abonnement bol.com Unibet Coolblue
  woensdag 23 mei 2012 @ 23:19:37 #151
24399 TechXP
www.biteback.be
pi_111952915
quote:
1s.gif Op woensdag 23 mei 2012 22:54 schreef Vork het volgende:
Ik eet niet van de wc ;)
haha.. zou ik ook niet aanbevelen :)

quote:
En dat van Berlijn weet ik, sterker nog zondag a.s. ga ik er weer heen :)
lucky you. Veel plezier.
  donderdag 24 mei 2012 @ 09:57:54 #152
118556 RandomMoron
our common boredom
pi_111960466
quote:
0s.gif Op woensdag 23 mei 2012 15:37 schreef TechXP het volgende:

[..]

Geen trassi in de ketjap? Doen ze in die surinaamse altijd dacht ik..
hmm, staat niet op de fles, dat wist ik helemaal niet :( ik eet nog wel eens vis, maar vriend absoluut niet.

en de oude plek is idd een plek waar je lekker kunt eten!
En ik las dat bij Ivy in Rotterdam ook een vegetarisch menu is, dus dat gaan vriendlief en ik snel eens uitproberen :D http://www.deliciousmagazine.nl/2011/02/16/smaak-beleven-bij-ivy/
pi_113222894
quote:
17s.gif Op donderdag 18 augustus 2011 15:09 schreef douche-eendje het volgende:
Kooktip!
[ afbeelding ]
Ben weer wat aan het experimenteren met producten van de vegetarische slager... balletjes met smaak O+
Die zag ik laatst ook liggen, ga ik die ook maar eens proberen.
  vrijdag 22 juni 2012 @ 22:54:50 #154
139516 uniekhoorn
uniek, zoals ieder ander
pi_113257795
Wat is nou het vegetarisch summum?
De standaard , op de kaart staande, daar moet ook gewoon een verschil in zitten.

Moet eerlijk zeggen dat ik de vegetarische gerechten smaakvoller ga vinden dan de vleesgerechten, terwijl ik een echte carnivoor ben.
Nu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
pi_113257971
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juni 2012 22:54 schreef uniekhoorn het volgende:
Wat is nou het vegetarisch summum?
De standaard , op de kaart staande, daar moet ook gewoon een verschil in zitten.

Moet eerlijk zeggen dat ik de vegetarische gerechten smaakvoller ga vinden dan de vleesgerechten, terwijl ik een echte carnivoor ben.
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2012 08:40 schreef Isegrim het volgende:
Afgelopen week de 'kipstukjes' van de Vegetarische Slager (http://www.devegetarischeslager.nl/) geprobeerd. Ik moet zeggen, vleesvervangers zijn er wel beter op geworden sinds ik vegetariër was. Met dit spul kun je makkelijk iemand voor de gek houden. :Y

We hadden ze verwerkt in een curry (kip tikka masala, zelfgemaakt).
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2012 17:35 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:

[..]

Ik heb ze gekocht :P en ik ga deze week nog kip kerrie maken, even kijken hoe dat
smaakt, de spekkies hadden ze ook maar het is niet echt weer voor stampot en
alles is wel ingevroren maar voordat ik thuis ben niet meer, maar gekoeld is het
nog 5 dagen houdbaar, nou... dan is het wel op :P


Dit is écht erg lekker ! :Y
pi_113368291
Ik eet nu samen met mijn vriendin ongeveer 1,5 jaar max. 2 p/w vlees of vis. Nu willen we het liefst de laatste vleeschzaken ook uit ons dieet schrappen. Maar er zijn toch een paar dingen die we moeilijk kunnen missen. Met name zalm, tonijn en spek(jes).

Nu zag ik eerder een dit topic al een tip over vegatonijn en de vegaslager. Daar ga ik zeker even naar op zoek. Hebben jullie ook nog tips over een vega achtige zalmsmaak en of spekjes die echt zoutig zijn? We hebben weleens die tofu spekjes van AH gehad maar die hadden niet die echte smaak. :)
pi_113369551
quote:
1s.gif Op maandag 25 juni 2012 15:57 schreef Ill-Skillz het volgende:
Ik eet nu samen met mijn vriendin ongeveer 1,5 jaar max. 2 p/w vlees of vis. Nu willen we het liefst de laatste vleeschzaken ook uit ons dieet schrappen. Maar er zijn toch een paar dingen die we moeilijk kunnen missen. Met name zalm, tonijn en spek(jes).

Nu zag ik eerder een dit topic al een tip over vegatonijn en de vegaslager. Daar ga ik zeker even naar op zoek. Hebben jullie ook nog tips over een vega achtige zalmsmaak en of spekjes die echt zoutig zijn? We hebben weleens die tofu spekjes van AH gehad maar die hadden niet die echte smaak. :)
Producten die 100% plantaardig en lekker zijn :)

De eerst volgende keer dat ik bij de Vega slager ben neem ik de spekkies mee :Y

Ik wil het ook weten, voor in de stampot andijvie :9

dus als er al iemand is die de spekjes heeft geprobeerd zou ik ook graag weten of
het iets is voor in de stampot.

Heb ik zo'n trek in :@ :')
  maandag 25 juni 2012 @ 16:53:58 #158
263650 douche-eendje
met pulletjes
pi_113371401
De spekjes zijn erg lekker ja. Lekker krokant bakken :9
  maandag 25 juni 2012 @ 18:03:56 #159
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_113374843
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juni 2012 22:58 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:



Dit is écht erg lekker ! :Y
En zo ziet dat eruit als je 't bakt:

pi_113377787
quote:
17s.gif Op maandag 25 juni 2012 16:53 schreef douche-eendje het volgende:
De spekjes zijn erg lekker ja. Lekker krokant bakken :9
Ja? Oké ga ik die deze week nog kopen *O*

voor de stampot :9
pi_113377948
quote:
0s.gif Op maandag 25 juni 2012 18:03 schreef RobinOok het volgende:

[..]

En zo ziet dat eruit als je 't bakt:

[ link | afbeelding ]
Ik had er Kip Kerrie van gemaakt.

zoooooooo lekker O+

quote:
9s.gif Op woensdag 20 juni 2012 16:46 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
Oké door jullie kreeg ik honger dus ik kon niet wachten ! :(

Bijna klaar :D ik heb al geproefd, hem smaakt inderdaad wat ''kippig'' en héél lekker !

Ik heb de kip kerry gewoon op de normale manier gemaakt zoals ik het vroeger ook
deed toen ik nog (wel eens) biologische kip at, ik was alleen vergeten dat ik geen
kipkruiden in huis heb en die was ik vergeten te kopen, ik denk als je de stukjes eerst
met kipkruiden bestrooid dat je dan écht geen verschil meer proeft, maar écht nodig
vind ik het niet.

Ik heb de stukjes iets kleiner gesneden, en toen gewoon bij de uien en de rode paprika
in de olijfolie meegebakken, geen idee of dat de goede manier is maar het smaakt uitstekend :9
de zilvervliesrijst heb ik er ook gewoon bijgegooid en later vanavond ga ik dit eten met
stukjes ananas er doorheen en ik denk dat ik er een wijntje bij neem, heb ik wel verdiend :+


pi_113386538
quote:
17s.gif Op maandag 25 juni 2012 16:53 schreef douche-eendje het volgende:
De spekjes zijn erg lekker ja. Lekker krokant bakken :9
En bijvoorbeeld in een romige saus? Carbonara? Dan is het denk ik verstandiger de spekjes in een apart pannetje te bakken en er pas op het laatste moment bij te doen zeker?
pi_113387825
spaghetti carbonara

Ik krijg alweer honger :')
pi_114065493
quote:
1s.gif Op maandag 25 juni 2012 21:45 schreef Ill-Skillz het volgende:

[..]

En bijvoorbeeld in een romige saus? Carbonara? Dan is het denk ik verstandiger de spekjes in een apart pannetje te bakken en er pas op het laatste moment bij te doen zeker?
Ik heb ze gisteren gekocht maar ik wil ze gebruiken voor in de stampot rauwe andijvie,
ze liggen nu in de vriezer, als ik de stampot heb gemaakt doe ik wel verslag,
ik ben nu weer aan de plantaardige kip :@

die was errug lekker vorige keer :P

Maar ik ben nog bezig.

  woensdag 11 juli 2012 @ 15:58:31 #165
263650 douche-eendje
met pulletjes
pi_114065782
quote:
1s.gif Op maandag 25 juni 2012 21:45 schreef Ill-Skillz het volgende:

[..]

En bijvoorbeeld in een romige saus? Carbonara? Dan is het denk ik verstandiger de spekjes in een apart pannetje te bakken en er pas op het laatste moment bij te doen zeker?
Ik bak ze sowieso apart. En ik hoop dat er na het bakken nog wat over is want omnomnom.
pi_114066875
quote:
17s.gif Op woensdag 11 juli 2012 15:58 schreef douche-eendje het volgende:

[..]

Ik bak ze sowieso apart. En ik hoop dat er na het bakken nog wat over is want omnomnom.
ah... ze zijn dus lekker zo te lezen :P
  vrijdag 13 juli 2012 @ 18:39:10 #167
379446 sirPiteye
watkanjewel.com
pi_114164622
Als je iets wilt voor op de BBQ, kun je gevulde blauwe kaas paddestoelen maken.

Nodig:
pijnboompitten
schimmelkaas: (blue, roquefort, gorgonzola)
Honing
Grote champignons


Verwijder gewoon de steeltjes uit grote champignons (er geheel uitbreken, niet uitsnijden), Maak blauwe klaas fijn, en grill wat pijnboompitten in een hete pan.

Voeg kaas, pitten en honing bij elkaar en schep in de paddenstoel... op bbq en klaar. 10 minuten werk iedereen vind het lekker. Kan een dag van tevoren worden klaargemaakt voor dat het gebakken wordt.
(Kan ook in de oven worden gedaan, maar pas op voor lekken!)


Check ook mijn webcomic
Bezoek ook mijn webcomic:
www.watkanjewel.com
Of ga naar mijn facebook:
www.facebook.com/Watkanjewel
pi_114165147
Dit lijkt me ook wel lekker voor op de BBQ

http://www.devegetarische(...)e-slager-bbq-spiezen

Kan nooit slecht zijn want de kip is _O_ O+ :9

BBQ Spiezen
De Vegetarische Slager
Vegetarische Kip-Saté, Vegetarische Hawaï spies en Vegetarische Kip Shaslick.

Extra informatie:
Inhoud: 360 gram (6 spiezen)
100% plantaardig

  vrijdag 13 juli 2012 @ 22:42:18 #169
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_114175911


Sambal goreng spitskool (met een verdwaalde puntpaprika), piedang telor, tempeh besengek en wat sri-lankaase rode rijst. (wegens vergeten dan de jasmijnrijst op was)

(en oja, wel even de trassi wegdenken, als het echt vegetarisch moet zijn ;) )

Vond de tempeh maar zozo. Best te doen als bijgerechtje, maar na een paar happen vond ik het wel genoeg. Nee, dan tempeh kering, daar blijf ik altijd van eten. Dus de tempeh besengek is geen blijvertje.
  zaterdag 14 juli 2012 @ 00:09:31 #170
24399 TechXP
www.biteback.be
pi_114180014


Broccoli-hazelnotenschotel.

Een recept in ontwikkeling nog. Ben nog niet tevreden. Dus weet niet of die mijn kookboek gaat halen.
pi_114231663
quote:
17s.gif Op woensdag 11 juli 2012 15:58 schreef douche-eendje het volgende:

[..]

Ik bak ze sowieso apart. En ik hoop dat er na het bakken nog wat over is want omnomnom.
Nou ik heb ze gebruikt de spekjes.



Ik heb ze gebakken en door de stampot rauwe andijvie gedaan.



Maar ik vond ze niet lekker om eerlijk te zijn, in ieder geval niet voor door
de stampot, ze zijn te ''gekruid'' om in de stampot te gebruiken.

De hele zooi ligt dus nu in de vuilnisbak :')
  zondag 15 juli 2012 @ 17:43:52 #172
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_114235977
Je moet ze natuurlijk wel bakken, niet verzuipen.
pi_114236846
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2012 17:43 schreef RobinOok het volgende:
Je moet ze natuurlijk wel bakken, niet verzuipen.
:+ het lijkt erger dan het was, ik heb ze gebakken zoals ik vroeger mijn ''gewone spekkies''
altijd bakte, in olijfolie, maar ik vond ze gewoon niet lekker -O-

kan gebeuren :P smaken verschillen, misschien was ik verwend door de plantaardige kip en
dacht ik nu ook dat deze spekjes als de normale spekjes zouden smaken, maar dat doen ze dus
niet, dus ik vind ze in ieder geval niet geschikt voor de stampot, misschien wel voor andere dingen
maar dan nog, ik vond de smaak niet lekker.

kortom, ik lus ze niet oO<
  zondag 15 juli 2012 @ 18:55:51 #174
263650 douche-eendje
met pulletjes
pi_114238658
quote:
10s.gif Op zondag 15 juli 2012 18:07 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:

[..]

:+ het lijkt erger dan het was, ik heb ze gebakken zoals ik vroeger mijn ''gewone spekkies''
altijd bakte, in olijfolie, maar ik vond ze gewoon niet lekker -O-

kan gebeuren :P smaken verschillen, misschien was ik verwend door de plantaardige kip en
dacht ik nu ook dat deze spekjes als de normale spekjes zouden smaken, maar dat doen ze dus
niet, dus ik vind ze in ieder geval niet geschikt voor de stampot, misschien wel voor andere dingen
maar dan nog, ik vond de smaak niet lekker.

kortom, ik lus ze niet oO<
Waarom vet in vet bakken? Ook bij deze heb je echt maar heel weinig vet nodig om ze te bakken :Y
pi_114238684
quote:
5s.gif Op zondag 15 juli 2012 18:55 schreef douche-eendje het volgende:

Waarom vet in vet bakken? Ook bij deze heb je echt maar heel weinig vet nodig om ze te bakken :Y
Nou, inderdaad!
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')