abonnement Unibet Coolblue
pi_101037681
Vind het uitfluiten van spreekkoren door het thuispubliek echter weer iets heel anders.
Ik ben niet gek, ik ben een rolluik!
pi_101037879
quote:
0s.gif Op maandag 22 augustus 2011 13:19 schreef zatoichi het volgende:

[..]

Je weet toch:
Als de scheids een keertje fout fluit/vlagt -> steek die fluit/vlag maar in je reet
Als ie kaarten trekt -> Je moeder is een hoer
Als ie voor de tegenstander geen kaarten trekt -> Waar zijn die kaarten nou?
Als je voor staat -> Wat zijn die joden/kakkerlakken ( :') )/whatever stil
Als ze dan toch gaan zingen -> Fluiten/Jostiband

Het is gewoon eenzelfde script als driekwart elke dag voor zijn kiezen krijgt bij hun full-time baan bij het call-center, anders snappen ze het niet ;)
Haha, bazenpost. Het klopt helemaal. _O_
pi_101039169
Ag wat was UCS ook slecht...die jongens probeerden aan dat gedoe wat Zatoichi omschrijft iets te doen maar werden net zo hard uitgespuugd door mensen die nu daar weer over zeuren. Maarja, velen denken/dachten dat het een groep van 15 jarige was... Moet men nu even onder naar vak K kijken (wat daar tijdens Graafschap thuis en waarschijnlijk ook volgende matches proberen sfeer te maken) DAT zijn 15 jarigen.

En voor de nieuwsgierigen, ja ik zat zelf bij UCS vanaf het begin en ben zelf verre van 15 jaar.
pi_101039859
Ik had/heb niets tegen de UCS iig.

Jammer dat het niet van de grond is gekomen.
Let's drop some acid and go to a titty bar.
pi_101039953
Ik ook niet; leukste actie was overigens waarbij UCS en vak K naar elkaar riepen "Kom erbij" en UCS dat ook daadwerkelijk deed. Paniek bij de stewards omdat ze dachten dat er gevochten ging worden op de bunnikside _O-
pi_101040087
quote:
Openheid transferperiode’
2011-08-22 12:30:00

Volgens Jacques van Ek, voorzitter van de Raad van Commissarissen, en voorzitter/algemeen directeur Jan Willem van Dop zijn bij supporters en pers veel vragen gerezen over de financiële opbrengst van de nu bijna afgesloten transferperiode. Daarover geven ze opening van zaken, want FC Utrecht is en blijft een transparante club. “Het beeld is hier en daar ontstaan, dat FC Utrecht de afgelopen periode enorm veel geld heeft verdiend, wat onvoldoende in het versterken van het elftal is gestopt. Wij krijgen daar vragen over en daarom willen wij graag even uitleggen hoe het werkelijk zit”, aldus Van Ek

“Om met de bedragen te beginnen; ik hoor van alle kanten dat de club in de afgelopen transferperiode 20 miljoen euro heeft verdiend, maar dat is een veel te positieve weergave van de feiten”, zegt de voorzitter van de RvC. “Die 20 miljoen was een bruto bedrag, waarvan zo’n vier miljoen afging aan verkooppercentages speler, die bedongen waren bij aantrekken van de speler, vergoedingen aan vorige clubs en commissie voor zaakwaarnemers. Van de overgebleven 16 miljoen had FC Utrecht een substantieel bedrag nodig om de opgelopen verliezen van de afgelopen jaren te dempen en dat was ook echt hard nodig”, legt Van Ek uit.

“Als gevolg van de gedane investeringen van 2 jaar geleden in het technisch apparaat (spelers en technische staf) wisten we dat we in een verliessituatie terecht zouden komen. Het verlies van 2009/2010 was al beperkt door het creëren van investeringsfonds II, waarmee transferrechten van enkele spelers uit de bestaande spelersgroep voor 50% werden overgedragen . Door de gerealiseerde transfers van juni 2011 kunnen we het verlies van vorig seizoen wederom beperken”, vult van Dop aan. “ Uiteindelijk bleef van de transfergelden ongeveer 9 miljoen euro over en die is naar FPI gegaan, het investeringsfonds van grootaandeelhouder Frans van Seumeren, die dat inmiddels ook alweer grotendeels geïnvesteerd heeft in de nieuwe aankopen.”

Dat FC Utrecht met die 9 miljoen ook echt de markt op kon, was te danken aan de bereidheid van Van Seumeren dat bedrag in belangrijke mate alweer te herinvesteren in nieuwe spelers in plaats van het te beschouwen als gemaakte winst op zijn eerder gedane investeringen. “Hij is zelfs nog verder gegaan”, aldus Van Ek, “door FC Utrecht in de loop van het seizoen een extra achtergestelde lening van 5 miljoen euro te verstrekken, waardoor de vermogenspositie van de club op het goede niveau bleef. We mogen blij zijn met zo’n investeerder, die letterlijk elke cent die binnenkomt direct weer ten goede van de club laat komen. Frans van Seumeren is een Utrechter die oprecht betrokken is bij het wel en wee van FC Utrecht. Eigenlijk kan ik me geen betere investeerder/grootaandeelhouder voor de club voorstellen, maar we kunnen van hem niet verwachten dat hij de financiële gaten blijft dichten.”

Overigens heeft Van Seumeren laten weten terug te treden als gedelegeerd commissaris, zodat hij geen bemoeienis meer heeft met de dagelijkse gang van zaken bij FC Utrecht. “Alle bevoegdheden komen dus weer te liggen bij de algemeen directeur”, zegt Van Ek. “Van Seumeren blijft wel vanuit de Raad van Commissarissen actief als commissaris Technische Zaken en blijft dus betrokken bij het investeren in nieuwe spelers.”

Commerciële stappen
Van Ek liet als voorzitter van de Raad van Commissarissen al eerder weten (onder meer in het Presentatie Magazine aan het begin van dit seizoen), dat FC Utrecht weliswaar op weg is de financiële en sportieve doelstellingen van het twee jaar geleden ingezette vijfjarenplan te realiseren, maar dat daarin wel vertraging is ontstaan. “De inkomsten zijn de afgelopen jaren niet gestegen en we zijn door de economische crisis dubbel getroffen”, legt hij uit. “Doordat het bedrijfsleven aanzienlijk terughoudender is met sponsoring en dus minder bereid was te investeren, konden we onze commerciële ambities onvoldoende realiseren. Bovendien zat de transfermarkt volledig op slot en droogde ook die bron op. Die factoren bij elkaar hebben ons de afgelopen jaren stevig dwarsgezeten.” Om de zakelijke mogelijkheden van FC Utrecht beter te benutten zet de club de komende jaren nadrukkelijker in op de commercie. Van Ek: “In overleg met Wilco van Schaik, de nieuwe algemeen directeur, gaan we nieuwe commerciële stappen zetten en initiatieven ontplooien, zodat de inkomsten substantieel hoger worden. Dat is ook hard nodig, want ook in het huidige seizoen 2011-2012 zullen wij vanuit de normale bedrijfsvoering nog geen zwarte cijfers schrijven.”

‘Doelstelling blijft’
Inmiddels is de transfercarrousel weer gaan draaien, wat voor FC Utrecht heeft geleid tot behoorlijke inkomsten. “Al was het niet de bedoeling zowel Dries Mertens als Kevin Strootman te laten gaan”, aldus Van Dop. “Op een vertrek van één van de twee hadden we wel gerekend, maar beiden vonden we eigenlijk te veel van het goede. Er was echter geen houden aan; PSV wilde per se alle twee de spelers en was bereid daarvoor een mooi bedrag te betalen. In dat geval moet je ook met de spelers meedenken, die graag wilden, en kun je niet anders dan ze die transfer gunnen.”

