abonnement Unibet Coolblue
pi_111984253
quote:
0s.gif Op donderdag 24 mei 2012 08:01 schreef erik-nina het volgende:
@ksjansen: Bedoel je met Veldhoven het lasercentrum of Aesthetics?
Aesthetics.

Zie nu ook dit:

http://www.kliniekveldhoven.nl/r20-tattoo-verwijderen.html

Je krijgt dus de helft korting als je je op die manier laat behandelen: ze zien het als test.
Interesting....
  donderdag 24 mei 2012 @ 20:39:40 #277
28167 matthijst
In a New York State of Mind
pi_111984891
Haha, wtf is er gebeurd met die blabla van ze dat het echt niet kon, vaker dan 1x per 10 weken...

Edit, ah, verhaal gelezen, ze geloven er nog niet echt in dus.
Haters everywhere but I don't really care.
pi_111990166
Volgens zapatat.net is de r20 methode nog niet zo geschikt voor kleurentattoes. 'some early attemps on colored tattoos have been problematic', ze testen daar nog of het wel kan met kleur. Voor zwart zou dat al succesvol getest zijn.
pi_111996331
Hey mooi dat aesthetics dit gaat onderzoeken!!

Zoals ik het lees geloven ze er evt wel in, alleen denken ze dat er een grotere kans is op littekenvorming.

Hopen dat ze snel met de resultaten van het onderzoek gaan komen.
pi_112009774
idem hier, vind het super dat een kliniek mee gaat in nieuwe ontwikkelingen maar wel stelt het uit eerste hand te willen beoordelen, dus het eerst zelf voorzichtig gaat proberen.
dit houdt ook in dat zodra ze resultaten hebben, dit dus echt hun eigen resultaten zijn en ze dus niet zomaar wat gaan roepen over 'wat er gezegd wordt over deze methode', dat vind ik wel een prettig idee.

ik zoek nu een stuk minder op websites en methoden van andere behandelaars maar eerder heb ik geregeld dezelfde resultaat-foto's bij allerlei verschillende behandelaars gezien, dan weet je dat je genept wordt en dat ze geen of andere resultaten van zichzelf hebben.
als ik bij een behandelaar kom wil ik niet weten 'wat er gezegd wordt' of foto's zien van andere mensen, dan wil ik weten wat hun eigen ervaringen zijn en foto's zien van hun eigen klanten.

ik denk dat ik het zelf eigenlijk ook wel zou willen proberen.
wat een spannende ontwikkelingen weer!
Perfect paranoia is perfect awareness. Yes, I am a misfit.
pi_112018060
Idd!!! Wil het misschien ook wel proberen.. Alhoewel ik me wel afvraag of het dan ook echt veel sneller gaat. Want uiteindelijk moet je lichaam het toch afvoeren en dat gaat niet sneller door het laseren.. Maar zeker spannende ontwikkelingen!!!
pi_112023606
Ik ga het over 2 weken proberen, ik ben zeer benieuwd.
pi_112029659
Ik ben ook zeker heel benieuwd, maar ik denk dat we toch ook wel een beetje voorzichtig moeten zijn. Ik kan toch niet geloven dat, terwijl het verwijderen van een tattoo nu echt jaren duurt, je er met deze behandeling er in 1 of 2 x laseren vanaf bent. Ik blijf toch wel sceptisch. En zeker is het risico op extra littekenvorming iets om rekening mee te houden. Het is het ook niet waard, om maar sneller van je tattoo af te zijn, de rest van je leven met littekens rond te lopen.

Ik heb volgende week een afspraak bij aesthetics en ben zeer benieuwd hoe zij erover denken, en of zij misschien directe contacten met klinieken in Amerika hebben waardoor zij die "onderzoeken" kunnen verifieren.

Het geeft me wel een goed gevoel bij deze kliniek, dat zij er op deze manier mee omgaan en zelf een onderzoek in stellen en toegeven erg sceptisch te zijn. Ik denk dat als ze gaan adverteren met deze recente ontwikkellingen ze er aardig geld aan kunnen verdienen. Het siert hun dat ze dat dus niet doen maar zelf grondig onderzoek verrichten.

Ik laat jullie weten hoe het gesprek verlopen is.

gr Erik

[ Bericht 13% gewijzigd door erik-nina op 25-05-2012 22:28:28 ]
pi_112054793
Als niemand het doet gebeurd er niks. Beter melden er wel een paar mensen zich aan :')
Ik denk dat ik best wel een klein lijntje zo wil laten behandelen. Mooi referentiemateriaal met de rest en als het dan een klein littekentje wordt is het niet zo heel erg als de rest wel mooi weggaat.
pi_112055572
Ik vind het vreemd, zeker omdat het nog erg experimenteel is, dat je er dan uberhaupt voor moet betalen. Mensen die pillen e.d. uittesten krijgen daar fiks voor betaald. Dit is natuurlijk lichamelijk minder ingrijpend (meer cosmetisch), maar dan nog vind ik dat je er juist geld voor zou moeten krijgen. De apparatuur hebben ze toch al en nu betaal je hun om proefkonijn te zijn. Beetje de omgekeerde wereld.
Doe maar gek, de rest van Nederland doet al gewoon genoeg
pi_112129338
@ lady_nogaga: Hoe is het herstelproces voor jou verlopen na de 3 behandelingen op 1 dag? Had je meer last en beschadigingen aan je huid dan na 1 behandeling?

Gr Erik
pi_112158427
nee ik had niet meer last van beschadigingen aan mijn huid en het herstel verliep zoals bij de gewone behandeling. En zoals bij de gewone behandeling was mijn huid na ongeveer 1 week weer herteld. Na de behandeling voelde ik wel iets meer een branderig gevoel dan bij de gewone behandeling

groetjes
pi_112210437
Goed nieuws dan :)
Laat ons aub weten of je verschil merkt qua resultaat enzo :)

Een kennis van me in het buitenland heeft 16 keer gelaser, een keer per maand. Die is nu voor 90% klaar...en geen littekens. Denk toch niet dat ik na anderhalf jaar zo ver ben. Vraag me toch af hoe dat zit...
pi_112231059
ja zeker goed!! is nu 2 weken geleden dat ik behandeling heb gehad en ik denk dat het nu al meer resultaat geeft maar om mezelf niet voor gek te houden ben ik begonnen fotos te maken..wat ik nooit eerder deed(behandelaar wel)Ik ga kijken misschien plaats ik binnenkort fotos maar dan een klein stuk van me tattoo dan is het ook onherkenbaar maar is dan wel het resultaat zichtbaar.

ik heb ook geen littekens na 15 keer laseren, hou wel altijd 2 maanden afstand tussen behandelingen. zie wel dat me huid lichter word onder de tattoo eigenlijk zie ik dat alleen bij blauwe kleur

quote:
0s.gif Op woensdag 30 mei 2012 12:37 schreef ksjansen376 het volgende:
Goed nieuws dan :)
Laat ons aub weten of je verschil merkt qua resultaat enzo :)

Een kennis van me in het buitenland heeft 16 keer gelaser, een keer per maand. Die is nu voor 90% klaar...en geen littekens. Denk toch niet dat ik na anderhalf jaar zo ver ben. Vraag me toch af hoe dat zit...
pi_112323939


dit is een deel van mijn tattoo die ik verwijder en je kan ook een klein deel zien dat ik niet verwijder. Dit is een foto gemaakt met mijn telefoon 2 weken na mijn 15 de behandeling. Waarbij de laatste behandeling de R20 methode was, waarbij dus 3 keer is gelaserd op 1 dag.
pi_112324030
sorry is eerste keer dat ik een foto op een forum post dus ik moet nog beetje uitzoeken hoe dat gaat...ik probeer het even nog een keer kijken of het zo lukt

pi_112324610
voor


Na 15 laserbehandelingen

pi_112338185
Goedemorgen mensen,

Laat iemand hier zich bij de laser company in Hoofddorp behandelen?

Groeten,

Nasa
pi_112349497
@ lady_nogaga: Dat zijn al goede resultaten toch!! Hopelijk slaat de R20 behandeling bij je aan en ben je er nu in een paar behandelingen vanaf.

Gr.
pi_112352617
ga zelf ook de nieuwe laserbehandeling een kans geven. medio juli is het weer mijn beurt, dus ik hou jullie op de hoogte. zal ook foto's maken (vooraf, tijdens, na, dag erna etc) dus zo maar eens kijken hoe en wat dit doet.
verwacht zelf een flinke reactie van mijn huid, vanwege de gevoeligheid ervan.
hoeft niet erg te zijn, het is meer dat ik met alles rekening houd en overal op voorbereid ben.
voldoende injectienaalden in huis van de apotheek dat als er een enorme blaar komt ik deze netjes kan doorprikken (voor als je het wilt weten: altijd met minimaal 2 gaatjes omdat er anders te veel druk ontstaat en daarna vocht opnemen met een steriel gaasje en dan afdekken met een nieuw steriel gaasje, van de eerste hulp geleerd).

maar voor hetzelfde geld denkt mijn huid dit keer opeens: leuk iets nieuws, ik ga dit keer helemaal niet reageren ofzo, sta ik daar helemaal voorbereid op hell breaks loose, wedden?
Perfect paranoia is perfect awareness. Yes, I am a misfit.
pi_112375670
@eric-nina, hoe zijn jouw gesprekken geweest bij de verschillende behandelaars?
pi_112386326
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 juni 2012 10:12 schreef Nasa04 het volgende:
Goedemorgen mensen,

Laat iemand hier zich bij de laser company in Hoofddorp behandelen?

Groeten,

Nasa
Hoi Nasa,
ik ken ze zelf niet uit eigen ervaring, misschien dat iemand er eens geweest is die hier mee schrijft of leest?
heb je al enigszins gegoogled op deze kliniek?
wat overweeg je zelf te laten doen?
Perfect paranoia is perfect awareness. Yes, I am a misfit.
pi_112387689
@Cww: Ik ben op 2 verschillende plekken geweest. Bij het lasercentrum en Aesthetics beide in Velthoven. Ik vondt er toch redelijk veel verschil tussen beide.

Van het lasercentrum was mijn eerste indruk al iets minder. Het "centrum" is niet meer dan een klein kamertje in een verzamelgebouw. Er werdt uitleg gegeven over het aantal behandelingen en de te verwachte resultaten (welke niet gegarandeerd werden), maar verder ook niet veel meer informatie. Gelukkig had ik voor mezelf een hoop vragen opgeschreven die ik wilde stellen. Op de meeste kon wel antwoord gegeven worden maar op sommige vragen ook niet, B.V. op de vraag " wat is het merk van jullie laser?" "Hoe oud is jullie laser?" Sterker nog hier werd een beetje lacherig over gedaan. Wat me ook tegenstond is dat de laser continu tussen 2 fillialen heen en weer vervoerd wordt.

Bij Aesthetics ging het heel anders. Prachtig gebouw, mooie wachtruimte. Het gesprek verliep ook anders, de behandelaar bekeek eerst aandachtig mijn tatoeage en legde daarna heel uitgebreid uit hoe de procedure werkte, hoe de laser werkte, wat ik mocht verwachten en wat juist niet, hoe lang het ging duren...enz. Kortom voordat hij klaar was met praten waren al mijn vragen al beantwoord. Wat mij ook verbaasde is dat hij zelfs garandeerde mijn tatoeage 100% (of misschien 99%) te kunnen verwijderen, maar dat het wel een lange tijd ging duren. Hij stelde voor om 3 x per jaar te behandellen omdat meer behandelen volgens hem geen zin had. Na een jaar zou bekeken worden om evt vaker te behandelen. Dit In tegenstelling tot het lasercentrum waar ik om de 8 weken moest terugkomen. Wat bij beide wel gelijk was waren het aantal behandelingen, ongeveer 12. Prijsverschil was er ook wel degelijk, ik zal daar niet over uitbreiden omdat het maatwerk is ivm de grootte van mijn tatoeage maar het lasercentrum was de helft goedkoper. Vondt ik toch wel een groot verschil!

Vervolgens heb ik het met de behandelaar van Aesthetics (weet niet of hij dokter is?) het uitvoerig over de R20 methode gehad en hieruit kon ik echt wel uit opmaken dat deze man zeer veel kennis heeft en ook zeer kundig is, met een ruime ervaring met het verwijderen van tatoeages. Wat mij een vertrouwd gevoel gaf, een gevoel wat mij bij het lasercentrum ontbrak.

I.v.m. de grootte van mijn tatoeage hebben wij afgesproken dat we de eerste resultaten van het onderzoek gaan afwachten. Omdat hij eerst wat kleinere tatoeages wilde behandelen met de R20 methode zodat ze weten hoe de huid daarop reageert. Over 2 maanden ga ik terug en dan beslissen we beide of we met de R20 methode starten.

Ik ben dus veel wijzer geworden en ook best wel gerustgesteld omdat ik nu weet dat mijn tatoeage goed te verwijderen is. Ik hoop dat de eerste resultaten van de R20 methode positief zijn en ik er over 2 maanden mee kan starten.
Let op ik zeg dus niet dat het lasercentrum geen goede plek is om je tattoo te verwijderen, maar ik vertel alleen mijn ervaringen en bevindingen. Aesthetics springt er voor mij met kop en schouders bovenuit wat betreft deskundigheid, vertrouwdheid en verzorgdheid. Maar dat is waarschijnlijk ook wel de reden van het prijsverschil. En of dat prijsverschil het waard is durf ik ook niet te zeggen. Ik heb van het lasercentrum ook zeer mooie resultaten gezien!

[ Bericht 0% gewijzigd door erik-nina op 04-06-2012 09:22:07 ]
pi_112452041
Hoi Erik, Het verbaast mij dat het Lasercentrum zo reageerde en idd wel bijzonder dat met de laserapparatuur gesleept word van de ene naar de andere locatie.

Ik ben in Breda 2 maanden geleden voor het eerst gelaserd en dat was mij erg goed bevallen, in januari was het tot bloedens toe gelaserd door een prutser. ( en flink ook)
A.s vrijdag wordt ik voor de 3e keer gelaserd en dan de R20 behandeling, ik hou jullie op de hoogte. ( ik heb 2 kleinere tatoeages, waarvan 1 echt al een heel stuk lichter is aldus mijn man)

Wat je schrijft over Aesthetics, prachtig gebouw, mooie wachtruimte, daar betaal je uiteindelijk ook voor!

Maar zeker op je gevoel af gaan, dat is het belangrijkste en ik hoop dat je snel kunt starten met een behandeling.

Succes, groet CWW
  dinsdag 5 juni 2012 @ 00:13:14 #300
28167 matthijst
In a New York State of Mind
pi_112458837
Vreemd. Wie had je bij het lasercentrum? Wij werden de afgelopen 3x geholpen door een kale(nde) man, die de eerste keer duidelijk uitleg gaf en ook nu nog elke keer bij behandelingen aangeeft wat hij doet etc...
Dat het bij hun goedkoper is dan bij een kliniek wel; zoals je al aangeeft zitten ze samen met andere bedrijfjes in een pand, dus ik kan me voorstellen dat dat de kosten drukt.

Ik vind het wel apart dat iemand durft te garanderen dat hij je tatoeage voor 100% weg zal krijgen, dat zou bij mij dan weer een reden zijn om te gaan twijfelen.
Haters everywhere but I don't really care.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')