abonnement Unibet Coolblue
  woensdag 9 mei 2012 @ 14:12:07 #101
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_111333735


Vind het er wel iets "geschift" uitzien, maar als je er niet op let zal het vast niet opvallen inderdaad.
Deed jij er sambal door, douche-eendje?
  woensdag 9 mei 2012 @ 14:17:49 #102
263650 douche-eendje
met pulletjes
pi_111333991
quote:
0s.gif Op woensdag 9 mei 2012 14:12 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]

Vind het er wel iets "geschift" uitzien, maar als je er niet op let zal het vast niet opvallen inderdaad.
Deed jij er sambal door, douche-eendje?
Als ik de verpakking die in de vriezer ligt open maak, maak ik wel even een foto van de "tonijn", dit is al de saladeversie. Heb er geen sambal doorgedaan, vegasambal was op :)

RobinOok, had jij destijds ook dat recept van de tofu die uit de vriezer kwam & gefrituurd was gepost?
  woensdag 9 mei 2012 @ 14:48:43 #103
3878 Vork
Manisch creatief
pi_111335166
Ik ben gewoon nog altijd niet dol op vis, dus de vegatonijn was voor mij nog te vissig. Andere mensen die geen probleem met vis hadden, vonden het verdacht veel op tonijn lijken.
  woensdag 9 mei 2012 @ 14:53:29 #104
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_111335374
Yup, al is "recept" een te groot woord. ;-)


Zelf tofu puffs maken
  woensdag 9 mei 2012 @ 14:54:50 #105
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_111335442
quote:
17s.gif Op woensdag 9 mei 2012 14:17 schreef douche-eendje het volgende:

[..]

Als ik de verpakking die in de vriezer ligt open maak, maak ik wel even een foto van de "tonijn", dit is al de saladeversie.
De saladeversie? Heb je 'm opnieuw ingevroren? Het is toch een "bliktonijnversie" die je nog wel zelf aan moet maken? Net als een blikje tonijn?
  woensdag 9 mei 2012 @ 15:32:03 #106
263650 douche-eendje
met pulletjes
pi_111336972
quote:
0s.gif Op woensdag 9 mei 2012 14:54 schreef RobinOok het volgende:

[..]

De saladeversie? Heb je 'm opnieuw ingevroren? Het is toch een "bliktonijnversie" die je nog wel zelf aan moet maken? Net als een blikje tonijn?
Ja klopt, maar op dat broodje is het zo te zien al iets mee gedaan. Zo komt hij namelijk niet uit de verpakking :P
quote:
0s.gif Op woensdag 9 mei 2012 14:53 schreef RobinOok het volgende:
Yup, al is "recept" een te groot woord. ;-)

[ link | afbeelding ]
Zelf tofu puffs maken
Kijk, die zocht ik gisteren :D Dat ga ik van het weekend doen :Y
  woensdag 9 mei 2012 @ 16:53:21 #107
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_111340161
quote:
17s.gif Op woensdag 9 mei 2012 15:32 schreef douche-eendje het volgende:

[..]

Ja klopt, maar op dat broodje is het zo te zien al iets mee gedaan. Zo komt hij namelijk niet uit de verpakking :P
Oh, op die fiets! Ja, ik had het aangemaakt met mayo, verse koriander, lente-ui, paar drupjes worcestersauce, sprietsje citroensap, peper en zout. Uiteraard. ;)
Maar mijn tweede versie, toen ik het uit de vriezer haalde en het ontdooid was zag er (als ik het me goed herinner) ook enigzins geschift uit. Misschien was er gewoon iets niet goed gegaan ergens. Ben nu wel benieuwd of jouw onbewerkte tonijn er dan heel anders uitziet.
  woensdag 9 mei 2012 @ 18:01:42 #108
263650 douche-eendje
met pulletjes
pi_111343006
quote:
0s.gif Op woensdag 9 mei 2012 16:53 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Oh, op die fiets! Ja, ik had het aangemaakt met mayo, verse koriander, lente-ui, paar drupjes worcestersauce, sprietsje citroensap, peper en zout. Uiteraard. ;)
Maar mijn tweede versie, toen ik het uit de vriezer haalde en het ontdooid was zag er (als ik het me goed herinner) ook enigzins geschift uit. Misschien was er gewoon iets niet goed gegaan ergens. Ben nu wel benieuwd of jouw onbewerkte tonijn er dan heel anders uitziet.
Ik had er hier laatst een die in het midden van het blok na het ontdooien nog hard was, was niet fijn... Maarja, toch maar nieuwe gekocht want :9. Had hem hier met yoghurtmayo, kappertjes, peterselie, knoflook, peper, zout en een scheutje citroensap gemaakt.
  woensdag 9 mei 2012 @ 18:12:25 #109
189732 Niara
Whooo hooo!
pi_111343317
Ooh vegetarische tonijn! Ik zou ook echt eens naar de vegetarische slager moeten.
En hmmm, gefrituurde tofublokes. Pas bij een sushi restaurant gegeten. Jammergenoeg heb ik zelf geen frituese ;(
  woensdag 9 mei 2012 @ 18:13:59 #110
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_111343367
quote:
0s.gif Op woensdag 9 mei 2012 18:12 schreef Niara het volgende:
Ooh vegetarische tonijn! Ik zou ook echt eens naar de vegetarische slager moeten.
Je weet dat ze al keeeeiveel verkooppunten in Nederland hebben he?
Kijk, hier: http://www.devegetarischeslager.nl/onze-verkooppunten
  woensdag 9 mei 2012 @ 18:23:05 #111
263650 douche-eendje
met pulletjes
pi_111343654
quote:
0s.gif Op woensdag 9 mei 2012 18:12 schreef Niara het volgende:
Ooh vegetarische tonijn! Ik zou ook echt eens naar de vegetarische slager moeten.
En hmmm, gefrituurde tofublokes. Pas bij een sushi restaurant gegeten. Jammergenoeg heb ik zelf geen frituese ;(
Ik heb ook geen friteuse, ik waag een poging in mn wok :Y
  woensdag 9 mei 2012 @ 20:22:48 #112
189732 Niara
Whooo hooo!
pi_111349385
quote:
0s.gif Op woensdag 9 mei 2012 18:13 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Je weet dat ze al keeeeiveel verkooppunten in Nederland hebben he?
Kijk, hier: http://www.devegetarischeslager.nl/onze-verkooppunten
Oh wow, wist niet dat er al zoveel waren! Ik zal binnenkort eens langsgaan!
  woensdag 9 mei 2012 @ 20:31:09 #113
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_111349800
quote:
17s.gif Op woensdag 9 mei 2012 18:23 schreef douche-eendje het volgende:

[..]

Ik heb ook geen friteuse, ik waag een poging in mn wok :Y
Ho ho, die bevroren en daarna gefrituurde stukjes tofu, dat worden dus gummi-achtige, luchtig bolletjes. Bij de Japanner frituren ze verse, zachte tofu, in een klein jasje van maizena. Die is zacht als pudding. Dat is wel heel wat anders he?


Agedashi tofu

Stuk moeilijker ook om te maken.
  woensdag 9 mei 2012 @ 20:42:21 #114
263650 douche-eendje
met pulletjes
pi_111350410
quote:
0s.gif Op woensdag 9 mei 2012 20:31 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Ho ho, die bevroren en daarna gefrituurde stukjes tofu, dat worden dus gummi-achtige, luchtig bolletjes. Bij de Japanner frituren ze verse, zachte tofu, in een klein jasje van maizena. Die is zacht als pudding. Dat is wel heel wat anders he?

[ link | afbeelding ]
Agedashi tofu

Stuk moeilijker ook om te maken.
Hij gaat ook eerst in de vriezer hoor :Y Maar de blokjes ga ik gewoon pogen in de olie te doen in de wok, denk dat ook wel eens zou moeten lukken. En zo niet, heb ik het iig een keer geprobeerd ;) Wil juist dat gummieffect.
  woensdag 9 mei 2012 @ 20:59:30 #115
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_111351390
Ja, die ontdooide, gefrituurde tofu komen niet zo nauw, kan ook in een koekenpan inderdaad. :Y
  woensdag 9 mei 2012 @ 21:19:15 #116
263650 douche-eendje
met pulletjes
pi_111352577
quote:
0s.gif Op woensdag 9 mei 2012 20:59 schreef RobinOok het volgende:
Ja, die ontdooide, gefrituurde tofu komen niet zo nauw, kan ook in een koekenpan inderdaad. :Y
Als een kaassoufle al 5x gelukt is in mn koekenpan, gaat dit ook lukken. Het ziet er gewoon te lekker uit :9
pi_111375679
quote:
0s.gif Op woensdag 9 mei 2012 18:12 schreef Niara het volgende:
Ooh vegetarische tonijn! Ik zou ook echt eens naar de vegetarische slager moeten.
En hmmm, gefrituurde tofublokes. Pas bij een sushi restaurant gegeten. Jammergenoeg heb ik zelf geen frituese ;(
Ik had vegetarische gehaktballen van de Vegaslager en die vond ik helemaal niet lekker.. Heel droog net een groenteschijf en qua smaak ook raar..
Worry is a misuse of imagination
  donderdag 10 mei 2012 @ 15:57:28 #118
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_111380546
Ah, net een echte gehaktbal dus. Daarover zijn de meningen ook altijd zo verdeeld! _O-
pi_111380744
quote:
0s.gif Op donderdag 10 mei 2012 15:57 schreef RobinOok het volgende:
Ah, net een echte gehaktbal dus. Daarover zijn de meningen ook altijd zo verdeeld! _O-
Ah verkeerde keuze dus :P
Worry is a misuse of imagination
  donderdag 10 mei 2012 @ 16:07:32 #120
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_111380913
Ja, ik zou het zeker nog niet opgeven, de producten van de vegetarische slager zijn allemaal heel verschillend van samenstelling en smaak. Ik geloof dat hun kipstukjes het beroemdst zijn. Die heb ik in de vriezer, maar nog steeds niet aan toegekomen die uit te testen.
  vrijdag 11 mei 2012 @ 17:36:37 #121
220157 Maria2.0
Bless this mess
pi_111427371
Ik vind de kaasschelpen van de Lidl heel erg goed te eten! 2 stuks voor 1,69. Alle vleesvervangers kosten dat daar. Verder struin ik aanbiedingen af, Valess met Milner is nu bijvoorbeeld in de aanbieding bij C1000. Vanavond staat de vegaworst van de AH op het menu. Ik ben overigens geen vegetariër maar ik eet wel regelmatig vleesvervangers omdat ik dat een prettig idee vind.

De Aldi zou trouwens lekkere kaasburgers moeten hebben maar hier zijn ze continu uitverkocht ;(
Camembert uit de oven vond ik niet te vreten. Tot zover my two cents :P
L'Enfer, c'est les autres.
pi_111432571
quote:
0s.gif Op donderdag 10 mei 2012 16:07 schreef RobinOok het volgende:
Ja, ik zou het zeker nog niet opgeven, de producten van de vegetarische slager zijn allemaal heel verschillend van samenstelling en smaak. Ik geloof dat hun kipstukjes het beroemdst zijn. Die heb ik in de vriezer, maar nog steeds niet aan toegekomen die uit te testen.
De lupinebitterballen zijn goddelijk.
Ik ben niet labiel, ik ben emotioneel flexibel.
  vrijdag 11 mei 2012 @ 20:55:47 #123
118556 RandomMoron
our common boredom
pi_111436737
quote:
0s.gif Op donderdag 10 mei 2012 16:07 schreef RobinOok het volgende:
Ja, ik zou het zeker nog niet opgeven, de producten van de vegetarische slager zijn allemaal heel verschillend van samenstelling en smaak. Ik geloof dat hun kipstukjes het beroemdst zijn. Die heb ik in de vriezer, maar nog steeds niet aan toegekomen die uit te testen.
kip was goed te doen :) lekker knapperig bakken!
Ik wil hem van de week eens en cocotte bereiden in de oven met kokosmelk, wat gember, limoen en citroengras / blad :D
  vrijdag 11 mei 2012 @ 21:55:56 #124
263650 douche-eendje
met pulletjes
pi_111440114
Er liggen wat blokjes silken tofu nu in de vriezer.... En ik heb wat zo van dat spul opgegeten. Mijn hemel :9 Wat is dat lekker!
  vrijdag 11 mei 2012 @ 22:03:51 #125
220157 Maria2.0
Bless this mess
pi_111440562
Is dat dat lillende puddingspul? Dat bestelde ik eens bij een Japanner, zo'n ordinair sushikrot. Niet te vreten vond ik het. Was wel lekker gepaneerd en zo maar de binnenkant was een soort pudding meets gelatine meets klei meets gips :r
L'Enfer, c'est les autres.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')