Bereiding en combinatie doet bij avocado inderdaad een boel Ik vind ze geweldig! Je kunt er zó veel mee combinerenquote:Op vrijdag 29 juli 2011 09:14 schreef Purdey het volgende:
Ziet er mooi uit Robin! Ik heb een beetje 'n haat/liefde verhouding met avocado, maar écht heel lekker vind ik ze niet. Maar misschien komt dat omdat ik ze vaak op geroosterd brood at met alleen wat zout. Dat als ik 'm verwerk in bijvoorbeeld een salade, dat het lekkerder is
Sjees, mens, maak je niet zo druk/dikquote:
SPOILER: receptOm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.quote:das einzige erleuchtenden an religion ist ein brennende tempel bei nacht
Naar Nivea. Maar dan wel lekker.quote:Op vrijdag 29 juli 2011 15:38 schreef AlchemistOfSorrows het volgende:
Ik heb eigenlijk helemaal geen idee van hoe Avocado nou eigenlijk smaakt en hoe de textuur is.
Ha! Zo gaat het hier ook Al plannen we dan wel 'ergens aan het eind van de week' iets zoals guacamole ofzo. Die eten we nu vandaag Maar dat is ook afhankelijk van hoe ze aanvoelen op het moment dat ik ze koop. Ze zijn hier in het VK wel een stukkie goedkoper bij de Lidlquote:Op vrijdag 29 juli 2011 15:43 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Naar Nivea. Maar dan wel lekker.
Ik ben er echt dol op.
Koop avocado's wel ruim op tijd, want meestal zijn die in de winkel nog te hard. Kan soms wel een week duren voor ze goed zijn. Ik plan dan ook bijna nooit iets te eten met avocado, anders dan dat er al eentje in mijn keuken klaar ligt te wezen.
Hoe zijn de supermarkten in de VK eigenlijk?quote:Op vrijdag 29 juli 2011 15:45 schreef motorbloempje het volgende:
[..]
Ha! Zo gaat het hier ook Al plannen we dan wel 'ergens aan het eind van de week' iets zoals guacamole ofzo. Die eten we nu vandaag Maar dat is ook afhankelijk van hoe ze aanvoelen op het moment dat ik ze koop. Ze zijn hier in het VK wel een stukkie goedkoper bij de Lidl
Ik kocht mijn laatste 2 toevallig ook bij de Lidl. 79 cent per stuk. Normaal bij mijn Turk, daar zijn ze ook zoiets, maar schommelt ook.quote:Op vrijdag 29 juli 2011 15:45 schreef motorbloempje het volgende:
Ze zijn hier in het VK wel een stukkie goedkoper bij de Lidl
Die heb ik 2 weken geleden gemaakt met mijn vriend bij mijn schoonvader. Hadden geen panchetta kunnen vinden dus dikke plakken bacon gebruikt. Smaakte ook goed en vond dat er ook wat meer in had gekund. Ben helaas niet zo'n fan van porcini.quote:Op vrijdag 29 juli 2011 19:07 schreef Bienelientjee het volgende:
[ afbeelding ]
Foto is van telefoon kwaliteit, maar vond het best redelijk gelukt!
Link recept:
http://www.bbc.co.uk/food/recipes/baked_pappardelle_with_21046
Lesje geleerd:
Sowiesow, niet de pancetta vergeten! En niet te schuitig zijn met de panchetta! Dat voegde echt de extra smaak toe aan het gerecht! Had er (ik had het voor 4 personen gemaakt) veel meer in mogen doen dan het recept aangeeft!
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |