haha.. zou ik ook niet aanbevelenquote:
lucky you. Veel plezier.quote:En dat van Berlijn weet ik, sterker nog zondag a.s. ga ik er weer heen
hmm, staat niet op de fles, dat wist ik helemaal niet ik eet nog wel eens vis, maar vriend absoluut niet.quote:Op woensdag 23 mei 2012 15:37 schreef TechXP het volgende:
[..]
Geen trassi in de ketjap? Doen ze in die surinaamse altijd dacht ik..
Die zag ik laatst ook liggen, ga ik die ook maar eens proberen.quote:Op donderdag 18 augustus 2011 15:09 schreef douche-eendje het volgende:
Kooktip!
[ afbeelding ]
Ben weer wat aan het experimenteren met producten van de vegetarische slager... balletjes met smaak
quote:Op vrijdag 22 juni 2012 22:54 schreef uniekhoorn het volgende:
Wat is nou het vegetarisch summum?
De standaard , op de kaart staande, daar moet ook gewoon een verschil in zitten.
Moet eerlijk zeggen dat ik de vegetarische gerechten smaakvoller ga vinden dan de vleesgerechten, terwijl ik een echte carnivoor ben.
quote:Op dinsdag 19 juni 2012 08:40 schreef Isegrim het volgende:
Afgelopen week de 'kipstukjes' van de Vegetarische Slager (http://www.devegetarischeslager.nl/) geprobeerd. Ik moet zeggen, vleesvervangers zijn er wel beter op geworden sinds ik vegetariër was. Met dit spul kun je makkelijk iemand voor de gek houden.
We hadden ze verwerkt in een curry (kip tikka masala, zelfgemaakt).
Dit is écht erg lekker !quote:Op dinsdag 19 juni 2012 17:35 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
[..]
Ik heb ze gekocht en ik ga deze week nog kip kerrie maken, even kijken hoe dat
smaakt, de spekkies hadden ze ook maar het is niet echt weer voor stampot en
alles is wel ingevroren maar voordat ik thuis ben niet meer, maar gekoeld is het
nog 5 dagen houdbaar, nou... dan is het wel op
Producten die 100% plantaardig en lekker zijn :)quote:Op maandag 25 juni 2012 15:57 schreef Ill-Skillz het volgende:
Ik eet nu samen met mijn vriendin ongeveer 1,5 jaar max. 2 p/w vlees of vis. Nu willen we het liefst de laatste vleeschzaken ook uit ons dieet schrappen. Maar er zijn toch een paar dingen die we moeilijk kunnen missen. Met name zalm, tonijn en spek(jes).
Nu zag ik eerder een dit topic al een tip over vegatonijn en de vegaslager. Daar ga ik zeker even naar op zoek. Hebben jullie ook nog tips over een vega achtige zalmsmaak en of spekjes die echt zoutig zijn? We hebben weleens die tofu spekjes van AH gehad maar die hadden niet die echte smaak.
Ja? Oké ga ik die deze week nog kopenquote:Op maandag 25 juni 2012 16:53 schreef douche-eendje het volgende:
De spekjes zijn erg lekker ja. Lekker krokant bakken
Ik had er Kip Kerrie van gemaakt.quote:Op maandag 25 juni 2012 18:03 schreef RobinOok het volgende:
[..]
En zo ziet dat eruit als je 't bakt:
[ link | afbeelding ]
quote:Op woensdag 20 juni 2012 16:46 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
Oké door jullie kreeg ik honger dus ik kon niet wachten !
Bijna klaar ik heb al geproefd, hem smaakt inderdaad wat ''kippig'' en héél lekker !
Ik heb de kip kerry gewoon op de normale manier gemaakt zoals ik het vroeger ook
deed toen ik nog (wel eens) biologische kip at, ik was alleen vergeten dat ik geen
kipkruiden in huis heb en die was ik vergeten te kopen, ik denk als je de stukjes eerst
met kipkruiden bestrooid dat je dan écht geen verschil meer proeft, maar écht nodig
vind ik het niet.
Ik heb de stukjes iets kleiner gesneden, en toen gewoon bij de uien en de rode paprika
in de olijfolie meegebakken, geen idee of dat de goede manier is maar het smaakt uitstekend
de zilvervliesrijst heb ik er ook gewoon bijgegooid en later vanavond ga ik dit eten met
stukjes ananas er doorheen en ik denk dat ik er een wijntje bij neem, heb ik wel verdiend
En bijvoorbeeld in een romige saus? Carbonara? Dan is het denk ik verstandiger de spekjes in een apart pannetje te bakken en er pas op het laatste moment bij te doen zeker?quote:Op maandag 25 juni 2012 16:53 schreef douche-eendje het volgende:
De spekjes zijn erg lekker ja. Lekker krokant bakken
Ik heb ze gisteren gekocht maar ik wil ze gebruiken voor in de stampot rauwe andijvie,quote:Op maandag 25 juni 2012 21:45 schreef Ill-Skillz het volgende:
[..]
En bijvoorbeeld in een romige saus? Carbonara? Dan is het denk ik verstandiger de spekjes in een apart pannetje te bakken en er pas op het laatste moment bij te doen zeker?
Ik bak ze sowieso apart. En ik hoop dat er na het bakken nog wat over is want omnomnom.quote:Op maandag 25 juni 2012 21:45 schreef Ill-Skillz het volgende:
[..]
En bijvoorbeeld in een romige saus? Carbonara? Dan is het denk ik verstandiger de spekjes in een apart pannetje te bakken en er pas op het laatste moment bij te doen zeker?
ah... ze zijn dus lekker zo te lezenquote:Op woensdag 11 juli 2012 15:58 schreef douche-eendje het volgende:
[..]
Ik bak ze sowieso apart. En ik hoop dat er na het bakken nog wat over is want omnomnom.
Nou ik heb ze gebruikt de spekjes.quote:Op woensdag 11 juli 2012 15:58 schreef douche-eendje het volgende:
[..]
Ik bak ze sowieso apart. En ik hoop dat er na het bakken nog wat over is want omnomnom.
het lijkt erger dan het was, ik heb ze gebakken zoals ik vroeger mijn ''gewone spekkies''quote:Op zondag 15 juli 2012 17:43 schreef RobinOok het volgende:
Je moet ze natuurlijk wel bakken, niet verzuipen.
Waarom vet in vet bakken? Ook bij deze heb je echt maar heel weinig vet nodig om ze te bakkenquote:Op zondag 15 juli 2012 18:07 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
[..]
het lijkt erger dan het was, ik heb ze gebakken zoals ik vroeger mijn ''gewone spekkies''
altijd bakte, in olijfolie, maar ik vond ze gewoon niet lekker
kan gebeuren smaken verschillen, misschien was ik verwend door de plantaardige kip en
dacht ik nu ook dat deze spekjes als de normale spekjes zouden smaken, maar dat doen ze dus
niet, dus ik vind ze in ieder geval niet geschikt voor de stampot, misschien wel voor andere dingen
maar dan nog, ik vond de smaak niet lekker.
kortom, ik lus ze niet
Nou, inderdaad!quote:Op zondag 15 juli 2012 18:55 schreef douche-eendje het volgende:
Waarom vet in vet bakken? Ook bij deze heb je echt maar heel weinig vet nodig om ze te bakken
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |