abonnement Unibet Coolblue
pi_97309872
als het goed is kun je de kreukels van de ring er weer uitstrijken. Ik gebruik m namelijk ook voor de yoshi's en daar moet ik m ook voor verplaatsen....
  woensdag 25 mei 2011 @ 23:19:53 #77
161748 Loqi
Hoezo sarcastisch?
pi_97319863
quote:
0s.gif Op woensdag 25 mei 2011 20:20 schreef annelotje het volgende:
als het goed is kun je de kreukels van de ring er weer uitstrijken. Ik gebruik m namelijk ook voor de yoshi's en daar moet ik m ook voor verplaatsen....
Oke! dank je :)
Knoei
pi_97320843
Ik zie de kikkers weer voorbij komen, vind ze zo leuk!

Ben wel weer wat opgeschoten al lijkt het niet zo. Was bezig met het mandje links onder en daar maakte ik steeds foutjes dus kon ik telkens delen uithalen. Misschien maar niet meer na 23u borduren ;)
pi_97333556
quote:
0s.gif Op woensdag 25 mei 2011 09:01 schreef Holyme het volgende:

Whoopdidoo, even offtopic maar hoe was het gegaan?

Wat lief dat je het vraagt! Het ging goed, dacht ik. De meerkeuze nagekeken, de helft fout gewoon! 10 van de 20 en de vorige keer maar 6 terwijl ik t toen maar 1 keer had doorgelezen. Dus heb de hoop een beetje opgegeven :P
Had er vandaag ook een maar durf nu niet meer te zeggen dat ie wel ging :P

Had ik al mn met plasticborduren ervaring verteld?
Was begonnen met mn totoro. Heel irritant dat je echt heen en weer moet en niet door 2 gaatjes tegelijk kan. En volgens mij blijf je altijd plastic zien. Maar t wordt wel grappig denk ik.
pi_97341498
ja laat borduren is bij mij ook geen aanrader! Vanochtend verder gegaan waar ik gisterenavond geëindigd was maar had ook foutjes gemaakt. Grmbl..

Ai Whoop jammer dat hiet niet zo goed gegaan is. Vervelend als je zelf denkt dat het goed ging en dat bleek achteraf niet zo te zijn. Dan durf je de keer daarna ook niet meer opgelucht te zijn als je weer het idee hebt dat het goed ging.

Met hoeveel draadjes borduur je over het plastic? Ik heb het idee dat je daar dikke draden voor nodig hebt of niet? Het mijne is zo grof daar kan ik beter wol voor pakken denk ik.

Ik heb zoals beloofd een updateje!! (wel een beetje donker maar dat is standaard de laatste tijd. Mn camera doet het niet zo goed meer en wie heeft er bedacht dat de iphone geen flitser nodig heeft!?!?)

pi_97342471
Met 2 gewoon, aangezien de naald er al moeilijk doorheen ging. Misschien was 3 beter geweest.

Wat schiet je al op met je....iets van pokemon :P Leuk!
pi_97342538
Je schiet al op, zeg! :)

En de nieuwere iPhones hebben wel een flitser gelukkig ;)
pi_97343191
iets van pokemon idd hihi. Ik vergeet ook steeds hoe hij/zij/het heet!

2 draadjes lijkt me idd weinig maar ik ben benieuwd naar het resultaat!

En ja de nieuwe hebben wel flitsers maar vond die veeeeeel te duur en dacht dat ik die flitser wel kon missen. Maarja toen had ik nog niet ontdekt dat je zo lekker makkelijk foto's kunt maken om online te zetten. Ach ik hoef er nog maar 1 jaar en 9 maanden mee te doen ofzo... :(
pi_97349315
Doduo! Ik zie maar 2 hoofden toch? Anders is het Dodrio, als hij er 3 heeft :P

Mijn Totoro is bijna af, moet alleen de witte stukjes nog, maar omdat je de vorm nu ziet en het meer een oefeningetje was heb ik niet zo'n zin om het af te maken :@ Ben stiekem alvast met een boekenlegger voor mijn moeder begonnen, een vuurtoren! Daarna een Winnie de Poeh boekenlegger voor mijn tante!

Ik heb trouwens een kleurenkaart van DMC besteld, voor als ik losse figuurtjes (zonder kruissteek, op gewone stofjes) ga borduren, zodat ik wat mooie kleurtjes uit kan zoeken! Lijkt me echt cool, zo'n kaart met staaltjes van alle kleurtjes :) Ik weet trouwens niet of jullie deze webshop kennen, maar DMC is daar maar 60 eurocent per euhm.. flosje? Of hoe noem je dat? :P Vergeleken bij de prijzen die ik in andere webshops heb gezien leek het me best goedkoop, dus ik dacht, ik deel het hier maar even!

Leuke projectjes en nieuwe pakketjes trouwens allemaal! O+ Die mega grote deken, wat een super project zeg! _O_ Echt respect, ik houd het voorlopig maar bij kleine borduursels, aangezien ik al moeite heb met het afronden van mijn haakprojecten.. :@
pi_97351448
Dacht dat ik de enige was die moeite had met dingen afmaken :P
pi_97364289
oeh, de nieuwe iphone met flitser; check! (en dan ook nog de witte *O* ) ik vind het zo handig! deze foto is daar ook mee genomen, niks minder dan m'n fotocamera zelf...


(ondertussen heeft de aap ook zwarte lijntjes en ben ik begonnen met de achtergrond van gijs... bijna klaar! )

en de lap lijkt een rare vorm te hebben, maar dat komt doordat hij op onze bank hangt... ik had hem tegen de kussens aan gehangen/geduwd, en dat zie je dus... hij is dus gewoon normaal rechthoekig qua vorm... :')

edit: ook maar even een plaatje van hoe aap dus geworden is:
pi_97370461
Annelotje, wat wordt ie mooi! Erg leuk weer....
Mijsje, ik vind hem echt geweldig dat leesplankje! En zo mooi en netjes geborduurd _O_
Whoop, doe es een fotootje van je plastic totoro???
pi_97370483
Foto-tijd *O*


Layton, schiet niet echt op, maar heb nog tot begin augustus geloof ik...


En de draakjes... kan er op een enkele reis trein ongeveer 2 doen, dus dat wil wel lekker ;)
pi_97370872
die draakjes zijn echt zooo cute!!! Layton ziet er goed uit. LIjkt me wel een beetje saai met zo weinig kleuren.

@ yachiru het gaan doduo en dodrio worden. Maar dat duurt nog even voor dat zichtbaar is hihi.

@mijsje ziet er erg mooi uit! Je gaat echt hard nu.
pi_97371614
@Lijnloos, wat leuk zijn die draakjes! Is Layton voor een speciaal doel?

@Mijsje, het leesplankje vind ik ook erg mooi. Veel werk door de lijntjes, maar die maken het ook mooi.

@Whoopdidoo, heb je een foto van je vorderingen? Ben wel heel nieuwsgierig hoe dat wordt. En hoe moet je aan- en afhechten?

Die andere borduurringen heten Superframes. Ik heb ze nog nooit gebruikt, maar ze schijnen niet zo vast om de stof te klemmen als de normale ringen.

Leuk om al die foto's te zien en al die verschillende werkjes. Die site met die Pokemon patroontjes kende ik niet, maar zag die hier voorbij komen. Ik word daar altijd heel hebberig van :), al die nieuwe leuke dingen!

Nog een paar plaatjes:

Mijn Dikkie Dik, vanuit patroontjes uit de Margriet, uit de tijd dat zij nog regelmatig patroontjes in hun blad hadden:


En een van mijn favorieten, een vaak geborduurd boekje als kraamcadeautje:


Op de voorkant staat de naam en geboortedatum.
Pas nu ik de foto's zie, zie ik dat het verhaal op de achterkant verkeerd om gaat. De leeuw hoort eerst en de vis met de banaan onder water op het laatst. Ik moet er nog eentje maken eigenlijk voor een vriendin, maar heb hem al zo vaak gemaakt, dat ik er eigenlijk niet meer zo'n zin in heb..
pi_97371726
Wat leuk die boekjes... O+ Dat is nog eens een persoonlijk en superlief kadootje zeg! Die ga ik onthouden.
Die Dikkie Dik is ook fantastisch! (Is er stiekum perongeluk een mogelijkheid om daar ook een patroontje van te krijgen? kopietje of scan of zo?)

Die Layton is inderdaad voor een speciaal doel. Een samenwerking op spritestitch om een groot quilt (of zelfs meerdere) te maken met allerlei sprites van spellen. En ik heb inderdaad voor Layton gekozen. Achteraf had ik liever met die pokemon-quilt meegedaan, maar die kwam pas later op gang/tot stand.
pi_97372296
@Lijnloos, dat boekje is echt heel leuk. Het patroon heb ik nog wel en kan ik zo voor je kopieren en naar je opsturen.
Deze is op gekleurd Aida gemaakt, zoals het originele patroon ook was. Zelf maakte ik hem meestal op wit Aida, omdat er in onze handwerkwinkel niet zoveel keus was in zachte kleuren.
Het komt uit Borduurblad, volgens mij.

Voor Dikkie Dik zal moeten zoeken, maar als ik het heb, stuur ik die graag mee. Ik ben bang dat ik het patroon niet meer heb, maar ik ga kijken!

Doen er veel mensen mee aan de quilt? Ben benieuwd hoe het eindresultaat gaat worden!
pi_97372451
Borduurblad is wel heel leuk, maar ik merk dat ik nog nooit iets heb gemaakt uit die ene die ik heb. Wel leuk om idee-en uit op te doen.

Ik hoor het graag als je die DD nog hebt, en die van het boekje ook wel hoor, leuk idee!

Er doen aardig wat mensen mee met die quilt geloof ik, maar er worden ook meerdere quilts gemaakt geloof ik. 1 met alleen maar super mario dingen, 1 met alleen maar Fnal Fantasy, 1 met alleen Zelda en 1 met alle overige meuk... Moet je maar es kijken op: http://www.spritestitch.com/forum/viewtopic.php?f=4&t=2707
pi_97372570
oooh die dikkie dik is gaaf! Maar dat boekje vind ik helemaal super! Echt een heel leuk idee!!
pi_97372599
Dat boekje is echt heel tof! En die draakjes O+

Ik zal een foto maken als ik wat paars heb gedaan want heb alleen nog maar wit gedaan en die dat zie je denk ik niet goed op de foto.
pi_97428548
Uhm...leven jullie nog?

Het blauw is af!! Moet alleen nog een beetje wit, maar ga vanavond haken, dus dat komt dan andere keer wel. Maar bijna af *O*
pi_97429616
Whoop, ik kan dingen ook niet afmaken ;)

Mooie dingen, Lijnloos. ik ben fan van de draakjes. O+

En Dikkie Dik en die boekjes! O+
pi_97431346
Hij komt wel af, ergens deze week. Maar dan moet iet nog afgewerkt worden....Of dat ooit gebeurd kan ik net beloven :P
pi_97459338
Ik leef nog! Ter nauwernood....
Ik ben er gisteren (toen ik dus al klaar was met het groen) achter gekomen dat ik een MEGA telfout heb gemaakt. Ik heb bijna al het groen weer uit moeten halen. Daar ben ik net meer dan 2 uur mee bezig geweest... :(
Mn updateje is nu dus een beetje een downdateje:

pi_97470853
Ah zonde! Ik ben met de kikkers begonnen (keurig vanuit het midden :P) en maakte na 10 steken al een telfout. En mijn luipaard barst ook van de fouten. :') :')
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')