer is?
Ik snap niet waar ze het vandaan halen. Ik vind 'm overigens niet geweldig.
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_101093250
24 oktober ga ik voor de cdzaak wachten O+ :D
"Purple is the last color of the rainbow colors. It means I will trust and love you for a long time"
pi_101093317
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2011 18:23 schreef DjinN het volgende:
24 oktober ga ik voor de cdzaak wachten O+ :D
Je kan hem ook meteen thuis downloaden dan heb je hem waarschijnlijk eerder :')
I just had to get that stress off my chest like breast reduction.
pi_101093766
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2011 18:23 schreef DjinN het volgende:
24 oktober ga ik voor de cdzaak wachten O+ :D
:D Ik wil iig wel de limited edition hebben :+
just give a second thought
what if we don't get caught...
  dinsdag 23 augustus 2011 @ 18:44:06 #13
222292 MacorgaZ
Computer says no.
pi_101094067
quote:
7s.gif Op dinsdag 23 augustus 2011 18:24 schreef Seam het volgende:

[..]

Je kan hem ook meteen thuis downloaden dan heb je hem waarschijnlijk eerder :')
Op internet is die waarschijnlijk zelfs een paar dagen eerder te vinden, en dan kan je later nog de bonusnummers downloaden, of was dat niet bij Coldplay en iTunes?
Op zondag 2 augustus 2015 22:19 schreef Qwea het volgende:
Mijn kut smaakt minder zuur dan dit bier.
pi_101094690
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2011 18:35 schreef Apotheose het volgende:

[..]

:D Ik wil iig wel de limited edition hebben :+
De vraag is of die in NL ook uitkomt.
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_101095492
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2011 18:59 schreef Neo-Mullen het volgende:

[..]

De vraag is of die in NL ook uitkomt.
Amazon :7
pi_101654603
Weekje tot de premiere van de nieuwe single, Paradise!

kick
pi_101654956
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2011 19:15 schreef RolStaart-Beer het volgende:

[..]

Amazon :7
100 keer zo duur ;(
quote:
14s.gif Op dinsdag 6 september 2011 22:42 schreef Jaytonism het volgende:
Weekje tot de premiere van de nieuwe single, Paradise!

kick
_O_
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_101665280
iTunes Festival was trouwens epic! Beste concert ooit, paar keer oogcontact gehad met Chris Martin :) En ze waren echt in topvorm... En wauw Moving to Mars, de eerste en waarschijnlijke laatste keer dat ze die speelden... Die dag zal ik nooit meer vergeten :)
pi_101665668
ja ik wilde dat nog online bekijken maar dan moest je je inloggen en de hele mikmak. Vervolgens moest je nog wat persoonlijke gegevens achterlaten en ben ik afgehaakt. Iets met creditcard. Ja, het concert zou gratis te zien zijn maar toch moest ik iets van creditcardgegevens achterlaten. :{w

maar wel O+ om oogcontact met Chris Martin te hebben! *jaloers! (ik stond helaas te ver van Chris vandaan bij pinkpop :D )
just give a second thought
what if we don't get caught...
pi_101666309
Oh dat is wel irritant ja... Maar het is te zien op YouTube ;)

Ja was echt supervet, kregen de woensdag te horen dat we 2 kaarten hadden gewonnen :D Met Eurolines naar Londen gegaan (wat een kutreis :'( ) Hotelletje geboekt... Zijn ook nog bij de studio's geweest waar we van alles gezien hebben (behalve de band zelf). Vriendin waar mee ik was, heeft Chris al is ontmoet daar voor de studio's, en een andere vriendin zelfs alle 4 :D Konden de studio inkijken, waar allerlei artwork te zien was (Every Teardrop Is A Waterfall enzo...), amplifiers die ingeladen werden. En we zagen het 5de bandlid hardlopen met z'n hond (Phil Harvey) :P Hij had wel door waar we voor kwamen, maar alleen Hi! gezegt ;( En tijdens het wachten voor the Roundhouse (waar het concert was), kwam Gwyneth Paltrow langs (net toen ik heel even weg was :'( ), en the Oracle kwam ook praatje maken (Die die vragen beantwoord op de site). Roadie #42 die vlak voor ons foto's stond te maken :D

Oke genoeg vertelt :X Crazy fan haha :P
pi_101681408
Maandag nieuwe single *O*
Hoi
pi_101685938
quote:
0s.gif Op woensdag 7 september 2011 11:01 schreef Prospekt het volgende:
Oh dat is wel irritant ja... Maar het is te zien op YouTube ;)

Ja was echt supervet, kregen de woensdag te horen dat we 2 kaarten hadden gewonnen :D Met Eurolines naar Londen gegaan (wat een kutreis :'( ) Hotelletje geboekt... Zijn ook nog bij de studio's geweest waar we van alles gezien hebben (behalve de band zelf). Vriendin waar mee ik was, heeft Chris al is ontmoet daar voor de studio's, en een andere vriendin zelfs alle 4 :D Konden de studio inkijken, waar allerlei artwork te zien was (Every Teardrop Is A Waterfall enzo...), amplifiers die ingeladen werden. En we zagen het 5de bandlid hardlopen met z'n hond (Phil Harvey) :P Hij had wel door waar we voor kwamen, maar alleen Hi! gezegt ;( En tijdens het wachten voor the Roundhouse (waar het concert was), kwam Gwyneth Paltrow langs (net toen ik heel even weg was :'( ), en the Oracle kwam ook praatje maken (Die die vragen beantwoord op de site). Roadie #42 die vlak voor ons foto's stond te maken :D
Wow wat vet! Waar had je dat gewonnen dan? pics? :D Wat heb je de Oracle gevraagd? :') Vind dat wel een leuk initiatief op de site, die oracle.

quote:
Oke genoeg vertelt :X Crazy fan haha :P
vandaar je naam ook zeker ;)
just give a second thought
what if we don't get caught...
pi_101690291
Ik lees de vragen en antwoorden van de Oracle ook altijd, erg leuk :)
  woensdag 7 september 2011 @ 23:13:20 #24
222292 MacorgaZ
Computer says no.
pi_101694892
quote:
0s.gif Op woensdag 7 september 2011 10:36 schreef Apotheose het volgende:
ja ik wilde dat nog online bekijken maar dan moest je je inloggen en de hele mikmak. Vervolgens moest je nog wat persoonlijke gegevens achterlaten en ben ik afgehaakt. Iets met creditcard. Ja, het concert zou gratis te zien zijn maar toch moest ik iets van creditcardgegevens achterlaten. :{w

maar wel O+ om oogcontact met Chris Martin te hebben! *jaloers! (ik stond helaas te ver van Chris vandaan bij pinkpop :D )
Je hoeft alleen een iTunes-account te hebben die je gewoon gratis kan aanmaken (via een omweg, namelijk eerst via de AppStore proberen een gratis app te "kopen", anders staat er geen optie om zonder betalingsinfo een account te maken), dat is niet zo raar eigenlijk. Daarnaast is het Apple, die doen niks met je persoonlijke gegevens behalve dan dat ze opgeslagen worden voor als je aankopen doet in de iTunes Store.

Ik ga 12 september Paradise trouwens niet luisteren omdat er anders op het album weinig overblijft lijkt me, ben ik de enige?
Op zondag 2 augustus 2015 22:19 schreef Qwea het volgende:
Mijn kut smaakt minder zuur dan dit bier.
pi_101695014
quote:
Coldplay
Coldplay's new single, Paradise, gets its first play on BBC Radio 1 at 7.50am UK time on Monday Sept 12th.
*O*
pi_101697781
quote:
0s.gif Op woensdag 7 september 2011 23:16 schreef RolStaart-Beer het volgende:

[..]

*O*
Wtf zo vroeg :'( dan slaap ik nog!
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_101697932
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2011 00:55 schreef Neo-Mullen het volgende:

[..]

Wtf zo vroeg :'( dan slaap ik nog!
Ik zet mijn wekker wel :D
pi_101697969
7.50am uk tijd... Das dan hier 8.50am. Das op zich niet heul vroeg meer. Ok, ik hoef zelf pas om 14.30u te beginnen dus denk dat ik om die tijd ook nog wel in mn nest lig, but still :D
just give a second thought
what if we don't get caught...
pi_101698080
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2011 01:05 schreef Apotheose het volgende:
7.50am uk tijd... Das dan hier 8.50am. Das op zich niet heul vroeg meer. Ok, ik hoef zelf pas om 14.30u te beginnen dus denk dat ik om die tijd ook nog wel in mn nest lig, but still :D
Owja, dan ben ik misschien wel wakker :D Waar kan ik BBC luisteren?
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_101698117
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2011 01:12 schreef Neo-Mullen het volgende:

[..]

Owja, dan ben ik misschien wel wakker :D Waar kan ik BBC luisteren?
BBC.co.uk
pi_101736237


Artwork _O_
pi_101736331
Ik vind al die covers van deze tijd, dus vanaf ETIAW, echt vet :D
  vrijdag 9 september 2011 @ 00:05:42 #33
222292 MacorgaZ
Computer says no.
pi_101736855
Chris Martin smste me net wat lyrics van Paradise: "when she was just a girl she expected the world but it flew away from her reach so she ran away in her sleep and dreamed of paradise"
Op zondag 2 augustus 2015 22:19 schreef Qwea het volgende:
Mijn kut smaakt minder zuur dan dit bier.
pi_101737069
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 september 2011 00:05 schreef MacorgaZ het volgende:
Chris Martin smste me net wat lyrics van Paradise: "when she was just a girl she expected the world but it flew away from her reach so she ran away in her sleep and dreamed of paradise"
Ha! Mij belde hij en zong datzelfde stukje 8-)
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_101737120
Wisten jullie die nog niet? :o ;)
pi_101738472
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 september 2011 00:11 schreef Neo-Mullen het volgende:

[..]

Ha! Mij belde hij en zong datzelfde stukje 8-)
hij heeft dat nummer bij mij geschreven :Y
just give a second thought
what if we don't get caught...
pi_101749175

Daar is ie dan *O*
pi_101761243
coldplay twitterde op vrijdag 09-09-2011 om 19:46:43 We've finished the album and it goes a little like this. PH http://t.co/v2NnLnK reageer retweet


moving to mars staat er niet eens op... Jammer :{
just give a second thought
what if we don't get caught...
pi_101761322
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 september 2011 20:10 schreef Apotheose het volgende:
coldplay twitterde op vrijdag 09-09-2011 om 19:46:43 We've finished the album and it goes a little like this. PH http://t.co/v2NnLnK reageer retweet
[ afbeelding ]

moving to mars staat er niet eens op... Jammer :{
Helemaal niet erg. Vond het maar een matig nummer. Wel geschikt als B-side natuurlijk :)

MMIX is wel een gave titel voor een nummer :D
2011 ftw!
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_101762100
Is MMIX geen 2009? :D

Ik hoopte dat Major Minus, Moving to Mars er allemaal niet opstonden omdat ik die al heb en ken door ETIAW, dus iets minder nieuwe nummers, ben benieuwd. :D
pi_101762496
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 september 2011 20:31 schreef BobW het volgende:
Is MMIX geen 2009? :D

:Y
just give a second thought
what if we don't get caught...
pi_101762817
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 september 2011 20:31 schreef BobW het volgende:
Is MMIX geen 2009? :D

Ik hoopte dat Major Minus, Moving to Mars er allemaal niet opstonden omdat ik die al heb en ken door ETIAW, dus iets minder nieuwe nummers, ben benieuwd. :D
Damn, das slecht van me :@ maar je hebt helemaal gelijk ja.
Maar ook dat was een bazenjaar _O_

Ik vind dat er veel nummers op staan. Meestal zie je maar 9 of 10 nummers, maar hier tel ik er toch 14 :o
Ben zeer benieuwd!
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_101845343
Heb de Snippet van Paradise al beluisterd. Zin in morgen. O+
pi_101847113
http://soundcloud.com/sta(...)play-paradise-bq-rip

Paradise valt tegen zeg...Ik vind het niet zo speciaal, gewoon een normaal nummer, maar blijft zeker niet hangen en wordt zo vergeten dus.

Jammer zeg ;( misschien nog wat vaker luisteren :+

Edit: Nu ook overal op youtube te vinden

[ Bericht 6% gewijzigd door BobW op 12-09-2011 07:33:45 ]
pi_101847383
quote:
0s.gif Op maandag 12 september 2011 07:16 schreef BobW het volgende:
http://soundcloud.com/sta(...)play-paradise-bq-rip

Paradise valt tegen zeg...Ik vind het niet zo speciaal, gewoon een normaal nummer, maar blijft zeker niet hangen en wordt zo vergeten dus.

Jammer zeg ;( misschien nog wat vaker luisteren :+

Edit: Nu ook overal op youtube te vinden
watis dit nou weer voor iets... 850u toch pas? Ik zou m dan echt nèt kunnen beluisteren.

Leaks :r

edit: BBC 1 staat op :D

[ Bericht 10% gewijzigd door Neo-Mullen op 12-09-2011 08:43:36 ]
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_101847743
quote:
0s.gif Op maandag 12 september 2011 08:04 schreef Neo-Mullen het volgende:

[..]

watis dit nou weer voor iets... 850u toch pas? Ik zou m dan echt nèt kunnen beluisteren.

Leaks :r

edit: BBC 1 staat op :D
ja idd, straks komt ie. Ook volgens Coldplay zelf:

Ik heb m ook aan :Y
just give a second thought
what if we don't get caught...
pi_101847759
quote:
0s.gif Op maandag 12 september 2011 08:45 schreef Apotheose het volgende:

[..]

ja idd, straks komt ie. Ook volgens Coldplay zelf:

Ik heb m ook aan :Y
Heb je nu dan ook zo'n kut rapnummer :')
Of luister ik verkeerd?
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_101847798
ja wou t net zeggen, wat een pokkemuziek. :N
just give a second thought
what if we don't get caught...
pi_101847844
Ja! Nu :P
just give a second thought
what if we don't get caught...
pi_101847850
Juhuu komt ie dan he!
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_101847917
leuk dat ze de vorige single er ook nog ff in verwerken :D Mooi nummer! Mooie tekst!
just give a second thought
what if we don't get caught...
pi_101847931
Leuk lied inderdaad :D
Al is er weinig van de vroegere Coldplay in te vinden, ik vind het echt een leuk nummer O+
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_101848962
Luister em nu voor de 2e (en laatste) keer. Geinig nummer inderdaad, maar ik moet er erg aan wennen. Ben niet zo van deze laatste trend dat maanden van te voren al nummers uitlekken. Straks heb ik niets meer van te genieten als het nieuwe album uit komt. Want het liefst luister ik toch complete albums.
You Don't Stop Playing Because You Get Old. But You Could Get Old If You Stop Playing.
pi_101848987
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 september 2011 14:07 schreef RolStaart-Beer het volgende:
[ afbeelding ]
Daar is ie dan *O*
Leuk! Maar wat is het!?
You Don't Stop Playing Because You Get Old. But You Could Get Old If You Stop Playing.
pi_101849116
quote:
0s.gif Op maandag 12 september 2011 09:53 schreef CoExist het volgende:

[..]

Leuk! Maar wat is het!?
Het album op een usb-stick net nadat ie is afgemixt.
pi_101849156
hmm, het nummer lijkt naar mijn idee niet echt (nauwelijks) op vorige nummers die ze hebben gemaakt, misschien op ETIAW EP na. Maar toch word ik wel vrolijk van het nummer, ik vind het een lekker nummer :D
Time was so long ago
And things come back you see
To where they don't belong
And every drop of sea is the whole ocean
pi_101849190
quote:
1s.gif Op maandag 12 september 2011 09:59 schreef RolStaart-Beer het volgende:

[..]

Het album op een usb-stick net nadat ie is afgemixt.
Ahh, doe eens uploaden! ;-)
You Don't Stop Playing Because You Get Old. But You Could Get Old If You Stop Playing.
pi_101849192
quote:
0s.gif Op maandag 12 september 2011 09:52 schreef CoExist het volgende:
Luister em nu voor de 2e (en laatste) keer. Geinig nummer inderdaad, maar ik moet er erg aan wennen. Ben niet zo van deze laatste trend dat maanden van te voren al nummers uitlekken. Straks heb ik niets meer van te genieten als het nieuwe album uit komt. Want het liefst luister ik toch complete albums.
Valt wel mee, toch? Er zijn nu 6 nummers nieuw te beluisteren van de 14
Het nummer hangt in m'n hoofd

This could be para para paradiseeee
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_101849260
quote:
0s.gif Op maandag 12 september 2011 10:02 schreef CoExist het volgende:

[..]

Ahh, doe eens uploaden! ;-)
Ik heb m zelf niet hè. Foto stond op hun Facebook
pi_101849341
Ooh! ;-)

Nou ja, dan moet ik maar weer eens het Justin Timberlake forum bezoeken voor het album. Daar stond 'ie 3 jaar geleden ook op hehe.
You Don't Stop Playing Because You Get Old. But You Could Get Old If You Stop Playing.
pi_101849373
quote:
0s.gif Op maandag 12 september 2011 10:10 schreef CoExist het volgende:
Ooh! ;-)

Nou ja, dan moet ik maar weer eens het Justin Timberlake forum bezoeken voor het album. Daar stond 'ie 3 jaar geleden ook op hehe.
eh... justin timberlake forum... en daar t album van coldplay?? Ok... :')
just give a second thought
what if we don't get caught...
pi_101849442
Hahah! Ja serieus hoor! 1 of andere user postte daar allemaal downloadlinks met MP3's van het album. Het hele forum was opeens niet mee te bereiken. Was ergens in mei/juni 2008 ofzo.
You Don't Stop Playing Because You Get Old. But You Could Get Old If You Stop Playing.
pi_101850336
quote:
..the fuck :r
Rihanna is wel leuk, maar samen met Coldplay? Verdomme, ik hoop dathet maar meevalt
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_101850505
chris martin:
quote:
The album is designed as a whole piece. It has boy and girl lead characters and top of our list for the girl part was Rihanna, but it took a while to pluck up the courage to ask her. We did a show in Las Vegas and I met her and said, 'Do you think there's any chance?' I was very Hugh Grant-like and spluttering about it.
:')
just give a second thought
what if we don't get caught...
pi_101850835
Zeker niet slecht hoor, maar staan we nu alweer met z'n allen te wohowoooo-en? Verzin dan gewoon een leuke tekst of riff op die plek...
pi_101850887
Vind hem niks :/
pi_101851811
Paradise klinkt wel lekker. Nog ff een paar keer luisteren.
Maar wtf rihanna :{ , heb een hekel aan haar muziek.
pi_101851914
Paradise klinkt als een nummer die OneRepublic zou schrijven, en dat is niet negatief maar niet de richting die ik Coldplay op wil zien gaan.
Is God willing to prevent evil, but not able? Then he is not omnipotent.
Is he able, but not willing? Then he is malevolent.
Is he both able and willing? Then whence cometh evil?
Is he neither able nor willing? Then why call him God?
pi_101852230
quote:
0s.gif Op maandag 12 september 2011 11:43 schreef Asskicker14 het volgende:
Paradise klinkt als een nummer die OneRepublic zou schrijven, en dat is niet negatief maar niet de richting die ik Coldplay op wil zien gaan.
eens
pi_101852491
quote:
Dieptepunt voor Coldplay, wtf Rihanna :')
  maandag 12 september 2011 @ 12:55:38 #72
222292 MacorgaZ
Computer says no.
pi_101853540
Voor iets als dit is Rihanna geweldig:
Maar met Coldplay? Liever niet...
Op zondag 2 augustus 2015 22:19 schreef Qwea het volgende:
Mijn kut smaakt minder zuur dan dit bier.
pi_101853623
quote:
0s.gif Op maandag 12 september 2011 12:55 schreef MacorgaZ het volgende:
Voor iets als dit is Rihanna geweldig:
Maar met Coldplay? Liever niet...
NOu geweldig... vergeleken met haar is Lady Gaga nog geweldig.
pi_101853977
quote:
8s.gif Op maandag 12 september 2011 10:48 schreef Neo-Mullen het volgende:

[..]


Rihanna is wel leuk,
:'):'):')
pi_101854079
ach misschien valt het mee :P En anders skippen we dat nummer gewoon op het album :P
just give a second thought
what if we don't get caught...
pi_101857556
quote:
0s.gif Op maandag 12 september 2011 10:54 schreef Apotheose het volgende:
chris martin:

[..]

:')
WTF man..
pi_101859293
quote:
0s.gif Op maandag 12 september 2011 13:10 schreef Majkool het volgende:

[..]

:'):'):')
Alles kut enter
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_101863066
Princess of China is echt een leuk nummer van wat ik er van heb gehoord, als Rihanna het maar niet verpest :{
pi_101865567
Trouwens, Paradise is goed. O+
pi_101866012
:')
Wat een gezeur over Rihanna.
Ik vind 't wel interessant. Op prospekt march stond Lost samen met Jay-Z wat wel tof was. En Chris Martin heeft wel meer duetjes gedaan. Rihanna heeft eerder dan weer een nummer met Eminem gedaan, wat ook niet zo'n gebruikelijke combinatie was, en dat is een enorme hit geworden.
En buiten dat, Coldplay is een top40 artiest, Rihanna ook, dus een samenwerking is niet zo vreemd.
I'm on my way just like everyday to get milk and kerosine.
  maandag 12 september 2011 @ 19:25:31 #81
321891 Kaasknabbeltje
TOETERTJESTOETERTJES!
pi_101868347
Nieuwe single wordt compleet de grond in geboord op verschillende grote fora.
Ontzettend jammer dat Coldplay deze commerciele weg inslaat :r
'Paradise' is een ontzettend zwaktebod.
Op zaterdag 5 maart 2011 23:17 schreef Geo3kant het volgende:
Nee vriendelijke mensen zoals jou.. alles wat andere zeggen afkraken en mongool noemen en noem het maar op.. jij bent een prachtuser ^O^ :')
  maandag 12 september 2011 @ 20:39:12 #82
283276 Gesmoltenkaas
Plakkend aan je gehemelte
pi_101872575
quote:
13s.gif Op maandag 12 september 2011 19:25 schreef Kaasknabbeltje het volgende:
Nieuwe single wordt compleet de grond in geboord op verschillende grote fora.
Ontzettend jammer dat Coldplay deze commerciele weg inslaat :r
'Paradise' is een ontzettend zwaktebod.
Vind persoonlijk dit het eerste goede nummer wat ik tot nu toe heb gehoord van de nieuwe CD. Viva la vida is in mijn ogen erg slecht, dit terwijl deze cd de hemel in geprezen werd. Ik hoop wel dat Coldplay wat minder mainstream gaat worden. Maarja die tijd is denk ik (helaas) geweest. Ik ben al lang blij dat ze nog niet uit elkaar zijn gegaan. Zo kan ik af en toe toch nog genieten van nieuwe pareltjes.

Paradise is in mijn ogen een mix tussen het X&Y nummer (meezingen met de melodielijn) en de nieuwe stijl van Coldplay . En X&Y vond ik persoonlijk al een goede cd, dit terwijl deze cd de grond in getrapt werd.
pi_101873194
het is ook een kwestie van smaak. Al bekruipt mij ook ergens een gevoel dat dit niet mijn voorkeur album gaat worden. Weet zo niet waarom, want vind alle nummers (die ik tot nu toe gehoord heb van het nieuwe album) wel goed! Ik heb zelf de mooiste herinneringen aan X&Y. Veel betere tijd dan nu.... Wel jammer trouwens dat Christmas Lights niet als bonus track is gedaan. Ik zet eigenlijk nooit kerstliedjes op als het niet kerst is, maar Christmas Lights zet ik nog wel es op :P
just give a second thought
what if we don't get caught...
pi_101875550
quote:
13s.gif Op maandag 12 september 2011 19:25 schreef Kaasknabbeltje het volgende:
Nieuwe single wordt compleet de grond in geboord op verschillende grote fora.
Ontzettend jammer dat Coldplay deze commerciele weg inslaat :r
'Paradise' is een ontzettend zwaktebod.
Commercieël? :') Coldplay is sinds X&Y al mega-commercieël.
Is God willing to prevent evil, but not able? Then he is not omnipotent.
Is he able, but not willing? Then he is malevolent.
Is he both able and willing? Then whence cometh evil?
Is he neither able nor willing? Then why call him God?
pi_101876352
quote:
13s.gif Op maandag 12 september 2011 19:25 schreef Kaasknabbeltje het volgende:
Nieuwe single wordt compleet de grond in geboord op verschillende grote fora.
Ontzettend jammer dat Coldplay deze commerciele weg inslaat :r
'Paradise' is een ontzettend zwaktebod.
Zijn er serieus nog mensen die klagen over commercialisering? :D
Holy shit man, jij moet antiek zijn
Cuz I'm Mr. Brightside
  maandag 12 september 2011 @ 21:55:36 #86
321891 Kaasknabbeltje
TOETERTJESTOETERTJES!
pi_101877800
Y
quote:
0s.gif Op maandag 12 sptember 2011 21:34 schreef Neo-Mullen het volgende:

[..]

Zijn er serieus nog mensen die klagen over commercialisering? :D
Holy shit man, jij moet antiek zijn
lees de fora er maar op na. Ben niet de enige. Maargoed jij vind paradise een goed nummer?
Op zaterdag 5 maart 2011 23:17 schreef Geo3kant het volgende:
Nee vriendelijke mensen zoals jou.. alles wat andere zeggen afkraken en mongool noemen en noem het maar op.. jij bent een prachtuser ^O^ :')
pi_101878558
wat wordt er hier verstaan onder commercieel dan? :? Dat ze nu bekender zijn dan in 1999? Of dat ze een iets andere stijl muziek hebben dan een aantal jaar geleden ofzo? Of ..? Ik snap eigenlijk dat gezeur over commercieel nooit echt... Kan aan mij liggen
just give a second thought
what if we don't get caught...
pi_101880367
radio 538 draait m al meteen, zegt wel wat. Volgens mij is dat nog nooit gebeurd met een coldplay single?
pi_101882395
Dat is gebeurd met bijna elke coldplay single.
pi_101882504
dacht dat ie meestal eerst op 3fm bijv. kwam en als ie in de lijsten is dan pas op 538.
pi_101886515
quote:
1s.gif Op maandag 12 september 2011 21:55 schreef Kaasknabbeltje het volgende:
Y

[..]

lees de fora er maar op na. Ben niet de enige. Maargoed jij vind paradise een goed nummer?
Ik geloof dat Coldplay als met de eerste single geld verdiende. Coldplay is vanaf het begin al commercieel.
Wat een debiele opmerkingen vind ik het altijd als mensen gaan roepen dat iets commercieel is. Ben er allergisch voor :r
Cuz I'm Mr. Brightside
  Moderator dinsdag 13 september 2011 @ 00:44:50 #92
7566 crew  MaJo
Mama van aapie
pi_101886668
Vandaag 2x op 3FM gehoord, moet er even aan wennen...

Giel Beelen zei trouwens dat hij de wereldpremiere had. Zou dat waar zijn?
3 - 26 maart Thailand | 5 - 8 juli Dublin
pi_101887793
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 september 2011 00:44 schreef MaJo het volgende:
Vandaag 2x op 3FM gehoord, moet er even aan wennen...

Giel Beelen zei trouwens dat hij de wereldpremiere had. Zou dat waar zijn?
Die Beelen roept wel vaker iets :')
pi_101888126
Ik vind het wel prachtig dat de stempel van Eno zo nadrukkelijk is, wat een legende is het toch.
Verder vind ik de eerste helft van Paradise prachtig, tot aan het eindeloze herhalen van Paradise (het refrein blijkbaar).

[ Bericht 40% gewijzigd door Seam op 13-09-2011 02:10:01 ]
I just had to get that stress off my chest like breast reduction.
pi_101889643
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 september 2011 00:38 schreef Neo-Mullen het volgende:

[..]

Ik geloof dat Coldplay als met de eerste single geld verdiende. Coldplay is vanaf het begin al commercieel.
Wat een debiele opmerkingen vind ik het altijd als mensen gaan roepen dat iets commercieel is. Ben er allergisch voor :r
dit idd. Snap 't eigenlijk ook niet waarom er meteen zo'n label 'commercieel' op moet... Dat je de muziekstijl nu iets minder interessant vindt dan voorgaande jaren - ok.
just give a second thought
what if we don't get caught...
pi_101889998
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 september 2011 00:44 schreef MaJo het volgende:
Vandaag 2x op 3FM gehoord, moet er even aan wennen...

Giel Beelen zei trouwens dat hij de wereldpremiere had. Zou dat waar zijn?
dacht Bbc... :@ 3fm niet aan gehad. Hou niet zo van Giel...
just give a second thought
what if we don't get caught...
pi_101890480
Net voor het eerst gehoord. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het toch wel vind tegenvallen; het begint vrij aardig, maar het slaat snel helemaal om. Het is in mijn ogen uiteindelijk een vrij simpel nummer met de benodigde oohooo's :N

Ik mag hopen dat de rest van het nieuwe album wat beter van niveau is.
Op woensdag 21 maart 2012 19:42 schreef Drassss het volgende:
Ben ik de enige die steeds Sideboobie leest ipv van Sideshowbobbie
pi_101892207
Wat een hoop haters van The Scientist hier :o
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_101918843
quote:
0s.gif Op woensdag 7 september 2011 10:18 schreef Prospekt het volgende:
iTunes Festival was trouwens epic! Beste concert ooit, paar keer oogcontact gehad met Chris Martin :) En ze waren echt in topvorm... En wauw Moving to Mars, de eerste en waarschijnlijke laatste keer dat ze die speelden... Die dag zal ik nooit meer vergeten :)

jammer dat ie niet op t album staat
just give a second thought
what if we don't get caught...
pi_101921029
een band gaat wat mij betreft commercieel als ze succes nummers gaan na bootsen. Ik vind Fix You niet meer dan een slap aftreksel van The Scientist maar het werkt wel en dat weet Chris Martin. Snow Patrol doet het ook (Run-chasing cars)
pi_101921941
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 september 2011 22:58 schreef IAmKloot het volgende:
een band gaat wat mij betreft commercieel als ze succes nummers gaan na bootsen. Ik vind Fix You niet meer dan een slap aftreksel van The Scientist maar het werkt wel en dat weet Chris Martin. Snow Patrol doet het ook (Run-chasing cars)
Als bepaalde nummers toch goed aanslaan bij hun fans, waarom zou je dan geen tweede nummer maken in die stijl? Het is kennelijk wat de fans aanspreekt.
En dat ze door de jaren heen van stijl veranderen (X&Y, VLV) is alleen maar goed. Dat het bij sommigen niet in het straatje past is wat anders.

Voorbeeldje is dat Linkin Park met hun nieuwe album ook totaal niet meer bij me past en ik daarom ook geen fan meer ben van hun. Ik ga echter niet roepen dat het enorm kut is wat ze gedaan hebben, iets wat ik anderen wel vaak zie doen. Jammer.
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_101965978
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 september 2011 22:58 schreef IAmKloot het volgende:
een band gaat wat mij betreft commercieel als ze succes nummers gaan na bootsen. Ik vind Fix You niet meer dan een slap aftreksel van The Scientist maar het werkt wel en dat weet Chris Martin. Snow Patrol doet het ook (Run-chasing cars)
Ik zou commercieel eerder noemen dat je al dan niet bewust klinkt zoals andere veelverkopende muziek, ofwel top-40. En de nieuwe nummers zou ik zo op radio538 echt niet kunnen onderscheiden van wat ze daar verder allemaal draaien.

Ik ben echt diep in mn hart fan van Parachutes en AROBTTH. Dat klinkt misschien ook niet geheel uniek, maar is wel helemaal mijn smaak. En dat ze toen een beetje klonken als een 'radiohead-light' wekt in ieder geval niet de indruk dat je in eerste plaats bezig bent met geld, glorie en faam. Dat idee bekruipt je wel als je het huidige coldplay hoort.
pi_101977189
quote:
Ik ben echt diep in mn hart fan van Parachutes en AROBTTH. Dat klinkt misschien ook niet geheel uniek, maar is wel helemaal mijn smaak. En dat ze toen een beetje klonken als een 'radiohead-light' wekt in ieder geval niet de indruk dat je in eerste plaats bezig bent met geld, glorie en faam. Dat idee bekruipt je wel als je het huidige coldplay hoort.
dat gevoel heb ik ook, de laatste 3 platen komt het allemaal wat geforceerd over op mij. Geldt zeker ook voor de live optredens, het lijkt wel of chris martin heeft gezegd ' deze tour gaan we heel veel bewegen tijdens het spelen' Dat werkte vooral tijdens Glastonbury erg op mijn lachspieren
pi_101980412
Komt Charlie Brown eigenlijk op het album? Want wat een geweldig nummer vind ik dat _O_

Time was so long ago
And things come back you see
To where they don't belong
And every drop of sea is the whole ocean
pi_101980485
quote:
0s.gif Op donderdag 15 september 2011 16:29 schreef AppleBite het volgende:
Komt Charlie Brown eigenlijk op het album? Want wat een geweldig nummer vind ik dat _O_

Gelukkig wel!

Lekker nummer _O_
pi_102051943
Ik zie het wel zitten, dit album. Moving to Mars is weer een beetje back-to-basic Coldplay, Paradise klinkt gewoon lekker en Major Minus vind ik zelfs een beetje experimenteel.

Every Teardrop Is A Waterfall ben ik alweer zat ;(.
Amen.
pi_102052255
quote:
14s.gif Op zaterdag 17 september 2011 13:10 schreef Jivis het volgende:
Ik zie het wel zitten, dit album. Moving to Mars is weer een beetje back-to-basic Coldplay, Paradise klinkt gewoon lekker en Major Minus vind ik zelfs een beetje experimenteel.

Every Teardrop Is A Waterfall ben ik alweer zat ;(.
ja daarom luister ik Paradise pas weer als ik het album heb ;)
just give a second thought
what if we don't get caught...
pi_102130989
17 december in Ahoy. *O*
pi_102131232
:o
just give a second thought
what if we don't get caught...
pi_102131309
En 18 december Sportpaleis Antwerpen. :)

http://coldplay.com/newsdetail.php?id=793
Wer lesen kann, ist klar im Vorteil.
pi_102131368
Wanneer is de pre-sale?
You Don't Stop Playing Because You Get Old. But You Could Get Old If You Stop Playing.
pi_102131395
Staat ook in de link: donderdag 22 september.
Wer lesen kann, ist klar im Vorteil.
pi_102131425
Zit op m'n iPod te internetten... kon niet scrollen hehe.
You Don't Stop Playing Because You Get Old. But You Could Get Old If You Stop Playing.
pi_102131506
Beste nieuws die je in de trein kunt lezen :D!
Net een vriendin gevraagd of ze naar de show in Keulen of Rdam wilt gaan :D hoop t wel want verder ken ik geen leuke mensen irl die mee willen gaan :')
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_102131547
Goed nieuws *O*
Op woensdag 21 maart 2012 19:42 schreef Drassss het volgende:
Ben ik de enige die steeds Sideboobie leest ipv van Sideshowbobbie
pi_102132459
*O*
pi_102132849
Ok, dus donderdag 22 september om 09.00 uur is de pre-sale via Coldplay.com. Maar is daar een membership voor nodig? Ik kan me herinneren dat ik me een paar jaar terug wel heb ingeschreven voor die site.
You Don't Stop Playing Because You Get Old. But You Could Get Old If You Stop Playing.
pi_102135801
Nou weet nog niet of ik ga. Eerst naar es een vinden die mee wil... En die ik mee wil hebben hehe
just give a second thought
what if we don't get caught...
pi_102135975
60 euro? Zijn ze nou helemaal gestoord geworden?
Is God willing to prevent evil, but not able? Then he is not omnipotent.
Is he able, but not willing? Then he is malevolent.
Is he both able and willing? Then whence cometh evil?
Is he neither able nor willing? Then why call him God?
pi_102136155
Mja, Coldplay live zien kost duur geld! :-(
Maar dit betaalde je in 2009 voor 't concert in Goffertpark Nijmegen ook al!
You Don't Stop Playing Because You Get Old. But You Could Get Old If You Stop Playing.
pi_102137029
quote:
0s.gif Op maandag 19 september 2011 13:11 schreef CoExist het volgende:
Mja, Coldplay live zien kost duur geld! :-(
Maar dit betaalde je in 2009 voor 't concert in Goffertpark Nijmegen ook al!
ja dit dus
En tegenwoordig heb je ook nog de belastingverhoging, dus het is eigenlijk nog goedkoper :')
Klagen voor 60eur voor een concert :')
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_102137164
Kostte een dagkaart voor Rock Werchter niet 75 euro? En daar krijg je 15 acts (+ Coldplay voor).

Maar een ticket voor een normaal concert van Coldplay moet 65 euro (incl. servicekosten) kosten.
Is God willing to prevent evil, but not able? Then he is not omnipotent.
Is he able, but not willing? Then he is malevolent.
Is he both able and willing? Then whence cometh evil?
Is he neither able nor willing? Then why call him God?
pi_102137312
quote:
0s.gif Op maandag 19 september 2011 13:46 schreef Asskicker14 het volgende:
Kostte een dagkaart voor Rock Werchter niet 75 euro? En daar krijg je 15 acts (+ Coldplay voor).

Maar een ticket voor een normaal concert van Coldplay moet 65 euro (incl. servicekosten) kosten.
Wat een gejank. Voor een concert van een band van formaat betaal je tegenwoordig nou eenmaal >50,- voor. Ik vind het nog wel meevallen, twee jaar geleden betaalde je geloof ik hetzelfde in 't Goffertpark, was het tevens ook dubbel en dwars waard. Vertel mij maar eens "1 van de grote artiesten" die minder dan 59,- per kaartje vragen. Zijn artiesten die meer dan het dubbele ervoor vragen.
pi_102137355
Ik dacht dat Ahoy ?2008 of 2009? niet veel meer dan 40 euro was. Was overigens een erg leuk concert. Liep door files veel te laat naar binnen en stond per ongeluk zomaar heel erg vooraan :).
pi_102137705
Hmm, ik wil wel graag eigenlijk! :Y
In 2009 heb ik ze voor het eerst gezien in het Goffertpark en dat was echt geweldig. Ben benieuwd hoe het is binnen is.

Eens kijken wie er mee wil :P

Alles is ¤59, zijn er in Ahoy geen verschillen in plaatsen?
pi_102139579
quote:
0s.gif Op maandag 19 september 2011 13:54 schreef thettes het volgende:
Ik dacht dat Ahoy ?2008 of 2009? niet veel meer dan 40 euro was. Was overigens een erg leuk concert. Liep door files veel te laat naar binnen en stond per ongeluk zomaar heel erg vooraan :).
Tja en in het Gelredome had ik een kaartje voor nog geen 30 euro. Maar goed, ik vind 60 eigenlijk gewoon te duur. Dan wacht ik wel weer tot ik ze een keer op een festival zie.
I'm on my way just like everyday to get milk and kerosine.
pi_102139798
Ahoy, daar zijn dus veel zitplaatsen. :{

Zitplaatsen. :r
pi_102139853
Een paar maanden later en het had in de Ziggo Dome gehouden kunnen worden.
Is God willing to prevent evil, but not able? Then he is not omnipotent.
Is he able, but not willing? Then he is malevolent.
Is he both able and willing? Then whence cometh evil?
Is he neither able nor willing? Then why call him God?
pi_102140047
quote:
1s.gif Op maandag 19 september 2011 15:20 schreef Beaudelaire het volgende:
Ahoy, daar zijn dus veel zitplaatsen. :{

Zitplaatsen. :r
Nooit meegemaakt bij een concert, maar dat lijkt me helemaal niks zeg. Staanplaatsen zullen toch ook wel mogelijk zijn lijkt me? Maar dan moet je er zeker heel snel zijn...
pi_102143034
quote:
0s.gif Op maandag 19 september 2011 15:28 schreef BobW het volgende:

[..]

Nooit meegemaakt bij een concert, maar dat lijkt me helemaal niks zeg. Staanplaatsen zullen toch ook wel mogelijk zijn lijkt me? Maar dan moet je er zeker heel snel zijn...
Ik heb gebeld met Ahoy. Je betaalt 64,90 (incl servicekosten) en zowel de staan- als zitplaatsen worden gebruikt. Als het veld vol is, wordt je naar de tribune gestuurd.

In de Lanxess Arena in Keulen heb ik destijds voor Linkin Park kaarten gekocht voor op de zitplaatsen (rest was toen al uitverkocht) en die waren goedkoper dan de kaarten voor op het veld. Dat zal nu bij Coldplay ook zo zijn.
Beetje geldklopperij van Ahoy dus...

[ Bericht 7% gewijzigd door Neo-Mullen op 19-09-2011 16:56:55 ]
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_102144066
quote:
0s.gif Op maandag 19 september 2011 16:47 schreef Neo-Mullen het volgende:

[..]

Ik heb gebeld met Ahoy. Je betaalt 64,90 (incl servicekosten) en zowel de staan- als zitplaatsen worden gebruikt. Als het veld vol is, wordt je naar de tribune gestuurd.

In de Lanxess Arena in Keulen heb ik destijds voor Linkin Park kaarten gekocht voor op de zitplaatsen (rest was toen al uitverkocht) en die waren goedkoper dan de kaarten voor op het veld. Dat zal nu bij Coldplay ook zo zijn.
Beetje geldklopperij van Ahoy dus...
Bedoel je nu dat je niet kan kiezen en dat het gewoon de eerste vooraan staan? Of dat als de staanplaatsen uitverkocht zijn, dat je dan zitplaatsen alleen maar kan kopen?

Ik wil wel, maar alleen staan, moet je zeker erg vroeg zijn :{
pi_102144154
quote:
0s.gif Op maandag 19 september 2011 17:11 schreef BobW het volgende:

[..]

Bedoel je nu dat je niet kan kiezen en dat het gewoon de eerste vooraan staan? Of dat als de staanplaatsen uitverkocht zijn, dat je dan zitplaatsen alleen maar kan kopen?

Ik wil wel, maar alleen staan, moet je zeker erg vroeg zijn :{
Iedereen betaalt die 64,90
Ben je er vroeg bij (op de locatie dus) dan sta je op het veld. Ben je laat, dan zit je op de tribune, maar heb je toch net zoveel betaald als iemand die vooraan staat en Chris de hand kan schudden.
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_102148789
quote:
0s.gif Op maandag 19 september 2011 16:47 schreef Neo-Mullen het volgende:

[..]

Ik heb gebeld met Ahoy. Je betaalt 64,90 (incl servicekosten) en zowel de staan- als zitplaatsen worden gebruikt. Als het veld vol is, wordt je naar de tribune gestuurd.

In de Lanxess Arena in Keulen heb ik destijds voor Linkin Park kaarten gekocht voor op de zitplaatsen (rest was toen al uitverkocht) en die waren goedkoper dan de kaarten voor op het veld. Dat zal nu bij Coldplay ook zo zijn.
Beetje geldklopperij van Ahoy dus...
Wat raar, is dat iets nieuws ofzo? Is ook niet helemaal eerlijk voor mensen die van ver moeten komen of nog moeten werken oid..

Volgens mij is die online presale gewoon gratis, kan ook nergens een optie vinden om je voor een betaald lidmaatschap in te schrijven. Hoop dat dat niet plat gaat liggen donderdagochtend, want vrijdagochtend wordt natuurlijk weer een ramp :{
pi_102150116
Ja, kan me niet voorstellen dat je 65 euro betaald om vervolgens lekker achter in de nok te zitten.
You Don't Stop Playing Because You Get Old. But You Could Get Old If You Stop Playing.
pi_102151825
Ah neeeee, waarom nou Ahoy :(, daar is zo weinig plaats, en die kut zitplaatsen en zijn de kaartjes weer zo ongelooflijk snel uitverkocht :o. En de kaartprijs , achja, in 2005 in het Geldredome was het ook al 42,50 zie ik op mijn kaartje van toen.

Hmm, op Pinkpop heb ik ze ook al gezien, in 2005 ook. En ik ga 16 oktober ook al naar RHCP dus even wat dingen overwegen ;o
Time was so long ago
And things come back you see
To where they don't belong
And every drop of sea is the whole ocean
pi_102155893
Gaat in ieder geval de 3e keer worden dat ik ze zie :D
10-09-09 Goffertpark Nijmegen _O_ O+
11-06-11 Pinkpop Landgraaf _O_ _O_
15/17-12-11 Ahoy Rotterdam/Lanxess Arena Köln

Ben al de hele dag in een goeie mood :D
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_102159102
Het zou me echt zo worst zijn dat ik vooraan of achteraan moet zitten of staan. Fucking belangrijkste is dat ze weer een concert geven! *O* *O* Jezus ey, wees blij! :P nutteloos gemier om de plaatsen :')
"Purple is the last color of the rainbow colors. It means I will trust and love you for a long time"
pi_102164149
Op coldplay.com staat gewoon de code waarmee je donderdag al kan bestellen. Betekent dat dat iedereen donderdag al kan bestellen zonder lid te zijn ofzo? (in tegenstelling tot U2 waar je lid moest zijn voor de pre-sale)
pi_102166503
Ik wil gaaaaaaaan!!

quote:
0s.gif Op maandag 19 september 2011 23:18 schreef Young_David het volgende:
Op coldplay.com staat gewoon de code waarmee je donderdag al kan bestellen. Betekent dat dat iedereen donderdag al kan bestellen zonder lid te zijn ofzo? (in tegenstelling tot U2 waar je lid moest zijn voor de pre-sale)
Hmm, denk het wel. Maar t staat niet super obvious op die site dus :P
pi_102186599
Kan iemand even een link sturen waar die code staat van donderdag bestellen?

dus als ik het goed heb, hebben mensen die die code niet hebben gezien gewoon pech, want die bestellen vrijdag pas en dan zijn ze wss te laat?
PSN: Duuc-nl
pi_102186925
Hier vind ik dan het schema: http://www.coldplay.com/live.php

maar als je op bestellen klinkt krijg je dit: http://www.ticketmaster.nl/checkout/eventError.php ?
PSN: Duuc-nl
pi_102187183
Al via DM opgelost hierboven... beter schrijven we niet overal de code op enzo, want des te lastiger wordt het voor ons om fatsoenlijke kaarten te bestellen met de voorverkoop.
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_102187331
dm beantwoord
PSN: Duuc-nl
pi_102202080
Heej, de code is eraf ... niet opgeschreven ...
pi_102202387
Nee hoor, hij staat er nog gewoon
"Purple is the last color of the rainbow colors. It means I will trust and love you for a long time"
pi_102204437
Ook even pm gestuurd had het nog niet helemaal uitgezocht zit even op telefoon. maar als ik het goed begrijp heb je een code nodig om op donderdag kaarten te bestellen.
pi_102207014
Donderdag en vrijdag vanaf 8:45 college...dilemma...
Is God willing to prevent evil, but not able? Then he is not omnipotent.
Is he able, but not willing? Then he is malevolent.
Is he both able and willing? Then whence cometh evil?
Is he neither able nor willing? Then why call him God?
pi_102208190
quote:
0s.gif Op woensdag 21 september 2011 01:58 schreef Asskicker14 het volgende:
Donderdag en vrijdag vanaf 8:45 college...dilemma...
laptop met internet mee. :Y
just give a second thought
what if we don't get caught...
pi_102208543
Ik ga lekker zometeen al kaarten bestellen :D
Cuz I'm Mr. Brightside
  woensdag 21 september 2011 @ 08:40:03 #150
321891 Kaasknabbeltje
TOETERTJESTOETERTJES!
pi_102208620
heey wat is dit nou ? :S
Als je dus geen code hebt (hoe kom je eraan)
kan je dus geen kaarten op Donderdag bestellen (zoja, waar?)
Maar kan het alleen Vrijdag. maar dan is er dus de kans dat de kaarten al op zijn... ?
Op zaterdag 5 maart 2011 23:17 schreef Geo3kant het volgende:
Nee vriendelijke mensen zoals jou.. alles wat andere zeggen afkraken en mongool noemen en noem het maar op.. jij bent een prachtuser ^O^ :')
pi_102208623
quote:
1s.gif Op woensdag 21 september 2011 08:05 schreef Apotheose het volgende:

[..]

laptop met internet mee. :Y
Natuurlijk, hoe heb ik er zelf niet aan kunnen denken. Ware het niet dat ik morgen om 8:45 een tentamen heb. }:|
Is God willing to prevent evil, but not able? Then he is not omnipotent.
Is he able, but not willing? Then he is malevolent.
Is he both able and willing? Then whence cometh evil?
Is he neither able nor willing? Then why call him God?
pi_102208866
Ben bang dat eventim.de binnen 5 minuten platligt :') heel Duitsland bestelt z'n kaarten dan voor Coldplay over 3 shows
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_102208885
16 euro verzendkosten. Ik woon vlak bij de grens van Duitsland. Die extra verzendkosten haal ik er pas uit als je 4 kaarten koopt.
Is God willing to prevent evil, but not able? Then he is not omnipotent.
Is he able, but not willing? Then he is malevolent.
Is he both able and willing? Then whence cometh evil?
Is he neither able nor willing? Then why call him God?
pi_102208899
quote:
0s.gif Op woensdag 21 september 2011 08:57 schreef Asskicker14 het volgende:
16 euro verzendkosten. Ik woon vlak bij de grens van Duitsland. Die extra verzendkosten haal ik er pas uit als je 4 kaarten koopt.
Gelukkig haal ik er ook 4 :P
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_102208907
Wat betekent dit:

Tickets demnächst im Vorverkauf
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_102208932
Dat de tickets dadelijk in de voorverkoop gaan.
Wer lesen kann, ist klar im Vorteil.
pi_102208976
80 euro per kaartje voor staanplaatsen. Laat maar zitten
Is God willing to prevent evil, but not able? Then he is not omnipotent.
Is he able, but not willing? Then he is malevolent.
Is he both able and willing? Then whence cometh evil?
Is he neither able nor willing? Then why call him God?
pi_102208982
:r :r!!!!!!!!!!!
kan max 2 kaarten bestellen tegen een idiote prijs van 75,-
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_102208997
80 euro per kaartje is mij te gortig. Ik heb het zelfs niet meer voor U2 of Bruce Springsteen over. Laat staan voor Coldplay
Is God willing to prevent evil, but not able? Then he is not omnipotent.
Is he able, but not willing? Then he is malevolent.
Is he both able and willing? Then whence cometh evil?
Is he neither able nor willing? Then why call him God?
pi_102209033
15 December - Cologne, Lanxess Arena
Pre-sale 9am (German time) on 21 Sept from here
General sale, 9am (German time) on 23 Sept from here
Ticket prices: ¤45/¤55/¤60/¤65

Godverdomme, 65,- my ass dus
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_102209102
75 x 2 = 150 + 15 euro = 165 euro voor Koln
65 x 2 = 130 + 5 euro = 135 euro voor Rotterdam.
Is God willing to prevent evil, but not able? Then he is not omnipotent.
Is he able, but not willing? Then he is malevolent.
Is he both able and willing? Then whence cometh evil?
Is he neither able nor willing? Then why call him God?
pi_102209129
Nouja, ik heb dus maar 2 van de 4 kaarten bestelt :{
Als het niet goed is verkoop ik ze door...

Maar wel echt schandalig dit...
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_102209199
Ik heb er besloten van af te zien.
Is God willing to prevent evil, but not able? Then he is not omnipotent.
Is he able, but not willing? Then he is malevolent.
Is he both able and willing? Then whence cometh evil?
Is he neither able nor willing? Then why call him God?
pi_102209217
Concerten in Deutschland bezoeken... dat druist toch echt tegen al mijn principes in! Ik kan me nog wel bootlegs van U2 herinneren waarbij je 't Duitse publiek mee hoort zingen: " Wizzz-orr-wizzoud-joee". Wat een narigheid!
You Don't Stop Playing Because You Get Old. But You Could Get Old If You Stop Playing.
pi_102209303
Het Engels van Nederlanders is ook niet om aan te horen. Bij Duitsers is het nog wel grappig, maar dat Engels van Nederlanders klinkt zo boers.
Is God willing to prevent evil, but not able? Then he is not omnipotent.
Is he able, but not willing? Then he is malevolent.
Is he both able and willing? Then whence cometh evil?
Is he neither able nor willing? Then why call him God?
pi_102212495
Worden ze in Ahoy ook zo duur?
pi_102212696
EUR 64,90 incl. servicekosten.
Wer lesen kann, ist klar im Vorteil.
pi_102212875
5 euro voor verzenden, lijkt mij ook.
Is God willing to prevent evil, but not able? Then he is not omnipotent.
Is he able, but not willing? Then he is malevolent.
Is he both able and willing? Then whence cometh evil?
Is he neither able nor willing? Then why call him God?
pi_102213273
Voor e-tickets niet, volgens mij.
Maar wel weer voor je betaalmethode. :')
Wer lesen kann, ist klar im Vorteil.
pi_102222967
quote:
0s.gif Op woensdag 21 september 2011 11:53 schreef Felixa het volgende:
Voor e-tickets niet, volgens mij.
Maar wel weer voor je betaalmethode. :')
iDeal is meestal gratis toch?
Ik ga mijn Duitse tickets verkopen... Ik kan er maar 2 per keer kopen en heb er 4 nodig. Plus die idiote prijs met idiote verzendkosten...
Dus mensen, als iemand 2 tickets voor het concert in Köln wil, ik kan ze aanbieden!
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_102244807
Waarom kon je er maar 2 Neo-Mullen? Ik wil er morgen 4 kopen :{
pi_102245006
Köln is dan miss voor mij en mijn vriend dichterbij, maar toch ga ik voor Ahoy Rotterdam :) Stiekem krijg ik best wel een beetje zenuwen voor morgen :@ Hoop echt dat ik 2 kaartjes kan bemachtigen!
"Purple is the last color of the rainbow colors. It means I will trust and love you for a long time"
pi_102245193
Het zal mij benieuwen wat er morgen middag op Marktplaats staat aan tickets...
You Don't Stop Playing Because You Get Old. But You Could Get Old If You Stop Playing.
  Moderator / FOK!Fotograaf woensdag 21 september 2011 @ 23:37:07 #174
132619 crew  D_A
Ben jij van die © ?
pi_102245965
Ben er bij B-)
[b] Op Zaterdag 26 april 2008 22:35 schreef lauwert het volgende:[/b]
[i] Waar zouden we toch zijn zonder onze geliefde D_A O+ [/i]
pi_102247189
quote:
0s.gif Op woensdag 21 september 2011 23:18 schreef BobW het volgende:
Waarom kon je er maar 2 Neo-Mullen? Ik wil er morgen 4 kopen :{
Is gewoon zo. Is morgen bij de pre-sale voor R'dam ook zo. Overmorgen kun je er echter wel 4 bestellen.
quote:
0s.gif Op woensdag 21 september 2011 23:24 schreef CoExist het volgende:
Het zal mij benieuwen wat er morgen middag op Marktplaats staat aan tickets...
Inderdaad... ratten zijn dat :r
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_102247244
quote:
0s.gif Op donderdag 22 september 2011 00:06 schreef Neo-Mullen het volgende:

[..]

Is gewoon zo. Is morgen bij de pre-sale voor R'dam ook zo. Overmorgen kun je er echter wel 4 bestellen.

Hmm, kon je niet twee keer 2 kaartjes achter elkaar kopen dan?

Dan ga ik morgen voor 2 en dan vrijdag weer voor 2 als het moet. Dat maakt waarschijnlijk toch niks uit voor de plekken.
pi_102247300
quote:
0s.gif Op donderdag 22 september 2011 00:07 schreef BobW het volgende:

[..]

Hmm, kon je niet twee keer 2 kaartjes achter elkaar kopen dan?

Dan ga ik morgen voor 2 en dan vrijdag weer voor 2 als het moet. Dat maakt waarschijnlijk toch niks uit voor de plekken.
Dan heb je kans dat je kaarten geannuleerd worden. Ze doen het namelijk niet voor niets.
Bij de feesten die ik bezoek (denk aan Decibel enzo) heb je ook een max. Als jij dan 2 keer kaarten bestelt en daarmee over de limiet heengaat van 1 bestelling, dan worden AL je kaarten geannuleerd.
IP-adres, naam, bankrekeningnummer enzo.

Maar je hebt gelijk als je zegt dat het voor de plekken niets uitmaakt: wie het eerst daar is, heeft plekken op het veld, de rest gaat op de tribunes (ik las op de Ahoy site dat er ruim 6000 op het veld kunnen en ruim 1200 op de tribune)

EDIT: niet boos worden als mijn woorden niet kloppen. Dit is wat livenation mij telefonisch heeft verteld.

[ Bericht 6% gewijzigd door Neo-Mullen op 22-09-2011 00:40:09 ]
Cuz I'm Mr. Brightside
  donderdag 22 september 2011 @ 00:29:16 #178
222292 MacorgaZ
Computer says no.
pi_102247912
7200 totaal? Dat kan toch haast niet? Maar dan is het dus eigenlijk wel belangrijk om kaarten te kopen in de pre-sale? Alleen is de presale bij Ticketmaster en de normale verkoop bij Livenation?

Edit: Fuck, als het om 9.00 voor ons ook 2 kaarten max zijn heb ik er dus ook niet eens genoeg (3 nodig)...

[ Bericht 15% gewijzigd door MacorgaZ op 22-09-2011 00:35:26 ]
Op zondag 2 augustus 2015 22:19 schreef Qwea het volgende:
Mijn kut smaakt minder zuur dan dit bier.
pi_102248220
quote:
0s.gif Op donderdag 22 september 2011 00:29 schreef MacorgaZ het volgende:
7200 totaal? Dat kan toch haast niet? Maar dan is het dus eigenlijk wel belangrijk om kaarten te kopen in de pre-sale? Alleen is de presale bij Ticketmaster en de normale verkoop bij Livenation?

Edit: Fuck, als het om 9.00 voor ons ook 2 kaarten max zijn heb ik er dus ook niet eens genoeg (3 nodig)...
Livenation zei dat niet alle kaarten beschikbaar worden gesteld in de pre-sale en dat er vrijdag hoe dan ook kaarten worden verkocht. Het kan morgen dus niet uitverkocht raken.
Cuz I'm Mr. Brightside
  donderdag 22 september 2011 @ 00:48:41 #180
222292 MacorgaZ
Computer says no.
pi_102248365
Nee oke, dat is ook wel logisch natuurlijk, maar het zou wel ideaal zijn om morgen gewoon even 3 kaarten te kunnen kopen en niet in die "Coldplay in 10 minuten uitverkocht"-massa mee te moeten vrijdag.
Bedankt voor de info in ieder geval.
Op zondag 2 augustus 2015 22:19 schreef Qwea het volgende:
Mijn kut smaakt minder zuur dan dit bier.
pi_102249573
Ticketmaster is in onderhoud nu. Hoop dat het morgen weer geregeld is anders.. :(.

Het is alleen via Ticketmaster morgenochtend?
pi_102250136
Hmmpf ik heb dus sowieso 4 kaarten nodig.. Hopelijk straks in 1x anders vrijdagmorgen een 2e poging }:|
pi_102250321
Website van ticketmaster/livenation is weer in de lucht. Overiges zijn er diverse soorten kaarten te bestellen, zowel zitplaasten als staanplaatsen
pi_102250974
Rang 1: Arena Staanplaatsen
59.00 EUR

Rang 2: Zitplaatsen 1e ring
59.00 EUR

Rang 3: Zitplaatsen 1e en 2de ring
59.00 EUR

Rang 4: Zitplaatsen 1e en 2de ring
59.00 EUR

Rang 5: Zitplaatsen tegenover en achter podium
59.00 EUR

Rang 6: Staanplaatsen 1e ring
59.00 EUR

Rolstoel-begeleidersplaats
59.00 EUR
You Don't Stop Playing Because You Get Old. But You Could Get Old If You Stop Playing.
pi_102250985
quote:
0s.gif Op donderdag 22 september 2011 08:31 schreef CoExist het volgende:
Rang 1: Arena Staanplaatsen
59.00 EUR

Rang 2: Zitplaatsen 1e ring
59.00 EUR

Rang 3: Zitplaatsen 1e en 2de ring
59.00 EUR

Rang 4: Zitplaatsen 1e en 2de ring
59.00 EUR

Rang 5: Zitplaatsen tegenover en achter podium
59.00 EUR

Rang 6: Staanplaatsen 1e ring
59.00 EUR

Rolstoel-begeleidersplaats
59.00 EUR
nu al te koop?
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_102250997
Nee, maar zo staat het al op de site van Ticketmaster. :)
Wer lesen kann, ist klar im Vorteil.
pi_102251004
quote:
0s.gif Op donderdag 22 september 2011 08:34 schreef Felixa het volgende:
Nee, maar zo staat het al op de site van Ticketmaster. :)
gelukkig, want ik ga nu pas m'n nest uit :P
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_102251015
Neo-Mullen:

"Dan heb je kans dat je kaarten geannuleerd worden. Ze doen het namelijk niet voor niets.
Bij de feesten die ik bezoek (denk aan Decibel enzo) heb je ook een max. Als jij dan 2 keer kaarten bestelt en daarmee over de limiet heengaat van 1 bestelling, dan worden AL je kaarten geannuleerd.
IP-adres, naam, bankrekeningnummer enzo.

Maar je hebt gelijk als je zegt dat het voor de plekken niets uitmaakt: wie het eerst daar is, heeft plekken op het veld, de rest gaat op de tribunes (ik las op de Ahoy site dat er ruim 6000 op het veld kunnen en ruim 1200 op de tribune)

EDIT: niet boos worden als mijn woorden niet kloppen. Dit is wat livenation mij telefonisch heeft verteld."

Ik kan de Quote niet vinden dus doe het maar even zo. Mijn vader wilde nu 2 kaarten op zijn naam bestellen en ik 2 kaarten op mijn naam. Denk je dat dit moeilijkheden gaat opleveren? Het zijn 2 verschillende rekeningnummers/namen. Echter wel het heztelfde adres en IP :/
pi_102251067
quote:
0s.gif Op donderdag 22 september 2011 08:36 schreef RvS-Coldplay het volgende:
Neo-Mullen:

"Dan heb je kans dat je kaarten geannuleerd worden. Ze doen het namelijk niet voor niets.
Bij de feesten die ik bezoek (denk aan Decibel enzo) heb je ook een max. Als jij dan 2 keer kaarten bestelt en daarmee over de limiet heengaat van 1 bestelling, dan worden AL je kaarten geannuleerd.
IP-adres, naam, bankrekeningnummer enzo.

Maar je hebt gelijk als je zegt dat het voor de plekken niets uitmaakt: wie het eerst daar is, heeft plekken op het veld, de rest gaat op de tribunes (ik las op de Ahoy site dat er ruim 6000 op het veld kunnen en ruim 1200 op de tribune)

EDIT: niet boos worden als mijn woorden niet kloppen. Dit is wat livenation mij telefonisch heeft verteld."

Ik kan de Quote niet vinden dus doe het maar even zo. Mijn vader wilde nu 2 kaarten op zijn naam bestellen en ik 2 kaarten op mijn naam. Denk je dat dit moeilijkheden gaat opleveren? Het zijn 2 verschillende rekeningnummers/namen. Echter wel het heztelfde adres en IP :/
Weet niet, die gedachte heb ik ook al door me heen laten gaan aangezien ik 4 tickets nodig heb.
Ik hoop dat er tegen 2 uur nog staanplaatsen te krijgen zijn. Dan pas kan een vriendin van me de andere 2 kaarten bestellen...

edit: ohjee... virtuele wachtrij @ ticketmaster
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_102251117
Volgens mij duurt de pre-sale maar 1 uurtje. Toen ik gister inlogde op Eventim voor Keulen was de pre-sale al gesloten. Kan misschien ook dat het max aantal tickets al was verkocht.
You Don't Stop Playing Because You Get Old. But You Could Get Old If You Stop Playing.
pi_102251166
Een uurtje ... klinkt positief. Dat geeft aan dat er na 3 kwartier nog steeds kaarten te bestellen zijn :-P
pi_102251172
quote:
0s.gif Op donderdag 22 september 2011 08:43 schreef CoExist het volgende:
Volgens mij duurt de pre-sale maar 1 uurtje. Toen ik gister inlogde op Eventim voor Keulen was de pre-sale al gesloten. Kan misschien ook dat het max aantal tickets al was verkocht.
Que? Ik kon gister rond 16u nog tickets voor Keulen bestellen... nu nog trouwens.
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_102251196
Ik neem aan dat arena staanplaatsen het beste zijn (je kan proberen vooraan te komen om het beter te zien (ik zag niks op Pinkpop :') )?
pi_102251207
quote:
0s.gif Op donderdag 22 september 2011 08:46 schreef Neo-Mullen het volgende:

[..]

Que? Ik kon gister rond 16u nog tickets voor Keulen bestellen... nu nog trouwens.
Vreemd, bij mij gaf die aan dat deze gesloten was. Zal rond 10.00 / 10.30 uur zijn geweest
You Don't Stop Playing Because You Get Old. But You Could Get Old If You Stop Playing.
pi_102251241
Ik sta nu al in de wachtrij, begint goed :')
pi_102251244
Dus nu kan je maar 2 kaarten max bestellen?
PSN: Duuc-nl
  Moderator / FOK!Fotograaf donderdag 22 september 2011 @ 08:53:17 #197
132619 crew  D_A
Ben jij van die © ?
pi_102251286
quote:
0s.gif Op donderdag 22 september 2011 08:50 schreef Duuc-nl het volgende:
Dus nu kan je maar 2 kaarten max bestellen?
Lijkt mij wel ja.
[b] Op Zaterdag 26 april 2008 22:35 schreef lauwert het volgende:[/b]
[i] Waar zouden we toch zijn zonder onze geliefde D_A O+ [/i]
pi_102251288
Leuk, ben dus door de wachtrij heen en mag over 7 minuten met 10.000 man tegelijk gaan refreshen?
Kutfans allemaal :(
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_102251312
Arena staanplaatsen beter dan 1e rang toch?
pi_102251337
quote:
0s.gif Op donderdag 22 september 2011 08:54 schreef Hanazuki het volgende:
Arena staanplaatsen beter dan 1e rang toch?
JA!
You Don't Stop Playing Because You Get Old. But You Could Get Old If You Stop Playing.
pi_102251359
quote:
0s.gif Op donderdag 22 september 2011 08:54 schreef Hanazuki het volgende:
Arena staanplaatsen beter dan 1e rang toch?
Rang 1 is meestal staanplaatsen.
Rang 2 is meestal Ring 1.
Wer lesen kann, ist klar im Vorteil.
pi_102251366
quote:
0s.gif Op donderdag 22 september 2011 08:53 schreef Neo-Mullen het volgende:
Leuk, ben dus door de wachtrij heen en mag over 7 minuten met 10.000 man tegelijk gaan refreshen?
Kutfans allemaal :(
Ja stelletje paupers :(
Ik durf bijna niet te refreshen, straks kom ik weer in die wachtrij :{
pi_102251371
quote:
0s.gif Op donderdag 22 september 2011 08:55 schreef CoExist het volgende:

[..]

JA!
Dankje, heb geen ervaring met livenation/ahoy :P
pi_102251385
Ik ben nog geen eens uit de wachtrij! :S
You Don't Stop Playing Because You Get Old. But You Could Get Old If You Stop Playing.
pi_102251413
kut wachtrij..
pi_102251436
Wachtrij verspringt ook nog... wtf?
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_102251468
En eruit gekicked :')
pi_102251482
TICKETS BESTELD!
You Don't Stop Playing Because You Get Old. But You Could Get Old If You Stop Playing.
pi_102251523
Wachtwoord werkt niet en krijg geen nieuwe ... kuddddd
pi_102251526
Uitverkocht...? :"(
pi_102251543
2 TICKETS BESTELD
PSN: Duuc-nl
pi_102251545
Ik heb ze ook!! *O*

(5,90 servicekosten per kaart?!??! :r )
pi_102251558
Yeah... ik heb er 2 en die vriendin die naar school moest was ziek en kon dus toch bestellen en heeft er ook 2 :D

Maar nogmaals, mocht iemand naar Keulen willen, die tickets heb ik dus niet meer nodig en kunnen overgekocht worden zodra ik ze thuis heb.
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_102251559
JAJA, ik heb er 2 :)
pi_102251631
Yess ... gelukt!
pi_102251652
gelukt!
pi_102251764
Gelukt hiero! 3 verschillende accounts gebruikt om 5 kaarten te bemachtigen :D
pi_102251786
quote:
0s.gif Op donderdag 22 september 2011 09:16 schreef FRDeventer het volgende:
Gelukt hiero! 3 verschillende accounts gebruikt om 5 kaarten te bemachtigen :D
Niet boos zijn als je straks niet binnenkomt omdat je kaarten ongeldig zijn gemaakt :)
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_102251795
Ik heb nog geen bevestigings mailtje binnen... toch maar ff gauw een screendrump gemaakt van de aankoop.
You Don't Stop Playing Because You Get Old. But You Could Get Old If You Stop Playing.
pi_102251805
quote:
0s.gif Op donderdag 22 september 2011 09:17 schreef Neo-Mullen het volgende:

[..]

Niet boos zijn als je straks niet binnenkomt omdat je kaarten ongeldig zijn gemaakt :)
What she said!
You Don't Stop Playing Because You Get Old. But You Could Get Old If You Stop Playing.
pi_102251826
Ik ook niet, maar vorige week ook kaartjes besteld zonder bevestiging en zijn gewoon binnengekomen :)
  donderdag 22 september 2011 @ 09:18:45 #222
222292 MacorgaZ
Computer says no.
pi_102251827
Op Livenation (via de normale sale) kan ik ook bestellen, betalen etc??? Is dit dan een reservering of ook gewoon echt bestellen?
Op zondag 2 augustus 2015 22:19 schreef Qwea het volgende:
Mijn kut smaakt minder zuur dan dit bier.
pi_102251838
quote:
0s.gif Op donderdag 22 september 2011 09:17 schreef CoExist het volgende:

[..]

What she said!
Thanks :')

Je kunt trouwens als je ingelogd bent naar je transacties kijken en vervolgens je tickets bekijken. Zo hoef je dus niet te wachten op je mail
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_102251875
HELL YEAH!!! Ik heb ze!! :D 2 kaartjes, rang 1 staanplaatsen @ Ahoyyyyy *O* *O* *O* Danku Ticketmaster _O_ Echt superfijn geregeld die online wachterij!
"Purple is the last color of the rainbow colors. It means I will trust and love you for a long time"
pi_102251898
Je moest absoluut de wachtrij NIET refreshen :P Als je dat doet wordt je uit de wachtrij gekickt. Heb braaf afgewacht, en nadat het balkje 2x opnieuw had geladen kwam ik in het koopmenu :D
"Purple is the last color of the rainbow colors. It means I will trust and love you for a long time"
pi_102251919
Gestress om niets weer natuurlijk. Ik kan nu gewoon via de Coldplay mail link naar Ticketmaster en 2 GA tickets bestellen.
You Don't Stop Playing Because You Get Old. But You Could Get Old If You Stop Playing.
  donderdag 22 september 2011 @ 09:25:40 #227
222292 MacorgaZ
Computer says no.
pi_102251962
Godverdomme, ik had 2 van die kaarten in reservering tijdens het bestellen, werkt die site niet en moet ik opnieuw zoeken, en staat er opeens rang 2 in plaats van 1 :r :r
Morgen maar opnieuw
Op zondag 2 augustus 2015 22:19 schreef Qwea het volgende:
Mijn kut smaakt minder zuur dan dit bier.
pi_102251975
2e ring zijn dat ook staan plaatsen ?
pi_102251999
Rang 6 zijn staplaatsen op de 1e ring. Volgens mij is dat ook wel een mooi gezicht. Kun je echt alles overzien, inclusief Coldplay zelf.
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_102252078
Damn, Net 3 vrienden opgebeld. Ieder heeft 2 kaarten kunnen bemachtigen. Dus ik heb mijn 8 gewenste kaarten :D:D:D WAt een stres. Maar ik heb op mijn IP/account maar 2 kaarten dus er wordt niks geannuleerd...

Zo blij!!!!
pi_102252086
Ik kan alleen kaarten krijgen voor ingang west 2e ring Maarja als dat zit plekken Zijn hoef ik die niet
pi_102252126
hoe zijn de arena staanplaatsen?
PSN: Duuc-nl
pi_102252137
Wat duuc zegt. Hoe kun je Quoten?
pi_102252159
quote:
0s.gif Op donderdag 22 september 2011 09:07 schreef Neo-Mullen het volgende:
Yeah... ik heb er 2 en die vriendin die naar school moest was ziek en kon dus toch bestellen en heeft er ook 2 :D

Maar nogmaals, mocht iemand naar Keulen willen, die tickets heb ik dus niet meer nodig en kunnen overgekocht worden zodra ik ze thuis heb.
Ik hoop niet dat jij dit bent: http://link.marktplaats.nl/486078102
You Don't Stop Playing Because You Get Old. But You Could Get Old If You Stop Playing.
pi_102252213
quote:
0s.gif Op donderdag 22 september 2011 09:35 schreef CoExist het volgende:

[..]

Ik hoop niet dat jij dit bent: http://link.marktplaats.nl/486078102
Wat is er met jou :( Eerst noem je me een vrouw en vervolgens denk je dat ik een oplichter ben :{w
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_102252233
quote:
0s.gif Op donderdag 22 september 2011 09:37 schreef Neo-Mullen het volgende:

[..]

Wat is er met jou :( Eerst noem je me een vrouw en vervolgens denk je dat ik een oplichter ben :{w
EXCUUS!
You Don't Stop Playing Because You Get Old. But You Could Get Old If You Stop Playing.
pi_102252236
quote:
0s.gif Op donderdag 22 september 2011 09:37 schreef Neo-Mullen het volgende:

[..]

Wat is er met jou :( Eerst noem je me een vrouw en vervolgens denk je dat ik een oplichter ben :{w
Waar blijft die 'vind ik leuk'-knop op fok!
pi_102252255
quote:
0s.gif Op donderdag 22 september 2011 09:38 schreef CoExist het volgende:

[..]

EXCUUS!
:( :(!

Kaarten voor Keulen zijn dus voor de """"""""""""""normale""""""""""""" prijs van 80,- te koop (maak je nog 2,50 winst ook, want ik heb 165,- betaald voor 2 tickets)
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_102252324
quote:
0s.gif Op donderdag 22 september 2011 09:17 schreef Neo-Mullen het volgende:

[..]

Niet boos zijn als je straks niet binnenkomt omdat je kaarten ongeldig zijn gemaakt :)
2 kaarten op mijn account met mijn rekening betaald.
2 kaarten op account van een vriend met zijn rekeningnummer op zijn pc betaald
1 kaartje op het account van mn vriendin met haar rekeningnummer betaald :*
...::: Feyenoord < > Rotterdam:::...
pi_102252328
Trouwens Arena staanplaatsen zijn nog steeds beschikbaar. Had echt gedacht dat het veel sneller uitverkocht zou zijn. Toch maar weinig mensen die van de presale wisten :P
pi_102252366
Hoe zijn trouwens de arena staanplaatsen? Iemand al eens gehad?
pi_102252499
Heb ook 2 kaartjes *O*

Kan ik eindelijk Coldplay live zien, afgelopen keren namelijk moeten missen, wat baalde ik daar van. Maar goed, ik mag nu niet meer klagen :P
Op woensdag 21 maart 2012 19:42 schreef Drassss het volgende:
Ben ik de enige die steeds Sideboobie leest ipv van Sideshowbobbie
pi_102252626
godverdomme, alle goede plekken weg

hoe is 2e ring? de moeite waard of niet :{
pi_102252795
Ok en hoe kunnen jullie kaarten kopen als de voorverkoop morgen pas begint?
pi_102252851
Ingang West
Informatie 2e Ring

ZIjn dit zitplekken?

en zo ja is het wat?
  donderdag 22 september 2011 @ 10:08:58 #246
283276 Gesmoltenkaas
Plakkend aan je gehemelte
pi_102252867
Maak me nu toch wel druk. Mijn vriendin heeft totaal 3 kaartjes kunnen bestellen. 1 voor mij, mn broertje en voor haarzelf. Ze heeft er 2 besteld op mijn naam en 1 op haar naam. Wel zelfde rekeningnummer omdat we het naar haar hadden overgemaakt (ik kon ze helaas niet bestellen, werk :( ) Waar kan je zien of je kaartjes ongeldig gemaakt worden?
pi_102252873
quote:
0s.gif Op donderdag 22 september 2011 10:08 schreef alwaysonhold het volgende:
Ingang West
Informatie 2e Ring

ZIjn dit zitplekken?

en zo ja is het wat?
Zitplekken zijn dat ja, kan je zien als je op 'laat details zien' oid klikt
  donderdag 22 september 2011 @ 10:10:27 #248
283276 Gesmoltenkaas
Plakkend aan je gehemelte
pi_102252902
quote:
0s.gif Op donderdag 22 september 2011 10:05 schreef Vatta het volgende:
Ok en hoe kunnen jullie kaarten kopen als de voorverkoop morgen pas begint?
Wij hebben allemaal een speciale code gekregen waarmee we kunnen bestellen. Als fan ben je toch wel geabonneerd op de nieuwsbrief van Coldplay :P
pi_102252914
Ik krijg steeds dit:

quote:
Sorry, Er zijn momenteel geen plaatsen beschikbaar die voldoen aan uw zoekcriteria. Probeer één van de volgende opties:

•Verminder het aantal
•Zet de prijs categorie op "best beschikbaar"
•Zet de sectie op "best beschikbaar"

Zelfs 1 kaartje, met alles op best beschikbaar lukt niet :{
pi_102252920
Ik heb vanochtend 2 keer 2 kaarten besteld met 1 rekeningnummer. Is de kans groot dat ze dit gaan annuleren?
  donderdag 22 september 2011 @ 10:12:03 #251
283276 Gesmoltenkaas
Plakkend aan je gehemelte
pi_102252934
quote:
0s.gif Op donderdag 22 september 2011 10:11 schreef alwaysonhold het volgende:
Ik heb vanochtend 2 keer 2 kaarten besteld met 1 rekeningnummer. Is de kans groot dat ze dit gaan annuleren?
Dat vraag ik me dus ook af, ik heb de kaartjes ook al binnen enzo.
pi_102252985
De kaartjes zijn op. SHit!!! Mijn ouders wilden ook gaan
pi_102252987
quote:
0s.gif Op donderdag 22 september 2011 10:10 schreef Gesmoltenkaas het volgende:

[..]

Wij hebben allemaal een speciale code gekregen waarmee we kunnen bestellen. Als fan ben je toch wel geabonneerd op de nieuwsbrief van Coldplay :P
Moet trouwens weggen dat ik wel geabonneerd ben op de nieuwsbrief (allemaal mailtjes over nieuwe album), maar voor de voorverkoop zelf op zoek moest naar de geheime website met de geheime code
pi_102253151
Toch maar de zit plekken gekocht probeer het morgen nog een keer voor staplekken en verkoop ik deze. Of anders op het allerlaatste moment de staPlekken Op marktplaats
Zit plekken vind ik maar niks had ik in Gelredome Ook :(
pi_102253171
quote:
0s.gif Op donderdag 22 september 2011 10:21 schreef Twest1 het volgende:
Toch maar de zit plekken gekocht probeer het morgen nog een keer voor staplekken en verkoop ik deze. Of anders op het allerlaatste moment de staPlekken Op marktplaats
Tip. Koop niet via MP.
Heb een keer tickets gekocht voor een festival via MP. Naderhand door moeten verkopen omdat ik toch echt geen vrij kon krijgen. De nieuwe koper kon niet binnen omdat de tickets nep waren.

En hoe tegenstrijdig het ook klinkt, ik heb staplaatsen voor je in Keulen... 2 stuks
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_102253259
Is het zo dat morgen de zit plekken nu minder zijn of is dit niet het geval?
pi_102253623
quote:
0s.gif Op donderdag 22 september 2011 10:14 schreef Young_David het volgende:

[..]

Moet trouwens weggen dat ik wel geabonneerd ben op de nieuwsbrief (allemaal mailtjes over nieuwe album), maar voor de voorverkoop zelf op zoek moest naar de geheime website met de geheime code
geheime website ? :P Stond gewoon op de normale website bij news :P staat er een linkje bij dat de european tour is aangekondigd, en daar staat gewoon met grote letters de code :P
"Purple is the last color of the rainbow colors. It means I will trust and love you for a long time"
pi_102253756
quote:
0s.gif

geheime website ? :P Stond gewoon op de normale website bij news :P staat er een linkje bij dat de european tour is aangekondigd, en daar staat gewoon met grote letters de code :P
Ik probeer het mooier te maken dan het is he ... :P
pi_102253877
quote:
0s.gif Op donderdag 22 september 2011 10:46 schreef Young_David het volgende:

[..]

Ik probeer het mooier te maken dan het is he ... :P
:') _O-
"Purple is the last color of the rainbow colors. It means I will trust and love you for a long time"
pi_102253934
Ik geloof pas echt dat ik de kaartjes heb als ik ze daadwerkelijk in mijn handen heb :@ Heb dan al wel betaald enz, bevestiging gekregen etc, maar geloof het nu nog niet helemaal :X
"Purple is the last color of the rainbow colors. It means I will trust and love you for a long time"
  donderdag 22 september 2011 @ 10:59:27 #261
283276 Gesmoltenkaas
Plakkend aan je gehemelte
pi_102254000
quote:
0s.gif Op donderdag 22 september 2011 10:56 schreef DjinN het volgende:
Ik geloof pas echt dat ik de kaartjes heb als ik ze daadwerkelijk in mijn handen heb :@ Heb dan al wel betaald enz, bevestiging gekregen etc, maar geloof het nu nog niet helemaal :X
Je kon ze ook per mail laten versturen toch? Had je geen onzekere tijden gehad *) ~O>
pi_102254090
quote:
0s.gif Op donderdag 22 september 2011 10:59 schreef Gesmoltenkaas het volgende:

[..]

Je kon ze ook per mail laten versturen toch? Had je geen onzekere tijden gehad *) ~O>
Ja dat weet ik :P maar mijn printer doet sowieso bokkig, dalijk verdwijnt de mail, hotmail plat, allemaal dingen die kunnen gebeuren _O- Heb mijn concertkaartjes eigenlijk altijd laten opsturen. Vind dat altijd leuk om ze naderhand in te lijsten O+
"Purple is the last color of the rainbow colors. It means I will trust and love you for a long time"
  donderdag 22 september 2011 @ 11:21:49 #263
321891 Kaasknabbeltje
TOETERTJESTOETERTJES!
pi_102254522
Heb nu 2 1ste rangs zitplaatsen. Volgens vrienden mag ik ook gewoon het veld op (staanplaats) hoe zit dat nu precies¿?
Op zaterdag 5 maart 2011 23:17 schreef Geo3kant het volgende:
Nee vriendelijke mensen zoals jou.. alles wat andere zeggen afkraken en mongool noemen en noem het maar op.. jij bent een prachtuser ^O^ :')
pi_102254573
hoeveel kaarten zijn er er morgen nog te koop denken jullie?
pi_102254740
quote:
0s.gif Op donderdag 22 september 2011 11:21 schreef Kaasknabbeltje het volgende:
Heb nu 2 1ste rangs zitplaatsen. Volgens vrienden mag ik ook gewoon het veld op (staanplaats) hoe zit dat nu precies¿?
Nee, natuurlijk mag dat niet! Anders zou iedereen goedkope zitplaatsen kopen om vervolgens lekker het veld op te lopen.
You Don't Stop Playing Because You Get Old. But You Could Get Old If You Stop Playing.
pi_102256706
Uitverkocht?
pi_102256750
De presale wel ja, morgen gaat de rest (ca. 90%) in de verkoop. :)
Wer lesen kann, ist klar im Vorteil.
  donderdag 22 september 2011 @ 12:39:28 #268
283276 Gesmoltenkaas
Plakkend aan je gehemelte
pi_102256826
quote:
0s.gif Op donderdag 22 september 2011 11:03 schreef DjinN het volgende:

[..]

Heb mijn concertkaartjes eigenlijk altijd laten opsturen. Vind dat altijd leuk om ze naderhand in te lijsten O+
Haha, shit! :P Daar heb je gelijk in haha :P ;( :'( :'(
pi_102257337
quote:
1s.gif Op donderdag 22 september 2011 11:31 schreef CoExist het volgende:

[..]

Nee, natuurlijk mag dat niet! Anders zou iedereen goedkope zitplaatsen kopen om vervolgens lekker het veld op te lopen.
Waren toch allemaal 59?
pi_102258365
quote:
0s.gif Op donderdag 22 september 2011 12:36 schreef Felixa het volgende:
De presale wel ja, morgen gaat de rest (ca. 90%) in de verkoop. :)
Was de presale maar voor 10%?

Mooi *O*
Ik ga gaten graven! Want waar gaten zijn is hoop!
pi_102262096
Hoe kom je aan die 10% informatie? Ik vind het best weinig. Op coldplaying.com stond dat iemand van ticketmaster had gezegd dat gedurende de eerste minuut van de presale al 4000 kaarten verkocht werden. Oftwel: Dat wordt dikke stress morgenochtend, ik geef het concert een paar minuten...

[ Bericht 66% gewijzigd door RvS-Coldplay op 22-09-2011 16:04:45 ]
pi_102262927
Normaal gesproken wordt er bij dit soort presales 10% van het totaal aantal beschikbare kaarten verkocht.
Als het er echt meer zijn geweest (4.000 is al bijna 30%!) dan geef ik de mensen morgen zeer weinig kans die nog willen bestellen.
Wer lesen kann, ist klar im Vorteil.
pi_102262991
Ach de geruchten zullen nu wel weer de molen in gegooid worden. Enigste wat ik wel weet is dat ik de hel van morgenochtend niet mee hoef te maken...
pi_102263306
Hmm, zouden er nog kaarten zijn? Zo ja, zouden er nog staanplaatsen zijn? ;(

Fuck
  donderdag 22 september 2011 @ 16:19:56 #275
222262 Gtaboy107
What's the Story..?
pi_102263309
KRIJG HET HEEN EN WEER ZEG VERVLOEKTE SCHOOL. :'( Helemaal geen tijd gehad om kaartjes te halen.
pi_102266897
quote:
0s.gif Op donderdag 22 september 2011 11:21 schreef Kaasknabbeltje het volgende:
Heb nu 2 1ste rangs zitplaatsen. Volgens vrienden mag ik ook gewoon het veld op (staanplaats) hoe zit dat nu precies¿?
Nee, dan raakt het veld veel te vol.. ze verkopen een beperkt aantal staanplaatsen (brandweervoorschriften etc) dus lijkt me raar dat je met een zitkaart dan het veld op kan.
pi_102267085
Wat een domme mensen bij Ahoy.
Die miep die ik eergister belde zei dat er maar 1 kaartsoort verkocht zou worden en dat het een 'wie het eerst komt, wie het eerst maalt'-redenering was. Nu zijn er verschillende kaarten in de verkoop gegaan dus daarom heb ik nog maar eens gebeld met Ahoy.
De telefoonmeneer wist heel zeker dat er nog geen kaarten verkocht konden zijn want "de verkoop begint morgen pas" :') Ik heb de meneer even haarfijn uitgelegd dat je met een code al kon inloggen bij livenation en dat je toch al kaarten kon kopen in de voorverkoop, maar daar wist meneer niets van af :') Goed bezig Ahoy!

Anyway, een staanplaatsticket is ook echt garantie op een staanplaats zei de telefoonmeneer. Iedereen die dus geen staanplaats- maar zitplaatsticket heeft mag dus niet het veld op en vice versa.
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_102267108
quote:
0s.gif Op donderdag 22 september 2011 16:19 schreef Gtaboy107 het volgende:
KRIJG HET HEEN EN WEER ZEG VERVLOEKTE SCHOOL. :'( Helemaal geen tijd gehad om kaartjes te halen.
Morgen weer een dag hoor ;)
Op woensdag 21 maart 2012 19:42 schreef Drassss het volgende:
Ben ik de enige die steeds Sideboobie leest ipv van Sideshowbobbie
pi_102271309
Advies van de fans; is het verstandiger om morgen via livenation telefonisch of via de website kaarten te bestellen?

Thanks in advance!
"Well, you should've called. I wouldn't have answered, but you coulda left a message, which I would've quickly erased."
pi_102289187
Nu al een wachtrij :N
  vrijdag 23 september 2011 @ 09:00:16 #281
222292 MacorgaZ
Computer says no.
pi_102289309
Let op: De wachtrij voor dit evenement zit vol, dus u keert nu terug naar onze home pagina
Op zondag 2 augustus 2015 22:19 schreef Qwea het volgende:
Mijn kut smaakt minder zuur dan dit bier.
  vrijdag 23 september 2011 @ 09:02:59 #282
222292 MacorgaZ
Computer says no.
pi_102289376
2e ring is het enige wat nog over is, nu al??
Op zondag 2 augustus 2015 22:19 schreef Qwea het volgende:
Mijn kut smaakt minder zuur dan dit bier.
pi_102289491
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 september 2011 09:02 schreef MacorgaZ het volgende:
2e ring is het enige wat nog over is, nu al??
klopt.....
pi_102289497
*O* *O*

Staanplaatsen, here I come O+
pi_102289525
denk dat het binnen een half uur is uitverkocht?
  vrijdag 23 september 2011 @ 09:12:53 #286
222292 MacorgaZ
Computer says no.
pi_102289602
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 september 2011 09:07 schreef alwaysonhold het volgende:

[..]

klopt.....
Ik was ook nog net om 9.00.10 uit de wachtlijst gekickt :')
Maar het zal wel, ik krijg nu zelf niet eens meer de kans om kaarten te bestellen dus of het is uitverkocht, of de site is half-kapot (vieze kut ticketmaster :r)
Ik ga wel gewoon voor zo'n trieste Marktplaats-mongool die toevallig op 17 december een bruiloft heeft en het kaartje voor 110 euro verkoopt :')
Op zondag 2 augustus 2015 22:19 schreef Qwea het volgende:
Mijn kut smaakt minder zuur dan dit bier.
pi_102289620
:') die website blijft ruk. Sta je in de wachtrij, wordt je er uit gekickt en dan zit de wachtrij daarna vol :')
pi_102289629
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 september 2011 09:12 schreef MacorgaZ het volgende:

[..]

Ik was ook nog net om 9.00.10 uit de wachtlijst gekickt :')
Maar het zal wel, ik krijg nu zelf niet eens meer de kans om kaarten te bestellen dus of het is uitverkocht, of de site is half-kapot (vieze kut ticketmaster :r)
Ik ga wel gewoon voor zo'n trieste Marktplaats-mongool die toevallig op 17 december een bruiloft heeft en het kaartje voor 110 euro verkoopt :')
Sportpaleis in antwerpen geen optie?
  vrijdag 23 september 2011 @ 09:15:48 #289
222292 MacorgaZ
Computer says no.
pi_102289663
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 september 2011 09:14 schreef staticdata het volgende:

[..]

Sportpaleis in antwerpen geen optie?
Denk het niet, Rotterdam was al heel ver weg maar nog wel te doen, naar Belgie gaat niet lukken denk ik. Kanker.
Op zondag 2 augustus 2015 22:19 schreef Qwea het volgende:
Mijn kut smaakt minder zuur dan dit bier.
pi_102289664
Wachtrij :r
“Rather than love, than money, than fame, give me truth.”
pi_102289675
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 september 2011 09:14 schreef staticdata het volgende:

[..]

Sportpaleis in antwerpen geen optie?
Voor mij wel, maar heb geen creditcard ;(
pi_102289681
Waarom wordt er nergens vermeld in welke vak je komt te zitten?
Bij mij stond alleen rang 1 - zitplaatsen.
Is God willing to prevent evil, but not able? Then he is not omnipotent.
Is he able, but not willing? Then he is malevolent.
Is he both able and willing? Then whence cometh evil?
Is he neither able nor willing? Then why call him God?
pi_102289682
uitverkocht??
pi_102289688
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 september 2011 09:16 schreef Asskicker14 het volgende:
Waarom wordt er nergens vermeld in welke vak je komt te zitten?
Bij mij stond alleen rang 1 - zitplaatsen.
Kan je zien als je details laat zien oid.
  vrijdag 23 september 2011 @ 09:16:57 #295
222292 MacorgaZ
Computer says no.
pi_102289692
Tickets 2
Rang Ingang Oost
Informatie 1e Ring

dit zijn zitplaatsen toch???
Op zondag 2 augustus 2015 22:19 schreef Qwea het volgende:
Mijn kut smaakt minder zuur dan dit bier.
pi_102289711
Het fijne aan Coldplay is, zelfs al koop je kaarten voor een vak met een slecht uitzicht, er zijn ALTIJD mensen die het kaartje van je willen overnemen.
Is God willing to prevent evil, but not able? Then he is not omnipotent.
Is he able, but not willing? Then he is malevolent.
Is he both able and willing? Then whence cometh evil?
Is he neither able nor willing? Then why call him God?
pi_102289722
Ben ik de enige die nog geen bevestigingsmailtje heeft ontvangen?
Is God willing to prevent evil, but not able? Then he is not omnipotent.
Is he able, but not willing? Then he is malevolent.
Is he both able and willing? Then whence cometh evil?
Is he neither able nor willing? Then why call him God?
pi_102289725
'Geen tickets beschikbaar' :'(
“Rather than love, than money, than fame, give me truth.”
pi_102289726
Hmm lekker, ik vanaf 8:50 de hele tijd refreshen in firefox, chrome en explorer kom ik er alsnog niet doorheen. Ik krijg wel mailtjes vna coldplay, maar ik heb die met een code nooit gehad :S
Nu kan ik waarschijnlijk er niet naar toe...
Mijn laatste coldplaymail had dit onderwerp trouwens:
Hear the new single Paradise / Pre-order Mylo Xyloto
pi_102289755
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 september 2011 09:18 schreef Asskicker14 het volgende:
Ben ik de enige die nog geen bevestigingsmailtje heeft ontvangen?
Die heb ik gister ook niet gehad!
You Don't Stop Playing Because You Get Old. But You Could Get Old If You Stop Playing.
pi_102289779
volgens mij is het echt uitverkocht hoor??
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')