Maar nu de transferperiode zo goed als voorbij is, zijn Van Ek en Van Dop tevreden over hoe FC Utrecht daar uiteindelijk uit is gekomen. “Er staat nu in potentie weer een goed elftal. Maar we hebben ook pech gehad met alle blessures in de voorbereiding en start van de competitie. We zijn er zeker van dat het elftal de sportieve doelstelling van de club gaat realiseren. Want ondanks de vele wisselingen blijft die doelstelling dezelfde: structureel spelen om een positie tussen plek 3 en 8, die recht geeft op spelen in de play offs”, zegt Van Ek. “En met enige regelmaat moet dat resulteren in Europees voetbal.”

En samenvattend: “Het gaat goed met FC Utrecht, we liggen op koers, zij het met vertraging. Maar om nu te zeggen dat we bulken van het geld en dat we daar angstvallig bovenop blijven zitten: nee, dat klopt niet. Ieders inspanningen en elk dubbeltje zijn de komende jaren nodig om onze club te verzekeren van een sportief fraaie, maar ook financieel gezonde toekomst.”
fcutrecht.nl
Let's drop some acid and go to a titty bar.
pi_101040441
Koeman en RvC zitten al een paar uur in het stadion volgens Rene vd Berg. Perschef is ook aangekomen net...

Er hangt iets in de lucht.
pi_101040515
quote:
0s.gif Op maandag 22 augustus 2011 14:44 schreef Tha_Duck het volgende:
Koeman en RvC zitten al een paar uur in het stadion volgens Rene vd Berg. Perschef is ook aangekomen net...

Er hangt iets in de lucht.
Perschef misschien gewoon voor presentatie Sneijder...
Let's drop some acid and go to a titty bar.
pi_101041163
quote:
0s.gif Op maandag 22 augustus 2011 14:46 schreef PBateman1978 het volgende:

[..]

Perschef misschien gewoon voor presentatie Sneijder...
Dat hoop ik ook, maar vrees weer het ergste.
  Redactie Frontpage / Weblog maandag 22 augustus 2011 @ 15:10:25 #60
80791 crew  Paul
Winnaar 5 FOK-awards 2022
pi_101041379
Kan me niet voorstellen dat Koeman er nu al uit gaat hoor :?
GA EENS WERKEN/UITKERING TREKKEN IPV OP FOK ZITTEN!
Speklap3000 is mijn maatje en DTS winnaar februari!
pi_101042534
quote:
0s.gif Op maandag 22 augustus 2011 14:28 schreef zatoichi het volgende:
Ik ook niet; leukste actie was overigens waarbij UCS en vak K naar elkaar riepen "Kom erbij" en UCS dat ook daadwerkelijk deed. Paniek bij de stewards omdat ze dachten dat er gevochten ging worden op de bunnikside _O-
Hehe dat was inderdaad lachen toen ja :') .
Probleem met UCS was dat mensen die er niets van snapten en er niets mee te maken hadden een mening vormden en dat daar een flink aantal meelopers in mee gingen.

Ook de zogenaamde vete tussen ons en vak K wisten buitenstaanders( afgezien van youth enzo) amper wat vanaf, maar ze bemoeiden zich er wel mee.

Uitwedstrijden was dan weer een heel ander verhaal gelukkig, maar ook weer apart dat de mensen die daar wel vol mee gingen en ook voluit zongen enzo bij thuiswedstrijden hun bek niet open durven trekken...
Ik ben niet gek, ik ben een rolluik!
  Redactie Frontpage / Weblog maandag 22 augustus 2011 @ 15:49:08 #62
80791 crew  Paul
Winnaar 5 FOK-awards 2022
pi_101042713
quote:
UTRECHT - FC Utrecht traint sinds half drie maandagmiddag zonder Erwin Koeman. De trainer is al uren achter gesloten deuren in gesprek met de technische staf.

Koeman is boos, onder meer omdat hij niet op de hoogte was van de komst van middenvelder Rodney Sneijder. Technisch directeur Foeke Booy zegt dat er wel overleg is geweest met Koeman.

Koeman heeft zijn zaakwaarnemer meegenomen naar het gesprek. Ook de perschef van FC Utrecht is inmiddels bij het stadion aangekomen.


http://www.rtvutrecht.nl/nieuws/383772
GA EENS WERKEN/UITKERING TREKKEN IPV OP FOK ZITTEN!
Speklap3000 is mijn maatje en DTS winnaar februari!
  Redactie Frontpage / Weblog maandag 22 augustus 2011 @ 15:50:31 #63
80791 crew  Paul
Winnaar 5 FOK-awards 2022
pi_101042760
GA EENS WERKEN/UITKERING TREKKEN IPV OP FOK ZITTEN!
Speklap3000 is mijn maatje en DTS winnaar februari!
pi_101042976
Rene vd Berg: Koeman blijft.
pi_101043205
Mooi, nu aub weer VOETBALLEN.

Te beginnen a.s. zaterdag, 3 punten graag. :)
Let's drop some acid and go to a titty bar.
pi_101043503
Zou mooi zijn ja
Ik ben niet gek, ik ben een rolluik!
pi_101044541
Volgens Rene vd Berg komt Daan Bovenberg.
Let's drop some acid and go to a titty bar.
pi_101044725
Rechtsback speelt die toch?
pi_101045152
http://mediaplayer.rtvutrecht.nl/stream/4b29ae48.mp3

vd Berg over vandaag en over de mogelijke komst van Bovenberg.
pi_101045252
quote:
0s.gif Op maandag 22 augustus 2011 16:42 schreef Tha_Duck het volgende:
Rechtsback speelt die toch?
Ja, aanvoerder en rechtsback van Excelsior.
Let's drop some acid and go to a titty bar.
pi_101045950
Ben wederom benieuwd of het doorgaat, hoop van wel zou een verbetering zijn denk ik.
Ik ben niet gek, ik ben een rolluik!
pi_101049491
quote:
Twee duels schorsing voor Nilsson en Jan Wouters
UTRECHT - FC Utrecht kan in de komende twee competitiewedstrijden tegen Roda JC en Excelsior niet beschikken over Marcus Nilsson.

De Zweedse verdediger is door de KNVB geschorst voor drie duels, waarvan één voorwaardelijk.

Nilsson kreeg zaterdag in het met 2-1 verloren uitduel tegen Vitesse een rode kaart.

Assistent-trainer Jan Wouters werd tijdens de wedstrijd in Arnhem door de scheidsrechter naar de tribune gestuurd. Wouters is ook voor twee duels geschorst.

FC Utrecht accepteerde beide schikkingsvoorstellen van de aanklager betaald voetbal van de KNVB.
http://www.nu.nl/sport/25(...)-en-jan-wouters.html

Misschien maar goed ook van Nilsson, ben nog niet gecharmeerd van het spel van die vent. Vind het alleen wel een vrij zware straf voor een, in mijn ogen, lichte overtreding.

Tevens, bij een nieuw topic kan ik worden toegevoegd zittend in Vak H, chillend met Zandman.
pi_101050199
quote:
0s.gif Op maandag 22 augustus 2011 18:58 schreef Thrills het volgende:

Misschien maar goed ook van Nilsson, ben nog niet gecharmeerd van het spel van die vent.
Deed het zaterdag al een stuk beter dan daarvoor, gun die jongen minstens een half seizoen.
Let's drop some acid and go to a titty bar.
pi_101052421
Ik zet je erbij fitz!
Ik ben niet gek, ik ben een rolluik!
pi_101073403
Bovenberg: goede zaak. Hoop nog steeds dat Toornstra op het nippertje gehaald kan worden maar dat zal na Sneijder vast teveel van het goede zijn. We komen er wel.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')