Oja? Het smaakt naar oude kaas... Dacht dat het daarom ook "Old" heette... maar ja,quote:
Das geen glasquote:Op zaterdag 27 augustus 2011 22:30 schreef Breathtaking het volgende:
Niet echt een foto van mijn kookkunsten, maar wel lekker:
[ afbeelding ]
Ciabatta met roomkaas, rucola en ham met een glas melk!
oude kaas mag pas oude kaas heten na 10maand rijpenquote:Op zaterdag 27 augustus 2011 22:16 schreef celc1us het volgende:
[..]
Oja? Het smaakt naar oude kaas... Dacht dat het daarom ook "Old" heette... maar ja,
Dit staat op de site... http://oldamsterdam.nl/onze-kaas/
"Dit komt met name voor bij de oudere kaassoorten, zoals Old Amsterdam. De witte uitslag die u ziet zijn rijpingskristallen, deze kunt u gewoon eten."
"Old Amsterdam heeft niet de droge en zoute eigenschappen van gewone oude kaas, maar wel de heerlijk rijke smaak."
Welkom in de wondere wereld van marketing.quote:Op zondag 28 augustus 2011 00:36 schreef celc1us het volgende:
Je hebt gelijk man, het staat ook op wikipedia... Ik voel me een beetje genept
Maar het smaakt wel goed!
Och, je staat er in elk geval mee op Foodgawker!quote:Op zondag 28 augustus 2011 00:36 schreef celc1us het volgende:
Je hebt gelijk man, het staat ook op wikipedia... Ik voel me een beetje genept
Ja, met een broodje kaasquote:Op zondag 28 augustus 2011 10:08 schreef minilot het volgende:
[..]
Och, je staat er in elk geval mee op Foodgawker!
Nu ben ik even nieuwsgierig, heb jij zelf die foto naar foodgawker gestuurd of zoeken zij het halve internet af naar lekkere foto's? Wel echt supertof he . En terecht, het is een mooie foto.quote:
Ja, je kan een account aanmaken en dan een foto submitten, een "jury" zal de foto dan beoordelen of die goed genoeg is voor foodgawker.quote:Op zondag 28 augustus 2011 11:46 schreef Chemiu het volgende:
[..]
Nu ben ik even nieuwsgierig, heb jij zelf die foto naar foodgawker gestuurd of zoeken zij het halve internet af naar lekkere foto's? Wel echt supertof he . En terecht, het is een mooie foto.
Oh grappig! Ik ga eens kijken of ze een paar van mij ook mooi genoeg vinden.quote:Op zondag 28 augustus 2011 12:05 schreef celc1us het volgende:
[..]
Ja, je kan een account aanmaken en dan een foto submitten, een "jury" zal de foto dan beoordelen of die goed genoeg is voor foodgawker.
Ze hadden eerst mijn kip geaccepteerd en dat vond ik al geinig, gisteren toen ik terugkwam met mn boodschappen dacht ik, ik ga een broodje kaas op foodgawker zetten! haha
Volgende keer misschien een kommetje vla ofzo
Ziet er goed uit! Die komt zeker wel door bij foodgawker!quote:Op zondag 28 augustus 2011 13:27 schreef Chemiu het volgende:
[..]
Oh grappig! Ik ga eens kijken of ze een paar van mij ook mooi genoeg vinden.
En mijn laatste baksel, pavlova . Ok hij is ingestort (mijn oven kan niet laag genoeg dus de baktijd was veel te lang en dan de deur meteen open zetten is eigenlijk ook wel dom) maar hij smaakt heerlijk en op de foto zie je daar niet veel meer van .
[ link | afbeelding ]
Collapsed pavlova by Chemiu, on Flickr
Wow...die staat ook al heeeel lang op m'n lijstjequote:Op zondag 28 augustus 2011 13:27 schreef Chemiu het volgende:
[..]
Oh grappig! Ik ga eens kijken of ze een paar van mij ook mooi genoeg vinden.
En mijn laatste baksel, pavlova . Ok hij is ingestort (mijn oven kan niet laag genoeg dus de baktijd was veel te lang en dan de deur meteen open zetten is eigenlijk ook wel dom) maar hij smaakt heerlijk en op de foto zie je daar niet veel meer van .
[ link | afbeelding ]
Collapsed pavlova by Chemiu, on Flickr
dan nog mogen ze het officieel toch nog steeds geen oude kaas noemen?quote:Op maandag 29 augustus 2011 14:12 schreef celc1us het volgende:
Beste Kelvin,
Old Amsterdam is een oude kaas die op een unieke wijze bereid en gerijpt wordt. Old Amsterdam wordt onder voortdurende controle van de eigen kwaliteitsdienst op een natuurlijke manier (op houten planken) gerijpt tot hij de perfecte smaak heeft gecombineerd met zijn karakteristieke eigenschappen. Old Amsterdam is uniek vanwege zijn consistentie, een oude kaas die niet brokkelt en goed snijdbaar is. Zijn smaak die een tikkeltje zoet is met een ondertoon van bouillon en met de smaaksensatie van rijpingskristallen op de tong.
Met vriendelijke groet,
Westland Kaasspecialiteiten BV
Zit wat in...quote:Op maandag 29 augustus 2011 18:15 schreef RobinOok het volgende:
Dat is niet wettelijk geregeld. Net als bij mensen.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |