Ik was deze week bij de AH en daar lag Old Amsterdam onder het etiket oude kaas in de schappenquote:Op zaterdag 27 augustus 2011 22:47 schreef loecje het volgende:
[..]
oude kaas mag pas oude kaas heten na 10maand rijpen
old amsterdam iets van de helft (ik kan de precieze rijping niet zo snel vinden).
Oef, dat ziet er allemaal heerlijk uitquote:Op vrijdag 2 september 2011 01:41 schreef FkTwkGs2012 het volgende:
Deel 2 is ook goed voor je trek
[ http://img17.imageshack.us/img17/2756/p8191167.jpg (copy/paste deze link) ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Tja, er zit een grijs midden tussen de helft van je onderwerp wazig en alles inclusief achtergrond die je liever verbergt scherp (dat laatste gebeurt mij nog wel eens als ik niet oplet) Ik vind die eerste twee foto's die FkTwK post wel mooi (al had de pancake van mij wel helemaal scherp gemogen, ook t achterste randje)quote:Op vrijdag 2 september 2011 00:24 schreef RobinOok het volgende:
Ik weet dat het hip is en bij foodgawker zijn ze er dol op, maar ik denk dus bij dat soort foto's: "niet scherp". Nog geen kwart van de foto is scherp, als het mijn foto was gooide ik 'm weg.
Maar aan de discussie met cinnamon_M te zien schijnt het nog niet mee te vallen om 'm zo onscherp te krijgen ook.
same herequote:Op vrijdag 2 september 2011 13:25 schreef AlchemistOfSorrows het volgende:
[..]
Oef, dat ziet er allemaal heerlijk uit
Ik ga van de week denk ik maar eens mijn inventaris uitbreiden zodat ik wat meer dingen kan klaarmaken, en misschien ook wel fotowaardig materiaal
gerookt paprikapoeder, waar koop je dat?quote:Op woensdag 31 augustus 2011 11:25 schreef minilot het volgende:
[ afbeelding ]
Labneh! Of wel: roomkaas van yoghurt.
Heel simpel, emmer griekse yoghurt (+ zout en peper) in een schone theedoek, in een vergiet boven een kom - nachtje laten hangen en dan kun je er balletjes van draaien.
Hier gerold in peterselie, gerookt paprikapoeder en gehakte pistachenootjes.
En daar hebben ze ook de keus uit zoet en scherp. Lekker hoorquote:Op vrijdag 2 september 2011 17:08 schreef prinseszondererwt het volgende:
Of bij Dille en Kamille, heb je ook geen verzendkosten.
Kroepoek van aardappels... Het zijn gewoon chipsachtige dingen dus Wel mooi effect.quote:Op zaterdag 3 september 2011 12:31 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Kroepoekies
Grappige, superbrosse aardappel kroepoekjes uit de toko. Zelf frituren en dan een eigen smaakje aan geven.
Zoals sichuanpeper & zout.
Ik vind al die drukte op verpakkingen vermoeiend. Van die loze kreten he. "Nieuw", "Met mie en lenteui", "170 gram groenten per kom".quote:Op zaterdag 3 september 2011 13:33 schreef Erasmo het volgende:
Bij Unilever weten ze daar briljant op in te spelen
[ afbeelding ]
ik heb de zoete gevonden en meegenomenquote:Op vrijdag 2 september 2011 17:33 schreef lemonlime het volgende:
[..]
En daar hebben ze ook de keus uit zoet en scherp. Lekker hoor
Je had gelijk! Deze en mijn chocolademousse staan erop! Toch wel tof, mijn fotoskills worden blijkbaar steeds beter.quote:Op zondag 28 augustus 2011 13:45 schreef celc1us het volgende:
[..]
Ziet er goed uit! Die komt zeker wel door bij foodgawker!
Je leert er ook van als ze je foto rejecten, dan zetten ze er comments bij en kan je het verbeteren en opnieuw proberen!quote:Op zaterdag 3 september 2011 17:16 schreef Chemiu het volgende:
[..]
Je had gelijk! Deze en mijn chocolademousse staan erop! Toch wel tof, mijn fotoskills worden blijkbaar steeds beter.
Ik kijk op foodgawker voor inspiratie wat ik 's avonds ga eten, inspiratie wat mooie foto's zijn en voor leuke recepten. Vind het altijd wel jammer als blijkt dat er geen recept bij zit . Leukste wat ik laatst gevonden heb via foodgawker: http://jelly-shot-test-ki(...)w-jelly-shooter.html dus die ga ik binnenkort zelf ook maken .
Dankje. Heeeel soms verdien ik er geld mee, niet full timequote:Op zondag 4 september 2011 11:25 schreef Isegrim het volgende:
celc1us, jij maakt echt goeie foto's. Verdien je er ook geld mee? Volgens mij kun je zó aan de slag voor een kooktijdschrift.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |