abonnement Unibet Coolblue
pi_103100325
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 oktober 2011 11:02 schreef theKiD het volgende:
Net de docu "This is Rockbitch" gezien. Zit heel wat meer achter dan alleen maar sex op het podium. :) Mooie documentaire :)
Prachtig. :)
As the officer took her away, she recalled that she asked,
"Why do you push us around?"
And she remembered him saying,
"I don't know, but the law's the law, and you're under arrest."
pi_103101052
quote:
0s.gif Op woensdag 5 oktober 2011 20:27 schreef Stansfield het volgende:
Nog een goede over Wallstreet in 2008.

Toffe docu ^O^
What is my problem with man, you ask? No. I ask you, what was man's problem with me?
pi_103104529
Meltdown is idd een zeer interessante docu reeks.
Twee redenen.
1) wat heeft bijgedragen aan de crisis was de competitie tussen New York en The city (London) om het centrum te worden van de financiële wereld. London kende nog minder toezicht op financiële producten dan New York. Met dank aan de destijds chancellor of the exchequer Gorden fucking Brown.
En wat Strauss-Kahn zegt in deze docu is ook waar, die competitie slag gaat gewoon nog door, dus de volgende crisis zit er ook aan te komen. Alleen doet China dan ook mee aan deze competitie.
2) het besef dat uitgesproken wordt in deel 4 van deze serie dat de economie tegenwoordig te complex is om te begrijpen door wie dan ook... Het failen van Bear Stearns en later AIG luidde een crisis in all over the world.
Het eigenaardige is dus dat er nog steeds veel apologisten van het vrijemarktfundamentalisme bijv. op een site als FOK! aanwezig zijn die hun sleets geworden aanspraak op de Waarheid uitdragen. Wrs toch gevalletjes van te dom om de werkelijkheid te bevatten. En als je te dom bent dan ga je gewoon zelf verhaaltjes verzinnen over hoe de werkelijkheid eruit ziet en alles dat daarmee conflicteert dat negeer je of verketter je...
Deel 3 kan ik niet vinden helaas btw.

[ Bericht 1% gewijzigd door Ryan3 op 15-10-2011 02:08:21 ]
I´m back.
pi_103104927
quote:
14s.gif Op zaterdag 15 oktober 2011 01:59 schreef Ryan3 het volgende:
Meltdown is idd een zeer interessante docu reeks.

Deel 3 kan ik niet vinden helaas btw.
Deel 3 en 4, alstublieft!

http://www.cbc.ca/doczone/meltdown/videos.html?ID=1604581007
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
pi_103104960
quote:
Thanx.
I´m back.
pi_103105010
Scenes from a teenage killing

Exploring the impact of teenage killings on families and communities across Britain, an emotional journey that chronicles every teenager who died as a result of violence in 2009 in the UK. Harrowing actuality filmed in the immediate aftermath combines with moving testimony from the spectrum of people affected in the wake of violent death. Filmed over eighteen months, this epic documentary is the BBC's most ambitious film to date about youth violence.

Heavy.
Je raekt an de dinge geweun.
pi_103105199
quote:
“There’s a show on this Wednesday, and we don’t even know what it is,” says South Park co-creator Trey Parker in the trailer for 6 Days to Air: The Making of South Park.

That pretty much sums up the operational procedure for the makers of South Park, which has become one of television’s most culturally relevant and long-running animation series in history.

The process works just fine, according to Arthur Bradford’s revealing documentary, which offers a three-month peek inside Parker and South Park co-creator Matt Stone’s 24/7 pressure-cooker.

Aanrader :) : http://torrentz.eu/e7a4e78f26d64b7b21e9f668971bced88056d12e
pi_103142053
Vond deze erg vermakelijk:

{quote]Verbrande Herman, Rooie Jos, Dikke Bobbie en Jantje van Amsterdam zijn bloedgabbers uit de Amsterdamse penose. Regisseur Roy Dames filmt hun ups en downs sinds begin jaren ’90. De vrije jongens proberen uit de criminaliteit te blijven, maar hun bier is altijd weer frisser dan hun zaakjes. Een documentaire over hang naar vrijheid, intens leven en vriendschap aan de zelfkant van de samenleving.

Bij het beginnen met filmen zijn de meeste bloedgabbers eigenlijk al over hun hoogtepunt heen. Wat deze documentaire vanuit mijn oogpunt goed maakt is dat je mee wordt genomen door de jaren, voor 15 jaar lang! Ze worden ouder qua leeftijd, maar ook overduidelijk ouder door de vele dingen die ze meegemaakt hebben.[/quote]

http://www.documentairenet.nl/review/foute-vrienden
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_103167799

wat een lijpo die Jim Morrison :D wist niet dat ie zo erg was. aardige documentaire.
pi_103177492
White House Trough The Lens


http://natgeotv.com/nl/obamas-white-house/over
quote:
Nooit eerder is het toegestaan om de Amerikaanse president, via zijn officiële fotograaf Pete Souza, te volgen in zijn dagelijkse politieke en sociale situaties. President Barack Obama is een inspiratie voor miljoenen mensen wereldwijd en is nu al een icoon. Maak kennis met de meest invloedrijke man op aarde en zie hoe hij toespraken geeft, als gastheer optreedt voor staatsdiners en hoe hij speelt met Bo, de familiehond.
Harstikke leuk om een keer te zien. Je kijkt (letterlijk) met een andere blik naar dat hele gebeuren. Mooi dat ze niet alleen Pete Souza portretteren maar ook eerdere staffotografen, van Kennedy tot Lyndon Johnson en Nixon (die een 'mening' had over staffotografen), 11 september en nu Obama. Een paar van de meest bekende foto's uit de geschiedenis (Kennedy met zoon, Elvis, Martin Luther King) komen (helaas veel te kort) langs. Zou ontzettend tof zijn geweest als ze daar wat meer aandacht aan hadden gegeven.

Erg leuk en interessant om een keer te zien. Zoals je bij de link kunt zien komt ie nog wel eens op tv, hij is ook ongetwijfeld elders te zien.
pi_103203557
Ik weet niet of deze al genoemd was, maar:

http://player.omroep.nl/?aflID=13244303

Holland doc: smakelijk eten

Documentaire. Filmmaker Walther Grotenhuis onderzoekt de herkomst van drie producten die van ver komen, maar voor ons heel gangbaar zijn: soja uit Brazilië, garnalen uit de Filippijnen en boontjes uit Kenia. Parallel aan dit verhaal zien we hoe deze producten worden bereid in een dinerbuffet voor een personeelsfeest. Waar komt al dit voedsel eigenlijk vandaan? Smakelijk eten! Een wereld aan voedsel ligt het hele jaar door op ons bord en verandert de wereld. Voedselgroepen als fruit en vlees reizen de hele wereld over en liggen toch voor een betaalbare prijs in de schappen. De wereld is onze supermarkt geworden. Maar wat is nou echt de prijs die betaald moet worden voor ons voedsel? Wie weet waar ons voedsel vandaan komt, door wiens handen het is gegaan, wie eraan heeft verdiend en wie erdoor is geschaad? Walther Grotenhuis: 'Als consument in de supermarkt verbaas ik me over het steeds exotischer aanbod van voedsel uit de hele wereld. Zomer en winter. Alles is er, altijd en overal vandaan. In 'Smakelijk eten' laat ik zien wat de productie van ons voedsel betekent voor de mensen die er hun bestaan in vinden of er juist de dupe van worden. Ik probeer hun leven invoelbaar te maken, om zo de verborgen achterkant van ons dagelijks bord met eten tot leven brengen. Want het is mijn overtuiging dat de wereldvoedselproductie nauw met ons eigen leven verbonden is.'.
Denn was schwer ist, ist auch schön, gut, groß (Beethoven)
// wandelende paradox //
pi_103329136
Gisteren deze binnen gehaald.
http://www.imdb.com/title/tt1424432/

Ben benieuwd.
pi_103347318
Geen goede 'docu' in ieder geval:

quote:
iGenius: How Steve Jobs Changed the World
Reportageserie

Hij gold als een van de meest creatieve en technologische visionairs van onze tijd: Steve Jobs. De vorige week overleden Apple-topman maakte de computer toegankelijk voor het grote publiek en veranderde met zijn innovaties de manier waarop we werken, naar muziek luisteren en onderling met elkaar communiceren. Ter nagedachtenis van dit bijzondere genie zendt Discovery Channel op donderdag 20 oktober een documentaire over hem uit: ?iGenius: How Steve Jobs Changed The World?. Daarin wordt ingegaan op de innovatieve producten die hij op de markt heeft gebracht en wordt gesproken met mensen die nauw betrokken waren bij de oprichting van het concern. Daarnaast zijn er interviews met wetenschappers, muzikanten en journalisten die Steve Jobs op de voet hebben gevolgd.
Potverdorie wat een verheerlijking en vergoddelijking van die man en producten zeg...
Was net op Discovery Channel, gepresenteerd door de Mythbusters Adam Savage en Jamie Hyneman.

[ Bericht 4% gewijzigd door Iemand91 op 20-10-2011 22:05:57 ]
pi_103347617
quote:
0s.gif Op donderdag 20 oktober 2011 21:57 schreef Iemand91 het volgende:
Geen goede 'docu' in ieder geval:

[..]

Potverdorie wat een verheerlijking en vergoddelijking van die man en producten zeg...
Ik heb vernomen dat hij achter de schermen nogal een opvliegende tiran is. :{
What is my problem with man, you ask? No. I ask you, what was man's problem with me?
pi_103348612
Volgens de 'Pirates of Silicon Valley' docu wel ja. Dat is wel een grappige documentaire, inhoudelijk prima maar technisch is het zo slecht :') kazig als de tering.
pi_103361402
quote:
0s.gif Op donderdag 20 oktober 2011 21:57 schreef Iemand91 het volgende:
Geen goede 'docu' in ieder geval:

iGenius: How Steve Jobs Changed the World
Reportageserie

Hij gold als een van de meest creatieve en technologische visionairs van onze tijd: Steve Jobs. De vorige week overleden Apple-topman maakte de computer toegankelijk voor het grote publiek en veranderde met zijn innovaties de manier waarop we werken, naar muziek luisteren en onderling met elkaar communiceren. Ter nagedachtenis van dit bijzondere genie zendt Discovery Channel op donderdag 20 oktober een documentaire over hem uit: ?iGenius: How Steve Jobs Changed The World?. Daarin wordt ingegaan op de innovatieve producten die hij op de markt heeft gebracht en wordt gesproken met mensen die nauw betrokken waren bij de oprichting van het concern. Daarnaast zijn er interviews met wetenschappers, muzikanten en journalisten die Steve Jobs op de voet hebben gevolgd.

Potverdorie wat een verheerlijking en vergoddelijking van die man en producten zeg...
Was net op Discovery Channel, gepresenteerd door de Mythbusters Adam Savage en Jamie Hyneman.
_O- _O- _O- _O- _O-
As the officer took her away, she recalled that she asked,
"Why do you push us around?"
And she remembered him saying,
"I don't know, but the law's the law, and you're under arrest."
  maandag 24 oktober 2011 @ 19:22:12 #93
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_103509312
Vanavond, bbc 1
Panorama, 21:30
http://www.bbc.co.uk/programmes/b016ytvt
Over de misdaden van kaddafi en de banden van het regieme met de britse regering.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_103563044
Mummifying Alan: Egypt's Last Secret
Nieuwe documentaire van Channel 4 (gisteren voor het eerst uitgezonden) over een paar wetenschappers die de precieze mummificatiemethoden van de oude Egyptenaren proberen te ontrafelen. Voor het eerst zijn ze in staat om hun bevindingen in de praktijk te testen op een menselijk lichaam, met dank aan Alan, een terminaal zieke man die enthousiast op hun oproep reageerde. Het hele proces hiervan is in deze documentaire op een mooie, respectvolle manier vastgelegd en het is erg interessant om te zien allemaal (misschien wat minder als je niet tegen beelden van lijken en dergelijke kunt).
Meer info
pi_103607151
In het 'welke film heb je gezien topic' waren een tijdje geleden mensen die The Cove (2009) erg goed vonden, voor diegenen die het nog niet gezien hebben:
Straks op Canvas: 23:40 - 01:10 uur. ^O^
pi_103607988
Voor de mensen die geïnteresseerd zijn in wetenschap:

http://www.dailymotion.co(...)allel-universes_tech

NGC's Parallel Universes

quote:
Parallel universes sound like a myth, but a surprising number of leading scientists believe they are real. What are they like? Could we ever visit them? And if we did, who or what would we meet?
What is my problem with man, you ask? No. I ask you, what was man's problem with me?
  donderdag 27 oktober 2011 @ 00:07:07 #97
351185 Quisho
Pay attention, it's free
pi_103609730
Alle documentaires van Michael Moore, en Louis Theroux zijn goed :)
pi_103609879
quote:
0s.gif Op donderdag 27 oktober 2011 00:07 schreef Quisho het volgende:
Alle documentaires van Michael Moore, en Louis Theroux zijn goed :)
Dat meen je niet... Ga Sicko eens goed kijken.
  donderdag 27 oktober 2011 @ 00:21:00 #99
351185 Quisho
Pay attention, it's free
pi_103610192
quote:
1s.gif Op donderdag 27 oktober 2011 00:11 schreef J0kkebr0k het volgende:

[..]

Dat meen je niet... Ga Sicko eens goed kijken.
Ja, Sicko was toch een aardige docu? Weet niet of het de waarheid is maar van mn familie in de states hoor ik wel dat de zietekosten heel duur zijn.
pi_103610716
quote:
0s.gif Op donderdag 27 oktober 2011 00:21 schreef Quisho het volgende:

[..]

Ja, Sicko was toch een aardige docu? Weet niet of het de waarheid is maar van mn familie in de states hoor ik wel dat de zietekosten heel duur zijn.
Nou, dat is hier ook wel bekend hoor :')
What is my problem with man, you ask? No. I ask you, what was man's problem with me?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')