abonnement Unibet Coolblue
pi_6507925
met je vriendinnetje voor eerst sex hebben zien dat ze op haar rug een kolibri heeft staan, beetje lopen kloten en heel dom vragen wat ie lust en dan het botte antwoord krijgen:


ZAAD!!!!

ff bek vol tanden?? jah best wel

pi_6508205
quote:
Op zaterdag 22 juni 2002 10:23 schreef Miertje1 het volgende:
Ok goed dan ik zal ook mijn blooper vertellen

Eerste keer sexen met mijn huidige vriendje.

Met condoom natuurlijk.

Wij lekker bezig, op een gegeven moment zijn we alletwee klaar en hij haalt hem eruit zonder condoom, we hebben de hele kamer (was niet zo groot) doorgezocht, het hele bed drie keer op zijn kop gezet, resultaat geen condoom.
conclusie: condoom zit nog in mij.
Ik kreeg hem er zelf niet uit.
Hij proberen, nou erg romantisch hoor als je net heerlijke sex hebt gehad en je kan na afloop met z'n tweeen wroeten om dat condoom eruit te krijgen.
Was dus ook gelijk de laatste keer dat we condoom hebben gebruikt.
Uiteindelijk hebben we hem toch zelf te pakken gekregen (gelukkig) had er niet aan moeten denken om ermee naar de dokter te moeten gaan.


** PROEST **

En ik maar denken dat mij dat alleen overkwam!!!

* mijn probleem was alleen dat ik 'm zelfs binnenin niet voelde, dus voor mij was 't een mysterie waar 't condoom was gebleven.
Een dag of wat later kreeg ik toch wat jeuk, ging 't branden en ging er een eigenaardig luchtje aanzitten...
Bleek dus toch dat 'ie in mijn doos was achtergebleven...

pi_6508275
BTW, niet echt een blooper, maar wel bijzonder genant..
Een gigantische scheet laten terwijl je partner met een noodgang bij je naar binnen gaat...
pi_6508330
quote:
Op maandag 28 oktober 2002 18:59 schreef superrat het volgende:
BTW, niet echt een blooper, maar wel bijzonder genant..
Een gigantische scheet laten terwijl je partner met een noodgang bij je naar binnen gaat...
Ik ben ook wel eens heel winderig geweest terwijl het meisje boven op zat....heel klote je schaamt je rot dan! Maar ik kon er niks aan doen!
pi_6508788
Toffe verhalen allemaal
  maandag 28 oktober 2002 @ 21:29:37 #206
38928 Shibbzz
Been there, done that
pi_6510937
hahaha kewl topic...
hier komt er een van een vriend van me...

hij was lekker alleen thuis bij z'n vriendin, want de ouders en broertje van de vriendin waren weg. Zo hitsig als wat gaan ze dus krikken, en omdat ze toch alleen zijn nemen ze het er maar van en doen ze er lekker lang over. Ze waren alleen vergeten om de deur op de overloop open te doen zodat ze zouden horen als er iemand thuis kwam. En net op het moment dat die jongen weer is gekomen horen ze de moeder van het meisje naar boven komt: "Joehoe, we zijn thuihuis.." fijn.
Toen stapte ze maar snel uit elkaar, en terwijl de jongen zijn broek aantrekt in alle haast gaat het meisje voor de deur staan. Niet voor niets want die moeder wilde naar binnen!
"Mam, nu even niet, we zijn een beetje naakt..."
"- ohw"
Dus die jongen staat er nog zijn kleren aan te hijsen, shirt in zijn broek, als het meisje naar zijn broek wijst. Er zat een gigantisch plek op de broek van alle sappen die nog rond het geslachtsdeel van de jongen zaten en in zijn broek waren getrokken. Shirt weer uit de broek, en maar zover mogelijk over zijn broek getrokken...wel nog lekker lang met z'n vlek rondgelopen!

Niet snel daarna is het uitgegaan, hij durfde de ouders niet meer onder ogen te komen!

"Het leven is net een neus, je moet er uithalen wat er in zit"
pi_6512528
ahhhh okee vooruit ik ook een!

Aantal jaar geleden ik met mijn vriendin eindelijk eens een keer alleen thuis. Ik woon in een vrijstaandhuis met een vrij lange oprit, je kan niet vanaf de straat naar binnen kijken. Het was zaterdag avond en we hadden al aardig wat drank op en begonnen toch best wel wat zin te krijgen maar we zouden nog uitgaan dus zodoende kwam het van wat friemelen op de bank. Van het een kwam het ander en ze begon me te pijpen.. heerlijk natuurlijk... we zijn niet meer uitgegaan maar hebben nog even tv gekeken en toen naar bed gegaan...

De volgende dag hoorde we van haar broer dat die toevallig langs was gefietst om te vragen of wij nog uitgingen... hij zei:'Ja, ik dacht ik bel maar niet aan en ik fiets door omdat jullie zo bezig waren'.....

En dan denk je dat je het huis alleen hebt...

Verder nog de vraag van mijn vader hoe het kwam dat ik midden in de nacht met een hamer bezig was.... toen ik vertelde dat er 4 latten uit mijn lattenbodem kapot waren gegaan keek ie toch wel raar op..

pi_6553964
Ik was dus bezig met mijn vriendin en toen et allemaal een beetje richting et einde liep schoot er toch focking kramp in mijn kuit. OK, das nie fijn, maar ik had van mijn moeder geleerd dat je dan op een been moet staan (het been waar kramp in zit), maar gezien het moment wilde ik niet het bed uit en ook niet uit haar, dus ik strek gewoon mijn been ff, schiet et verdomme ook in mijn dijbeen.. en et deed allemaal zo'n pijn dat ' hij' dood ging.....
  donderdag 31 oktober 2002 @ 13:53:47 #209
36304 Christine
Da's toch ideaal?!
pi_6554231
Ik lach me krom om dit topic, veel verhalen zijn ook zo herkenbaar...

Ik heb zelf ook een aantal bloopers.

Als we bij mijn schoonouders logeren, slapen wij altijd op zolder. Die zolder is open, en vormt dus één ruimte met de trap/overloop en hal. De zolder is ook werkkammer voor m'n schoonvader, en als hij weet dat wij boven zijn, roept hij altijd eerst "hier pappa" zodat we weten dat hij eraan komt, en eventueel nog "NEEE" kunnen roepen. Nou wij waren dus een keertje lekker bezig daar op zolder, kwam m'n schoonvader eraan, alleen dit keer zónder eerst te waarschuwen. Ik schaamde me dood

Nog een tweede blooper: ons huis is vrij gehorig. Als de buurjongen vrijt, dan horen wij dat en andersom. Naja, ik trek me daar niets vanaan, maar een keer hadden ze een nogal luidruchtig verjaardagsfeestje met harde muziek e.d. bij de buren. Het was al middernacht geweest, dus ik ging even aanbellen om te vragen of ze misschien iets zachter konden doen. Vond 'ie best, maar toen ik weer terug kwam in mijn slaapkamer, begon ineens iedereen in het huis van de buren heel harde kreun/sex geluiden te maken... en daarna hard lachen

Verder gebeurt het ons ook nog regelmatig dat we met veel lawaai klaarkomen, en daarna ineens onze huisgenoot horen fluiten in de keuken. Blijkt dan dat hij net stond af te wassen, en dus alles heeft gehoord...

pi_6556396
quote:
Op maandag 28 oktober 2002 18:24 schreef -_Tommy_- het volgende:
met je vriendinnetje voor eerst sex hebben zien dat ze op haar rug een kolibri heeft staan, beetje lopen kloten en heel dom vragen wat ie lust en dan het botte antwoord krijgen:


ZAAD!!!!

ff bek vol tanden?? jah best wel


en zij daarna een bek vol zaad ofwa
pi_6564848
Stond op een fietspad met ver uitzicht te zoenen met mijn toenmalige vriendje (homo), niemand in zicht, ik ga hem achter zijn broek langs een beetje trekken, is er opeens 50 meter verderop een fietsend gezinnetje met kleine kinderen GVDGVDGVDGVD!!!!! *schaam* snel allebei de andere kant opkijken
pi_6565622
Ik heb wel een heel klein piemeltje, maar daar kan ik niets aan doen, dus of het echt een blooper is?
pi_6565633
En ik heb ook een keer bij Truth or Dare toegegeven dat ik mezelf regelmatig 5x per dat ruk, en dat is toen door de hele school gegaan.. (was op school..) maarja, dat is toch voor mij normaal, voor mij geen blooper, maar iedereen wist het dat was wel een beetje een blooper.
pi_6565647
Een ex van me.. lag ik mee in bed, na de sex0rdaad.. wij beetje ouwehoeren.. dus ik vraag (in m'n nog steeds geile bui..).. : Waar heb je jezelf wel eens mee bevredigd? Zei: Komkommer.. en ik heb hem teruggelegd.. en mijn ouders aten hem de volgende dag op.. (ze had hem wel afgespoeld.)

Toen moest ik lachen!

pi_6565656
quote:
Op vrijdag 1 november 2002 01:20 schreef MoJo het volgende:
Een ex van me.. lag ik mee in bed, na de sex0rdaad.. wij beetje ouwehoeren.. dus ik vraag (in m'n nog steeds geile bui..).. : Waar heb je jezelf wel eens mee bevredigd? Zei: Komkommer.. en ik heb hem teruggelegd.. en mijn ouders aten hem de volgende dag op.. (ze had hem wel afgespoeld.)

Toen moest ik lachen!


haha lol
pi_6565657
Volgens mijn klas komt het door het vake rukken dat ik zo'n kleine piemel heb. Maarja, is het dan wel een blooper?

De leraar vond hem ook klein, dus ik hoef nu niet meer mee te douchen.

(Lekker brie kweken!)

  vrijdag 1 november 2002 @ 01:57:01 #217
9761 5chaap2k
JoSchaap (fluitje!)
pi_6565904
quote:
Op dinsdag 6 augustus 2002 15:46 schreef Splackavellie het volgende:
mijn ex-vriendin en ik hadden zoiets ergs!

wij op haar kamer bezig. allebij naakt dus.
zij mij getrokken (we hadden pas iets en nog niet HET gedaan) en ze wou dat kwakje opruimen, dus ze wilt !naakt! naar de badkamer gaan, die 2 deuren verder was. ik vraag nog 'ben je niet bang dat iemand net op de gang is'..

zij: nee dan hoor ik iemand wel de trap op komen..

dus zij kijken, niemand op de gang, ze sprint (om niet gezien te worden) naar de badkamer en doet de deur snel achter zich dicht..

ik denken alles is goed gegaan.. opeens een gil. komt ze met een rode kop terug aanlopen, zegt ze: "mijn moeder zit in bad"

my god, dat was echt erg!


HAHAHAHA!!!
|- Is ook een tweakert *O* -|- Overal: JoSchaap :w behalve hier :+ -| |- pjoeturtje: Inventaris -| |- Speelhokje :Y) -|
pi_6567216
1.
Ik was bij mijn ex in breda op vakantie bij haar en haar en haar ouders..
Ik was toen nog wat jonger en heb het daar voor de eerste keer gedaan.. we gingen de rest van de week te keer als beesten, maar een beetje verderop lag de slaapkamer van haar broertje....

Ze had zo'n bed dat zo'n krikkend geluid maakt weetjewel..
Het broertje was nog niet zo droog achter zijn oortjes en vroeg de volgende morgen waarom wij 's avonds laat nog zo aan het kreunen waren en waarom het bed zo'n geluid maakte...

Het is niet echt een blooper maar ik voelde me toen best redelijk beschaamd... Ik hoopte toen alleen dat die ouders niks gehoord hadden...

2.
Andere vriendin, was redelijk goed bezig om haar poesje te bevochtigen proef ik ineens een ijzer smaak.. Ze was niet ongesteld ofzow, dacht ik dat ik mij in mijn lip gebeten had... niet dus... had in haar clit gebeten... bloed enzo.. auw... was niet mijn bedoeling....

3.
Andere ex. Daar had ik niet zolang wat mee en was met haar meegegaan voor een lang weekend in weert... ik sliep bij haar op zolder... Na de daad... Ik moest pissen als een stier... (heb ik altijd) ik loop 1 verdieping naar beneden naar de badkamer (ex zei dat er niemand was..) ik doe het licht aan van de badkamer, sta te pissen met een halve stijve en een overvolle blaas, dikke straal dus... Ik stond een beetje geleund naar de muur en ik had mijn ogen dicht, ik was nogal moe... Hoor ik ineens een zachte stem zeggen "hmmm, dat zal wel lekker zijn, niet ? Zeker net gebruikt?" Ik draai me om en zie daar die moeder in haar nachthemd staan met een smile op haar gezicht.... "Ik ben toch nu al vijf vreemde jongens op mijn badkamer tegengekomen, niet dat ik het erg vind..." Ik vlug afgeknepen en goedenacht gezegd..

Man wat had ik een gevoelens ... Ik was kwaad over mijn ex omdat zij blijkbaar er meer relaties erop na hield, en voelde me toch redelijk beschaamd dat ik daarzo stond met mijn leuter in mijn hand..
Ben ook de volgende dag naar huis gegaan zonder haar ook nog maar 1 keer te zien.

3.
Was geloof ik zeven en mijn opa lag in het ziekenhuis, ik kreeg het niet allemaal mee en was met andere dingen bezig.... had een leuk meisje gezien en was met haar naar andere ruimte gegaan ( een soort activiteitenhal) waar niemand was... wij elkaar onderzoeken (doktortje spelen..) blijkt dat ondertussen mijn moeder mij aan het zoeken was...
Wij leuk aan het spelen en ik was dus haar goed aan het onderzoeken.
Komt mijn moeder binnen die mij daar zo ziet liggen met dat meisje...
Maarja op die leeftijd was het alleen maar kijken en een beetje voelen..
GVD heb een half jaar straf gehad man... nog niet te bedenken wat een vernedering... kan er nu wel om lachen Vind het wel klote dat het toen met mijn opa niet zo goed ging en dat ik daar nouja je weet wel... best wel schuldgevoel tijdje gehad...

4.
Ook een keer betrapt door mijn ma met rukken... fok man wat erg... rooie kop van het rukken en bijna klaar aan het komen... stormt mijn moeder binnen, ik rode dikke snikkel in mijn handen, rode bezwete kop en grote ogen... broek op mijn knieen... zucht... Ik wist niet hoe snel ik die broek moest op trekken... ik die broek aan mijn moeder gelijk "Sorry" en deur dicht.. ik zucht.. en FUCK , kom ik net klaar in mijn onderbroek... fuck man ik was net zo lekker bezig en nu door het omhoog trekken van mijn onderbroek etc, dat was net genoeg om mij klaar te laten komen... hele onderbroek vol en een zeer beschaamd en onvoldaan gevoel... fuck ik heb twee dagen mijn moeder ontweken...

Het zijn allemaal van die kleine dingen he ... achteraf is het wel lachen !

  vrijdag 1 november 2002 @ 10:14:48 #219
20919 Kugari-Ken
Scandal Beauty
pi_6567224
quote:
Op vrijdag 1 november 2002 01:21 schreef MoJo het volgende:
Volgens mijn klas komt het door het vake rukken dat ik zo'n kleine piemel heb. Maarja, is het dan wel een blooper?

De leraar vond hem ook klein, dus ik hoef nu niet meer mee te douchen.

(Lekker brie kweken!)


Dat is een behoorlijk vreemde school die jij bezocht hebt dan...
There Is No Gravity.
The Earth Sucks.
--Brett Easton Ellis
pi_6567240
Oja herkenbare dingen..

1. Ook blauwe ballen gehad na te veel stoeien en er niks van kwam... drie uur in een warm bad gelegen en er nog twee weken last van gehad.... fock wat stonden die strak zeg...

2. Na het pissen iets te snel mijn broek dichtgedaan en voorhuid tussen de rits.... AUW ! Niks aan overgehouden gelukkig.

En achteraf lachen...

  vrijdag 1 november 2002 @ 10:19:58 #221
20919 Kugari-Ken
Scandal Beauty
pi_6567268
quote:
Op vrijdag 1 november 2002 10:16 schreef SpikeAlike het volgende:

2. Na het pissen iets te snel mijn broek dichtgedaan en voorhuid tussen de rits.... AUW ! Niks aan overgehouden gelukkig.


Je draagt toch ondergoed, dus dan is dat toch redelijk... onmogelijk?
There Is No Gravity.
The Earth Sucks.
--Brett Easton Ellis
pi_6567311
quote:
Op vrijdag 1 november 2002 10:19 schreef Kugari-Ken het volgende:

[..]

Je draagt toch ondergoed, dus dan is dat toch redelijk... onmogelijk?


Ik zei toch te snel opgetrokken en mijn boxer bleef steken onder mijn ballen... dus mijn snikkel lag bloot ... rits dicht... auwa...
  vrijdag 1 november 2002 @ 10:31:43 #223
20919 Kugari-Ken
Scandal Beauty
pi_6567408
quote:
Op vrijdag 1 november 2002 10:23 schreef SpikeAlike het volgende:

Ik zei toch te snel opgetrokken en mijn boxer bleef steken onder mijn ballen... dus mijn snikkel lag bloot ... rits dicht... auwa...


Dat merk je toch? Het is toch zowiezo al niet een erg fijn gevoel als je met enige vaart je ondergoed omhooghijst en het blijft haken achter je handeltje?
There Is No Gravity.
The Earth Sucks.
--Brett Easton Ellis
pi_6567442
quote:
Op vrijdag 1 november 2002 10:31 schreef Kugari-Ken het volgende:

[..]

Dat merk je toch? Het is toch zowiezo al niet een erg fijn gevoel als je met enige vaart je ondergoed omhooghijst en het blijft haken achter je handeltje?


Ik had haast..... anyway het gebeurde snel... en ik was dus stom...

Trouwens mijn bozershort achter mijn zaakje deed niet pijn daar zat een aardig elastiek in...

pi_6568166
quote:
Op vrijdag 1 november 2002 10:14 schreef Kugari-Ken het volgende:

[..]

Dat is een behoorlijk vreemde school die jij bezocht hebt dan...


Je hebt het natuurlijk wel over de school waar MoJo op zit he?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')