Ik doe het na de eerste rijs en dan kan het uit de koelkast nog eens rijzen.quote:Op zondag 10 juli 2011 21:34 schreef uniekhoorn het volgende:
LIjkt mij heerlijk Blurred!
Heb nog steeds geen volkorenbrood gemaakt, kom er niet aan toe ofzo?
Maar als ik morgen om een uur of 10 in de ochtend een deeg in de oven wil schuiven.
Moet ik het deeg dan bij de 1e rijs of de 2e rijs overnacht in de koelkast doen?
Van harte nog. Lijkt me een boeiend boek.quote:Op donderdag 14 juli 2011 15:56 schreef MaximusTG het volgende:
Met dit mooie boek dat ik pas voor mn verjaardag heb gekregen ga ik denk ik eens aan de gang!
[ link | afbeelding ]
Ik ga voor het San Fransisco Sourdough Bread . Nu eerst mn starter bijvoederen .
Klinkt heel bijzonderquote:Op zaterdag 16 juli 2011 16:33 schreef evo87 het volgende:
morgenochtend brood met kokosmelk, mango, pinda's en wat specerijen. Foto's volgen
Ben benieuwd Uniek,laat je het weten?quote:Op woensdag 20 juli 2011 23:55 schreef uniekhoorn het volgende:
Zo, mijn volkorenbrood staat nou voor de eerste keer te rijzen. Straks nog eens goed doorkneden, in siliconenbakding doen en dan overnacht in de koelkast laten staan. Hopen dat het lukt, 2e rijs van zo'n 10 uur in de koelkast
Niets proef geen verschil.quote:Op donderdag 21 juli 2011 15:28 schreef Freddeh het volgende:
Wat doet het karnemelk precies met de smaak uiteindelijk?
ziet er goed uit!quote:Op donderdag 21 juli 2011 17:38 schreef uniekhoorn het volgende:
Meer dan de helft is al op
[ afbeelding ]
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |