abonnement Unibet Coolblue
  dinsdag 16 augustus 2011 @ 16:00:46 #151
88561 Lotusss
Queen of Topic Kill
pi_100810166
quote:
15s.gif Op dinsdag 16 augustus 2011 14:57 schreef rubje het volgende:
Niet meer komen is toegeven wat sommigen hopen dus dat zal nooit gebeuren. :W Daarbij is DEF voor iedereen toegangelijk en niet voorbehouden aan de select groepje dat elke gelegenheid aangrijpt om alleen hun stem te laten doorklinken en al het andere 'weg te pesten'. :{
Ik post over het algemeen vrij normaal maar zet ook vraagtekens bij bepaalde zaken,een goed recht volgens mij en heeft niks van doen met zeiken om niks maar dat wordt vervolgen uitgelicht en als bezwarend gezien en vervelend.. Ik begrijp dat dat voor een hoop mensen moeilijk is te bevatten als je wereld anders is en je niet gewend bent vrij te denken en te handelen. :O
Ja Rubje, het ligt allemaal aan de andere DEF users cq de "vriendjes" en nooit aan jou of jouw postgedrag.

Er zijn er inmiddels behoorlijk veel op DEF (ook buiten dat zgn. "vriendengroepje") die de inhoud van je posts als irritant ervaren.

Dat kan geen toeval zijn. Steek eerst eens de hand in eigen boezem en kijk naar jezelf.
-----------------------------------------------------
So happy to show us, I ate the lotus
... and I feel fine.
  dinsdag 16 augustus 2011 @ 18:53:32 #152
74865 Pumatje
Wij stelen die kazen!
pi_100816778
quote:
4s.gif Op dinsdag 16 augustus 2011 14:11 schreef rubje het volgende:
@Pumatje.

Mij een note aannaaien omdat Cobra4 andermaal duidelijk uitlokt met de opmerking dat alles wat naar Defensie ruikt ik negatief benader is een grove leugen. En daar reageer ik vervolgens nog heel behouden op en zeg zelfs (als taboel de kwestie verder op de spits drijft met zijn reactie) dat we de zaak niet verder in dit topic op de spits moeten drijven,al rekening houdend waar het in eerste instantie omging, is andermaal jezelf een brevet van onvermogen als moderator afgeven door zij die bewust uitlokken vrijpleiten en zij die reageren straffen. :|W

Mijn reactie inzake het inloophuis is een normale reactie ingegeven door het antwoord wat wordt gegeven inzake mensen/vrijwilligers die gezocht worden maar waar vervolgens wel allerlei eisen aan worden gesteld. Sorry hoor,maar als jij moeite hebt mensen te vinden die hun spaarzame vrije tijd willen inruilen om jou ergens mee te helpen dat is dat het laatste wat je kan gebruiken en doe je al het mogelijk,ongeacht welke moeilijkheidgraad die eraan gekoppeld is inzake vergunning/gemeentelijke regels, om die mensen het zo geriefelijk mogelijk te maken.
Niet thuis in sociale media? Dan leer je het maar want het is en tegenwoordig veel gebruikte middel om veel mensen op de been te krijgen. Militairen zijn toch altijd zo vindingrijk? Of is dat plotseling niet meer? Nee, dit soort reacties wordt gezien als te negatief en dat mensen wegjaagt terwijl je je ook kan afvragen of de persoon in kwestie dit niet zelf uitlokt met een reactie die eigenlijk haaks staat op de vraag om heel veel hulp. :{ Maw als je erg om hulp verlegen zit dan moet je alles aanpakken wat je maar kan krijgen! :{

DEF wordt steeds meer een gecensureerd subfora waar alleen pro=militaria geluiden mogen worden gehoord en als je het ook maar waagt zaken in perspectief( lees= anders!) neer te zetten wordt dat als opruiend of trollerig gedrag gezien en al helemaal als je een burger bent want die zijn in de ogen van sommige militairen maar dom en stom,zei men achter de Kazernemuren met de welbekende oogkleppen. :Y Ben erg benieuwd of men deze hautaine houding ook zal hebben als men straks de burgermaatschappij inkomt en dan te maken krijgt met mensen die daar al jaren in vertoeven en waar zij dan bij komen solliciteren. Ik zie het al gebeuren: "Weet je wel dat ik onderofficier ben geweest en militair, en wie ben jij om mij wat te vertellen?" :')

Ook opvallend dat bepaalde oudgedienden van DEF zich al geruimte tijd niet meer in dit subfora vertonen want met de dominante aanwezigheid van het welbekende 'vrienden'clubje en het navenante gedrag is het niet alleen stuitend maar ook tekenend voor de algehele tendens momenteel waar vooral een 'pack'mentality heerst om vooral met zijn allen tegen een enkeling tekeer te gaan en de mods staan het stilzwijgend toe aangezien ze natuurlijk hun vriendenclub niet gaan afvallen( Cobra4 & co) En zoals iemand terecht laatst opmerkte: Zij behoren tot de onderste regionen van de welbekende foodchain'met hun bekrompen gedrag en het subfora heeft helemaal niks van doen meer met DEF.

Tijd voor een frisse wind en onpartijdig gedrag! O-)
Defensie is een plek waar enkel Pro militaire geluiden worden gehoord? ... wtf lul je nou.
Ik doog jou Fake commando speurtochten al maanden, terwijl je er genoeg mensen mee tegen het zere been stoot. Ook heb ik het vaak genoeg voor je opgenomen.

Ik kan er hier een ellelange post van maken maar waar het op neer komt is dat je wat moet dimmen, kappen met beledigen van mede Def users en je simpelweg moet uit zien te lijnen met de rest. Zie het als iemand die niet van auto's houd maar van fietsen, maar non stop aanwezig is in het PTA forum om daar graag gehoord te willen worden.

Er is geen vriendenclub, er is geen tea party omstandigheid.. er is niets meer en minder een groepje users hier wat het in Fok! Def gezellig maakt en jij met verkeerde opmerkingen verontwaardigde blikken oogst bij gelijkgestemde mensen.
[DEF] SC#8 Pumatje, niet geboren maar door de baas verstrekt
pi_101225540
Ik ga hier toch nog iets van zeggen ongeacht of het wel of niet leuk wordt gevonden en met dank aan de reacties van Nibit en andere DEF gebruikers die du moment ik weer in DEF kom het nodig vinden spijkers op laag water te zoeken met hun verwijt reacties in topic's waar ik net in reageer.

Pumatje jouw reactie bevreemdt mij omdat ik over het algemeen totaal geen probleem met jou had en je inderdaad in bepaalde situaties zoals een goede moderator betaamt optrad.

Inzake het beledigen: Ik heb nergens in DEF users beledigd als daar geen gerede grond voor was en als men zelf niet eerst begon met het uitdelen. Maar ik weet waarop men doelt en wel om het feit dat ik een van de vriendjes betuttelend onderofficiertje noemde. Gutte gut..ik betuttel iemand zijn rang terwijl als je ziet wat dit persoon hiervoor deed erger was namelijk een oud Cdo gewoon wegjagen met onbeschoft gedrag. Nee... daar mag je niks van zeggen want dat is normaal. Dat wordt geaccepteerd en de mod ziet en kijkt ernaar en laat het gebeuren. Maar dat is de trend: Zij mogen uitdelen en als ik iets terug doe dan ben ik in overtreding en goed voor een note! Dus er valt heel weinig te dimmen van mij kant als jullie als moderators die oogkleppen eens afzetten en naar eer en geweten handelen door je vriendjes niet langer de hand boven hun hoofd te houden want uitlokken is ook gewoon fout en goed voor een note alleen dat wordt niet gedaan.. :O En dan richt ik mij met name op Lotusss in dit geval. Ik kom in bijna in alle subfora en alleen in dit fora heb ik de meeste notes genaaid gekregen!(20+) omdat...ik terug reageer. Ik heb nieuws voor je: Hoe meer je geeft des te strijdbaarder word ik.

Er is terdege sprake van een hetze mij hier weg te krijgen ( en wat niet zal gebeuren!) doordat bepaalde types op elke post die ik plaats een mogelijke hiaat plaatsen met alle gevolgen van dien. Pak dat eens eerst aan en dan keert de rust gewoon weer terug want reactie is afkomstig van een actie. :W

[ Bericht 5% gewijzigd door rubje op 26-08-2011 19:01:20 ]
Yvonne schreef op maandag 31 oktober 2011 @
13:59:43 in DEF SC #282 aan AchJa & Co
Vanaf hier en nu stopt het in DEF én op FOK!
Ik wil hier een normale SC zonder gebitch!
  vrijdag 26 augustus 2011 @ 18:55:54 #154
304498 Nibb-it
Dirc die maelre
pi_101225952
Maar wat ik nou niet begrijp, waarom blijf je dan komen als je het hier zo'n naar kliekje vindt? :')
pi_101225993
Waarom stel je de vraag als het antwoord allang overduidelijk is? Als je het nog niet weet dan heb je dus niet goed opgelet in het verleden.
Yvonne schreef op maandag 31 oktober 2011 @
13:59:43 in DEF SC #282 aan AchJa & Co
Vanaf hier en nu stopt het in DEF én op FOK!
Ik wil hier een normale SC zonder gebitch!
  vrijdag 26 augustus 2011 @ 20:03:25 #156
88561 Lotusss
Queen of Topic Kill
pi_101228757
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 augustus 2011 18:55 schreef Nibb-it het volgende:
Maar wat ik nou niet begrijp, waarom blijf je dan komen als je het hier zo'n naar kliekje vindt? :')
Don Quichotterie heet dat. Op windmolens blijven jagen. *zucht*
-----------------------------------------------------
So happy to show us, I ate the lotus
... and I feel fine.
  vrijdag 26 augustus 2011 @ 21:01:07 #157
13456 AchJa
Shut up!!!
pi_101231227
quote:
15s.gif Op vrijdag 26 augustus 2011 18:45 schreef rubje het volgende:

Inzake het beledigen: Ik heb nergens in DEF users beledigd als daar geen gerede grond voor was en als men zelf niet eerst begon met het uitdelen. Maar ik weet waarop men doelt en wel om het feit dat ik een van de vriendjes betuttelend onderofficiertje noemde. Gutte gut..ik betuttel iemand zijn rang terwijl als je ziet wat dit persoon hiervoor deed erger was namelijk een oud Cdo gewoon wegjagen met onbeschoft gedrag.
Goh, het zit je wel hoog, ik was het ondertussen alweer vergeten... :')

Maar ik daag je uit om een post van mij te vinden waar ik dusdanig beledigend/ onbeschoft ben tegenover betreffende oud cdo dat hij zich weg heeft laten jagen. (Ja, je hebt een missie). Want ik ben van mening dat ik (wij) ons best fideel gedragen hebben.

Dat jij zo diep in de reet van galtfactory zit en al kwijlend zijn posts leest en elke kritische vraag aan betrokkene afdoet als "beledigend" danwel "onbeschoft" is niet mijn probleem.
pi_101243071
Nou...ik kan je met gemak je met je eigen woorden confronteren maar aangezien je al zelf aangeeft dat je het eigenlijk al was vergeten en ik het aanhaalde als voorbeeld omdat ik van diverse kanten achter de schermen erop werd gewezen dat het het betuttelen van jouw rang als not done werd beschouwd laat ik het maar verder voor wat het is want uiteindelijk zullen wij het niet eens worden.

Ik heb gezegd wat ik wilde en voor de rest laat ik het hierbij. :)en er zijn ergere dingen in het leven dan dit geneuzel op de vierkante meter. :D
Yvonne schreef op maandag 31 oktober 2011 @
13:59:43 in DEF SC #282 aan AchJa & Co
Vanaf hier en nu stopt het in DEF én op FOK!
Ik wil hier een normale SC zonder gebitch!
pi_101243239
Ik zal het lezen nadat ik eventjes het vriendgroepje ga baffen. Gozer serieus WTF!
Op zaterdag 25 augustus 2012 11:03 schreef yvonne het volgende:
Dag kindjes, nu weer braaf met je legerautootjes spelen.
  Eindredactie Frontpage / Forummod vrijdag 2 september 2011 @ 12:13:46 #160
168091 crew  Cobra4
mr. Dkut
pi_101483826
Dames en Heren,

Allen aantreden voor een bijzonder appèl!!

Clan, uittreden.

Clan, de afgelopen maanden heb je een groot aantal kwaliteits topics aangemaakt welke door veel users van FOK! zeer gewaardeerd worden.

Daarom voor jou de volgende waardering. Buk je even?



En ga zo door! ^O^
"Any officer who goes into action without his sword is improperly dressed." - "Mad Jack" Churchill DSO MC
  vrijdag 2 september 2011 @ 12:23:11 #161
211797 Esses
Splendide mendax
pi_101484098
quote:
1s.gif Op vrijdag 2 september 2011 12:13 schreef Cobra4 het volgende:
Dames en Heren,

Allen aantreden voor een bijzonder appèl!!

Clan, uittreden.

Clan, de afgelopen maanden heb je een groot aantal kwaliteits topics aangemaakt welke door veel users van FOK! zeer gewaardeerd worden.

Daarom voor jou de volgende waardering. Buk je even?

[ afbeelding ]

En ga zo door! ^O^
Iets zereneuser en ik had anders gelachen :')
Conform aanwijzing SG-Sociale Media: Al mijn publicaties zijn op persoonlijke titel en zijn geen officiële publicaties van mijn werkgever.
[i]Sed quis custodiet ipsos custodes?[/i]
  Eindredactie Frontpage / Forummod vrijdag 2 september 2011 @ 12:24:45 #162
168091 crew  Cobra4
mr. Dkut
pi_101484145
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 september 2011 12:23 schreef Esses het volgende:

[..]

Iets zereneuser en ik had anders gelachen :')
Welkom terug van je vakantie. :*
"Any officer who goes into action without his sword is improperly dressed." - "Mad Jack" Churchill DSO MC
  vrijdag 2 september 2011 @ 12:33:10 #163
304498 Nibb-it
Dirc die maelre
pi_101484417
Asjeblieft Clan
pi_101485247
^O^
Op zaterdag 25 augustus 2012 11:03 schreef yvonne het volgende: Dag kindjes, nu weer braaf met je legerautootjes spelen.
  Eindredactie Frontpage / Forummod vrijdag 2 september 2011 @ 13:17:22 #165
168091 crew  Cobra4
mr. Dkut
pi_101485858
Overgezet uit een ander topic om discussies in de FB te houden:

quote:
0s.gif Op vrijdag 2 september 2011 13:13 schreef rubje het volgende:
Luister zelf eens flap. Jij en nog een aantal van je holmaten die nemen elke gelegenheid aan om elke post die ik doe als er ook maar iets instaat wat je niet bevalt als reden te zien om een negatieve reactie te geven en mijn reactie als aanstotend te vinden.:( Drogreden en naaierij noem ik dat ook wel en zeker als vervolgens ik daarop reageer en dan een note krijgt omdat ik het waag tegen te spreken.:

Mijn reactie was een die onder de noemer een mening valt die verre van zwaar onder de gordel was omdat het gewoon de realiteit is die ik de afgelopen weken heb meegemaakt. Tientallen oud militairen die maar wat smeken dat ze voor die en die functie in aanmerking willen komen maar dan voor de assessment zakken die verband houdt met de functie waarvoor ze solliciterern. Maar wel zoals hier in DEF de grote bek hebben over wie of wat ze wel zijn en respect verwachten! En dan mag je daar niks overzeggen? Juist ja,zaken in perspectief neerzetten doet erg pijn zo te zien bij de zere zieltjes. :(

Ik vraag gewoon waar de foto's blijven omdat bij de veteranendag de foto's er na 1 dag erop stonden en vervolgens wordt gelijk weer mijn vraag in het negatieve betrokken. Is dat normaal? Nee,dat is dus bewust doorzeiken om te zeiken. En als je dus mijn reactie als zwaarwegend vond en onder de gordel, dan is deze van AcJa zeker het verwijderen waard,wat ik overigens niet verwacht want de ene veer die steekt zichzelf graag nog dieper bij de ander.:)
"Any officer who goes into action without his sword is improperly dressed." - "Mad Jack" Churchill DSO MC
pi_101485984
Feedingthetroll: Iemand nog wat tampons over? Rubje lijkt weer ongesteld
Op zaterdag 25 augustus 2012 11:03 schreef yvonne het volgende:
Dag kindjes, nu weer braaf met je legerautootjes spelen.
pi_101486017
FYI: bedankt trouwens voor de 2 extra notes...de naaierij en de bijbehorende vriendjespolitiek wordt andermaal bevestigd. :) Inzake bovenstaande reactie deel ik nogmaals mede dat deze nav de reactie van nib-it was en niet vanwege Cobra's reactie.
Yvonne schreef op maandag 31 oktober 2011 @
13:59:43 in DEF SC #282 aan AchJa & Co
Vanaf hier en nu stopt het in DEF én op FOK!
Ik wil hier een normale SC zonder gebitch!
pi_101486054
Voor zover dit een discussie te noemen is, voor een discussie heb je namelijk twee partijen met enigszins verstand nodig, bij rubje schijnt dat nog te ontbreken. :)
Op zaterdag 25 augustus 2012 11:03 schreef yvonne het volgende: Dag kindjes, nu weer braaf met je legerautootjes spelen.
  Eindredactie Frontpage / Forummod vrijdag 2 september 2011 @ 13:24:25 #169
168091 crew  Cobra4
mr. Dkut
pi_101486125
Dames en heren. Een discussie is hier geen enkel probleem. Maar hou het netjes.
"Any officer who goes into action without his sword is improperly dressed." - "Mad Jack" Churchill DSO MC
pi_101486151
quote:
1s.gif Op vrijdag 2 september 2011 13:24 schreef Cobra4 het volgende:
Dames en heren. Een discussie is hier geen enkel probleem. Maar hou het netjes.
Ook dat komt van twee kanten ook hier weer ontbreekt het bij rubje
Op zaterdag 25 augustus 2012 11:03 schreef yvonne het volgende: Dag kindjes, nu weer braaf met je legerautootjes spelen.
  Eindredactie Frontpage / Forummod vrijdag 2 september 2011 @ 13:26:16 #171
168091 crew  Cobra4
mr. Dkut
pi_101486199
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 september 2011 13:25 schreef m.k het volgende:

[..]

Ook dat komt van twee kanten ook hier weer ontbreekt het bij rubje
Correct. Dat dient van twee kanten te komen.
"Any officer who goes into action without his sword is improperly dressed." - "Mad Jack" Churchill DSO MC
  vrijdag 2 september 2011 @ 13:30:36 #172
168777 Rave_NL
Obey the Dance Commander!
pi_101486384
Het valt anders wel op dat er uitsluitend negatief op Rubje wordt gereageerd, nooit genuanceerd of onverschillig, alleen hard negatief.
Cobra4: "Twijfelen aan de kennis van Rave. :')
EllaN: Rave IS een parel. Mijn parel. Onze parel O+. Voor altijd.
Amphibisch getraind voor het zinkende [DEF]-schip
pi_101486476
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 september 2011 13:30 schreef Rave_NL het volgende:
Het valt anders wel op dat er uitsluitend negatief op Rubje wordt gereageerd, nooit genuanceerd of onverschillig, alleen hard negatief.
Niet van mijn kant, maar hij heeft er ook wel om zitten vragen. In mijn ogen zijn we het nette discussie stadium al een tijdje voorbij en word het eens tijd om aan te pakken.
Op zaterdag 25 augustus 2012 11:03 schreef yvonne het volgende: Dag kindjes, nu weer braaf met je legerautootjes spelen.
  vrijdag 2 september 2011 @ 13:44:52 #174
13456 AchJa
Shut up!!!
pi_101486869
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 september 2011 13:30 schreef Rave_NL het volgende:
Het valt anders wel op dat er uitsluitend negatief op Rubje wordt gereageerd, nooit genuanceerd of onverschillig, alleen hard negatief.
Rubje heeft er anders een handje van om op zo'n beetje elke foto waar een militair op staat te zeiken. Gaat het niet om de onderscheidingen dan gaat het wel om geen militaire uitstraling oid. Maar betrokkene is er weer als de kippen bij om om foto's te bedelen van een reunie, open dag of wat dan ook. Als hij zo graag foto's wil hebben gaat hij zelf maar naar kazernes toe, hij kwam daar toch zonder problemen binnen?

Want Wmb post Clan geen enkele foto van de KMS reunie. Puur om gezeik te voorkomen.
  Forum Admin / Grootste Aanwinst 2022 vrijdag 2 september 2011 @ 13:48:07 #175
8731 crew  Netsplitter
#jesuisMasi
pi_101486970
Even meelezen. :)
OxygeneFRL-vrijdag 8 mei 2020 @ 08:52:59: Ik had een pleuris hekel aan je maar nu ik weet dat je tegen een vuurwerkverbod ben, hou ik van je.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')