Totaal 14 uur maar hij was twee keer uit geweest maar heb de 12 uur ruim gehaald. Was erg lekker, vooral de volgende dag de PP op een broodje gegeten. Ga de volgende keer opzoek naar een wat groter stuk.quote:Op dinsdag 16 augustus 2011 02:00 schreef pavv het volgende:
Volgende keer inderdaad een hele procureur (2 a 3 KG) op de BBQ leggen voor Pulled Pork. Als je die kunt halen bij de Makro/Hanos/Sligro ben je voor relatief weinig geld klaar ( reken op tussen de 4 en de 7 euro per kilo)
hoelang heeft dat pondje vlees er op gelegen?
Buikspek!! goddelijk als je het klaar maakt zoalsl Kurt Dekonick uit Belgie. Die snijdt het in en rookt het dan klaar. Ik heb zijn BBQ boek (BBQ tapas) hier liggen. Zal vandaag nog ff het recept voor je zoeken.quote:Op donderdag 18 augustus 2011 07:52 schreef stoeltafel het volgende:
Iemand ervaring met buikspek?
Heb dit stuk gekocht deze week en ga het morgen maken voor vrienden.
Ben erg benieuwd, straks eerst de marinade kopen
[ afbeelding ]
ahh. sorry.. recept vergeten en kan er nu niet bij. Is het wel een beetje gelukt?quote:Op donderdag 18 augustus 2011 10:23 schreef stoeltafel het volgende:
Oke thnx! Ben erg benieuwd maar is dat niet wat moeilijk om klaar te maken? Ben echt een beginner. Zou fijn zijn als je het recept vanmiddag kan posten, moet vanavond werken en wil het vandaag marineren voor morgen.
BGE houtskool is uitstekend. En de nieuwe houtskool van weber gaat ook wel. Die is alles schreeuwend duur. Ik bestel meestal een zak of 8 black ranche en haal ze op. Peko is ook uitstekend spul, maar alleen bij de groothandel.quote:Op maandag 29 augustus 2011 12:45 schreef 1-of-6Billion het volgende:
Vorige week mijn Big Green Egg binnen gekregen
Gisteren een Beer Can Chicken gemaakt. Super gelukt
Ben nu een beetje aan het rondspeuren voor houtskool. Het zakje wat ik had was veel gruis. Voor zo'n keramische BBQ, wordt grof houtskool aanbevolen. Nu heb ik al gezien dat er vaak naar "Black Ranch" gewezen wordt. Prima, maar 15kg houtskool op laten sturen...
Nu betaal ik, als rechtgeaarde hollander, natuurlijk niet graag onnodig veel.
Iemand suggesties? Ik heb helaas geen toegang tot een groothandel ofzo..
Waar haal je ze? In Almere?quote:Op maandag 29 augustus 2011 14:53 schreef Schranseman het volgende:
[..]
BGE houtskool is uitstekend. En de nieuwe houtskool van weber gaat ook wel. Die is alles schreeuwend duur. Ik bestel meestal een zak of 8 black ranche en haal ze op. Peko is ook uitstekend spul, maar alleen bij de groothandel.
In Hoofddorp bij Baron BBQ Business (http://www.bbqstuff.nl/baron_s_bbq_winkel/;jsessionid=8EE05D36C6AA52D9F5690C2D2D81383F?__stateless=8EE05D36C6AA52D9F5690C2D2D81383F)quote:Op maandag 29 augustus 2011 15:49 schreef 1-of-6Billion het volgende:
[..]
Waar haal je ze? In Almere?
www.bbqwinqel.nl (komt mijne vandaan) en soortgelijke webshops hebben ze altijd wel... Is waarschijnlijk ook nog goedkoper.quote:Op maandag 29 augustus 2011 15:32 schreef Stansfield het volgende:
Mijn tuin is bijna klaar dus ik kan bijna mijn bbq spullen gaan aanschaffen. Maar heeft de locale intratuin nog wel bbq spullen op voorraad of zien ze dit echt als zomercollectie en is alles op of ik moet geluk hebben op de laatste weber?
De precieze reden moet nog duidelijk worden, maar er wordt afgeraden om briketten te gebruiken in een BGE. Ik las iets over vulstoffen, maar weet niet zeker of dat DE reden is..quote:Op maandag 29 augustus 2011 15:09 schreef Catch22- het volgende:
waarom houtskool en geen briketten als ik zo vrij mag zijn?
Mmmm, nèt de houtskool is niet te bestellen in de webshop...quote:Op maandag 29 augustus 2011 16:15 schreef Schranseman het volgende:
[..]
In Hoofddorp bij Baron BBQ Business (http://www.bbqstuff.nl/baron_s_bbq_winkel/;jsessionid=8EE05D36C6AA52D9F5690C2D2D81383F?__stateless=8EE05D36C6AA52D9F5690C2D2D81383F)
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |