abonnement bol.com Unibet Coolblue
  zondag 19 juni 2011 @ 17:46:13 #1
270840 Saisai
pro freubelaar
pi_98377687
110619_195885_iconsmilesheader_frm.png
110619_195885_icontopic_geschiedenis_frm.png
Ergens in de prehistorie werd het topic Icons klaar terwijl u wacht! door TripleM geopend. Een gouden greep, want vele users zijn sindsdien verblijd met een nieuw en/of opgefrist icoontje.
110619_195885_icontopic_waarvoor_frm.png
Dit topic is vóór en dóór users. Je kunt hier allerhande afbeeldingen voor het gebruik op FOK! aanvragen. Zet de creatieve breinen hier maar aan de slag. Wil je bijvoorbeeld een leuke UI (UserIcoon / avatar)? Dan ben je hier aan het juiste adres!
110619_195885_icontopic_voorbeelden_frm.png
UdxHF.gif ui.gif Liam%20Tancock.gif FOK-usericon2.gif
110619_195885_icontopic_instructies_frm.png
Wil je iets aanvragen? Dat kan. Wees echter wel zo specifiek mogelijk. Met de opmerkingen 'verras me maar!' en 'ja, maak maar iets leuks' kan men niet zo heel veel. Heb je een bepaalde voorkeur voor kleuren, effecten en/of lettertypen bijvoorbeeld? Geef dit gewoon even aan. Neem een usericoon dat bij je past, iets dat je de laatste tijd bezighoudt of iets dat met je hobby te maken heeft? Misschien een klein fragmentje uit een video die je laatst gezien hebt? Usericoons meten 60 pixels bij 60 pixels. Wil je tevens dat een afbeelding in te stellen is als afbeelding op MSN (Windows Live Messenger), vraag dan tevens om een versie van 96 x 96 (dat is namelijk de grootte van een gebruikersicoon op MSN/WLM, de bestandsgrootte daarvan mag trouwens 200 kB bedragen).

Vraag jezelf af of je niet misschien je eigen wens in vervulling kan laten gaan. Sommige bewerkingen van een plaatje zijn vrij eenvoudig zelf te realiseren. Met de 'crop' (uitknippen) en 'resize' (schalen) functies van bijvoorbeeld deze online afbeeldingverwerker kom je al een heel eind. Wanneer je animatie wilt toevoegen aan een bestaand plaatje kan dat via diezelfde site. Klik dan op het tabblad 'Wizards' voor de opties. Ook een goede site om zelf een geanimeerde laag aan je afbeelding toe te voegen is avatar.pho.to.

Usericoons zijn gelimiteerd, houd je aanvraag dus reëel. Met je gratis geregistreerde FOK!-account kun je usericoons van maximaal 50 kB instellen. Dat kan overigens hier worden gedaan. Met een 'pimp'-abonnement is dit bijvoorbeeld al uit te breiden tot een maximum van 150 kB (voor de oude garde onder ons, de optie 'Webicoon' is al enige tijd verdwenen). Een usericoon is bedoeld ter herkenning van een user, het is niet de bedoeling dat men er een hele speelfilm laat afspelen, dit is door het limiet dan ook onmogelijk. Een videofragment van een seconde of 4 á 5 is natuurlijk goed mogelijk, al is het in die gevallen ook al vaak nodig concessies te doen qua kwaliteit.

Tot slot Sla je plaatjes op! Degenen die de plaatjes voor anderen maken bewaren deze niet tot in den treuren en plaatjes die online gehost zijn kunnen verwijderd worden. Zorg dus altijd dat je een backup op je computer hebt staan, het zou zonde zijn als je plaatjes kwijtraakt.

SPOILER: Tips voor de beginnende icoontjesmakers
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
OP met dank aan Shiznuts :)

[ Bericht 9% gewijzigd door Saisai op 19-06-2011 22:11:10 ]
O+
pi_98377838
quote:
0s.gif Op zondag 19 juni 2011 15:51 schreef the-brother-of-uzunumaki het volgende:
zou iemand een nieuwe user icon voor mij willen maken met deze plaatjes en dan verkleinen met het Fok-formaat ,en mijn username er door laten gaan zeg maar

[ afbeelding ]
met deze

[ afbeelding ]

en als twee plaatjes niet willen doe dan maar de eerste ;)
dat wou ik dus, dat plaatje waar bowie rookt wil ik hebben en daarachterlangs het plaatje ""bowie is my hero"
dus eerst dat eerste plaatje en dan erna dat ander plaatje en dan door het plaatje mijn username erdoor

snapt iemand wat ik bedoel ?
Why am I so differently wired? Am I a martian?
What kind of twisted experiment am I involved in
Cause I don't belong in this world
pi_98377862
Tijd voor nieuwe voorbeelden van UI's in de OP.
pi_98377934
quote:
14s.gif Op zondag 19 juni 2011 17:52 schreef Dimens het volgende:
Tijd voor nieuwe voorbeelden van UI's in de OP.
* dockx biedt zijn UI aan
  zondag 19 juni 2011 @ 17:55:09 #5
270840 Saisai
pro freubelaar
pi_98377954
Saisai is te lui om een mooie OP te maken -O-

Tevens the-brother-of-uzunumaki:

Je bedoeld dus; eerst filmpje dat hij rookt wat overgaat in de letters, wat dan weer overgaat in je naam. Als loop? :)
O+
  zondag 19 juni 2011 @ 17:56:20 #6
270840 Saisai
pro freubelaar
pi_98377992
Dat kan geregeld worden trouwens :Y)
O+
  zondag 19 juni 2011 @ 17:56:44 #7
270840 Saisai
pro freubelaar
pi_98378007
En ik zou later even kijken naar de OP, maar ik moet eerst uit eten zo.
O+
pi_98378011
quote:
0s.gif Op zondag 19 juni 2011 17:55 schreef Saisai het volgende:
Saisai is te lui om een mooie OP te maken -O-

Tevens the-brother-of-uzunumaki:

Je bedoeld dus; eerst filmpje dat hij rookt wat overgaat in de letters, wat dan weer overgaat in je naam. Als loop? :)
ja zo iets ja
maak er wat leuks van, en neem de tijd
Why am I so differently wired? Am I a martian?
What kind of twisted experiment am I involved in
Cause I don't belong in this world
pi_98378180
Nieuwe OP?

Geschiedenis: Ergens in de prehistorie werd het topic Icons klaar terwijl u wacht! door TripleM geopend. Een gouden greep, want vele users zijn sindsdien verblijd met een nieuw en/of opgefrist icoontje. ^O^

Waar is dit topic voor? Je kan in dit topic dus een verzoek doen tot upgraden van je icon, maar ook uit eigen beweging van de icoon makers kan jouw icoon geupgrade worden. Wanneer dat laatste het geval is kun je een berichtje in je PM of Fotoboek verwachten! *)
Nieuwe icoontjes kunnen dus ook aangevraagd worden, maar geef aub zo duidelijk mogelijk aan wat je wensen m.b.t. je nieuwe icon zijn. Met een opmerking als "maak maar es iets!" kunnen we niks, dus even een paar steekwoorden zouden handig zijn! :Y
Vanaf deel 67 kunnen er ook banners en smilies worden aangevraagd ! Hier kun je met je nieuwe banners pimpen !
Enkele voorbeelden:
UdxHF.gif ui.gif Liam%20Tancock.gif FOK-usericon2.gif Zx7Gi.gif

Instructies: Sla je plaatje op! :o Lang niet alle makers hebben ruimte beschikbaar of laten hun gemaakte icons de rest van hun leven staan. Sla ze dus zoveel mogelijk op en upload ze naar de Fok! server zodat frustraties worden voorkomen.
MSN Icons: Omdat sinds MSN 7 ook steeds meer plaatjes hiervoor worden gevraagd is het ook mogelijk hiervoor verzoekjes in te dienen. Vermeld dat er wel duidelijk bij, want doorgaans wordt enkel aan de Fok!-afmetingen (60x60 pixels) gedacht, zodat een grotere versie misschien niet altijd meer zo makkelijk gemaakt kan worden. De grootte van de MSN Icons is overigens 96x96 pixels.
Bmp/Gif/Jpg: Mensen die last hebben van een foutje van de cache van Explorer (waardoor je af plaatjes alleen als .bmp kan opslaan ipv .gif en/of .jpg), kunnen het beste even het volgende doen: - Ga naar 'Extra' -> 'Internet Opties'. - Onder het kopje 'Tijdelijke Internet Bestanden' druk je vervolgens op 'Verwijder bestanden'. - Klik vervolgens op 'Instellingen' en zet het schuifje (dat bij Slarioux op 250MB staat) naar 40 MB. - Als je nu je browser restart, kan je het plaatje weer normaal opslaan.
Uploaden: HELP ik kan mijn icoontje niet uploaden, hij is te groot! - Als je icoontje boven de 50 kB is kun hem inderdaad niet uploaden naar de servers van fok zelf, dit om te voorkomen dat het laden van pagina onnodig lang duurt voor users met een langzamere internetverbinding. Wel kun je met het nemen van een abonnement je uploadgrootte verhogen.

Instellen van je usericoon/avatar doe je hier .

Hier verder :)

Icons, smiles en headers klaar terwijl u wacht, #83

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
[b]Geschiedenis:[/b] Ergens in de prehistorie werd het topic http://forum.fok.nl/topic/330810 door [url=http://fotoboek.fok.nl/TripleM]TripleM[/url] geopend. Een gouden greep, want vele users zijn sindsdien verblijd met een nieuw en/of opgefrist icoontje. ^O^

[b]Waar is dit topic voor?[/b] Je kan in dit topic dus een verzoek doen tot upgraden van je icon, maar ook uit eigen beweging van de icoon makers kan jouw icoon geupgrade worden. Wanneer dat laatste het geval is kun je een berichtje in je PM of Fotoboek verwachten! *)
Nieuwe icoontjes kunnen dus ook aangevraagd worden, maar geef aub zo duidelijk mogelijk aan wat je wensen m.b.t. je nieuwe icon zijn. Met een opmerking als "[i]maak maar es iets![/i]" kunnen we niks, dus even een paar steekwoorden zouden handig zijn! :Y
Vanaf deel 67 kunnen er ook [b]banners en smilies [/b]worden aangevraagd ! [url=http://forum.fok.nl/topic/1194917]Hier[/url] kun je met je nieuwe banners pimpen !
[b]Enkele voorbeelden:[/b]
[img]http://i.fok.nl/usericons/164265/UdxHF.gif[/img] [img]http://i.imgur.com/BNZtc.gif[/img][img]http://i.imgur.com/5j3XZ.jpg[/img] [img]http://i.imgur.com/KiAy7.gif[/img] [img]http://i.fok.nl/usericons/321186/ui.gif[/img] [img]http://i.imgur.com/ZehSH.gif[/img] [img]http://i.fok.nl/usericons/260853/Liam%20Tancock.gif[/img] [img]http://i.imgur.com/M3su0.gif[/img] [img]http://i.fok.nl/usericons/128446/FOK-usericon2.gif[/img] [img]http://i.fok.nl/usericons/245528/Zx7Gi.gif[/img] [img]http://i.imgur.com/vIbAj.gif[/img] 

[b]Instructies:[/b] [i]Sla je plaatje op![/i] :o Lang niet alle makers hebben ruimte beschikbaar of laten hun gemaakte icons de rest van hun leven staan. Sla ze dus zoveel mogelijk op en upload ze naar de Fok! server zodat frustraties worden voorkomen.
[b]MSN Icons:[/b] Omdat sinds MSN 7 ook steeds meer plaatjes hiervoor worden gevraagd is het ook mogelijk hiervoor verzoekjes in te dienen. Vermeld dat er wel duidelijk bij, want doorgaans wordt enkel aan de Fok!-afmetingen (60x60 pixels) gedacht, zodat een grotere versie misschien niet altijd meer zo makkelijk gemaakt kan worden. [i]De grootte van de MSN Icons is overigens 96x96 pixels.[/i]
[b]Bmp/Gif/Jpg:[/b] Mensen die last hebben van een foutje van de cache van Explorer (waardoor je af plaatjes alleen als .bmp kan opslaan ipv .gif en/of .jpg), kunnen het beste even het volgende doen: [i]- Ga naar 'Extra' -> 'Internet Opties'. - Onder het kopje 'Tijdelijke Internet Bestanden' druk je vervolgens op 'Verwijder bestanden'. - Klik vervolgens op 'Instellingen' en zet het schuifje (dat bij [url=http://forum.fok.nl/user/profile/17137]Slarioux[/url] op 250MB staat) naar 40 MB. - Als je nu je browser restart, kan je het plaatje weer normaal opslaan.[/i]
[b]Uploaden:[/b] [i]HELP ik kan mijn icoontje niet uploaden, hij is te groot![/i] - Als je icoontje boven de 50 kB is kun hem inderdaad niet uploaden naar de servers van fok zelf, dit om te voorkomen dat het laden van pagina onnodig lang duurt voor users met een langzamere internetverbinding. Wel kun je met het nemen van een [url=http://www.fok.nl/shop/abonnementen.php]abonnement[/url] je uploadgrootte verhogen.

Instellen van je usericoon/avatar doe je [url=http://forum.fok.nl/rde/usericon_manager]hier[/url] .

Hier verder :)

[url]http://forum.fok.nl/topic/1662451]vorige deel[/url]


[ Bericht 13% gewijzigd door #ANONIEM op 19-06-2011 18:05:00 ]
  zondag 19 juni 2011 @ 18:05:34 #10
195885 shiz
¯¯¯¯¯
pi_98378285
Ik maak er wel iets moois van.
Hoe dit topic al die tijd al zonder header heeft gedaan... :? :P

- Oh noes! ;( Had ik een hele nieuwe layout en een boel herschreven, open ik per ongeluk een link in m'n venster, is m'n hele nieuwe OP weg, hij was zo goed als af. :') Een uur hard werk... weg! :'(

[ Bericht 29% gewijzigd door shiz op 19-06-2011 19:54:06 ]
The ripple effect starts with making a splash ~ Life is not a dish of copy pasta ~ ⳽ᖾiz
  zondag 19 juni 2011 @ 18:06:40 #11
172669 Papierversnipperaar
Cafeïne is ook maar een drug.
pi_98378314
Kan iemand mijn UI versnipperen? Alsof ie door een Papierversnipperaar gaat? En weer terug?

Graag deze oude man versnipperen:
Free Assange! Hack the Planet
[b]Op dinsdag 6 januari 2009 19:59 schreef Papierversnipperaar het volgende:[/b]
De gevolgen van de argumenten van de anti-rook maffia
  zondag 19 juni 2011 @ 20:11:19 #12
154407 Rucky
Al prutsende wordt men wijs.
pi_98382972
quote:
11s.gif Op zondag 19 juni 2011 18:05 schreef shiznuts het volgende:
Ik maak er wel iets moois van.
Hoe dit topic al die tijd al zonder header heeft gedaan... :? :P

- Oh noes! ;( Had ik een hele nieuwe layout en een boel herschreven, open ik per ongeluk een link in m'n venster, is m'n hele nieuwe OP weg, hij was zo goed als af. :') Een uur hard werk... weg! :'(
Ik ben ook al bezig met een nieuwe op. Met voorbeelden van mogelijkheden. Zal ik wat ik af heb aan jou geven?
Op zaterdag 14 april 2012 23:50 schreef innepin het volgende: Rucky en Merlijn zijn tof.
Op donderdag 21 juni 2012 00:22 schreef Papabear het volgende: We kennen elkaar, daten elkaar, doen elkaar en helpen elkaar. FHF O+
Op vrijdag 17 december 2010 13:58 schreef smegmanus het volgende: FOK!kers, hard van buiten. Zacht van binnen 8-)
  zondag 19 juni 2011 @ 20:40:14 #13
154407 Rucky
Al prutsende wordt men wijs.
pi_98384527
quote:
0s.gif Op zondag 19 juni 2011 18:06 schreef Papierversnipperaar het volgende:
Kan iemand mijn UI versnipperen? Alsof ie door een Papierversnipperaar gaat? En weer terug?

Graag deze oude man versnipperen:
[ afbeelding ]

Zoiets?
Op zaterdag 14 april 2012 23:50 schreef innepin het volgende: Rucky en Merlijn zijn tof.
Op donderdag 21 juni 2012 00:22 schreef Papabear het volgende: We kennen elkaar, daten elkaar, doen elkaar en helpen elkaar. FHF O+
Op vrijdag 17 december 2010 13:58 schreef smegmanus het volgende: FOK!kers, hard van buiten. Zacht van binnen 8-)
  zondag 19 juni 2011 @ 20:46:02 #14
172669 Papierversnipperaar
Cafeïne is ook maar een drug.
pi_98384846
quote:
0s.gif Op zondag 19 juni 2011 20:40 schreef Rucky het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Zoiets?
Ik zoek toch een iets natuurgetrouwer effect.

Free Assange! Hack the Planet
[b]Op dinsdag 6 januari 2009 19:59 schreef Papierversnipperaar het volgende:[/b]
De gevolgen van de argumenten van de anti-rook maffia
pi_98385304
Mijn Totoro-icoon mag wel iets zomerser. Kan iemand er wat zonnigs van maken?
pi_98385934


Benieuwd naar nieuwe OP :D

Edit: Oh hier is ie al!! *O*
  zondag 19 juni 2011 @ 21:04:34 #17
195885 shiz
¯¯¯¯¯
pi_98385937
110619_195885_iconsmilesheader_frm.png
110619_195885_icontopic_geschiedenis_frm.png
Ergens in de prehistorie werd het topic Icons klaar terwijl u wacht! door TripleM geopend. Een gouden greep, want vele users zijn sindsdien verblijd met een nieuw en/of opgefrist icoontje.
110619_195885_icontopic_waarvoor_frm.png
Dit topic is vóór en dóór users. Je kunt hier allerhande afbeeldingen voor het gebruik op FOK! aanvragen. Zet de creatieve breinen hier maar aan de slag. Wil je bijvoorbeeld een leuke UI (UserIcoon / avatar)? Dan ben je hier aan het juiste adres!
110619_195885_icontopic_voorbeelden_frm.png
UdxHF.gif ui.gif Liam%20Tancock.gif FOK-usericon2.gif
110619_195885_icontopic_instructies_frm.png
Wil je iets aanvragen? Dat kan. Wees echter wel zo specifiek mogelijk. Met de opmerkingen 'verras me maar!' en 'ja, maak maar iets leuks' kan men niet zo heel veel. Heb je een bepaalde voorkeur voor kleuren, effecten en/of lettertypen bijvoorbeeld? Geef dit gewoon even aan. Neem een usericoon dat bij je past, iets dat je de laatste tijd bezighoudt of iets dat met je hobby te maken heeft? Misschien een klein fragmentje uit een video die je laatst gezien hebt? Usericoons meten 60 pixels bij 60 pixels. Wil je tevens dat een afbeelding in te stellen is als afbeelding op MSN (Windows Live Messenger), vraag dan tevens om een versie van 96 x 96 (dat is namelijk de grootte van een gebruikersicoon op MSN/WLM, de bestandsgrootte daarvan mag trouwens 200 kB bedragen).

Vraag jezelf af of je niet misschien je eigen wens in vervulling kan laten gaan. Sommige bewerkingen van een plaatje zijn vrij eenvoudig zelf te realiseren. Met de 'crop' (uitknippen) en 'resize' (schalen) functies van bijvoorbeeld deze online afbeeldingverwerker kom je al een heel eind. Wanneer je animatie wilt toevoegen aan een bestaand plaatje kan dat via diezelfde site. Klik dan op het tabblad 'Wizards' voor de opties. Ook een goede site om zelf een geanimeerde laag aan je afbeelding toe te voegen is avatar.pho.to.

Usericoons zijn gelimiteerd, houd je aanvraag dus reëel. Met je gratis geregistreerde FOK!-account kun je usericoons van maximaal 50 kB instellen. Dat kan overigens hier worden gedaan. Met een 'pimp'-abonnement is dit bijvoorbeeld al uit te breiden tot een maximum van 150 kB (voor de oude garde onder ons, de optie 'Webicoon' is al enige tijd verdwenen). Een usericoon is bedoeld ter herkenning van een user, het is niet de bedoeling dat men er een hele speelfilm laat afspelen, dit is door het limiet dan ook onmogelijk. Een videofragment van een seconde of 4 á 5 is natuurlijk goed mogelijk, al is het in die gevallen ook al vaak nodig concessies te doen qua kwaliteit.

Tot slot Sla je plaatjes op! Degenen die de plaatjes voor anderen maken bewaren deze niet tot in den treuren en plaatjes die online gehost zijn kunnen verwijderd worden. Zorg dus altijd dat je een backup op je computer hebt staan, het zou zonde zijn als je plaatjes kwijtraakt.

SPOILER: Tips voor de beginnende icoontjesmakers
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
The ripple effect starts with making a splash ~ Life is not a dish of copy pasta ~ ⳽ᖾiz
pi_98386205
quote:
5s.gif Op zondag 19 juni 2011 21:04 schreef shiznuts het volgende:
Even knippen want veel tekst.
Netjes gedaan.
Zet de OP even in een code-tag zodat het makkelijk te kopiëren is voor Saisai.

[ Bericht 10% gewijzigd door #ANONIEM op 19-06-2011 21:09:26 ]
  zondag 19 juni 2011 @ 21:10:55 #19
195885 shiz
¯¯¯¯¯
pi_98386350
Indien toestemming wil ik 'em er zelf wel neerzetten. ;) Maar ze zit zelf natuurlijk nog in de 48hr om de post te editten. :Y
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
[img]http://i.fokzine.net/upload/11/06/110619_195885_iconsmilesheader_frm.png[/img]
[img]http://i.fokzine.net/upload/11/06/110619_195885_icontopic_geschiedenis_frm.png[/img]
Ergens in de prehistorie werd het topic http://forum.fok.nl/topic/330810 door [url=http://fotoboek.fok.nl/TripleM]TripleM[/url] geopend. Een gouden greep, want vele users zijn sindsdien verblijd met een nieuw en/of opgefrist icoontje.
[img]http://i.fokzine.net/upload/11/06/110619_195885_icontopic_waarvoor_frm.png[/img]
Dit topic is vóór en dóór users. Je kunt hier allerhande afbeeldingen voor het gebruik op FOK! aanvragen. Zet de creatieve breinen hier maar aan de slag. Wil je bijvoorbeeld een leuke UI (UserIcoon / avatar)? Dan ben je hier aan het juiste adres!
[img]http://i.fokzine.net/upload/11/06/110619_195885_icontopic_voorbeelden_frm.png[/img]
[img]http://i.fok.nl/usericons/164265/UdxHF.gif[/img] [img]http://i.imgur.com/BNZtc.gif[/img] [img]http://i.imgur.com/5j3XZ.jpg[/img] [img]http://i.imgur.com/KiAy7.gif[/img] [img]http://i.fok.nl/usericons/321186/ui.gif[/img] [img]http://i.imgur.com/ZehSH.gif[/img] [img]http://i.fok.nl/usericons/260853/Liam%20Tancock.gif[/img] [img]http://i.imgur.com/M3su0.gif[/img] [img]http://i.fok.nl/usericons/128446/FOK-usericon2.gif[/img] [img]http://i.imgur.com/vIbAj.gif[/img]
[img]http://i.fokzine.net/upload/11/06/110619_195885_icontopic_instructies_frm.png[/img]
[>] [b]Wil je iets aanvragen?[/b] Dat kan. Wees echter wel zo specifiek mogelijk. Met de opmerkingen '[i]verras me maar![/i]' en '[i]ja, maak maar iets leuks[/i]' kan men niet zo heel veel. Heb je een bepaalde voorkeur voor kleuren, effecten en/of lettertypen bijvoorbeeld? Geef dit gewoon even aan. Neem een usericoon dat bij je past, iets dat je de laatste tijd bezighoudt of iets dat met je hobby te maken heeft? Misschien een klein fragmentje uit een video die je laatst gezien hebt? Usericoons meten 60 pixels bij 60 pixels. Wil je tevens dat een afbeelding in te stellen is als afbeelding op MSN (Windows Live Messenger), vraag dan tevens om een versie van 96 x 96 (dat is namelijk de grootte van een gebruikersicoon op MSN/WLM, de bestandsgrootte daarvan mag trouwens 200 kB bedragen).

[>] [b]Vraag jezelf af of je niet misschien je eigen wens in vervulling kan laten gaan.[/b] Sommige bewerkingen van een plaatje zijn vrij eenvoudig zelf te realiseren. Met de 'crop' (uitknippen) en 'resize' (schalen) functies van bijvoorbeeld [u][url=http://www.online-image-editor.com]deze[/url][/u] online afbeeldingverwerker kom je al een heel eind. Wanneer je animatie wilt toevoegen aan een bestaand plaatje kan dat via diezelfde site. Klik dan op het tabblad 'Wizards' voor de opties. Ook een goede site om zelf een geanimeerde laag aan je afbeelding toe te voegen is [u][url=http://avatar.pho.to/]avatar.pho.to[/url][/u].

[>] [b]Usericoons zijn gelimiteerd, houd je aanvraag dus reëel.[/b] Met je gratis geregistreerde FOK!-account kun je usericoons van maximaal 50 kB instellen. Dat kan overigens [u][url=http://forum.fok.nl/fok/usericon_manager]hier[/url][/u] worden gedaan. Met een [u][url=http://www.fok.nl/shop/abonnementen.php]'pimp'-abonnement[/url][/u] is dit bijvoorbeeld al uit te breiden tot een maximum van 150 kB (voor de oude garde onder ons, de optie '[u][url=http://forum.fok.nl/topic/1489887]Webicoon[/url][/u]' is al enige tijd verdwenen). Een usericoon is bedoeld ter herkenning van een user, het is niet de bedoeling dat men er een hele speelfilm laat afspelen, dit is door het limiet dan ook onmogelijk. Een videofragment van een seconde of 4 á 5 is natuurlijk goed mogelijk, al is het in die gevallen ook al vaak nodig concessies te doen qua kwaliteit.

[>] [b]Tot slot[/b] Sla je plaatjes op! Degenen die de plaatjes voor anderen maken bewaren deze niet tot in den treuren en plaatjes die online gehost zijn kunnen verwijderd worden. Zorg dus altijd dat je een backup op je computer hebt staan, het zou zonde zijn als je plaatjes kwijtraakt.
[cimg]http://i.imgur.com/siVgi.png[/cimg]
[spoiler=Tips voor de beginnende icoontjesmakers][>] De meesten maken gebruik van programma's als Jasc Animation Shop, GIMP en Photoshop (7, maar ook Creative Suite). 

[>] Wanneer je YouTube-video's wilt omzetten naar .gif kun je dat het beste via je browser doen met behulp van een plug-in. Zo heb je bij Firefox bijvoorbeeld het handige 'Easy Youtube Video Downloader'. Het inladen van videomateriaal in Jasc Animation Shop kan alleen als het fragment een .mpg-bestand is. Het handigste is om met je plug-in de video als .flv (flash) te downloaden en met een programma zoals [u][url=http://www.pazera-software.com/products/flv-to-avi-converter/]FLV2AVI[/url][/u] te converteren naar .mpg. Verander de opties van Ouput file format / Video settings in [b]MPG[/b] en [b]NTSC - VCD[/b] (dit geeft de kleinste bestandsgrootte en resolutie en laadt dus het snelste in).

[>] Je zult in Jasc Animation Shop voornamelijk gebruik gaan maken van drie functies: 'crop' (bijsnijden), 'resize' (schalen) en 'cull' (wanneer je deze functie gebruikt wordt er bij de geselecteerde frames om een bepaald aantal frames een frame verwijderd).

[>] [b]Om een animatie in bestandsgrootte omlaag te halen sta je eigenlijk voor twee opties.[/b]

- [b]De eerste: je vermindert het aantal frames.[/b] Dit kun je doen door niet of minder relevante delen in z'n geheel weg te laten of door de functie 'cull' te gebruiken en uit het aantal geselecteerde frames om een bepaald aantal frames een frame te verwijderen. Let hierbij wel op! Wanneer je een aantal frames weghaalt volgen de frames elkaar vrij onrealistisch snel op. Wanneer je bijvoorbeeld de functie 'cull' gebruikt en om de frame een frame weghaalt, dan zou je de duur dat elke overgebleven frame getoond wordt eigenlijk moeten verdubbelen. Het voordeel van deze manier is dat de individuele kwaliteit per frame niet aangetast wordt. Wat wel wordt aangetast is hoe 'vloeiend' de animatie is.

- [b]De tweede mogelijkheid is het omlaaghalen van het aantal kleuren/tinten dat gebruikt wordt in de animatie (optimalization).[/b] Zomaar een voorbeeld: in het origineel worden 4 tinten gebruikt: zwart, donkergrijs, lichtgrijs en wit. Wanneer je nu het aantal kleuren/tinten halveert wordt donkergrijs als zwart weergegeven en lichtgrijs als wit. Je verliest hiermee detail en kwaliteit. Echter... je animatie blijft er 'vloeiend' uitzien.

- Ideaal is natuurlijk een gulle middenweg van het bovenstaande. Enigszins inkorten op het aantal frames, maar het nog wel 'vloeiend' houden en het aantal kleuren/tinten verlagen, maar niet zodanig dat de kwaliteit er erg onder te lijden heeft.

[>] Wil je een resultaat uploaden en delen? Aan te bevelen is de host [u][url=http://imgur.com]Imgur[/url][/u].

Sowieso is alle begin vallen en opstaan en vooral heel veel proberen! Oefening baart kunst! ^O^
[/spoiler]


[ Bericht 49% gewijzigd door shiz op 19-06-2011 21:23:20 ]
The ripple effect starts with making a splash ~ Life is not a dish of copy pasta ~ ⳽ᖾiz
  zondag 19 juni 2011 @ 22:10:40 #20
270840 Saisai
pro freubelaar
pi_98389725
quote:
0s.gif Op zondag 19 juni 2011 21:10 schreef shiznuts het volgende:
Indien toestemming wil ik 'em er zelf wel neerzetten. ;) Maar ze zit zelf natuurlijk nog in de 48hr om de post te editten. :Y

[ code verwijderd ]

:* ziet er goed uit :)
O+
  zondag 19 juni 2011 @ 22:21:43 #21
195885 shiz
¯¯¯¯¯
pi_98390303
Grazie mille.
The ripple effect starts with making a splash ~ Life is not a dish of copy pasta ~ ⳽ᖾiz
pi_98391027
quote:
0s.gif Op zondag 19 juni 2011 21:04 schreef dockx het volgende:
[ afbeelding ]

Benieuwd naar nieuwe OP :D

Edit: Oh hier is ie al!! *O*
Ik dacht meer aan de paraplu veranderen in een parasol...
  zondag 19 juni 2011 @ 22:43:23 #23
270840 Saisai
pro freubelaar
pi_98391390
Zoiets?

O+
pi_98392037
quote:
1s.gif Op zondag 19 juni 2011 22:36 schreef _Arual_ het volgende:

[..]

Ik dacht meer aan de paraplu veranderen in een parasol...
Is dit misschien wat beter dan? En anders moet even iemand anders er naar kijken.. :)

pi_98392225
quote:
0s.gif Op zondag 19 juni 2011 22:54 schreef dockx het volgende:

[..]

Is dit misschien wat beter dan? En anders moet even iemand anders er naar kijken.. :)

[ afbeelding ]
Yep, stuk vrolijker zo!
Stel hem morgen in, zit nu te prutsen op mijn foon.
  zondag 19 juni 2011 @ 23:08:35 #26
270840 Saisai
pro freubelaar
pi_98392736
quote:
0s.gif Op zondag 19 juni 2011 22:54 schreef dockx het volgende:

[..]

Is dit misschien wat beter dan? En anders moet even iemand anders er naar kijken.. :)

[ afbeelding ]
Die is leuk! :D

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
O+
pi_98393044
quote:
0s.gif Op zondag 19 juni 2011 22:54 schreef dockx het volgende:

[..]

Is dit misschien wat beter dan? En anders moet even iemand anders er naar kijken.. :)

[ afbeelding ]
Je was nog iets vergeten.

pi_98393341
quote:
0s.gif Op zondag 19 juni 2011 23:08 schreef Saisai het volgende:

[..]

Die is leuk! :D

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Die is ook tof.. :D

SPOILER: deze had ik ook nog trouwens
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
quote:
6s.gif Op zondag 19 juni 2011 23:14 schreef gamezz het volgende:

[..]

Je was nog iets vergeten.

[ afbeelding ]
Aah ja inderdaad! Hoe kan ik die vergeten.. :o :N
Keuze genoeg dus.. :P
  zondag 19 juni 2011 @ 23:25:45 #29
270840 Saisai
pro freubelaar
pi_98393654
Ik vind het leuk hier. Het is een gemakkelijke manier om te ontsnappen aan mijn miserabele leven op zolder om daarnaast toch nog mensen blij maken met mn skills.
Dit geeft mij de kracht door te gaan met mijn leven. :)
O+
pi_98393771
Even wat meer contour aan de pic gegeven en de snorharen verbeterd.



Met z'n allen maken we een perfecte UI.
pi_98394175
quote:
10s.gif Op zondag 19 juni 2011 23:28 schreef Dimens het volgende:
Even wat meer contour aan de pic gegeven en de snorharen verbeterd.

[ afbeelding ]

Met z'n allen maken we een perfecte UI.
:D ^O^
quote:
7s.gif Op zondag 19 juni 2011 23:25 schreef Saisai het volgende:
Ik vind het leuk hier. Het is een gemakkelijke manier om te ontsnappen aan mijn miserabele leven op zolder om daarnaast toch nog mensen blij maken met mn skills.
Dit geeft mij de kracht door te gaan met mijn leven. :)
Oei, erg sensitief. :o
  zondag 19 juni 2011 @ 23:37:12 #32
270840 Saisai
pro freubelaar
pi_98394190
:P
O+
  zondag 19 juni 2011 @ 23:39:47 #33
270840 Saisai
pro freubelaar
pi_98394320
quote:
0s.gif Op zondag 19 juni 2011 23:36 schreef dockx het volgende:
Oei, erg sensitief. :o
hehe, die tekst was als grapje bedoelt hoor :*
Maar sensitief ben ik wel ;)
O+
pi_98394484
quote:
0s.gif Op zondag 19 juni 2011 23:37 schreef Saisai het volgende:
[ afbeelding ] :P
Wat is er veranderd? Betere kleuren?
  zondag 19 juni 2011 @ 23:46:56 #35
270840 Saisai
pro freubelaar
pi_98394618
o heb de verkeerde geupload.



en ja, de kleurtjes
O+
pi_98394629
quote:
5s.gif Op zondag 19 juni 2011 23:43 schreef gamezz het volgende:

[..]

Wat is er veranderd? Betere kleuren?
Fellere kleuren van het beestje, helaas wel weer wit om het beestje. ;(
  zondag 19 juni 2011 @ 23:47:44 #37
270840 Saisai
pro freubelaar
pi_98394654
Dat is zn shine, je bent gewoon jaloers. :(
O+
pi_98394761
quote:
10s.gif Op zondag 19 juni 2011 23:47 schreef Saisai het volgende:
Dat is zn shine, je bent gewoon jaloers. :(
Kiek em shinen.
pi_98394844
  zondag 19 juni 2011 @ 23:53:40 #40
270840 Saisai
pro freubelaar
pi_98394920
Haha pimpin' met zn ranja jwtz 14.gif
O+
pi_98395201
quote:
10s.gif Op zondag 19 juni 2011 23:53 schreef Saisai het volgende:
Haha pimpin' met zn ranja jwtz 14.gif
Zomers genoeg zo?
  maandag 20 juni 2011 @ 00:08:44 #42
270840 Saisai
pro freubelaar
pi_98395620
ik vind het een winnaar
O+
pi_98396411
Heb trouwens weer een nieuw idee, nu nog uitvoeren.
  maandag 20 juni 2011 @ 00:28:14 #44
270840 Saisai
pro freubelaar
pi_98396506
of uitleggen
O+
pi_98396650
quote:
14s.gif Op maandag 20 juni 2011 00:28 schreef Saisai het volgende:
of uitleggen
Jouw UI kan je trouwens ook doorlopend maken, dat hij weer terug in beginpositie gaat.
  maandag 20 juni 2011 @ 00:35:31 #46
270840 Saisai
pro freubelaar
pi_98396736
quote:
14s.gif Op maandag 20 juni 2011 00:33 schreef gamezz het volgende:

[..]

Jouw UI kan je trouwens ook doorlopend maken, dat hij weer terug in beginpositie gaat.
Ja maar zie je dan ook zo goed dat ie jeej zegt? ;(
O+
pi_98396831
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2011 00:35 schreef Saisai het volgende:

[..]

Ja maar zie je dan ook zo goed dat ie jeej zegt? ;(
Even testen:
pi_98396857
quote:
14s.gif Op maandag 20 juni 2011 00:28 schreef Saisai het volgende:
of uitleggen
Nee uitvoeren.

pi_98396884
Die is wel koning. Over een bestaand gifje geplakt?
pi_98396902
quote:
14s.gif Op maandag 20 juni 2011 00:39 schreef gamezz het volgende:
Die is wel koning. Over een bestaand gifje geplakt?
Zelf de achtergrond gemaakt, kan ook zo andere kleuren doen.
pi_98396948
quote:
14s.gif Op maandag 20 juni 2011 00:40 schreef Dimens het volgende:

[..]

Zelf de achtergrond gemaakt, kan ook zo andere kleuren doen.
Met welke tool?
pi_98397029
quote:
14s.gif Op maandag 20 juni 2011 00:41 schreef gamezz het volgende:

[..]

Met welke tool?
Adobe Photoshop CS5.

  maandag 20 juni 2011 @ 00:44:20 #53
270840 Saisai
pro freubelaar
pi_98397047
quote:
14s.gif Op maandag 20 juni 2011 00:38 schreef gamezz het volgende:

[..]

Even testen:
[ afbeelding ]
Ik vind hem zoals ie nu is eigenlijk leuker. :@
O+
pi_98397088
Die groene is eigenlijk wel het leukste als ik het zo zie.
Of die blauwe, die is ook wel stoer.
  maandag 20 juni 2011 @ 00:46:08 #55
270840 Saisai
pro freubelaar
pi_98397114
of blauw èn groen :')
O+
pi_98397139
quote:
14s.gif Op maandag 20 juni 2011 00:46 schreef Saisai het volgende:
of blauw èn groen :')
Of een heel kleurenspectrum.
pi_98397146
quote:
10s.gif Op maandag 20 juni 2011 00:43 schreef Dimens het volgende:

[..]

Adobe Photoshop CS5.

[ afbeelding ] [ afbeelding ] [ afbeelding ] [ afbeelding ] [ afbeelding ]
Ja, dat snap ik. :') Maar gewoon ieder frame getekend en gedraaid of wat?
pi_98397211
Had ik maar 5% van jullie kunsten.. _O_
  maandag 20 juni 2011 @ 00:50:10 #59
270840 Saisai
pro freubelaar
pi_98397245
quote:
10s.gif Op maandag 20 juni 2011 00:46 schreef gamezz het volgende:

[..]

Ja, dat snap ik. :') Maar gewoon ieder frame getekend en gedraaid of wat?
ze knipperen gewoon, dat lijkt draaien maar isnie

of wel?
O+
pi_98397271
quote:
11s.gif Op maandag 20 juni 2011 00:50 schreef Saisai het volgende:

[..]

ze knipperen gewoon, dat lijkt draaien maar isnie

of wel?
Ze draaien niet volledig nee, maar ook niet alleen knipperen volgens mij.
pi_98397293
quote:
10s.gif Op maandag 20 juni 2011 00:46 schreef gamezz het volgende:

[..]

Ja, dat snap ik. :') Maar gewoon ieder frame getekend en gedraaid of wat?
Eerst heb ik dit gemaakt.



Daarna deze 4x achter het beest geplaatst, daarna bij elke frame een beetje draaien zodat het er vloeiend uitziet.
pi_98397370
Voor de geïnteresseerde HIER een .psd.
pi_98397517
Nice.

pi_98397545
quote:
14s.gif Op maandag 20 juni 2011 00:51 schreef Dimens het volgende:

[..]

Eerst heb ik dit gemaakt.

[ afbeelding ]

Daarna deze 4x achter het beest geplaatst, daarna bij elke frame een beetje draaien zodat het er vloeiend uitziet.
Heb je dat zo gemaakt, of zo ergens gedownload? Want dan staan er vast nog meerdere andere bruikbare afbeeldingen bij voor mij.. O-) :@
  maandag 20 juni 2011 @ 01:00:31 #65
270840 Saisai
pro freubelaar
pi_98397629
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2011 00:58 schreef dockx het volgende:

[..]

Heb je dat zo gemaakt, of zo ergens gedownload? Want dan staan er vast nog meerdere andere bruikbare afbeeldingen bij voor mij.. O-) :@
Zelf gemaakt, geen idee hoe ik die moest zoeken.
Staat vast wel op internet maar het was mij niet gelukt te vinden. :')
pi_98398644
Even een update, vloeiendere zonne stralen en meer contour.

  maandag 20 juni 2011 @ 01:40:08 #68
270840 Saisai
pro freubelaar
pi_98398713
Als ze nu gaat zeggen "ja dat is hartstikke leuk, maar.." dan zal gamezz haar helaas moeten bannen. }:|
O+
pi_98398752
whaha inderdaad, jegens UI-boeren bashen.. :W
pi_98398865
quote:
10s.gif Op maandag 20 juni 2011 01:40 schreef Saisai het volgende:
Als ze nu gaat zeggen "ja dat is hartstikke leuk, maar.." dan zal gamezz haar helaas moeten bannen. }:|
Inderdaad, al die tijd en moeite die erin gestopt is. Wat een ondankbare hond als ze nu niet tevreden is hoor.
  maandag 20 juni 2011 @ 01:55:03 #71
270840 Saisai
pro freubelaar
pi_98398967
Hihi
O+
pi_98398979
:D Ze zorgt er maar voor dat ze ze leuk vind.
pi_98399030
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 5% gewijzigd door gamezz op 20-06-2011 02:06:40 ]
pi_98399231
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_98400468
quote:
15s.gif Op zondag 19 juni 2011 22:43 schreef Saisai het volgende:
Zoiets?

[ afbeelding ]
mooi _O_
Why am I so differently wired? Am I a martian?
What kind of twisted experiment am I involved in
Cause I don't belong in this world
pi_98404860


Kan iemand hier een UI van maken?
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
pi_98405169
Alstublieft.

pi_98405179
quote:
14s.gif Op maandag 20 juni 2011 11:47 schreef Dimens het volgende:
Alstublieft.

[ afbeelding ]
dankje :)
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
pi_98405519
en wil iemand van deze nog een UI maken?

Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
pi_98405924
En daar zijn we weer.

pi_98406385
quote:
10s.gif Op maandag 20 juni 2011 12:09 schreef Dimens het volgende:
En daar zijn we weer.

[ afbeelding ]
nogmaals erg bedankt ^O^
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  maandag 20 juni 2011 @ 13:41:53 #82
270840 Saisai
pro freubelaar
pi_98409096
quote:
7s.gif Op maandag 20 juni 2011 01:58 schreef gamezz het volgende:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Hij is prachtig gamezz :')

O+
O+
  maandag 20 juni 2011 @ 13:42:20 #83
270840 Saisai
pro freubelaar
pi_98409117
quote:
10s.gif Op maandag 20 juni 2011 02:06 schreef Dimens het volgende:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
zo mooi, ik heb er geen woorden voor :')
O+
  maandag 20 juni 2011 @ 16:02:09 #84
154407 Rucky
Al prutsende wordt men wijs.
pi_98415622


*O* *O* *O*
Op zaterdag 14 april 2012 23:50 schreef innepin het volgende: Rucky en Merlijn zijn tof.
Op donderdag 21 juni 2012 00:22 schreef Papabear het volgende: We kennen elkaar, daten elkaar, doen elkaar en helpen elkaar. FHF O+
Op vrijdag 17 december 2010 13:58 schreef smegmanus het volgende: FOK!kers, hard van buiten. Zacht van binnen 8-)
pi_98415679
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2011 16:02 schreef Rucky het volgende:
[ afbeelding ]

*O* *O* *O*
Heh heh, nice gemaakt.
pi_98416251
Ik had graag een usericon / gifje van een stukje uit dit filmpje:

http://www.dumpert.nl/med(...)ijgt_eerste_kus.html

Van het jongetje die een mooi gezicht trekt op 0.52 / 53 / 54 seconden O+
Kom met vuur; ik geef je water. Kom met woorden en ik blijf met je praten.
  maandag 20 juni 2011 @ 16:22:27 #87
346644 KrokanteKrab
De krokantste
pi_98416567
Ik zoek een vette UI met gif met Meneer Krabs erin.

Maakt niet uit wat, zolang de bazigheid van meneer krabs er maar goed uitziet :P
Terug van vakantie, met gebruinde huid en alles.
pi_98416627
quote:
10s.gif Op maandag 20 juni 2011 16:22 schreef KrokanteKrab het volgende:
Ik zoek een vette UI met gif met Meneer Krabs erin.

Maakt niet uit wat, zolang de bazigheid van meneer krabs er maar goed uitziet :P
Heb je misschien een Youtube video van meneer krabs, die kan ik wel gebruiken voor je UI.
  maandag 20 juni 2011 @ 16:24:33 #89
195885 shiz
¯¯¯¯¯
pi_98416672
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2011 16:16 schreef Wihakayda het volgende:
Ik had graag een usericon / gifje van een stukje uit dit filmpje:

http://www.dumpert.nl/med(...)ijgt_eerste_kus.html

Van het jongetje die een mooi gezicht trekt op 0.52 / 53 / 54 seconden O+
Ik ga eens kijken. :D Wat een bazenfilmpje! _O_
Ja papa en mama, dat krijg je ervan... voorbeeld doet volgen, die ouders houden het waarschijnlijk ook niet bij kusjes op de wangen. God mag weten wat die kleine meid allemaal nog meer gezien heeft. :P
The ripple effect starts with making a splash ~ Life is not a dish of copy pasta ~ ⳽ᖾiz
  maandag 20 juni 2011 @ 16:31:34 #90
346644 KrokanteKrab
De krokantste
pi_98417007
quote:
14s.gif Op maandag 20 juni 2011 16:23 schreef Dimens het volgende:

[..]

Heb je misschien een Youtube video van meneer krabs, die kan ik wel gebruiken voor je UI.


Meneer krabs die de robot doet is baas.

of anders iets met deze :D

Terug van vakantie, met gebruinde huid en alles.
  maandag 20 juni 2011 @ 16:32:00 #91
195885 shiz
¯¯¯¯¯
pi_98417033
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2011 16:16 schreef Wihakayda het volgende:
Ik had graag een usericon / gifje van een stukje uit dit filmpje:

http://www.dumpert.nl/med(...)ijgt_eerste_kus.html

Van het jongetje die een mooi gezicht trekt op 0.52 / 53 / 54 seconden O+
:D
The ripple effect starts with making a splash ~ Life is not a dish of copy pasta ~ ⳽ᖾiz
  maandag 20 juni 2011 @ 16:35:07 #92
346644 KrokanteKrab
De krokantste
pi_98417184
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2011 16:32 schreef shiznuts het volgende:

[..]

[ afbeelding ] :D
lol
Terug van vakantie, met gebruinde huid en alles.
pi_98417892
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2011 16:32 schreef shiznuts het volgende:

[..]

[ afbeelding ] :D
^O^ Tnx!

De kleine baas O+
Kom met vuur; ik geef je water. Kom met woorden en ik blijf met je praten.
pi_98418808
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2011 16:31 schreef KrokanteKrab het volgende:

[..]



Meneer krabs die de robot doet is baas.

of anders iets met deze :D

Komt eraan, zo gebeurd.
  maandag 20 juni 2011 @ 17:19:22 #95
154407 Rucky
Al prutsende wordt men wijs.
pi_98419328
quote:
14s.gif Op maandag 20 juni 2011 17:07 schreef Dimens het volgende:

[..]

Komt eraan, zo gebeurd.
Oeps ik had hem ook al klaar. :D

Op zaterdag 14 april 2012 23:50 schreef innepin het volgende: Rucky en Merlijn zijn tof.
Op donderdag 21 juni 2012 00:22 schreef Papabear het volgende: We kennen elkaar, daten elkaar, doen elkaar en helpen elkaar. FHF O+
Op vrijdag 17 december 2010 13:58 schreef smegmanus het volgende: FOK!kers, hard van buiten. Zacht van binnen 8-)
pi_98419442
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2011 17:19 schreef Rucky het volgende:

[..]

Oeps ik had hem ook al klaar. :D

[ afbeelding ]
Eigenlijk wel beter, ik heb eigenlijk geen tijd. :')
  maandag 20 juni 2011 @ 17:25:47 #97
172669 Papierversnipperaar
Cafeïne is ook maar een drug.
pi_98419620
quote:
0s.gif Op zondag 19 juni 2011 18:06 schreef Papierversnipperaar het volgende:
Kan iemand mijn UI versnipperen? Alsof ie door een Papierversnipperaar gaat? En weer terug?

Graag deze oude man versnipperen:
afbeelding
Krijgt niemand inspiratie van mijn verzoek? ;( Of is het te ingewikkeld?
Free Assange! Hack the Planet
[b]Op dinsdag 6 januari 2009 19:59 schreef Papierversnipperaar het volgende:[/b]
De gevolgen van de argumenten van de anti-rook maffia
pi_98419638
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2011 17:25 schreef Papierversnipperaar het volgende:

[..]

Krijgt niemand inspiratie van mijn verzoek? ;( Of is het te ingewikkeld?
Het is moeilijk, ik zou het niet kunnen
  maandag 20 juni 2011 @ 17:31:28 #99
195885 shiz
¯¯¯¯¯
pi_98419874
quote:
2s.gif Op maandag 20 juni 2011 17:26 schreef Dimens het volgende:

[..]

Het is moeilijk, ik zou het niet kunnen
Ik heb überhaupt geen idee wat ik me daarbij voor moet stellen. :') Het versnipperen van een icoon en weer terug. :P :? Lol, whut? Zou niet weten hoe je dat gestalte zou willen geven.
The ripple effect starts with making a splash ~ Life is not a dish of copy pasta ~ ⳽ᖾiz
pi_98420072
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2011 17:31 schreef shiznuts het volgende:

[..]

Ik heb überhaupt geen idee wat ik me daarbij voor moet stellen. :') Het versnipperen van een icoon en weer terug. :P :? Lol, whut? Zou niet weten hoe je dat gestalte zou willen geven.
Opdelen in smalle stukjes en het icoon door een versnipperlijn van boven naar beneden laten bewegen. Vanaf die lijn valt het icoon uiteen in die smalle stukjes. Zoiets stel ik me erbij voor.
  maandag 20 juni 2011 @ 17:39:58 #101
154407 Rucky
Al prutsende wordt men wijs.
pi_98420253
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2011 17:36 schreef gamezz het volgende:

[..]

Opdelen in smalle stukjes en het icoon door een versnipperlijn van boven naar beneden laten bewegen. Vanaf die lijn valt het icoon uiteen in die smalle stukjes. Zoiets stel ik me erbij voor.
Het klopt wat je zegt maar om er een moie avatar van te maken is een tweede. wat hij wil is mogelijk maar dat kost veel tijd. :Y
Op zaterdag 14 april 2012 23:50 schreef innepin het volgende: Rucky en Merlijn zijn tof.
Op donderdag 21 juni 2012 00:22 schreef Papabear het volgende: We kennen elkaar, daten elkaar, doen elkaar en helpen elkaar. FHF O+
Op vrijdag 17 december 2010 13:58 schreef smegmanus het volgende: FOK!kers, hard van buiten. Zacht van binnen 8-)
  maandag 20 juni 2011 @ 17:40:59 #102
172669 Papierversnipperaar
Cafeïne is ook maar een drug.
pi_98420308
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2011 17:36 schreef gamezz het volgende:

[..]

Opdelen in smalle stukjes en het icoon door een versnipperlijn van boven naar beneden laten bewegen. Vanaf die lijn valt het icoon uiteen in die smalle stukjes. Zoiets stel ik me erbij voor.
Van onder naar boven lijkt me beter. En dat die smalle linten uit elkaar gaan als een gordijn dat opengetrokken wordt? Is misschien niet te moeilijk en komt wel aardig in de buurt.
Free Assange! Hack the Planet
[b]Op dinsdag 6 januari 2009 19:59 schreef Papierversnipperaar het volgende:[/b]
De gevolgen van de argumenten van de anti-rook maffia
pi_98420562
Dit bedoel je maar dan in smalle linten?

  maandag 20 juni 2011 @ 17:50:54 #104
172669 Papierversnipperaar
Cafeïne is ook maar een drug.
pi_98420769
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2011 17:46 schreef dockx het volgende:
Dit bedoel je maar dan in smalle linten?

[ afbeelding ]
Ik vind deze ook leuk! :D

Maar ik doelde met versnipperen op mijn usernaam. Dus:


Zou best kunnen dat je met linten aardig in de buurt komt.

[ Bericht 4% gewijzigd door Papierversnipperaar op 20-06-2011 17:59:10 ]
Free Assange! Hack the Planet
[b]Op dinsdag 6 januari 2009 19:59 schreef Papierversnipperaar het volgende:[/b]
De gevolgen van de argumenten van de anti-rook maffia
  maandag 20 juni 2011 @ 18:01:44 #105
154407 Rucky
Al prutsende wordt men wijs.
pi_98421303
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2011 17:50 schreef Papierversnipperaar het volgende:

[..]

Ik vind deze ook leuk! :D

Maar ik doelde met versnipperen op mijn usernaam. Dus:


Zou best kunnen dat je [ afbeelding ] met linten aardig in de buurt komt.
Wat jij wilt is duidelijk maar dat zit niet standaard in een animatie programma. Dus dan moet je elk beeldje apart verwerken. En dat is veel werk. :Y
Op zaterdag 14 april 2012 23:50 schreef innepin het volgende: Rucky en Merlijn zijn tof.
Op donderdag 21 juni 2012 00:22 schreef Papabear het volgende: We kennen elkaar, daten elkaar, doen elkaar en helpen elkaar. FHF O+
Op vrijdag 17 december 2010 13:58 schreef smegmanus het volgende: FOK!kers, hard van buiten. Zacht van binnen 8-)
  maandag 20 juni 2011 @ 18:14:59 #106
346644 KrokanteKrab
De krokantste
pi_98421892
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2011 17:19 schreef Rucky het volgende:

[..]

Oeps ik had hem ook al klaar. :D

[ afbeelding ]
Bedankt man. :D
Terug van vakantie, met gebruinde huid en alles.
pi_98421900
Ik kan het vanavond proberen onder voorbehoudt.
  maandag 20 juni 2011 @ 18:19:45 #108
172669 Papierversnipperaar
Cafeïne is ook maar een drug.
pi_98422081
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2011 18:01 schreef Rucky het volgende:

[..]

Wat jij wilt is duidelijk maar dat zit niet standaard in een animatie programma. Dus dan moet je elk beeldje apart verwerken. En dat is veel werk. :Y
Dus je kan de blokjes van niet zo maar iets langwerpiger maken? Ik kan me voorstellen dat je met wat simpele truukjes toch iets meer in de buurt komt.

Ik wil jullie niet opzadelen met een pixel-trauma! :o :P
Free Assange! Hack the Planet
[b]Op dinsdag 6 januari 2009 19:59 schreef Papierversnipperaar het volgende:[/b]
De gevolgen van de argumenten van de anti-rook maffia
  maandag 20 juni 2011 @ 18:20:25 #109
172669 Papierversnipperaar
Cafeïne is ook maar een drug.
pi_98422115
quote:
14s.gif Op maandag 20 juni 2011 18:15 schreef Dimens het volgende:
Ik kan het vanavond proberen onder voorbehoudt.
Bedankt alvast :Y
Free Assange! Hack the Planet
[b]Op dinsdag 6 januari 2009 19:59 schreef Papierversnipperaar het volgende:[/b]
De gevolgen van de argumenten van de anti-rook maffia
pi_98428014
Oh wauw, met deze Totoro kom ik de zomer zeker wel door!

*O* *O* *O* *O* *O* *O* *O*
  maandag 20 juni 2011 @ 20:11:44 #111
346644 KrokanteKrab
De krokantste
pi_98428049
Ik ben ook superblij met mijn nieuwe UI.

Heel erg bedankt :D
Terug van vakantie, met gebruinde huid en alles.
pi_98428245
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2011 20:11 schreef _Arual_ het volgende:
Oh wauw, met deze Totoro kom ik de zomer zeker wel door!

*O* *O* *O* *O* *O* *O* *O*
De oranje is het dus geworden, inderdaad de mooiste van allemaal.
pi_98435737
quote:
10s.gif Op maandag 20 juni 2011 20:15 schreef Dimens het volgende:

[..]

De oranje is het dus geworden, inderdaad de mooiste van allemaal.
Misschien wissel ik zo nu en dan.
pi_98436163
quote:
1s.gif Op maandag 20 juni 2011 22:09 schreef _Arual_ het volgende:

[..]

Misschien wissel ik zo nu en dan.
Dat zou leuk zijn, we hebben met z'n alle hard ons best erop gedaan. :Y
pi_98440650
Heee beste UI-makersss _O_ Zou een van jullie hier een UI voor mij van kunnen maken? O+



Alvast bedankt.
Living is easy with eyes closed
  maandag 20 juni 2011 @ 23:36:16 #116
154407 Rucky
Al prutsende wordt men wijs.
pi_98441165
Maar natuurlijk.

Op zaterdag 14 april 2012 23:50 schreef innepin het volgende: Rucky en Merlijn zijn tof.
Op donderdag 21 juni 2012 00:22 schreef Papabear het volgende: We kennen elkaar, daten elkaar, doen elkaar en helpen elkaar. FHF O+
Op vrijdag 17 december 2010 13:58 schreef smegmanus het volgende: FOK!kers, hard van buiten. Zacht van binnen 8-)
pi_98441540
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2011 23:36 schreef Rucky het volgende:
Maar natuurlijk.

[ afbeelding ]
Superrr! O+ Aww _O_

Danku!
Living is easy with eyes closed
  maandag 20 juni 2011 @ 23:44:25 #118
172669 Papierversnipperaar
Cafeïne is ook maar een drug.
pi_98441545
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2011 17:46 schreef dockx het volgende:
Dit bedoel je maar dan in smalle linten?

[ afbeelding ]
Voorlopig vind ik deze mooi genoeg, bedankt. ^O^

Maar het staat iedereen vrij om zijn tanden stuk te bijten op een natuurgetrouw versnipper-effect. :P
Free Assange! Hack the Planet
[b]Op dinsdag 6 januari 2009 19:59 schreef Papierversnipperaar het volgende:[/b]
De gevolgen van de argumenten van de anti-rook maffia
pi_98441702
Kan een van jullie helden één woord in mijn UI vervangen door 'Tchock'? Op een manier dat het er natuurlijk uitziet, zoals de fragmenten van een schilderij die er nu in zitten? Dat zou awesome zijn.

Edit: Woord bij voorkeur om te vervangen is 'slept'. Mocht dat moeilijker zijn dan anderen ofzo laat het even weten.
pi_98441947
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2011 23:47 schreef Tchock het volgende:
Kan een van jullie helden één woord in mijn UI vervangen door 'Tchock'? Op een manier dat het er natuurlijk uitziet, zoals de fragmenten van een schilderij die er nu in zitten? Dat zou awesome zijn.

Edit: Woord bij voorkeur om te vervangen is 'slept'. Mocht dat moeilijker zijn dan anderen ofzo laat het even weten.
Momentje.
pi_98442123
Welke Font is het eigenlijk, dat zal het een stuk makkelijker maken.
pi_98442466
quote:
14s.gif Op maandag 20 juni 2011 23:55 schreef Dimens het volgende:
Welke Font is het eigenlijk, dat zal het een stuk makkelijker maken.
Handgeschilderd door Stanley Donwood. Geen idee dus.
  dinsdag 21 juni 2011 @ 00:02:56 #123
154407 Rucky
Al prutsende wordt men wijs.
pi_98442482
quote:
14s.gif Op maandag 20 juni 2011 23:55 schreef Dimens het volgende:
Welke Font is het eigenlijk, dat zal het een stuk makkelijker maken.
Ik heb hem ook al maar zat ook al naar het font te kijken. :D
Op zaterdag 14 april 2012 23:50 schreef innepin het volgende: Rucky en Merlijn zijn tof.
Op donderdag 21 juni 2012 00:22 schreef Papabear het volgende: We kennen elkaar, daten elkaar, doen elkaar en helpen elkaar. FHF O+
Op vrijdag 17 december 2010 13:58 schreef smegmanus het volgende: FOK!kers, hard van buiten. Zacht van binnen 8-)
  dinsdag 21 juni 2011 @ 00:03:07 #124
58141 Briggy
GOEDEMIDDAG!!!
pi_98442497
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2011 23:44 schreef Papierversnipperaar het volgende:

[..]

Voorlopig vind ik deze mooi genoeg, bedankt. ^O^

Maar het staat iedereen vrij om zijn tanden stuk te bijten op een natuurgetrouw versnipper-effect. :P
Kheb ook een poging gedaan :@

fotografieverslaafde | muziek: Look up through the trees to feel as small as you can | Tricks up my Sleeve
*** Gedicht *** | I'm not totally useless, I can be used as a bad example.
pi_98442672
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2011 00:02 schreef Tchock het volgende:

[..]

Handgeschilderd door Stanley Donwood. Geen idee dus.
Zelf maar in Photoshop een lijkende font gemaakt, alsjeblieft.
pi_98442744
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2011 00:03 schreef Briggy het volgende:

[..]

Kheb ook een poging gedaan :@

[ afbeelding ]
Nice ^O^
pi_98442772
Hier trouwens een op UI formaat.
pi_98442866
quote:
2s.gif Op dinsdag 21 juni 2011 00:08 schreef Dimens het volgende:
Hier trouwens een op UI formaat.
[ afbeelding ]
Whoa nice! Dankje!
pi_98442927
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2011 00:10 schreef Tchock het volgende:

[..]

Whoa nice! Dankje!
Trouwens, wat zou je ervan vinden als de tekst vloeiender zou gaan=
Dan maak ik tussen stukjes, of eigenlijk ben ik al bezig.
pi_98442983
quote:
14s.gif Op dinsdag 21 juni 2011 00:11 schreef Dimens het volgende:

[..]

Trouwens, wat zou je ervan vinden als de tekst vloeiender zou gaan=
Dan maak ik tussen stukjes, of eigenlijk ben ik al bezig.
Oh klinkt tof, ben benieuwd!
pi_98443398
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2011 00:12 schreef Tchock het volgende:

[..]

Oh klinkt tof, ben benieuwd!
Alsjeblieft.



Zo is het wat beter leesbaar, net alsof je die UI op een 100Hz televisie kijkt.
pi_98443735
quote:
10s.gif Op dinsdag 21 juni 2011 00:22 schreef Dimens het volgende:

[..]

Alsjeblieft.

[ afbeelding ]

Zo is het wat beter leesbaar, net alsof je die UI op een 100Hz televisie kijkt.
Mooi O+
Living is easy with eyes closed
pi_98443857
quote:
10s.gif Op dinsdag 21 juni 2011 00:22 schreef Dimens het volgende:

[..]

Alsjeblieft.

[ afbeelding ]

Zo is het wat beter leesbaar, net alsof je die UI op een 100Hz televisie kijkt.
Veeeeeeet! :D

en mooi, inderdaad. Eventueel met O+ , whatever suits you best.
  dinsdag 21 juni 2011 @ 00:35:50 #134
172669 Papierversnipperaar
Cafeïne is ook maar een drug.
pi_98443940
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2011 00:03 schreef Briggy het volgende:

[..]

Kheb ook een poging gedaan :@

[ afbeelding ]
Oh! Dat is een mooie! _O_

Even denken wat ik met die "balk" wil, hij is aardig dik.
Free Assange! Hack the Planet
[b]Op dinsdag 6 januari 2009 19:59 schreef Papierversnipperaar het volgende:[/b]
De gevolgen van de argumenten van de anti-rook maffia
pi_98444110
<-- :D
pi_98444124
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2011 00:33 schreef Tchock het volgende:

[..]

Veeeeeeet! :D

en mooi, inderdaad. Eventueel met O+ , whatever suits you best.
Wat wat, ik snap het niet.
  dinsdag 21 juni 2011 @ 00:41:28 #137
172669 Papierversnipperaar
Cafeïne is ook maar een drug.
pi_98444147
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2011 00:03 schreef Briggy het volgende:

[..]

Kheb ook een poging gedaan :@

[ afbeelding ]
Kan de bovenkant van de balk wat lager? Dat word ie wat dunner. En misschien kan er een knop of een lampje op, dat het iets meer op een apparaat lijkt?

Ik word nu wel heel erg veeleisend, maar zulke mooie snippers had ik niet verwacht :9
Free Assange! Hack the Planet
[b]Op dinsdag 6 januari 2009 19:59 schreef Papierversnipperaar het volgende:[/b]
De gevolgen van de argumenten van de anti-rook maffia
pi_98444183
quote:
10s.gif Op dinsdag 21 juni 2011 00:40 schreef Dimens het volgende:

[..]

Wat wat, ik snap het niet.
Haha, punt is dat het UI perfect is.
pi_98444238
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2011 00:42 schreef Tchock het volgende:

[..]

Haha, punt is dat het UI perfect is.
Haha mooi, weer een tevreden Fok!ker.
  dinsdag 21 juni 2011 @ 01:05:33 #140
154407 Rucky
Al prutsende wordt men wijs.
pi_98445115
quote:
10s.gif Op dinsdag 21 juni 2011 00:43 schreef Dimens het volgende:
Haha mooi, weer een tevreden Fok!ker.
Hij is mooi geworden. ^O^
Op zaterdag 14 april 2012 23:50 schreef innepin het volgende: Rucky en Merlijn zijn tof.
Op donderdag 21 juni 2012 00:22 schreef Papabear het volgende: We kennen elkaar, daten elkaar, doen elkaar en helpen elkaar. FHF O+
Op vrijdag 17 december 2010 13:58 schreef smegmanus het volgende: FOK!kers, hard van buiten. Zacht van binnen 8-)
pi_98445302
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2011 01:05 schreef Rucky het volgende:

[..]

Hij is mooi geworden. ^O^
Bedankt.
  dinsdag 21 juni 2011 @ 02:38:54 #142
154407 Rucky
Al prutsende wordt men wijs.
pi_98447330
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2011 00:03 schreef Briggy het volgende:
Kheb ook een poging gedaan :@

[ afbeelding ]
Briggy is er. *O*
Ik heb hem even verder bewerkt.

Op zaterdag 14 april 2012 23:50 schreef innepin het volgende: Rucky en Merlijn zijn tof.
Op donderdag 21 juni 2012 00:22 schreef Papabear het volgende: We kennen elkaar, daten elkaar, doen elkaar en helpen elkaar. FHF O+
Op vrijdag 17 december 2010 13:58 schreef smegmanus het volgende: FOK!kers, hard van buiten. Zacht van binnen 8-)
  dinsdag 21 juni 2011 @ 03:20:50 #143
172669 Papierversnipperaar
Cafeïne is ook maar een drug.
pi_98447805
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2011 02:38 schreef Rucky het volgende:

[..]

Briggy is er. *O*
Ik heb hem even verder bewerkt.

[ afbeelding ]
Jeuj! *O*

Hij is perfect zo, bedankt! ^O^
Free Assange! Hack the Planet
[b]Op dinsdag 6 januari 2009 19:59 schreef Papierversnipperaar het volgende:[/b]
De gevolgen van de argumenten van de anti-rook maffia
  dinsdag 21 juni 2011 @ 13:30:18 #144
265048 banapples
Appelig banaantje
pi_98459459
Normaal maak ik mijn eigen UI of maak er 1 voor een ander maar kan iemand een zomerversie van mijn UI maken? Ik heb totaal geen inspiratie of het mislukt gruwelijk.

Huidige UI:
banapples.gif

Ik heb er zelf al een aantal voor sint, kerst en pasen (voor het idee):
banapples_sint2.gif 2lw6e5l.gif banapples_pasen.gif banapples_or.gif

Iemand een idee voor een UI die in dat rijtje past? Ik zie nu dat in elke UI "iets" naar beneden valt maar dat is niet verplicht :P
Sometimes you see knopjes
  dinsdag 21 juni 2011 @ 13:42:04 #145
332849 Roburtt
Haatpiraat
pi_98459888
Iemand die dit kan verkleinen, en mijn huidige UI erin kan zetten? :*
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_98461580
Alvast 1
pi_98462325
quote:
14s.gif Op dinsdag 21 juni 2011 14:22 schreef Dimens het volgende:
Alvast 1
[ afbeelding ]
Ah dankje! :)
  dinsdag 21 juni 2011 @ 14:44:48 #149
154407 Rucky
Al prutsende wordt men wijs.
pi_98462611
quote:
10s.gif Op dinsdag 21 juni 2011 13:42 schreef Roburtt het volgende:
Iemand die dit kan verkleinen, en mijn huidige UI erin kan zetten? :*
[ afbeelding ]
Maar natuurlijk.
Op zaterdag 14 april 2012 23:50 schreef innepin het volgende: Rucky en Merlijn zijn tof.
Op donderdag 21 juni 2012 00:22 schreef Papabear het volgende: We kennen elkaar, daten elkaar, doen elkaar en helpen elkaar. FHF O+
Op vrijdag 17 december 2010 13:58 schreef smegmanus het volgende: FOK!kers, hard van buiten. Zacht van binnen 8-)
  dinsdag 21 juni 2011 @ 15:02:19 #150
332849 Roburtt
Haatpiraat
pi_98463763
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2011 14:44 schreef Rucky het volgende:

[..]

Maar natuurlijk.
[ afbeelding ]
dankjee O+
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
  dinsdag 21 juni 2011 @ 15:50:05 #151
154407 Rucky
Al prutsende wordt men wijs.
pi_98465958
quote:
2s.gif Op dinsdag 21 juni 2011 13:30 schreef banapples het volgende:
Normaal maak ik mijn eigen UI of maak er 1 voor een ander maar kan iemand een zomerversie van mijn UI maken? Ik heb totaal geen inspiratie of het mislukt gruwelijk.

Huidige UI:
[ afbeelding ]

Ik heb er zelf al een aantal voor sint, kerst en pasen (voor het idee):
[ afbeelding ] [ afbeelding ] [ afbeelding ] [ afbeelding ]

Iemand een idee voor een UI die in dat rijtje past? Ik zie nu dat in elke UI "iets" naar beneden valt maar dat is niet verplicht :P
Zonnetje erbij?

Op zaterdag 14 april 2012 23:50 schreef innepin het volgende: Rucky en Merlijn zijn tof.
Op donderdag 21 juni 2012 00:22 schreef Papabear het volgende: We kennen elkaar, daten elkaar, doen elkaar en helpen elkaar. FHF O+
Op vrijdag 17 december 2010 13:58 schreef smegmanus het volgende: FOK!kers, hard van buiten. Zacht van binnen 8-)
pi_98477815
SPOEDJE! DEZE! LAAT DIE ANDEREN MAAR ZITTEN!
Hoeft alleen van 't meisje. :P



[ Bericht 26% gewijzigd door Høken op 21-06-2011 20:30:30 ]
pi_98479262
Alstu mevrouw.
pi_98479307
Ben ik nu sick minded of lijkt het of ze een dildo vast heeft?
  dinsdag 21 juni 2011 @ 20:45:00 #155
172669 Papierversnipperaar
Cafeïne is ook maar een drug.
pi_98479401
quote:
10s.gif Op dinsdag 21 juni 2011 20:43 schreef Dimens het volgende:
Ben ik nu sick minded of lijkt het of ze een dildo vast heeft?
het is een borstel, maar die worden ook veel gebruikt voor dat doel. :D
Free Assange! Hack the Planet
[b]Op dinsdag 6 januari 2009 19:59 schreef Papierversnipperaar het volgende:[/b]
De gevolgen van de argumenten van de anti-rook maffia
  dinsdag 21 juni 2011 @ 21:13:10 #156
265048 banapples
Appelig banaantje
pi_98481325
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2011 15:50 schreef Rucky het volgende:

[..]

Zonnetje erbij?

[ afbeelding ]
Danku, het zonnetje is mooi. Misschien dat ik er nog wat aan toe ga voegen maar eindelijk een goed zonnetje. Degene die ik zelf had gemaakt waren allemaal slecht.
Sometimes you see knopjes
pi_98490159
quote:
14s.gif Op dinsdag 21 juni 2011 20:43 schreef Dimens het volgende:
Alstu mevrouw.
[ afbeelding ]
Supertof! Mijn dank is groot!
  woensdag 22 juni 2011 @ 12:21:43 #158
337460 Olijfboom
ook wel: Olea europaea
pi_98503548
Zou iemand deze op UI formaat kunnen maken?
Op vrijdag 20 mei 2011 23:44 schreef Aneurysma het volgende:
Houd je muil tegen Olijfboom, waardeloos varken.
  woensdag 22 juni 2011 @ 12:42:45 #159
265048 banapples
Appelig banaantje
pi_98504274
quote:
2s.gif Op woensdag 22 juni 2011 12:21 schreef Olijfboom het volgende:
Zou iemand deze op UI formaat kunnen maken?
[ afbeelding ]
Sometimes you see knopjes
  woensdag 22 juni 2011 @ 12:43:23 #160
154407 Rucky
Al prutsende wordt men wijs.
pi_98504290
quote:
2s.gif Op woensdag 22 juni 2011 12:42 schreef banapples het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
:D
Op zaterdag 14 april 2012 23:50 schreef innepin het volgende: Rucky en Merlijn zijn tof.
Op donderdag 21 juni 2012 00:22 schreef Papabear het volgende: We kennen elkaar, daten elkaar, doen elkaar en helpen elkaar. FHF O+
Op vrijdag 17 december 2010 13:58 schreef smegmanus het volgende: FOK!kers, hard van buiten. Zacht van binnen 8-)
  woensdag 22 juni 2011 @ 12:45:10 #161
265048 banapples
Appelig banaantje
pi_98504341
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2011 12:43 schreef Rucky het volgende:

[..]

:D
[ afbeelding ]
Zoek de verschillen :P

Sometimes you see knopjes
  woensdag 22 juni 2011 @ 12:47:05 #162
154407 Rucky
Al prutsende wordt men wijs.
pi_98504411
quote:
2s.gif Op woensdag 22 juni 2011 12:45 schreef banapples het volgende:

[..]

Zoek de verschillen :P

[ afbeelding ][ afbeelding ]
Ik zat ook al te kijken maar ze zijn exact hetzelfde. _O-
GMTA
Op zaterdag 14 april 2012 23:50 schreef innepin het volgende: Rucky en Merlijn zijn tof.
Op donderdag 21 juni 2012 00:22 schreef Papabear het volgende: We kennen elkaar, daten elkaar, doen elkaar en helpen elkaar. FHF O+
Op vrijdag 17 december 2010 13:58 schreef smegmanus het volgende: FOK!kers, hard van buiten. Zacht van binnen 8-)
  woensdag 22 juni 2011 @ 13:15:01 #163
195885 shiz
¯¯¯¯¯
pi_98505467
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2011 12:47 schreef Rucky het volgende:

[..]

Ik zat ook al te kijken maar ze zijn exact hetzelfde. _O-
GMTA
Echt niet, de crop van de rechter is meer links van het plaatje gehaald. Ook de timing/frames zijn een tikkie anders. Die ene is ook net iets kleiner qua bestandsgrootte. :6
The ripple effect starts with making a splash ~ Life is not a dish of copy pasta ~ ⳽ᖾiz
  woensdag 22 juni 2011 @ 13:15:44 #164
337460 Olijfboom
ook wel: Olea europaea
pi_98505493
Dank u!
Op vrijdag 20 mei 2011 23:44 schreef Aneurysma het volgende:
Houd je muil tegen Olijfboom, waardeloos varken.
  woensdag 22 juni 2011 @ 14:39:46 #165
123341 penny-wise
Cliniclown-aspirant
pi_98508936
Kan iemand, als het kan, deze 2 op UI formaat maken?
Heb ze, maar kan ze nergens meer vinden op de pc.



  woensdag 22 juni 2011 @ 15:11:04 #166
154407 Rucky
Al prutsende wordt men wijs.
pi_98510173
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2011 13:15 schreef shiznuts het volgende:
Echt niet, de crop van de rechter is meer links van het plaatje gehaald. Ook de timing/frames zijn een tikkie anders. Die ene is ook net iets kleiner qua bestandsgrootte. :6
Dat zien alleen de pro's en jij moet ook wat te zeuren hebben. :D

quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2011 14:39 schreef penny-wise het volgende:
Kan iemand, als het kan, deze 2 op UI formaat maken?
Heb ze, maar kan ze nergens meer vinden op de pc.

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]




Als je wilt kan ik de snelheid nog aanpassen.
Op zaterdag 14 april 2012 23:50 schreef innepin het volgende: Rucky en Merlijn zijn tof.
Op donderdag 21 juni 2012 00:22 schreef Papabear het volgende: We kennen elkaar, daten elkaar, doen elkaar en helpen elkaar. FHF O+
Op vrijdag 17 december 2010 13:58 schreef smegmanus het volgende: FOK!kers, hard van buiten. Zacht van binnen 8-)
  woensdag 22 juni 2011 @ 15:30:45 #167
123341 penny-wise
Cliniclown-aspirant
pi_98510960
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2011 15:11 schreef Rucky het volgende:

[..]

Dat zien alleen de pro's en jij moet ook wat te zeuren hebben. :D

[..]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

Als je wilt kan ik de snelheid nog aanpassen.
You sir, you rock _O_
  woensdag 22 juni 2011 @ 20:59:12 #168
58141 Briggy
GOEDEMIDDAG!!!
pi_98526170
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2011 02:38 schreef Rucky het volgende:

[..]

Briggy is er. *O*
Ik heb hem even verder bewerkt.

[ afbeelding ]
Hoi :W :@

Goed gedaan ^O^

beetje zwak, ziek en moe... Dus weinig aanwezig in dit topic -O-
fotografieverslaafde | muziek: Look up through the trees to feel as small as you can | Tricks up my Sleeve
*** Gedicht *** | I'm not totally useless, I can be used as a bad example.
pi_98555031


Anyone?

Alvast reuze bedankt natuurlijk!!
pi_98560344
-knip-

De witte achtergrond moet doorzichtig worden.. Wie zou dit nauwkeurig voor me kunnen doen? Ik heb al geprobeerd maar krijg het niet netjes.. :N

[ Bericht 14% gewijzigd door dockx op 23-06-2011 17:43:33 ]
pi_98562584
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2011 16:38 schreef dockx het volgende:
[ afbeelding ]

De witte achtergrond moet doorzichtig worden.. Wie zou dit nauwkeurig voor me kunnen doen? Ik heb al geprobeerd maar krijg het niet netjes.. :N
Kun je het beste even HIER vragen.
pi_98562651
quote:
2s.gif Op donderdag 23 juni 2011 17:41 schreef Dimens het volgende:

[..]

Kun je het beste even HIER vragen.
thnx. ^O^
  donderdag 23 juni 2011 @ 17:47:53 #173
154407 Rucky
Al prutsende wordt men wijs.
pi_98562807
quote:
14s.gif Op donderdag 23 juni 2011 14:55 schreef Rekkie het volgende:
[ afbeelding ]

Anyone?

Alvast reuze bedankt natuurlijk!!
Zoiets?
Op zaterdag 14 april 2012 23:50 schreef innepin het volgende: Rucky en Merlijn zijn tof.
Op donderdag 21 juni 2012 00:22 schreef Papabear het volgende: We kennen elkaar, daten elkaar, doen elkaar en helpen elkaar. FHF O+
Op vrijdag 17 december 2010 13:58 schreef smegmanus het volgende: FOK!kers, hard van buiten. Zacht van binnen 8-)
pi_98562906
Deze heb ik gemaakt.
pi_98567615
hoi ik ben nieuw en wil ook graag een plaatje

het liefst bewegend maar geen tekst

iemand zei dat ik die hier kan vinden wie kan helpen
pi_98567697
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2011 19:37 schreef DaandeP het volgende:
hoi ik ben nieuw en wil ook graag een plaatje

het liefst bewegend maar geen tekst

iemand zei dat ik die hier kan vinden wie kan helpen
Hoi, welkom. :D
Hier lopen genoeg helden rond, dus wat heb je specifiek nodig?

quote:
Wil je iets aanvragen? Dat kan. Wees echter wel zo specifiek mogelijk. Met de opmerkingen 'verras me maar!' en 'ja, maak maar iets leuks' kan men niet zo heel veel.
  donderdag 23 juni 2011 @ 19:39:30 #177
261627 sciter
The world is my playground.
pi_98567750
Kan iemand een icon maken die nog meer de indruk wekt dat ik een communist ben? Een paar leuke flitsende hamers en sikkels en een stalinkop of een leningkop of allebeide ofzo ? :P
pi_98568316
ok dan wil ik graag

op 22 sekonden kijkt hij heel leuk kan je dat doen en steeds herhalen
pi_98568354
quote:
7s.gif Op donderdag 23 juni 2011 19:39 schreef sciter het volgende:
Kan iemand een icon maken die nog meer de indruk wekt dat ik een communist ben? Een paar leuke flitsende hamers en sikkels en een stalinkop of een leningkop of allebeide ofzo ? :P
ff kijken.
pi_98568968
of doe maar zo iets geks
  donderdag 23 juni 2011 @ 20:21:31 #181
261627 sciter
The world is my playground.
pi_98569981
quote:
7s.gif Op donderdag 23 juni 2011 19:51 schreef gamezz het volgende:

[..]

ff kijken.
^O^
pi_98570096
quote:
7s.gif Op donderdag 23 juni 2011 20:21 schreef sciter het volgende:

[..]

^O^

Is dit wat?
  donderdag 23 juni 2011 @ 20:24:02 #183
261627 sciter
The world is my playground.
pi_98570158
quote:
5s.gif Op donderdag 23 juni 2011 20:23 schreef gamezz het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Is dit wat?
Yeah! Dankje! _O_
pi_98570186
quote:
7s.gif Op donderdag 23 juni 2011 20:24 schreef sciter het volgende:

[..]

Yeah! Dankje! _O_
Np. ^O^
  donderdag 23 juni 2011 @ 21:16:21 #185
154407 Rucky
Al prutsende wordt men wijs.
pi_98573527
quote:
5s.gif Op donderdag 23 juni 2011 20:23 schreef gamezz het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Is dit wat?
Die is gaaf.
^O^
Op zaterdag 14 april 2012 23:50 schreef innepin het volgende: Rucky en Merlijn zijn tof.
Op donderdag 21 juni 2012 00:22 schreef Papabear het volgende: We kennen elkaar, daten elkaar, doen elkaar en helpen elkaar. FHF O+
Op vrijdag 17 december 2010 13:58 schreef smegmanus het volgende: FOK!kers, hard van buiten. Zacht van binnen 8-)
pi_98574318
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2011 19:50 schreef DaandeP het volgende:
ok dan wil ik graag

op 22 sekonden kijkt hij heel leuk kan je dat doen en steeds herhalen


quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2011 21:16 schreef Rucky het volgende:

[..]

Die is gaaf.
^O^
Thx. ^O^
  donderdag 23 juni 2011 @ 23:21:12 #187
337460 Olijfboom
ook wel: Olea europaea
pi_98582744
Kan iemand hier een leuke GIF van maken? Maak er iets leuks van! :P
Op vrijdag 20 mei 2011 23:44 schreef Aneurysma het volgende:
Houd je muil tegen Olijfboom, waardeloos varken.
pi_98606753
bedankt voor het plaatje leuk
  zaterdag 25 juni 2011 @ 11:00:17 #189
154407 Rucky
Al prutsende wordt men wijs.
pi_98639775
quote:
2s.gif Op donderdag 23 juni 2011 23:21 schreef Olijfboom het volgende:
Kan iemand hier een leuke GIF van maken? Maak er iets leuks van! :P
Welk stukje wil je hebben?
Op zaterdag 14 april 2012 23:50 schreef innepin het volgende: Rucky en Merlijn zijn tof.
Op donderdag 21 juni 2012 00:22 schreef Papabear het volgende: We kennen elkaar, daten elkaar, doen elkaar en helpen elkaar. FHF O+
Op vrijdag 17 december 2010 13:58 schreef smegmanus het volgende: FOK!kers, hard van buiten. Zacht van binnen 8-)
  zondag 26 juni 2011 @ 21:45:51 #190
270840 Saisai
pro freubelaar
pi_98694639
O Rucky, ik ben op vakantie en zie je mooie verjaardagplaatje nu pas..

NICE! :D

bedankt hoor :*
O+
  maandag 27 juni 2011 @ 02:28:44 #191
154407 Rucky
Al prutsende wordt men wijs.
pi_98706323
quote:
10s.gif Op zondag 26 juni 2011 21:45 schreef Saisai het volgende:
O Rucky, ik ben op vakantie en zie je mooie verjaardagplaatje nu pas..

NICE! :D

bedankt hoor :*
Fijne vakantie. :Y
Op zaterdag 14 april 2012 23:50 schreef innepin het volgende: Rucky en Merlijn zijn tof.
Op donderdag 21 juni 2012 00:22 schreef Papabear het volgende: We kennen elkaar, daten elkaar, doen elkaar en helpen elkaar. FHF O+
Op vrijdag 17 december 2010 13:58 schreef smegmanus het volgende: FOK!kers, hard van buiten. Zacht van binnen 8-)
  maandag 27 juni 2011 @ 22:02:31 #192
270840 Saisai
pro freubelaar
pi_98739216
Thanks ;)
O+
pi_98851584
Even een kickje zodat hij weer in My-At staat.
  zaterdag 2 juli 2011 @ 11:46:42 #194
208890 June.
Seriously?
pi_98943302
Kan iemand voor mij deze verkleinen zodat ie op formaat is? O+ Thnx.

Shine bright like a diamond.
pi_98943369
welke tool gebruiken jullie om die dingen te maken ? wil ik graag leren.
♬ ♫ ♭ ♯ ♪ ♬ ♫ ♭ ♯ ♪ Viva Colombia ♬ ♫ ♭ ♯ ♪ ♬ ♫ ♭ ♯ ♪
  zaterdag 2 juli 2011 @ 12:26:33 #196
154407 Rucky
Al prutsende wordt men wijs.
pi_98944413
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 juli 2011 11:46 schreef June. het volgende:
Kan iemand voor mij deze verkleinen zodat ie op formaat is? O+ Thnx.

[ afbeelding ]
Maar natuurlijk.

Op zaterdag 14 april 2012 23:50 schreef innepin het volgende: Rucky en Merlijn zijn tof.
Op donderdag 21 juni 2012 00:22 schreef Papabear het volgende: We kennen elkaar, daten elkaar, doen elkaar en helpen elkaar. FHF O+
Op vrijdag 17 december 2010 13:58 schreef smegmanus het volgende: FOK!kers, hard van buiten. Zacht van binnen 8-)
  zaterdag 2 juli 2011 @ 12:56:58 #197
154407 Rucky
Al prutsende wordt men wijs.
pi_98945210
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 juli 2011 11:49 schreef Hoedjeman het volgende:
welke tool gebruiken jullie om die dingen te maken ? wil ik graag leren.
Ik gebruik een combinatie van programma's.
Benderconverter om een filmpje van internet als een .gif te downloaden (max 15sec. maar dat is meestal genoeg.)
Anders gebruik ik een utube dowloader en converteer ik het met Super naar een .gif
Dan pas ik het filmpje aan in animationshop zodat de avatar 60x60 is en onder de 50kb. Eventueel kan je ook effecten erin verwerken.
Als ik een beeldje wil bewerken of een stilstaand plaatje wil gebuiken dan gebruik ik Photoshop.
En uploaden met imgur.
Op zaterdag 14 april 2012 23:50 schreef innepin het volgende: Rucky en Merlijn zijn tof.
Op donderdag 21 juni 2012 00:22 schreef Papabear het volgende: We kennen elkaar, daten elkaar, doen elkaar en helpen elkaar. FHF O+
Op vrijdag 17 december 2010 13:58 schreef smegmanus het volgende: FOK!kers, hard van buiten. Zacht van binnen 8-)
pi_98945627
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 juli 2011 12:56 schreef Rucky het volgende:

[..]

Ik gebruik een combinatie van programma's.
Benderconverter om een filmpje van internet als een .gif te downloaden (max 15sec. maar dat is meestal genoeg.)
Anders gebruik ik een utube dowloader en converteer ik het met Super naar een .gif
Dan pas ik het filmpje aan in animationshop zodat de avatar 60x60 is en onder de 50kb. Eventueel kan je ook effecten erin verwerken.
Als ik een beeldje wil bewerken of een stilstaand plaatje wil gebuiken dan gebruik ik Photoshop.
En uploaden met imgur.
hey bedankt voor de moeite ! Ik geloof dat ik mij niet ga vervelen dit weekend :D

vraag, animationshop is die van Corel ? waar het beste downloaden ?
♬ ♫ ♭ ♯ ♪ ♬ ♫ ♭ ♯ ♪ Viva Colombia ♬ ♫ ♭ ♯ ♪ ♬ ♫ ♭ ♯ ♪
  zaterdag 2 juli 2011 @ 13:20:07 #199
154407 Rucky
Al prutsende wordt men wijs.
pi_98945894
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 juli 2011 13:10 schreef Hoedjeman het volgende:

[..]

hey bedankt voor de moeite ! Ik geloof dat ik mij niet ga vervelen dit weekend :D

vraag, animationshop is die van Corel ? waar het beste downloaden ?
Animationshop is van jasc. een trial kan je hier vinden: http://www.google.com/search?q=Jasc+Animation+Shop+download
Mocht je vragen hebben dan stel je ze maar.
Op zaterdag 14 april 2012 23:50 schreef innepin het volgende: Rucky en Merlijn zijn tof.
Op donderdag 21 juni 2012 00:22 schreef Papabear het volgende: We kennen elkaar, daten elkaar, doen elkaar en helpen elkaar. FHF O+
Op vrijdag 17 december 2010 13:58 schreef smegmanus het volgende: FOK!kers, hard van buiten. Zacht van binnen 8-)
  zaterdag 2 juli 2011 @ 13:42:18 #200
208890 June.
Seriously?
pi_98946621
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 juli 2011 12:26 schreef Rucky het volgende:

[..]

Maar natuurlijk.

[ afbeelding ]
Dankje!
Shine bright like a diamond.
pi_98949474
Zou iemand hiervan voor mij een UI willen maken? :* Het stukje vanaf 0.34
  zaterdag 2 juli 2011 @ 15:07:44 #202
195885 shiz
¯¯¯¯¯
pi_98949494
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 juli 2011 11:49 schreef Hoedjeman het volgende:
welke tool gebruiken jullie om die dingen te maken ? wil ik graag leren.
Zie ook de OP met daarin: 'SPOILER: Tips voor de beginnende icoontjesmakers'. ;)
The ripple effect starts with making a splash ~ Life is not a dish of copy pasta ~ ⳽ᖾiz
  zaterdag 2 juli 2011 @ 15:32:36 #203
177885 JoaC
Het is patat
pi_98950208
Dit topic is aan vervanging toe: Wegwijs in de Nederlandse politiek

Naast dat het bestaande plaatje opgeheven partijen bevat, zitten er ook oude logo's tussen.

************************************************

Ik zoek hiervoor een leuke header, waarin zowel de naam FOK! voorkomt als verwijzingen naar de hedendaagse Nederlandse en/of Internationale Politiek, maar Plato en Aristoteles, Den Uyl, Wiegel, van Agt mogen ook eventueel bij. Maak het zo gek als je wilt(binnen de policy/faq-regels), maar laat de header geen specifieke/overheersende politieke kleur bekennen.

************************************************
[quote][img]http://i.fokzine.net/p/10s.gif[/img] Op maandag 23 april 2012 17:00 schreef Voorschrift het volgende:
[..]
  zaterdag 2 juli 2011 @ 17:27:46 #204
154407 Rucky
Al prutsende wordt men wijs.
pi_98954125
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 juli 2011 15:07 schreef VGA4xZoom het volgende:
Zou iemand hiervan voor mij een UI willen maken? :* Het stukje vanaf 0.34

Voor jou maak ik ook geen uitzondering. :D
Op zaterdag 14 april 2012 23:50 schreef innepin het volgende: Rucky en Merlijn zijn tof.
Op donderdag 21 juni 2012 00:22 schreef Papabear het volgende: We kennen elkaar, daten elkaar, doen elkaar en helpen elkaar. FHF O+
Op vrijdag 17 december 2010 13:58 schreef smegmanus het volgende: FOK!kers, hard van buiten. Zacht van binnen 8-)
pi_98954792
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 juli 2011 15:07 schreef shiznuts het volgende:

[..]

Zie ook de OP met daarin: 'SPOILER: Tips voor de beginnende icoontjesmakers'. ;)
thxx :)
♬ ♫ ♭ ♯ ♪ ♬ ♫ ♭ ♯ ♪ Viva Colombia ♬ ♫ ♭ ♯ ♪ ♬ ♫ ♭ ♯ ♪
pi_98955764
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 juli 2011 17:27 schreef Rucky het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Voor jou maak ik ook geen uitzondering. :D
O mijn god wat is ie lief geworden, heul erg bedankt! O+
pi_98979777


Bedankt alvast en alweer :D
  zondag 3 juli 2011 @ 14:57:40 #208
154407 Rucky
Al prutsende wordt men wijs.
pi_98981640
quote:
0s.gif Op zondag 3 juli 2011 14:00 schreef Rekkie het volgende:
[ afbeelding ]

Bedankt alvast en alweer :D
Waarvoor?
:s)
Op zaterdag 14 april 2012 23:50 schreef innepin het volgende: Rucky en Merlijn zijn tof.
Op donderdag 21 juni 2012 00:22 schreef Papabear het volgende: We kennen elkaar, daten elkaar, doen elkaar en helpen elkaar. FHF O+
Op vrijdag 17 december 2010 13:58 schreef smegmanus het volgende: FOK!kers, hard van buiten. Zacht van binnen 8-)
pi_98981758
quote:
0s.gif Op zondag 3 juli 2011 14:57 schreef Rucky het volgende:

[..]

Waarvoor?
:s)
Het oplossen van mijn kruiswoordpuzzel en het schoonvegen van mijn reet na het poepen.
pi_98981796
quote:
0s.gif Op zondag 3 juli 2011 15:00 schreef Rekkie het volgende:

[..]

Het oplossen van mijn kruiswoordpuzzel en het schoonvegen van mijn reet na het poepen.
_O_
pi_98981884
pi_98981898
quote:
0s.gif Op zondag 3 juli 2011 15:04 schreef dockx het volgende:
[ afbeelding ]
Top!

Bedankt man!
  zondag 3 juli 2011 @ 15:16:21 #213
154407 Rucky
Al prutsende wordt men wijs.
pi_98982387
quote:
0s.gif Op zondag 3 juli 2011 15:00 schreef Rekkie het volgende:

[..]

Het oplossen van mijn kruiswoordpuzzel en het schoonvegen van mijn reet na het poepen.
Als jij nou wat vaker ging douchen dan zijn die opgedroogde strontkorsten bij je aars ook wat makkelijker weg te vegen. :Y
Op zaterdag 14 april 2012 23:50 schreef innepin het volgende: Rucky en Merlijn zijn tof.
Op donderdag 21 juni 2012 00:22 schreef Papabear het volgende: We kennen elkaar, daten elkaar, doen elkaar en helpen elkaar. FHF O+
Op vrijdag 17 december 2010 13:58 schreef smegmanus het volgende: FOK!kers, hard van buiten. Zacht van binnen 8-)
pi_98982430
quote:
0s.gif Op zondag 3 juli 2011 15:16 schreef Rucky het volgende:

[..]

Als jij nou wat vaker ging douchen dan zijn die opgedroogde strontkorsten bij je aars ook wat makkelijker weg te vegen. :Y
Douchen.... :')
Straks ga je ook nog vertellen dat je haar niet vet hoort te zijn en dat vrouwen geschoren oksels moeten hebben...
  zondag 3 juli 2011 @ 16:34:42 #215
177885 JoaC
Het is patat
pi_98985702
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 juli 2011 15:32 schreef JoaC het volgende:
Dit topic is aan vervanging toe: Wegwijs in de Nederlandse politiek

Naast dat het bestaande plaatje opgeheven partijen bevat, zitten er ook oude logo's tussen.

************************************************

Ik zoek hiervoor een leuke header, waarin zowel de naam FOK! voorkomt als verwijzingen naar de hedendaagse Nederlandse en/of Internationale Politiek, maar Plato en Aristoteles, Den Uyl, Wiegel, van Agt mogen ook eventueel bij. Maak het zo gek als je wilt(binnen de policy/faq-regels), maar laat de header geen specifieke/overheersende politieke kleur bekennen.

************************************************
Even schaamteloos mijzelf quoten, tuig dat ik ben...
[quote][img]http://i.fokzine.net/p/10s.gif[/img] Op maandag 23 april 2012 17:00 schreef Voorschrift het volgende:
[..]
  maandag 4 juli 2011 @ 09:02:11 #216
230109 Id_do_her
Overal en nergens.
pi_99011933
Kan iemand een animatie van subtiele regen in mijn huidige UI maken? :)
With my pack on my back, down the road I will stray.
  maandag 4 juli 2011 @ 09:59:43 #217
336681 Lt.Surge
The Lightning American
pi_99012902
Howdy!

Ik heb eigenlijk 2 verzoeken, omdat ik niet zeker weet of het kan qua size/hoeveelheid kb e.d :')
En, ok, ik twijfel :(

Optie 1;



En de evt optie 2!



Bvd :D
I'll show you civilian! I'll shock you into surrender!
  maandag 4 juli 2011 @ 10:09:58 #218
154407 Rucky
Al prutsende wordt men wijs.
pi_99013122
quote:
0s.gif Op maandag 4 juli 2011 09:02 schreef Id_do_her het volgende:
Kan iemand een animatie van subtiele regen in mijn huidige UI maken? :)

Zoiets?
Op zaterdag 14 april 2012 23:50 schreef innepin het volgende: Rucky en Merlijn zijn tof.
Op donderdag 21 juni 2012 00:22 schreef Papabear het volgende: We kennen elkaar, daten elkaar, doen elkaar en helpen elkaar. FHF O+
Op vrijdag 17 december 2010 13:58 schreef smegmanus het volgende: FOK!kers, hard van buiten. Zacht van binnen 8-)
  maandag 4 juli 2011 @ 10:10:31 #219
230109 Id_do_her
Overal en nergens.
pi_99013141
quote:
0s.gif Op maandag 4 juli 2011 10:09 schreef Rucky het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Zoiets?
Kan de regen iets subtieler? :@
With my pack on my back, down the road I will stray.
  maandag 4 juli 2011 @ 10:29:00 #220
154407 Rucky
Al prutsende wordt men wijs.
pi_99013497
quote:
0s.gif Op maandag 4 juli 2011 10:10 schreef Id_do_her het volgende:

[..]

Kan de regen iets subtieler? :@

of


Ik kan nog wel even verder zoeken naar regen. :D
Op zaterdag 14 april 2012 23:50 schreef innepin het volgende: Rucky en Merlijn zijn tof.
Op donderdag 21 juni 2012 00:22 schreef Papabear het volgende: We kennen elkaar, daten elkaar, doen elkaar en helpen elkaar. FHF O+
Op vrijdag 17 december 2010 13:58 schreef smegmanus het volgende: FOK!kers, hard van buiten. Zacht van binnen 8-)
  maandag 4 juli 2011 @ 10:29:46 #221
230109 Id_do_her
Overal en nergens.
pi_99013517
quote:
0s.gif Op maandag 4 juli 2011 10:29 schreef Rucky het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
of
[ afbeelding ]

Ik kan nog wel even verder zoeken naar regen. :D
Hoeft niet, die tweede is goed.

Bedankt! ^O^
With my pack on my back, down the road I will stray.
  maandag 4 juli 2011 @ 10:40:44 #222
154407 Rucky
Al prutsende wordt men wijs.
pi_99013780
quote:
0s.gif Op maandag 4 juli 2011 10:29 schreef Id_do_her het volgende:
Hoeft niet, die tweede is goed.

Bedankt! ^O^
^O^

quote:
17s.gif Op maandag 4 juli 2011 09:59 schreef Lt.Surge het volgende:
Howdy!

Ik heb eigenlijk 2 verzoeken, omdat ik niet zeker weet of het kan qua size/hoeveelheid kb e.d :')
En, ok, ik twijfel :(

Optie 1;

[ afbeelding ]

En de evt optie 2!

[ afbeelding ]

Bvd :D
Ze kunnen allebij.


en
Op zaterdag 14 april 2012 23:50 schreef innepin het volgende: Rucky en Merlijn zijn tof.
Op donderdag 21 juni 2012 00:22 schreef Papabear het volgende: We kennen elkaar, daten elkaar, doen elkaar en helpen elkaar. FHF O+
Op vrijdag 17 december 2010 13:58 schreef smegmanus het volgende: FOK!kers, hard van buiten. Zacht van binnen 8-)
  maandag 4 juli 2011 @ 10:43:21 #223
336681 Lt.Surge
The Lightning American
pi_99013842
quote:
0s.gif Op maandag 4 juli 2011 10:40 schreef Rucky het volgende:

[..]

^O^

[..]

Ze kunnen allebij.

[ afbeelding ]
en
[ afbeelding ]
Oeh, nice :D Nu kan ik zelfs afwisselen :7
Dank, dank!
I'll show you civilian! I'll shock you into surrender!
  maandag 4 juli 2011 @ 10:45:32 #224
154407 Rucky
Al prutsende wordt men wijs.
pi_99013904
quote:
0s.gif Op zondag 3 juli 2011 16:34 schreef JoaC het volgende:

[..]

Even schaamteloos mijzelf quoten, tuig dat ik ben...
Boefje o|O :D
Banners zijn die 700x150 groot?

Dat is:
Op zaterdag 14 april 2012 23:50 schreef innepin het volgende: Rucky en Merlijn zijn tof.
Op donderdag 21 juni 2012 00:22 schreef Papabear het volgende: We kennen elkaar, daten elkaar, doen elkaar en helpen elkaar. FHF O+
Op vrijdag 17 december 2010 13:58 schreef smegmanus het volgende: FOK!kers, hard van buiten. Zacht van binnen 8-)
  maandag 4 juli 2011 @ 10:47:46 #225
265048 banapples
Appelig banaantje
pi_99013942
quote:
0s.gif Op maandag 4 juli 2011 10:45 schreef Rucky het volgende:

[..]

Boefje o|O :D
Banners zijn die 700x150 groot?

Dat is:
[ afbeelding ]
Zo te zien is hij nog iets te breed. De header van dit topic is 640 × 100
Sometimes you see knopjes
  maandag 4 juli 2011 @ 11:00:54 #226
154407 Rucky
Al prutsende wordt men wijs.
pi_99014235
quote:
2s.gif Op maandag 4 juli 2011 10:47 schreef banapples het volgende:

[..]

Zo te zien is hij nog iets te breed. De header van dit topic is 640 × 100
Dat is zonder het Fok! logo, volgens mij is het 830x100 (zonder menubalken)
Op zaterdag 14 april 2012 23:50 schreef innepin het volgende: Rucky en Merlijn zijn tof.
Op donderdag 21 juni 2012 00:22 schreef Papabear het volgende: We kennen elkaar, daten elkaar, doen elkaar en helpen elkaar. FHF O+
Op vrijdag 17 december 2010 13:58 schreef smegmanus het volgende: FOK!kers, hard van buiten. Zacht van binnen 8-)
  maandag 4 juli 2011 @ 12:28:31 #227
195885 shiz
¯¯¯¯¯
pi_99016922
quote:
0s.gif Op maandag 4 juli 2011 11:00 schreef Rucky het volgende:

[..]

Dat is zonder het Fok! logo, volgens mij is het 830x100 (zonder menubalken)
Hij heeft het gewoon over een topicheader en ik zie hier 710 en 830 voorbijvliegen? lol :P
Alle plaatjes in een topic (in de nieuwe layout) groter dan 640 worden naar 640 geschaald (rood gestreepte rand eromheen). Voorheen was dat 610. Hij vraagt om een topicheader, géén fórumheader, dus: 640 px breed, hoogte maakt niet veel uit, ik gebruik graag 100px ~ 180px. ;)

Ik ga alleen die header alleen niet maken ( :@ ) want het klinkt nog altijd als 'maak maar iets leuks' en daar kan ik gewoon weinig mee. :) Ik ga niet zelf plaatjes lopen zoeken en hopen dat het eindresultaat in de smaak valt met een goede kans dat het dat niet doet...
The ripple effect starts with making a splash ~ Life is not a dish of copy pasta ~ ⳽ᖾiz
  maandag 4 juli 2011 @ 12:40:27 #228
265048 banapples
Appelig banaantje
pi_99017291
quote:
0s.gif Op maandag 4 juli 2011 12:28 schreef shiznuts het volgende:

[..]

Hij heeft het gewoon over een topicheader en ik zie hier 710 en 830 voorbijvliegen? lol :P
Alle plaatjes in een topic (in de nieuwe layout) groter dan 640 worden naar 640 geschaald (rood gestreepte rand eromheen). Voorheen was dat 610. Hij vraagt om een topicheader, géén fórumheader, dus: 640 px breed, hoogte maakt niet veel uit, ik gebruik graag 100px ~ 180px. ;)

Wel dus.. Ik snapte er al niks meer van :@
Sometimes you see knopjes
pi_99017443
hey!

kan iemand voor mij deze tot een UI maken?
thanks!



June heeft de UI die ik eigenljik wilde :'( uit mijn post gehaald in een topic :(

en kan deze ook of zie je dan de tanden niet meer ? :)

of alleen de mond ofzo kan dat? :D O+

[ Bericht 17% gewijzigd door PamSwynfordDeBeaufort op 04-07-2011 12:50:01 ]
"I'm gonna shove my fist up your ass and use you as a handwarmer."
  maandag 4 juli 2011 @ 13:00:05 #230
265048 banapples
Appelig banaantje
pi_99017949
quote:
17s.gif Op maandag 4 juli 2011 12:44 schreef PamSwynfordDeBeaufort het volgende:
hey!

kan iemand voor mij deze tot een UI maken?
thanks!

[ afbeelding ]

June heeft de UI die ik eigenljik wilde :'( uit mijn post gehaald in een topic :(

en kan deze ook of zie je dan de tanden niet meer ? :)[ afbeelding ]

of alleen de mond ofzo kan dat? :D O+
Voor de onderste:


Sometimes you see knopjes
pi_99017979
quote:
2s.gif Op maandag 4 juli 2011 13:00 schreef banapples het volgende:

[..]

Voor de onderste:
[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
WAUW! :D coool ze zijn allebei leuk ^^ mag die andere ook nog kan ik eens wisselen :@
"I'm gonna shove my fist up your ass and use you as a handwarmer."
  maandag 4 juli 2011 @ 13:07:16 #232
265048 banapples
Appelig banaantje
pi_99018182
quote:
17s.gif Op maandag 4 juli 2011 13:01 schreef PamSwynfordDeBeaufort het volgende:

[..]

WAUW! :D coool ze zijn allebei leuk ^^ mag die andere ook nog kan ik eens wisselen :@
Ik heb er dit van gemaakt. (Dat ze haar hand in haar haar heeft heb ik eruit gehaald)

Sometimes you see knopjes
pi_99018235
quote:
2s.gif Op maandag 4 juli 2011 13:07 schreef banapples het volgende:

[..]

Ik heb er dit van gemaakt. (Dat ze haar hand in haar haar heeft heb ik eruit gehaald)

[ afbeelding ]
LEUKKKK :D O+ thankyouuuu ^^
"I'm gonna shove my fist up your ass and use you as a handwarmer."
  maandag 4 juli 2011 @ 13:25:18 #234
154407 Rucky
Al prutsende wordt men wijs.
pi_99018799
quote:
0s.gif Op maandag 4 juli 2011 12:28 schreef shiznuts het volgende:

[..]

Hij heeft het gewoon over een topicheader en ik zie hier 710 en 830 voorbijvliegen? lol :P
Alle plaatjes in een topic (in de nieuwe layout) groter dan 640 worden naar 640 geschaald (rood gestreepte rand eromheen). Voorheen was dat 610. Hij vraagt om een topicheader, géén fórumheader, dus: 640 px breed, hoogte maakt niet veel uit, ik gebruik graag 100px ~ 180px. ;)

Ik ga alleen die header alleen niet maken ( :@ ) want het klinkt nog altijd als 'maak maar iets leuks' en daar kan ik gewoon weinig mee. :) Ik ga niet zelf plaatjes lopen zoeken en hopen dat het eindresultaat in de smaak valt met een goede kans dat het dat niet doet...
Dan was ik daarmee in de war. Maar ik had JoaC al een pm gestuurd over wat en hoe hij hem wil hebben. Heeft een header ook nog een maximum/wenselijke bestandsgrootte?

[ Bericht 1% gewijzigd door Rucky op 04-07-2011 13:42:14 ]
Op zaterdag 14 april 2012 23:50 schreef innepin het volgende: Rucky en Merlijn zijn tof.
Op donderdag 21 juni 2012 00:22 schreef Papabear het volgende: We kennen elkaar, daten elkaar, doen elkaar en helpen elkaar. FHF O+
Op vrijdag 17 december 2010 13:58 schreef smegmanus het volgende: FOK!kers, hard van buiten. Zacht van binnen 8-)
  maandag 4 juli 2011 @ 13:45:25 #235
195885 shiz
¯¯¯¯¯
pi_99019633
quote:
0s.gif Op maandag 4 juli 2011 13:25 schreef Rucky het volgende:

[..]

Dan was ik daarmee in de war. Maar ik had JoaC al een pm gestuurd over wat en hoe hij hem wil hebben. Heeft een header ook nog een maximum/wenselijke bestandsgrootte?
Nee, een topicheader hoeft niet ingesteld te worden, die zet je tussen img-tags en heeft dus geen limiet. Je heb alleen rekening te houden met mensen die een trage verbinding hebben, dat het laden van een forumheader geen half uur duurt omdat 'ie 42MB is. ;)
The ripple effect starts with making a splash ~ Life is not a dish of copy pasta ~ ⳽ᖾiz
  maandag 4 juli 2011 @ 13:53:04 #236
154407 Rucky
Al prutsende wordt men wijs.
pi_99019899
quote:
0s.gif Op maandag 4 juli 2011 13:45 schreef shiznuts het volgende:

[..]

Nee, een topicheader hoeft niet ingesteld te worden, die zet je tussen img-tags en heeft dus geen limiet. Je heb alleen rekening te houden met mensen die een trage verbinding hebben, dat het laden van een forumheader geen half uur duurt omdat 'ie 42MB is. ;)
Dat vermoedde ik al. Zijn de fok logo's ook beschikbaar want anders moet ik ze van de site gaan kopiëren?
Op zaterdag 14 april 2012 23:50 schreef innepin het volgende: Rucky en Merlijn zijn tof.
Op donderdag 21 juni 2012 00:22 schreef Papabear het volgende: We kennen elkaar, daten elkaar, doen elkaar en helpen elkaar. FHF O+
Op vrijdag 17 december 2010 13:58 schreef smegmanus het volgende: FOK!kers, hard van buiten. Zacht van binnen 8-)
  maandag 4 juli 2011 @ 13:56:01 #237
195885 shiz
¯¯¯¯¯
pi_99019965
The ripple effect starts with making a splash ~ Life is not a dish of copy pasta ~ ⳽ᖾiz
  maandag 4 juli 2011 @ 15:32:59 #238
177885 JoaC
Het is patat
pi_99023601
quote:
0s.gif Op maandag 4 juli 2011 12:28 schreef shiznuts het volgende:

[..]

Hij heeft het gewoon over een topicheader en ik zie hier 710 en 830 voorbijvliegen? lol :P
Alle plaatjes in een topic (in de nieuwe layout) groter dan 640 worden naar 640 geschaald (rood gestreepte rand eromheen). Voorheen was dat 610. Hij vraagt om een topicheader, géén fórumheader, dus: 640 px breed, hoogte maakt niet veel uit, ik gebruik graag 100px ~ 180px. ;)

Ik ga alleen die header alleen niet maken ( :@ ) want het klinkt nog altijd als 'maak maar iets leuks' en daar kan ik gewoon weinig mee. :) Ik ga niet zelf plaatjes lopen zoeken en hopen dat het eindresultaat in de smaak valt met een goede kans dat het dat niet doet...
Ik begrijp uit deze post dat de maximale breedte 640 pixels is.

Ik bied juist vrijheid omdat dat tot de mooiste headers zal leiden.
[quote][img]http://i.fokzine.net/p/10s.gif[/img] Op maandag 23 april 2012 17:00 schreef Voorschrift het volgende:
[..]
  maandag 4 juli 2011 @ 16:21:59 #239
154407 Rucky
Al prutsende wordt men wijs.
pi_99025525
quote:
0s.gif Op maandag 4 juli 2011 15:32 schreef JoaC het volgende:

[..]

Ik begrijp uit deze post dat de maximale breedte 640 pixels is.

Ik bied juist vrijheid omdat dat tot de mooiste headers zal leiden.
Zo leer je weer eens wat bij op Fok!. :D
Op zaterdag 14 april 2012 23:50 schreef innepin het volgende: Rucky en Merlijn zijn tof.
Op donderdag 21 juni 2012 00:22 schreef Papabear het volgende: We kennen elkaar, daten elkaar, doen elkaar en helpen elkaar. FHF O+
Op vrijdag 17 december 2010 13:58 schreef smegmanus het volgende: FOK!kers, hard van buiten. Zacht van binnen 8-)
pi_99026468
Ik zal vanavond eens die politiek header gaan maken.. :)
Rucky mag het ook doen natuurlijk, dan heb je sowieso meer opties. :P
  maandag 4 juli 2011 @ 17:28:07 #241
177885 JoaC
Het is patat
pi_99028327
Als ze allebei mooi zijn gooi ik er nog wel een boven een ander Sticky topic
[quote][img]http://i.fokzine.net/p/10s.gif[/img] Op maandag 23 april 2012 17:00 schreef Voorschrift het volgende:
[..]
  maandag 4 juli 2011 @ 17:33:10 #242
154407 Rucky
Al prutsende wordt men wijs.
pi_99028582
quote:
0s.gif Op maandag 4 juli 2011 17:28 schreef JoaC het volgende:
Als ze allebei mooi zijn gooi ik er nog wel een boven een ander Sticky topic
Als jij nou eens duidelijk bent wat je wilt hebben dan zou dat een stuk makkelijker zijn. :Y
Op zaterdag 14 april 2012 23:50 schreef innepin het volgende: Rucky en Merlijn zijn tof.
Op donderdag 21 juni 2012 00:22 schreef Papabear het volgende: We kennen elkaar, daten elkaar, doen elkaar en helpen elkaar. FHF O+
Op vrijdag 17 december 2010 13:58 schreef smegmanus het volgende: FOK!kers, hard van buiten. Zacht van binnen 8-)
  maandag 4 juli 2011 @ 17:41:28 #243
177885 JoaC
Het is patat
pi_99028961
quote:
0s.gif Op maandag 4 juli 2011 17:33 schreef Rucky het volgende:

[..]

Als jij nou eens duidelijk bent wat je wilt hebben dan zou dat een stuk makkelijker zijn. :Y
Verwijzingen naar de hedendaagse politiek, als het maar herkenbaar en neutraal is. Maak het zo uitgebreid als je wilt
[quote][img]http://i.fokzine.net/p/10s.gif[/img] Op maandag 23 april 2012 17:00 schreef Voorschrift het volgende:
[..]
  maandag 4 juli 2011 @ 18:07:15 #244
154407 Rucky
Al prutsende wordt men wijs.
pi_99029981
quote:
0s.gif Op maandag 4 juli 2011 17:41 schreef JoaC het volgende:

[..]

Verwijzingen naar de hedendaagse politiek, als het maar herkenbaar en neutraal is. Maak het zo uitgebreid als je wilt
:6
Op zaterdag 14 april 2012 23:50 schreef innepin het volgende: Rucky en Merlijn zijn tof.
Op donderdag 21 juni 2012 00:22 schreef Papabear het volgende: We kennen elkaar, daten elkaar, doen elkaar en helpen elkaar. FHF O+
Op vrijdag 17 december 2010 13:58 schreef smegmanus het volgende: FOK!kers, hard van buiten. Zacht van binnen 8-)
pi_99030538


1[cimg]http://i.imgur.com/0n58m.png[/cimg]

Ik heb dit gemaakt. Alleen cru dat er Engelstalige quotes staan terwijl daaronder 'Nederlandse Politiek' staat.. :+ :')

[ Bericht 1% gewijzigd door dockx op 04-07-2011 18:28:12 ]
pi_99036741
Mag ik misschien ook die coole UI? die ik hierboven had gekregen ook nog in msn formaat? :@ dan zijn jullie helemaal lief +O
"I'm gonna shove my fist up your ass and use you as a handwarmer."
  dinsdag 5 juli 2011 @ 02:43:27 #247
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_99052101
Misschien vind iemand het leuk om een nieuw sint-gifje te maken, heb deze ook al 2 jaar.

wat krijg jij:
jouw UI voor 2 jaar
respect en kudos in sig :P
:')
  dinsdag 5 juli 2011 @ 09:12:54 #248
265048 banapples
Appelig banaantje
pi_99054386
quote:
17s.gif Op maandag 4 juli 2011 20:51 schreef PamSwynfordDeBeaufort het volgende:
Mag ik misschien ook die coole UI? die ik hierboven had gekregen ook nog in msn formaat? :@ dan zijn jullie helemaal lief +O
Wat is die coole UI en wat is het formaat voor MSN icons?
Sometimes you see knopjes
  dinsdag 5 juli 2011 @ 10:14:02 #249
154407 Rucky
Al prutsende wordt men wijs.
pi_99055595
quote:
2s.gif Op dinsdag 5 juli 2011 09:12 schreef banapples het volgende:

[..]

Wat is die coole UI en wat is het formaat voor MSN icons?
MSN icons zijn 100x100 pxls.
Op zaterdag 14 april 2012 23:50 schreef innepin het volgende: Rucky en Merlijn zijn tof.
Op donderdag 21 juni 2012 00:22 schreef Papabear het volgende: We kennen elkaar, daten elkaar, doen elkaar en helpen elkaar. FHF O+
Op vrijdag 17 december 2010 13:58 schreef smegmanus het volgende: FOK!kers, hard van buiten. Zacht van binnen 8-)
  dinsdag 5 juli 2011 @ 10:25:23 #250
265048 banapples
Appelig banaantje
pi_99055892
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juli 2011 10:14 schreef Rucky het volgende:

[..]

MSN icons zijn 100x100 pxls.
Kunnen MSN icons ook gewoon gifjes zijn?
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Sometimes you see knopjes
  dinsdag 5 juli 2011 @ 10:34:00 #251
154407 Rucky
Al prutsende wordt men wijs.
pi_99056134
quote:
2s.gif Op dinsdag 5 juli 2011 10:25 schreef banapples het volgende:
Kunnen MSN icons ook gewoon gifjes zijn?
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik heb op een msn-avatar site gekeken en daar staan bewegende tussen dus ik neem aan van wel.
Voor de rest zou ik het niet weten ik heb msn nog nooit gebruikt. :D
Op zaterdag 14 april 2012 23:50 schreef innepin het volgende: Rucky en Merlijn zijn tof.
Op donderdag 21 juni 2012 00:22 schreef Papabear het volgende: We kennen elkaar, daten elkaar, doen elkaar en helpen elkaar. FHF O+
Op vrijdag 17 december 2010 13:58 schreef smegmanus het volgende: FOK!kers, hard van buiten. Zacht van binnen 8-)
  Redactie Sport dinsdag 5 juli 2011 @ 10:38:48 #252
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_99056282
quote:
2s.gif Op dinsdag 5 juli 2011 10:25 schreef banapples het volgende:

[..]

Kunnen MSN icons ook gewoon gifjes zijn?
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ja dat kan, sowieso in de nieuwste versie. :)
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_99060021
Ik had de vraag of jullie een header kunnen maken van Viva Piñata met tussenkopjes.

In de header moet Het Grote Viva Piñata topic met verschillende figuren uit het spel. De letters moeten het zelfde typen zijn als van het originele logo.

De tussenkopjes heten:
Wat is Viva Piñata?
Users die spelen!
Handige linkjes.

Deze moeten het zelfde lettertype zijn als die van het logo.

Alvast bedankt voor de hulp :*
Unlimited, my future is unlimited. And i've just had a vison almost like a prophecy! I know, it sounds truly crazy. And true the vison's hazy. But i swear, someday there'll be a celebration troughout Oz. That's all to do with me!
pi_99060075
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juli 2011 02:43 schreef sinterklaaskapoentje het volgende:
Misschien vind iemand het leuk om een nieuw sint-gifje te maken, heb deze ook al 2 jaar.

wat krijg jij:
jouw UI voor 2 jaar
respect en kudos in sig :P
Hoe zou jij je UI dan het liefst zien?
Kun je een plaatje en een idee posten?
  dinsdag 5 juli 2011 @ 13:29:23 #255
154407 Rucky
Al prutsende wordt men wijs.
pi_99062786
quote:
2s.gif Op dinsdag 5 juli 2011 12:15 schreef Dimens het volgende:
Hoe zou jij je UI dan het liefst zien?
Kun je een plaatje en een idee posten?
Misschien zoiets?
Op zaterdag 14 april 2012 23:50 schreef innepin het volgende: Rucky en Merlijn zijn tof.
Op donderdag 21 juni 2012 00:22 schreef Papabear het volgende: We kennen elkaar, daten elkaar, doen elkaar en helpen elkaar. FHF O+
Op vrijdag 17 december 2010 13:58 schreef smegmanus het volgende: FOK!kers, hard van buiten. Zacht van binnen 8-)
  dinsdag 5 juli 2011 @ 13:33:08 #256
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_99062934
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juli 2011 13:29 schreef Rucky het volgende:

[..]

Misschien zoiets?
[ afbeelding ]
Top... :D
:')
pi_99063046
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juli 2011 12:13 schreef Johan1994 het volgende:
Ik had de vraag of jullie een header kunnen maken van Viva Piñata met tussenkopjes.

In de header moet Het Grote Viva Piñata topic met verschillende figuren uit het spel. De letters moeten het zelfde typen zijn als van het originele logo.

De tussenkopjes heten:
Wat is Viva Piñata?
Users die spelen!
Handige linkjes.

Deze moeten het zelfde lettertype zijn als die van het logo.

Alvast bedankt voor de hulp :*
Link naar het topic?
pi_99064182
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juli 2011 13:29 schreef Rucky het volgende:

[..]

Misschien zoiets?
[ afbeelding ]
Nice Rucky.
  dinsdag 5 juli 2011 @ 14:09:22 #259
154407 Rucky
Al prutsende wordt men wijs.
pi_99064491
quote:
10s.gif Op dinsdag 5 juli 2011 14:02 schreef Dimens het volgende:

[..]

Nice Rucky.
Ik heb op verzoek nog wat tijdsaanpassingen gedaan en nu zit ik te denken dat als je een avatar van 7 plaatjes maakt met een tijd van 24 uur per afbeelding. Dan heb je elke dag vd week een nieuwe. :D
Op zaterdag 14 april 2012 23:50 schreef innepin het volgende: Rucky en Merlijn zijn tof.
Op donderdag 21 juni 2012 00:22 schreef Papabear het volgende: We kennen elkaar, daten elkaar, doen elkaar en helpen elkaar. FHF O+
Op vrijdag 17 december 2010 13:58 schreef smegmanus het volgende: FOK!kers, hard van buiten. Zacht van binnen 8-)
pi_99064844
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juli 2011 14:09 schreef Rucky het volgende:

[..]

Ik heb op verzoek nog wat tijdsaanpassingen gedaan en nu zit ik te denken dat als je een avatar van 7 plaatjes maakt met een tijd van 24 uur per afbeelding. Dan heb je elke dag vd week een nieuwe. :D
Helaas niet, want elke pagina begint hij opnieuw.
Dan zou je dus alleen op de pagina die 24 uur aan zou staan het nieuwe plaatje zien.
  dinsdag 5 juli 2011 @ 15:56:55 #261
154407 Rucky
Al prutsende wordt men wijs.
pi_99068710
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juli 2011 14:18 schreef Dimens het volgende:

[..]

Helaas niet, want elke pagina begint hij opnieuw.
Dan zou je dus alleen op de pagina die 24 uur aan zou staan het nieuwe plaatje zien.
O ja, dat is zo. :D
Op zaterdag 14 april 2012 23:50 schreef innepin het volgende: Rucky en Merlijn zijn tof.
Op donderdag 21 juni 2012 00:22 schreef Papabear het volgende: We kennen elkaar, daten elkaar, doen elkaar en helpen elkaar. FHF O+
Op vrijdag 17 december 2010 13:58 schreef smegmanus het volgende: FOK!kers, hard van buiten. Zacht van binnen 8-)
pi_99069570
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juli 2011 15:56 schreef Rucky het volgende:

[..]

O ja, dat is zo. :D
Je zou wel kunnen instellen dat hij na zoveel cyclus stopt met animatie. :)
  dinsdag 5 juli 2011 @ 17:09:01 #263
195885 shiz
¯¯¯¯¯
pi_99071897
quote:
2s.gif Op dinsdag 5 juli 2011 09:12 schreef banapples het volgende:

[..]

Wat is die coole UI en wat is het formaat voor MSN icons?
Staat in de OP.
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juli 2011 10:14 schreef Rucky het volgende:

[..]

MSN icons zijn 100x100 pxls.
Jij altijd weer met je maten... _O- Het is 96 x 96 en maximaal 200kB. ;)
The ripple effect starts with making a splash ~ Life is not a dish of copy pasta ~ ⳽ᖾiz
  dinsdag 5 juli 2011 @ 17:19:34 #264
154407 Rucky
Al prutsende wordt men wijs.
pi_99072466
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juli 2011 17:09 schreef shiznuts het volgende:

Jij altijd weer met je maten... _O- Het is 96 x 96 en maximaal 200kB. ;)
-O-
Op zaterdag 14 april 2012 23:50 schreef innepin het volgende: Rucky en Merlijn zijn tof.
Op donderdag 21 juni 2012 00:22 schreef Papabear het volgende: We kennen elkaar, daten elkaar, doen elkaar en helpen elkaar. FHF O+
Op vrijdag 17 december 2010 13:58 schreef smegmanus het volgende: FOK!kers, hard van buiten. Zacht van binnen 8-)
pi_99078011
quote:
17s.gif Op maandag 4 juli 2011 12:44 schreef PamSwynfordDeBeaufort het volgende:
hey!

kan iemand voor mij deze tot een UI maken?
thanks!

[ afbeelding ]

June heeft de UI die ik eigenljik wilde :'( uit mijn post gehaald in een topic :(

en kan deze ook of zie je dan de tanden niet meer ? :)[ afbeelding ]

of alleen de mond ofzo kan dat? :D O+
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 juli 2011 11:46 schreef June. het volgende:
Kan iemand voor mij deze verkleinen zodat ie op formaat is? O+ Thnx.

[ afbeelding ]
Deze gaarne op msn formaat! Thankyou! Jullie zijn de beste ^O^
"I'm gonna shove my fist up your ass and use you as a handwarmer."
  dinsdag 5 juli 2011 @ 19:37:18 #266
265048 banapples
Appelig banaantje
pi_99078397
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juli 2011 17:09 schreef shiznuts het volgende:

[..]

Staat in de OP.

:@
Sometimes you see knopjes
pi_99078843
Please :@ please :@
"I'm gonna shove my fist up your ass and use you as a handwarmer."
  dinsdag 5 juli 2011 @ 19:53:22 #268
265048 banapples
Appelig banaantje
pi_99079074
quote:
17s.gif Op dinsdag 5 juli 2011 19:47 schreef PamSwynfordDeBeaufort het volgende:
Please :@ please :@
Geen paniek. Die laatste heb ik wat aangepast.







Sometimes you see knopjes
pi_99079115
quote:
17s.gif Op dinsdag 5 juli 2011 19:47 schreef PamSwynfordDeBeaufort het volgende:
Please :@ please :@
En als je de laatste ook nog onaangepast wilt hebben:

  dinsdag 5 juli 2011 @ 19:56:20 #270
265048 banapples
Appelig banaantje
pi_99079200
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juli 2011 19:54 schreef gamezz het volgende:

[..]

En als je de laatste ook nog onaangepast wilt hebben:

[ afbeelding ]
Ja dat dus..... :P

Sometimes you see knopjes
pi_99079419
quote:
2s.gif Op dinsdag 5 juli 2011 19:53 schreef banapples het volgende:

[..]

Geen paniek. Die laatste heb ik wat aangepast.

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juli 2011 19:54 schreef gamezz het volgende:

[..]

En als je de laatste ook nog onaangepast wilt hebben:

[ afbeelding ]
quote:
2s.gif Op dinsdag 5 juli 2011 19:56 schreef banapples het volgende:

[..]

Ja dat dus..... :P

[ afbeelding ]
Jullie zijn zo lief O+O+O+

[ Bericht 14% gewijzigd door PamSwynfordDeBeaufort op 05-07-2011 20:09:49 ]
"I'm gonna shove my fist up your ass and use you as a handwarmer."
  dinsdag 5 juli 2011 @ 21:06:36 #272
349030 AnaalFaBtje
Ik ga diep..
pi_99082790
http://oovoo.tv/video/sPrHZuZqW8w
Misschien moeilijk,maar kan iemand een :') smiley op het hoofd van pah moudou kah zetten (de neger die danst) als hij danst,het doelpunt hoeft niet.
En een soort gifje maken voor mijn UI?
Of is dat te moeilijk?
pi_99089793
Zou iemand een plaatje voor mijn profiel kunnen maken. Zelf had ik zit plaatje in gedachten.



Zelf heb ik geen idee van hoe ik dat voor elkaar kan krijgen.

Alvast bedankt.
  dinsdag 5 juli 2011 @ 22:56:29 #274
195885 shiz
¯¯¯¯¯
pi_99090065


Verder uit de OP:
Vraag jezelf af of je niet misschien je eigen wens in vervulling kan laten gaan. Sommige bewerkingen van een plaatje zijn vrij eenvoudig zelf te realiseren. Met de 'crop' (uitknippen) en 'resize' (schalen) functies van bijvoorbeeld deze online afbeeldingverwerker kom je al een heel eind.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
The ripple effect starts with making a splash ~ Life is not a dish of copy pasta ~ ⳽ᖾiz
pi_99090756
quote:
2s.gif Op dinsdag 5 juli 2011 22:56 schreef shiznuts het volgende:
[ afbeelding ]

Verder uit de OP:
Vraag jezelf af of je niet misschien je eigen wens in vervulling kan laten gaan. Sommige bewerkingen van een plaatje zijn vrij eenvoudig zelf te realiseren. Met de 'crop' (uitknippen) en 'resize' (schalen) functies van bijvoorbeeld deze online afbeeldingverwerker kom je al een heel eind.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Had niet verder gekeken dan de laatste pagina.

Hartstikke bedankt!
  dinsdag 5 juli 2011 @ 23:07:36 #276
195885 shiz
¯¯¯¯¯
pi_99090842
No problemo, you're welcome. :)
The ripple effect starts with making a splash ~ Life is not a dish of copy pasta ~ ⳽ᖾiz
  woensdag 6 juli 2011 @ 12:26:02 #277
349030 AnaalFaBtje
Ik ga diep..
pi_99106281
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juli 2011 21:06 schreef AnaalFaBtje het volgende:
http://oovoo.tv/video/sPrHZuZqW8w
Misschien moeilijk,maar kan iemand een :') smiley op het hoofd van pah moudou kah zetten (de neger die danst) als hij danst,het doelpunt hoeft niet.
En een soort gifje maken voor mijn UI?
Of is dat te moeilijk?
Alvast bedankt trouwens.
pi_99136433
En 20 minuten later had ik dan mijn eigen super gifje
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  donderdag 7 juli 2011 @ 04:03:36 #279
298746 Dalando
18, niet meer gefrustreerd
pi_99140338
Zo, kan iemand even een gifje hier van maken? :@

http://upld.dalando.nl/ui.zip

Geen enkele site kon 60 plaatjes aan. De snelheid tussen de dingen moet ong. zo zijn dat je er mee kan praten met de tekst!
Spel-, taal- en grammaticafouten voorbehouden.
994a040db3f025e25771e045468fc121
pi_99140365
quote:
7s.gif Op donderdag 7 juli 2011 04:03 schreef Dalando het volgende:
Zo, kan iemand even een gifje hier van maken? :@

http://upld.dalando.nl/ui.zip

Geen enkele site kon 60 plaatjes aan. De snelheid tussen de dingen moet ong. zo zijn dat je er mee kan praten met de tekst!
Momentje.
Jij mij HTML leren en ik jouw UI maken.
  donderdag 7 juli 2011 @ 04:09:23 #281
298746 Dalando
18, niet meer gefrustreerd
pi_99140371
quote:
11s.gif Op donderdag 7 juli 2011 04:07 schreef Dimens het volgende:

[..]

Momentje.
Jij mij HTML leren en ik jouw UI maken.
*O*
Spel-, taal- en grammaticafouten voorbehouden.
994a040db3f025e25771e045468fc121
pi_99140391
quote:
7s.gif Op donderdag 7 juli 2011 04:09 schreef Dalando het volgende:

[..]

*O*
Welk lettertype is het, dan typ ik het even snel over en zal je UI ook mooier eruit komen te zien.
  donderdag 7 juli 2011 @ 04:12:41 #283
298746 Dalando
18, niet meer gefrustreerd
pi_99140396
quote:
14s.gif Op donderdag 7 juli 2011 04:11 schreef Dimens het volgende:

[..]

Welk lettertype is het, dan typ ik het even snel over en zal je UI ook mooier eruit komen te zien.
http://nl.wikipedia.org/wiki/Consolas
Spel-, taal- en grammaticafouten voorbehouden.
994a040db3f025e25771e045468fc121
pi_99140648
Wat vind je ervan geworden?



Ik lees het morgen wel. Als er iets anders moet of ik heb een typ foutje gemaakt die ik niet zie, dan verbeter ik het morgen oké?
  donderdag 7 juli 2011 @ 05:20:53 #285
298746 Dalando
18, niet meer gefrustreerd
pi_99140651
quote:
11s.gif Op donderdag 7 juli 2011 05:17 schreef Dimens het volgende:
Wat vind je ervan geworden?

[ afbeelding ]

Ik lees het morgen wel. Als er iets anders moet of ik heb een typ foutje gemaakt die ik niet zie, dan verbeter ik het morgen oké?
_O_ Baas _O_
Spel-, taal- en grammaticafouten voorbehouden.
994a040db3f025e25771e045468fc121
  donderdag 7 juli 2011 @ 10:25:12 #286
342898 MissVanity
Wijkt af van het onderwerp
pi_99143488
Hallo! Wil iemand hier een UI van maken voor me?
Op dinsdag 20 september 2011 14:48 schreef Daywalk3r het volgende:
Ik werk bij MissVanity en neem wel eens een onderwerp mee.
Ik bedoel, zij wijkt er toch vanaf.
  donderdag 7 juli 2011 @ 11:09:52 #287
154407 Rucky
Al prutsende wordt men wijs.
pi_99144759
quote:
0s.gif Op donderdag 7 juli 2011 10:25 schreef MissVanity het volgende:
Hallo! Wil iemand hier een UI van maken voor me?
Alstu.
Op zaterdag 14 april 2012 23:50 schreef innepin het volgende: Rucky en Merlijn zijn tof.
Op donderdag 21 juni 2012 00:22 schreef Papabear het volgende: We kennen elkaar, daten elkaar, doen elkaar en helpen elkaar. FHF O+
Op vrijdag 17 december 2010 13:58 schreef smegmanus het volgende: FOK!kers, hard van buiten. Zacht van binnen 8-)
  donderdag 7 juli 2011 @ 11:53:32 #288
342898 MissVanity
Wijkt af van het onderwerp
pi_99146232
Geweldig! Dankje!
Op dinsdag 20 september 2011 14:48 schreef Daywalk3r het volgende:
Ik werk bij MissVanity en neem wel eens een onderwerp mee.
Ik bedoel, zij wijkt er toch vanaf.
  donderdag 7 juli 2011 @ 11:55:15 #289
342898 MissVanity
Wijkt af van het onderwerp
pi_99146293
Oeh, hij is schattig!
Op dinsdag 20 september 2011 14:48 schreef Daywalk3r het volgende:
Ik werk bij MissVanity en neem wel eens een onderwerp mee.
Ik bedoel, zij wijkt er toch vanaf.
pi_99151051
quote:
7s.gif Op donderdag 7 juli 2011 05:20 schreef Dalando het volgende:

[..]

_O_ Baas _O_
En weer een tevreden klant. _O_
pi_99152916


Zou iemand zo tof willen zijn om het blauwgroene randje aan de onderkant, en het witte randje aan de rechter kant, uit mijn ui te willen slopen? Dan zou hij nog net wat toffer zijn ;)
Op vrijdag 4 november 2011 09:39 schreef Blik het volgende:
"Sinds wanneer is maart de derde maand van het jaar?"
61% van alle statistieken zijn nutteloos.
Vind je dat ik een internet verdien? Klik hier!
  donderdag 7 juli 2011 @ 15:00:31 #292
154407 Rucky
Al prutsende wordt men wijs.
pi_99154207
quote:
0s.gif Op donderdag 7 juli 2011 14:32 schreef delano.888 het volgende:
[ afbeelding ]

Zou iemand zo tof willen zijn om het blauwgroene randje aan de onderkant, en het witte randje aan de rechter kant, uit mijn ui te willen slopen? Dan zou hij nog net wat toffer zijn ;)
Hocus pocus en weg.
Op zaterdag 14 april 2012 23:50 schreef innepin het volgende: Rucky en Merlijn zijn tof.
Op donderdag 21 juni 2012 00:22 schreef Papabear het volgende: We kennen elkaar, daten elkaar, doen elkaar en helpen elkaar. FHF O+
Op vrijdag 17 december 2010 13:58 schreef smegmanus het volgende: FOK!kers, hard van buiten. Zacht van binnen 8-)
pi_99154290
quote:
0s.gif Op donderdag 7 juli 2011 15:00 schreef Rucky het volgende:

[..]

Hocus pocus en weg.
[ afbeelding ]
Top dankje!
Op vrijdag 4 november 2011 09:39 schreef Blik het volgende:
"Sinds wanneer is maart de derde maand van het jaar?"
61% van alle statistieken zijn nutteloos.
Vind je dat ik een internet verdien? Klik hier!
  vrijdag 8 juli 2011 @ 09:32:53 #294
349030 AnaalFaBtje
Ik ga diep..
pi_99187840
Helpt iemand mij nog? :D
pi_99205474

Kan ik hiervan een UI krijg tussen 1:58 tot 2:02. Vanaf het moment dat hij springt tot en met het rennen. Alvast bedankt.
pi_99213242
zmljl4.gif
Zie hier mijn UI, de witte streep rechts boven op de achtergrond beweegt ook. Dat hoort natuurlijk niet. En ook de kwaliteit van mijn UI is niet meer echt goed na een aantal keren te zijn bewerkt (pikkeltjes op neus etc.).


Ik heb hier het origineel, als iemand tijd/zin heeft mag hij aan de slag hiermee.
Als het kan gewoon helemaal opnieuw, zodat zijn hoofd weer beweegt, en kwaliteit ietsjes beter is.
Verder mogen de haren die nu onder zijn kin/op t-shirt zitten, weg geshopt worden.
Als je zelf nog creatieve ideeën hebt, voor bijvoorbeeld de achtergrond of zijn shirt, ga je gang ^O^

Pff wat een waslijst aan eisen :@
Kon ik het zelf maar...
Ga maar naar hey enne ho, enne SwompSwompSwomp
  vrijdag 8 juli 2011 @ 23:37:00 #297
270840 Saisai
pro freubelaar
pi_99226798
Ik ben trouwens ook weer terug van vakantie. Met een goddelijk gebruinde huid uiteraard. :7

Misschien kan ik dit weekend ook nog wel gifjes maken :Y)
O+
pi_99227061
quote:
4s.gif Op vrijdag 8 juli 2011 23:37 schreef Saisai het volgende:
Ik ben trouwens ook weer terug van vakantie. Met een goddelijk gebruinde huid uiteraard. :7

Misschien kan ik dit weekend ook nog wel gifjes maken :Y)
Pics.
  vrijdag 8 juli 2011 @ 23:43:22 #299
154407 Rucky
Al prutsende wordt men wijs.
pi_99227119
quote:
14s.gif Op vrijdag 8 juli 2011 23:42 schreef Dimens het volgende:

[..]

Pics.
:Y
Op zaterdag 14 april 2012 23:50 schreef innepin het volgende: Rucky en Merlijn zijn tof.
Op donderdag 21 juni 2012 00:22 schreef Papabear het volgende: We kennen elkaar, daten elkaar, doen elkaar en helpen elkaar. FHF O+
Op vrijdag 17 december 2010 13:58 schreef smegmanus het volgende: FOK!kers, hard van buiten. Zacht van binnen 8-)
  vrijdag 8 juli 2011 @ 23:49:02 #300
270840 Saisai
pro freubelaar
pi_99227376
:%
O+
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')