moink is met hoofdletters.. MOINK dus.. (vraag me niet waarom, bbq mensen hebben zo hun regels..)quote:Op donderdag 4 augustus 2011 20:18 schreef stoeltafel het volgende:
Thnx zigger, het gaat super! Wat een verschil met eerst.
De moinkballen liggen erop. Ga straks de mississippi saus gebruiken op de ballen alleen welke van de vier?
Lekker boeien als ze maar lekker zijn. Merk goed dat de kolen nu allemaal aan zijn, de ballen direct naast de folie waren al verbrand, gelukkig waren het er maar vier.quote:Op donderdag 4 augustus 2011 20:47 schreef The_stranger het volgende:
[..]
moink is met hoofdletters.. MOINK dus.. (vraag me niet waarom, bbq mensen hebben zo hun regels..)
http://www.bbq-nl.com/2009/05/moink-balls.html
Ik heb gisteren ook even op die site van Hugo gekeken Schranseman, en even aangemeld.quote:Op donderdag 4 augustus 2011 13:48 schreef Schranseman het volgende:
Ik heb net even wat potten rub besteld bij true2BBQ. Nieuwe webshop opgezet door een bekende. Als je op zoek bent naar amerikaanse rubs of sauzen kan je ze bij hem bestellen.
Ik ben er blij mee
Ik vind een vuurkorf idd toch wel wat anders als een bbq.quote:Op vrijdag 5 augustus 2011 13:26 schreef SiGNe het volgende:
Even een vraagje van een andere orde, wat vinden jullie buren ervan dat er bijna dagelijks geBBQ'd wordt?
IK heb hier zelf een buur zitten die enorm vaak met vrienden rond een vuurkorf gaat zitten en elke dag die rook lucht in je huiskamer gaat toch best vervelen.
Nu is BBQ net iets anders (alleen rooklucht bij het aansteken en daarna heerlijke kookgeuren) maar toch..
Ik woon 6 hoog met een dakterras, dus de lucht kan erg goed weg.quote:Op vrijdag 5 augustus 2011 13:26 schreef SiGNe het volgende:
Even een vraagje van een andere orde, wat vinden jullie buren ervan dat er bijna dagelijks geBBQ'd wordt?
IK heb hier zelf een buur zitten die enorm vaak met vrienden rond een vuurkorf gaat zitten en elke dag die rook lucht in je huiskamer gaat toch best vervelen.
Nu is BBQ net iets anders (alleen rooklucht bij het aansteken en daarna heerlijke kookgeuren) maar toch..
Recept staat in de linkquote:Op zondag 7 augustus 2011 11:48 schreef junkiexp het volgende:
Tof zeg, past wmb prima in dit topic
Hoe lang hebben ze opgestaan ?
Dit begrijp ik niet zo, Wat is de meerwaarde voor de smaak?quote:Op zondag 7 augustus 2011 10:58 schreef Schranseman het volgende:
Eigenlijk geen BBQ, maar wel passend in het draadje. Mosselen boven een vuurkorf. Niet alleen erg lekker ook nog eens leuk om te doen.
Misschien wel niks, maar beetje met vuur spelen is altijd leuk, dat zegt hij dus ookquote:Op zondag 7 augustus 2011 13:47 schreef Zigger het volgende:
[..]
Dit begrijp ik niet zo, Wat is de meerwaarde voor de smaak?
Voor de smaak vrij weinig. Wel leuk om lekker buiten mosselen op een vuurtje klaar te makenquote:Op zondag 7 augustus 2011 13:47 schreef Zigger het volgende:
[..]
Dit begrijp ik niet zo, Wat is de meerwaarde voor de smaak?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |