Nog niet .quote:Op vrijdag 1 juli 2011 23:01 schreef douche-eendje het volgende:
Heeft er iemand nog wat leuks/handigs voor in de OP?
Komt wel?quote:
Hij was te gast bij Oprah en het lijkt me zeker een aanrader.quote:Editorial Reviews
Review
“Wow, wow, wow! I never imagined meatless meals could be so satisfying.” (Oprah Winfrey, on Oprah.com )
“Meeting Tal has changed our lives for the better. We wish everyone could experience his cooking. It’s delicious and healthy at the same time—sometimes that’s a hard balance, but not with Tal.” (Ellen DeGeneres and Portia de Rossi )
“You name ‘em, he’s fed ‘em. Tal Ronnen is no up-and-comer—he has long since arrived and taken over the culinary world of veganism.” (Rory Freedman, author of Skinny Bitch )
“Tal Ronnen’s assertion is that [The Conscious Cook] will change the way you eat. It will, for the better.” (Basil & Spice )
“What’s great about this cookbook is its range and its approach to meatless cooking. No main dish ever feels like a side dish . . . Instead, each meal is made to be complete and satisfying.” (fitsugar.com )
#14 Wall Street Journal Bestseller (The Wall Street Journal )
Named one of the top ten cookbooks of the year. (Epicurious )
#3 New York Times bestselling book (New York Times )
What you’ll probably be most conscious of as you prepare the 75 vegan recipes from “The Conscious Cook” is how delicious the food is. (Lisa Messinger, creators.com )
“Tal’s recipes are simply fantastic . . . Whether you are a vegan, vegetarian, or committed meat eater, this is a book that can help you down the path of higher-quality, good tasting, humane eating.” (Wayne Pacelle, President and CEO of The Humane Society of the United States )
Product Description
THE CONSCIOUS COOK is a breakthrough in vegan cuisine. By teaching readers how to make truly satisfying and delicious meals without the meat and dairy‚ it makes the shift to a vegan lifestyle easy.
A former steak lover himself‚ Chef Tal struggled for years on a vegan diet that left him hungry and filled with cravings for butter and meat. About ten years ago‚ he decided that the best way to satisfy his dietary desires was to make food that was good enough for "foodies" and could gratify his cravings for rich flavor and fat. The solution? Create vegan meals with substantial proteins that could literally change the way people eat. He studied all aspects of non−meat proteins and today is widely regarded as the expert in the field‚ developing new concepts for meals and sauces and helping to improve textures for food companies such as Gardein (the provider of vegetable proteins used by
Morningstar Farms‚ It′s All Good‚ Trader Joe′s brands‚ and the prepared food department of Whole Foods‚ to name a few).
THE CONSCIOUS COOK features a center−of−the−plate protein in all of its entrees−a first for vegan cookbooks. Seventy−five original recipes are organized by categories that include starters and small plates‚ soups and salads‚ entrees‚ and desserts. Each recipe is accompanied by stunning full−color photographs.
Mocht je er een van 23 willen dan staat m'n PM box open. (En ja in ben een vrouw, let niet op de naam en het icoontje. )quote:Op maandag 12 september 2011 15:21 schreef frame-saw het volgende:
O oeps, het moeten vrouwen zijn! Liefst vanaf 30 jaar, maar jonger mag ook.
Heel misschien heb ik je wel nodig, maar dan zie je vanzelf wel een DM in je inbox
Vegetariėr, checkquote:Op maandag 12 september 2011 15:21 schreef frame-saw het volgende:
O oeps, het moeten vrouwen zijn! Liefst vanaf 30 jaar, maar jonger mag ook.
Heel misschien heb ik je wel nodig, maar dan zie je vanzelf wel een DM in je inbox
Vegetariėr, checkquote:Op maandag 12 september 2011 15:21 schreef frame-saw het volgende:
O oeps, het moeten vrouwen zijn! Liefst vanaf 30 jaar, maar jonger mag ook.
Heel misschien heb ik je wel nodig, maar dan zie je vanzelf wel een DM in je inbox
Graag gedaan, ik hoop dat het wat wordt!quote:Op vrijdag 16 september 2011 14:18 schreef frame-saw het volgende:
Heel erg veel dank voor jullie medewerking dames, jullie hebben mooie antwoorden gegeven. Ben nu nog bezig met het artikel
Variant op AH vega chili.quote:
Niks moet, ik dwing het je niet te eten .quote:Op zaterdag 17 september 2011 16:05 schreef Madame_Paon het volgende:
Moet het per se met meergranenrijst?
Bedankt, dit ga ik vanavond eten!quote:Op donderdag 18 augustus 2011 18:14 schreef problematiQue het volgende:
Simpel gerecht dat gisteren prima smaakte, gekocht bij AH, ingredienten voor 1 of 2 personen:
- Zak thaise wokgroente 250gr (1p) of 400gr (2p)
- stukjes ananas, kleinste (1p) of iets groter (2p) blikje
- half (1p) of heel (2p) zakje 'smaakmaker' van lemongrass en kokos (staat bij mijn AH gekoeld in de buurt van de groente)
- rijst
Rijst koken, Groente wokken, aan het einde saus en ananas erbij. Klaar.
Ik ben benieuwd wat je er van vindtquote:Op zaterdag 17 september 2011 16:16 schreef Blossom86 het volgende:
[..]
Bedankt, dit ga ik vanavond eten!
Misschien smaakt het naar vegetariėrsquote:Op zaterdag 17 september 2011 16:23 schreef GimmeGore het volgende:
ik weet niet of dit nou wel of niet vegetarisch is...
[ afbeelding ]
Lekker! Zeker voor herhaling vatbaar. Makkelijk en snel klaar, maar toch weer eens wat anders.quote:Op zaterdag 17 september 2011 16:18 schreef problematiQue het volgende:
[..]
Ik ben benieuwd wat je er van vindt
Zulke dingen doe ik inderdaad al, ik heb een hoop gerechten zoals ovenschotels waar ik het vlees gewoon weglaat, mis je niets.quote:Op zaterdag 17 september 2011 21:57 schreef problematiQue het volgende:
je kunt lekkere aardappelopenschotels maken zonder dat er vlees inzit, of is dat niet waar je naar op zoek bent?
Sojabonen. Veel goeie eiwitten en prima op smaak te maken met bv masala kerrie.quote:Op zaterdag 17 september 2011 21:54 schreef Lotje-Plusone het volgende:
Ik heb al heel veel producten geprobeerd zoals groentenburgers, kaasburgers, valess vleesvervangers, dat soort zaken. Op zich vind ik ze niet vies, maar ook niet echt lekker en behoorlijk duur, daarnaast zitten er ook vaak een hele shitload aan conserveringsmiddelen en toegevoegde zooi in.
Ik kook het liefst met zoveel mogelijk producten die geen ingredientenlijst hebben en geef er dan zelf smaak aan met kruiden.
Dat is idd wel een idee! Om zelf wat in elkaar te draaien!quote:Op zaterdag 17 september 2011 22:02 schreef GimmeGore het volgende:
ik maak vaak zelf vegaburgers met rijst (die ik in de ochtend dan al gekookt heb, zodat het droger is) en tofu.
In de keukenmachine, en dan uitproberen maar met kruiden en specerijen. Als je een lekker mengsel hebt. burgertjes (of wat voor vorm je ook wil eigenlijk) van vormen en bakken maar
Sojabonen zijn er prima voor, goeie eiwittenquote:Op zaterdag 17 september 2011 22:05 schreef Lotje-Plusone het volgende:
[..]
Dat is idd wel een idee! Om zelf wat in elkaar te draaien!
Als ik eens een vegaburgerachtig iets haal is het van de vegetarische slager of iets van de natuurwinkel. De rest loop ik ook niet warm voor. Verder kun je met allerlei soorten bonen ook makkelijk burgers maken, ik at een tijd terug nog een burger met linzen en couscousquote:Op zaterdag 17 september 2011 21:54 schreef Lotje-Plusone het volgende:
Ik heb al heel veel producten geprobeerd zoals groentenburgers, kaasburgers, valess vleesvervangers, dat soort zaken. Op zich vind ik ze niet vies, maar ook niet echt lekker en behoorlijk duur, daarnaast zitten er ook vaak een hele shitload aan conserveringsmiddelen en toegevoegde zooi in.
Ik kook het liefst met zoveel mogelijk producten die geen ingredientenlijst hebben en geef er dan zelf smaak aan met kruiden.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |