abonnement Unibet Coolblue
  donderdag 19 mei 2011 @ 08:57:54 #301
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_97020637
quote:
0s.gif Op donderdag 19 mei 2011 08:48 schreef tja77 het volgende:
Zoals ze hier in brabant zeggen, " het gaat niet om een hoekhuis"
Ik ben blij dat wij die vrijheid allemaal hebben, als de tc mee zou beslissen over de opstelling, zou voor mij een hoop plezier wegvallen. Ik tennis voor mijn plezier, tuurlijk als ik op de baan sta, doe ik er alles aan om te winnen.
Als je team een reeele kans heeft om in de laatste wedtrijd het kampioenschap te pakken, en de tc zou zich er dan mee bemoeien door voor te stellen, je zou die van dat team kunnen pakken, dan win je zeker de eerste single, dan is dat prima. Maar als ze spelers verplichten/verbieden te spelen, zou ik waarschijnlijk met het hele team me er tegen verzetten. Maar als het altijd al zo is geweest, en met ieder team, en zo de regels van de tc zijn, kun je er weinig aan doen.
De tc vind dat we zo moeten spelen, omdat ze denken dat het de beste opstelling is.
Uiteindelijk zijn wij wel de personen die het formulier invullen op zondag. Als je zo nodig zelf de opstelling wilt maken dan zorg je ook maar dat er iets van een trainer bij is om dat te beslissen.
Maar ik het was ook geen issue geweest als onze captain er niet over was begonnen. Dat steekt me ook wel een beetje. Voornamelijk omdat hij eerst zei dat de tc het alleen had bedacht. Het was net alsof ze hem zaterdagavond hadden opgebeld met de mededeling hoe wij moeten spelen, maar uiteindelijk blijkt hij er ook om gevraagd te hebben. Dat was wel erg lullig, omdat je dat eerst met je team moet overleggen.

Dat is ook een beetje het probleem als er echt jonge mensen in je team zitten. Als de tc vrij sterk aanwezig is laten ze al snel hun oortjes hangen.
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')