jaaaaa ikke ikke ikke!quote:Op vrijdag 22 juli 2011 21:19 schreef Roze_Marijn het volgende:
Vandaag 'n brookie gemaakt, nu 'n stukje van eten, nog iemand ?
[ afbeelding ]
Oh my, wat ziet dįt er heerlijk uit! *Kwijl kwijl*quote:Op donderdag 21 juli 2011 20:38 schreef Roze_Marijn het volgende:
Lekker MarMar,
die ga ik ook proberen te maken!
Wij hier gewone macaroni met kaas en hesp
[ afbeelding ]
Omdat de gedroogde tuinbonen van de Turk bruin zijn.quote:
Ziet er goed uit zegquote:Op donderdag 28 juli 2011 10:17 schreef minilot het volgende:
Kaaskorstjes!
Hier net 'ontbeten' met restje van gisteren:
[ afbeelding ]
Worteltjes-gnudi (soort van blote raviolivulling van ei, ricotta, parmezaan en een beetje bloem) gekookt en daarna kort in bruine boter gebakken, plus in boter gefrituurde salieblaadjes en wat pecorino.
Wat heb je aangepastquote:Op donderdag 28 juli 2011 14:35 schreef Breathtaking het volgende:
Snickerdoodles gebakken (recept behoorlijk aangepast):
[ afbeelding ]
Donkere broertje van de snickerdoodle door mij bedacht en naar mijn mening nog veel lekkerder (mocht iemand interesse hebben in het recept dan hoor ik het wel):
[ afbeelding ]
Ehm, ik gebruik altijd dit recept van Nigella:quote:
Ooooooooooh...is dat alles Misschien wel weer eens leuk om te maken eigenlijkquote:Op donderdag 28 juli 2011 14:40 schreef Breathtaking het volgende:
[..]
Ehm, ik gebruik altijd dit recept van Nigella:
250 gram bloem
100 gram suiker
125 gram boter
1 groot ei
3/4 tl bakpoeder
1/2 tl zout
1/2 tl nootmuskaat
1 tl vanille extract
En om ze in te rollen:
2 eetlepels suiker en 1 eetlepel kaneel
Nu heb ik de 100 gram kristalsuiker vervangen door 60 gram donkere basterdsuiker en 40 gram kristalsuiker (zoiets denk ik, gooi gewoon wat bij elkaar en dan wat meer basterdsuiker) en doe ik de kaneel ook door het beslag in plaats van alleen in de mix.
De bovenste heb ik dan wel gewoon door kristalsuiker en kaneel gerold, de onderste alleen door donkere basterdsuiker.
Ja valt ook best mee maar de smaak is echt wel anders! En ja ik zou het doen, weinig werkquote:Op donderdag 28 juli 2011 14:41 schreef PdeHoog het volgende:
[..]
Ooooooooooh...is dat alles Misschien wel weer eens leuk om te maken eigenlijk
Dat wel, maar weer verleidelijk met opetenquote:Op donderdag 28 juli 2011 15:33 schreef Breathtaking het volgende:
[..]
Ja valt ook best mee maar de smaak is echt wel anders! En ja ik zou het doen, weinig werk
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |