ik denk dat ik zelfs meer vegetarisch dan vlees eet. Zeker in de zomerquote:Op vrijdag 21 oktober 2011 17:05 schreef Pisces29 het volgende:
[..]
Eet jij af en toe vegetarisch Klodder?
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
Vegatopia Daar hing ik vroeger best veel rond, er werd daar zoveel over fok gezeken dat ik uiteindelijk hier maar eens ben komen kijkenquote:Op vrijdag 21 oktober 2011 17:03 schreef FkTwkGs2012 het volgende:
http://www.vegatopia.com/(...)etarier-in-duitsland
quote:Op vrijdag 21 oktober 2011 17:38 schreef _Ophelia_ het volgende:
[..]
Vegatopia Daar hing ik vroeger best veel rond, er werd daar zoveel over fok gezeken dat ik uiteindelijk hier maar eens ben komen kijken
Oke, leuk!quote:Op vrijdag 21 oktober 2011 17:34 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
ik denk dat ik zelfs meer vegetarisch dan vlees eet. Zeker in de zomer
Maar niet echt bewust dus of vanuit een overtuiging.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
Ook The English Bookshop in Amsterdam niet? Misschien kan je ze mailen of ze die normaal binnenkrijgen?quote:Op vrijdag 21 oktober 2011 17:06 schreef _Ophelia_ het volgende:
[..]
Het is een tijdschrift (zie "magazine" op die site, die ik trouwens veel gebruik), de "gewone" heb ik lange tijd een abonnement op gehad maar de speciale edities versturen ze zelf niet buiten het VK. Er zijn ieder jaar wel een paar boekhandels die de vegetarian christmas uitgave hebben maar daar kom ik altijd pas te laat achter.
Ik zou de ballen gewoon in een apart pannetje koken, in water of des noods in boullion. En dan kunnen de vleeseters aan tafel de ballen in hun groentensoep scheppen.quote:Op zondag 30 oktober 2011 09:27 schreef honeyblack het volgende:
Ik maak altijd vegetarische soepen klaar (soms zelf bouillon gemaakt soms ook niet)
nu wil ik deze week groentesoep voor de familie maken , maar nu zitten er 2 zeikerds bij die vlees in hun soep willen.
Ze mogen het allemaal lekker zelf draaien etc. Alleen hoe moet ik dit nu aanpakken?
Kan ik eerst me groentesoep maken en daarna de helft in een andere pan doen en die ballen erbij laten mikken of moet ik 2 verschillende pannen groentesoep maken?
Wat voor vlees? Ballen of sudderstukjes?quote:Op zondag 30 oktober 2011 09:27 schreef honeyblack het volgende:
Ik maak altijd vegetarische soepen klaar (soms zelf bouillon gemaakt soms ook niet)
nu wil ik deze week groentesoep voor de familie maken , maar nu zitten er 2 zeikerds bij die vlees in hun soep willen.
Ze mogen het allemaal lekker zelf draaien etc. Alleen hoe moet ik dit nu aanpakken?
Kan ik eerst me groentesoep maken en daarna de helft in een andere pan doen en die ballen erbij laten mikken of moet ik 2 verschillende pannen groentesoep maken?
Ballenquote:Op zondag 30 oktober 2011 14:05 schreef Erasmo het volgende:
[..]
Wat voor vlees? Ballen of sudderstukjes?
15 minuten voor het opdienen de soep in een ander pannetje doen met de ballen erbij.quote:
Voor de volgende die het zoekt, bij de Turkse/Arabische supermarkt is het vaak wel te vinden!quote:Op zaterdag 31 maart 2012 16:09 schreef littledrummergirl het volgende:
Haloumi was helaas niet te vinden hier heb wel mozzarella, cheddar en geraspte kaas verder kruiden, sausjes, paar soorten groenten, vegaballetjes, brood en eitjes. komt wel goed dus thnx voor het mee denken!
Die vegatonijn is echt hilarisch. Had laatst een no-tunasalade gemaakt voor op brood en meegenomen naar mn vrijwilligerswerk. En achteraf pas verteld dat het geen echte tonijn wasquote:Op dinsdag 8 mei 2012 21:08 schreef RandomMoron het volgende:
ik heb vandaag viskoekjes gemaakt door de vegetarische tonijn van de vegetarische slager te roeren met een eitje, bosuitjes, een schepje ketjap en twee teentjes knoflook was heel lekker!
Het lijkt echt op tonijn?quote:Op dinsdag 8 mei 2012 22:00 schreef douche-eendje het volgende:
[..]
Die vegatonijn is echt hilarisch. Had laatst een no-tunasalade gemaakt voor op brood en meegenomen naar mn vrijwilligerswerk. En achteraf pas verteld dat het geen echte tonijn was
het is echt bizar. Alhoewel mn laatste keer echt tonijn eten jaren geleden is.quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |