abonnement Unibet Coolblue
pi_97567849
Godverdomme, waarom zijn vrouwen echt onbegrijpelijk?
Denk je dat je goed en lief enzo bent, krijg je goddomme nog een trap in de rug na.
Brutal. Fucking. Metal.
pi_97569088
Nee mannen dan :')
"My doctor says that I have a malformed public-duty gland and a natural deficiency in moral fibre, and that I am therefore excused from saving Universes."
pi_97569725
quote:
0s.gif Op woensdag 1 juni 2011 01:04 schreef Robophatt het volgende:
Nee mannen dan :')
Niks logischer dan een man :P
Kan me er alleen niet aangetrokken tot voelen :P
Brutal. Fucking. Metal.
pi_97572153
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 mei 2011 16:49 schreef Dropkogel het volgende:

[..]

Dat gaat wel lukken toch.

Behalve als je dan in de winkel staat en denkt wat doe ik hier ook al weer?
Ik heb hem al gekocht!!!!!!! Zelfs dingen ingezet. Ik ben echt een pro :7

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 mei 2011 21:38 schreef Murmeli het volgende:
Ik had t nog wel willen proberen, maar ik zie nu dat hij vond dat hij zich teveel moest aanpassen. En ik paste me ook al maximaal aan (teveel) en vond dat hij zich op dingen aanpaste die zinloos waren. Dus mja, daar kom je dan niet meer uit samen. Helaas....
Hm zonde.... Maar dat je er nu al zo over denkt is wel top van je!
  woensdag 1 juni 2011 @ 09:11:46 #280
233895 Murmeli
buiten spelen
pi_97572477
quote:
0s.gif Op woensdag 1 juni 2011 00:25 schreef -_Guitarist_- het volgende:
Godverdomme, waarom zijn vrouwen echt onbegrijpelijk?
Denk je dat je goed en lief enzo bent, krijg je goddomme nog een trap in de rug na.
:( das klote! Wat is er gebeurd?

Ik heb dat gevoel ook over mijn relatie. En mijn ex volgens mij ook. T is zo lastig om in te schatten waar de ander behoefte aan heeft. En ook om te zien dat de ander zijn/haar best aan het doen is. Soms zit je er zomaar naast heb ik gemerkt.

@fest: dank.....
Spelende vrouw, wat heeft u nu geleerd?
pi_97573245
Pffff, zenuwen.. net voorlichting gehad, nu zo intakegesprek.
Brutal. Fucking. Metal.
  woensdag 1 juni 2011 @ 10:07:07 #282
181399 Swiffer
Opgeruimd staat netjes.
pi_97573633
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 mei 2011 17:11 schreef dan13lv het volgende:

[..]

dextro = speed,

op mijn lichaam heeft het dezelfde werking, alleen in mijn hoofd word ik er superrustig van. nee het constant gebruiken van het spul en boos zijn als het kwijt is etc etc dat is verslaving ...
Dextroamfetamine is geen speed. Verwant aan Methamfetamine en das dus wel speed.

[ Bericht 1% gewijzigd door Swiffer op 01-06-2011 11:54:07 ]
pi_97578504
Hoi mensen,

Ik heb dit topic (en vorige deeltjes) eens goed doorgebladerd, want sinds een tijd vermoed ik dat ik zelf ADD heb en dat het in mijn familie zit:

• Mijn vader heeft vermoedelijk een vorm van ADD (of ADHD). Hij heeft een alcohol probleem, kan niet 'thuis zitten', gevoelig voor depressies, 'het is altijd druk in mijn kop', kan niet over gevoelens praten, creatief. Heeft nooit hulp gezocht.

• Mijn broertje van 20 jaar leeft nu extreem in zijn eigen droomwereld. Blowt elke dag, nicotineverslaafd, nooit een studie afgemaakt, wil van alles - maar doet niks (werkt ook niet). Daarnaast sluit hij zich al meer dan 2 jaar redelijk af van de buitenwereld en ziet vrienden niet meer. Het ene moment roept hij dit en de volgende dag weer dat. Zijn logica komt ook niet overeen met dat van een gemiddeld mens. Zo verzint hij opeens dat hij in het leger wilt, stopt met zijn vaste baantje (waar ze hem al het hoofd boven water hebben gehouden), omdat hij alvast moet 'trainen', maar meldt zich vervolgens niet aan bij het leger. Enz. enz. Hij komt altijd te laat, maakt dubbele afspraken, vergeet afspraken of komt ze gewoonweg niet na.

Mijn ouders liggen op dit moment in scheiding. Al deze persoonlijke kernmerken worden nu extra versterkt, omdat het al jaren een vrije complexe thuissituatie is waarbij 4 mensen langs elkaar heen hebben geleefd. Hierbij merk ik tussen mijn vader en broertje in zit.

Ik dagdroom erg veel, ben creatief, in groepsgesprekken hou ik me op de achtergrond, angstig/onzeker, slechte slaper/eter, chaotisch, ben altijd van alles kwijt. maar kan wel heel goed met mensen omgaan. Ik heb het idee dat ik mijn 'kernmerken' altijd heb weten te composeren met juist sociaal gedrag. Ik weet nooit wat ik wil, trek me snel terug in dagdromen als ik me niet op mijn gemak voel, en voel me vaak ' net niet goed genoeg' t.o.v. een ander. Ik heb met mijn studies veel te maken gehad met deadlines en merk dat, ondanks uitstelgedrag ik me opeens heel sterk kan concentreren en het toch altijd voor elkaar kreeg om opdrachten op tijd in te leveren. Tevens voelt het alsof ik aardig passief leef, maar niet zo extreem als mijn broertje. Ik doe leuke dingen, maar kan de dag erna helemaal ervan af zijn. Alleen als ik emotioneel ben, krijg ik opeens zin om op te ruimen.In mijn hoofd speelt er altijd van alles af - ik kan tot vervelend toe erg veel en diep nadenken en heb daar weinig tot geen controle over, terwijl ik heel graag in het moment wil leven. Ik zit dus vol tegenstrijdigheden.
Als ik eindelijk weet wat ik wil, voelt het alsof er een torensmeter hoge drempel is, en weet ik niet meer van hoe ik van punt A) naar punt B) moet komen, terwijl andere mensen makkelijk een knop kunnen opschakelen. Dus doe ik niks, want dat is veilig. Muziek en films zijn mijn passie en daar kan ik helemaal op in gaan. Pas als er in een groepsgesprek een voor mij interesssant onderwerp (vaak filosofisch, maatschappelijk probleem, nieuws, organisatie, cultuur) kan ik opeens wel heel erg fel in een groepsgesprek etc. worden en actief deelnemen.

Omdat ik mijn tweede studie inmiddels na een jaar heb afgebroken en nu alle tijd voor mezelf heb, leer ik dat mijn kernmerken alleen maar versterkt worden. Ik heb nu totaal geen routine of ritme meer. Inmiddels weet ik waar ik heen wil, maar weet niet hoe ik er moet komen en hoe ik die dingen uit mezelf moet krijgen. Als ik naar vrienden&vriendinnen kijk en waar zij nu staan in het leven, word ik lichtelijk jaloers en heb het gevoel alsof ik altijd 2 stappen naar voren doe, maar vervolgens 3 terug. Heb vaak het idee dat ik mijn eigen geluk aan het saboteren ben, maar tevens kan ik er ook 'niks aan doen'. Door mijn angst en door dingen niet te doen, I feel like I'm my own worst enemy.

Sorry voor mijn lange verhaal, maar dit is eigenlijk de eerste keer dat ik dit zo allemaal 'vertel'.
Wat raden jullie mij aan, contact opnemen met een psycholoog om me te laten testen? Mijn vader en broertje weigeren elke vorm van hulp. Of valt het allemaal mee en zit ik gewoon in het verkeerde topic :P

[ Bericht 0% gewijzigd door MidnightB00m op 01-06-2011 12:59:41 ]
  woensdag 1 juni 2011 @ 13:02:43 #284
181399 Swiffer
Opgeruimd staat netjes.
pi_97578918
je bent allereerst niet verantwoordelijk voor je vader of broertje, laat dat voorop staan. Zorg eerst goed voor jezelf, en ga om te beginnen naar de huisarts om je verhaal te doen, die kan je vast helpen/doorverwijzen.

Succes.

[ Bericht 0% gewijzigd door Swiffer op 01-06-2011 15:03:43 ]
pi_97579716
Zo! Gesprek gehad en door naar de volgende ronde! *O*
Brutal. Fucking. Metal.
  woensdag 1 juni 2011 @ 13:53:35 #286
307943 DuracellPower
Ever lasting power
pi_97580736
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 mei 2011 18:40 schreef AcidFay het volgende:
Het is natuurlijk wel op de zelfde lijn zitten idd, anders trek de een de ander mee naar beneden.

Een van de twee personen adhd moet ook kunnen natuurlijk. Als je geen adhd hebt kun je natuurlijk ook begrip hebben voor de problematiek. Zal er wel van af hangen of het gaat vreten. Maar dat kan ook bij een adhder gaan vreten.

Meer ervaringen?
4 jaar aan ervaringen voor je ;) Maar nu even aan het werk. kom er nog even op terug ;)
pi_97588192
Hee ik ben gek aan het worden. 4Havo, de enige die wat uitvoerd, maar toch lukt het niet, ik sta wel 7 gemiddeld maar het is niet genoeg, denk ik.

Sorry voor al die komma's . Ik heb 24/7 hoofdpijn en ik slik niet eens Ritalin. Houd dit echt niet meer vol. School gaat mij zogenaamd begeleiden, dat was 4 maanden geleden. Mama heeft de psycholoog gestopt? Ze zou naar eentje zoeken die dichter in de buurt was, zij ze.

Op school noemen ze mij psycho, maar wel op een leuke manier. Fijn. Het is niet leuk om uit het niets iets onzinnigs te roepen, persé te willen dat de deur dicht moet en vervolgens in huilen uit te barsten als dat niet gebeurd & het is ook niet leuk om voor je uit staren en te horen krijgen dat je ongeďnteresseerd bent.

Niemand snapt me, logisch snap het zelf ook niet.
Wauw,zelfmedelijden to the fullest!
  woensdag 1 juni 2011 @ 18:33:01 #288
307943 DuracellPower
Ever lasting power
pi_97590204
Ik heb al het gevoel dat ik al jaren heel veel stress heb, maar niet overspannen raak... zeg maar (dus door maar stuiter in mijn hoofd en in mijn lijf )

Dat bedacht ik mij gisteren ineens ;)
  donderdag 2 juni 2011 @ 00:56:58 #289
344362 BusterNL
Sitting on cloud 12
pi_97608353
quote:
0s.gif Op woensdag 1 juni 2011 18:33 schreef DuracellPower het volgende:
Ik heb al het gevoel dat ik al jaren heel veel stress heb, maar niet overspannen raak... zeg maar (dus door maar stuiter in mijn hoofd en in mijn lijf )

Dat bedacht ik mij gisteren ineens ;)
Da's een mooie beschrijving. Die onrust, dat gehaaste gevoel heb ik ook. Erg vervelend.

Heb de diagnose adhd gekregen. Dacht zelf dat ik add zou hebben, maar dat komt omdat ik friemelen, tikken, draaien en onrust bij lang stil zitten (maar ik blijf wel gewoon zitten) niet zou vallen onder hyper. Maar ja, ik ben ook geen specialist he?

Deze week eerste afspraak met de coach. Dit wordt nu 2-wekelijks. Pas over een kleine maand afspraak met de psych voor de medicijnen. Ben erg benieuwd wat dit voor mij kan betekenen. Kan niet wachten :D
  donderdag 2 juni 2011 @ 01:47:50 #290
316890 jw-ole-ole
Au revoir Simone...
pi_97610076
quote:
- Ik dagdroom erg veel
- ben creatief
- in groepsgesprekken hou ik me op de achtergrond,
- chaotisch,
- ben altijd van alles kwijt. maar kan wel heel goed met mensen omgaan..
- Ik weet nooit wat ik wil,
- trek me snel terug in dagdromen
- uitstelgedrag
- ik me opeens heel sterk kan concentreren
- In mijn hoofd speelt er altijd van alles af -
- ik kan tot vervelend toe erg veel en diep nadenken en heb daar weinig tot geen controle over,
- terwijl ik heel graag in het moment wil leven.
- Als ik eindelijk weet wat ik wil, voelt het alsof er een torensmeter hoge drempel is,
- en weet ik niet meer van hoe ik van punt A) naar punt B) moet komen,
- terwijl andere mensen makkelijk een knop kunnen opschakelen.
- Dus doe ik niks, want dat is veilig.
- Pas als er in een groepsgesprek een voor mij interesssant onderwerp (vaak filosofisch, maatschappelijk probleem, nieuws, organisatie, cultuur) kan ik opeens wel heel erg fel in een groepsgesprek etc. worden en actief deelnemen.

- Ik heb nu totaal geen routine of ritme meer.
- Inmiddels weet ik waar ik heen wil, maar weet niet hoe ik er moet komen en hoe ik die dingen uit mezelf moet krijgen.

Heb even de ADD kenmerken uit je tekst opgesomd.
Een afspraak maken met een psycholoog of een psychiater die verstand heeft van AD(H)D bij studenten lijkt me wel een goed plan ja. :P
The definition of insanity is doing the same thing over and over again and expecting different results. Albert Einstein.
  donderdag 2 juni 2011 @ 01:57:43 #291
316890 jw-ole-ole
Au revoir Simone...
pi_97610292
quote:
Hee ik ben gek aan het worden. 4Havo, de enige die wat uitvoerd, maar toch lukt het niet, ik sta wel 7 gemiddeld maar het is niet genoeg, denk ik.

Sorry voor al die komma's . Ik heb 24/7 hoofdpijn en ik slik niet eens Ritalin. Houd dit echt niet meer vol. School gaat mij zogenaamd begeleiden, dat was 4 maanden geleden. Mama heeft de psycholoog gestopt? Ze zou naar eentje zoeken die dichter in de buurt was, zij ze.

Op school noemen ze mij psycho, maar wel op een leuke manier. Fijn. Het is niet leuk om uit het niets iets onzinnigs te roepen, persé te willen dat de deur dicht moet en vervolgens in huilen uit te barsten als dat niet gebeurd & het is ook niet leuk om voor je uit staren en te horen krijgen dat je ongeďnteresseerd bent.

Niemand snapt me, logisch snap het zelf ook niet.
Wauw,zelfmedelijden to the fullest!
Jups, je bent idd gek aan het worden. ;)
Meteen actie ondernemen en je, via je huisarts, aanmelden bij het GGZ en laten uitzoeken wat er nou echt met je aan de hand is. :s)

(ps, een 7 gemiddeld is anders best netjes hoor :* )
The definition of insanity is doing the same thing over and over again and expecting different results. Albert Einstein.
  donderdag 2 juni 2011 @ 18:55:37 #292
307943 DuracellPower
Ever lasting power
pi_97628063
quote:
0s.gif Op donderdag 2 juni 2011 00:56 schreef BusterNL het volgende:

[..]

Da's een mooie beschrijving. Die onrust, dat gehaaste gevoel heb ik ook. Erg vervelend.

Ja he? Het schoot mij ineens te binnen, vroeg mij alleen af mensen dit zouden begrijpen als ik dit zeg, maar bedacht toen dat mensen in dit topic het wel zouden snappen ;)
  vrijdag 3 juni 2011 @ 13:18:25 #293
291070 Aristoo
Boo! 2U2..
pi_97654846
Hi,All
ADD/ADHD.
Vloek of zegen?
  vrijdag 3 juni 2011 @ 13:40:50 #294
307943 DuracellPower
Ever lasting power
pi_97655519
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 juni 2011 13:18 schreef Aristoo het volgende:
Hi,All
ADD/ADHD.
Vloek of zegen?
beide :)
  vrijdag 3 juni 2011 @ 13:51:01 #295
291070 Aristoo
Boo! 2U2..
pi_97655835
quote:
0s.gif Op woensdag 1 juni 2011 18:33 schreef DuracellPower het volgende:
Ik heb al het gevoel dat ik al jaren heel veel stress heb, maar niet overspannen raak... zeg maar (dus door maar stuiter in mijn hoofd en in mijn lijf )

Dat bedacht ik mij gisteren ineens ;)
Kwestie van stresscoping dus, want die overspannenheid komt vanzelf wel als het zo doorgaat..
  vrijdag 3 juni 2011 @ 13:52:26 #296
307943 DuracellPower
Ever lasting power
pi_97655889
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 juni 2011 13:51 schreef Aristoo het volgende:

[..]

Kwestie van stresscoping dus, want die overspannenheid komt vanzelf wel als het zo doorgaat..
Dat doe ik dan al een jaar of 20 :)
  vrijdag 3 juni 2011 @ 13:57:07 #297
291070 Aristoo
Boo! 2U2..
pi_97656046
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 juni 2011 13:52 schreef DuracellPower het volgende:

[..]

Dat doe ik dan al een jaar of 20 :)
met hulp van buitenaf of is het een autodidactische kwestie?
  vrijdag 3 juni 2011 @ 14:03:10 #298
291070 Aristoo
Boo! 2U2..
pi_97656264
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 juni 2011 13:40 schreef DuracellPower het volgende:

[..]

beide :)
Verklaar je (tot aller lering ende vermaak) nader,ajb
  vrijdag 3 juni 2011 @ 14:16:46 #299
291070 Aristoo
Boo! 2U2..
pi_97656714
Iemand hier daarbij ook bipolair en hooggevoelig/hoogbegaafd?
pi_97658120
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 juni 2011 14:16 schreef Aristoo het volgende:
Iemand hier daarbij ook bipolair en hooggevoelig/hoogbegaafd?
Sorry hier alleenADHD en bipolair.. Helaas niet ook nog eens hoogbegaafd :{
Grote talenten weten wanneer ze moeten stoppen
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')