Vooral niet te lang lucht toevoegen, dus niet je stoomtip heel lang boven het oppervlak houden, maar al snel net onder het oppervlak houden. Deze guide vond ik zelf wel behulpzaam: http://coffeegeek.com/guides/frothingguidequote:Op zaterdag 19 mei 2012 14:47 schreef V2 het volgende:
Sexy!
Hier iemand nog verlossende tips voor goed microfoam? Blijf het lastig vinden. Ik krijg nu wel een goede hoeveelheid stevig schuim op de melk, en met scheppen+schenken krijg ik een redelijke cappucino, maar eigenlijk wil ik de holy grail van de latte art natuurlijk bereiken....
Nopequote:Op maandag 30 juli 2012 14:12 schreef knuppelhout het volgende:
verkopen ze daar niet vooral princess en krups messenmalers?
Als in, om te drinken of om te zetten?quote:Op maandag 30 juli 2012 17:34 schreef lipper het volgende:
Er is tegenwoordig goede koffie te krijgen bij benzinestations.
Om te drinken. En dan echt de gewone koffie. Vorige week veel gereden en gedronken en het viel me op.quote:Op maandag 30 juli 2012 17:38 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Als in, om te drinken of om te zetten?
Sinds ik door de leasemaatschappij veroordeeld ben tot shell ga ik naar een onbemande pomp want dat geleur met hun snoepaanbieding gaat me op mijn zak.quote:Op maandag 30 juli 2012 17:56 schreef lipper het volgende:
[..]
Om te drinken. En dan echt de gewone koffie. Vorige week veel gereden en gedronken en het viel me op.
Heb de mijne vorig jaar weggegeven, die staat nu als decoratie in een meubelwinkel.quote:Op woensdag 15 augustus 2012 15:30 schreef Anti-vermoeidheid het volgende:
Iemand toevallig nog ergens een kapotte francis x1 staan? M'n temperatuurmeter is kaduuk .
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |