abonnement Unibet Coolblue
  Moderator dinsdag 10 mei 2011 @ 11:27:14 #1
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_96589843
Huh wat? Kan ik echt een mod wegsturen?

Ja, op reis dus. We zitten hier in de travelsectie van FOK!. Niet in feedback of zo. :)

Wat is de bedoeling van dit topic?

In het vorige topic konden alle users van FOK! een land opgeven als bestemming. In het eerste dobbelsteenavontuur was daar wel een voorwaarde aan gekoppeld. Het moest een euroland zijn. In het tweede dobbelsteenavontuur hadden we als voorwaarde, dat het een land in Europa moest zijn. Ditmaal mochten jullie wereldwijd opties opgeven. Dat was allemaal te volgen in Stuur een mod weg (dobbelsteen beslist) en Stuur een mod weg (dobbelsteen beslist) #2. B-)

Wat is het Grote Dobbelsteenavontuur eigenlijk?

Welnu, dat kun je natuurlijk teruglezen in de vorige topics, maar in het kort komt het hier op neer:
Elke beslissing die we moeten nemen tijdens de reis, laten we over aan de dobbelsteen. Waar we slapen, wat we eten, waar we heen gaan. Daarbij mogen alle users van FOK! opties opgeven voor de dobbelsteen en is er een aparte bijdrage voor de weblog, zoals jullie kunnen zien in onderstaand filmpje dat we schoten voor de weblog in Frankrijk:


In 2009 gingen Costadibalkoni en ik dus naar Frankrijk. De voorbereiding, belevenissen foto's en filmpjes van dat eerste Grote Dobbelsteenavontuur kunnen jullie nalezen in onderstaande topics:

UIO's grote dobbelsteenavontuur
UIO's grote dobbelsteenavontuur #2, vertrek 2 mei!
UIO's & Costa's grote dobbelsteenavontuur #3: Het verslag!
UIO's & Costa's grote dobbelsteenavontuur #4: De nasleep!

Het Grote Dobbelsteenavontuur van 2010 bracht ons naar Oostenrijk, zoals jullie kunnen nalezen in:

UIO's en Costa's 2e grote dobbelsteenavontuur
UIO's en Costa's 2e grote dobbelsteenavontuur #2
Het Grote Dobbelsteenavontuur 2010 # 3: Het complete verslag!

Wie zijn de dobbelsteenavonturiers?

De dobbelsteenavonturiers zijn twee dertigers en ik kan natuurlijk een heel gedetailleerde beschrijving geven, maar we hebben niet voor niets foto's gemaakt. Dus aanschouw de dobbelsteenavonturiers:

090517_61302_DSCF1188.JPG
Links Costadibalkoni, rechts UIO_AMS. B-) B-)

En de dobbelsteen is blauw met gouden ogen, maar ook dat werkt beter met een foto:

090514_61302_16.jpeg
De dobbelsteen en een heel gelukkige serveerster. B-)

En wat wordt voor het vertrek al bepaald?

In eerste instantie natuurlijk het te bezoeken continent en vervolgens het land van bestemming en eventueel het te bezoeken deel. Dit alles zal net als voorgaande jaren gebeuren onder de ogen van onafhankelijke FOK!kers. Vervolgens mogen de users van FOK! opties geven voor de dobbelsteen voor wat betreft de activiteiten in het desbetreffende land.

Dat wil niet zeggen dat we alles via FOK! tot ons nemen. De lokale bevolking betrekken we ook bij het opgeven van opties:

101012_61302_klein0802.JPG

Bijvoorbeeld dit Starbucks-meisje in Wenen gaf Salzburg op als mogelijke volgende reisdoel. :)

Wat is tot nu toe bekend over het dobbelsteenavontuur 2011?

Na een ingewikkelde procedure met voordrachten, een selectiecommissie en een ingewikkelde dobbelprocedure zijn we gekomen tot een bestemming: Canada en meer in het bijzonder de Westkust van Canada.

Vervolgens vroegen we aan de users van FOK!: Als jij in de zomer naar dit Canadese gebied zou gaan, wat zou je dan zeker bezoeken / doen? Al gauw hadden we 6 opties. Uiteindelijk is het kajakken met orka's geworden.

Het West-Canadese land is bezaaid met UNESCO-parken. Daar hebben we ook voor gedobbeld. We gaan naar Waterton Glacier International Peace Park en Head-Smashed-In Buffalo Jump die bij elkaar in de buurt liggen.

Voor het zoeken naar epicentra van lokale aardbevingen (een vaste prik tijdens dobbelsteenavonturen) heb ik voor Fogel een plaatje gemaakt met de mogelijke route met daarop de activiteiten tot dan toe:

101102_61302_Route.JPG

Op basis hiervan kwam hij vanuit Noorwegen naar Schiphol met 6 opties van epicentra. Op Schiphol dobbelde Fogel het epicentrum in Mission als op te zoeken locatie. Met de gebruikelijke zoomlens vonden we de precieze plek:

101106_61302_Mission3.JPG

Dat gaan we wel vinden. B-).

Een andere vaste prik tidjens de dobbelsteenavonturen is de architectuuropdracht van k_man. Niet geheel toevallig hebben we Fogel weer ontmoet op Schiphol en hij dobbelde een 2. Dat betekende weer de hoogte in: 2. Space Needle, Seattle - John Graham. Fijn voor hoogteliefhebbers als we zijn. ;(.

Liefhebbers als we zijn van televisieseries uit de jaren '90 kwamen Costa en ik tot de ontdekking dat onze favoriete series Twin Peaks en Northern Exposure in de staat Washington zijn opgenomen. Een bezoek aan één van de diners uit deze series is natuurlijk een mooie optie voor de dobbelsteen. We gaan op bezoek bij Northern Exposures' The Brick in Roslyn:



Ondertussen kwam Re met een lijst van bekende West-Canadezen. In Oostenrijk gingen we op bezoek bij het geboortehuis van Arnold The Governator Schwarzenegger. In Canada gaan we naar het geboortehuis van WWE-legende Bret The Hitman Hart:



Hij is geboren in Calgary en meer in het bijzonder:

quote:
Wrestling's Hart Family Residence at 435 Patina Place, Patterson Heights, overlooking downtown Calgary, Alberta.
Het nodige inzoomwerk leverde ons dit plaatje op:

110319_61302_huisBWC6.JPG

Onder dit huis bevindt zich het legendarische worsteltrainingscentrum The Dungeon. B-).

De verwachting is dat we op donderdag 25 augustus in een vliegtuig stappen naar Seattle en dan een week of drie rond gaan toeren.

Costa zal één dezer dagen een mail uitsturen naar een reisbureau om de reis naar en de eerste nachten in Seattle te regelen. Daar zitten natuurlijk wel wat keuzemogelijkheden aan vast:

• De vlucht op zich zal geen dobbelsteenbeslissing zijn. We kiezen gewoon de beste optie qua reistijd / overstappen / prijs.
• Aangekomen in Seattle hebben we een auto nodig. Costa zal in zijn mail vragen om een aantal aanbieders en een aantal soorten auto's.
• In Seattle hebben we de eerste dagen een hotel nodig om een beetje te acclimatiseren. Costa zal het reisbureau vragen een aantal hotelopties te geven voor de eerste drie nachten. We staan uiteraard ook open voor opties van jullie qua hotel in Seattle.

Verder ben ik twee bijzondere overnachtingsmogelijkheden (1 in de VS en 1 in Canada) tegengekomen die we met een kleine omweg aan kunnen doen tijdens de reis. Die moet ik echter wel van tevoren reserveren. Ik heb gedobbeld voor één van de twee mogelijkheden en dan zal ik daar contact mee leggen. Aangezien het een verrassing moet blijven voor jullie en voor Costadibalkoni zeker, wil ik jullie vragen niet te speculeren / op het internet te zoeken naar wat die mogelijkheid zou kunnen zijn.

Wat het niet is geworden, kan ik jullie nu wel vertellen. We zullen niet specifiek op zoek gaan naar Free Spirit Spheres om daar de nacht door te brengen in een bol die hangt in een boom. :)



Wat het wel is geworden, blijft dus nog geheim. Inmiddels heb ik wel al het nodige geregeld, zoals jullie kunnen lezen:

quote:
UIO_AMS <*********************> Thu, May 5, 2011 at 10:04 AM
To: ****@***************.com
Hello,

My name is UIO_AMS and I'm one of the two dicemen from The Netherlands. We travel the world according to whatever the dice decides. This year it has decided that we travel to the northwest of the US and the southwest of Canada.

Every year we put some options to the dice about remarkable places to stay. Years ago I saw your inn in a documentary called **************** and it doesn't get more remarkable than staying in a ********. There was another option in Canada, but the dice has decided we should stay in your B&B. And so we come to the reason for this mail. Because we are traveling by the dice, we are quite flexible. Could you tell us if you've got place for us at the inn, checking in on Monday the 29th of August and checking out on the 30th? If not, is there a possibility of staying at your inn around that date?

Looking forward to your reply,

UIO_AMS
Amsterdam
The Netherlands
quote:
************** Inn <frances@**********.com> Fri, May 6, 2011 at 7:17 AM
To: UIO_AMS <**********@*******.com>
UIO -

We are thrilled that the toss of dice has determined your itinerary. And we are thrilled to let you know Monday August 29, 2011 is available.

Working with ************* film was such a lot of fun. It's been wonderful to hear from so many people who have seen it or read the companion book.

When you are ready to make the reservation we can talk via telephone if you wish or via email. We would need the following information please:
Address.
Number in travel party.
Dietary restrictions/preferences if food allergies, etc. since snack foods & breakfast are included.
Visa/MC details.

We look forward to learning more about your interesting travels.
Best regards (or should we say best ********!) from the US,

Frances *******
quote:
Hi Frances,

This is good news. Thank you! So hereby I'd like to confirm our stay in your ******* on the night of Monday the 29th of August.

The travel party consists of two persons. Me and my mate.

My homeaddress is:
UIO_AMS
****************
********** Amsterdam
The Netherlands

My mate is called Costadibalkoni. Unfortunately I don't recall his exact address at the moment. If you need it I can get it of course.

There are no dietary restrictions, so whatever you serve us will be good.

I would like to pay for our stay with MasterCard, but I've just noticed that the expire date is next month. Don't know what kind of details you want, but I assume it's the number of the card I'll be paying with. And that will change with the new card. So please let me know what is sufficient.

One further question: what kind of sleeping arrangement will we find in *************? Is it one big bed, or do we have separate beds? Eventhough we're from Amsterdam we prefer the latter.

Thanks again,
UIO_AMS
We slapen graag apart. B-). Gelukkig heeft Frances daar een antwoord op:

quote:
Hello UIO_AMS,

OK, we have you and Costadibalkoni booked for the 29th August.
Separate beds are an option - one queen in the main quarters & 2 twin futon mattresses in the smaller loft space (******************!).
This is all included in the one price.

We'll wait to receive your new credit card number info when you receive your renewed card next month. Just need the main long MC number and new expiration date please.

Other than that you're all set for arriving on Monday Aug 29, 2011 and departing next day the 30th.
Check-In: 3:30-5:30 pm Pacific Time
If later arrival is desired kindly phone us from the road on the 29th or earlier to let us know approximate time. ***********. Thank you.
Check-Out: 12 Noon

Do you know where you'll be coming from on the 29th? Would be able to give you travel time/directions, etc.
Thanks so much. We're excited for your visit.

Frances
En tot zover zijn we gekomen in de eerste twee delen van dit dobbelsteenavontuur. Ik zal Frances vertellen waar we vandaan komen. Misschien heeft ze wel opties voor de dobbelsteen! :)

[ Bericht 0% gewijzigd door UIO_AMS op 29-06-2011 21:39:10 ]
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
  dinsdag 10 mei 2011 @ 11:37:32 #2
203089 Scuidward
Vleugje cynisme, vol verstand
pi_96590285
Klinkt als een mooie reis, ben erg benieuwd naar de UNESCO-parken :)
  dinsdag 10 mei 2011 @ 12:07:53 #3
262 Re
Kiss & Swallow
pi_96591475
Hebben jullie nog tijd om een van de legendarische Seatle Scene/Grunge gelegenheden te bezoeken? Venues waar de beroemde bands zoals Nirvana, Soundgarden. Pearl Jam, Alice in Chains, Melvins, Mudhoney (of Screaming Trees, 7-year Bitch, Mother Love Bone, TAD, Green River etc.) en de plaatsen waar ze optraden zoals Crocodile Cafe, Black Dog Forge, Cyclops Cafe, Central Saloon, Doc Maynards, Fenix Underground, The Showbox, Moore Theater, Neumo etc.)?
04-08-11, 02-02-12, 20-06-14, 13-08-15
  Moderator dinsdag 10 mei 2011 @ 12:25:59 #4
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_96592231
Volgens mij hebben we tijd zat in Seattle. Zoals ik ook al net aan Frances mailde:

quote:
Hi Frances,

We'll arrive in Seattle on the 25th and will stay there a couple of days. The dice told us to visit the Space Needle eventhough both Costadibalkoni and I aren't big fans of heights. We've had the same problem in France (destination of the first dice-adventure) and in Austria (destination of the second dice-adventure), where we had to go up mountains, volcano's and ancient fairground wheels. Apparantly the dice wants us to go up.

Anyway, next stop will be Spokane / Coeur d'Alene where we will spend the night. From there we'll drive to you. Don't think we'll need directions or traveltime. Google told us it's a 3 - 3.5 hours drive. But if you have any activity-options for that day, either in or near Spokane / Coeur d'Alene, along the road, or around ************, we'll be very happy to put them to the dice!

Thanks again,
UIO_AMS
Dus als jij een lijstje met 6 venues opstelt, zullen we daarvoor dobbelen en één bezoeken.
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
  dinsdag 10 mei 2011 @ 13:22:18 #5
262 Re
Kiss & Swallow
pi_96594561
1.
Crocodile Cafe (2200 Second Ave., http://www.thecrocodile.com/) - One of Seattle's most well-known and recognizable live-music clubs, The Croc has pretty much reached historic-landmark status since it opened in Belltown more than a decade ago. Finding itself at the center of the early 90s Seattle grunge explosion, this intimate live dive earned its fame by hosting local alterna-bands before they hit it big on MTV. The club is essentially split into three parts: the stage, the restaurant, and the bar. You'll find most people scrunched up to the stage area during performances. Co-owned by R.E.M.'s Peter Buck, the Crocodile Cafe has become far more than just another staple in Seattle nightlife - it's become a must-see attraction.

2.
Doc Maynard's (610 First Ave. #600, http://www.docmaynards.com/) - Smack in the middle of Pioneer Square, Doc Maynard's is a Seattle legend, a staple of the rock club scene, and maybes the most durable club in the Northwest. Come in for blues, jazz, or rock by night. By day, take the Underground Seattle tour, which departs from the same building. Doc's is one of Pioneer Square's joint-cover bars, meaning you pay a mere $7 and can get into just about every darned club in the Pioneer Square neighborhood.

3.
Central Saloon (207 First Ave. S., http://www.centralsaloon.com/) - Established in 1892 and going strong ever since, The Central Saloon is another Seattle landmark. For the underaged, The Central holds a mysterious intrigue, as it has long been rumored to be the hardest club to get into in Seattle if you've yet to hit the magic 21. You can't charm your way into this place without valid ID. If you're of legal age, come on in for beer, greasy food, and good music any day of the week. Expect blues, jazz, and rock 'n' roll filtering out of the saloon and into the hip Pioneer Square.

4.
The Showbox (1426 First Ave., http://www.showboxonline.com/) - Opened in 1939 and soon a dime-a-dance destination for soldiers on their way overseas in World War II, the two-story Showbox has had a long and checkered history. Its stage and oak dance floor on the upper level have hosted some of the Seattle music scene's most memorable performers: Duke Ellington, Muddy Waters, The Police, and Pearl Jam. The Showbox is one of the region's largest performance venues, accommodating up to 1,000 music fans. Downstairs, the popular Green Room hosts smaller shows and is the latest incarnation of a space that once was a peep show.

5.
Moore Theater (1932 Second Ave., http://www.themoore.com/) - Since its first show in 1907, the Moore Theater has established itself as one of the most diverse theaters in Seattle. It's also the oldest. Featuring everything from punk to jazz, the Moore has been pivotal in bringing important acts to the area. Its extravagant interior features a Gothic motif and a lobby decorated in solid onyx and marble. It stills delivers the goods nearly a hundred years into its run.

6.
Neumo's (925 E. Pike St., http://www.neumos.com/) - Shows at Neumo's are a throwback to the indie-rock scene that ruled its stage during the 90s, and the concert experience is transformed through the club's royally upgraded decor. Knocking down one of the main walls, the stage area now accommodates approximately 800 listeners. But even still, the two-story, labyrinthine layout is in full effect, with plenty of rooms, hallways, and bars to wander through. Saturdays mark the only weekly staple with Yo, Son!, Seattle's ongoing hip-hop throwdown.
04-08-11, 02-02-12, 20-06-14, 13-08-15
  Moderator dinsdag 10 mei 2011 @ 14:01:36 #6
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_96596216
Dat lijkt me een prima bestemming voor de vrijdag- of zaterdagavond die we in Seattle doorbrengen. Bedankt voor de input, Re. Daar gaan we binnenkort voor dobbelen.
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
  Moderator dinsdag 10 mei 2011 @ 15:41:37 #7
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_96600454
De TT aangepast. We weten al waar we naar toe moeten. Zie net ook dat er wat reacties waren in het vorige deel waar ik nog op moet reageren.

quote:
11s.gif Op maandag 9 mei 2011 20:22 schreef Skaai het volgende:
Wel op sofa's met panterprintjes liggen, maar lepeltje lepeltje ho maar!
quote:
9s.gif Op maandag 9 mei 2011 20:42 schreef Thetallguy het volgende:
Waarom wordt er niet gedobbeld voor een double of separate beds?
Er zijn grenzen.
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
  † In Memoriam † dinsdag 10 mei 2011 @ 16:18:23 #8
77924 Skaai
I am beyond coffee.
pi_96602176
Behalve als het op reizen aankomt, hmmm 8-).
Fat bikers bounce better.
I'm not confused brother! I just took picture of my face, is defo not my confused face!
  Moderator dinsdag 10 mei 2011 @ 22:39:53 #9
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_96625737
Kwam er bij het doornemen van het vorige deel achter, dat ik iets vergeten was:

quote:
1s.gif Op maandag 18 oktober 2010 11:26 schreef De_Hertog het volgende:
Dan vergeet je de 'Canadian Railway Chateaus' waarvan er enkele in de gekozen regio staan, zoals:

[ afbeelding ]
Banff Springs, Alberta

[ afbeelding ]
Chateau Lake Louise, Alberta

[ afbeelding ]
Hotel Macdonald, Edmonton, Alberta

[ afbeelding ]
The Empress, Vancouver, BC

[ afbeelding ]
Hotel Vancouver, Vancouver, BC

Helaas slechts vijf, tenzij je een uitstapje naar Saskatoon, Saskatchewan overweegt:
[ afbeelding ]

:P
quote:
Leuk. Overnachten in een chateau wordt een aparte dobbelsteenworp.
De Canadian Railway Chateaus dus. Heb me er even in verdiept en ik kwam er 6 tegen:

1. Banff Spring Hotel: Banff, Alberta.
2. Hotel Vancouver: Vancouver, British Columbia.
3. Prince of Wales Hotel: Waterton, Alberta.
4. Palliser Hotel: Calgary, Alberta.
5. Chateau Lake Louise: Lake Louise, Alberta.
6. The Empress: Victoria, British Columbia.

Zeker niet de goedkoopste hotels die we ooit zijn tegengekomen. Maar goed, daar gaan we dus ook voor dobbelen.
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
  Moderator woensdag 18 mei 2011 @ 10:33:30 #10
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_96979988
Inmiddels hebben we gedobbeld voor de rock-venue van Re in Seattle. Dat hebben we maandagavond al gedaan. Het is nog even wachten op de foto's van Costadibalkoni.
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
  Moderator woensdag 18 mei 2011 @ 13:41:05 #11
45833 crew  Fogel
pi_96987420
quote:
0s.gif Op woensdag 18 mei 2011 13:36 schreef HenkPietKlaasWim het volgende:
http://www.roadsideamerica.com
Nog een leuk linkje voor geweldige tussenstops! O+
Daar zit vast ook wat dobbelbaars bij om zo je extra dagen in WA te vullen ^O^
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, UK, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
  Moderator woensdag 18 mei 2011 @ 13:59:36 #12
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_96988156
Daar staat meer dan genoeg tussen. Wellicht wil HPKW B-) een voorzetje doen qua attracties in Seattle, of op onze weg naar Spokane / Coeur d'Alene. Al moeten we op die weg nog wel stoppen in Roslyn. Dus misschien is één of ander standbeeld in Seattle wel leuk.
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
pi_96988535
Deze twee dingen kunnen eigenlijk niet ontbreken qua attracties in Seattle

Boeing fabriek

Experience Music Project Museum
  woensdag 18 mei 2011 @ 14:11:57 #14
62913 Blik
The one and Only!
pi_96988673
quote:
Vet! Voornamelijk die in Banff en Lake Louise zijn bijna toeristen attracties vanwege de ligging. Ook als je er niet slaapt een bezoekje waard. Toen ik in Vancouver was sliep ik in het Marriott, schuin tegenover het Fairmont Hotel. Vanuit de top-floor heb je een aardig uitzicht op het hotel
  Moderator woensdag 18 mei 2011 @ 14:15:57 #15
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_96988871
quote:
0s.gif Op woensdag 18 mei 2011 14:11 schreef Blik het volgende:
Vet! Voornamelijk die in Banff en Lake Louise zijn bijna toeristen attracties vanwege de ligging. Ook als je er niet slaapt een bezoekje waard. Toen ik in Vancouver was sliep ik in het Marriott, schuin tegenover het Fairmont Hotel. Vanuit de top-floor heb je een aardig uitzicht op het hotel
Ik schrok alleen wel van de prijzen. Eventjes maar. Een enkele uitspatting op zo'n trip moet wel kunnen. B-).
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
pi_96988922
De Engelstalige wikitravel pagina over Seattle raadt ook 4 verschillende tours aan, misschien nog 2 opties erbij zoeken en dan kun je dobbelen voor een tour toevoegen. Vooral Ride The Duck ziet er wel lollig uit. :P
  woensdag 18 mei 2011 @ 14:17:34 #17
62913 Blik
The one and Only!
pi_96988945
quote:
14s.gif Op woensdag 18 mei 2011 14:15 schreef UIO_AMS het volgende:

[..]

Ik schrok alleen wel van de prijzen. Eventjes maar. Een enkele uitspatting op zo'n trip moet wel kunnen. B-).
Hehe, de portemonnee moet flink getrokken worden inderdaad voor een nachtje in een willekeurig Fairmont Hotel. :D
  Moderator woensdag 18 mei 2011 @ 14:19:36 #18
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_96989038
quote:
0s.gif Op woensdag 18 mei 2011 14:09 schreef MCH het volgende:
Deze twee dingen kunnen eigenlijk niet ontbreken qua attracties in Seattle

Boeing fabriek

Experience Music Project Museum
In Seattle hebben we al een date met de Space Needle en een rock-venue. En wellicht komt HPKW ook nog met een leuke off the beaten track attractie in die stad. Dus laten we het niet helemaal volplannen.

In andere steden staat nog vrij weinig op het programma. Niets in Vancouver en alleen het geboortehuis van Bret The Hitman Hart in Calgary. B-).
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
pi_96989769
Ik ga zoeken! Alleen even niet nu en ik denk dat vanavond ook niet lukt, maar deze week moet het nog wel lukken.

Eerste suggestie:
Het Giant Shoe Museum
Doe wat je niet durft.
Geef kinderen in Madagascar kans op onderwijs. Steun Abecole
www.Facebook.com/AbecoleNL
  Moderator donderdag 19 mei 2011 @ 08:38:14 #20
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_97020342
quote:
0s.gif Op woensdag 18 mei 2011 14:38 schreef HenkPietKlaasWim het volgende:
Ik ga zoeken! Alleen even niet nu en ik denk dat vanavond ook niet lukt, maar deze week moet het nog wel lukken.
Tof! Je vindt vast wel 6 leuke opties. :)
quote:
Eerste suggestie:
Het Giant Shoe Museum
Schoenen? Je bent toch geen vrouw? :{w
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
  donderdag 19 mei 2011 @ 09:22:39 #21
85169 Zhenar
Thundercatz, Ho
pi_97021077
quote:
6s.gif Op donderdag 19 mei 2011 08:38 schreef UIO_AMS het volgende:

[..]

Tof! Je vindt vast wel 6 leuke opties. :)

[..]

Schoenen? Je bent toch geen vrouw? :{w
Niet zomaar schoenen ... REUZEschoenen!
[b]Op maandag 12 december 2005 22:25 schreef MissBliss het volgende:[/b]
Ik sta in niemands sig ;(
  Moderator donderdag 19 mei 2011 @ 11:07:50 #22
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_97023941
Dat is waar. Dat verandert de zaak.

Zet er een 'macho'-adjectief voor en het wordt opeens interessant voor een man. Een stofzuiger is saai, maar noem het een turbo-stofzuiger en je wil het gelijk hebben. B-).

[ Bericht 79% gewijzigd door UIO_AMS op 19-05-2011 12:05:51 ]
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
  donderdag 19 mei 2011 @ 18:12:50 #23
85169 Zhenar
Thundercatz, Ho
pi_97039925
Ja verdomme, nu wil ik dus een turbo stofzuiger -O-
[b]Op maandag 12 december 2005 22:25 schreef MissBliss het volgende:[/b]
Ik sta in niemands sig ;(
  Moderator vrijdag 20 mei 2011 @ 08:02:10 #24
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_97062695
Ik ook. Zo eentje met een overdrive-injectie-knop voor als je extra powerrrrr nodig hebt.

Maar om niet geheel af te dwalen in de wondere wereld van de stofzuiger: Waar blijft Costa met de foto's van afgelopen maandag? We hebben gedobbeld, we hebben resultaat, we hebben een rockvenue te bezoeken.

B-).
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
  Moderator maandag 23 mei 2011 @ 10:45:08 #25
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_97190791
quote:
0s.gif Op woensdag 18 mei 2011 14:38 schreef HenkPietKlaasWim het volgende:
Ik ga zoeken! Alleen even niet nu en ik denk dat vanavond ook niet lukt, maar deze week moet het nog wel lukken.

Eerste suggestie:
Het Giant Shoe Museum
Het gaat waarschijnlijk niet lukken om jou een dobbelsteenworp te laten doen en dit alles vast te leggen in dit topic. Dus we moeten wat anders bedenken. Aangezien ik weet dat jij een grote fan bent van statistiek ( B-) ), is het misschien wel leuk om een Henk, Piet, Klaas en Wim te vinden voor het dobbelen. Uit die reeks van 4 resultaten nemen we dan de meest voorkomende (mediaan?) als zijnde het resultaat voor deze dobbelactie. Bij een gelijkspel verzinnen we een soort tie-break.

Wat vind je van dat voorstel? En heb je al 6 opties kunnen vinden? En een eventuele dobbelverdeling?
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
pi_97191049
Volgens de dames van koffietijd is het loslaten van de routine en je laten leiden door de willekeur op een reis psychologisch zeer gezond. Maar dat wisten de heren vast al. :+

Vandaag was er een dame in de uitzending waar ik langszapte die spontaan helemaal in Uitgeest was beland! :D _O-
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  Moderator maandag 23 mei 2011 @ 11:02:48 #27
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_97191280
Wil je me nu zeggen dat er ook wetenschappelijk bewijs voor is? Of is het koffietijd-wetenschap?
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
  Moderator maandag 23 mei 2011 @ 11:03:50 #28
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_97191319
Overigens kun je je vraagtekens zetten bij een psychologisch gezond bezoek aan Uitgeest. Dat dorp is het nou weer net niet. B-).
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
  Licht Ontvlambaar maandag 23 mei 2011 @ 11:14:02 #29
7020 Sjeen
...gevaarlijke vrouw...
pi_97191708
Ik vind dat Montreal-style smoked meat, Maple syrup, Canadian peameal bacon, Butter tart, Poutine en Nanaimo bar niet mogen ontbreken als opties op de dobbelsteen.

You can't start a fire without a spark...
♥ Isa ♥ | In vuur en vlam
A dirty mind is a joy forever!
pi_97191831
quote:
10s.gif Op maandag 23 mei 2011 11:02 schreef UIO_AMS het volgende:
Wil je me nu zeggen dat er ook wetenschappelijk bewijs voor is? Of is het koffietijd-wetenschap?
Volgens mij was ze geīnspireerd door een onderzoek uit Psychologie magazine. Of voerde dat uit. Ik schakelde te laat in om dat precies te achterhalen. Klinkt toch wetenschappelijk eej? :+
Misschien dat jullie volgend jaar ook in Koffietijd mogen verschijnen! *O*
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  Moderator maandag 23 mei 2011 @ 11:38:32 #31
45833 crew  Fogel
pi_97192642
quote:
6s.gif Op maandag 23 mei 2011 11:14 schreef Sjeen het volgende:
Ik vind dat Montreal-style smoked meat, Maple syrup, Canadian peameal bacon, Butter tart, Poutine en Nanaimo bar niet mogen ontbreken als opties op de dobbelsteen.

[ afbeelding ]
Als ze voor culinaire lokale hoogtepunten gaan, wil ik graag een "peanut butter jelly pancake" voorstellen. Onder andere te koop in een restaurant (naam vergeten) in Port Angeles, waar ze volgens de kaart in de OP komen (restaurant ligt valkbij de kaai van de veerboot PA-Victoria).
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, UK, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
  Moderator maandag 23 mei 2011 @ 14:10:43 #32
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_97198802
quote:
6s.gif Op maandag 23 mei 2011 11:14 schreef Sjeen het volgende:
Ik vind dat Montreal-style smoked meat, Maple syrup, Canadian peameal bacon, Butter tart, Poutine en Nanaimo bar niet mogen ontbreken als opties op de dobbelsteen.

[ afbeelding ]
En wanneer we ons in een restaurant bevinden en het staat op de kaart, nemen we ze sowieso mee in de opties. B-).
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
  † In Memoriam † maandag 23 mei 2011 @ 14:19:00 #33
77924 Skaai
I am beyond coffee.
pi_97199198
quote:
6s.gif Op maandag 23 mei 2011 11:14 schreef Sjeen het volgende:
Ik vind dat Montreal-style smoked meat, Maple syrup, Canadian peameal bacon, Butter tart, Poutine en Nanaimo bar niet mogen ontbreken als opties op de dobbelsteen.

[ afbeelding ]
:o :9~ ik ga mee :9~ :o
Fat bikers bounce better.
I'm not confused brother! I just took picture of my face, is defo not my confused face!
pi_97203888
Ik kijk er vanavond even naar!
Ben overigens vrijdagochtend en op 15 juni in de vroege ochtend op Schiphol om evt. een dobbelsteen te werpen. :P
Doe wat je niet durft.
Geef kinderen in Madagascar kans op onderwijs. Steun Abecole
www.Facebook.com/AbecoleNL
  Moderator maandag 23 mei 2011 @ 18:04:22 #35
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_97209790
Vrijdagochtend moet ik college geven. Dus dat gaat niet lukken. De 15e weet ik nog niet.
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
  Moderator maandag 23 mei 2011 @ 22:46:05 #36
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_97227472
Vorige week hebben we nog gedobbeld voor de te bezoeken rock venue in Seattle. De opties waren:

quote:
14s.gif Op dinsdag 10 mei 2011 13:22 schreef Re het volgende:
1. Crocodile Cafe (2200 Second Ave., http://www.thecrocodile.com/)
2. Doc Maynard's (610 First Ave. #600, http://www.docmaynards.com/)
3. Central Saloon (207 First Ave. S., http://www.centralsaloon.com/)
4. The Showbox (1426 First Ave., http://www.showboxonline.com/)
5. Moore Theater (1932 Second Ave., http://www.themoore.com/)
6. Neumo's (925 E. Pike St., http://www.neumos.com/)
Hier zien we Re met de dobbelsteen:

110523_61302_23.jpg

En het resultaat van de worp:

110523_61302_24.jpg

Een 4 en dat betekent dus:
quote:
The Showbox (1426 First Ave., http://www.showboxonline.com/) - Opened in 1939 and soon a dime-a-dance destination for soldiers on their way overseas in World War II, the two-story Showbox has had a long and checkered history. Its stage and oak dance floor on the upper level have hosted some of the Seattle music scene's most memorable performers: Duke Ellington, Muddy Waters, The Police, and Pearl Jam. The Showbox is one of the region's largest performance venues, accommodating up to 1,000 music fans. Downstairs, the popular Green Room hosts smaller shows and is the latest incarnation of a space that once was a peep show.
Wellicht dat we een mooi showtje kunnen bijwonen als we er zijn. B-).
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
pi_97231015
geniaal topic _O_
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
pi_97239710
quote:
7s.gif Op maandag 23 mei 2011 10:45 schreef UIO_AMS het volgende:

[..]

Het gaat waarschijnlijk niet lukken om jou een dobbelsteenworp te laten doen en dit alles vast te leggen in dit topic. Dus we moeten wat anders bedenken. Aangezien ik weet dat jij een grote fan bent van statistiek ( B-) ), is het misschien wel leuk om een Henk, Piet, Klaas en Wim te vinden voor het dobbelen. Uit die reeks van 4 resultaten nemen we dan de meest voorkomende (mediaan?) als zijnde het resultaat voor deze dobbelactie. Bij een gelijkspel verzinnen we een soort tie-break.

Wat vind je van dat voorstel? En heb je al 6 opties kunnen vinden? En een eventuele dobbelverdeling?
1. Science Fiction Museum
2. Giant Shoe Museum
3. Marvin Carr's one of a kind in the world museum (Spokane)
4. Lenin statue
5. Hat 'n' boots
6. Fremont troll

Ik vind het een geweldige optie om een Henk, een Piet, een Klaas en een Wim te laten dobbelen. Ik ben a.s. vrijdag tussen half 11 en 12 op Schiphol (voordat ik mn vliegtuig in moet) en op 15 juni 's ochtends heel erg vroeg (landing staat voor een uur of 7 gepland geloof ik!) om evt. zelf te gooien.
Doe wat je niet durft.
Geef kinderen in Madagascar kans op onderwijs. Steun Abecole
www.Facebook.com/AbecoleNL
  Moderator dinsdag 24 mei 2011 @ 11:30:38 #39
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_97240877
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2011 23:45 schreef komrad het volgende:
geniaal topic _O_
Geniaal vind ik iets te veel eer voor ons. Het idee bestond al voor wij er onze twist aan gaven. Het idee is afkomstig van The Dice Men uit Engeland, die een reeks op de Discovery Travel & Living Channel hadden. Wij hebben het idee aangepast voor een interactief internetplatform. De uitvoering vereist weinig genialiteit, maar er gaat wel veel tijd in zitten.

Maar bedankt voor het compliment! En dan zijn we nog niet eens toe aan de reis en het bijbehorende verslag. :D
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
  Moderator dinsdag 24 mei 2011 @ 11:37:24 #40
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_97241099
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 mei 2011 10:56 schreef HenkPietKlaasWim het volgende:
1. Science Fiction Museum
2. Giant Shoe Museum
3. Marvin Carr's one of a kind in the world museum (Spokane)
4. Lenin statue
5. Hat 'n' boots
6. Fremont troll

Ik vind het een geweldige optie om een Henk, een Piet, een Klaas en een Wim te laten dobbelen. Ik ben a.s. vrijdag tussen half 11 en 12 op Schiphol (voordat ik mn vliegtuig in moet) en op 15 juni 's ochtends heel erg vroeg (landing staat voor een uur of 7 gepland geloof ik!) om evt. zelf te gooien.
Mooie opties! Dacht dat je alleen voor Seattle zou kijken, maar zie dat je ook daarbuiten iets hebt gevonden. Dat museum in Spokane was mij okok al opgevallen. :)

Helaas gaat deze vrijdag echt niet lukken. Van 9 tot 12 moet ik een college geven. Op 15 juni wordt wel erg vroeg om op Schiphol te zijn. Plus het is een gewone werkdag.

Vanavond kom ik in ieder geval een Klaas tegen (m'n vader!). Een Henk, Wim en Piet wordt lastiger, maar ik ga m'n best doen. Mochten ze allemaal gedobbeld hebben voor de 15e en we hebben een gelijkspel, dan kom ik naar Schiphol met m'n dobbelsteen voor de tie-break. B-)
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
pi_98018391
Is er al weer gedobbeld UIO_AMS?
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
  Moderator zaterdag 11 juni 2011 @ 12:02:01 #42
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_98019120
Een Klaas heeft gedobbeld. Het vinden van een bereidwillige Henk, Piet en Wim blijkt lastiger.

Verder hebben we op dit moment geen dobbelopties. Costa wacht nog op antwoord van het reisbureau, geloof ik. Maar dat gaat dan over de vliegtickets, de huurauto en het hotel in Seattle. Voor dat laatste mogen FOK!kers ook opties opgeven.
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
pi_98054652
Ik heb in Seattle nog wel de beste plek gevonden om voor ontbijt te dobbelen. Na het vragen wat het beste restaurant was in de buurt, werd meermalen deze donutbakker genoemd. => http://www.toppotdoughnuts.com/doughnuts.html . Meer dan 40 soorten donuts :9
pi_98054708
quote:
7s.gif Op zaterdag 11 juni 2011 12:02 schreef UIO_AMS het volgende:
.... het hotel in Seattle. Voor dat laatste mogen FOK!kers ook opties opgeven.
1. Motel Kings Inn Seattle, een motel in de stad. Goedkoop en eenvoudig zoals alle motels, maar dan wel op 5 minuten lopen van alle bezienswaardigheden van Seattle. http://www.kingsinnseattle.com/

2. Moore Hotel, een klassiek begin 20e eeuws hotel, aangrenzend aan het oudste theater van Seattle. http://www.moorehotel.com/

3. Ace Hotel, door de New York Times 'The Country's most original new hotel' genoemd http://www.acehotel.com/

4. Westin. Luxe hotel in hoogbouw in het centrum http://www.westinseattle.com/

5. Marco Polo Motel. Een echt motel, 5 minuten lopen van de hippe buurt Fremont. http://www.marcopolomotel.net

6. Chelsea Sation Inn, een gezellige bed and breakfast nabij de dierentuin en Fremont http://www.chelseastationinn.com/
pi_98095799
Nog intresse in een lokale simkaart? Hij moet wel verlengd worden, maar dan kun je wel gruwelijk veel bellen voor bijna niets!
Doe wat je niet durft.
Geef kinderen in Madagascar kans op onderwijs. Steun Abecole
www.Facebook.com/AbecoleNL
pi_98096524
quote:
2s.gif Op zondag 12 juni 2011 06:57 schreef DutchTrain het volgende:
1. 2. 3. 4. 5. 6.
Wat sympathiek dat je in je eentje meteen alle opties claimt. :P
pi_98111534
Anders zou je ook nog Hotel Deca kunnen overwegen. Heb ik zelf ook gezeten 2 jaar terug, zit in de universiteitswijk, heeft uitzicht op het meer met de space needle en de landingsplek van de watervliegtuigen, is relatief goedkoop en is van zeer goede kwaliteit. Er zit ook een Coffee Company(soort Starbucks) in de kelder waar je 's ochtends(ook rest van de dag) een lekker bakkie (met eventueel iets lekker erbij) kunt halen. Het zit ook erg dichtbij de snelweg waarmee je zo in het stadscentrum geraakt.
  Moderator maandag 13 juni 2011 @ 15:22:44 #48
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_98113947
quote:
0s.gif Op maandag 13 juni 2011 00:49 schreef k_man het volgende:
Wat sympathiek dat je in je eentje meteen alle opties claimt. :P
De dobbelsteen kan meer opties aan.

quote:
1s.gif Op maandag 13 juni 2011 14:24 schreef Korreltje-zout het volgende:
Anders zou je ook nog Hotel Deca kunnen overwegen. Heb ik zelf ook gezeten 2 jaar terug, zit in de universiteitswijk, heeft uitzicht op het meer met de space needle en de landingsplek van de watervliegtuigen, is relatief goedkoop en is van zeer goede kwaliteit. Er zit ook een Coffee Company(soort Starbucks) in de kelder waar je 's ochtends(ook rest van de dag) een lekker bakkie (met eventueel iets lekker erbij) kunt halen. Het zit ook erg dichtbij de snelweg waarmee je zo in het stadscentrum geraakt.
Dat is bijvoorbeeld optie 7. B-).
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
  maandag 13 juni 2011 @ 15:43:44 #49
16918 flipsen
Argentinie-specialist!
pi_98114823
Mag ik dan voor optie 8 iets aandragen? Deze lijkt me wel een leuke, voor het verrassingselement: http://www.tripadvisor.co(...)hington.html#REVIEWS
Ik hou me bezig met het organiseren van reizen naar Argentinie, Chili en Peru voor Tipica Reizen.
  Moderator maandag 13 juni 2011 @ 17:27:58 #50
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_98119310
quote:
0s.gif Op maandag 13 juni 2011 15:43 schreef flipsen het volgende:
Mag ik dan voor optie 8 iets aandragen? Deze lijkt me wel een leuke, voor het verrassingselement: http://www.tripadvisor.co(...)hington.html#REVIEWS
We gaan wel voor onze lol op reis. Als je een voorstel doet, doe dan wel iets waar je zelf ook heen zou gaan. En geef er een toelichting bij. Iets van tripadvisor plukken kan iedereen.

[ Bericht 10% gewijzigd door UIO_AMS op 13-06-2011 18:52:26 ]
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
  Moderator dinsdag 28 juni 2011 @ 22:04:59 #51
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_98793123
O ja, de conversatie met Frances van de verrassingsovernachting is nog verder gegaan. Ik zou haar nog om dobbelsteenopties vragen. Zal jullie de mailwisseling laten zien:

quote:
Sent: Tuesday, May 10, 2011 3:21 AM
Subject: Re: Reservation 29th of August

Hi Frances,

We'll arrive in Seattle on the 25th and will stay there a couple of days. The dice told us to visit the Space Needle eventhough both Wouter and I aren't big fans of heights. We've had the same problem in France (destination of the first dice-adventure) and in Austria (destination of the second dice-adventure), where we had to go up mountains, volcano's and ancient fairground wheels. Apparantly the dice wants us to go up.

Anyway, next stop will be Spokane / Coeur d'Alene where we will spend the night. From there we'll drive to you. Don't think we'll need directions or traveltime. Google told us it's a ****** hours drive to the south. But if you have any activity-options for that day, either in or near Spokane / Coeur d'Alene, along the road, or around *******, we'll be very happy to put them to the dice!

Thanks again,
Dennis
Uiteraard kregen we daar antwoord op van Frances:

quote:
On Fri, May 13, 2011 at 7:14 AM, *********** <frances@*************.com> wrote:

Dennis -

Well, if heights are attractive to your dice in Coeur d'Alene the highest place to stay is the upper towers of the Coeur d'Alene Resort where, if in a lakeside room your balcony literally hangs out over the lake! Is a fantastic view of the lake & mountains beyond. www.cdaresort.com.

On the drive south you could stop in at the huge casino resort at Worley, Idaho. Besides gaming, there's restaurants, shops, spa, a scenic 18 hole golf course (Circling Raven). I like to grab a sandwich from the golf course club house restaurant (don't have to golf to eat there) www.cdacasino.com

Or, a bit further south turn off at the town of Plummer to take a scenic short drive to Idaho's 1st state park, Heyburn State Park. www.parksandrecreation.idaho.gov

At Moscow, Idaho (**** minutes from us) walk around downtown for shops, eateries & art galleries that cater to a university town (Univ. of Idaho).

Or, between Moscow and Pullman, Washington visit the Appaloosa Horse Museum (this breed of horse was used by the native peoples & still is very popular). www.appaloosamuseum.org

Shortly after Lewiston, Idaho (**** minutes from us), stop in at the free Nez Perce National Historical Park & museum that interprets the life & times of the native peoples of the area - Nez Perce Indians. www.nps.gov/nepe

Well, there's a few ideas for your dice.

Then, if your travels after ****** take you south some highpoints are Seven Devils scenic drive out of Riggins, Idaho. Or before that, at White Bird Idaho you can book a day-long jet boat trip into Hells Canyon. www.killgoreadventures.com

When you get here we can discuss additional activities/attractions.
See you in August!
Frances
Lief toch! Precies 6 opties voor onderweg. Tevens opties voor ons vervolg, mochten we naar het zuiden gaan. We moeten echter naar Canada. Richting het noorden. Dus dat gaat niet op.

De opties van Frances:

quote:
1. Stay the night in the upper towers of the Coeur d'Alene Resort.
2. Grab a sandwich from the golf course club house restaurant at the huge casino resort at Worley, Idaho.
3. A scenic short drive to Idaho's 1st state park, Heyburn State Park at the town of Plummer.
4. At Moscow, Idaho walk around downtown for shops, eateries & art galleries.
5. Visit the Appaloosa Horse Museum between Moscow, Idaho and Pullman, Washington.
6. Stop in at the free Nez Perce National Historical Park & museum shortly after Lewiston, Idaho.
Daar gaan we binnenkort voor dobbelen.
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
  dinsdag 28 juni 2011 @ 22:22:32 #52
99825 costadibalkoni
modderfokking N-I-N-J-A
pi_98794480
Zo...ik ben ook weer bij :) Al veel te lang niet hier geweest merk ik |:(. Ik ga mijn leven beteren, ik beloof het, echt waar! ^O^
...Die Antwoord...
  Moderator woensdag 29 juni 2011 @ 10:15:53 #53
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_98809114
quote:
14s.gif Op dinsdag 28 juni 2011 22:22 schreef costadibalkoni het volgende:
Zo...ik ben ook weer bij :) Al veel te lang niet hier geweest merk ik |:(. Ik ga mijn leven beteren, ik beloof het, echt waar! ^O^
Welkom!

Heb even wat vluchten bekeken en British Airways heeft de beste aanbieding qua reistijd en prijs. Dat wordt dus geen dobbeloptie. Die tickets kopen we gewoon. Plus ze bieden een deal aan voor een huurauto in combinatie met de tickets. Welke auto het wordt gaan we uiteraard wel voor dobbelen. Er zijn vele types. De goedkoopste (te klein) en duurste types (te duur) vallen af. Dan houden we het volgende rijtje over:

1. Car type: Group C - Chevrolet Cruze or similar. Car size: Intermediate Automatic. ¤ 521
2. Car type: Group D - Ford Fusion or similar. Car size: Standard Automatic. ¤ 595
3. Car type: Group E - Chevrolet Impala or similar. Car size: Fullsize Automatic. ¤ 672
4. Car type: Group G - Buick Lucerne or similar. Car size: Premium Automatic. ¤ 836
5. Car type: Group H - Cadillac CTS or similar. Car size: Luxury Manual. ¤ 883
6. Car type: Group K - Ford Mustang Convertible or similar. Car size: Standard Automatic. ¤ 883
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
pi_98809371
Een Mustang convertible? Geinig...

  Moderator woensdag 29 juni 2011 @ 10:35:30 #55
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_98809654
Het is geen kappersauto, dat is zeker.

Gisteren trouwens ook nog gemaild naar Frances:

quote:
Sent: Tuesday, June 28, 2011 12:43 PM
Subject: Re: Reservation 29th of August

Hello Frances,

Thanks for your activity-options on our way down from Coeur d'Alene. I shall put them to the dice soon.

See you on Monday the 29th of August,

UIO_AMS
En vanmorgen hadden we al een antwoord:

quote:
Wed, Jun 29, 2011 at 6:22 AM
subjectRe: Reservation 29th of August

Dennis -
Thanks so much for being back in touch. Hope the dice rolls out exactly as you wish!
We're excited to see you in August!
Frances
Kennelijk heeft ze het toch niet helemaal begrepen. Een dobbelsteenavontuur vereist een staat van wensloosheid. Met wensen heb je kans op teleurstellingen. Je moet er compleet open in gaan en de kans op teleurstellingen is verdwenen.

Maar goed, we worden al te filosofisch zo. Eerst maar eens dobbelen voor een auto.
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
pi_98812210
quote:
14s.gif Op woensdag 29 juni 2011 10:35 schreef UIO_AMS het volgende:
Het is geen kappersauto, dat is zeker.

Gisteren trouwens ook nog gemaild naar Frances:

[..]

En vanmorgen hadden we al een antwoord:

[..]

Kennelijk heeft ze het toch niet helemaal begrepen. Een dobbelsteenavontuur vereist een staat van wensloosheid. Met wensen heb je kans op teleurstellingen. Je moet er compleet open in gaan en de kans op teleurstellingen is verdwenen.

Maar goed, we worden al te filosofisch zo. Eerst maar eens dobbelen voor een auto.
Ik vind eigenlijk wel dat je Frances ook eens moet laten dobbelen. Wellicht begrijpt ze het dan beter..
  † In Memoriam † woensdag 29 juni 2011 @ 12:36:26 #57
77924 Skaai
I am beyond coffee.
pi_98813960
quote:
14s.gif Op woensdag 29 juni 2011 10:15 schreef UIO_AMS het volgende:

Heb even wat vluchten bekeken en British Airways heeft de beste aanbieding qua reistijd en prijs.
Hoe en waarvandaan vliegen jullie dan?
Fat bikers bounce better.
I'm not confused brother! I just took picture of my face, is defo not my confused face!
  woensdag 29 juni 2011 @ 15:01:40 #58
16918 flipsen
Argentinie-specialist!
pi_98820028
quote:
Eerst maar eens dobbelen voor een auto.
Als je het dobbelsteenavontuur niet gevolgd hebt klinkt dat best grappig :P
Ik hou me bezig met het organiseren van reizen naar Argentinie, Chili en Peru voor Tipica Reizen.
  Moderator woensdag 29 juni 2011 @ 18:22:36 #59
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_98829775
quote:
0s.gif Op woensdag 29 juni 2011 11:51 schreef Jagärtrut het volgende:
Ik vind eigenlijk wel dat je Frances ook eens moet laten dobbelen. Wellicht begrijpt ze het dan beter..
Dat plan had ik ook al. Als we daar aankomen is het ook wel eens tijd voor avondeten. Dan mogen zij (Frances en haar man) suggesties doen en dobbelen.

quote:
11s.gif Op woensdag 29 juni 2011 12:36 schreef Skaai het volgende:
Hoe en waarvandaan vliegen jullie dan?
AMS - LHR - SEA. Dus niet bij jouw gate. ;(
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
  Moderator woensdag 29 juni 2011 @ 18:48:00 #60
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_98830693
quote:
0s.gif Op woensdag 29 juni 2011 15:01 schreef flipsen het volgende:
Als je het dobbelsteenavontuur niet gevolgd hebt klinkt dat best grappig :P
Heb net gedobbeld voor de auto.

De worp kon niet echt goed vastgelegd worden:

110629_61302_26.JPG

Vervolgens raakte de dobbelsteen de rand van m'n bank en rolde terug naar eettafel. Daar komt dan ook het resultaat vandaan:

110629_61302_27.JPG

Een 6 en dat betekent dus:
quote:
6. Car type: Group K - Ford Mustang Convertible or similar. Car size: Standard Automatic. ¤ 883
Met een open dak door Canada en de VS rijden. Hopelijk passen alle spullen in de kofferbak. :').

De auto regelen we gelijk met de tickets.
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
pi_98830769
quote:
7s.gif Op woensdag 29 juni 2011 18:48 schreef UIO_AMS het volgende:

[..]

Heb net gedobbeld voor de auto.

De worp kon niet echt goed vastgelegd worden:

[ afbeelding ]

Vervolgens raakte de dobbelsteen de rand van m'n bank en rolde terug naar eettafel. Daar komt dan ook het resultaat vandaan:

[ afbeelding ]

Een 6 en dat betekent dus:

[..]

Met een open dak door Canada en de VS rijden. Hopelijk passen alle spullen in de kofferbak. :').

De auto regelen we gelijk met de tickets.
tof appartement!

En een toffe auto...

Komt er ook weer een souveniractie? :7
  Moderator woensdag 29 juni 2011 @ 19:24:58 #62
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_98832205
quote:
0s.gif Op woensdag 29 juni 2011 18:50 schreef Jagärtrut het volgende:
tof appartement!

En een toffe auto...

Komt er ook weer een souveniractie? :7
M'n appartement heeft al op meerdere foto's van de dobbelsteenavonturen gestaan. Ook de buitenkant. Nooit gezien?

Een souveniractie kan zeker wel weer plaatsvinden, alleen de voorgaande keren kwamen we met de auto NL weer in en konden we wel een kleine omweg maken om het af te leveren. Dat is nu anders. Als we na zo'n lange reis aankomen op Schiphol, willen we vast wel direct naar huis.
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
pi_98832302
quote:
11s.gif Op woensdag 29 juni 2011 19:24 schreef UIO_AMS het volgende:

[..]

M'n appartement heeft al op meerdere foto's van de dobbelsteenavonturen gestaan. Ook de buitenkant. Nooit gezien?

Een souveniractie kan zeker wel weer plaatsvinden, alleen de voorgaande keren kwamen we met de auto NL weer in en konden we wel een kleine omweg maken om het af te leveren. Dat is nu anders. Als we na zo'n lange reis aankomen op Schiphol, willen we vast wel direct naar huis.
Dan laat je de winna(a)r(es) naar Schiphol komen.
Of nog leuker: alle kanshebbers! B-)
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_98833053
quote:
0s.gif Op woensdag 29 juni 2011 19:26 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Dan laat je de winna(a)r(es) naar Schiphol komen.
Of nog leuker: alle kanshebbers! B-)
als je het dan precies zo plant dat je op 14 augustus, 29 september of 4 oktober terug komt, perfect!

Wanneer gaan jullie eigenlijk? :7

Nee, ik geloof niet dat ik het huis eerder bewust heb gezien op de foto's. Misschien ook wel, hoor!
pi_98835865
quote:
0s.gif Op woensdag 29 juni 2011 19:44 schreef Jagärtrut het volgende:

als je het dan precies zo plant dat je op 14 augustus, 29 september of 4 oktober terug komt, perfect!

Wanneer gaan jullie eigenlijk? :7
Dat staat in de OP:
quote:
7s.gif Op dinsdag 10 mei 2011 11:27 schreef UIO_AMS het volgende:

De verwachting is dat we op donderdag 25 augustus in een vliegtuig stappen naar Seattle en dan een week of drie rond gaan toeren.
  Moderator woensdag 29 juni 2011 @ 21:03:39 #66
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_98837126
Er is geboekt. We vertrekken op donderdag 25 augustus, vliegen op de 15e terug van Seattle naar Londen en komen op vrijdag de 16e september weer aan op Schiphol. Om half vier in de middag. Daar moeten genoeg FOK!kers op af kunnen komen lijkt me zo.

We verwachten natuurlijk vele in tranen uitbarstende vrouwen met spandoeken als we door de Douane komen. Spandoeken met teksten als Welkom terug Dobbelsteenavonturiers!, Mag ik je dobbelsteen aanraken?, en UIO_AMS en Costadibalkoni zijn helden! en zo.
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
  † In Memoriam † woensdag 29 juni 2011 @ 23:30:58 #67
77924 Skaai
I am beyond coffee.
pi_98846835
quote:
14s.gif Op woensdag 29 juni 2011 18:22 schreef UIO_AMS het volgende:

AMS - LHR - SEA. Dus niet bij jouw gate. ;(
:'(. In mijn hoofd zag ik zoveel moois gebeuren, aan mijn gate. Ik die al zwiepend met mijn haren naar jullie paspoorten zou vragen en lonkend naar de dobbelsteen jullie de beruchte maar oh zo gewilde bagagevragen zou stellen. PATS, KAPUT.
Fat bikers bounce better.
I'm not confused brother! I just took picture of my face, is defo not my confused face!
  Moderator woensdag 13 juli 2011 @ 16:53:40 #68
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_99417751
quote:
0s.gif Op maandag 13 juni 2011 00:36 schreef HenkPietKlaasWim het volgende:
Nog intresse in een lokale simkaart? Hij moet wel verlengd worden, maar dan kun je wel gruwelijk veel bellen voor bijna niets!
Interessant. Ware het niet dat ik bijna nooit bel.

Ander punt: Een Klaas is gelukt, maar ik kom ontzettend weinig Henken, Pieten of Wimmen tegen. Beter gezegd: geen. Op de dagen dat ik m'n dobbelsteen bij me heb tenminste.

Nu ben ik volgende week woensdag in Den Haag. Afspraak met m'n scriptiebegeleider aan het eind van de middag. Is dat niet bij jou in de buurt? We kunnen eventueel afspreken zodat jij de worp uitvoert.
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
pi_99428081
quote:
7s.gif Op woensdag 13 juli 2011 16:53 schreef UIO_AMS het volgende:

[..]

Interessant. Ware het niet dat ik bijna nooit bel.

Ander punt: Een Klaas is gelukt, maar ik kom ontzettend weinig Henken, Pieten of Wimmen tegen. Beter gezegd: geen. Op de dagen dat ik m'n dobbelsteen bij me heb tenminste.

Nu ben ik volgende week woensdag in Den Haag. Afspraak met m'n scriptiebegeleider aan het eind van de middag. Is dat niet bij jou in de buurt? We kunnen eventueel afspreken zodat jij de worp uitvoert.
Waar moet je zijn in Den Haag? Ik werk tegenwoordig in Rotterdam, maar kan natuurlijk best naar Den Haag komen aan het einde van de dag. :)
Doe wat je niet durft.
Geef kinderen in Madagascar kans op onderwijs. Steun Abecole
www.Facebook.com/AbecoleNL
  Moderator vrijdag 15 juli 2011 @ 13:43:47 #70
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_99499744
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2011 21:11 schreef HenkPietKlaasWim het volgende:
Waar moet je zijn in Den Haag? Ik werk tegenwoordig in Rotterdam, maar kan natuurlijk best naar Den Haag komen aan het einde van de dag. :)
Ik dacht dat je daar woonde. Ik heb om half vier een afspraak in het provinciehuis aan het Malieveld. Die afspraak duurt waarschijnlijk wel een uur of twee.
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
pi_99502619
Ik denk dat je HPKW verwarde met mij, we lijken ook een beetje op elkaar B-) ik woon wel in Den Haag.
2015: &lt;span class="s"&gt;MLA - JFK - PMI&lt;/span&gt;
  vrijdag 15 juli 2011 @ 15:53:41 #72
16918 flipsen
Argentinie-specialist!
pi_99505192
Aha! HKPW is gewoon een kloon van TTG! Daar komt de aap uit de mouw, ik eis dat er maatregelen getroffen worden!
Ik hou me bezig met het organiseren van reizen naar Argentinie, Chili en Peru voor Tipica Reizen.
  Moderator woensdag 20 juli 2011 @ 10:44:45 #73
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_99697208
Vanmiddag dus weer dobbelen. Met HPKW in het Hotel des Indes. De opgegeven opties:

quote:
Mij benieuwen wat het gaat opleveren. :)
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
pi_99698215
quote:
14s.gif Op woensdag 29 juni 2011 21:03 schreef UIO_AMS het volgende:
Er is geboekt. We vertrekken op donderdag 25 augustus, vliegen op de 15e terug van Seattle naar Londen en komen op vrijdag de 16e september weer aan op Schiphol. Om half vier in de middag. Daar moeten genoeg FOK!kers op af kunnen komen lijkt me zo.

We verwachten natuurlijk vele in tranen uitbarstende vrouwen met spandoeken als we door de Douane komen. Spandoeken met teksten als Welkom terug Dobbelsteenavonturiers!, Mag ik je dobbelsteen aanraken?, en UIO_AMS en Costadibalkoni zijn helden! en zo.
Als kom, mag ik dan je dobbelsteen aanraken? Op onze date kwam ik niet eens in de buurt. ;(
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_99704662
Eindelijk de tijd gehad om weer helemaal bij te lezen en wat ben ik vreselijk jaloers op jullie reis dit keer. Ben in veel van de plaatsen die hier worden genoemd geweest en ik wil zoooo graag weer eens terug! Ik zal jullie avonturen dus weer op de voet gaan volgen O+.

quote:
Ik ga serieus watertanden van dat plaatje. Als jullie de kans krijgen: proeven! Er is geen lekkerder sandwich in de wereld dan smoked meat on rye :9~ .
I am so clever that sometimes I don't understand a single word of what I am saying.
  Moderator donderdag 21 juli 2011 @ 10:19:33 #76
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_99740324
Het dobbelen door HPKW is gisteren gelukt. Met een mooie Haagse worp op het Lange Voorhout met uitzicht op Hotel des Indes, Paleis Lange Voorhout (voor Escher liefhebbers een must), moderne beelden en voor de ambassade van de VS (hoe toepasselijk in deze), wist ze een 4 te gooien (foto's ter bewijs volgen). En daarmee stuurt ze ons naar:

quote:
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
pi_99751002
Oh, die is niet zo moeilijk te vinden. Vlakbij het centrum van het heelal en om de hoek van de kruisraket en de dino's :)
  Moderator zaterdag 23 juli 2011 @ 10:03:32 #78
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_99830352
Daar had ik hem ook wel verwacht. Maar ik had ook nog de foto's beloofd. Dus bij deze.

HPKW legt de dobbelsteen goed in de hand:

110723_61302_28.JPG

HPKW werpt de dobbelsteen:

110723_61302_29.JPG

Met dus een vier als eindresultaat:

110723_61302_30.JPG

Op naar Lenin in Seattle!
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
pi_99831295
Sorry voor de suffe uitkomst! Het giant show museum was vast veel toffer geweest! B-)
Doe wat je niet durft.
Geef kinderen in Madagascar kans op onderwijs. Steun Abecole
www.Facebook.com/AbecoleNL
  zaterdag 23 juli 2011 @ 21:30:52 #80
16918 flipsen
Argentinie-specialist!
pi_99853811
Stoere vent zonder hoofd op die foto :P
Ik hou me bezig met het organiseren van reizen naar Argentinie, Chili en Peru voor Tipica Reizen.
  Moderator vrijdag 29 juli 2011 @ 20:02:28 #81
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_100099409
We moeten nog een hotel in Seattle regelen. Ik ben even op zoek gegaan naar de opgegeven mogelijkheden, maar veel was al vol of voldeed niet en ik moest dus wat anders vinden. Daarom kom ik tot de volgende mogelijkheden:

1. Chelsea Station Inn (optie DutchTrain)
2. Deca City Deluxe (optie Korreltje-zout)
3. Marco Polo Motel (optie DutchTrain)
4. Inn of Twin Gables
5. Inn at the Harbor Steps
6. Courtyard Seattle Downtown

Morgen zie ik Costa en dan dobbelen we er gelijk om. Zul je zien dat in de tussentijd deze opties ook vol raken. :')
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
pi_100104293
quote:
14s.gif Op woensdag 18 mei 2011 14:19 schreef UIO_AMS het volgende: Niets in Vancouver . B-).
Enkele must think about tips voor Vancouver:

1. Lynn Canyon Bridge; een hangbrug vol met toeristen, maar wel gratis entree en mooie wandelroutes
2. Capilano Suspensio Bridge http://www.capbridge.com/hoursrates.php ; erg duur en nog toeristischer
3. Grouse Mountain http://www.grousemountain.com/; uiteraard dobbelen of je wel of niet naar boven (of naar beneden gaat lopen) (naar boven lopen, bespaart je veel geld, maar kan afzien zijn in de zomer) uiteraard wel meedoen met de lumberjack show :P
4. Granville Island http://www.granvilleisland.com/ voor een mooie markt op een eiland en een plek voor vele straatartiesten (ook hier voorzie ik dobbelsteenkeuzemogelijkheden)
5. Eten op Robson Street bij een van de vele Aziatische restaurantjes
6. Stanley Park http://www.granvilleisland.com/ met totempalen

...
  Moderator zondag 31 juli 2011 @ 13:08:53 #83
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_100153906
Goed. Gisteren met een groep (waaronder zeker zes FOK!kers) naar de Efteling geweest en daar hebben we gedobbeld om het hotel in Seattle. We wilden niet bij aankomst na een lange reis eerst nog moeten dobbelen voor een hotel en het dan ter plaatse regelen. Dus hadden we nu al zes opties:

quote:
1. Chelsea Station Inn (optie DutchTrain)
2. Deca City Deluxe (optie Korreltje-zout)
3. Marco Polo Motel (optie DutchTrain)
4. Inn of Twin Gables
5. Inn at the Harbor Steps
6. Courtyard Seattle Downtown
Costa was genegen dit keer de dobbelsteen te werpen:

110731_61302_31.JPG

Wat resulteerde in een verre worp:

110731_61302_32.JPG

Wat dichterbij een duidelijker resultaat opleverde:

110731_61302_33.JPG

Een 6 en daarmee gaan we naar het Courtyard Seattle Downtown.
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
  zondag 31 juli 2011 @ 14:10:22 #84
85169 Zhenar
Thundercatz, Ho
pi_100155648
Nu snel boeken!
[b]Op maandag 12 december 2005 22:25 schreef MissBliss het volgende:[/b]
Ik sta in niemands sig ;(
  zondag 31 juli 2011 @ 16:19:31 #85
16918 flipsen
Argentinie-specialist!
pi_100159615
Ik hou me bezig met het organiseren van reizen naar Argentinie, Chili en Peru voor Tipica Reizen.
  Moderator zondag 31 juli 2011 @ 23:47:02 #86
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_100177509
quote:
14s.gif Op zondag 31 juli 2011 14:10 schreef Zhenar het volgende:
Nu snel boeken!
Al gedaan.

quote:
Verrek, er zijn er meer. Wij hebben een ander.

[ Bericht 2% gewijzigd door UIO_AMS op 02-08-2011 17:16:34 ]
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
  Moderator donderdag 4 augustus 2011 @ 11:37:37 #87
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_100308095
Fuck! Ik wist niet dat Courtyard twee hotels in Seattle met praktisch dezelfde naam had en we hebben dus de verkeerde geboekt. Om het allemaal erger te maken, maakt het ook onderdeel uit van een grotere chain. En die beginnen me nu dus spam te sturen. Daar ben ik niet van gediend en heb de boel gecanceld.

Ik ga op zoek naar een onafhankelijk alternatief.
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
  donderdag 4 augustus 2011 @ 12:45:39 #88
16918 flipsen
Argentinie-specialist!
pi_100310059
:P
Ik hou me bezig met het organiseren van reizen naar Argentinie, Chili en Peru voor Tipica Reizen.
pi_100312667
Er zit zelfs een Courtyard in Hoofddorp :Y

Je dacht een boetiekhotel geboekt te hebben?
  † In Memoriam † zondag 7 augustus 2011 @ 00:03:51 #90
77924 Skaai
I am beyond coffee.
pi_100408248
Ik heb de dobbelsteen vastgehouden. O+. Ik heb mijn handen sinds vanmiddag niet meer gewassen O+. Er viel niks te dobbelen, maar het gevoel van het vasthouden moet bijna wel gevoel van dobbelen evenaren. O+
Fat bikers bounce better.
I'm not confused brother! I just took picture of my face, is defo not my confused face!
  zondag 7 augustus 2011 @ 00:43:28 #91
16918 flipsen
Argentinie-specialist!
pi_100409936
quote:
17s.gif Op zondag 7 augustus 2011 00:03 schreef Skaai het volgende:
Ik heb de dobbelsteen vastgehouden. O+. Ik heb mijn handen sinds vanmiddag niet meer gewassen O+. Er viel niks te dobbelen, maar het gevoel van het vasthouden moet bijna wel gevoel van dobbelen evenaren. O+
Soms mis je echt de "like" button op Fok :)
Ik hou me bezig met het organiseren van reizen naar Argentinie, Chili en Peru voor Tipica Reizen.
  Moderator donderdag 11 augustus 2011 @ 12:51:31 #92
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_100594790
Het wordt wel weer eens tijd voor een nieuw plaatje van de mogelijke te volgen route met daarbij de punten die al zeker zijn, omdat ervoor gedobbeld is:

110811_61302_Route%20Canada.jpg

Wat nog te dobbelen:
• Voorstel van Frances voor de route naar de surprise-overnachting
• Canadian Railway Chateaus uit het voorstel van De_Hertog
• Activiteit in Vancouver op voorstel van DutchTrain

Ben ik nog iets vergeten?
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
pi_100596605
quote:
14s.gif Op donderdag 11 augustus 2011 12:51 schreef UIO_AMS het volgende:
Het wordt wel weer eens tijd voor een nieuw plaatje van de mogelijke te volgen route met daarbij de punten die al zeker zijn, omdat ervoor gedobbeld is:

[ afbeelding ]

Wat nog te dobbelen:
• Voorstel van Frances voor de route naar de surprise-overnachting
• Canadian Railway Chateaus uit het voorstel van De_Hertog
• Activiteit in Vancouver op voorstel van DutchTrain

Ben ik nog iets vergeten?
naar wie je een ansichtkaart stuurt?
  Moderator donderdag 11 augustus 2011 @ 13:44:04 #94
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_100597480
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2011 13:29 schreef Jagärtrut het volgende:
naar wie je een ansichtkaart stuurt?
Stuur me je adres en ik stuur je een ansichtkaart. Daar hoeven we nou niet echt voor te dobbelen. :)
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
  † In Memoriam † donderdag 11 augustus 2011 @ 14:18:16 #95
77924 Skaai
I am beyond coffee.
pi_100599205
quote:
14s.gif Op donderdag 11 augustus 2011 13:44 schreef UIO_AMS het volgende:

[..]

Stuur me je adres en ik stuur je een ansichtkaart. Daar hoeven we nou niet echt voor te dobbelen. :)
Tenzij er 100 gewillige Foksters een kaartje willen natuurlijk. 8-)
Fat bikers bounce better.
I'm not confused brother! I just took picture of my face, is defo not my confused face!
  Moderator donderdag 11 augustus 2011 @ 14:25:08 #96
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_100599492
quote:
6s.gif Op donderdag 11 augustus 2011 14:18 schreef Skaai het volgende:
Tenzij er 100 gewillige Foksters een kaartje willen natuurlijk. 8-)
Als ze gewillig zijn, is de moeite helemaal verwaarloosbaar.
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
  Moderator vrijdag 12 augustus 2011 @ 17:44:41 #97
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_100647798
Zo. ESTA-formulier ook geregeld. Ben er klaar voor.
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
pi_100650377
quote:
14s.gif Op donderdag 11 augustus 2011 12:51 schreef UIO_AMS het volgende:
Het wordt wel weer eens tijd voor een nieuw plaatje van de mogelijke te volgen route met daarbij de punten die al zeker zijn, omdat ervoor gedobbeld is:

[ afbeelding ]


Ben ik nog iets vergeten?
met deze route mis je nog 2 belangrijke attracties: de Boeing fabrieken in Everett en Mt St Helens / Mt Rainier / Mt Adams.

Everett ligt een half uur rijden ten noorden van Seattle en zou je van daaruit kunnen bezoeken.

Voor de bergen / vulkanen, kun je de route tussen Seattle en Roslyn te verleggen via State Road 12 => http://www.whitepassbyway.com/ 8-)
Wel oppassen voor overstekende bevers :X
  Moderator zondag 14 augustus 2011 @ 13:25:00 #99
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_100709447
In Frankrijk maakten 6 FOK!sters kans op het souvenir, in Oostenrijk waren het er 12. Niet meer dan logisch natuurlijk dat het er in Canada 18 zullen zijn. In volgorde van een bijdrage leveren aan deze reeks en met een tegengestelde ogen dobbelverdeling:

1 & 6 op de dobbelsteen:
1. Cat22
2. Sjeen
3. MissBliss
4. AKnynke
5. Brighteyes
6. Misstique

2 & 5:
7. on_air
8. Skaai
9. Hik
10. yvonne
11. Gaoxing
12. Susi

3 & 4:
13. Isabeau
14. Basboussa
15. 08gnoT.
16. Cee
17. YskaFredriksson
18. HenkPietKlaasWim

Mij benieuwen of dit de spanning weer doet oplopen bij de dames. B-).
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
pi_100709723
*sopsopsop* :9~
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_100709758
quote:
14s.gif Op zondag 14 augustus 2011 13:25 schreef UIO_AMS het volgende:
In Frankrijk maakten 6 FOK!sters kans op het souvenir, in Oostenrijk waren het er 12. Niet meer dan logisch natuurlijk dat het er in Canada 18 zullen zijn. In volgorde van een bijdrage leveren aan deze reeks en met een tegengestelde ogen dobbelverdeling:

1 & 6 op de dobbelsteen:
1. Cat22
2. Sjeen
3. MissBliss
4. AKnynke
5. Brighteyes
6. Misstique

2 & 5:
7. on_air
8. Skaai
9. Hik
10. yvonne
11. Gaoxing
12. Susi

3 & 4:
13. Isabeau
14. Basboussa
15. 08gnoT.
16. Cee
17. YskaFredriksson
18. HenkPietKlaasWim

Mij benieuwen of dit de spanning weer doet oplopen bij de dames. B-).
en hoe werkt dat dan qua dobbelen? wanneer krijgt wie nou precies een souvenir? :@ ik kom er niet uit
pi_100709773
Wanneer wordt er gedobbeld? :9.
I am so clever that sometimes I don't understand a single word of what I am saying.
  Moderator zondag 14 augustus 2011 @ 13:40:00 #103
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_100709918
quote:
0s.gif Op zondag 14 augustus 2011 13:35 schreef Memento-Mori het volgende:
en hoe werkt dat dan qua dobbelen? wanneer krijgt wie nou precies een souvenir? :@ ik kom er niet uit
Elk jaar nemen we één souvenir mee terug voor een FOK!ster. In 2009 won Hik, in 2010 Misstique. We dobbelen eerst voor één van de drie groepen en daarna voor de gelukkige FOK!ster.

Geen idee ook nog voor een souvenir, maar afgaande op voorgaande twee jaren zal het wel een fles wijn worden. B-).

De dames kunnen natuurlijk souveniropties geven. B-).
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
  Moderator zondag 14 augustus 2011 @ 13:45:03 #104
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_100710121
quote:
14s.gif Op zondag 14 augustus 2011 13:35 schreef Misstique het volgende:
Wanneer wordt er gedobbeld? :9.
Voor de gelukkige FOK!ster ergens in Canada natuurlijk en waarschijnlijk aan het einde van ons verblijf daar. Wie het geworden is, horen de dames wel als we terug op Nederlandse bodem zijn. Ik stuur wel een sms vanaf Schiphol. Mits ik de juiste nummers heb. *) . De meeste heb ik trouwens al. B-).

Het dobbelen voor het betreffende souvenir zullen we eerder moeten doen. Ik denk op de grens van de VS en Canada.

[ Bericht 0% gewijzigd door UIO_AMS op 14-08-2011 13:51:52 ]
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
  ESF Reporter zondag 14 augustus 2011 @ 13:45:28 #105
87554 Cee
Welluk?
pi_100710134
Oh tof. :D Ik moet eerlijk bekennen dat ik dit topic (en enkele voorgaande dobbelsteentopics) lees/heb gelezen maar ik blijf het ingewikkeld vinden (logica is niet mijn sterkste kant :') ).

Uhm, activiteiten in Vancouver, even afgaande op wat wij hebben gedaan:
- Capilano Suspension bridge. (Maar als je hoogtevrees hebt is het misschien een beetje lastig. Maar wel tof!)
- Fiets huren en in Stanley Park fietsen.
- Lovable ottertjes loeren in het Vancouver aquarium O+

Ik heb deze niet gedaan maar het lijkt me wel tof, als het kan: een ijshockey wedstrijd bijwonen.
pi_100710144
quote:
14s.gif Op zondag 14 augustus 2011 13:25 schreef UIO_AMS het volgende:
In Frankrijk maakten 6 FOK!sters kans op het souvenir, in Oostenrijk waren het er 12. Niet meer dan logisch natuurlijk dat het er in Canada 18 zullen zijn. In volgorde van een bijdrage leveren aan deze reeks en met een tegengestelde ogen dobbelverdeling:

1 & 6 op de dobbelsteen:
1. Cat22
2. Sjeen
3. MissBliss
4. AKnynke
5. Brighteyes
6. Misstique

2 & 5:
7. on_air
8. Skaai
9. Hik
10. yvonne
11. Gaoxing
12. Susi

3 & 4:
13. Isabeau
14. Basboussa
15. 08gnoT.
16. Cee
17. YskaFredriksson
18. HenkPietKlaasWim

Mij benieuwen of dit de spanning weer doet oplopen bij de dames. B-).
en ik dan? :+
  zondag 14 augustus 2011 @ 13:46:33 #107
271665 08gnoT.
Mwoooaahhh!!
pi_100710168
Tof idee! Ben benieuwd wie er wint
[PAINT] Wat gebeurt er bij de formaties #1 -- #2 -- #3 -- #4 -- #5 -- #6 -- #7 -- #8 -- #9 -- #10
Steun de strijd voor een indianenforum!
  Moderator zondag 14 augustus 2011 @ 13:48:55 #108
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_100710259
quote:
0s.gif Op zondag 14 augustus 2011 13:45 schreef Cee het volgende:
Oh tof. :D Ik moet eerlijk bekennen dat ik dit topic (en enkele voorgaande dobbelsteentopics) lees/heb gelezen maar ik blijf het ingewikkeld vinden (logica is niet mijn sterkste kant :') ).
:o Het is anders doodeenvoudig. De meest simpele manier van reizen ook. Alle keuzes leg je voor aan de dobbelsteen. Makkelijk toch?
quote:
Uhm, activiteiten in Vancouver, even afgaande op wat wij hebben gedaan:
- Capilano Suspension bridge. (Maar als je hoogtevrees hebt is het misschien een beetje lastig. Maar wel tof!)
- Fiets huren en in Stanley Park fietsen.
- Lovable ottertjes loeren in het Vancouver aquarium O+

Ik heb deze niet gedaan maar het lijkt me wel tof, als het kan: een ijshockey wedstrijd bijwonen.
We nemen ze mee in de opties voor Vancouver. ^O^
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
  Moderator zondag 14 augustus 2011 @ 13:49:49 #109
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_100710299
quote:
14s.gif Op zondag 14 augustus 2011 13:45 schreef Jagärtrut het volgende:
en ik dan? :+
B-)!
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
  ESF Reporter zondag 14 augustus 2011 @ 13:52:43 #110
87554 Cee
Welluk?
pi_100710426
quote:
14s.gif Op zondag 14 augustus 2011 13:48 schreef UIO_AMS het volgende:

[..]

:o Het is anders doodeenvoudig. De meest simpele manier van reizen ook. Alle keuzes leg je voor aan de dobbelsteen. Makkelijk toch?
Is het ook, maar mijn systeem wil een dergelijke eenvoud niet logisch verwerken en gaat daar heel moeilijk over nadenken. :D
  Moderator zondag 14 augustus 2011 @ 14:40:58 #111
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_100712531
quote:
0s.gif Op zondag 14 augustus 2011 13:52 schreef Cee het volgende:
Is het ook, maar mijn systeem wil een dergelijke eenvoud niet logisch verwerken en gaat daar heel moeilijk over nadenken. :D
Ingewikkelder maken dan het is. Onomstotelijk bewijs dat je vrouw bent.
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
pi_100712642
quote:
14s.gif Op zondag 14 augustus 2011 13:45 schreef UIO_AMS het volgende:

[..]

Voor de gelukkige FOK!ster ergens in Canada natuurlijk en waarschijnlijk aan het einde van ons verblijf daar. Wie het geworden is, horen de dames wel als we terug op Nederlandse bodem zijn. Ik stuur wel een sms vanaf Schiphol. Mits ik de juiste nummers heb. *) . De meeste heb ik trouwens al. B-).

Het dobbelen voor het betreffende souvenir zullen we eerder moeten doen. Ik denk op de grens van de VS en Canada.
ah ik raakte door de 13, 14 etc in de war :P dus in principe zijn alle groepen weer onderverdeeld in 1 t/m 6 :)
  ESF Reporter zondag 14 augustus 2011 @ 14:45:09 #113
87554 Cee
Welluk?
pi_100712697
quote:
14s.gif Op zondag 14 augustus 2011 14:40 schreef UIO_AMS het volgende:

[..]

Ingewikkelder maken dan het is. Onomstotelijk bewijs dat je vrouw bent.
^O^ (ik kan er heel moeilijk over doen, wat in mijn aard zou liggen, maar daar doe ik dan weer makkelijk over). :D
pi_100714039
quote:
14s.gif Op zondag 14 augustus 2011 13:45 schreef Jagärtrut het volgende:

en ik dan? :+
Misschien wil iemand anders haar souvenir wel afstaan als zij wint :Y
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_100714235
quote:
10s.gif Op zondag 14 augustus 2011 15:14 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Misschien wil iemand anders haar souvenir wel afstaan als zij wint :Y
Ik hoop er op!
  Moderator zondag 14 augustus 2011 @ 15:30:28 #116
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_100714930
Zo. Eerste nieuwe telefoonnummer en ansichtkaartadres is binnen. B-).
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
pi_100715018
quote:
14s.gif Op zondag 14 augustus 2011 15:30 schreef UIO_AMS het volgende:
Zo. Eerste nieuwe telefoonnummer en ansichtkaartadres is binnen. B-).
Toffe, zij het gecompliceerde manier om adressen en telefoonnummers van vrouwen te scoren. :7

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_100715108
quote:
0s.gif Op zondag 14 augustus 2011 15:31 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Toffe, zij het gecompliceerde manier om adressen en telefoonnummers van vrouwen te scoren. :7

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
ik geloof niet dat UIO zo 1 2 3 op de stoep staat!
pi_100715170
quote:
0s.gif Op zondag 14 augustus 2011 15:33 schreef Jagärtrut het volgende:

[..]

ik geloof niet dat UIO zo 1 2 3 op de stoep staat!
Niet? -O-
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  Moderator zondag 14 augustus 2011 @ 15:37:43 #120
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_100715299
quote:
0s.gif Op zondag 14 augustus 2011 15:33 schreef Jagärtrut het volgende:
ik geloof niet dat UIO zo 1 2 3 op de stoep staat!
Ik ben al eens in Uppsala geweest en vind het een tweede bezoek waard. Al te lang geleden dat ik in Zweden was.
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
  † In Memoriam † zondag 14 augustus 2011 @ 20:54:14 #121
77924 Skaai
I am beyond coffee.
pi_100728570
quote:
14s.gif Op zondag 14 augustus 2011 13:45 schreef UIO_AMS het volgende:
De meeste heb ik trouwens al. B-).

Oh dus ik ben niet speciaal?
Fat bikers bounce better.
I'm not confused brother! I just took picture of my face, is defo not my confused face!
  Moderator zondag 14 augustus 2011 @ 21:01:39 #122
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_100729022
Dat zie je verkeerd, Skaai. Jullie zijn allemaal speciaal.
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
pi_100731060
quote:
0s.gif Op zondag 14 augustus 2011 15:31 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Toffe, zij het gecompliceerde manier om adressen en telefoonnummers van vrouwen te scoren. :7

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
je mist een komma :D :')

UIO_AMS: dat ik daar niet aan gedacht heb om tel nummers te scoren _O_ ^O^

ps. waarvoor wordt de volgende keer gedobbeld en wanneer??
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
  Admin maandag 15 augustus 2011 @ 00:25:48 #124
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_100742118
Ja ^O^
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
  maandag 15 augustus 2011 @ 00:30:42 #125
111829 MissBliss
Godin van SHO
pi_100742353
Tof, deze keer ga ik winnen!
Ziggy played guitar
Op donderdag 23 maart 2006 18:21 schreef Zhenar het volgende:
De gedachte alleen al om in de sig van MissBliss te staan maakt mij bronstig als een everzwijn bij volle maan :9~
  maandag 15 augustus 2011 @ 05:17:29 #126
2177 Gaoxing
(bijna) altijd gelukkig
pi_100747864
Ha, tof! Je komt langs voor de uitreiking?
  † In Memoriam † maandag 15 augustus 2011 @ 05:31:56 #127
77924 Skaai
I am beyond coffee.
pi_100747944
quote:
3s.gif Op zondag 14 augustus 2011 21:01 schreef UIO_AMS het volgende:
Dat zie je verkeerd, Skaai. Jullie zijn allemaal speciaal.
Ja en we staan als 'dobbelmeisje 1 t/m dobbelmeisje 15' in je telefoon he? 8-).

Maar spannenndd jullie vliegen al bijna O+
Fat bikers bounce better.
I'm not confused brother! I just took picture of my face, is defo not my confused face!
  maandag 15 augustus 2011 @ 06:19:58 #128
62913 Blik
The one and Only!
pi_100748167
tss, ik sta niet eens in de lijst...
pi_100749126
Ik wil graag een doos Lucky Charms. O+
Doe wat je niet durft.
Geef kinderen in Madagascar kans op onderwijs. Steun Abecole
www.Facebook.com/AbecoleNL
  Moderator maandag 15 augustus 2011 @ 10:17:03 #130
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_100750807
quote:
10s.gif Op maandag 15 augustus 2011 05:17 schreef Gaoxing het volgende:
Ha, tof! Je komt langs voor de uitreiking?
Hmmm, Thailand staat niet hoog op de te bezoeken landen-lijst. Vrij laag zelfs.

Qua souvenirs uit Canada hebben we nog weinig opties:

1. Een fles wijn uit de Okanagan valley.
2. Een doos Lucky Charms? (Is dat Canadees? En zullen alle souvenirkandidates hier blij mee zijn?)
3. Een houtgesneden Grizzly?
4. ...
5. ...
6. ...

Jullie zien, mijn inspiratie op dit gebied is klein.
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
pi_100750908
quote:
14s.gif Op zondag 14 augustus 2011 15:37 schreef UIO_AMS het volgende:

[..]

Ik ben al eens in Uppsala geweest en vind het een tweede bezoek waard. Al te lang geleden dat ik in Zweden was.
nou, kom maar eens een kpoje koffie drinken dan!
  maandag 15 augustus 2011 @ 10:20:48 #132
134944 Hi_flyer
Van alles te melden
pi_100750910
Maple syrup
  Moderator maandag 15 augustus 2011 @ 10:32:26 #133
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_100751164
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 10:20 schreef Jagärtrut het volgende:
nou, kom maar eens een kpoje koffie drinken dan!
Het werkt weer! De charmes van een dobbelsteenavonturier zijn toch duidelijk onweerstaanbaar. B-).
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
pi_100751204
quote:
14s.gif Op maandag 15 augustus 2011 10:32 schreef UIO_AMS het volgende:

[..]

Het werkt weer! De charmes van een dobbelsteenavonturier zijn toch duidelijk onweerstaanbaar. B-).
he ho, een kopje koffie betekend een kopje koffie, he! :6
  Moderator maandag 15 augustus 2011 @ 10:35:54 #135
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_100751250
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 10:34 schreef Jagärtrut het volgende:
he ho, een kopje koffie betekend een kopje koffie, he! :6
Uhuh. En nee betekent nee. B-).
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
  maandag 15 augustus 2011 @ 10:37:19 #136
2177 Gaoxing
(bijna) altijd gelukkig
pi_100751285
quote:
2s.gif Op maandag 15 augustus 2011 10:17 schreef UIO_AMS het volgende:

[..]

Hmmm, Thailand staat niet hoog op de te bezoeken landen-lijst. Vrij laag zelfs.

Qua souvenirs uit Canada hebben we nog weinig opties:

1. Een fles wijn uit de Okanagan valley.
2. Een doos Lucky Charms? (Is dat Canadees? En zullen alle souvenirkandidates hier blij mee zijn?)
3. Een houtgesneden Grizzly?
4. ...
5. ...
6. ...

Jullie zien, mijn inspiratie op dit gebied is klein.
De autobiografie van Bret Hart? Een sleutelhanger in de vorm van een ijshockeypuck?
  Moderator maandag 15 augustus 2011 @ 10:47:18 #138
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_100751495
Da's een aardige lijst met souvenirs. :D

1. Een fles wijn uit de Okanagan valley.
2. Een doos Lucky Charms? (Is dat Canadees? En zullen alle souvenirkandidates hier blij mee zijn?)
3. Een houtgesneden Grizzly?
4. Een fles maple syrup.
5. De autobiografie van Bret 'The Hitman' Hart
6. Een sleutelhanger in de vorm van een ijshockeypuck.
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
pi_100752074
Lucky Charms zijn een soort crack.
Ze zijn geweldig! En er zit minder suiker in dan in de gezond uitziende cereals. B-)
Doe wat je niet durft.
Geef kinderen in Madagascar kans op onderwijs. Steun Abecole
www.Facebook.com/AbecoleNL
  maandag 15 augustus 2011 @ 12:03:40 #140
2177 Gaoxing
(bijna) altijd gelukkig
pi_100753852
Ze zijn alleen niet Canadees, maar Amerikaans. Maar op wel een leuk souvenir van deze reis, natuurlijk, aangezien ze beide landen aandoen.
pi_100753904
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 12:03 schreef Gaoxing het volgende:
Ze zijn alleen niet Canadees, maar Amerikaans. Maar op wel een leuk souvenir van deze reis, natuurlijk, aangezien ze beide landen aandoen.
Bijzaak Gao, bijzaak.
Heb je ze wel eens op? Ze zijn echt geweldig! En de marshmellows die erin zitten, smelten echt in je mond.
Het allerbeste is, dat je achter blijft met een schaaltje chemisch gekleurde melk. O+
Doe wat je niet durft.
Geef kinderen in Madagascar kans op onderwijs. Steun Abecole
www.Facebook.com/AbecoleNL
  maandag 15 augustus 2011 @ 12:07:13 #142
2177 Gaoxing
(bijna) altijd gelukkig
pi_100753968
Watje! Daar gooi je toch sowiezo chemisch gekleurde aardbeienmelk op?

En ja, ik geloof dat ik ze ooit wel eens geprobeerd heb. Zijn toch erg cheerio achtig? dat is hier in huis de ontbijt staple
pi_100754079
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 12:07 schreef Gaoxing het volgende:
Watje! Daar gooi je toch sowiezo chemisch gekleurde aardbeienmelk op?

En ja, ik geloof dat ik ze ooit wel eens geprobeerd heb. Zijn toch erg cheerio achtig? dat is hier in huis de ontbijt staple
Dat hadden ze daar niet. Ik heb ze op bij de MS Bike 150 en daar was het allemaal onwijs gezond met gewone melk. :P
Met aarbeienmelk zijn ze vast nog beter! Ga ik doorgeven aan een vriendin daar die er ook fan van is. :D

Geen idee of ze cheerio achtig zijn, die heb ik dan nog nooit op. :)
Doe wat je niet durft.
Geef kinderen in Madagascar kans op onderwijs. Steun Abecole
www.Facebook.com/AbecoleNL
pi_100758645
quote:
14s.gif Op maandag 15 augustus 2011 10:47 schreef UIO_AMS het volgende:
Da's een aardige lijst met souvenirs. :D

3. Een houtgesneden Grizzly?
Misschien vervangen door een bever? Dat is het nationale dier van Canada. :P.
I am so clever that sometimes I don't understand a single word of what I am saying.
  Moderator maandag 15 augustus 2011 @ 16:57:20 #145
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_100765840
quote:
14s.gif Op maandag 15 augustus 2011 14:15 schreef Misstique het volgende:
Misschien vervangen door een bever? Dat is het nationale dier van Canada. :P.
Goed punt, Misstique. De nationale bever in hout uitgesneden. Dat is nog eens een uitdaging. Leuk detail is, dat ik geboren ben in Beverwijk. Of Beavervillage voor de Engelstaligen onder ons. B-).
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
pi_100766271
quote:
14s.gif Op maandag 15 augustus 2011 16:57 schreef UIO_AMS het volgende:

[..]

Goed punt, Misstique. De nationale bever in hout uitgesneden. Dat is nog eens een uitdaging. Leuk detail is, dat ik geboren ben in Beverwijk. Of Beavervillage voor de Engelstaligen onder ons. B-).
zou dat niet beaverneighbourhood zijn?

wat ik me nog bedacht: zijn alle souvenirgegadigden nog wel op fok! actief, en bereikbaar? Basaboussa, bijvoorbeeld, etc.

Maar goed, dat hoeft natuurlijk geen criterium te zijn voor het ontvangen van een souvenir! :)
pi_100766331


O+
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  maandag 15 augustus 2011 @ 17:14:51 #148
16918 flipsen
Argentinie-specialist!
pi_100766688
Pfff, zie ik dat ik 2 dagen slowchat gemist heb, blijkt dat het "women only" is :(
Ik hou me bezig met het organiseren van reizen naar Argentinie, Chili en Peru voor Tipica Reizen.
  Moderator maandag 15 augustus 2011 @ 17:32:35 #149
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_100767598
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 17:06 schreef Jagärtrut het volgende:
zou dat niet beaverneighbourhood zijn?
Misschien wel, maar dat klinkt niet. Heb nog wel Beavertown en Beavercity overwogen, maar Beavervillage klinkt gewoon het best.
quote:
wat ik me nog bedacht: zijn alle souvenirgegadigden nog wel op fok! actief, en bereikbaar? Basaboussa, bijvoorbeeld, etc.

Maar goed, dat hoeft natuurlijk geen criterium te zijn voor het ontvangen van een souvenir! :)
Basboussa heeft haar PM geopend. Alleen van Susi weet ik niets. We merken het wel als het zo ver is. :)
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
  Moderator maandag 15 augustus 2011 @ 17:35:02 #150
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_100767721
quote:
13s.gif Op maandag 15 augustus 2011 17:14 schreef flipsen het volgende:
Pfff, zie ik dat ik 2 dagen slowchat gemist heb, blijkt dat het "women only" is :(
Ik ben nu eenmaal bijzonder geliefd onder de FOK!sters. Kreeg zelfs een bericht dat er regelmatig aan mij gedacht wordt. B-).
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
pi_100767782
quote:
14s.gif Op maandag 15 augustus 2011 17:35 schreef UIO_AMS het volgende:

Ik ben nu eenmaal bijzonder geliefd onder de FOK!sters. Kreeg zelfs een bericht dat er regelmatig aan mij gedacht wordt. B-).
Ik heb ook warme herinneringen ^O^ *;
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  Moderator maandag 15 augustus 2011 @ 17:39:26 #152
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_100767926
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 17:36 schreef Isabeau het volgende:
Ik heb ook warme herinneringen ^O^ *;
Waar een dobbeldate wel niet goed voor is. Heb laatst weer gegeten bij die Marokkaan. Was bijzonder goed. Zeewolf op een bedje van tuinbonen en rivierkreeftjes. :9
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
  maandag 15 augustus 2011 @ 18:11:06 #153
16918 flipsen
Argentinie-specialist!
pi_100769043
Toch stem ik voor een nummer op de dobbelsteen voor alle mannelijke ´aanbidders´, zoals Blik en ik.
Ik hou me bezig met het organiseren van reizen naar Argentinie, Chili en Peru voor Tipica Reizen.
  maandag 15 augustus 2011 @ 18:11:59 #154
16918 flipsen
Argentinie-specialist!
pi_100769089
En over HenkPietKlaasWim zullen we het maar helemaal niet hebben he :( Je meet met 2 maten!
Ik hou me bezig met het organiseren van reizen naar Argentinie, Chili en Peru voor Tipica Reizen.
pi_100769455
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 18:11 schreef flipsen het volgende:
En over HenkPietKlaasWim zullen we het maar helemaal niet hebben he :( Je meet met 2 maten!
Ja, uh, sorry!
Lichte identiteitscrisis! :P
Maar ik post ter compensatie wel vage foto's op mm facebook! B-)
Doe wat je niet durft.
Geef kinderen in Madagascar kans op onderwijs. Steun Abecole
www.Facebook.com/AbecoleNL
  maandag 15 augustus 2011 @ 20:16:21 #156
85169 Zhenar
Thundercatz, Ho
pi_100774483
quote:
14s.gif Op zondag 14 augustus 2011 13:40 schreef UIO_AMS het volgende:

[..]

Elk jaar nemen we één souvenir mee terug voor een FOK!ster. In 2009 won Hik, in 2010 Misstique. We dobbelen eerst voor één van de drie groepen en daarna voor de gelukkige FOK!ster.

Geen idee ook nog voor een souvenir, maar afgaande op voorgaande twee jaren zal het wel een fles wijn worden. B-).

De dames kunnen natuurlijk souveniropties geven. B-).
Waarom geen souvenirs voor de heren? -O- Bro's before ho's hč? }:|

[ Bericht 0% gewijzigd door Zhenar op 15-08-2011 22:32:22 ]
[b]Op maandag 12 december 2005 22:25 schreef MissBliss het volgende:[/b]
Ik sta in niemands sig ;(
  † In Memoriam † maandag 15 augustus 2011 @ 20:20:24 #157
77924 Skaai
I am beyond coffee.
pi_100774694
quote:
8s.gif Op maandag 15 augustus 2011 20:16 schreef Zhenar het volgende:

[..]

Waarom geen souvenirs voor de heren? -O- Bro's before ho's hč? }:|
Wat een afgunst. Vrouwen zijn gewoon leuker. En lekkerder, vooral lekkerder.
Fat bikers bounce better.
I'm not confused brother! I just took picture of my face, is defo not my confused face!
  Moderator maandag 15 augustus 2011 @ 20:38:29 #158
45833 crew  Fogel
pi_100775628
quote:
6s.gif Op maandag 15 augustus 2011 20:20 schreef Skaai het volgende:

[..]

Wat een afgunst. Vrouwen zijn gewoon leuker. En lekkerder, vooral lekkerder.
Kijk, een kenner :P
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, UK, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
  maandag 15 augustus 2011 @ 22:31:33 #159
85169 Zhenar
Thundercatz, Ho
pi_100782353
quote:
6s.gif Op maandag 15 augustus 2011 20:20 schreef Skaai het volgende:

[..]

Wat een afgunst. Vrouwen zijn gewoon leuker. En lekkerder, vooral lekkerder.
Maar vrouwen zijn geen bro's :{w
[b]Op maandag 12 december 2005 22:25 schreef MissBliss het volgende:[/b]
Ik sta in niemands sig ;(
  dinsdag 16 augustus 2011 @ 00:49:32 #160
16918 flipsen
Argentinie-specialist!
pi_100790109
Zo, dat zijn er al aardig wat UIO, ik vind dat je er niet onderuit kunt en anders gaan we stappen ondernemen inzake discriminatie en gelijke rechten enzo. Dus, op de dobbelsteen moet plek voor Flipsen, Blik, Fogel, Zhenar en vooruit, HPKW mag vanwege de identiteitscrisis zowel bij de heren als dames genoemd worden, ik ben de beroerdste niet :)
Ik hou me bezig met het organiseren van reizen naar Argentinie, Chili en Peru voor Tipica Reizen.
  dinsdag 16 augustus 2011 @ 00:50:12 #161
16918 flipsen
Argentinie-specialist!
pi_100790131
quote:
6s.gif Op maandag 15 augustus 2011 20:20 schreef Skaai het volgende:
Wat een afgunst. Vrouwen zijn gewoon leuker. En lekkerder, vooral lekkerder.
Dat is mijn vrouw dan weer niet met je eens hoor :{w
Ik hou me bezig met het organiseren van reizen naar Argentinie, Chili en Peru voor Tipica Reizen.
  dinsdag 16 augustus 2011 @ 01:34:41 #162
2177 Gaoxing
(bijna) altijd gelukkig
pi_100791743
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 18:11 schreef flipsen het volgende:
En over HenkPietKlaasWim zullen we het maar helemaal niet hebben he :( Je meet met 2 maten!
4 maten
  † In Memoriam † dinsdag 16 augustus 2011 @ 08:35:56 #163
77924 Skaai
I am beyond coffee.
pi_100795743
quote:
6s.gif Op maandag 15 augustus 2011 22:31 schreef Zhenar het volgende:

[..]

Maar vrouwen zijn geen bro's :{w
Maar we hebben tieten. Daar kan een bro niet tegenop. 8-).
Fat bikers bounce better.
I'm not confused brother! I just took picture of my face, is defo not my confused face!
  Moderator dinsdag 16 augustus 2011 @ 10:18:18 #164
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_100797420
quote:
14s.gif Op dinsdag 16 augustus 2011 00:49 schreef flipsen het volgende:
Zo, dat zijn er al aardig wat UIO, ik vind dat je er niet onderuit kunt en anders gaan we stappen ondernemen inzake discriminatie en gelijke rechten enzo. Dus, op de dobbelsteen moet plek voor Flipsen, Blik, Fogel, Zhenar en vooruit, HPKW mag vanwege de identiteitscrisis zowel bij de heren als dames genoemd worden, ik ben de beroerdste niet :)
Boeiend al die te nemen stappen. Een bepaald deel van mijn lichaam discrimineert al zijn hele leven op sekse. Hoor ik ook nooit iemand over. :{w.
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
pi_100797451
quote:
99s.gif Op dinsdag 16 augustus 2011 10:18 schreef UIO_AMS het volgende:

Boeiend al die te nemen stappen. Een bepaald deel van mijn lichaam discrimineert al zijn hele leven op sekse. Hoor ik ook nooit iemand over. :{w.
Nou, eigenlijk vind ik dat dus niet kunnen hč :7
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  Moderator dinsdag 16 augustus 2011 @ 10:29:27 #166
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_100797713
quote:
10s.gif Op dinsdag 16 augustus 2011 10:19 schreef Isabeau het volgende:
Nou, eigenlijk vind ik dat dus niet kunnen hč :7
Tja, hij weigert gewoon dienst. En wat wil je dan? Het weigerdeel weigeren?
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
  dinsdag 16 augustus 2011 @ 15:23:20 #167
16918 flipsen
Argentinie-specialist!
pi_100808638
quote:
99s.gif Op dinsdag 16 augustus 2011 10:18 schreef UIO_AMS het volgende:

[..]

Boeiend al die te nemen stappen. Een bepaald deel van mijn lichaam discrimineert al zijn hele leven op sekse. Hoor ik ook nooit iemand over. :{w.
:{w
Ik hou me bezig met het organiseren van reizen naar Argentinie, Chili en Peru voor Tipica Reizen.
  woensdag 17 augustus 2011 @ 00:34:02 #168
85169 Zhenar
Thundercatz, Ho
pi_100835248
quote:
14s.gif Op dinsdag 16 augustus 2011 10:29 schreef UIO_AMS het volgende:

[..]

Tja, hij weigert gewoon dienst. En wat wil je dan? Het weigerdeel weigeren?
Dat klinkt alsof je het in ieder geval geprobeerd hebt en dat is dan weer wel te applaudiseren :+
[b]Op maandag 12 december 2005 22:25 schreef MissBliss het volgende:[/b]
Ik sta in niemands sig ;(
  woensdag 17 augustus 2011 @ 21:07:08 #169
64670 Dagonet
Radicaal compromist
pi_100869003
Wanneer komt het boek?
Op woensdag 24 sept. 2008 schreef Danny het volgende:
Dagonet doet onaardig tegen iedereen. Je bent dus helemaal niet zo bijzonder als je denkt...
Mijn grootste bijdrage aan de FP.
  Moderator woensdag 17 augustus 2011 @ 21:39:52 #170
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_100870408
quote:
5s.gif Op woensdag 17 augustus 2011 21:07 schreef [url=
Dagonet[/url] het volgende:

Wanneer komt het boek?
Laat ons eerst de komende reis maken. En het verslag voor FOK! maken. Daarna binden we alles wel samen. B-).
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
  woensdag 17 augustus 2011 @ 21:46:37 #171
64670 Dagonet
Radicaal compromist
pi_100870740
Hoezo, houden jullie het bij een trilogie?
Op woensdag 24 sept. 2008 schreef Danny het volgende:
Dagonet doet onaardig tegen iedereen. Je bent dus helemaal niet zo bijzonder als je denkt...
Mijn grootste bijdrage aan de FP.
  Moderator woensdag 17 augustus 2011 @ 21:50:32 #172
45833 crew  Fogel
pi_100870936
quote:
6s.gif Op woensdag 17 augustus 2011 21:46 schreef Dagonet het volgende:
Hoezo, houden jullie het bij een trilogie?
Een beetje fatsoenlijke trilogie heeft minimaal 5 delen ;)
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, UK, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
  Moderator woensdag 17 augustus 2011 @ 22:26:02 #173
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_100872879
quote:
6s.gif Op woensdag 17 augustus 2011 21:46 schreef Dagonet het volgende:
Hoezo, houden jullie het bij een trilogie?
Na Euro-landen. landen in Europa en landen van de wereld, blijft er weinig over. ;(
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
  Licht Ontvlambaar donderdag 18 augustus 2011 @ 10:43:22 #174
7020 Sjeen
...gevaarlijke vrouw...
pi_100887653
quote:
14s.gif Op maandag 15 augustus 2011 10:47 schreef UIO_AMS het volgende:
Da's een aardige lijst met souvenirs. :D

1. Een fles wijn uit de Okanagan valley.
2. Een doos Lucky Charms? (Is dat Canadees? En zullen alle souvenirkandidates hier blij mee zijn?)
3. Een houtgesneden Grizzly?
4. Een fles maple syrup.
5. De autobiografie van Bret 'The Hitman' Hart
6. Een sleutelhanger in de vorm van een ijshockeypuck.
You can't start a fire without a spark...
♥ Isa ♥ | In vuur en vlam
A dirty mind is a joy forever!
  donderdag 18 augustus 2011 @ 11:07:24 #175
62913 Blik
The one and Only!
pi_100888340
quote:
14s.gif Op dinsdag 16 augustus 2011 00:49 schreef flipsen het volgende:
Zo, dat zijn er al aardig wat UIO, ik vind dat je er niet onderuit kunt en anders gaan we stappen ondernemen inzake discriminatie en gelijke rechten enzo. Dus, op de dobbelsteen moet plek voor Flipsen, Blik, Fogel, Zhenar en vooruit, HPKW mag vanwege de identiteitscrisis zowel bij de heren als dames genoemd worden, ik ben de beroerdste niet :)
ik boycot gewoon het SC-topic totdat mannen en vrouwen eerlijk behandeld worden :(
  † In Memoriam † donderdag 18 augustus 2011 @ 17:32:18 #176
77924 Skaai
I am beyond coffee.
pi_100902763
quote:
9s.gif Op woensdag 17 augustus 2011 22:26 schreef UIO_AMS het volgende:

[..]

Na Euro-landen. landen in Europa en landen van de wereld, blijft er weinig over. ;(
:o.
Fat bikers bounce better.
I'm not confused brother! I just took picture of my face, is defo not my confused face!
pi_100926826
quote:
9s.gif Op woensdag 17 augustus 2011 22:26 schreef UIO_AMS het volgende:

[..]

Na Euro-landen. landen in Europa en landen van de wereld, blijft er weinig over. ;(
opties genoeg *)

A
1. volgende reis gaat naar zuid amerika
2. volgende reis gaat naar midden amerika
3. volgende reis gaat naar Azie
4. volgende reis gaat naar afrika
5. volgende reis gaat naar oceanie
6. dobbel op nieuw

of

B
1. volgende reis is 0-500km hemelsbreed vanaf Amsterdam
2. volgende reis is 500-1500 km hemelsbreed vanaf Amsterdam
3. volgende reis is 1500-2500 km hemelsbreed vanaf Amsterdam
4. volgende reis is 2500-3500 km hemelsbreed vanaf Amsterdam
5. volgende reis is 3500-4500 km hemelsbreed vanaf Amsterdam
6. volgende reis is >4500 km hemelsbreed vanaf Amsterdam

of

C
1. Land voor de volgende reis begint met de letter A-D
2. Land voor de volgende reis begint met de letter E-H
3. Land voor de volgende reis begint met de letter I-L
4. Land voor de volgende reis begint met de letter M-P
5. Land voor de volgende reis begint met de letter R-U
6. Land voor de volgende reis begint met de letter V-W

dus:
1-2 optie A
3-4 optie B
5-6 optie C

vervolgens 1-6
vervolgens kunnen mensen landen en regio's voorstellen
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
pi_100932404
Dus eigenlijk weer precies hetzelfde als deze keer? Optie A dan

[ Bericht 18% gewijzigd door #ANONIEM op 19-08-2011 11:39:38 ]
  Moderator vrijdag 19 augustus 2011 @ 14:23:16 #179
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_100938293
Laten we eerst eens deze reis maken. Donderdag vertrekken we. En we moeten nog dobbelen.
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
  Moderator vrijdag 19 augustus 2011 @ 14:25:10 #180
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_100938353
Vanavond maar dobbelen voor het volgende uit het voorstel van De_Hertog:

quote:
2s.gif Op dinsdag 10 mei 2011 22:39 schreef UIO_AMS het volgende:
De Canadian Railway Chateaus dus. Heb me er even in verdiept en ik kwam er 6 tegen:

1. Banff Spring Hotel: Banff, Alberta.
2. Hotel Vancouver: Vancouver, British Columbia.
3. Prince of Wales Hotel: Waterton, Alberta.
4. Palliser Hotel: Calgary, Alberta.
5. Chateau Lake Louise: Lake Louise, Alberta.
6. The Empress: Victoria, British Columbia.

Zeker niet de goedkoopste hotels die we ooit zijn tegengekomen. Maar goed, daar gaan we dus ook voor dobbelen.
Mij benieuwen. :)
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
pi_100939260
quote:
3s.gif Op vrijdag 19 augustus 2011 11:39 schreef k_man het volgende:
Dus eigenlijk weer precies hetzelfde als deze keer? Optie A dan
nope, Noord Amerika eruit, Midden Amerika er in :D
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
  † In Memoriam † vrijdag 19 augustus 2011 @ 17:18:22 #182
77924 Skaai
I am beyond coffee.
pi_100944282
quote:
14s.gif Op vrijdag 19 augustus 2011 14:23 schreef UIO_AMS het volgende:
Laten we eerst eens deze reis maken. Donderdag vertrekken we. En we moeten nog dobbelen.
Ik ga mijn best doen om jullie even te spotten donderdag, hopen dat de baas meewerkt O+
Fat bikers bounce better.
I'm not confused brother! I just took picture of my face, is defo not my confused face!
  Moderator vrijdag 19 augustus 2011 @ 17:48:24 #183
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_100945338
quote:
14s.gif Op vrijdag 19 augustus 2011 17:18 schreef Skaai het volgende:
Ik ga mijn best doen om jullie even te spotten donderdag, hopen dat de baas meewerkt O+
We vliegen om 11.40 naar Londen met BA 0431. Voor de mensen die ons uit willen zwaaien. B-).
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
  † In Memoriam † vrijdag 19 augustus 2011 @ 17:55:24 #184
77924 Skaai
I am beyond coffee.
pi_100945615
quote:
14s.gif Op vrijdag 19 augustus 2011 17:48 schreef UIO_AMS het volgende:

[..]

We vliegen om 11.40 naar Londen met BA 0431. Voor de mensen die ons uit willen zwaaien. B-).
Ik had het vluchtnummer al lang opgezocht 8-). Jullie gate zit denk ik tussen D2 en D22. :P. Als ik het niet vergeet doe ik mijn dobbelsteen oorbellen in O+

[ Bericht 0% gewijzigd door Skaai op 20-08-2011 09:22:32 ]
Fat bikers bounce better.
I'm not confused brother! I just took picture of my face, is defo not my confused face!
  vrijdag 19 augustus 2011 @ 17:58:34 #185
111829 MissBliss
Godin van SHO
pi_100945738
Gaan jullie donderdag al? :o
Wij komen zaterdag pas terug, dus we zullen jullie via dit topic moeten uitzwaaien -O- :P
Ziggy played guitar
Op donderdag 23 maart 2006 18:21 schreef Zhenar het volgende:
De gedachte alleen al om in de sig van MissBliss te staan maakt mij bronstig als een everzwijn bij volle maan :9~
  vrijdag 19 augustus 2011 @ 19:33:50 #186
16918 flipsen
Argentinie-specialist!
pi_100949122
quote:
14s.gif Op vrijdag 19 augustus 2011 17:48 schreef UIO_AMS het volgende:
We vliegen om 11.40 naar Londen met BA 0431. Voor de mensen die ons uit willen zwaaien. B-).
Ik peins er niet over :(
Ik hou me bezig met het organiseren van reizen naar Argentinie, Chili en Peru voor Tipica Reizen.
pi_100965551
quote:
6s.gif Op vrijdag 19 augustus 2011 17:55 schreef Skaai het volgende:

[..]

EIk had het vluchtnummer al lang opgezocht 8-). Jullie gate zit denk ik tussen D2 en D22. :P. Als ik het niet vergeet doe ik mijn dobbelsteen oorbellen in O+
Volgend jaar ga je gewoon met de heren mee *)
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
  † In Memoriam † zaterdag 20 augustus 2011 @ 09:40:34 #188
77924 Skaai
I am beyond coffee.
pi_100965742
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 augustus 2011 09:15 schreef komrad het volgende:

[..]

Volgend jaar ga je gewoon met de heren mee *)
Dan moet ik met een van de heren trouwen want ik kan me geen dobbelvakantie veroorloven. 8-)
Fat bikers bounce better.
I'm not confused brother! I just took picture of my face, is defo not my confused face!
pi_100966045
quote:
17s.gif Op zaterdag 20 augustus 2011 09:40 schreef Skaai het volgende:

[..]

Dan moet ik met een van de heren trouwen want ik kan me geen dobbelvakantie veroorloven. 8-)
huwelijksreis dus, dan mag je nog dobbelen:
1-3 UIO
4-6 Costa

_O-
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
  Moderator zaterdag 20 augustus 2011 @ 13:06:03 #190
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_100969683
M'n golddigger alarm ging af.
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
  † In Memoriam † zaterdag 20 augustus 2011 @ 15:53:11 #191
77924 Skaai
I am beyond coffee.
pi_100973732
quote:
11s.gif Op zaterdag 20 augustus 2011 13:06 schreef UIO_AMS het volgende:
M'n golddigger alarm ging af.
Weet je wel hoe lekker mijn cupcakes zijn? 8-).
Fat bikers bounce better.
I'm not confused brother! I just took picture of my face, is defo not my confused face!
pi_100974233
Is dat een dubbelzinnige opmerking?
pi_100979230
quote:
11s.gif Op zaterdag 20 augustus 2011 13:06 schreef UIO_AMS het volgende:
M'n golddigger alarm ging af.
Alaska it is :')

mhmmmm cupcakes :P (either way)
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
  † In Memoriam † zaterdag 20 augustus 2011 @ 21:41:19 #194
77924 Skaai
I am beyond coffee.
pi_100982544
quote:
6s.gif Op zaterdag 20 augustus 2011 16:20 schreef k_man het volgende:
Is dat een dubbelzinnige opmerking?
Ik wilde eerst 'je hebt mijn muffins nog nooit geproefd he? ' tikken maar dat zag er net zo fout uit als het klonk :P
Niet dat cupcakes niet gek klinkt :')
Fat bikers bounce better.
I'm not confused brother! I just took picture of my face, is defo not my confused face!
pi_100983458
Ik word steeds benieuwder naar je bakvormen. :P

[ Bericht 56% gewijzigd door #ANONIEM op 20-08-2011 22:14:38 ]
  Moderator zaterdag 20 augustus 2011 @ 22:19:52 #196
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_100983706
Maar dan heb je toch al een deegroller, lieve Skaai.
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
  † In Memoriam † zaterdag 20 augustus 2011 @ 22:39:29 #197
77924 Skaai
I am beyond coffee.
pi_100984232
quote:
6s.gif Op zaterdag 20 augustus 2011 22:12 schreef k_man het volgende:
Ik word steeds benieuwder naar je bakvormen. :P
Ik heb verschillende sets, en de cups zijn in meerdere kleuren te krijgen :P

En ik doe niet aan deeg rollen, UIO.
Fat bikers bounce better.
I'm not confused brother! I just took picture of my face, is defo not my confused face!
  Moderator zaterdag 20 augustus 2011 @ 23:38:42 #198
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_100986016
O ja, morgenochtend ga ik ontbijten bij m'n zus en haar kinderen. M'n jongste neefje zal dobbelen voor de activiteit in Vancouver en m'n nichtje voor de activiteit op voorstel van Frances.

Voor de activiteit in Vancouver hou ik de indeling van DutchTrain aan, maar ik zag dat Cee ook wat had genoemd. De nummer 5 van DutchTrain (Aziatisch eten) ruil ik in voor het bezoek aan het aquarium zoals Cee had voorgesteld. M'n neefje is ook gek van vissen.

De railway hotels zal ik zelf nog even moeten dobbelen.
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
  Moderator zondag 21 augustus 2011 @ 21:29:52 #199
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_101016782
Ok, vanmorgen heeft m'n neefje gedobbeld voor een activiteit in Vancouver. Weet niet of het concept van een dobbelsteenavontuur helemaal tot hem door drong, want toen ik hem de opties vertelde raakte hij niet uitgepraat over een aquarium. Dobbelen was wel het laatste in zijn gedachten. Nog even ter herinnering de mogelijkheden:

quote:
2s.gif Op vrijdag 29 juli 2011 21:55 schreef DutchTrain het volgende:
Enkele must think about tips voor Vancouver:

1. Lynn Canyon Bridge; een hangbrug vol met toeristen, maar wel gratis entree en mooie wandelroutes
2. Capilano Suspensio Bridge http://www.capbridge.com/hoursrates.php ; erg duur en nog toeristischer
3. Grouse Mountain http://www.grousemountain.com/; uiteraard dobbelen of je wel of niet naar boven (of naar beneden gaat lopen) (naar boven lopen, bespaart je veel geld, maar kan afzien zijn in de zomer) uiteraard wel meedoen met de lumberjack show :P
4. Granville Island http://www.granvilleisland.com/ voor een mooie markt op een eiland en een plek voor vele straatartiesten (ook hier voorzie ik dobbelsteenkeuzemogelijkheden)
5. Eten op Robson Street bij een van de vele Aziatische restaurantjes
6. Stanley Park http://www.granvilleisland.com/ met totempalen
quote:
0s.gif Op zondag 14 augustus 2011 13:45 schreef Cee het volgende:
Uhm, activiteiten in Vancouver, even afgaande op wat wij hebben gedaan:
- Capilano Suspension bridge. (Maar als je hoogtevrees hebt is het misschien een beetje lastig. Maar wel tof!)
- Fiets huren en in Stanley Park fietsen.
- Lovable ottertjes loeren in het Vancouver aquarium O+
Er zit dus wat overlap in beide lijsten. Eten in een Aziatisch restaurant kan overal en hoeft dus niet per sé in Seattle. Dus daar komen de otters in het Vancouver aquarium voor in de plaats. Dat leidt tot de volgende samengevatte lijst:

1. Gratis brug.
2. Dure brug.
3. Berg op.
4. Markt op eiland.
5. Ottertjes in aquarium.
6. Fietsen langs totempalen in park.

Hier is m'n neefje met de dobbelsteen (en een paar tanden missend):

110821_61302_34.JPG

En het resultaat van de worp:

110821_61302_35.JPG

Een zes. Op de fiets naar Stanley Park dus om totempalen te bezoeken. M'n neefje was wel enigszins teleurgesteld. Totdat ik uitlegde dat de totempalen van indianen zijn.

[ Bericht 0% gewijzigd door UIO_AMS op 21-08-2011 21:39:04 ]
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
  Moderator zondag 21 augustus 2011 @ 21:38:09 #200
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_101017309
Nu was ook m'n nichtje present bij het ontbijt en zij wilde ook dobbelen:

110821_61302_36.JPG

En wie kan daar nou nee tegen zeggen? Voor haar de opties van Frances:

quote:
1. Stay the night in the upper towers of the Coeur d'Alene Resort.
2. Grab a sandwich from the golf course club house restaurant at the huge casino resort at Worley, Idaho.
3. A scenic short drive to Idaho's 1st state park, Heyburn State Park at the town of Plummer.
4. At Moscow, Idaho walk around downtown for shops, eateries & art galleries.
5. Visit the Appaloosa Horse Museum between Moscow, Idaho and Pullman, Washington.
6. Stop in at the free Nez Perce National Historical Park & museum shortly after Lewiston, Idaho.
Ze was me te snel voor de worp, maar zie hier het resultaat:

110821_61302_37.JPG

Een elitaire sandwich dus.
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
pi_101019759
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 augustus 2011 07:21 schreef komrad het volgende:

C
1. Land voor de volgende reis begint met de letter A-D
2. Land voor de volgende reis begint met de letter E-H
3. Land voor de volgende reis begint met de letter I-L
4. Land voor de volgende reis begint met de letter M-P
5. Land voor de volgende reis begint met de letter R-U
6. Land voor de volgende reis begint met de letter V-W
Dan vallen Qatar, IJsland, Zimbabwe, Zuid Afrika, Zweden en Zwitserland al bij voorbaat af. :{ En misschien ben ik dan nog wat landen vergeten.
pi_101019950
quote:
14s.gif Op vrijdag 19 augustus 2011 14:23 schreef UIO_AMS het volgende:
Donderdag vertrekken we.
Goede reis alvast.

quote:
14s.gif Op vrijdag 19 augustus 2011 17:48 schreef UIO_AMS het volgende:

[..]

We vliegen om 11.40 naar Londen met BA 0431. Voor de mensen die ons uit willen zwaaien. B-).
Donderdag heb ik nog vakantie, dus wie weet. ;)
pi_101023116
quote:
0s.gif Op zondag 21 augustus 2011 22:20 schreef Light het volgende:

[..]

Dan vallen Qatar, IJsland, Zimbabwe, Zuid Afrika, Zweden en Zwitserland al bij voorbaat af. :{ En misschien ben ik dan nog wat landen vergeten.
moest natuurlijk V-Z zijn :P

en de Q landen vond ik niet de moeite waard :D
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
  Moderator woensdag 24 augustus 2011 @ 09:15:40 #204
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_101117905
Zo, dat zijn nog aardig wat ansichtkaarten die we moeten versturen. Sta nu op 8 stuks. Dat zijn er 8 meer dan normaal. :'). Mocht je er één willen ontvangen, PM me dan je adres.
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
  Moderator woensdag 24 augustus 2011 @ 09:27:57 #205
45833 crew  Fogel
pi_101118128
Nog enkele suggesties van een "local":

1) Go to the EMP (Experience Music Project): http://www.empmuseum.org/

2) They can Ride the Duck: http://www.ridetheducksofseattle.com/

3) There is the Troll under the bridge: http://www.fremont.com/fremonttroll.html

4) The best Japanese Gardens in Seattle area are actually free (other lame ones you pay for): http://www.kubota.org/

5) Take the lift to the top of the ski slopes (yes in summer) & eat at the restaurant at the top. Great views: http://www.crystalmountai(...)ivities/Summit-House

6) Stop off at Lake Chelan (my favorite place to camp & jet ski) take the Lady of the Lake to the small town of Stehekin you can only reach by boat: http://www.ladyofthelake.com/ or rent Jet Ski's and have an afternoon of fun: http://jetskisahoy.com/home.php & Stay at http://www.watsonsresort.com/

En dan misschien als bonus optie (of ter vervanging van een van de anderen): Labor Day weekend is a big music festival in Seattle called Bumbershoot: http://bumbershoot.org/ (September 3-5)
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, UK, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
pi_101118643
Ik heb zo'n zin in het volgen van jullie reisavonturen O+
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  Moderator woensdag 24 augustus 2011 @ 09:56:33 #207
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_101118787
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2011 09:27 schreef Fogel het volgende:
Nog enkele suggesties van een "local":

1) Go to the EMP (Experience Music Project): http://www.empmuseum.org/

2) They can Ride the Duck: http://www.ridetheducksofseattle.com/

3) There is the Troll under the bridge: http://www.fremont.com/fremonttroll.html

4) The best Japanese Gardens in Seattle area are actually free (other lame ones you pay for): http://www.kubota.org/

5) Take the lift to the top of the ski slopes (yes in summer) & eat at the restaurant at the top. Great views: http://www.crystalmountai(...)ivities/Summit-House

6) Stop off at Lake Chelan (my favorite place to camp & jet ski) take the Lady of the Lake to the small town of Stehekin you can only reach by boat: http://www.ladyofthelake.com/ or rent Jet Ski's and have an afternoon of fun: http://jetskisahoy.com/home.php & Stay at http://www.watsonsresort.com/
Omdat ze van een local zijn, nemen we ze nog mee. Seattle en omstreken zit eigenlijk al redelijk vol met opdrachten.
quote:
En dan misschien als bonus optie (of ter vervanging van een van de anderen): Labor Day weekend is a big music festival in Seattle called Bumbershoot: http://bumbershoot.org/ (September 3-5)
Hmm, dat weekend zitten we al ergens in Canada als het goed is. Dat wordt hem dus niet. Jammer.
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2011 09:50 schreef Isabeau het volgende:
Ik heb zo'n zin in het volgen van jullie reisavonturen O+
Wij hebben er ook zin in. Vanavond breng ik m'n kat weg en pak ik m'n tas in. En dan morgenochtend naar Schiphol!
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
  woensdag 24 augustus 2011 @ 10:04:15 #208
2177 Gaoxing
(bijna) altijd gelukkig
pi_101118931
Goede reis heren! Ook ik ben benieuwd naar de verslagen.
  Moderator woensdag 24 augustus 2011 @ 10:05:39 #209
45833 crew  Fogel
pi_101118966
quote:
14s.gif Op woensdag 24 augustus 2011 09:56 schreef UIO_AMS het volgende:

[..]

Omdat ze van een local zijn, nemen we ze nog mee. Seattle en omstreken zit eigenlijk al redelijk vol met opdrachten.

[..]

Hmm, dat weekend zitten we al ergens in Canada als het goed is. Dat wordt hem dus niet. Jammer.

[..]

Wij hebben er ook zin in. Vanavond breng ik m'n kat weg en pak ik m'n tas in. En dan morgenochtend naar Schiphol!
^O^ ^O^
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, UK, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
pi_101119056
Goede reis, heren! Ik kijk uit naar het verslag!
pi_101120573
De komende dagen heb ik een training, dus ik zwaai jullie nu vast hier uit en wens jullie een prachtige reis. *O*

Maak iets moois van de architectuuropdracht hč? Die hoogtevrees moet nou maar eens afgelopen zijn. :P
  woensdag 24 augustus 2011 @ 11:18:44 #212
62913 Blik
The one and Only!
pi_101120766
quote:
7s.gif Op woensdag 24 augustus 2011 09:15 schreef UIO_AMS het volgende:
Zo, dat zijn nog aardig wat ansichtkaarten die we moeten versturen. Sta nu op 8 stuks. Dat zijn er 8 meer dan normaal. :'). Mocht je er één willen ontvangen, PM me dan je adres.
Wellicht zou je ter compensatie er één naar mij en flipsen kunnen sturen
  Moderator woensdag 24 augustus 2011 @ 11:49:56 #213
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_101121848
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2011 11:18 schreef Blik het volgende:
Wellicht zou je ter compensatie er één naar mij en flipsen kunnen sturen
Alletwee moet ook wel lukken, maar ik heb niet één adres van jullie.
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
  woensdag 24 augustus 2011 @ 11:57:57 #214
62913 Blik
The one and Only!
pi_101122072
quote:
14s.gif Op woensdag 24 augustus 2011 11:49 schreef UIO_AMS het volgende:

[..]

Alletwee moet ook wel lukken, maar ik heb niet één adres van jullie.
heb je niet ooit iets verstuurd richting argentinië?

zie pm voor mijn adres :)
  Moderator woensdag 24 augustus 2011 @ 12:01:08 #215
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_101122169
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2011 11:57 schreef Blik het volgende:
heb je niet ooit iets verstuurd richting argentinië?
Nope. Dat was DT.
quote:
zie pm voor mijn adres :)
Check.
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
pi_101122644
Hele goeie reis! Ik ben enorm benieuwd naar al jullie ervaringen/avonturen *O*.
I am so clever that sometimes I don't understand a single word of what I am saying.
  woensdag 24 augustus 2011 @ 13:35:59 #217
16918 flipsen
Argentinie-specialist!
pi_101125420
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2011 11:57 schreef Blik het volgende:
heb je niet ooit iets verstuurd richting argentinië?
Dat was DT inderdaad en dat pakketje is nooit verder gekomen dan de douane in Buenos Aires :(

En aangezien ik dit topic niet volg omdat we niet meedingen naar souvenirs, weiger ik ook principieel een ansichtkaart te ontvangen o|O
Ik hou me bezig met het organiseren van reizen naar Argentinie, Chili en Peru voor Tipica Reizen.
  woensdag 24 augustus 2011 @ 14:19:16 #218
62913 Blik
The one and Only!
pi_101127097
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2011 13:35 schreef flipsen het volgende:

[..]

Dat was DT inderdaad en dat pakketje is nooit verder gekomen dan de douane in Buenos Aires :(

En aangezien ik dit topic niet volg omdat we niet meedingen naar souvenirs, weiger ik ook principieel een ansichtkaart te ontvangen o|O
Zie het als een manier om sowieso een souvenir te ontvangen, namelijk een ansichtkaart :D
pi_101127575
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2011 13:35 schreef flipsen het volgende:

[..]

Dat was DT inderdaad en dat pakketje is nooit verder gekomen dan de douane in Buenos Aires :(

En aangezien ik dit topic niet volg omdat we niet meedingen naar souvenirs, weiger ik ook principieel een ansichtkaart te ontvangen o|O
Zou heb binnen Zuid Amerika dan wel goed gaan? Want dan kan ik wel wat naar je opsturen in december ofzo. :P
Doe wat je niet durft.
Geef kinderen in Madagascar kans op onderwijs. Steun Abecole
www.Facebook.com/AbecoleNL
  Moderator woensdag 24 augustus 2011 @ 14:57:33 #220
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_101128496
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2011 13:35 schreef flipsen het volgende:
En aangezien ik dit topic niet volg omdat we niet meedingen naar souvenirs, weiger ik ook principieel een ansichtkaart te ontvangen o|O
Wie het kleine niet eert, ...
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
  woensdag 24 augustus 2011 @ 16:58:35 #221
262 Re
Kiss & Swallow
pi_101133005
Komt het weer op de weblog?
04-08-11, 02-02-12, 20-06-14, 13-08-15
  † In Memoriam † woensdag 24 augustus 2011 @ 18:38:11 #222
77924 Skaai
I am beyond coffee.
pi_101136540
Gate is opgezocht, spandoek is gemaakt 8-) en ik trek wat leuks aan morgen :P. Nu nog een goeie planner hebben die mij precies om half 11 pauze geeft zodat ik jullie kan opzoeken O+
Fat bikers bounce better.
I'm not confused brother! I just took picture of my face, is defo not my confused face!
pi_101136872
Heel veel dobberplezier heren ^O^
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
  Moderator woensdag 24 augustus 2011 @ 23:24:00 #224
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_101150668
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2011 16:58 schreef Re het volgende:
Komt het weer op de weblog?
Geen idee. Heb de weblog niet gezien hier.
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
  Moderator woensdag 24 augustus 2011 @ 23:38:42 #225
45833 crew  Fogel
pi_101151420
Een zeer prettige en avontuurlijke reis toegewenst!
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, UK, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
pi_101151488
Goede reis!
2015: &lt;span class="s"&gt;MLA - JFK - PMI&lt;/span&gt;
  donderdag 25 augustus 2011 @ 00:25:03 #227
134537 Radobe
nooit meer wijn.
pi_101153419
Heel veel plezier!
wijn, iets te veel wijn maar net niet genoeg om van de wereld te zijn
veels te veel wijn, iets te veel wijn, maar net niet voldoende om tevreden te zijn
  donderdag 25 augustus 2011 @ 00:29:46 #228
262 Re
Kiss & Swallow
pi_101153583
Veel plezier iig en een voorspoedige dobbelreis
04-08-11, 02-02-12, 20-06-14, 13-08-15
pi_101155810
Goede reis heren! *O*
Ziggy played guitar
Op donderdag 23 maart 2006 18:21 schreef Zhenar het volgende:
De gedachte alleen al om in de sig van MissBliss te staan maakt mij bronstig als een everzwijn bij volle maan :9~
  † In Memoriam † donderdag 25 augustus 2011 @ 11:51:26 #230
77924 Skaai
I am beyond coffee.
pi_101165197
Ik heb onze dobbelhelden zojuist uitgezwaaid. Het vliegtuig heeft tot dusver een kwartiertje vertraging, maar ze hebben een ruime overstap tijd. Nu ga ik weer aan het werk :P
Fat bikers bounce better.
I'm not confused brother! I just took picture of my face, is defo not my confused face!
  Moderator donderdag 25 augustus 2011 @ 11:53:35 #231
45833 crew  Fogel
pi_101165267
quote:
6s.gif Op donderdag 25 augustus 2011 11:51 schreef Skaai het volgende:
Ik heb onze dobbelhelden zojuist uitgezwaaid. Het vliegtuig heeft tot dusver een kwartiertje vertraging, maar ze hebben een ruime overstap tijd. Nu ga ik weer aan het werk :P
Met spandoek?
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, UK, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
  † In Memoriam † donderdag 25 augustus 2011 @ 12:19:45 #232
77924 Skaai
I am beyond coffee.
pi_101166211
Nee :P. Ik zal vanmiddag een foto posten :D
Fat bikers bounce better.
I'm not confused brother! I just took picture of my face, is defo not my confused face!
  † In Memoriam † donderdag 25 augustus 2011 @ 20:01:19 #233
77924 Skaai
I am beyond coffee.
pi_101184312
Het was een emotioneel afscheid, vanmorgen. O+

Fat bikers bounce better.
I'm not confused brother! I just took picture of my face, is defo not my confused face!
pi_101186432
Costa dobbelde een 4, wat inhield dat hij een aardbeiensmoothie aangeboden kreeg door Skaai. En UIO een 2, wat Skaai een Chocomel kostte.
2015: &lt;span class="s"&gt;MLA - JFK - PMI&lt;/span&gt;
  † In Memoriam † donderdag 25 augustus 2011 @ 21:26:11 #235
77924 Skaai
I am beyond coffee.
pi_101188377
En ik heb een 5 gedobbeld, de heren mochten mij ergens op trakteren maar daar zijn geen foto's van :9~
Fat bikers bounce better.
I'm not confused brother! I just took picture of my face, is defo not my confused face!
pi_101191563
quote:
11s.gif Op donderdag 25 augustus 2011 21:26 schreef Skaai het volgende:
En ik heb een 5 gedobbeld, de heren mochten mij ergens op trakteren maar daar zijn geen foto's van :9~
oei, de fantasieën...

hoewel, die chocomelk lijkt me ook erg lekker!
  † In Memoriam † vrijdag 26 augustus 2011 @ 22:17:48 #237
77924 Skaai
I am beyond coffee.
pi_101235144
Ze gaan vandaag de Needle bezoeken maar het kan ook al zijn dat dit reeds is gebeurd :P
Fat bikers bounce better.
I'm not confused brother! I just took picture of my face, is defo not my confused face!
  Moderator vrijdag 26 augustus 2011 @ 22:37:39 #238
45833 crew  Fogel
pi_101236230
Morgen gaan ze bij een bekende van me langs om een doos bonbons af te geven ^O^

[ Bericht 0% gewijzigd door Fogel op 26-08-2011 23:15:01 ]
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, UK, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
pi_101238011
zo waar blijft die foto met de dobbelsteenoorbellen Skaai :P

je moet wat tot het moment dat de avonturiers zich melden
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
  † In Memoriam † zaterdag 27 augustus 2011 @ 05:22:30 #240
77924 Skaai
I am beyond coffee.
pi_101245854
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 augustus 2011 23:14 schreef komrad het volgende:
zo waar blijft die foto met de dobbelsteenoorbellen Skaai :P

je moet wat tot het moment dat de avonturiers zich melden
De foto van mij met de avonturiers staat op de telefoon van Costa dus jullie moeten nog even geduld hebben :P
Fat bikers bounce better.
I'm not confused brother! I just took picture of my face, is defo not my confused face!
  † In Memoriam † zaterdag 27 augustus 2011 @ 18:44:53 #241
77924 Skaai
I am beyond coffee.
pi_101261163
Northern Exposure is overigens niet uit mijn tijd maar het wordt nu herhaald op een of andere oldskool zender :D. Ik laat het maar even op staan, voor het gevoel 8-)
Fat bikers bounce better.
I'm not confused brother! I just took picture of my face, is defo not my confused face!
  zondag 28 augustus 2011 @ 07:41:44 #242
99825 costadibalkoni
modderfokking N-I-N-J-A
pi_101279974
De bonbons zijn afgeleverd! Het weer is de dobbelsteen goed gezind. We zijn dan ook in onze cabrio al flink verbrand. Helaas is het overigens geen Ford Mustang, maar een Mitsubishi Spyder, conform de reservering Group K - mustang convertible or similar, de similar dus. Wel in een prachtige Oranje kleur!
...Die Antwoord...
  zondag 28 augustus 2011 @ 07:53:36 #243
99825 costadibalkoni
modderfokking N-I-N-J-A
pi_101280013
Fotobewijs!



En de auto!

...Die Antwoord...
pi_101280026
Een Mitsubishi Spyder... die moest ik toch even google'en, maar het blijkt dus een auto uit The Fast and The Furious



http://www.hollywood-diecast.com/fast%20&%20furious.htm
pi_101280040
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2011 07:53 schreef costadibalkoni het volgende:
Fotobewijs!

[ afbeelding ]

En de auto!

[ afbeelding ]




dat werkt beter
pi_101281660
Stoere auto. :D
  zondag 28 augustus 2011 @ 12:31:41 #247
2177 Gaoxing
(bijna) altijd gelukkig
pi_101283444
Zowel gunstig gestemde weergoden als dobbelsteengoden. Wat wil een mens nog meer....

Zijn jullie even afschuwelijk blij dat jullie aan de westkust zitten....
  Moderator zondag 28 augustus 2011 @ 17:23:19 #248
45833 crew  Fogel
pi_101294604
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2011 07:41 schreef costadibalkoni het volgende:
De bonbons zijn afgeleverd! Het weer is de dobbelsteen goed gezind. We zijn dan ook in onze cabrio al flink verbrand. Helaas is het overigens geen Ford Mustang, maar een Mitsubishi Spyder, conform de reservering Group K - mustang convertible or similar, de similar dus. Wel in een prachtige Oranje kleur!
^O^ Geweldig, bedankt ^O^
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, UK, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
  zondag 28 augustus 2011 @ 19:32:26 #249
16918 flipsen
Argentinie-specialist!
pi_101299907
quote:
14s.gif Op zondag 28 augustus 2011 12:31 schreef Gaoxing het volgende:
Zijn jullie even afschuwelijk blij dat jullie aan de westkust zitten....
Aan de oostkust had ook weer leuke ingelaste dobbelopties gegeven: 1,3 of 5: schuilen in schuilkelder A, 2,4 of 6 in schuilkelder B :)

Overigens volg ik dit topic nog steeds niet natuurlijk
Ik hou me bezig met het organiseren van reizen naar Argentinie, Chili en Peru voor Tipica Reizen.
  maandag 29 augustus 2011 @ 04:47:44 #250
99825 costadibalkoni
modderfokking N-I-N-J-A
pi_101321032
quote:
2s.gif Op zondag 28 augustus 2011 08:01 schreef DutchTrain het volgende:

[..]

dat werkt beter
dank! Ging wat lastig vanaf de iPhone.
...Die Antwoord...
  maandag 29 augustus 2011 @ 05:13:24 #251
99825 costadibalkoni
modderfokking N-I-N-J-A
pi_101321156
En nog een kleine update, we zijn nu in Coeur d'Alene Idaho, en hebben als dobbeluitkomst voor het eten het fantastische restaurant Tito Macaroni's gedobbeld, alwaar we nu wachten op een tafel.
...Die Antwoord...
  maandag 29 augustus 2011 @ 10:38:07 #252
262 Re
Kiss & Swallow
pi_101323996
en lekker gegeten?
04-08-11, 02-02-12, 20-06-14, 13-08-15
  donderdag 1 september 2011 @ 05:44:56 #253
99825 costadibalkoni
modderfokking N-I-N-J-A
pi_101438962
En inmiddels in Calgary, na een fantastische verrassingsovernachting in, ja in, Sweet Willy!
...Die Antwoord...
  Licht Ontvlambaar donderdag 1 september 2011 @ 09:19:54 #254
7020 Sjeen
...gevaarlijke vrouw...
pi_101440364
quote:
0s.gif Op donderdag 1 september 2011 05:44 schreef costadibalkoni het volgende:
En inmiddels in Calgary, na een fantastische verrassingsovernachting in, ja in, Sweet Willy!
Dat vraagt natuurlijk om foto's!
You can't start a fire without a spark...
♥ Isa ♥ | In vuur en vlam
A dirty mind is a joy forever!
  donderdag 1 september 2011 @ 17:58:28 #255
99825 costadibalkoni
modderfokking N-I-N-J-A
pi_101454450
Uio hier. Alles gaat goed. Het regent alleen wel in Calgary. Mooie rit vandaag naar Canada. Morgen deze stad verkennen. En dobbelen voor een souvenir.
...Die Antwoord...
pi_101456616
Het uitgebreide video reisverslag met passende muziek en ondertiteling is uiteraard in de maak? O-)
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  Moderator vrijdag 2 september 2011 @ 01:42:40 #257
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_101476433
Goed nieuws. We zitten in Calgary aan de rand van het zwembad. Erg warm hier. Tot nog toe hebben we geluk gehad met het weer. Alleen gisteren wat regen. Inmiddels hebben we een souvenir gekocht voor een fokster. Ook weer geregeld. Costa was zeer content met de surpriseovernachting in Idaho. En we hebben gedobbeld voor de railroadhotels. We overnachten in Vancouver in de plaatselijke!
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
pi_101478674
In de plaatselijke !

Veel plezier, heren! En ik kijk uit naar het verslag!
  zaterdag 3 september 2011 @ 06:30:02 #259
99825 costadibalkoni
modderfokking N-I-N-J-A
pi_101519561
In Vancouver in het plaatselijke railroadhotel dus. De groeten vanuit Lake Louise trouwens
...Die Antwoord...
  Moderator zaterdag 3 september 2011 @ 06:53:54 #260
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_101519586
En onderweg vanuit Calgary naar Lake Louise zijn we nog even gestopt bij het geboortehuis van Bret The Hitman Hart. Ook die missie is dus voltooid.
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
  Moderator zaterdag 3 september 2011 @ 06:57:05 #261
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_101519589
quote:
3s.gif Op maandag 29 augustus 2011 10:38 schreef Re het volgende:
en lekker gegeten?
Tito behoorde niet tot de toppers. En het bedienend personeel begon me ook aardig uit de keel te hangen. Nou ja, dat was in de VS. Hier in Canada zijn ze een stuk beter. En mooier ook.

quote:
6s.gif Op donderdag 1 september 2011 09:19 schreef Sjeen het volgende:
Dat vraagt natuurlijk om foto's!
Van Sweet Willy?

Die foto's staan nog op de camera van Costa.

Het is trouwens bedtijd nu. Tot later!
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
pi_101519827
quote:
7s.gif Op zaterdag 3 september 2011 06:57 schreef UIO_AMS het volgende:
Nou ja, dat was in de VS. Hier in Canada zijn ze een stuk beter. En mooier ook.
Doh, dat had ik je meteen al kunnen vertellen. B-).
I am so clever that sometimes I don't understand a single word of what I am saying.
  Moderator zondag 4 september 2011 @ 16:46:01 #263
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_101558252
We zitten nu in Valemount. Wilden eerst in Jasper overnachten, maar daar was alles vol. Kennelijk is het Labour Day Weekend en dan trekt iedereen erop uit. Zitten nu dus in de middle of nowhere in een Ramada motel langs de snelweg. We rijden vandaag richting Kelowna in de Okanagan Valley. Bekend van de wijnen. We hebben het in ieder geval erg naar ons zin. Al zijn de afstanden tussen steden hier wel erg groot.
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
  Moderator woensdag 7 september 2011 @ 06:21:16 #264
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_101662582
We hebben de zusterstad van Veendam verlaten. We zitten nu in Oyosoos. Twee kilometer verder en we zitten in de VS. En het is hier boven de 30 graden Celsius.
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
  woensdag 7 september 2011 @ 07:43:35 #265
262 Re
Kiss & Swallow
pi_101662897
lekker weer iig *O*
04-08-11, 02-02-12, 20-06-14, 13-08-15
pi_101663037
Veel te warm, bedoel je zeker.
  woensdag 7 september 2011 @ 08:16:14 #267
262 Re
Kiss & Swallow
pi_101663115
Dat is niks man, gewoon lekker
04-08-11, 02-02-12, 20-06-14, 13-08-15
  woensdag 7 september 2011 @ 09:07:36 #268
134944 Hi_flyer
Van alles te melden
pi_101663856
quote:
0s.gif Op woensdag 7 september 2011 06:21 schreef UIO_AMS het volgende:
We hebben de zusterstad van Veendam verlaten. We zitten nu in Oyosoos. Twee kilometer verder en we zitten in de VS. En het is hier boven de 30 graden Celsius.
Osoyoos ;)

Fantastisch gebied overigens, was daar een klein jaar geleden, zucht....
Tip, bezoek het indianenpark daar, met de ratelslangen enzo. In dat park moet je gewoon tegen willekeurige stenen schoppen, dan begint er soms een slang te ratelen :D
  Moderator vrijdag 9 september 2011 @ 02:02:52 #269
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_101739466
Uiteraard. Osoyoos. Gisteren zijn we daarvandaan richting Vancouver gereden. Met een tussenstop in Mission. Epicentrum gezien en vandaag stukje gefietst in Vancouver (en wasberen gezien). En daarna op het strand gelegen. Lekker warm!
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
pi_101740287
klinkt goed heren, nog veel bijzondere dobbel activiteiten geweest?
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
pi_101768844
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 september 2011 02:02 schreef UIO_AMS het volgende:
Uiteraard. Osoyoos. Gisteren zijn we daarvandaan richting Vancouver gereden. Met een tussenstop in Mission. Epicentrum gezien en vandaag stukje gefietst in Vancouver (en wasberen gezien). En daarna op het strand gelegen. Lekker warm!
Staat het epicentrum van de aardbeving van vandaag ook nog op de planning?
  zaterdag 10 september 2011 @ 00:23:59 #272
16918 flipsen
Argentinie-specialist!
pi_101772782
Las het ook net ja :P
Ik hou me bezig met het organiseren van reizen naar Argentinie, Chili en Peru voor Tipica Reizen.
pi_101791904
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 september 2011 22:57 schreef Light het volgende:

[..]

Staat het epicentrum van de aardbeving van vandaag ook nog op de planning?
Dan hadden ze beter in NL kunnen blijven. Maar niet thuis. :P
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  † In Memoriam † zondag 11 september 2011 @ 00:07:21 #274
77924 Skaai
I am beyond coffee.
pi_101802721
Ze hebben wel een aardbeving meegemaakt, maar ze hebben niks gemerkt omdat ze op een bootje zaten en dolfijnen zochten :D
Fat bikers bounce better.
I'm not confused brother! I just took picture of my face, is defo not my confused face!
  Moderator zondag 11 september 2011 @ 17:01:57 #275
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_101822072
We zochten ze niet, plotseling zaten we midden in een groep dolfijnen. Maar inderdaad niets gemerkt van de aardbeving met een kracht van 6,4 op de schaal van Richter. Dat was wel nog een stukje ten westen van hier. Kennelijk werd het ook in Seattle gevoeld.

Nu een paar daagjes op Vancouver Island.
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
pi_101822689
quote:
14s.gif Op zondag 11 september 2011 17:01 schreef UIO_AMS het volgende:
We zochten ze niet, plotseling zaten we midden in een groep dolfijnen. Maar inderdaad niets gemerkt van de aardbeving met een kracht van 6,4 op de schaal van Richter. Dat was wel nog een stukje ten westen van hier. Kennelijk werd het ook in Seattle gevoeld.

Nu een paar daagjes op Vancouver Island.
Die beving was vlak voor de kust van Vancouver Island. :)
pi_101822977
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 september 2011 19:31 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Dan hadden ze beter in NL kunnen blijven. Maar niet thuis. :P
De beving in NL was donderdag, ik verwees naar een beving op vrijdag :)
  Moderator maandag 12 september 2011 @ 01:57:45 #278
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_101845922
quote:
Dat is bekend. Maar het was dus ook in Vancouver zelf te voelen. En hier op Vancouver Island is het nog steeds het gesprek van de dag.

We hebben er een onverwacht heel mooie dag opzitten. Meer daarover later in ons verslag. Nu gaan we bijkomen in de hot tub van ons motel. Even relaxen terwijl de was in de wasmachine zit. :).
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
  maandag 12 september 2011 @ 05:23:10 #279
99825 costadibalkoni
modderfokking N-I-N-J-A
pi_101846915
De hottub was een kleine deceptie, helaas deed hij het niet. Het terras was overigens prima en de was is weer gedaan!
...Die Antwoord...
  † In Memoriam † maandag 12 september 2011 @ 05:28:20 #280
77924 Skaai
I am beyond coffee.
pi_101846919
Een wasmachine in jullie hotelkamer? :o
Fat bikers bounce better.
I'm not confused brother! I just took picture of my face, is defo not my confused face!
  maandag 12 september 2011 @ 07:06:21 #281
16918 flipsen
Argentinie-specialist!
pi_101847069
Aangezien de hottub het niet deed, zullen ze daar dan de was in hebben gedaan neem ik aan :)
Ik hou me bezig met het organiseren van reizen naar Argentinie, Chili en Peru voor Tipica Reizen.
  † In Memoriam † maandag 12 september 2011 @ 11:08:59 #282
77924 Skaai
I am beyond coffee.
pi_101850926
:D.

Wanneer en hoe laat komen jullie in Nederland aan? 8-)
Fat bikers bounce better.
I'm not confused brother! I just took picture of my face, is defo not my confused face!
  Moderator dinsdag 13 september 2011 @ 03:24:42 #283
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_101888785
Vrijdag om half vier komen we aan op Schiphol. Nu zijn we in Victoria.
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
  Moderator dinsdag 13 september 2011 @ 07:22:17 #284
45833 crew  Fogel
pi_101889226
Victoria O+
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, UK, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
pi_101889672
quote:
14s.gif Op dinsdag 13 september 2011 03:24 schreef UIO_AMS het volgende:
Vrijdag om half vier komen we aan op Schiphol. Nu zijn we in Victoria.
Dan al :o
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  † In Memoriam † dinsdag 13 september 2011 @ 09:45:36 #286
77924 Skaai
I am beyond coffee.
pi_101890846
Nou dat is 3 weken nadat ze zijn vertrokken :P. Is wel heel
snel gegaan :o
Fat bikers bounce better.
I'm not confused brother! I just took picture of my face, is defo not my confused face!
  dinsdag 13 september 2011 @ 17:52:08 #287
16918 flipsen
Argentinie-specialist!
pi_101905793
Maar weinig tussentijdse fotos en/of videos :(
Ik hou me bezig met het organiseren van reizen naar Argentinie, Chili en Peru voor Tipica Reizen.
  Moderator woensdag 14 september 2011 @ 06:21:04 #288
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_101927771
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 september 2011 07:22 schreef Fogel het volgende:
Victoria O+
Je kent haar? :P
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
  Moderator woensdag 14 september 2011 @ 06:23:13 #289
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_101927772
quote:
15s.gif Op dinsdag 13 september 2011 17:52 schreef flipsen het volgende:
Maar weinig tussentijdse fotos en/of videos :(
Maak je niet ongerust. Er komt een heel verslag met genoeg beeldmateriaal.
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
  Moderator woensdag 14 september 2011 @ 06:32:23 #290
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_101927783
O ja, morgen dobbelen we voor de gelukkige dame die het souvenir in ontvangst mag nemen. Dat ze er blij mee zal zijn, spreekt voor zich. B-).
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
  ESF Reporter woensdag 14 september 2011 @ 07:30:19 #291
87554 Cee
Welluk?
pi_101927933
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 september 2011 09:45 schreef Skaai het volgende:
Nou dat is 3 weken nadat ze zijn vertrokken :P. Is wel heel
snel gegaan :o
Ik heb ook het idee dat ze net 2 dagen weg zijn. :o
  Moderator woensdag 14 september 2011 @ 09:27:22 #292
45833 crew  Fogel
pi_101929400
quote:
17s.gif Op woensdag 14 september 2011 06:21 schreef UIO_AMS het volgende:

[..]

Je kent haar? :P
Ja O+
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, UK, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
pi_101945209
Kaartje uit Calgary binnen *O* Geadresseerd aan Thetallguy, ben benieuwd wat de buren hiervan moeten denken :')
post komt centraal binnen en wordt door 1 iemand verdeeld in individuele postvakjes
2015: &lt;span class="s"&gt;MLA - JFK - PMI&lt;/span&gt;
pi_101945250
Hehe, verzamel je kaartjes van fokkers in het buitenland? :D
Doe wat je niet durft.
Geef kinderen in Madagascar kans op onderwijs. Steun Abecole
www.Facebook.com/AbecoleNL
pi_101945286
Alleen van Fok!kers die ik ook op Facebook heb en die op reis zijn in Noord-Amerika B-)
2015: &lt;span class="s"&gt;MLA - JFK - PMI&lt;/span&gt;
pi_101945339
quote:
0s.gif Op woensdag 14 september 2011 18:04 schreef Thetallguy het volgende:
Alleen van Fok!kers die ik ook op Facebook heb en die op reis zijn in Noord-Amerika B-)
:D

Ik wacht overigens met smart op mijn doos Lucky Charms. B-)
Doe wat je niet durft.
Geef kinderen in Madagascar kans op onderwijs. Steun Abecole
www.Facebook.com/AbecoleNL
pi_101945662
Ik heb ook een kaartje binnen gekregen!



Thanks guys!
  woensdag 14 september 2011 @ 19:11:27 #298
16918 flipsen
Argentinie-specialist!
pi_101947605
Ik niet, zoals gewenst *O*

En al had ik er eentje willen ontvangen, dan nog was die waarschijnlijk pas rond kerst hier geweest }:|
Ik hou me bezig met het organiseren van reizen naar Argentinie, Chili en Peru voor Tipica Reizen.
  Moderator woensdag 14 september 2011 @ 19:27:56 #299
45833 crew  Fogel
pi_101948320
quote:
0s.gif Op woensdag 14 september 2011 19:11 schreef flipsen het volgende:
Ik niet, zoals gewenst *O*

En al had ik er eentje willen ontvangen, dan nog was die waarschijnlijk pas rond kerst hier geweest }:|
Maar dan slechts na omkoping van de postbode ofzo :P
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, UK, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
pi_101950808
quote:
0s.gif Op woensdag 14 september 2011 06:32 schreef UIO_AMS het volgende:
O ja, morgen dobbelen we voor de gelukkige dame die het souvenir in ontvangst mag nemen. Dat ze er blij mee zal zijn, spreekt voor zich. B-).
Van harte welkom in Drenthe ^O^

Alhoewel een dagje A'dam ook wel weer leuk is O-)
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  † In Memoriam † woensdag 14 september 2011 @ 20:27:02 #301
77924 Skaai
I am beyond coffee.
pi_101950990
Hier ook een kaartje binnen O+

Stuur een mod weg (Nu op reis in Canada!) #4!
Fat bikers bounce better.
I'm not confused brother! I just took picture of my face, is defo not my confused face!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')