abonnement Unibet Coolblue
pi_96709866
Deel nummer 5

Plaats hier klachten die eigenlijk geen topic verdienen maar waarbij je wel zoiets hebt van: dat is wel een klacht.

Vorige delen:
[Centraal] Kleine Klachten Topic #1
[Centraal] Kleine Klachten Topic #2
[Centraal] Kleine Klachten Topic #3
[Centraal] Kleine Klachten Topic #4
pi_96709943
Ok.
Ik heb balkanker.
  donderdag 12 mei 2011 @ 19:23:38 #3
205549 daruk
Honten,kadden en caffia's
pi_96709987
quote:
0s.gif Op donderdag 12 mei 2011 19:22 schreef GeileHond het volgende:
Ok.
Ik heb balkanker.
en dat is een kleine klacht?
Op donderdag 6 januari 2011 23:31 schreef Chillerd het volgende:
O ja. Op FOK is iedereen perfect.
pi_96710013
quote:
0s.gif Op donderdag 12 mei 2011 19:23 schreef daruk het volgende:

[..]

en dat is een kleine klacht?
Mijn penis is groter ja.
  donderdag 12 mei 2011 @ 19:25:02 #5
333374 Lithia
Too serious
pi_96710067
Topics die 7 maanden nodig hebben om vol te raken.
Op dinsdag 13 november 2012 21:54 schreef tong80 het volgende:
Ik laat je kreunen en smeken naar genade als ik je achterlangs neem.
:P
pi_96710905
quote:
11s.gif Op donderdag 12 mei 2011 19:25 schreef Lithia het volgende:
Topics die 7 maanden nodig hebben om vol te raken.
Dat geeft toch niks? 't is mooi dat dit soort topics er zijn.
  donderdag 12 mei 2011 @ 20:24:29 #7
333374 Lithia
Too serious
pi_96713656
Nee.
Op dinsdag 13 november 2012 21:54 schreef tong80 het volgende:
Ik laat je kreunen en smeken naar genade als ik je achterlangs neem.
:P
  donderdag 12 mei 2011 @ 20:25:26 #8
340390 sinepedraap
lieve baggeraar
pi_96713710
KLB is al een kleine klachten topic :')
Mijn nieuwe ondertitel
pi_96714492
quote:
0s.gif Op donderdag 12 mei 2011 19:24 schreef GeileHond het volgende:

[..]

Mijn penis is groter ja.
_O-
Mag deze opmerking een lintje?
zarGon schreef het volgende:
SwJ, waarom probeer je het nog?
Compliment schreef het volgende:
SofaKing heeft de sterkste argumenten! De winnaar van deze mentale battle _O_
pi_96714730
quote:
0s.gif Op woensdag 11 mei 2011 15:57 schreef Chai het volgende:
okay mijn ergernissen (bereid je voor...)

mensen die andere mensen niet in hun waarde kunnen laten en maar door blijven zagen omdat hun mening toch altijd de enige is die geldig is Zal er even bij zeggen dat ik dit asociale gedrag hier in het topic heb gezien en dat het me zeer verbaast dat zoveel bokkers het niet gewoon oneens kunnen zijn met iemand, maar dat ze er dan altijd een discussie van moeten maken wie er gelijk heeft.
Verder ook veel bokkers die compleet uit hun dak gaan tegen 12jarige meisjes hier op bokt, die meiden kun je echt beter op een andere manier uitleggen dat ze niet goed bezig zijn dan om ze uit te foeteren hoor.

het overgrote deel van 'de jeugd van tegenwoordig'. Ik zit in de eindexamenklas (VWO 6) en ik moet werkelijk in de gangen oppassen voor losse beentjes en word regelmatig uitgescholden, en dat zijn dan kinderen die in de 3e klas zitten, maar ook een stel uit de 5e klas (waarvan je toch verwacht dat ze iets volwassener zijn). "in mijn tijd" in de derde klas moest je het echt niet in je hoofd halen om uit te halen naar zesdeklassers.
En dan heb je in de winter de sneeuwballen die op een of andere manier ook áltijd op mij terecht komen, want ze gaan met een heel peloton voor de deur van de school staan zodat je er niet langs kunt en net zo lang blijven gooien tot er eentje raak is. En in de zomer gooien mensen flesjes water naar je. En dan niet alleen het water maar regelmatig het hele flesje.

Overigens ben ik ook al eens in elkaar geslagen door een groepje mensen, gewoon omdat ik er wat 'anders' uit zie dan de gemiddelde persoon. Ze wilden mijn fiets het kanaal in gooien, hebben op mij gespuugd, geslagen, geschopt en ik ben weggefietst om hulp te halen maar mijn vriendin kon niet meer lopen (wat overigens wel haar eigen aanstellerij was hoor, maar daar is ze goed in) dus die hebben ze nog eens te pakken gehad.

Mensen die altijd lopen te klagen dat ze zelfmoord gaan plegen, het liefst zo hard mogelijk zodat iedereen medelijden met ze krijgt. Gister weer iemand gehad die zaagde dat haar vriendin zelfmoord wilde plegen, dus ik rustig uitgelegd dat dat 9 van de 10 keer niet gebeurt, en begint zij op me te vitten dat ik me er niet mee moet bemoeien want ik weet er toch niks van af. Ik ben zelf ook meer dan 2 jaar suicidaal geweest dus ik weet er dus echt wel iets van af, en mede daardoor kan ik ook zeggen dat het meestal toch niet gebeurt, zeker bij die leeftijdsgroepen is het heel vaak meer een roep om aandacht (14-17)

Mensen die zeggen 'ohja, dat heb ik ook gehad maar dan veel erger' en dan een heel eigen verhaal gaan ophangen over hoeveel blessures en gebroken botten ze al wel niet gehad hebben en hoe erg dat wel niet is.

oudere mensen die overal over zitten te zagen. Laatst in de buurtbus kwamen er twee oudere vrouwen binnen, rekenen kaartje af, gaan met z'n tweeën naast elkaar zitten en gaan vervolgens tegen elkaar zitten zagen "ja dat kind staat niet eens voor ons op, asociaal van hier tot ginder, die jeugd van tegenwoordig!" Nou dames, jullie hebben allebei een plek en nog naast elkaar ook dus ga dan niet op mij zitten vitten zeg.
Sowieso ouderen die alléén maar zitten te roddelen met elkaar en je boos aankijken als je erlangs wilt of als je überhaupt geluid maakt, want je bent tenslotte één van die asociale rotkinderen.

de buschauffeurs in zutphen.. die komen dan met een noodgang ergens uit een afslag en vinden dat de weg van hen is waardoor je als fietser daar regelmatig je stuur om moet gooien omdat je anders gewoon platgereden wordt. Zelfde voor mensen die niet in hun achteruitkijkspiegel kijken als ze uitparkeren, ik ben niet onzichtbaar ofzo. Ben op die manier ook al eens aangereden door iemand die achteruit van de oprit af reed, dus ik netjes stoppen, hij stopte ook dus ik reed door, en uiteraard precies toen ik erachter zat ging hij weer met een noodgang achteruit, tegen mij aan, reed hard weg, stopte na een x aantal meter en kwam terug om te vragen of hij me geraakt had (voel je dat niet dan?) en verder geen sorry of wat dan ook. Ik vermoed dat het meer was dat ik anders zijn kentekennummer had, dat hij nog stopte en terug kwam.

mensen die je omver duwen bij concerten, als het nou begonnen is en je bent enthousiast aan het dansen en je raakt iemand.. okay. maar als je gewoon naar binnen wilt kun je best even wachten tot de deuren open zijn, je komt echt niet sneller binnen als er een hele berg omver geduwde mensen voor je ligt.

mensen die de hele tijd aan je zitten. Vooral ook met concerten denken oude kerels dat ze elk jong meisje wel even aan de kont kunnen zitten, maar ook van die jonge gozers. Had laatste keer dat dat gebeurde m'n kisten van New Rock aan met overal ijzer, dan krijg je toch wel de neiging om net even te gaan verstaan op de voet van zo'n jongen, ik kan er zó slecht tegen. Afgelopen vakantie was er ook een 'vriend' van ons op bezoek die ook vreselijk asociaal was, ik had hem gesmst dat ik ziek was (migraine, misselijk, viel bijna om) en nog heeft hij me de hele twee dagen dat hij bij ons was alleen maar betast en geprobeerd te zoenen, hij dronk zo uit de fles drinken die mijn vriend voor MIJ gekocht had (want ik drink geen bier dus hij had voor mij smirnoff gekocht), hij at het eten op wat mijn vriend en ik wilden bewaren voor later, hij dronk al het bier op.. en het was zijn eerste keer bij ons. Nou vind ik het prima als iemand zich op z'n gemak voelt maar er zijn wel grenzen..

onze buurman die altijd bijen hield. Ja leuke hobby, maar daardoor konden wij niet meer in de tuin zitten omdat wij elke zomer weer een bijenplaag over ons heen kregen. Konden niet meer schommelen want daar zaten altijd beesten op, trampoline zaten altijd beesten op.. blegh. Ik twijfel ook of je bijen mag houden in een woonwijk, de meeste imkers die ik ken houden hun bijen in een weiland zo ver mogelijk weg van de bewoonde wereld. Ben stiekem ook wel blij dat die man overleden is.

Mensen die mij als dagboek gebruiken. Krijg nu net weer een smsje toevallig, maar ik kan tegenwoordig van tevoren al zeggen van wie het is. "omg er stond een man op het station!" "omg de shcoenenmaker bij de sims heet bedankt dee!".. Ik heb zelf ook nog een leven, heb ook al meerdere keren gezegd dat ik het nogal irritant vind, maar dan is luisteren opeens heel moeilijk.

Mensen die gaan staan kijken bij een ongeluk of als iemand in elkaar geslagen wordt. En dan ook puur kijken, niks geen 112 bellen of helpen.

Traktoren en vrachtwagens die veeeel te hard rijden en veel te breed zijn waardoor je met de auto of met de buurtbus zowat de sloot in moet rijden wil je niet geplet worden, want ze vertragen echt niet voor je

van die schoolgaande jeugd die met z'n 3en tot 8en naast elkaar (proberen te) fietsen en vaak als ik eraan kom expres de hele weg innemen omdat dat grappig is. Vind het dan zelf ook wel grappig als ik me er eens langsheen moet duwen dat mijn fietstas perongeluk wat te ver uitsteekt en zij met z'n allen neer gaan (wat nog niet gebeurd is, maar eerlijk is eerlijk, dat zouden ze wel verdienen). Of van die fietsers die midden op het fietspad gaan staan bij een stoplicht en dan héél langzaam optrekken.. daar wil ik ook nog wel eens kort voor langs rijden als ik ze inhaal.

Mensen die overal op lopen te spugen.

KINDEREN EN VUURWERK. Ik durf hier rond oud en nieuw een week niet naar buiten. Ben meerdere keren bekogeld met vuurwerk en ook onze huisdieren moeten het regelmatig bezuren. Bovendien blazen ze je brievenbus op als je iets te laat bent om die eraf te halen.

kinderfeestjes waar geen ouders bij zijn. dan zijn ze eerst een paar uurtjes bij pietje thuis geweest en dan mogen ze even loslopen en komen ze hierheen, gaan ze stenen tegen onze ruiten gooien, aanbellen, wegrennen, gillen, op de ramen slaan, zelfs ACHTER het huis lopen en daar op de deur slaan.. dat vind ik echt te gek voor woorden. Dat dronken jongelui dat af en toe doen, tsja, die zijn niet intelligenter.. maar kinderen van 5 jaar!!!

auto's die niet afremmen voor je paard. Heb dan een keer gehad met een verzorgtinker, nou is dat een kalm beest maar moet er niet aan denken als ik dan op een heethoofd zit, paard kon nergens heen (was onder een viaduct) dus daar waren gegarandeerd ongelukken van gekomen.

chauffeur van de buurtbus die rookt in de bus met alle ramen en deuren dicht. Heb hier melding van gemaakt en de beste man is er inmiddels op aangesproken, ik was het wel eens zat om steeds misselijk en stinkend naar de rook thuis te komen.

mensen die schelden met k*nker.

mensen die langs komen fietsen met hun muziek op hun mobiel op z'n hardst aan, koop dan even oortjes als die niet bij je telefoon geleverd waren, ik vind het vervelend om dat soort muziek van anderen te moeten horen.

ongevraagd aan andermans spullen of beesten zitten, of dingen jatten.

van die grote paardentrams die in een vlotte draf langskomen op een groot breed pad terwijl ze je hebben gezien, hierdoor is het paard waar wij mee reden met iemand op de bok die bezig was met een cursus op hol geslagen. Ik snap dat je je rondje gewoon wil maken zoals jij het wilt, maar de regels zijn niet voor niets dat je elkaar in stap moet passeren, en zeker met dit soort grote wagens volgeladen met mensen die kabaal maken..

wielrenners.

foto's jatten.. ben nu al regelmatig foto's tegengekomen die ik gemaakt heb, die van mijn eigen site gehaald zijn waar duidelijk op stond dat de foto's NIET GEBRUIKT mochten worden. Vervolgens een boel gezeik en scheldwoorden over je heen krijgen als je iemand daarop wijst en dan vaak ook nog van 12/13 jarige meiden die denken dat ze alles toch beter weten. Totdat ze een keer iemand op hun dak krijgen voor copyrightschending etc.

mensen die heel veel drinken of drugs gebruiken en dan andere mensen ermee lastig gaan vallen. Als je zonodig zat moet worden, doe het dan thuis of zorg dat je binnen de grenzen van 'leuk' blijft.

mensen die hun kinderen op de manege niet een beetje in toom kunnen houden. Vaak van die kinderen die niks van paarden willen weten maar nog niet alleen thuis kunnen blijven, en dus maar hard gillend en schreeuwend rondjes gaan rennen langs de paarden, en dat dan ook vaak tijdens de wedstrijden, want dan komt natuurlijk het hele gezin kijken.

mensen die tegen je stoel aan schoppen in de bioscoop of in de bus. Of mensen die in de bioscoop met hun benen op 'tafel' gaan zitten, de hele tijd met hun mobiel zitten, zitten te praten, met eten zitten te gooien, gillende kinderen.. etcetera

mensen die je hun geloof proberen op te dringen. Merk vooral bij christenen dat ze heel erg vaak roepen dat je respect voor hen moet hebben, maar andersom merk ik er nog niet zoveel van. Heb al regelmatig van christenen te horen gekregen dat ik door demonen bezeten ben omdat ik vaak in het zwart gekleed ga.

mensen die vinden dat mijn vriend en ik geen relatie hebben, omdat het een open relatie op basis van vertrouwen is in plaats van een jaloerse gesloten relatie. Als iemand dan ook nog gaat roepen 'ach ik hecht gewoon meer aan normen en waarden dan mensen van onze leeftijd' heb ik wel echt zoiets van.. we gaan niet vreemd, we geven elkaar de vrijheid om dingen te ontdekken..

zo.. voorlopig wel weer even genoeg gezeurd denk ik
http://www.bokt.nl/forums/viewtopic.php?f=2&t=1462507&uf=80863 :')
Op woensdag 5 mei 2010 00:37 schreef henrydg het volgende:
GATVERDAMME TS. GAT VR DAMME WAT BEN JIJ GOOR JE KUNT TOCH NAAR HE TOILET LOPEN VUIEL RANSAAP GATVERDAMME :r :r
pi_96714778
Klacht: Dit topic zit ineens in mijn myAT :(
pi_96715785
quote:
0s.gif Op donderdag 12 mei 2011 20:25 schreef sinepedraap het volgende:
KLB is al een kleine klachten topic :')
Er zitten soms zeer terechte klachten in KLB. Soms.
Dit is gewoon even een 'ongemakje' klb topic, zoals dat je net je telefoonbotje stoot, of je kleine teen tegen de tafelpoot tikt. Of als je je volle koffiemok over je dure nieuwe macbook heenslaat. ofwachtnee dat laatste is dan natuurlijk een echte KLACHT, dat past hier niet meer.
  donderdag 12 mei 2011 @ 21:52:01 #13
344777 MrAerox
Aerox driver. (H)
pi_96721624
:{ Ik moet de hond nog uitlaten, geen zin.
pi_96721632
Even een kleine klacht dan maar: die voortdurende layout changes bij Youtube.
Elke keer weer zitten ze te kloten met de opmaak. Dan zit je subscriptions knopje rechts, dan links, dan is het onder een uitklapmenuutje, nu is het weer veranderd en zit er plots een volle balk rechts met een onzinnige recommended channels list...
Laat het toch even zo zoals het is!
pi_96721678
Iemand heeft mijn UI gejat. :(
pi_96721767
quote:
7s.gif Op donderdag 12 mei 2011 21:52 schreef Dimens het volgende:
Iemand heeft mijn UI gejat. :(
't is wel een volhouder, die gast in je UI! Of hij heeft 'moeite'.
  Forum Admin donderdag 12 mei 2011 @ 21:54:45 #17
240730 crew  Opa.Bakkebaard
Heeft een huisje.
pi_96721950
quote:
7s.gif Op donderdag 12 mei 2011 21:52 schreef Dimens het volgende:
Iemand heeft mijn UI gejat. :(
Jij was ook niet de eerste toch?
pi_96722546
quote:
5s.gif Op donderdag 12 mei 2011 21:54 schreef Opa.Bakkebaard het volgende:

[..]

Jij was ook niet de eerste toch?
Ik heb nu mooie kleurtjes, dat heeft niemand.
  Forum Admin donderdag 12 mei 2011 @ 22:06:24 #19
240730 crew  Opa.Bakkebaard
Heeft een huisje.
pi_96723203
quote:
7s.gif Op donderdag 12 mei 2011 21:59 schreef Dimens het volgende:
Ik heb nu mooie kleurtjes, dat heeft niemand.
Zo herken ik je iig weer.
pi_96723406
quote:
14s.gif Op donderdag 12 mei 2011 22:06 schreef Opa.Bakkebaard het volgende:

[..]

Zo herken ik je iig weer.
Deze:
avatar4773_3.gif
Of deze:
Dimens.gif
pi_96803405
quote:
Moest jij niet gniffelen dan?
  zaterdag 14 mei 2011 @ 19:28:11 #22
246584 Ensaf
IK DACHT HET NIET.
pi_96803717
Pricecheck, Ibood, tekst-selecteer-blokje, je-hebt-een-pm-blokje, van dat soort onzin.

:(
¿sɐʍ puǝǝ uǝǝ ʞı sןɐ uǝzǝן ʞoo ʇɥɔıɹǝq ʇıp ǝɾ noZ
pi_96808846
Geweldig! Heb ik net hoofdpijn is er geen paracetamol in huis :') kan t nog erger... slapen helpt niet :{
pi_96835231
Alweer bijna een jaar geleden dat Hetiszover zijn laatste post plaatste. -O-
  Forum Admin zondag 15 mei 2011 @ 14:04:16 #25
54263 crew  Pharkus
eeuwig vader, deeltijd autist
pi_96836163
Upc live doet het niet
Een vel leeg papier kan altijd nog een mooie tekening worden.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')